View Full Version : Fifa Manager 07 vs Football Manager 07
Vreau sa va argumentati parerea aratand avantajele si dezavantajele pe care le are fiecare joc!
La Football Manager nu stau 3 minute doar ca sa treaca o zi... :p
Chiar daca ambele sunt varza, Football Manager ma atrage mai mult din cauza amintirilor de la versiunile precedente. Fifa Manager niciodata nu a fost jucabil.
De ce e football manager varza? :mellow:
bullzeye
04-01-2007, 07:05 PM
Fifa Manager, deaorece TCM 2004 mi-a placut destul de mult, desi nu am mai jucat niciun joc din serie de atunci, iar in Fotball Manager 2006 nu am rezistat niciodata mai mult de 3 minute desi m-am straduit de doua ori.
Nu ai rabdare, de aia! Eu in salvarea cu Rapid sunt in anul 2013 si inca nu m-am plictisit!
sorin
04-01-2007, 07:13 PM
mi-am achizitionat si eu de curan Fifa Mangaer 07.Din experienta acumulata cu managerurile trecute, acest joc mi se pare cel mai bun avand in vedere complexitatea bazei de date si grafica.E doar o parere
*InCePaToRuL*
04-01-2007, 07:58 PM
ma? dar footbal manager ala... am inteles ca nare mai mult de 1 gb? cum sa fie mai bun de cat un joc care are aproape 4gb? sincer acuma la FM 07 e o chesti super misto sa joci cu un om in meci.... daca e explicatine si noua care nu am jucat football manager 07 cum e?...
E de nshpe ori mai realist decat petarda de Fifa Manager! Acolo traiesti meciurile la maxim chiar daca nu e 3D. In plus engine-ul 3D al celor de la EA e pur si simplu penibil. Au bagat cat mai mult sa ia ochii celor ce il cumpara dar 90% e ilogic, penibil si prostesc.
-yo-veve
04-01-2007, 08:19 PM
Fifa Manager deoarece chiar e un manager pe cand fotbal ala nu e un manager,e mai mult un Fotbal Coach si se mai incarcaaaaaa si spuer greu,cel putin cand am incercat eu se incarca super greu.Dar de ce nu vorbim si de LMA Manager??!!!
Pai Manager al unei echipe sau antrenor al aceleeasi echipe nu e cam acelasi lucru?
-yo-veve
04-01-2007, 08:50 PM
Pai nu prea e,antrenor esti ca olaroiu si manager esti ca meme,iar un fifamanager chiar esti un manager adica iti faci stadion,transport gratuit la fani chestii de manager pe cand in fotbal manager eu nu am vazut astea si e o problema atat timp cat se numeste manager.
E ****! E extraordinar realismul din fifa manager, iti iei caine, pisica, fomeie, prostituata, casa,masina,avion, spatiu de inmormantare, loc pe luna, naveta spatiala sa faci luna de miere, incredibil domle cat realism! Pai daca esti manager ce isi face stadionu de ce naiba mai si antrenezi, sa te pomenesti ca Mimi le are si cu antrenoratul si nu stiu eu! Incearca sa dai o explicatie plauzibila ca asta cu diferentele intre manager si coach nu merge!
stefan
04-01-2007, 08:58 PM
Fifa Manager e eterna porcarie scoasa de EA Sports doar pentru bani. O combinatie intre FIFA, Sims si un manager de 2 lei. Nu inteleg de ce trebuie sa controlezi tu jucatorul intr-un joc managerial? Si oricum, asta puteai sa faci si in PES parca, cel putin in PES3 tin minte ca era. Nu prea inteleg nici de ce trebuie sa vezi meciul 3d.
Football Manager 2007 nu mai e ce-a fost, dar e in continuare un joc mult mai bun decat FIFA Manager. Fara update-ul 7.01 sau cum se cheama, are destule buguri, se dau cam multe cartonase rosii, jucatorii se accidenteaza mult prea des si parca toti odata, Craiova are culorile alb-galben, Unirea Urziceni are alb-negru, Thereau e de 2 ori la Steaua si am mai vazut dubluri in B. Si loturile, cel putin la Liga a II-a nu au fost actualizate mai deloc. Nu am incercat update-ul dar am inteles ca acesta rezolva o mare parte din problemele jocului, probabil loturile vor fi corectate de altii.
Asa e, rezolva majoritatea bug-urilor si chiar si majoritatea loturilor!
De ce e football manager varza? :mellow:
Pentru ca e cel mai prost Football Manager / Championship Manager de la CM 00-01 parca. E plin de buguri care mai de care mai penibile care te fac sa urasti jocul dupa cateva sezoane. Mai ales daca nu joci cu o echipa galactica.
Cu patchul 7.0.1. am ajuns in 2013 si e din ce in ce mai interesant de jucat si joc cu Rapid!
Da, dar sa zicem ca s-au gasit cai "legale" de a-l face sa mearga pe versiunile nelegale! :D
PS. NU am facut nicio referire la warez sau altceva! :D
-yo-veve
04-01-2007, 09:21 PM
Pai un exemplu ar fi Sir Alex de la Manchester care a tot avut mana libera atat si atat timp,adica nu se ocupa doar de antrenament,mai stabilea pretul la bilete,mai cumpara si negocia salariul,pretul la un jucator.
Oricum faza e ca cel putin FIFA Manager are numele bine pus,pe cand fotbal manager nu prea,eu nu zic ca unul ar fi mai bun ca altul.
Si apropo cat de repede se misca fotbal manager ca la mine se misca supeeer greu ,chit ca imi alegeam o singura tara in care sa joc sau nu conteaza asta in fotbal manager??
