View Full Version : Fifa Manager 07 - Extra Time (add-on)
mitapala
08-01-2007, 11:13 PM
In curand o sa apara un add-on la Fifa Manager 07 !
For the first time ever EA is going to release an Add-On for an EA SPORTS game.
Thanks to the Add-On “Extra Time” for FIFA MANAGER 07 the player is able to get even more into the daily business of football management.
Player Manager
It is now possible to start the game as player manager. In this case the player starts a career under his own name. At the beginning of the game, he can choose his character and abilities and in the course of the game he can continuously improve himself and even start an international career!
Ups & Downs
After the pre-season training, at the end of the year and at the end of the season, it will get even more exciting! All players will be re-evaluated and their ratings will be adjusted accordingly so you can see just how well you have performed as their manager. These are the most important minutes of the season for each player, including the reserves, the youth players and the new signings! http://www.fm07.de/en/bilder/fm07addon/images/fm07addonfeatures02kl.jpg (http://www.fm07.de/en/bilder/fm07addon/images/fm07addonfeatures02gr.jpg)
New Stadiums
In addition to the already existing stadiums the following stadiums will be integrated. The home of Arsenal, Benfica Lissabon, VfB Stuttgart, Bayern Munich, AS Rom, the Azteca Stadium, etc.
Half-time
A brand-new half-time screen with player talks, team talks, captain’s talk. Even a special appearance of the chairman is possible. Extensive additional stats simplify the half-time analysis.
Selling of Stand Names
In addition to the stadium names you can now sell the stands to sponsors to make even more money to buy new players!
http://www.fm07.de/en/bilder/fm07addon/images/fm07addonfeatures03kl.jpg (http://www.fm07.de/en/bilder/fm07addon/images/fm07addonfeatures03gr.jpg)
Story of a Season
More than 20 screens with information and stats build up the tension step by step until the climax on the final matchday!
Road to Glory
Starting with the Round of Last Sixteen we present the “Road to Glory” screen which shows which teams the two teams have kicked out of the competition so far.
Championship Prediction
Five matches before the end of the season we show the remaining opponents for the manager’s teams and of the neighbouring teams in the table. Will you be pushing for the play off’s or fighting it out in a relegation battle?
After the Champions Cup
After European Cup match days there will be an additional analysis of the performance of all participants on the next league matchday.
In-game Website Extension
The manager now receives detailed information about the performances of all players from every team.
Stats
More than 30 different statistics screens (nearly 100 in total) leave nothing to be desired.
http://www.fm07.de/en/index.php?menu=fm07addon&rubrik=fm07addon&site=fm07addonscreenshots
-yo-veve
09-01-2007, 01:16 AM
Prea tare,dar cam scump domne,dincolo era mai ieftin~!
mitapala
09-01-2007, 01:48 AM
Prea tare,dar cam scump domne,dincolo era mai ieftin~!
asta da ! o sa fie doar de loat de pe net de la EA de undeva si trebe platit in cazul asta astept sa apara pe torrents ! :valuri: Pana apare sa sarim coarda si sa facem valuri :oaie:
mirea_tavi
09-01-2007, 02:19 AM
Mai bine s-ar gandi cei de la EA Sports sa faca un add-on in care sa introduca numele reale ale managerilor si ale staffului tehnic si sa faca simularea aia 3D mai de doamne ajuta:D In fine e si asta un pas
Mda, au zis sa scoata ceva cat mai repede ca sa nu piarda din clienti! Lame!
mitapala
09-01-2007, 03:32 PM
Pai Cred si eu La cate inimi a frant Fifa Manager 07 ! :P ori cum ma asteptam la ceva mai in detaliu la joc! e joc sa te joci nu sa faci strategi ! si pana la urma daca suntem noi mai buni dc nu facem un joc de genu sau cel puttin sa ii disperam cu mailuri ! ca ei asta vor sa ii batem la cap cu ideei :P asa ca :P
Varaloi
09-01-2007, 06:02 PM
Eu am aflat de Add-on de lawww.jucaushii.ro.E misto.Va fi disponibil in serviciul EA LINK.
luky5550
14-01-2007, 08:17 PM
Cred ca o sa fie misto.Dar cand apare?Pe ce data?
Varaloi
15-01-2007, 04:52 PM
Nu stiu exact.Presupun ca prin februarie,martie...:baa:
mitapala
16-01-2007, 04:04 PM
Pe 29 Februarie apare si va fi diisponibil doar cu ea link ! si probabil sper sa apara pe torrents !:P
Varaloi
16-01-2007, 04:10 PM
Eu am EA LINK si avand in vedere ca in ultima vreme stau f bine cu $ sigur o sa-l iau original:)
mitapala
17-01-2007, 12:02 AM
:eek: Cu ce platesti ? CC , Debit , PayPal , ? a? ca poate aflu si eu si il iau si eu asa ! :P
Varaloi
17-01-2007, 01:45 PM
Il cumpar cu CC.
Jolly
06-02-2007, 12:57 AM
si totusi nu am inteles: poti la ''player manager'' sa fi tu doar un singur jucator? deci nu si antrenor si sa si poti sa joci?
Jolly
07-02-2007, 11:23 AM
si acolo in loc de chipul ala pot cumva sami pun o poza ?:D:D:D
-yo-veve
07-02-2007, 02:04 PM
da,logic nu,poti sa o faci de pe acum,vezi ca-ti explica cand dai clik pe poza,bafta...
