View Full Version : FIFA Manager 07 Patch 1.0
-yo-veve
04-01-2007, 09:47 PM
Eu deocamdata nu l-am luat ca are fratimiu meci si cica ii fur banda asa ca puneti mana si luatil si spuneti-mi si mie daca e patch-ul ala anuntat de ei,cum ca o sa mearga 50% mai repde in day progresion sau ceva de genu asta!!
steaua_boy
04-01-2007, 10:32 PM
a aparut patchu?
Agy23
05-01-2007, 12:47 AM
L`am luat eu. Nu e nici o "branza" Liga I tot asa a ramas, si m`am uitat si la Mutu sa vad daca i`au schimbat numele si i`au pus poza dar nu i`au facut nici lui nimic .
-yo-veve
05-01-2007, 12:55 AM
http://www.fm07.de/en/
am uitat sa pun link,scuze
din ce spune aici face destul de multe:
The patch solves the following issues:
Removed rare crash on saving game
Removed rare crash on opening scout reports
Removed logic flaws and unfinished sequences in text mode
Reduced number of fan chants in text mode
Yellow cards do not have so much influence on rating
Better rating for defenders
Player rating does not change after substitutions
Corrected minutes played after red card in player career
Fixed rare crash due to ball physics in 3D match
Correct display of energy in 3D match
Correct undo of substitutions in 3D match
Improved game speed “Weekly Progress”
Training camps can now be booked over unscheduled qualification rounds
Congrats screen after promotion from lower leagues
No easy transfer after low second offer anymore
Correct indication of matches for reserve team in stats details
Removed problems with free-agents
Corrected minutes without goals (conceded)
Youth team is displayed in news messages
Players who do not play are not shown in The Duel
Corrected some problems with team colours in the menu system
Removed duplicate sponsors
Line graph in Home screen now functions correctly
Opinion of the board now takes into account reserve teams
No teams with rating of 0 in Found a Club mode
Functional contract clause on offer from higher league
Correct recovery after an injury
Players can now gain Hero status during game
Removed irregular news messages after player ban
Duration of pause after goals in teletext is now uniform
Fixed some cup draw comments
Loading bar is not stuck at ¾ anymore
Fixed some comments in manager biography
Updated player salaries
Fixed some colour problems in text mode
Not possible to give orders to opponent players anymore
Corrected some faulty messages on Internet page
Fixed some minor bugs in private life
Mail problem with children going to wrong school
Fixed a number of minor bugs
- Various old typos in English and German
- Changed four probabilities for actions in text mode (own goals, referee)
- Some issues with the personal records on the career screen
- Corrected some design and content issues in the statistics (missing tooltips, alignment)
After installing the patch you can continue with your existing save games.
spiridusu
05-01-2007, 09:07 AM
salutare. M downloadat si eu patchu ala si nu sunt singurul caruia ii da o eroare.am downloadat patchul am intrat in el si imi da un fel de eroare care mere sa dao doar ok dau ok se instaleaza normal iar knd vreau s intru in fifa manager 2007 imi zice knd dau dublu click poe shortcut eroarea aceea in care imi apare o lanterna si browse sau cancel.Nu mere de nicaieri nici de unde am instlat managerul asa iar dak bag crackul iar imi intra in joc dar nu apare nicio schimbare stema tot stupida e dar de fetele juktorilor nici numai zic k are coman atata barba =)))).Sper k imi veti raspunde si mie la mesaj desi e cam lung imi place foarte mult jocul asta e lucrat bine da rnumai knd vad stema stelei imi vine sa sparg monitorul
-Dany-
05-01-2007, 09:42 AM
inseamna daca iti da lanterna ..ca nu mai ai instalat fifamanager..
