View Full Version : Italia-Romania transformat in Romania-Moldova
timisica_cristian
04-02-2007, 10:54 AM
ce parere aveti?:confused: . acum nu mai jucam cu Italia ci cu Moldova. "exprimati-va" liber:lol:
Avem o nationala de rahat, e destul de libera exprimarea? ^_^
timisica_cristian
04-02-2007, 10:58 AM
si premiul pt. cea mai tare replica este Alex. 100% raspuns corect
Pai cum dracu sa ii convoci la nationala pe Plesan, Buga, Ov Petre, Codrea si sa ii lasi acasa pe Ogararu, Vlad Munteanu, Sergiu Radu si in primul rand Albert Streit, declarat cel mai bun mijlocas de banda din Bundesliga!
timisica_cristian
04-02-2007, 11:10 AM
Codrea= mosul fotbalului:scaunrotile:
Ov.Petre= fetita stelei
liquid
04-02-2007, 11:16 AM
mda dupa pererea mea piturca merita un sut in fund :mad:
timisica_cristian
04-02-2007, 11:17 AM
da cred ca a imbatranit saracu
Jokes
04-02-2007, 11:30 AM
Meciul cu Moldova este egal cu 0.Nu ne ajuta cu nimic!!!
Iar Piturca din nou imi dovedeste ca este un antrenor slab si nu-i de nationala,avand in vedere convocarile facute
andreiutzu
04-02-2007, 12:12 PM
Hahaha...sa ne pregatim pentru Olanda cu Moldova..presimt ca se vor repeta povestile:lol: de la intalnirile trecute
nigga_thebest
04-02-2007, 12:19 PM
Pai cum dracu sa ii convoci la nationala pe Plesan, Buga, Ov Petre, Codrea si sa ii lasi acasa pe Ogararu, Vlad Munteanu, Sergiu Radu si in primul rand Albert Streit, declarat cel mai bun mijlocas de banda din Bundesliga!
hai lasa-l pe sergiu radu in pace , nu inseamna ca daca da cateva goluri trebuie convocat.. nu suferim deloc in atac...
si Ogararu .. pai sa zicem ca si el trebuia convocat dar inaintea lui trebuia sa fie pe lista BADOI :-) nu cacatu de petre marin
nu am nimic cu piturca ,chiar cred ca e un antrenor bun dar la selectii o mai da in bara :-)
timisica_cristian
04-02-2007, 12:47 PM
eu zic ca P.Marin joaca bine ( la fel ca Badoi ) si aveti dreptate Romania-Moldova=0, dar chiar greseste Piturca cu selectiile
Ratonu
04-02-2007, 02:28 PM
Alo, meciul cu Italia a fost anulat din cauză că nişte dobitoci au considerat că merită să faci orice pentru a-ţi susţine echipa favorită, asta ducând la moartea unui poliţist! Apoi, cu cine aţi fi vrut să se organizeze un amical într-un timp atât de scurt?
Cu selecţia ar fi câteva probleme, începând cu neconvocarea lui Ogăraru. Pe George l-aş fi luat în locul unuia dintre cei 5 (:confused:) fundaşi centrali, probabil Goian. Apoi, nu ştiu ce mai joacă Florentin Petre, dar în mod sigur l-aş fi luat pe Bădoi în locul lui sau al lui Nicoliţă. Pleşan e deja terminat şi cred că în locul lui i-aş fi dat un push lui Todoran de la Farul, un talent destul de mare, care, însă, riscă la rândul lui să se piardă irecuperabil. E bine să mai încerci şi d-ăştia din când în când. Claudiu Niculescu a avut un tur foarte reuşit şi l-aş fi preferat în locul lui Mazilu, care s-a mai stins. În sfârşit, nu ştiu cine e Streit sau ce au făcut Vlad Munteanu şi Sergiu Radu în ultima vreme, dar o să mă interesez, deşi pe ultimii doi îi ştiu bine - şi nu ca variante demne de luat în seamă pentru naţională (şi mi-e greu să cred că au reuşit să schimbe asta în câteva săptămâni).
Vlad Munteanu si cu Sergiu Radu sunt primii 2 marcatori ai lui Energie Cottbus, iar Streit a fost cel mai bun mijlocas stanga din Bundesliga!
stefan
04-02-2007, 02:58 PM
Albert Streit in primul rand are nationalitate germana chiar daca e nascut in Romania, si probabil ca deja a jucat pe la loturile de juniori ale Germaniei.