Jolly
23-02-2007, 12:53 PM
si cam cand apare acest patch?
Hempy
23-02-2007, 04:20 PM
a aparut
DAca stiti de unde il pot lua si eu in afara de EA Link va rog sa imi spuneti !
-yo-veve
23-02-2007, 08:02 PM
pai de ce mai,vrei sa te deplasezi pana la un magazin pe vremea asta !
MA refeream la vreun link ceva !
Jolly
23-02-2007, 11:58 PM
si numai cu bani se poate lua sau a aprut si pe torrente?
asta intrebam si eu daca stie cineva de unde il putem lua ca 47 $ e cam mult !
Jolly
24-02-2007, 12:30 AM
si ea link-ul ala e numa e si gratis sau lam luat descarcat degeaba?:)
Jolly
26-02-2007, 02:51 PM
deci a iesit si versiunea ''mai ieftina''? cine stie de unde se poate lua nu fiti sfiosi
ii.Este strict interzis postarea de linkuri catre siteuri "warez" sau alte
siteuri cu un continut asemanator. Nu aveti voie sa cereti coduri pentru
jocuri sau crackuri.
Eu zic sa fie sfiosi. :p
Jolly
26-02-2007, 03:05 PM
aham :( cine stie sami dea si mie un id de mess sa vorbim despre .... :D jocuri originale ;)
Robb...cica stelist :)
26-02-2007, 05:34 PM
da marea intrebare.....merge si la jocuri pirat ????
mitapala
26-02-2007, 06:40 PM
da marea intrebare.....merge si la jocuri pirat ????
Nar fi rau ! da nu la`m gasit ! si cu ea link ! costa si nu am cu ce plati ! daca stii ceva ! :P PM`me :P
26-02-2007, 06:52 PM
si pe mine ma intereseaza de aia zic daca merge pe jocuri pirat.... :)
nu am vazut nimic io zic sa mai asteptam....sa vedem ce si cum..... :)
mitapala
26-02-2007, 07:09 PM
si pe mine ma intereseaza de aia zic daca merge pe jocuri pirat.... :)
nu am vazut nimic io zic sa mai asteptam....sa vedem ce si cum..... :)
Ufff ! de cand a aparut tot caut dar fara sperante ! pana la urma va trebui sa Platim !
Varaloi
26-02-2007, 07:10 PM
Incercati sa il cumparati!Si nu costa asa de mult!Eu il am si e foarte misto!
26-02-2007, 08:10 PM
da mah dar....am jocul piratat si sincer...nu am chef sa dau 50 de dolari sau cat ii si sa nu imi mearga....tu cum il ai???
mitapala
26-02-2007, 09:40 PM
Incercati sa il cumparati!Si nu costa asa de mult!Eu il am si e foarte misto!
de unde la`i loat?
FuNNy
26-02-2007, 10:18 PM
ne poate ajuta si pe noi cineva cu add-onul?:(
mitapala
26-02-2007, 10:29 PM
Se pare ca nu ! Buy the original Game :P
FuNNy
26-02-2007, 11:03 PM
buy buy... dar tot addon-ul il vreau:D:rolleyes:
mitapala
27-02-2007, 12:20 AM
buy buy... dar tot addon-ul il vreau:D:rolleyes:
da ia ea link ! si ia adonul de acolo vezi daca se plateste !
incearca si sa imi ziki si mie
FuNNy
27-02-2007, 12:36 AM
de unde sa iau mane link-ul...:eek:
mitapala
27-02-2007, 08:44 AM
de Aikia :P http://www.ea.com/ealink/index.jsp?locale=en_GB ! incerc sa fiu Legal
:P
FuNNy
27-02-2007, 11:02 AM
pana la urma am facut rost de el...:D marfa:cool:
27-02-2007, 11:11 AM
ma da.....jocu o dost cam 50 de dolari....add-onul tot atata ???
scump....foarte scump..... :P
DE unde ai facut rost ???????
Hempy
27-02-2007, 12:31 PM
chiar asa ........de unde ai facut rost de el?
FuNNy
27-02-2007, 12:34 PM
dupa un torrent...;)
mitapala
27-02-2007, 02:52 PM
cum Buzz me :P
Varaloi
27-02-2007, 04:58 PM
[QUOTE=Robb...cica stelist :);112870]da mah dar....am jocul piratat si sincer...nu am chef sa dau 50 de dolari sau cat ii si sa nu imi mearga....tu cum il ai???
Pirat.Dar hai sa incheiem discutia.(apropo,vb de add-on).
Jolly
27-02-2007, 05:02 PM
poate sunt si torrente dar merge addon-ul si pe jocuri pirat?
poli tm in fifa
27-02-2007, 05:04 PM
Terminati discutia despre torrente,pirat etc.Daca vreti sa va mearga cel mai bine e sa il cumparati
Varaloi
27-02-2007, 05:05 PM
Eu il am original.Ce pot sa spun,nu mai jucam FIFA MANAGER,dar de acum numai asta joc.
Hempy
27-02-2007, 05:13 PM
Eu il am original.Ce pot sa spun,nu mai jucam FIFA MANAGER,dar de acum numai asta joc.
pai da-mi si mie id tau sa-mi dai si mie jocul "oroginal" si iti dau banii pe el:P
poli tm in fifa
27-02-2007, 05:24 PM
uitate la ultimul tau post in acest topic sa vezi ce ai zis: "pirat"...asa ca nu mai mintii !!!
mitapala
27-02-2007, 05:27 PM
uitate la ultimul tau post in acest topic sa vezi ce ai zis: "pirat"...asa ca nu mai mintii !!!
mai conteaza !? de unde il ai ! conteaza sa nu spui de unde il ai ! daca il ai pirat taci ! daca il ai pe original spune ! asa ca de unde ati loat jocu
?
