View Full Version : Pentru baietii magnifici care lucreaza la patch-ul cu Liga I
mirea_tavi
07-01-2007, 04:45 PM
Apreciez munca voastra si recunosc ca mi-ati adus multa bucurie de fiecare data cand ati scos cate ceva interesant! Astept cu nerabdare acest patch dar nu o sa va intreb cand va aparea pentru ca imi dau seama ca este o munca titanica dar as vrea sa va pun 2-3 intrebari legate de patch:
1. Echipele mari din RO vor avea stadioanele facute de voi, adica vor arata precum cele facute de voi pentru rlsp de la Fifa 06, cand rapid, Dinamo, steaua etc. aveau stadioanele lor?
2. Echipele vor avea antrenorii reali, ma refer la numele lor?
3. Va exista si stema Ligii I burger, a cupei si a Supercupei?
4. trofeele vor arata precum cele din RO sau vor fi cele generate de joc(ma refer la trofeele din vitrina, spre. ex in Anglia trofeul este identic cu cel din realitate)?
Va multumesc pentru rabdare:). o zi buna tuturor si mult succes
DarkComy
07-01-2007, 05:11 PM
1. Nu stim inca , jocul "crapa" daca incerci sa introduci un stadion ca cele care le-am facut pt FIFA06
2. Se lucreaza la acest aspect
3. Nope
4. se lucreaza si la acest aspect (dar momentan nu e nimic sigur)
Faza cu stadioanele era foarte simpla la Fifa Manager 06, tot ce trebuia sa faci era sa salvezi pe hard un stadion din fifa manager, il salvai drept fisier .xml si de acolo era foarte simplu de editat cu notepad si la fel de simplu de importat in joc. Acum , in FM 07 nu stiu cum sta treaba dar nu cred ca au schimbat nimic in privinta asta. Iar despre stema Ligii I Burger, aceasta e simplu de adaugat, mai greu, daca nu ma insel, chiar imposibil e de adaugat logo-ul cupei si supercupei!
DarkComy
07-01-2007, 05:30 PM
Logo-ul Ligii I , am incercat tot ce am stiu si nici cum zic cei de la EA nu merge.
Iar cu stad, stiu faza cu XML dar nu cred ca am timpul necesar sa stau sa editez cu notepadul stadioanele
cerni
08-01-2007, 02:14 PM
exista fifa manager pack 4.1 care pune numele antrenorilor din Liga 1, are si logo-ul div Burger si seria a II a dar nu are echipamentele originale si stadioanele
are si stemele tuturor echipelor.
de unde iau pack 4.1 cerni?
Teatralic
08-01-2007, 02:54 PM
@cerni
nu are cum!
poate pt 06 sau football manager.
nu sti c vb!
cerni
10-01-2007, 11:04 AM
de aici il iei http://fmcorner.4players.de/index.php?categ=70&parent=69&p=downloads&area=2
fifam07
10-01-2007, 11:15 PM
pai patchul acela e mega patch network(mpn) si partea pentru romania e facuta de eFeMeR (fifa manager romania), adica astristul, sunkidro si eperdos.
stadioane xml gasiti pe hellasmanager.gr
deasemenea poze pt jucatori si multe altele.
kituri nu facem, desi avem:p
spor la folosit si la goluri
gamers for gamers!!!
Cum se cheama echipa asta care a facut partea de romania?
fifam07
11-01-2007, 10:22 PM
nici macar nu ma chinui sa-ti raspund...
Eu am pus o intrebare serioasa, daca tu nu o iei ca atare e iarasi problema ta! Si ai cam deviat de la subiect, nu inteleg de ce faci atata reclama la site-ul ala grecesc sau israelian cand pe topicul asta e vorba de cu totul altceva?
fifam07
12-01-2007, 12:03 AM
atita reclama? nici macar nu am pus link. pentru ca cineva a vorbit despre ceva ce nu cunoaste, am lamurit aspectul. fac reclama, ca pina una alta, are mai multe de downloadat decit siteul asta.poate unii vor sa joace, nu sa astepte.
eFeMeR - Fifa Manager Romania
DarkComy
12-01-2007, 11:41 AM
!!! Closed !!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.