Sergiu Radu si Vlad Munteanu la nationala...asta e o gluma, nu?
Ratonu
04-02-2007, 03:13 PM
Energie Cottbus e mult mai aproape de retrogradare decât de vreo cupă europeană, iar Sergiu Radu are în spate ani buni de carieră profesionistă, în care nu a fost nici măcar o dată mai mult decât acceptabil spre bun; îmi e imposibil să cred că a devenit dintr-o dată, chiar sezonul ăsta, jucător de naţională.
nigga_thebest
04-02-2007, 03:53 PM
kellerman unde scrie ca streit e cel mai bun mijlocas stanga din bundesliga? ; mi-e foarte greu sa cred asta..
m-am uitat mai bine peste selectii... nu inteleg de ce nicolita e printre convocati...
aici trebuia sa intre badoi, si in locul lui plesan trebuia lazar... si mazilu inca nu trebuia convocat... Niculescu chiar a jucat bine in tur...
si buga joaca pe postul lui mutu.. acolo nu sunt alti pretendenti
in fine, Piturca raspunde pentru rezultate :-) deci parerea noastra nu prea conteaza
Deeny
04-02-2007, 03:59 PM
sa mor io...nici asta nu se mai joaca:mad: si era fix de ziua mea programat pe 7 feb...nationala e NASPA
A fost declarat de catre Bild (nush daca se scrie asa) cel mai bun mijlocas de banda din Bundesliga!
sisu_stelistul
04-02-2007, 04:19 PM
Federatia merita felicitata pentru ca au reusit sa organizeze un meci intr-un asa scurt timp, oricum si faptul ca am fost atat de aproape de un meci cu Italia este meritul federatiei. Federatia nu are nici o vina, federatia merge spre mai bine si chiar ma bucur ca nu a iesit G. Popescu presedinte, era vai de noi.
Selectia poate are unele greseli, dar Piturca va plati pentru ele, oricum nu este un meci oficial. Sergiu Radu si Vlad Munteanu nu au valoare de nationala, iar problema cu Streit cred ca ne depaseste, oricariu antrenor cred ca i-ar fi frica sa-l ia pentru nu a nu-i enerva pe germani, ganditi-va este o posibilitate.
Ogararu a cistigat clar Clasicul Olandei
Intr-un meci dominat, Ajax a invins cu 4-1 pe Feyenoord, George Ogararu jucind din primul pina in ultimul minut. Si n-a facut-o rau, reusind sa-l neutralizeze pe Huysegems, aripa stinga a lui Feyenoord, schimbat in repriza secunda. Fundasul dreapta a urcat si in atac, dar nu atit de des ca de obicei si nu atit de curajos. Totusi, spre finalul partidei, Ogararu a ridicat tribunele in picioare cu un dribling de efect, stil Ronaldinho, trecind mingea printre picioarele adversarului. Golurile au fost marcate de Sneijder (3) si De Mul pentru Ajax, respectiv Charisteas, care a avut si doua bare.
E mai bun ratatul de Contra, nu-i asa Piti? FMM
XposeX
04-02-2007, 05:07 PM
Mah vere,scuza-ma da la un asemenea nivel nu se amana meciuri din cauza unor "incidente" daca venea germania sau anglia se mai amana? va spun eu ca nu...asta e problema daca suntem MICI..toata lumea ne priveste de sus....PS mi aduc aminte un discurs al lui Mini Sandu..."Akum nu mai jukjam ku natzionale mici ca moldova jucam ku ITALIA" hahaha BV nasule...Italia a?!! se vede influnetza lui in comitetul uefa...suntem JALNICI
Ba se amana vere din cauze de siguranta. Putea sa joace Italia si cu Brazilia si tot amanau italienii!
Si o intrebare pt tine: La scoala nu ti-au predat litera "c"?
-Dany-
04-02-2007, 05:10 PM
Dar tot nu mi se pare prea bine ca se amana... adica oricum puteau sa vina la Bucuresti
A fost facuta si propunerea asta, dar au refuzat. Oricum daca veneau, unde jucau?
-Dany-
04-02-2007, 05:14 PM
Unde joaca si cu Moldova .. Lia Manoliu ..
Oricum cu Italia tot o sa jucam, daca nu pe 7 februarie atunci alta data, dar de jucat jucam, meciul se va reprograma!
sisu_stelistul
04-02-2007, 05:43 PM
Chiar este mai bun Contra de mai mare experienta, probabil ultima campanie de calificare in care va juca.