FuNNy
27-02-2007, 08:26 PM
deci inainte aveam instalat liga I, steme etc. acum cand am instalat patch-ul nu mai arata la toate stemele originale...
Urmelinho
27-02-2007, 08:26 PM
de ce va feriti sa luati prg originale? Ori original ori nu il mai luati de loc.
dupa un torrent...;)
Intra pe id meu : guti_mutu
SI dami si mie torrentu ala pls !!!
mitapala
27-02-2007, 09:06 PM
acuma ziketi cu ce ati platit pe EA LINK ?
27-02-2007, 09:23 PM
luati jocul original....mdea....daca voi credeti ca io nu am bani pe ce da....numa pe jocuri, va inselati amarnic....si ca mine multi....
in fine....faza cu torrentu ii cam nashpa ca ii luat dupa un site in care tre sa te inregistrezi si am incercat sa ma inregistrez si zice ca is 15000 de useri si nu primesc numa cu invitatii....si Funny are cont acolo....am vb cu el pe mess...in fine....cica, nu mai avem voie sa vb despre torrente....mdea....:mellow:
mitapala
27-02-2007, 09:42 PM
luati jocul original....mdea....daca voi credeti ca io nu am bani pe ce da....numa pe jocuri, va inselati amarnic....si ca mine multi....
in fine....faza cu torrentu ii cam nashpa ca ii luat dupa un site in care tre sa te inregistrezi si am incercat sa ma inregistrez si zice ca is 15000 de useri si nu primesc numa cu invitatii....si Funny are cont acolo....am vb cu el pe mess...in fine....cica, nu mai avem voie sa vb despre torrente....mdea....:mellow:
Si eu iau de pe torrents ! da filme muzica ! jocuri nu prea ca ma dispera ! dar funny nu cred ca vorbeste serios ca daca cauti pe googel despere joc gasesti dar nu torrenturi ! ia cauta alceva sa vezi ca gasesti cu torrenturi :P ! deki ! pana apare la carefoor jocul ! Cu ce ai platit de pe EA LINK ? CC , PayPal , GCard ...............?
Hempy
27-02-2007, 10:08 PM
fratilor.............va da ea sports vreun ban sa faceti reclama numai la jocuri originale?..........sunt multi care prefera pe cele piratate ca nu se merita sa dai o gramada de bani pe un joc original si gata.......pe bune dk va platesc aia ..............va inteleg.............pana atunci lasati-ne sa facem rost de el de unde putem..............eu il vreau piratat....cine ma ajuta?
mitapala
27-02-2007, 10:14 PM
fratilor.............va da ea sports vreun ban sa faceti reclama numai la jocuri originale?..........sunt multi care prefera pe cele piratate ca nu se merita sa dai o gramada de bani pe un joc original si gata.......pe bune dk va platesc aia ..............va inteleg.............pana atunci lasati-ne sa facem rost de el de unde putem..............eu il vreau piratat....cine ma ajuta?
Ufff ! me2 ! te sustin ! :P But tot nu avem jocu :)
stephen
27-02-2007, 10:15 PM
vorbiti cam mult ''warez''.Aveti grija sa nu dea moderatorii peste voi(a fost doar un sfat).Si pt cei care-l iau...in ce consta add-onul pana la urma?
Am vazut ce contine,m-am uitat pe prima pagina.
mitapala
27-02-2007, 10:26 PM
da si ! asta e ! pana la urma am rascolit tot internetul ! si tot nu am gasit nika ! sper ca Credit Cardul meu ! sa fie valid si sa pot looa jocu de pe ea link si mie ea link imi mere cu 12-15 k deki cea mai buna solutie e sa mai caut pe necuratul internetului ! adica Google :P
Urmelinho
27-02-2007, 11:17 PM
da si ! asta e ! pana la urma am rascolit tot internetul ! si tot nu am gasit nika ! sper ca Credit Cardul meu ! sa fie valid si sa pot looa jocu de pe ea link si mie ea link imi mere cu 12-15 k deki cea mai buna solutie e sa mai caut pe necuratul internetului ! adica Google :P
Zi-mi si mie cine esti. Pe tine cine te plateste sa faci reclama la site-uri de "warez"?
Dami si mie Situ asta unde zici ca sunt 15000 de useri pe id meu pls : guti_mutu
FuNNy
28-02-2007, 12:45 PM
astazi i-am dat patch-ul lui "mitapala"... dar cred ca daca mai vb mult aici facem reclama si un pic mai mult de warez
oakyboy
28-02-2007, 02:57 PM
vreau shi eu addon-ul ala ca nu il gasesc pe nicaieri moca. Poate cineva sa ma ajute?
oakyboy
28-02-2007, 03:01 PM
singurul loc unde l-am gasit e http://www.planetddl.com/search.php dar si aici costa vreo 5 para sa te inregistrezi.
mitapala
28-02-2007, 04:31 PM
singurul loc unde l-am gasit e http://www.planetddl.com/search.php dar si aici costa vreo 5 para sa te inregistrezi.
e la tzeapa ! deki nu MAI INCERCATI !:p
timisica_cristian
28-02-2007, 08:26 PM
inca o zi si apare add-on si pe EA link. Sper sa fie f diferit:mishto:
inca o zi si apare add-on si pe EA link. Sper sa fie f diferit:mishto:
Din cate stiu eu e acolo de catva zile !
mitapala
28-02-2007, 08:50 PM
Din cate stiu eu e acolo de catva zile !
