View Full Version : Cum ajung sa fac cooperation???
mirea_tavi
07-01-2007, 12:49 PM
Mai fratilor voi pana acum ati reusit sa aveti vreun cooperation cu vreo alta echipa? Eu jooc cu barcelona si sunt in sezonul 3 si pana acum nu am avut nici o oferta de cooperation! Ce pot sa fac?:confused:
ZapPy
07-01-2007, 01:06 PM
io is prin 2013 tot cu bihoru ca am dat found a club si tot n-am primit oferte de cooperation desi am cstigat de 3 sau 4 ori campionatu,cupa,champions league de 2 ori ..cupa cluburilor etc :lol:
chiar n-am nevoie :) numa era tare io in champions league cu stadion de 6000 locuri:D
Varaloi
07-01-2007, 04:47 PM
Off topic:Io miam creat o echipa Zarzavatul Bucuresti,is prin 2016 am luat campionatul de 6 ori consecutiv(din 2009 pana in 2015)da' in sezonu' asta mia luat-o Steaua inainte.
On topic:Io am facut cooperation cu Manchester United in 2012:) :D
ZapPy
09-01-2007, 06:24 PM
hmm cum?prin ce perioada te-ai uitat la cooperation si era deja acolo?
detalii.... :)
Varaloi
10-01-2007, 05:03 PM
Detalii...detali...
Sa incep.AM uitat sa spun ca in sezonul 2011-2012 am luat Champions League,dupa ce am batut in finala cu 2-0 pe Bayern Munchen.DUpa aceea,am aflat ca Manchester a iesit pe locu' 12 si k e a treia oara cand nu prinde cupele europene.Asta pt ca,in 2010,Manchester a fost aproape de faliment si sia vandut jucatorii vedeta ..Pe unul dintre ei am facut si eu rost(C.Ronaldo).Si,dupa incheierea sezonului,am vazut ca Manchester era echipa interesata de cooperation.Am abordat-o si am reusit:)
ZapPy
10-01-2007, 08:02 PM
si io am luat champions league :p
daca cooperezi cu o echipa iei mai usor jucatorii ei?:D
Faza asta cu cooperation e acelasi lucru ca si feeder club, adica un fel de satelit, deci nu e neaparat sa iei mai usor jucatori mai ales daca echipa cu care esti in cooperation este o echipa cu renume in europa. Dar la Fifa Manager cooperation asta e pus aiurea si se pot face multe smecherii cu el, e implementat rau si nu se compara cu cel din football manager!
Varaloi
10-01-2007, 08:19 PM
Off topic:Dak nu iti palce Fifa Manager,nu mai posta aici;)
On topic:Numai aia tinerii.
ZapPy
11-01-2007, 06:25 PM
mno...venind vorba de tineri...acolo cand ofera un agent un jucator...mi-o oferit un portar de 14 ani care are lev 45 deja....ala la 20 o sa fie...:D
am gasit sa fac cooperare dar cu dinalea varzo..so no 10x
Off topic: Dak nu iti palce Fifa Manager,nu mai posta aici;)
Scrie undeva ca nu am voie sa postez pe topicu asta si nu stiu eu? :huh: Eu spun fapte reale pt ca am jucat amandoua jocurile si stiu mult mai bine ca tine defectele fiecaruie, iar la chestia cu cooperation Bright Future au implementat rau script-ul, lasand cam orice echipa oricat de slaba ar fi sa ia jucatori sub forma de imprumut de la o echipa mare. Asa ca te rog nu imi mai zi tu ce si cum, ok?
Varaloi
11-01-2007, 09:28 PM
OK...bine.:).Astazi am jucat pt prima oara Football Manager si adevarul e k e mai misto decat Fifa Manager.Sry....:rolleyes:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.