PDA

View Full Version : La mine merge bine mersi un "patch" creeat de mine

djorkaef
21-01-2007, 08:43 AM
Am pus patch in ghilimele deoarece nu este executabil si kiturile , stadioanele, sound-urile nu-mi apartin.Totul este f.simplu si nu mai trebuie decat fetele 3D ale jucatorilor(cine tine neaparat). Insa eu nu pot sa le pun la dispozitia voastra pentru ca nu este normal (nu eu am muncit la crearea graficii si restul). Nu am nici o problema in joc si sunt pe la sezonul cu nr.5. Sa nu ma intelegeti gresit, dar daca va foloseste ca sa apara acel patch mai repede, pentru bucuria generala, imi pun umila mea munca la dispozitia celor interesati (sper sa nu ai deranjez pe cei de la fifaromania).Nu glumesc cu nimic!

steaua_boy
21-01-2007, 12:27 PM
da-l mai sio tu

Varaloi
21-01-2007, 04:01 PM
Dak nu e facut de tine,de ce ai mai postat despre el.Oricum,astept patch-ul de la FIFAROMANIA prntru ca ar trebui sa fie excelent(la fel ca si RLSP):)

vladnego
21-01-2007, 05:12 PM
Are dreptate Varaloi...ca sa te poti lauda intr-adevar cu ceva...trebuie sa fie al tau 100%...asa ca nu prea ai de ce sa te lauzi...dar totusi daca ai muncit la el...foarte bine...felicitari si la mai mare...dar si eu ca si Varaloi astept patch-ul fifaromania...si sper sa fie SUPER...sper sa fie transferurile 100% corecte...

mitapala
22-01-2007, 12:35 PM
Nu e creat de tine deki !f--k Of

Skipper
24-01-2007, 03:30 PM
Am pus patch in ghilimele deoarece nu este executabil si kiturile , stadioanele, sound-urile nu-mi apartin.Totul este f.simplu si nu mai trebuie decat fetele 3D ale jucatorilor(cine tine neaparat). Insa eu nu pot sa le pun la dispozitia voastra pentru ca nu este normal (nu eu am muncit la crearea graficii si restul). Nu am nici o problema in joc si sunt pe la sezonul cu nr.5. Sa nu ma intelegeti gresit, dar daca va foloseste ca sa apara acel patch mai repede, pentru bucuria generala, imi pun umila mea munca la dispozitia celor interesati (sper sa nu ai deranjez pe cei de la fifaromania).Nu glumesc cu nimic!

Il vreau eu :D . Ce id ai sa vb?

djorkaef
25-01-2007, 12:30 PM
Nu e creat de tine deki !f--k Of
Baietica, cred ca dupa felul in care te exprimi IQ-ul tau tinde spre zero, iar injuratura ta s-o adresezi mamei tale! Esti 'the stuped of the stupedest', ca tot iti place tie engleza! Cat despre ce am vrut eu sa spun in acest topic nu avea scopul de a fii laudat.Intentia reprezenta o alternativa mai rapida la patchul oficial, fara sa-mi arog vreun merit. Dca nu va intereseaza, nu postati! Voie buna!

Skipper
25-01-2007, 03:56 PM
Pai tocmai, pe mine ma intereseaza :P. Cauta-ma pe messenger djorkaef . ID meu emi_teo7

Skipper
25-01-2007, 03:57 PM
Pai tocmai, pe mine ma intereseaza :P.

KlaU
25-01-2007, 05:04 PM
Double posters deserve to die !!! No , really !!! :boxeaza::rolf::coco:

Skipper
25-01-2007, 06:32 PM
Double posters deserve to die !!! No , really !!! :boxeaza::rolf::coco:

Sunt la distanta de cateva minute posturile, daca nu in acelasi minut . Nu am vrut sa postez asa, imi pare rau. Vroiam sa dau edit, si... ;)

timisica_cristian
03-02-2007, 09:12 PM
totusi ne dai si noua "patchul" tau?:confused:

djorkaef
11-02-2007, 10:43 AM
Se pare ca daca va interesa patchul meu acum aveati echipamentele in joc. Ha ha! Poate ma razgindesc..... si fac un tutorial!