Scuipa-n san si bate-n lemn, cum sa fie mai bun bosorogu ala de Contra cand a gresit in amandoua meciurile cu Olanda!
timisica_cristian
04-02-2007, 05:53 PM
Contra nu a mai facut mai nimic in ultimul timp. nu mai e fundasul pe care toata lumea vroia sa il aibe in echipa. sa dus si vremea lui
-Dany-
04-02-2007, 06:06 PM
Ogararu Rulzzzzz... e titulari & integralist la AjaX
stelistul_1000
04-02-2007, 06:08 PM
Unde joaca si cu Moldova .. Lia Manoliu ..
Ghencea este o solutie buna! Vad ca nimeni nu se gandeste la asta.. :mad:
Sa ii injure iar? O sa zica pas nationala cativa ani cel putin!
-=FaN MaNcHeStEr=-
04-02-2007, 06:51 PM
mai bine joaca pe stadionul national...doar nu degeaba l-au facut!
Agy23
04-02-2007, 07:14 PM
Ionut Lupescu a declarat ca nu vrea sa apeleze la cluburi , sa strice gazonul s.a.m.d. doar pentru un banal meci amical ;)
Stadionul National Lia Manoliu va fii daramat in curand iar singura varianta pentru meciurile urmatoare va ramane Ghencea
-Dany-
04-02-2007, 07:44 PM
Va ramana ghencea pana cand incep astia iar sa injure X(
sisu_stelistul
04-02-2007, 07:44 PM
Nu uitati de constanta unde echipa a fost aplaudata si cand a fost egalata.
-Dany-
04-02-2007, 07:47 PM
da..Constanta ..dar cum mai sta gazonul pe acolo .. nu cred ca asa bine.. pana la urma Ghencea e singur Stadion " European " din Romania ..
timisica_cristian
04-02-2007, 07:59 PM
Piturca inca nu la scos pe Nicolita din echipa nationala?:confused:
sisu_stelistul
04-02-2007, 07:59 PM
Da, insa toti suporteri din Bucuresti sunt.....
-Dany-
04-02-2007, 08:02 PM
Piturca inca nu la scos pe Nicolita din echipa nationala?:confused:
de ce l-ar scoate ??? nu ai mai vazut jucatori care sa dea auto-goluri , si sa fie la nationala ?
Pt ca nu joaca nimic de aproape un an, asta nu e motiv? Alt stadion european este Borzoghean din Piatra Neamt unde va juca nationala cu Luxemburg, iar foarte probabil Dinamo in CL!
sisu_stelistul
04-02-2007, 08:17 PM
Sa vedem cum o sa fie suporteri la voi, cred ca o sa fie buni, mai buni ca cei din Bucuresti.
timisica_cristian
04-02-2007, 08:51 PM
Nicolita a avut cateva momente bune cand i se spunea "Brazilianul din Ghencea", dar de atunci in coace nimic + auto-golul cu Real. Cum ma sa dai auto-gol chiar atunci ( min. 72 Nicolita auto-gol ) cand Steaua era atat de aproape sa faca egal. Nicolita ma enerveaza.
Ratonu
04-02-2007, 09:45 PM
A fost o perioadă când nu puteai să nu-l iubeşti pe Nicoliţă. M-a impresionat extrem de mult la meciul cu Naţional disputat pe Steaua în toamna lui 2005, când alerga după absolut toate mingile pe care le avea în raza vizuală, chiar şi la 4-0. Erau şi faze în care nici nu avea cum să continue şi le ajungea doar pentru a le trimite în aut sau la un adversar, parcă doar aşa, de al dracului, să nu se considere că adversarul său direct, aflat la o distanţă de două ori mai mică de minge, a câştigat duelul. În ultima vreme, însă, nu prea se mai concentrează cum trebuie şi simulează cam mult.
Mie inca mi-a ramas in minte faza cand a ascuns obiectul ascuns de suporterii rapidisti, doar pt a nu fi sanctionat Rapidul, un gest de mare om si de un fair-play adevarat, dar de aici pana la forma sa de moment e cale lunga!
Th3b3sT
06-02-2007, 11:23 AM
Eu tot nu pot sa cred ca Piti il mai convoaca pe Contra care este unul dintre cei mai slabi jucatori de la nationala.I-a trecut vremea
-=FaN MaNcHeStEr=-
06-02-2007, 02:44 PM
cred ca Piti convoaca pe cine vrea...dar nu cred ca noi vom inscrie mai mult de 3 goluri!