Muuuult mai repede se misca football manager decat Fifa Manager si asta ti-o pot garanta 100%! Iar pt cultura ta generala: managerul unei echipe e ceva total diferit de manager GENERAL al acelei echipe ;)
stefan
04-01-2007, 09:33 PM
Da, se misca chiar foarte bine, eu il joc in fereastra in timp ce mai am si alte aplicatii deschise.
In plus se misca foarte bine avand selectate aproape 10 ligi inafara de Liga I + ca sunt in 2013
Varaloi
05-01-2007, 05:33 PM
Fifa Manager pentru ca am jukat toate jocurile din serie si toate(mai ales TCM 2005)mi-au lasat o impresie INCREDIBILA!!!!Football Manager am jucat decat 2006 si nu ma impresionat.:huh:
Cat ai jucat football manager? 10 minute?
Skipper
05-01-2007, 09:58 PM
Mda... Eu ce sa spun? Simplu... sunt un mare fac al jocurilor tip manager indiferent care ar fi ele. Din colectia Football Manager am cunoscut doar varianta din 2005 care m-a incantat , dar m-a si intristat in acelasi timp. Mi-a placut modul in care se joaca meciurile... de asemenea, poti compune in totalitate stafful dorit... si multe altele. M-a enervat la culme modul in care decurg zilele sia nume ca trec foarte greu. Eu stiu... poate ca din 2005 s-au mai shimbat lucrurile dar nu ma mai interesat versiunile din 2006 si 2007 ca a aparut Fifa Manager . Am jucat si varianta din 2004,2006,2007. Varianta din 2007 parca fuge dupa Football Manager (adica ii mosteneste modul in care trec zilele GREU)... oricum mi-au placut foarte mult ambele, dar am sa votez Fifa Manager. Cred ca am sa-mi cumpar pana la urma Football Manger 2007 sa vad ce se intampla si cu asta :p ....
andreiutzu
05-01-2007, 10:45 PM
Football Manager..categoric...in fifa manager nu stau mai mult de 10 min si deja ma gandesc sa il dezinstalez...
-yo-veve
05-01-2007, 10:51 PM
Da eu is cu Total Club Manager,e prea tare si se misca superrr!!!
stelistul_1000
05-01-2007, 10:53 PM
Fifa Manager este mai popular, de aceea este ata de apreciat!
Cum e Fifa Manager? Mai popular? :lol: Nu stii ce vorbesti, probabil nu ai auzit de seria CM ce a aparut inca din 93, atunci cand astia de la EA nu auzisera inca de jocuri, iar din 2005 Eidos s-a despartit de SI, cel din urma ramanand cu engine-ul jocului iar Eidos cu numele de CM! Asa ca in urmatorii 15-20 ani Fifa Manager nu va putea prinde din urma Football Manager!
Sirius
06-01-2007, 12:34 PM
EA exista in 93, numai ca nu-si lansasera vreun joc de fotbal, care a aparut un an mai tarziu.
Nu am zis ca nu exista EA, dar nu erau cunoscuti pe piata jocurilor de MANAGEMENT! Din cate stiu eu primul joc de management al EA a fost TCM 2003, adica la 10 ani dupa ce au lansat Eidos CM!
Gorghette
06-01-2007, 01:18 PM
Nup, primul joc facut de EA de management e FA Manager Premier League 2002. Sau mi se pare ca a fost si 2001. Oricum nu a fost 2003 primul.
Tot nu are experienta celor de la SI!
Saint
06-01-2007, 01:50 PM
ai dreptate kellerman! Football Manager este cu mult peste Fifa Manager! Din cate am auzit, Football Manager are mai multe echipe, si multe alte lucruri mai bune ;)
Undeath
06-01-2007, 05:24 PM
Football Manager 2007, RUPE TOT!! dar ma intreb daca s-ar putea face patch cu steme si echipamente la echipele din liga 1. :D
dragos_015
06-01-2007, 07:06 PM
football manager is the best!!!! E cel mai bun joc pe care lam jucat. De cand am jucat prima data in 2005 aproape ca nu ma mai joc altceva. Iar daca mai si modicfici baza de date sa poata veni jucatori din UE in Romania e super si Liga 1.
dragos_015
06-01-2007, 07:08 PM
Exista deja! unde se gasesc toate chestiile astea?
Toti care zic ca Fifa Manager este mai bun decat Football Manager nu cunosc adevaratele valori . Pun pariu ca sunt copii de 10 ani care daca vad ca nu e 3D ies imediat .Si mai era unu pe aici care zicea ca un joc de mai putin de 1 GB nu poate sa fie mai bun decat unu de n Gb . Football manager este MULT mai real decat Fifa manager 2007 care este produs pentru a produce banii si atat . Ca sa nu mai zic de meciurile alea 3D de la Fifa manager care sunt de tot :kkt: -ul . :scaun: :scaun:
Si cateva site-uri cu patchuri pentru FOOTBALL MANAGER :
http://www.footballmanagergraphics.co.uk
www.sortitoutsi.com (http://www.sortitoutsi.com)
www.goal-kick.com (http://www.goal-kick.com/)
www.throw-in.com (http://www.throw-in.com)
http://www.fm-base.co.uk/
Gorghette
06-01-2007, 11:47 PM
Bine frate. Asta e parerea ta... mie unul imi place mai mult FIFA Manager nu stiu dc, dar ma atrage mai mult decat Football Manager.
P.S. Eu nu am 10 ani, am 17 ! ;) si nu te supara dar fiecare are gusturile lui...