E acolo de din 23 feb ! ufff trebuie platit ! daca gasiti vre`o metoda de plata si eu vreau !
oakyboy
01-03-2007, 12:40 AM
E de negasit fratilor! L-am gasit pe http://www.fullreleases.com/NewMembers/pre_search.php?act=search&act2=src&id=3&fsize12=5&search=fifa+manager+07+extra+time&submit2=Search
si pe http://www.fulldownloads.us/search.php?q=fifa%20manager%2007%20extra%20time am facut rost de conturi, m-am inregistrat si cand am intrat ca membru... teapa! Addonul a disparut in ceata, adica gasesti orice numai addonul nu. Oare cat tb sa mai asteptam.
Pana atunci: Hai Dinamo!!!!!!!
mitapala
01-03-2007, 08:29 AM
Pe asta http://www.planetddl.com/search.php ori ce cauti gasesti dar e la tzeapa ca sa iti ia bani ! deki nu va straduiti si loati jocul de pe Ea Link !
Mai aveti mult de gand sa vorbiti despre warez?
Teatralic
02-03-2007, 04:31 PM
pe torrent gasiti !!!... sunt in moment cam 1000 de tracker
Mai aveti mult de gand sa vorbiti despre warez?
Ce nu ai inteles?:huh:
Jolly
02-03-2007, 07:49 PM
teatralic pls da-mi id de mess trimite-mi msg prv
cnx2k
02-03-2007, 07:56 PM
buna seara,
am si eu o mare rugaminte...cine ma poate ajuta si pe mine cu niste linkuri de unde pot descarca fifa manager extra time stiti voi cum "ilegal non stop:lol: " plz, va sunt vesnic recunoscator..id-ul meu de mess este cnx2k:)
Buna seara,
Din punct de vedere al regulamentului, acest fel de cereri sunt interzise fiind considerate "cereri de materiale ilegale". Te rugam sa citesti acel regulament si sa faci un efort si sa platesti pentru acel patch oficial!
cnx2k
02-03-2007, 08:16 PM
Buna seara,
teatralic si jolly, va rog frumos daca puteti sa ma contactati pe mess v-as fi recunoscator. id-ul meu este cnx2k. este extrem de urgent sa vb cu voi. O seara buna tuturor.
PS: pentru dl Alex: multumesc de atentionare. Apropo, daca nu ma insel dumneavoastra sunteti cel cu patchul pentru fifa manager:) o senzatie nu gluma....
sisu_stelistul
02-03-2007, 08:22 PM
Nu mai vorbiti atata despre warez, de abia a aparut patchul si deja vreti sa-l luati, si fara bani. Mai bine puneti mana in buzunar si il cumparati, sau mai asteptati.
Nici mie nu mi se pare corect sa coste sa-l iei, dar trebuie sa ne conformam regulilor, mai ales ca acest forum este unul care nu incurajeaza pirateria.
pe torrent gasiti !!!... sunt in moment cam 1000 de tracker
Ce vrei sa zici cu asta lai gasit tu ?????
Teatralic
02-03-2007, 09:50 PM
Nu mai vorbiti atata despre warez, de abia a aparut patchul si deja vreti sa-l luati, si fara bani. Mai bine puneti mana in buzunar si il cumparati, sau mai asteptati.
Nici mie nu mi se pare corect sa coste sa-l iei, dar trebuie sa ne conformam regulilor, mai ales ca acest forum este unul care nu incurajeaza pirateria.
parca nu toata lumea "fura" depe net... c p0la mea. mai bine stau 2-3 ore in retea decat sa dau 50€ pe un addon.
--->cine cumpara jocu nu poate fi considerat destept.... ce?! , sa-i dau la ea bani, si aia sa mearga la curve?! lasa...
Jolly
02-03-2007, 10:14 PM
teatralic ce vrei sa zici patchu e pe germana sau numa site-ul torrent.to?
mitapala
03-03-2007, 12:23 AM
Mentalitate de roman!
poate nu toti suntem Europenizati ca tine ! UFFF
oakyboy
03-03-2007, 08:21 PM
L-am gasit si eu pe ala in germana. Stie cineva daca e compatibil cu jocul in engleza?
mitapala
03-03-2007, 09:52 PM
L-am gasit si eu pe ala in germana. Stie cineva daca e compatibil cu jocul in engleza?
Banuiesc ca e logic ca daca la "sprache" Scrie Limba germana nu merge (ba merge da pe limba germana)! si nu punteti intrebari stupide si cu caracter de piratare !
03-03-2007, 10:38 PM
probabil ca ala in limba germana....ii in germana pt ca ii scos de pe un torrent nemtzesc...in mod normal ar trebui sa te intrebe la inceput ce limba ii...si eu acuma il scot pe ala sa vad daca merge....
mitapala
03-03-2007, 11:48 PM
probabil ca ala in limba germana....ii in germana pt ca ii scos de pe un torrent nemtzesc...in mod normal ar trebui sa te intrebe la inceput ce limba ii...si eu acuma il scot pe ala sa vad daca merge....
ce coincidenta ! me2:o nu stiu cum mai e treaba ! cei care il au pe original poate sa iti zikca !? cat mega are add-on`ul pe engleza?
oakyboy
05-03-2007, 09:37 PM
Fratilor nu merge ala in germana. L-am douwnloadat eu shi nika. Cica "Falsche version". Asa ca nu merge pus peste jocul in engleza.