Th3b3sT
06-02-2007, 02:57 PM
in afara de stranieri piti convoaca numai stelisti si asta ma enerveaza foarte mult...de parca dinamo si rapid nu ar avea jucatori de nationala...whatever..stiati ca,Chivu ,Rat si Plesan nu mai joaca?sunt in pericol de accidentari.
Sunt si dinamovisti si rapidisti la nationala!
Th3b3sT
06-02-2007, 04:25 PM
stiu ca sunt si dinamovisti si rapidisti la nationala numai ca sunt 3 de la fiecare pe cand de la steaua sunt vreo 6 cat de la Dinamo si Rapid la un loc.Si nu cred ca cei de la steaua sunt mai buni numai ca Piti e stelist asa ca....
nigga_thebest
06-02-2007, 05:08 PM
nu e adevarat ce zici... sunt niste jucatori care nu au ce cauta la nationala, intamplarea face ca vreo 2-3 sa fie de la steaua...
Ratonu
06-02-2007, 05:16 PM
Sunt 5 stelişti convocaţi pentru meciul ăsta: Petre Marin (cel mai indicat pentru postul de rezervă de fundaş dreapta, în condiţiile în care Contra nu iese din primul 11 şi Ogăraru e lăsat pe dinafară - condiţii care nu ţin neapărat de Piţurcă), Dorin Goian şi Sorin Ghionea (aici sunt de acord că putea fi adus altcineva în locul unuia dintre cei doi, mai ales că au fost selecţionaţi prea mulţi fundaşi centrali, oricum nu vor fi folosiţi împreună şi oricum nu au o "chimie" prea bună pentru cât au jucat unul lângă celălalt la Steaua), Bănel Nicoliţă (cel mai indicat pentru postul de rezervă de mijlocaş dreapta, deşi nu Florentin Petre ar trebui să fie titularul, ci Bădoi) şi Ovidiu Petre (cel mai bun mijlocaş defensiv român al momentului). De la Rapid, Mazilu pare cam în plus.
Deci... da, se pare că selecţia nu e lipsită de preferinţe personale, de lucruri care ţin de incompetenţă şi, mai ales, de lucruri impuse direct sau nu de grupul de jucători "barosani". Totuşi, aproape apărându-l pe selecţioner, aş zice că cel mai important lucru e, până la urmă, felul în care joacă naţionala.
Th3b3sT
06-02-2007, 07:56 PM
Asta asa e Ratonule...cum joaca nationala e cel mai important lucru ,insa nu pot sa imi dau seama cum de ii mai convoaca Piturca pe Contra si Ov Petre(care nu mi se pare deloc cel mai bun mijlocas defensiv).Dupa parerea mea,si desi nu-s stelist, eu zic ca ar trebui convocat Ogararu pe postu lui Contra..de Petre nu stiu ce sa zic...poate ca merita si el sa joace dar cu siguranta ca ar fi si solutii mai bune pe postul lui
remus_g
07-02-2007, 08:50 PM
S-a terminat meciul.......ne-am chinuit o ora si ceva...dar dupaia o fost gata moldovenii:D:D:D 2-0 pentru noi insa mie nu mi se pare ca daca jucam asa o sa scoatem un rezultat bun cu olanda oricum tinand cont ca romanii din campionat nu au jucat de mult e un rezultat bun :D
liquid
07-02-2007, 09:06 PM
totusi a dat mazilu gol :p
remus_g
07-02-2007, 09:12 PM
mda.....a dat.....dar din pozitia aia erai prost daca nu dadeai gol :))
yahoo
07-02-2007, 09:37 PM
Un meci plicitisitor. Mi-a placut insa cum a jucat Mutu, activ, de multe ori a luptat singur. Cocis si Ghionea depasiti total!