Da , ai dreptate , gusturile nu se discuta . Dar atunci ,de ce mai exista topicul asta , sa ne certam intre noi ?:huh:
Gorghette
07-01-2007, 12:42 PM
Pai si eu mi-am spus doar o parere... nu e vorba de cearta....
mirea_tavi
07-01-2007, 12:46 PM
Eu am jucat Football Manager inca de cand purta denumirea de Championship Manager si va pot spune ca este mult mai real decat oricare alt manager de pe piata la ora actuala. Imi plac foarte mult si niste aspecte de la FifaManager de aceea cred ca fiecare din aceste doua jocuri este bun in felul sau: Football manager e mult mai real si mai aproape de ceea ce se intampla in adevarata lume a fotbalului iar FifaManager are plusul sau pentru ca atinge niste aspecte (precum: partea de marketing, relatiile cu fanii etc.) care lipsesc din pacate la Football manager. Daca cele doua jocuri s-ar putea imbina ar iesi ceva cu totul deosebit! :D
Undeath
07-01-2007, 01:17 PM
Daca se imbina cele 2 se strica Football Managerul. :p
vladnego
07-01-2007, 01:17 PM
Mie unul imi place mai mult Fifa Manager pentru ca mi se pare mult mai complex si mult mai frumos din toate punctele de vedere decat Football Manager...de ce esti un manager daca nu poti sa vezi jucatorul cum da cu capul in minge sau sa vezi care loveste mingea corect si care nu...pur si simplu mi se pare mai real Fifa Manager dar totul tine de gusturile fiecaruia...dar sincer...e mai haios cand esti manager peste tot si toate decat sa faci doar lineup-ul echipei si poate si tactica...
Undeath
07-01-2007, 01:33 PM
Cum sa faci numa tactica si lineupul ma la football manager? :eek: Football Manager e mai complex si mai realistic in unele cazuri, ex: scoutul e mult mai realistic in football manager, transferurile la fel, nu ca la fifa manager, esti cu avantu ungheni poti aduce linistit un jucator de la Steaua, daca oferi ceva mai mult, pe cand la football manager poti sa fi si real madrid, daca jucatorul se simte bine la steaua nu il poti aduce nici cu 30.000.000 euro. :D Si mai e faza ca poti sa te plangi ca la un anumit gol a fost offside, sau ca nu s-a dat penalty la nustiu ce faza. Deci dupa parerea mea este mult mai bun Football Manager 2007.:D
de ce esti un manager daca nu poti sa vezi jucatorul cum da cu capul in minge sau sa vezi care loveste mingea corect si care nu...
La Fifa Manager mai toti jucatorii dau la fel si cu capul si cu piciorul, asa ca realism din parti!
Gorghette
07-01-2007, 03:42 PM
Ati jucat LMA Manager ? sa vedeti ca si la antrenamente se vede ? Eu de mult joc FIFA Manager, de pe vremea cand se numea FA Premier League Manager 2002... si de atunci mi-a placut...eu unul nu joc aproape nici un meci la 3D match, asa ca nu il joc ca sa vad cum da ala cu capu' in minge sau ce face...
Nu concepi un joc fara 3D match? Chiar daca 3D matchul ala e de tot cacatul? Pana anul trecut Football Manager era destul de realist, si anul asta mai merge cat de cat. Eu unul prefer sentimentul de manager si de simulator de manager adevarat, nu mizeriile oferite de EA si imapchetate frumos ca sa ia ochii.
mirea_tavi
08-01-2007, 06:11 PM
Cine vrea sa traiasca cat mai aproape de adevar senzatiile unui antrenor de fotbal trebuie sa joace Football manager 07! Chestiile acelea din Fiffamanager cu facutul stadioanelor sau alte nebunii din astea sunt doar ca sa-ti ia ochii! Sa fim seriosi in Fifamanager nici macar nu exista antrenori adevarati si aici ma refer la numele lor pe cand in Football Manager pana si maseurul este cel din realitate! Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar se pare ca singurul care a jucat multi ani acest gen de jocuri si care stie ce vorbeste este Kellerman!!! Eu mai mult de un sezon n-am putut sa joc Fifamanager pentru ca m-am plictisit apoi...e o tampenie sa ajungi cu o echipa super-slaba sa castigi campionatul in primul sezon (cum mi s-a intamplat in Fifamanager). Football Manager este cel mai real si traiesti adevarate senzatii cand il joci! Eu am ajuns sa iau Liga Campionilor cu Rapidul abia in sezonul al 9-lea dupa multe achizitii si realizari si munca:D. Va salut
MariusTMA
08-01-2007, 09:41 PM
mirea_tavi atunci esti cam slabut ca manager:p la football manager eu am luat liga in al 3 an cu steaua oricum ai dreptate ca e mai tare football manager dar e simpatic si fifa manager 2007 (2006,2005 au fost mai slabe parerea mea)
Faze din astea cu ai luat CL in al 3-lea an cu steaua sunt ori vrajeli, ori joci cu reload la greu ori ai umblat in editor!
Cred ca sa referea la campionat , adica Liga I .
Ba nu, mirea_tavi a zis ca a luat CL in al 9-lea an iar MariusTMA a spus ca el e manager mai bun pt ca a luat CL in sezonu 3! :P
mirea_tavi
09-01-2007, 02:14 AM
Joc de multi ani Footballmanager inca de cand se numea CM si nu pot sa cred ca ai reusit sa iei in al 3 lea sezon UCL:) Oricum daca tu ai reusit bravo tie:D Si oricum nu cred ca in topicul asta se discuta despre cine e cel mai bun manager:p Salutare la toti
Daca e vorba de Champions League , sigur a tristat . Ori o fii un talent ??? :D
alex_io2006
09-01-2007, 08:12 PM
si eu am jucat championship manager 01-02 f multi ani si m-a prins chiar pana in 2006l-am jucat pana mi-am luat fifa manager 07.Pot afirma ca fiecare are calitatile lui si defectele.