06-03-2007, 01:09 PM
am observat si eu...eu am instalat jocul in germana....
mitapala
06-03-2007, 08:47 PM
am observat si eu...eu am instalat jocul in germana....
si eu da e ca dracu :P upsss !:P e naspa !:P asteptam pt Varianta in EN
oakyboy
06-03-2007, 11:57 PM
Pt. ROBB !!!! merge instalat peste jocul in germana?
timisica_cristian
07-03-2007, 11:28 AM
Nu cred. la mine nu merge
oakyboy
07-03-2007, 01:45 PM
A incercat cineva sa instaleze addonul in germana peste jocul in engleza abia instalat....adica fara alte alea alea bagate peste..... ca sa mearga.
mitapala
07-03-2007, 06:50 PM
A incercat cineva sa instaleze addonul in germana peste jocul in engleza abia instalat....adica fara alte alea alea bagate peste..... ca sa mearga.
merge instalat doar daca ai instalat jocul FIFA MANAGER 07 In limba germana ! asa mere !
luky5550
08-03-2007, 12:12 PM
Am si eu o intrebare: A gasit pana la urma cineva jocul pe torrente? Daca da sa imi trimita un PM cu id-ul sau ca sa vorbim!
Astristul
10-03-2007, 01:37 AM
Jocul merge cu extra-time instalat. Daca nu intelegeti germana, deschideti fisierul 'locale' din directorul Fussball Manager 07 si unde vedeti "ger" schimbati cu "eng". Asta e tot. Ar trebui sa va mearga acum. ;)
Jolly
10-03-2007, 02:43 AM
cei care au extra time-ul in germana pls contact me 1 min : yo_jolly_05
mitapala
10-03-2007, 10:55 PM
Jocul merge cu extra-time instalat. Daca nu intelegeti germana, deschideti fisierul 'locale' din directorul Fussball Manager 07 si unde vedeti "ger" schimbati cu "eng". Asta e tot. Ar trebui sa va mearga acum. ;)
Nu mere :(
DarkComy
10-03-2007, 11:33 PM
Terminati cu discutile despre warez , altfel inchid topicul
Sa fiti fericiti si iubiti Daca nu vreti sa ne dati si noua linku asta e poate CENZURAT!!! FARA WAREZ!!!
-yo-veve
12-03-2007, 12:44 AM
multam: TU SMECHER si noroc cu tine si NOI SMECHERI!!!!
DarkComy
12-03-2007, 12:48 AM
Mai discutati cand nu veti mai incalca regulamentul , pana atunci TOPIC CLOSED!
DarkComy
13-03-2007, 01:00 PM
Sper ca v-ati calmat si nu mai vorbiti despre warez ! :)
Urmelinho
14-03-2007, 12:28 AM
Sper ca v-ati calmat si nu mai vorbiti despre warez ! :)
Brav! Asa trebuie facut. Si se mai vait ca nu avem Liga I Burger in fifa. Intelegeti oameni buni ca singura solutie de a evolua este sa fim corecti nu sa furam
mitapala
14-03-2007, 11:31 PM
Brav! Asa trebuie facut. Si se mai vait ca nu avem Liga I Burger in fifa. Intelegeti oameni buni ca singura solutie de a evolua este sa fim corecti nu sa furam
Da cu siguranta ! voi vorbiti da`m P****a , habar nu aveti ce castiguri fabuloase au creatori de jocuri si va dati mari cumparatori de jocuri (Scutit`ma)! si Romania nu e bagata in seama in jocurile Mari find ca nu are licente de la Fifa , Uefa ! de aia Mutu nu are licenta de la FifPro si de aia ia skimbat numele ! Hai Pa
stephen
15-03-2007, 09:14 AM
ce-ai omule,ce te deranjeaza?Administratorii aveau o singura pretentie sa nu vorbesti despre warez,nu te obliga nimeni sa-l cumperi.Si Mutu nu mai e in joc inca de cand a fost descoperit dopat.Asta e tot.Si este adevarat,suntem printre primii din UE la piraterie soft.Am si eu o intrebare pt cei care au Fifa Manager,Mutu este acolo,sau tot Todorov apare?
Agy23
15-03-2007, 12:49 PM
Tot Teodor Petrovici este.
cnx2k
15-03-2007, 05:08 PM
sal all...vreau sa va spun ca astazi mi-am instalat extra time..si mi se pare super misto..in plus de asta, pentru a pastra autenticitatea jocului am instalat doar patchuri de updatare a bazei de date..am romania, liga 1 si 2 si 3, plus toate stemele, plus fete de jucatori plus stadioane si merge super...se merita..acum abia astep primul meci pe zapada, cand sper ca steaua sa ii rupa pe dinamo si rapid...toti cei care vreti "informatii" suplimetare, contactati-ma pe id mess: cnx2k. Sal
mitapala
15-03-2007, 05:22 PM
ce-ai omule,ce te deranjeaza?Administratorii aveau o singura pretentie sa nu vorbesti despre warez,nu te obliga nimeni sa-l cumperi.Si Mutu nu mai e in joc inca de cand a fost descoperit dopat.Asta e tot.Si este adevarat,suntem printre primii din UE la piraterie soft.Am si eu o intrebare pt cei care au Fifa Manager,Mutu este acolo,sau tot Todorov apare?
si Romania nu e bagata in seama in jocurile Mari find ca nu are licente de la Fifa , Uefa ! de aia Mutu nu are licenta de la FifPro si de aia ia skimbat numele ! Hai Pa
Tie ti se pare ca eu nu stiu ca lu Mutu II zike Teodor Petrovici ?