spiridusu
05-01-2007, 12:50 PM
frate cred k numai inteles.eu am instalat patchul vostru si imi da eroarea aia dar dak mai dau copy si paste la craack acolo unde am instalat managerul merge dar nu se vede nicio schimbare la jucatori alea aleau ti l-ai instalat ??? dak da spunemi si mie dak e marpha macar si dak merge
vyktor
05-01-2007, 01:02 PM
eu inca nu am pus patchul dar sar putea sa nuti mearga pt ca nu ai facut ce zice aici:
"Note:
If you have edited data with the data editor, we recommend saving not the entire database as told during the installation, but just all your countryXXX.sav files and the countries.sav. After you have copied your data back, please do not forget to start the data editor again and to export your database. This makes sure that your data is really used by the game."
sper sa te ajute asta cu ceva
Eu CRED ca merge doar pe jocuri originale asa ca nu va straduiti sa va mearga la alea pirat ca o faceti degeaba!
spiridusu
05-01-2007, 02:39 PM
Viktor ai dreptate exact eroarea aia imi apare dar eu dau ok pt. k nush ce tre sa facc. ZImi si mie dak esti dragutz:D ce trebuie sa fac si mai am o intrebare dak rezolv vu problema aia cu eroare nu o sami mai apara chestia cu mising shortcut ?
Agy23
05-01-2007, 03:13 PM
Spiridusule , patchu asta e facut de nemti , cei care au facut si jocul . El imbunatateste unele chestii , nu este patchul cu liga I . Vezi ca a postat mai sus -yo-veve ce imbunatatiri aduce patchul ;)
-yo-veve
05-01-2007, 03:53 PM
Da,nu sunt chiar foarte multumit de patch,iar la progresion se vede o imbunatatire dar nu foarte mare.probabil un maxim de 30%!!
spiridusu
05-01-2007, 03:53 PM
aham si patchul acela care modifica stemele din divizia a pozele echipamentele tot a aparut ? si dak da unde il pot gasi ??/
spiridusu
05-01-2007, 03:55 PM
si mai am si eu o nelamurire:D Knd dau la transferuri fac oferte jucatorilor si cand vine vremea sa negociez constractul fac oferte si imi zice ceva de genul you will not complete a dial like this . De la ce e ?? Le-am dat constracte destul de mari iar bara aceea de jos care arata cat de multumiti sunt e toata verde dar imi resping constractul:D
-yo-veve
05-01-2007, 03:56 PM
frate cred k numai inteles.eu am instalat patchul vostru si imi da eroarea aia dar dak mai dau copy si paste la craack acolo unde am instalat managerul merge dar nu se vede nicio schimbare la jucatori alea aleau ti l-ai instalat ??? dak da spunemi si mie dak e marpha macar si dak merge
Nu e patch-ul nostru sau al meu,e un patch scos de site-ul oficial al jocului si care daca te uiti atent ,in mare parte nu face decat sa fixeze niste buguri!!
Agy23
05-01-2007, 04:54 PM
si mai am si eu o nelamurire:D Knd dau la transferuri fac oferte jucatorilor si cand vine vremea sa negociez constractul fac oferte si imi zice ceva de genul you will not complete a dial like this . De la ce e ?? Le-am dat constracte destul de mari iar bara aceea de jos care arata cat de multumiti sunt e toata verde dar imi resping constractul:D
Inseamna ca trebuie sa mai inveti sa joci Manager :p
spiridusu
05-01-2007, 06:50 PM
Mah si mai exact cand o sa apara "patchu ala al vostru" care o sa inbunatateasca echipamentele stemele si fetele din div A ?????? chiar sunt nerabdator am pus intrebarea asta si tre sa dau 346 de topycuri pana sa mi se raspunda la intrebare.Vreau sa mi se raspunda EXACT DAK A APARUT SA STIM SI NOI DE UNDE SAL LUAM IAR DAK NU A APARUT INCA SPUNETINE CAM CAND O SA IL TERMINATI.Si inca odata repet ca vb. de PATCHUL CARE MODIFICA STEMELE ECHIPAMENTELE ETC .... CEL FACUT DE VOI :d SI SPUNETIMI SI MIE DE PROBLEMA AIA CU CONTRACTELE
stelistul_1000
05-01-2007, 07:47 PM
Pentru tine si restul utilizatorilor ce pun astfel de intrebari va aparea in 2010! :p
-Dany-
05-01-2007, 07:59 PM
Mai intai invata sa scrii si apoi vorbeste : "SPUNETINE" , "INK" , "DAK" , "SAL" ,"vb.'' , ''Mah'' , ''patchu'' , ''topycuri''
Agy23
05-01-2007, 09:37 PM
Patchul este facut de cei de la FifaRomania si cand va fi gata il vei putea lua de pe acest site. Iar in legatura cu contractele , daca esti la o echipa "de mana a 2-a " si nu ai buget suficient sau media salariilor de la echipa ta este scazuta , clubul nu iti da voie sa ii dai contract unui jucator de 100.000 (am dat un exemplu). Insa daca iti fondezi tu club , tu tai si spanzuri , poti sa dai salarii de 1 milion $ pe saptamana daca ai de unde .