Football Manager-loturile gresite ale unor echipe
Fifa Manager-numele antrenorilor,3d-u de kkt si cam atat ;)
mirea_tavi
09-01-2007, 08:29 PM
Sa privim si din alt punct de vedere aspectul tau alex_io2006: la footballmanager cu un update se pot corecta foarte usor problemele de lot pe cand la fifamanager defectele nu se pot remedia atat de usor. Sincer va spun, eu ma plictisesc de moarte dupa un sezon la Fifamanager pentru ca ajungi sa castigi mereu si nu mai apare nimic interesant, pe cand la footballmanager mereu apar probleme de rezolvat si asta il face foarte incitant!
Off-topic: Buna idee ai mai avut kellerman cand ai deschis topicul asta!:D va salut pe toti:D
roboskop
09-01-2007, 10:49 PM
eu am reusit in primu sezon sa ies din grupele champions league dar atat nimic mai mult cea ce zic eu ca poate fi socotit ca un rezultat real pentru ca nu este ceva chiar asa iesit din comun insa faza cu castigat champions league in primu sezon este cam ireala:)apropo in 16-imi m-a eliminat bayern:D
MariusTMA
10-01-2007, 08:48 PM
kellerman (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=1409) am luat fara reload,editat ;) dar am avut noroc in primul sezon cu niste transferuri din america de sud cu bani putini iar in al 2 sezon am vandut si am luat bani multi si in al 3 am reusit liga dar acum in al 4 sunt cam in declin cred ca se cred jucatorii vedete:D.
Oricum am luat liga recunosc si ca am prins un parcurs usor ca daca picam cu barca,chelsea etc nu cred ca mai reuseam:)
fifam07
10-01-2007, 11:39 PM
care e mai popular? pai uitati-va pe grafic, cred ca e evidnt.
eu am depasit de mult vremea majoratului si totusi imi place mai mult fifa manager. insa cred ca o chstiune de care cu ce a inceput. eu am inceput cu lpf 2001 vreo 30 de minute si apoi am primit 2003. m-a captivat enorm. apoi am primit cm si l-am dat jos dupa 15 minute. recunosc insa complxitatea football managerului. tocmai de aceea nu imi place. eu nu fac o cariera de gamr profesionist, asa ca relaxarea e esentiala.1-2 ore pe zi, la culcare de obicei, cu un joc in care schimbarile tactice(aszarile in teren mai ales) au un impact totusi vizibil, ma relaxeaza. fm ma scoate din sarite cu meniul greoi si cu lipsa totala de atmosfera. insa cum ziceam, e o chstiune de gust: prajitura mamei(p care ai mincat-o prima data) nu poate fi egalata de nici o alta prjitura!!!
vladnego
11-01-2007, 10:39 AM
Dap...fifam07 are totala dreptate...cu ce incepi este cel mai important...si pe pool se vede clar ca mai popular este Fifa Manager...pur si simplu sunt mai multi utilizatori care prefera Fifa Manager 07...nu trebuie sa ne certam din chestii de-astea...
Undeath
11-01-2007, 02:57 PM
Dap...fifam07 are totala dreptate...cu ce incepi este cel mai important...si pe pool se vede clar ca mai popular este Fifa Manager...pur si simplu sunt mai multi utilizatori care prefera Fifa Manager 07...nu trebuie sa ne certam din chestii de-astea...
Nu stii ce vorbesti tinere :D:p, daca pe acest forum este votat mai bine FifaManager din 30 maxim 40 de voturi nu inseamna ca este mai popular, uitativa ce nota a primit FifaManager pe GameSpot (nu fac reclama, nu e site cu patchuri si nici warez) si uitativa ce nota a luat Football Manager, si mai ales uitativa la Polluri unde se vede clar ca au postat peste 15.000 utilizatori, nu va luati dupa 40 de voturi, care se stie cum sunt obtinute.
Astia care spun ca mai multi utilizatori joaca fifa manager sa imi arate si mie un grafic cu cate jocuri fifa manager s-au cumparat si cate de football manager!
vladnego
11-01-2007, 08:44 PM
kellerman...nu ma mai ataca asa...indirect...te rog mult...puteai sa-mi spui ca pur si simplu nu iti place...dar pool-ul de ce mai este facut daca nu il crezi???
Unde te-am atacat eu? Te simti atacat aiurea? Trebuie sa intelegi un lucru. Am jucat Fifa Manager, mai joc Fifa Manager, am editat Fifa Manager, dar pur si simplu nu e mai bun decat Football Manager, iar poll-ul ( nu pool, pool inseamna biliard) nu e semnificativ. Majoritatea userilor care au experienta au votat pt football manager, iar pt fifa manager au votat noii veniti care cand au jucat fifa manager prima oara s-au simtit ca atunci cand au facut sex prima oara :D, parca ar fi descoperit noua America! Eu am descoperit Fifa Manager cu mult inaintea ta si a multor useri de aici, asa ca sunt indreptatit sa critic un joc nu slab ci foarte slab, execrabil as putea spune, in care toate sunt puse pt a fi puse, dar asta nu e ceva nou, e ceva obisnuit EA, chiar daca FM a fost facut de nemtii de la Bright Future. In fifa manager, nimic nu e facut logic, cu cap, e facut ca sa nu zica gamerii ca nu a fost pus, pe cand in football manager, un joc bun, dar cu multe defecte, ai alta senzatie cand joci, nu e totul asa usor, cum ar fi sa iei CL din primul sezon sau sa il aduci pe Kaka la Steaua daca ii dai un salariu mai mare decat are la Milan!
vladnego
11-01-2007, 09:53 PM
ma rog...nu vreau sa ne certam...poate ai dreptate...dar oricum...ma rog...greseala mea cu poll...scuze...poate ai dreptate...si sa stii ca toata chestia asta e chestie de gusturi...