Eu skriu ce vreau Parerile , Concluzile si Raspund la intrebari daca voi sunteti motarcati de inste administratori atunci taci ! mi`e nu imi este frica de nimeni ! si daca vreau scriu ce vreau sa imi stearga contu ca Fifa , Fifa Manager - nu incepe cu FifaRomania ! da asa ca vedetiva de treaba !
stephen
15-03-2007, 07:51 PM
vai da ce rebel esti...apropo,vroiam sa te intreb ce inseamna ''motarcati si inste'' , ca le-am cautat in disperare in DEX si nu le-am gasit.Imi cer scuze ca sunt off topic dar...
Varaloi
15-03-2007, 07:56 PM
Tie ti se pare ca eu nu stiu ca lu Mutu II zike Teodor Petrovici ?
Eu skriu ce vreau Parerile , Concluzile si Raspund la intrebari daca voi sunteti motarcati de inste administratori atunci taci ! mi`e nu imi este frica de nimeni ! si daca vreau scriu ce vreau sa imi stearga contu ca Fifa , Fifa Manager - nu incepe cu FifaRomania ! da asa ca vedetiva de treaba !
Ce ai mah baiat?Daca nu iti convine ca pe acest forum nu se vb despre warez,nu e treaba noastra.Presupun ca nici nu ai citit regulamentul!(scuzati de offtopic)
dragospop
15-03-2007, 07:57 PM
sal,
am incercat sa download-ez extratime si nu functioneaza, imi spune ca "Item is not available in your country". Voi cum ati reusit?
Multumesc
timisica_cristian
15-03-2007, 08:37 PM
poate ca noi il avem original:p . vorbesti despre warez si poate ca romania e prea departe de tara din care vrei sa iei tu extra-time.
mitapala
16-03-2007, 08:41 AM
poate ca noi il avem original:p . vorbesti despre warez si poate ca romania e prea departe de tara din care vrei sa iei tu extra-time.
Destepti **** !
Maryusake
20-03-2007, 07:52 PM
poate ca este o "calitate" a noastra pirateria,daca crestem in mediu asta unde 95%din prieteni pirateaza jocuri nu tre' sa fiu ala prostu' nu cred ca ne vom desfata de acest obicei si asta e adevarul,pe care unii nu vor sa-l accepte......scz. ca sunt offtopic
aleks_robu
26-03-2007, 01:33 PM
Ma are cineva dintre voi extra time si sa si mearga....de unde il iau ca sa imi mearga si mie............eu am ceva in germnaa da nu merge
am instalat jocu in engleza apoi patch original de la fifa manager apoi extra time in germana da nu merge...intra in joc dar nu am nimic nou.....nici stats nici chestia aia cu player manager.............stie cineva ce sa fac? va multumesc anticipat
astept sa imi raspunda cineva sunte-ti pupati ;)
Deeny
26-03-2007, 03:36 PM
hmm...Pai probabil ai instalat si alte patchuri.Reinstlaeaza FM07 si baga din nou patchu dar si jocu sa fie in germana.Bine poate am dat un post aiurea deoarece nici nu am FM07 dar totuso am incercat sa te ajut:)
luky5550
28-03-2007, 09:14 PM
Ma are cineva dintre voi extra time si sa si mearga....de unde il iau ca sa imi mearga si mie............eu am ceva in germnaa da nu merge
am instalat jocu in engleza apoi patch original de la fifa manager apoi extra time in germana da nu merge...intra in joc dar nu am nimic nou.....nici stats nici chestia aia cu player manager.............stie cineva ce sa fac? va multumesc anticipat
astept sa imi raspunda cineva sunte-ti pupati ;)
daca ai extra time in germana trebuie sa dezinstalezi si fifa manager 2007 si dupa aia sa il reinstalezi dar la instalare sa alegi tot limba germana, si dupa aceea poti sa instalezi extra time in germana. Dupa ce termini asta, daca vrei jocul in engleza intra in folderul unde ai instalat de exemplu C:\Program Files\EA SPORTS\FUSSBALL MANAGER 07 si dupa aia cauta o fila numita locale.ini Deschide-o cu notepad si unde vezi ca scrie ger modifica si scrie eng adica la: TEXT_LANGUAGE
INSTALL_LANGUAGE
si parca si asta TEXT_LANGUAGE_OVERRIDE
oeicum dupa asta salveaza fila si poti sa intri in joc fiindca va fi in engleza nu in germana. Sper sa te ajute, daca tot nu te descurci mai spune-mi dar la mine asta a mers perfect
Vendetta
01-04-2007, 11:59 AM
daca ai extra time in germana trebuie sa dezinstalezi si fifa manager 2007 si dupa aia sa il reinstalezi dar la instalare sa alegi tot limba germana, si dupa aceea poti sa instalezi extra time in germana. Dupa ce termini asta, daca vrei jocul in engleza intra in folderul unde ai instalat de exemplu C:\Program Files\EA SPORTS\FUSSBALL MANAGER 07 si dupa aia cauta o fila numita locale.ini Deschide-o cu notepad si unde vezi ca scrie ger modifica si scrie eng adica la: TEXT_LANGUAGE
INSTALL_LANGUAGE
si parca si asta TEXT_LANGUAGE_OVERRIDE
oeicum dupa asta salveaza fila si poti sa intri in joc fiindca va fi in engleza nu in germana. Sper sa te ajute, daca tot nu te descurci mai spune-mi dar la mine asta a mers perfect
Bine.fac ce ai zis u mai sus,dar nu inteleg.Se schimba si continutul patchului din germana in engleza???