Sper sa fi multumit si o vreme , pana mai inveti care`i treaba cu Managerul , poate nu mai deranjezi ;)
PS: Pentru spiridusul
Nu am jocul original...L-am download de pe torrent pe o durata de 3 zile...Fara patch-ul nemtilor jocul merge fara nici o problema...dupa ce instalez patch-ul nemtilor si incerc sa intru in joc imi apare o eroare : Conflict with emulation software detected.Apoi am ascuns cd-romul cu "sh4hide" si iarashi am incercat sa intru in joc.Aici apare alta eroare : A required security module cannot be actived.This program cannot be executed(5014). Please have a look at bla bla bla.....ma poate ajuta cineva...multumesc anticipat
DarkComy
06-01-2007, 12:07 AM
PATCHUL nostru nu a aparut ..daca aparea , era stire pe site si era la DOWNLOAD la noi pe site nu altundeva !!!
@gosu: E chiar asa greu de inteles ca jocul NU merge pe variantele pirat ale Fifa Manager? Pe de o parte e si logic ca nemtii sa nu faca un patch pt jocurile pirat!
Gianluigi Buffon
06-01-2007, 06:38 PM
mie imi merge patchul si am jocul pirat
Si era neaparata nevoie sa te lauzi cu asa ceva? :huh:
ZapPy
07-01-2007, 01:20 PM
presimt niste warnuri pe aici:D In fine nu prea imi pasa de patchu asta respectiv ca mie sincer imi mere fara probleme jocu si m-am uitat la ce "repara" si nu am problemele alea.Doua intrebari am:1.Patchu cu emblemele din liga I etc...dupa ce este instalat se va putea continua cu salvarile de dinainte(sorry daca s-a mai zis da nu am citit chiar toate topicurile;))
2.Voi nu aveti o problema in joc...sa va faulteze si lov libera sa se dea cu cativa metri mai in spate.La mine se intampla de fiecare data :mad:ma faulteaza inafar careului si clar sa dea lov libera directa si ma da aproape de mij terenului...:confused:
Problema cu lov libere date la cativa metri in spate e o problema foarte veche si e intalnita si la Fifa!
mirea_tavi
07-01-2007, 04:21 PM
Stiti cumva daca a aparut un patch sau ceva asemanator pentru Fifamanager pentru ca simularile 3D sa nu mai dureze asa mult? la mine dureaza o simulare si 20 de minute....:( Si as vrea ceva mai scurt cam pe la 8 minute. Si daca maresc viteza de joc nu mai inteleg nimic din simularea aia...:eek:
Chestia asta se poate schimba dintr-un config, e durata reprizei, ma uit in care si revin cu un edit!
ZapPy
09-01-2007, 06:25 PM
oricum nu stiu pt ca am un prieten la care nu ii face faza asta cu loviturile libere.Mai ii ceva...de ce nu se da rosu pt faul ca ultim aparator?odata o incercat sa ma faca portaru da am luat mingea si ala fugea spre poarte si portaru vine din spate si intra pe jos cu amandoua picioarele si ii da galben si lov libera nu penalty+accidentare la jucator.Dar am patit si fault in afara caureului de catre portar si nu o primit nimic. :(
cum sa mearga asa de incet?io am calculator modest dar tot merge super bine fata de ce vad aici :-o
Urmelinho
23-01-2007, 01:50 AM
salut tuturor!