Mie nu mi se pare chestie de gusturi. Nu stiu cum poate sa iti placa acel 3d de la fifa manager, inseamna ca ai gusturi jalnice (nu ma refer la tine, zic in general). Multa lume joaca fifa manager pt ca e foarte usor, poti sa iei trofee si ce zici "mama ce antrenor bun is, daca am castigat CL cu Avantu Prabusirea" iar cand joaca football manager si dau de greu "ce joc de kkt, nu inteleg nimic". Ca sa joci football manager trebuie sa ai o rabdare incredibila, pt a putea face fata problemelor ce le intampini in decursul anilor!
fifam07
11-01-2007, 10:19 PM
draga kellerman.
1. tu ai pornit poll-ul. mi se pare lipsit de bun simt sa ne inviti sa dam un vot si pe urma sa vii tu sa imi xplici cum e prima data cind faci sex
[o mica paranteza: daca tu ai facut dragoste vreodata, stii probabil ca a face sex si a face dragoste sunt doua experiente diferite. greu sa alegi intre ele, caci ai nevoie de amindoua. cam la fel ca si cu fifa manager sau cu football manager]
2. parerea ta e una. dar daca tu ai impresia ca jocurile pe calculator iti sunt mai familiare tie decit altora, te inseli. macar pentru ca unii au si cu 10 ani mai mult ca tine e un argument suficient sa te faca sa te mai abtii de la a te ridica atit in slavi.
3. desi e topicul tau, daca mai ataci o singura data fifa managerul si pe cei ce il joaca, incep si eu sa desfintez football managerul si toti userii lui.
...
Chiar te rog sa desfiintezi football manager dar cu argumente solide cum am facut eu, da? Voi desfiinta fifa manager pana cand EA va scoate un joc bazat pe logica si realism, nu pe faptul ca poti sa cumperi masina, cruce, loc de inmormantare si altceva! Daca ai cu 10 ani mai mult ca mine ce, trebuie sa ma abtin in a spune ca un joc ca fifa manager e execrabil sau ce? Nu ma lua cu fraze pompoase despre sex dragoste si alte chestii ca nu ma impresionezi cu o anume experienta pe care PROBABIL o ai! Eu nu ti-am explicat cum e sa faci sex prima oara, am dat un exemplu pe care, mai mult ca sigur nu l-ai inteles, dar asta nu e problema mea! Te rog nu imi mai zice draga pt ca nu sunt nici gay si cred ca nici tu nu esti, ok?
vladnego
11-01-2007, 10:43 PM
kellerman...cred ca ai cam exagerat...si ar trebui sa pui punct...sincer...ar trebui sa evaluezi ambele jocuri la adevarata lor valoare si dupa parerea mea mai bine ai un 3d de rahat decat un 2d...asta e una...al doilea lucru...eu nu cred ca ai jucat fifa manager...decat asa...in trecere...pentru ca ai afla si tu ca nu este chiar asa de usor...sincer...ma consider un manager nu bun...foarte bun(poate ma supraapreciez)...dar uita-te si in viata reala...poti castiga foarte simplu chamions league dupa 1 an dupa ce ai stat la o echipa...nu trebuie neaparat sa stai 12 ani...al treilea lucru...varsta nu conteaza...in fata jocului...conteaza si experienta...dar si mintea...si al 4 lea lucru si am terminat...sa stii ca in fifa manager...daca schimbi sistemul de joc...chiar in timpul meciului...se vede FOARTE CLAR SI BINE...daca ii pui pe toti in atac sunt toti pe linia portii adverse...
fifam07
11-01-2007, 11:59 PM
nu exista argumente serioase. exista jocuri geniale, dar sunt putine, extrem de putine. restul sunt de apreciat in functi de subiectivismul fiecaruia. argumentele tale nu sunt argumente, sunt pareri. ca si ale mele defapt. cei 10 ani pe care ii ai in minus nu sunt un defect si nici o calitate. dar in virtutea lor (si intotdeauna va fi cinva mai in virsta ca tine, si cineva mai destept ca tine) ar trebui sa nu iti mai arogi permanent calitatea de mare priceput si sa nu iti ii permanent dreptul de a da cu parerea. o ai, foloseste-o si gata. nu fa caz de superioritatea ta.
Stie macar unul din voi cum e facut engine-ul fiecarui joc si care e diferenta dintre engine-ul fifa manager si football manager. Cand zic de engine ma refer la tot de la cursivitatea fazelor, ce lipseste cu desavarsire in fifa manager pana la realismul comentariilor? Sau stie cineva cum arata scriptul pe care il executati cand faceti tactica, cum arata cel din fifa manager si cel din football manager? In ritmul asta va pot da nshpe mii de exemple! Si nu, nu am exagerat de loc, critic fifa manager datorita lipsurilor si o sa critic pana cand unele din acele lipsuri vor disparea! Si decat sa vad in 3D cum intra mingea in poarta prin bara si nu se da gol mai bine vad 2D ca acolo nu am cum sa ma enervez!