Jolly
11-02-2007, 12:55 PM
DJORKAEF eu zic ca tu nu ai mai mult de 13 ani sau asa dai parerea ... fiecare inclusiv iarca_romica si alti daca au avut ceva sa insuseasca cu altii au facut-o de ce nu faci si tu la fel ?!?!?!?.....Eu unu cred ca ai deschis acest topic pentru a-ti face post-uri ... Fa-ne la toti o favoare si stingeti calculatorul ACUM !!!

Alex
11-02-2007, 01:06 PM
El a zis ca a facut un patch dar nu il poate lansa pentru ca nu este 100% facut de el, ci a luat fisierele din RLSP si le-a modificat pentru FM! Ce n-ai inteles?

Urmelinho
11-02-2007, 04:25 PM
DJORKAEF eu zic ca tu nu ai mai mult de 13 ani sau asa dai parerea ... fiecare inclusiv iarca_romica si alti daca au avut ceva sa insuseasca cu altii au facut-o de ce nu faci si tu la fel ?!?!?!?.....Eu unu cred ca ai deschis acest topic pentru a-ti face post-uri ... Fa-ne la toti o favoare si stingeti calculatorul ACUM !!!

daka taceai filozof ramaneai. Mai bine taci din gura si nu mai spune prostii.

vladnego
11-02-2007, 09:49 PM
Djorkaef...ce cuprinde patch-ul tau?

Urmelinho
11-02-2007, 10:25 PM
Djorkaef...ce cuprinde patch-ul tau?

Nu te mai interesa degeaba ca nu-l poate da pentru ca petch-ul nu apartine suta la suta lui. Ce ar putea sa-ti dea sau sa puna la download poti gasi oriunde. Si la mine pe site (http://www.urm3l.3x.ro)

vladnego
11-02-2007, 10:29 PM
Nu conteaza...daca nu e al lui 100% daca patch-ul e bun...as fii vrut si eu totusi sa vad ce contine...

Urmelinho
11-02-2007, 10:33 PM
Intelega ca nu poate sa il scoata fara acordul celor de la Fifa Romania de unde a mai luat fisiere. Ai inteles? Nu-i greu de inteles.
Uite ce se vorbeste p-aci: "El a zis ca a facut un patch dar nu il poate lansa pentru ca nu este 100% facut de el, ci a luat fisierele din RLSP si le-a modificat pentru FM! Ce n-ai inteles?"

vladnego
11-02-2007, 10:36 PM
Aha...am inteles...si totusi...daca patch-ul e bun sa ceara acordul celor de la fifaromania si sa ni-l dea si noua...

Urmelinho
11-02-2007, 10:43 PM
De cerut acordul nu e greu de cerut dar e mai greu sa-l primesti.

vladnego
11-02-2007, 10:57 PM
Am inteles...ar trebui sa ne rugam cui trebuie sa dea acceptul...

djorkaef
14-02-2007, 08:18 AM
As vrea sa apreciez gestul lui Alex si Romica care au inteles ce am vrut sa spun si au incercat sa transmita acest lucru si altora mai putin isteti (nu dau nume)! Asa este , patchul meu are informatii culese din diferite alte patchuri , dar care adaptate la manager merg f.bine.Probabil ca sunt si altii care au facut acelasi lucru ca si mine, dar nu-si pot aroga drepturile asupra lor. Am 27 de ani, pentru baiatul dragut cu nume de fata, asta ca sa stea linistit, si chiar am un tutorial inceput pe care o sa il postez dar stau prost cu timpul liber ca sa il termin. Numai bine, si pe curind!