Omega
07-02-2007, 11:18 PM
nu stiu asa se intampla de cand cu generatia asta "mutu chivu" sa zicem. Joc incurcat si de proasta calitate care te plictiseste de aceea nici nu avem performanta, e bine totusi ca am invins.
sisu_stelistul
08-02-2007, 12:41 AM
normal ca au jucat slab, nu aveau motivatie, poate ar fi trebuit o altfel de selectie pentru un meci cu moldova, cu cei pe care ii are in vedere Piti sa-i vada la joc, ei ar fi intrat motivati pe teren.
stefan
08-02-2007, 01:02 AM
mda, "nu aveau motivatie", bine, de vreo 5-6 ani nu au ei motivatie. Daca e meci amical cu Moldova sau oficial cu Olanda cam la fel joaca. Poate cu putin noroc anul asta nu ne mai dau olandezii gol exact dupa imn si daca nu mai luam 2 goluri in 5 minute de la Bulgaria il vedem si pe Mutu jucand la un turneu final pentru prima si ultima data in cariera.
sisu_stelistul
08-02-2007, 12:57 PM
Nu o sa ne mai dea, deoarece acum jucam la un alt nivel, pai tu mai aveai motivatie daca te gandeai ca o sa joci cu campioana mondiala si apoi vezi ca joci cu Moldova.
Astia nu ar trebui sa fie jucatori profesionisti? Puteau sa joace si cu Uganda si tot trebuiau sa joace la full-throtle, problema e ca ei ai vrut dar nu prea au putut!
-=FaN MaNcHeStEr=-
08-02-2007, 05:06 PM
puteam sa ne impunem si cu 4-0 dar....a fost un amical
Puteam sa luam usor 1-2 goluri, dar deh, suntem romani, amicalele e amicale tata, nu ne strofocam sa nu facem piatra la rinichi!
Th3b3sT
08-02-2007, 08:14 PM
da..puteam totusi sa ne dam silinta.Astia is romanii..nu ai ce face.Ati vazut ce talpa a pus mutu la jucatoru ala moldovean?Pai asta nu e fotbal..Bine ca am castigat totusi.
sisu_stelistul
08-02-2007, 09:10 PM
Nu trebuiau sa joace la maimum potentialului deoarece nu e meci oficial, daca tu vrei sa joace in amicale, nu uita cum am jucat cu Spania si sa joace prost in oficiale, eu nu vreau, nu stiu ce va strofocati atata ca am jucat prost, daca jucam bine ce era?
Th3b3sT
09-02-2007, 09:26 AM
cum sa nu ma strofoc ma..ai vazut cum am jucat..daca jucam asa si cu olanda aia ne dau 4-0 .nu o sa se schimbe nimic.
sisu_stelistul
09-02-2007, 10:13 AM
Nu o sa joace, sunt multe motive pe care le-am expus ca au jucat mai prost, schimbarea brusca de adversar, relaxarea etc. Oricum sa nu te astepti sa batem Olanda prea tare, dar o victorie stransa putem obtine.
Sa zicem mersi daca facem un egal la ce forma de moment au olandezii!
-=FaN MaNcHeStEr=-
09-02-2007, 11:24 AM
daca au facut 4-1 cu rusia...macar egal...zicea Mitica Dragomir ca o sa-i batem pe olandezi cu 3-0...
sisu_stelistul
09-02-2007, 01:19 PM
Rusii sunt mai slabi ca noi la momentul actual.
Meciul cu Olanda nu il poti compara cu un meci cu Moldova, mai ales ca unul e meci oficial si altul e un simplu amical. Altfel se vor comporta jucatorii in teren. EU zic ca atat Romania cat si Olanda ponesc cu aceleasi sanse.
-=FaN MaNcHeStEr=-
11-02-2007, 12:40 PM
depinde si unde jucam...daca jucam la ei acasa...o sa fie cam greu
Varaloi
11-02-2007, 12:41 PM
Poate,dar mns trebuie sa recunosti ca Olandezii suni o nuca FOARTE grea cand vine vorba de meciuri directe!Nu am marcat decat UN gol in toata istoria intalnirilor directe.Dar,cine stie,acum vom marca cel putin dublu^_^
timisica_cristian
21-02-2007, 09:21 PM
Cu Bulgaria e greu...cu Olanda e aproape imposibil. Pai cum sa te gandesti la Italia,Spania etc. Cu Spania am avut noroc ( sa recunoastem ). Apropo Olanda nu e o nuca ,e o portocala ( portocala mecanica ):D
xdevil
21-02-2007, 09:41 PM
O dati in SF-uri. Avem aceleasi sanse, echipa Romaniei incepe sa arate ca o forta in fotbalul mondial. Avem jucatori buni, ajunsi la maturitate. Si la urma urmei aia au tot doua picioare, doua maini si un cap. Eu zic ca ii vom bate acasa si vom face un egal la ei.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.