Mi se pare absurd sa compari cele 2 jocuri. Football Manager (ex. Championship Manager) e un joc consacrat, jucat de milioane de oameni an de an, e o adevarat manie, un fenomen. Poate ca in ultima vreme au mai dat-o si ei in bara, dar si acum pot sa afirm ca e un joc mult mai bun decat Fifa Manager.
Fifa Manager in schimb a fost an dupa an un esec pentru Ea, motiv pentru care au si renuntat la o parte din echipa de research si au dat jocul pentru productie unie alte firme. Asta pentru ca s-a vandut ca curul, daca e sa vorbim pe romaneste.
Eu unul voi prefer intotdeauna feelingul unui manager in schimbul chestiilor superificale dar frumos impachetate oferite de EA.
Kellerman , lasa-i frate sa joace FIFA MANAGER 2007 ( unde toti sunt manageri foarte buni , cum zice cineva pe aici ) si noi sa jucam FOOTBALL MANAGER . Fifa manager a fost(si este) o eroare de joc care atrage jucatorii care nu fac fara in football manager , si ies cand vad ca nu are muzica , engine 3 D , si meniuri frumos colorate . Ca sa nu mai zic de baza de date . :nowar:
g0g0sIk
12-01-2007, 07:20 PM
Care Poate sa imi dea updateu ala de la FootballManager de repara gresilile de la echipe si alte chesti....
ar trebui sa evaluezi ambele jocuri la adevarata lor valoare si dupa parerea mea mai bine ai un 3d de rahat decat un 2d...asta e una...al doilea lucru...eu nu cred ca ai jucat fifa manager...decat asa...in trecere...pentru ca ai afla si tu ca nu este chiar asa de usor...sincer...ma consider un manager nu bun...foarte bun(poate ma supraapreciez)...
Nu cred ca ai dreptate, vladnego. Daca vrei un joc de genul Manager il alegi pe cel mai complex, daca vrei un joc 3d care sa arate bine atunci joci Fifa!Scopul unui joc Manager nu e de a avea grafica cat mai buna. Eu prefer Football Manager.
Intr-un sondaj cat mai exact trebuie sa voteze cel putin 1000 de persoane. Si acesta este site-ul FIFA Romania. Crezi ca pe un site al PES ar vota mai multi pentru FIFA? :)
vladnego
12-01-2007, 10:10 PM
Multumesc pentru explicatia ta exceptional de valoroasa dar din pacate pentru amandoi dar mai ales pentru tine tu o sa iti iei o mica palma a legii de la mine...o sa vezi tu ca pana la urma ca legea si constitutia o sa aleaga Fifa Manager...sau reversul medaliei ar fii sa aleg eu football manager...dar totusi...mi-as dori sa avem aceasta minunat de mirobolanta discutie pe messenger...
Te duci spre penibil vladnego, omul a dat 2 explicatii logice, normale, iar tu il iei la misto aducand in fraza ta legea si constitutia, 2 chestii absolut inutile doar pt a explica inexplicabilul!
vladnego
12-01-2007, 10:21 PM
Kellerman...in primu rand esti off-topic...in al doilea rand...omul e un prieten foarte bun de al meu asa ca imi permit sa vorbesc cum vreau cu el daca respect regulamentul si sunt on-topic...asa ca nu trebuie sa te mai iei de mine pentru orice chestie...am vazut ca nu sunt chiar preferatu tau dar nu o mai arata asa pe fata...te rog...nu ma mai certa si mustruluii pentru orice chestie asta daca am pur si simplu o parere mai altfel decat a ta...
Nu am vrut sa creez o cearta.Vladnego, te cunosc, dar asta nu inseamna ca poti sa vorbesti cum vrei cu mine. ;) Tu ce argumente ai in favoarea FIFA Manager? :)
vladnego
12-01-2007, 10:38 PM
Fifa Manager este un joc relaxant...destul de greu pentru a scoate tot ce e mi bun din tine...dar si destul de lejer pentru a nu te duce in absurd sau poate la dependenta...imi place Fifa Manager pentru ca mie mi se pare destul de complex...se vede foarte mult in jocul echipei daca schimbi o tactica sau un sistem de joc...moralul echipei este foarte real si influenteaza jocul echipei si conlucrarea dintre jucatori...nu trebuie sa stai 10 ani la o echipa pentru a castiga Champions League cum este la Football Manager...nu vreau sa ma condamnati pentru asta...pur si simplu imi place mai mult Fifa Manager...si kellerman...vreau sa iti dau un exemplu cat se poate de concret...Barcelona are o echipa (Patron,Directori tehnici,antrenori) tanara si care nu este de 10 ani la echipa si totusi a reusit in decursul a 2-3 ani de munca sa fie cea mai buna si cea mai mediatizata echipa din lume...asa ca nu timpul pune amprenta decisiva pe jocul echipei(asta nu inseamna ca nu este si el un factor...poate decisiv)...