luky5550
03-04-2007, 08:44 PM
Da daca modifici pe unde scrie ger si pui eng si gata. incearca si va merge.
amonbonfills
12-04-2007, 12:12 PM
Poate sa-mi spuna cineva de unde pot achizitiona add-on Extra Time?
rokotel
13-04-2007, 07:16 PM
de unnde iau shi yo add-onul asta?
zicetzimi shi mie cal tot caut dar degeaba
Astristul
13-04-2007, 08:48 PM
Iti faci cont la EA SPORTS si descarci EA LINK (vechiul EA Downloader). Extra-Time este disponibil DOAR prin EA Link. Nu mai cautati degeaba prin magazine pentru ca nu o sa-l gasiti. ;)
rokotel
14-04-2007, 11:24 AM
da se plateshte pe EA link?
nu se poate trimite pe mess?
Astristul
14-04-2007, 01:41 PM
Se plateste cu cardul.
Se descarca cu EA Link!
LittleAngelL
23-04-2007, 05:55 AM
am reusit sa il instalez dar in momentul in care incep sa ma joc dupa ceva timp ies in desktop !! are cineva ideee ce trebuie facut?
Vendetta
23-04-2007, 10:11 AM
Este o eroare nerezolvata de EA.Ea exista si la jocul pirat si la cel original insa cu precadere la cel pirat ,insa circula un curent cum ca un hacker rus ar fi creat un crackk Magic care rezolva problema.Cauta pe torrente
mitapala
23-04-2007, 10:13 AM
Este o eroare nerezolvata de EA.Ea exista si la jocul pirat si la cel original insa cu precadere la cel pirat ,insa circula un curent cum ca un hacker rus ar fi creat un crackk Magic care rezolva problema.Cauta pe torrente
ha? e de la crack si va apare cand vreti sa faceti aplicati 3d ! reintalti nu mai bagati crack si folositi asta Y.A.S.U (Yet Another SecuROM/SafeDisc Utility): e o smekerie care ascunde imaginile virtuale
Y.A.S.U (Yet Another SecuROM/SafeDisc Utility):
===============================================
Created for DAEMON Tools >= V4.0.6 (will NOT work with older versions).
Y.A.S.U should also work for newer versions of Alcohol 120%
Just run once (per Windows® session) to hide your CD/DVD-ROM drive(s)...
Re-Run Y.A.S.U or Restart (your system) to restore your CD/DVD-ROM drive(s)...
Simple... isn't it...?
Commandline Parameters:
=======================
-s Silent mode.
-a Add to system start up. (Will run in silent mode).
-r Remove from system start up.
-nosd No SafeDisc. Y.A.S.U will NOT hide any devices from SafeDisc (Feature is disabled).
-nosr No SecuROM. Y.A.S.U will NOT hide any devices from SecuROM (Feature is disabled).
*NOTE: Using -nosd & -nosr together will just terminate Y.A.S.U (unless Y.A.S.U is already running).
Games Tested:
=============
Rainbow Six: Vegas v1.01
Rayman Raving Rabbids v1.01
Dark Messiah of Might and Magic v1.03
GTR 2 v1.0
F.E.A.R v1.08 (Single Player)
Ghost Recon: Advanced Warfighter v1.30
Prey v1.1
SpellForce 2
FIFA 07
Need 4 Speed: Carbon
Version History:
================
* NOTE: Please close any previous version(s) of Y.A.S.U before running a newer version, failing to do so MAY
cause problems and/or system instability.
1.07:
Fixed bug which caused Y.A.S.U to crash under Windows XP SP2.
Modified silent mode (as requested), Y.A.S.U will NO longer display confirmation dialog when
closing in silent mode.
1.06:
Fixed, major bug which caused *All your CD/DVD-ROM devices to reassign drive letters on reboot,
many thanks to "Alex Choporov" for pointing this out.
Added support for Windows Vista x64 (Y.A.S.U now prompts for the correct user permissions, when run).
Added two new command line options, -nosd & -nosr (check "Commandline Parameters" for more info).
Modified Y.A.S.U Hide & Restore feature(s), should be a bit safer now.
Added icon for Y.A.S.U as requested.
1.05:
Fixed SecuROM 7.30 Blacklist(s)...
Y.A.S.U now hides physical CD/DVD-ROM Devices (Required for new SecuROM)
1.04:
Fixed SecuROM Blacklist(s)...
1.03:
Added support for SafeDisc 4.x
1.02b:
Fixed SecuROM 7.29 Blacklist of DAEMON-Tools Virtual Drives
(also Alcohol 120%).
1.02:
Fixed SecuROM 7.29 Blacklist of Y.A.S.U.
1.01:
Fixed error(s) introduced with Windows Update KB923191
(affects Windows 2000/XP/2003 using windows theme(s)).