Am si eu o intrebare: Cum pot adauga trofee pentru Liga I?
Va rog sa imi raspundeti si va voi pune la dispozitie un patch pentru liga I.
merci anticipat!
XposeX
29-01-2007, 07:29 PM
PATCHUL nostru nu a aparut ..daca aparea , era stire pe site si era la DOWNLOAD la noi pe site nu altundeva !!!
Ma frate da ce dureaza atat la finalizarea patchului,am intzeles ka sunt probleme cu stadioanele,da trebuia facute pana aku,pe la care atzi ajuns? pe la stadionul din Filiasi?! Sau le refaceti scaun cu scaun,vedeti ca pe Oblemenco lipsesc 2 randuri de scaune in Peluza Sud si langa tabela sus in dreapta mai lipsesc 3 scaune,iar pana terminati patchul creka termina primaria si polivalenta...De o jumate' de an intru pe site si ma uit de patch si nimik nimik..nici mkr sectziunea Download nu merje...apreciez toate patchurile facute de fifaromania...da asta dureaza prea mult.
PS U Craiova& Man Utd da' best ;)
vladnego
29-01-2007, 08:10 PM
Aveti frate rabdare ca asa ii incurcati mai mult pe cei care lucreaza la patch...nu ii ajutati deloc...
Head_Shot
05-02-2007, 09:13 AM
am si eu intrebare.....am bagat niste pachuri dar nu am vazut nici o diferenta...ma rog sincer sa fiu nici nu stiu ce fac....asa se numesc MP2007BadgesUEFA1 si MP2007BadgesUEFA2 .....stie cineva?
vood0o
05-02-2007, 07:52 PM
pai alea iti baga stemele cluburilor din europa ....atata tot nu schimba cu nimic jocu
XposeX
08-02-2007, 12:43 AM
am si eu intrebare.....am bagat niste pachuri dar nu am vazut nici o diferenta...ma rog sincer sa fiu nici nu stiu ce fac....asa se numesc MP2007BadgesUEFA1 si MP2007BadgesUEFA2 .....stie cineva?
De unde ai luat patchurile alea?? /:) afecteaza database-ul?
Head_Shot
08-02-2007, 08:55 AM
da ..afecteaza....mai apoi am aflat ca-mi afecteaza si jocul...nu am mai putut sa intru in el...dadea o eroare :(
Robb...cica stelist :)
08-02-2007, 10:01 AM
cum sa iti afecteze jocul????
io l-am bagat at imediat dupa ce a apartut si nu am probleme...si toti pe care ii stiu ca joaca manager si-au bagat patchu si nu au probleme...
proabil ii de la altceva...mai instaleaza odata jocul
vood0o
08-02-2007, 12:17 PM
nu iti afecteaza jocul cu nimic...oricum cauta site-uri din germania cu patchuri pt joc si o sa gasesti o multime care sa te ajute sa ai parte de un joc cat mai placut
Head_Shot
08-02-2007, 12:46 PM
pai cine are pachuri multe...lasati si voi un id ceva....sau daca vreti va dau eu...sa-mi dati si mie pachuri...plz:D
Robb...cica stelist :)
08-02-2007, 01:47 PM
pai mah....iti umfli jocu cu tot felul de patchuri de pe cine stie ce siteuri si te miri ca iti da eroare...
cosmin_braila_15
17-02-2007, 03:41 PM
Cand trag de pe net Fifa meneger 07 (www.jucausii.ro (http://www.jucausii.ro)) si aps run imi apare
Fifa Meneger 07 is not instaled.
vladnego
17-02-2007, 05:00 PM
mai klau the boss...am si eu o intrebare...cum fac sa imi pun si eu chestii de genu...Fifa 07 player...sau red devil...sau de astea...unde ma duc???
-Dany-
17-02-2007, 05:41 PM
te duci in adobephotoshop :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.