Logic ca e relaxant, si foarte amuzant. Mori de ras cand vezi unu care zice ca a luat CL din primul an cu Steaua. Cu Barcelona poti lua orice la orice joc pt ca e Barcelona. Eu inca ma intreb daca voi astia care sustineti fufa manager stiti cum lucreaza script-ul de tactica? Sau sunteti ca adolescentii cu fitze si masini de nshpe mii de euro dar habar nu au ce se ascunde sub capota masinii?
vladnego
12-01-2007, 11:00 PM
Kellerman sa stii ca deja ai inceput sa aberezi si sa jignesti si sa stii ca nu imi convine...daca nu ma cunosti nu mai arunca vorbe la nervi cu atata greutate fiindca eu nu te-am jignit...nu am spus ca am luat CL in primu an...si nici al doilea...am spus ca e un joc relaxant intr-adevar...nu vreau sa imi scrijelesc monitoru cu unghiile de la picioara cand vad ca iau bataie de la avantu prabusirea...si apropo nu sunt stelist...ci dinamovist...nu mai jigni ca nu e frumos...daca vrei sa dai opinii pro sau contra e foarte bine dar nu cred ca trebuie sa convingi niste oameni sa nu mai joace un joc pe care tu il urasti...
Unde te-am jignit pe tine mah? Daca te-ai simtit e problema ta, eu vorbeam la general dar se pare ca vorbesc cu subintelesuri si te prinzi greu! Si nu vreau sa va conving sa nu jucati fifa manager, vreau sa deschideti ochii si sa fiti REALISTI si sa nu mai luati atat de mult in carca pe fifa manager de parca ar fi Dumnezeu. Si football manager are o galeata de bug-uri si lipsuri pe care nu ma sfiesc sa vi le spun, dar parca nu sunt asa prostesti ca in fifa manager! Promit ca o sa incerc sa vorbesc mai pe intelesul tuturor, sa ma intelegeti!
vladnego
12-01-2007, 11:14 PM
Iar jignesti...dar unii doar atata pot...sincer...nu am vrut sa zic...dar tu ai luat-o prea in serios...imi pare rau ca ma cert cu un user vechi...si care ar trebui sa fie "de valoare"...dar vad ca nu e ca la vinuri...sa fie vechimea importanta...nu conteaza...E MAI BUN FOOTBALL MANAGER...JUCATI FOOTBALL MANAGER...FIFA MANAGER E NASOOOL...ok kellerman...ai dreptate
Tu ai probleme? Unde vezi ca te-am jignit eu? Si mie imi pare rau ca nu am cu cine sa discut, sa fac o dezbatere, dar deh, asta e. Si da, poate eu sunt cel mai certaret de pe forum si imi place, dar stiu cum sa ma cert si cu cine sa ma cert. Am mai spus-o, daca vrei sa joci fifa manager, joaca fifa manager, dar nu sustine sus si tare ca e mai bun decat un joc ce isi are stramosii in anii 90 si are 16 ani de experienta, ok?
vladnego
13-01-2007, 12:14 AM
"Eu inca ma intreb daca voi astia care sustineti fufa manager stiti cum lucreaza script-ul de tactica? Sau sunteti ca adolescentii cu fitze si masini de nshpe mii de euro dar habar nu au ce se ascunde sub capota masinii?"
Kellerman...asta e o "MICA" jignire...nu conteaza...tu ai inceput cu cearta si ca sa demonstrezi ca un joc e bun nu trebuie sa denigrezi alt joc...cearta nu e o solutie pe site-uri...
Undeath
13-01-2007, 09:25 AM
"Eu inca ma intreb daca voi astia care sustineti fufa manager stiti cum lucreaza script-ul de tactica? Sau sunteti ca adolescentii cu fitze si masini de nshpe mii de euro dar habar nu au ce se ascunde sub capota masinii?"
Kellerman...asta e o "MICA" jignire...nu conteaza...tu ai inceput cu cearta si ca sa demonstrezi ca un joc e bun nu trebuie sa denigrezi alt joc...cearta nu e o solutie pe site-uri...
Ce jignire ma ? cand iti spune duten [cenzurat] atunci e jignire. :D Ziceai ca nu ai luat CL din prmiu sezon, nici din al 2, l-ai luat din al 3? :D
vladnego
13-01-2007, 10:52 AM
Nu conteaza...sa spunem ca nu m-a jignit cu toate ca eu am simtit asta...eu am luat CL din al 6-lea sezon daca imi aduc bine aminte...dar iti spun ce se intampla...daca iti spuneam ca am luat CL din primu sezon spuneai ca jocul este naspa pentru ca nu e realist...daca iti ziceam ca am luat CL din al 10-lea sezon spuneai ca sunt un manager slab sau prost sau...nu mai stiu cum...asa ca nu ma mai chinui sa ma cert cu voi...ca nu imi place...
-=FaN MaNcHeStEr=-
13-01-2007, 04:28 PM
oricum fiecare crede ce vrea...nu trebuie sa va certati pentru un nimic...cum unii cred ca e mai frumos fifa manager asa cred si altii ca footbal manager este mai bun...deci pana la urma fiecare cu gusturile lui...
Varaloi
13-01-2007, 06:00 PM
Exact.Daca zic ca Fotbal Manager e mai misto,ma iau la tranta cu unii,iar altfel,cu altii...
vladnego
13-01-2007, 06:08 PM
-=FaNMaNcHeStEr=- si Varaloi...asta incercam sa spun si eu dar vad ca sunt unii pe aici care considera mai mult un joc decat relatia om-om sau bunul simt...se face atata caz doar pentru niste jocuri...nu e bine...o parere nu ar trebui contrazisa...fie ea proasta sau buna...