Message Dialogs will stay on top of all windows.
1.00:
Initial release.
Information:
============
Created for the DAEMON Tools community.
Enjoy & Greetz,
sYk0.
Vendetta
23-04-2007, 10:45 AM
am reusit sa il instalez dar in momentul in care incep sa ma joc dupa ceva timp ies in desktop !! are cineva ideee ce trebuie facut?
Daka iti da eroarea pe data de 29 spre 30 septembrie e clar.Ai aceiasi problema ca multi altii inclusiv ca mine.Eu nu pot sa trec de data asta cand joc extra time.29-30 SEPTEMBRIE 2006.In caz ca ai problema asta o solutie consta in tacticile de antrenament.Trebuie schimbate in continuu pana nu mai face asa.In 75 % din cazuri se trece peste eroarea asta cu schimbari ale tacticilor de antrenament.Daka e asta problema ta roaga-te sa fii in astia 75%
LittleAngelL
23-04-2007, 04:19 PM
Daka iti da eroarea pe data de 29 spre 30 septembrie e clar.Ai aceiasi problema ca multi altii inclusiv ca mine.Eu nu pot sa trec de data asta cand joc extra time.29-30 SEPTEMBRIE 2006.In caz ca ai problema asta o solutie consta in tacticile de antrenament.Trebuie schimbate in continuu pana nu mai face asa.In 75 % din cazuri se trece peste eroarea asta cu schimbari ale tacticilor de antrenament.Daka e asta problema ta roaga-te sa fii in astia 75%
eu am ajuns pe 30 nov dar merge un meci si iasa... sa incercam si varianat de mai sus :)
ideea e ca fara extra time merge perfect am ajuns in 2016 :d
Hempy
24-04-2007, 04:54 PM
ha? e de la crack si va apare cand vreti sa faceti aplicati 3d ! reintalti nu mai bagati crack si folositi asta Y.A.S.U (Yet Another SecuROM/SafeDisc Utility): e o smekerie care ascunde imaginile virtuale
si nu iti mai apare desktop-ul? ca nu pot sa mai joc nici un meci ca iese:(
mitapala
24-04-2007, 06:54 PM
si nu iti mai apare desktop-ul? ca nu pot sa mai joc nici un meci ca iese:(
da ca`m asa ceva ! si eu am patito !
Maryusake
24-04-2007, 07:40 PM
mah dc nu vreti sa cumparati acest addon si sa nu va mai chinuiti atata?
mitapala
24-04-2007, 07:46 PM
Alt destept ba ne lasi !
28-04-2007, 11:13 AM
stii de ce nu vrem???? ca ii scump dom'le scump....
Astristul
28-04-2007, 03:27 PM
In mod normal acest add-on impreuna cu jocul lansat in noiembrie 2006, trebuia sa fie adevaratul joc FIFA M 07, dar ce s-au gandit cei de la EA si Bright Future (BF)?? Ca e mai bine sa scoata o semi-gluma de joc in noiembrie, scot vanzari bune cu el, si la sfarsitul lui februarie sa mai scoata un add-on (adica exact ultima bucata din adevaratul joc FIFA M 07) si sa-si mai adauge ceva bani in cont. O nesimtire incredibila din partea celor de la EA Sports si BF!
28-04-2007, 04:05 PM
nu, nu....faza ii ca....manager 2006 a fost un esec si atunci lumea nu s-a mai imbulzit sa cumpere fifa manager 2007 si at cei de la ea sports s-au alarmat si au decis sa scoata add-onul.....asta ii adevaratul motiv...am citit pe forum la ea....
Maryusake
28-04-2007, 04:22 PM
adica "bulanjeri",ma, jocul este destul de fain fara add-on dar eu as fi vrut ca in acest add-on sa pot controla un singur jucator,intalniri cu fanii,fani personalizati(ca in fifa 2003),ei sa nu stea pe scaune ca si cum ar fi platiti sa vada meciul etc.
nu se merita sa dai 50$ pentru...?niste patchuri de 20 de bani
LittleAngelL
30-04-2007, 06:51 AM
sa speram ca 08 o sa aiba si addOnul inclus :) si o sa merite banii ..
FuNNy
04-05-2007, 10:25 PM
am vazut ca a aparut pe un torrent extern acest Patch care este in germana dar scrie mai exact asa "This version warcks with the english version too. enjoy it" sa inteleg ca mere si pe varianta engleza... patch-ul are 725.50 MB
05-05-2007, 01:06 PM
pai din moment ce scrie....ca merge.....atunci merge.... nu????
ti-o dat mura in gura....poate ai fi vrut sa iti scrie codat???? :p
LittleAngelL
27-05-2007, 08:32 AM
continua sa iasa pe 29 s
FuNNy
28-07-2007, 05:02 PM
e prea marfa addonul l-am instalat.. si merge perfect.. perfect fara nici o eroare
Urmelinho
04-10-2007, 11:58 AM
sa speram ca 08 o sa aiba si addOnul inclus :) si o sa merite banii ..
fi sigur ca FM08 are inclus addonul din FM07
07-10-2007, 01:49 AM
dupa cum vad in manager 08...ii deja inclus...din mom ce poti ca si antrnor sa joci si in teren
26-10-2007, 07:43 PM
de ce nu faceti un forum fifa manager 08??? :confused::confused::confused:
mai is cateva zile pana sa se lanseze jocul si noi postam tot la fifa manager 07
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.