EA face jocuri slabe . Tot ce ii intereseaza sunt banii ,iar jocurile lor sa vand foarte bine . Dar exista jocuri ca FOOTBALL MANAGER si PES care desi nu sunt asa cunoscute dau clasa jocurilor de la EA care sunt pline de buguri enervante . Si sa nu imi spuneti sa ma uit la poll pentru ca nu are nici o relevanta . Acesta este un site dedicat jocului fifa si este normal ca FIFA MANAGER sa aiba mai multe voturi . Intrati pe site-ul PES ROMANIA sau pe FMRO sa vedeti cum sta treaba acolo .
fifam07
13-01-2007, 07:26 PM
vladnego, nu-l mai lua in seama pe kellerman.eu il stiu de multa vreme si felul lui e sa se ia de oricine cu scopul evident de a demonstra cit e el de grozav. cel mai bine cu kellerman e sa-l ignori. daca il iei cu frumosu`, te face fraier, daca te iei de el, raspunde grosolan. asa ca lasa-l in plata football managerului.
mie imi place fifa managerul. motivele par sa nu conteze, caci kellerman, daca doreai cu adevarat o dezbatere, o lasai se se produca. in schimb, tu ai luat in derizoriu parerile tuturor cind nu coincideau cu ale tale. asa ca halal dezbatere ai mai pornit. si uite, iti fac pe plac: imi place fifa managerul pentru ca e usor, e naiv, fiindca nu ma pricep la fotbal si doar in fifa manager reusesc sa cistig cl din primul sezon cu avintul prabusirea. dar opiniile tale mi-au schimbat viziunea: am descoperit cit sunt de superficial, de nepriceput, cit de putin inteleg din ce am sub capota. asa ca voi urma exemplul tau: voi juca football manager, doar pentru statisticile grazave, nesfirsitele ecrane cu cifre sau grafice. voi deveni astfel mult mai adinc, voi invata fotbalul asa de bine incit olaroiu ma va ruga sa preiau echipa in locul lui si mai ales, mai presus de toate voi fi "exact" ca tine: increzut pina in pinzele albe. asa ca acum dovedeste cita dreptate am si da replica!!!
Crezi ca ti-ai gasit prostul sau ce? Nu ma cobor la acelasi nivel, asa ca amandoi sunteti pe lista de ignore, deci, din momentul asta nu va vad posturile, vad ca nu am cu cine discuta, o tineti pe a voastra, ramaneti cu fifa manager. Eu am incercat sa va deschid ochii nu sa va dau cu lopata in cap cum ati crezut voi, nu s-a putut, mission failed! In concluzie, kelly va ureaza la cat mai multe trofee in fifa manager.
P.S Stiu ca am fost off-topic, dar trebuia sa le explic cum sta treaba!
fifam07
13-01-2007, 07:40 PM
..........:p:lol::p..........
Varaloi
13-01-2007, 09:20 PM
@fifam07:citeste si tu regulamentul;)
@kelerman:ai si tu dreptate.football manger e,ca baza de date,grafice s.a.m.d mai bun ca fifa manager.Oricum,eu le am pe amndoua si pe amndoua le joc cu placere:)
vladnego
13-01-2007, 10:14 PM
Poate au dreptate cei care joaca Football Manager...poate chiar este mai real...mai bun din toate punctele de vedere...dar kellerman a inteles gresit...cu toate ca el a deschis acest topic pentru a ne spune niste opinii...el vrea sa ne faca pe toti sa intelegem ce vrea si crede el...nu trebuie sa ne oblige pe toti sa jucam Football Manager pentru ca este mai bun din punctul lui de vedere...Eu joc si am jucat TCM 03,04,05 si Fifa Manager 06,07 si Football Manager 2002,2003,2004,2005,2006,2007...si totusi imi place mai mult Fifa Manager...asta nu inseamna ca Football Manager e nasol...sau mai stiu eu cum...topicul asta a devenit...de la un schimb de opinii la un razboi...si numai o singura persoana e de vina...
si numai o singura persoana e de vina...
Cine e de vina?Spune verde-n fata(sper sa nu urmeze un:"nu spun, nu vreau sa continui offtopicul"). :)
Fiecare are opinia lui, nu e cazul sa ne certam.Totusi, fiecare ar trebui sa isi argumenteze parerea. :)
vladnego
13-01-2007, 10:44 PM
Kellerman a inceput acest razboi...aceasta cearta...si eu am incercat sa o aplanez...dar sa stii ca nu am facut off-topic...Mie mi se pare Fifa Manager mai frumos...poate ca nu ma pricep...dar nu e vina mea...imi place mai mult Fifa Manager si gata...si apropo sxn...nu mai face off-topic...
In ciuda faptului ca acest joc nu este unul impresionant in ceea ce inseamna grafica,gameplay si alte chestii el cere foarte multe resurse...de exemplu eu am 768 RAM si mi se misca destul de greu...1 min/zi...tu ce sistem ai???
Iti dai seama ca pe thread-ul asta spui ceva si pe alt thread critici fifa manager?:huh:
vladnego
14-01-2007, 09:45 AM
Cred ca nu ai inteles ceva...pe threadul asta este o comparatie intre doua jocuri...si eu l-am ales pe cel care imi place mai mult...asta nu inseamna ca nu are puncte slabe sau foarte slabe...
Iti place mai mult un joc care chiar tu zici ca e slab? Ciudat :huh:
vladnego
14-01-2007, 03:17 PM
Nu este ciudat...deloc...daca imi place si este slab...Football Manager mi se pare mai "uratel" din aproape toate punctele de vedere...asa ca imi place mai mult Fifa Manager...si kellerman as vrea sa terminam o data cearta asta inutila...
Undeath
14-01-2007, 07:51 PM
Nu este ciudat...deloc...daca imi place si este slab...Football Manager mi se pare mai "uratel" din aproape toate punctele de vedere...asa ca imi place mai mult Fifa Manager...si kellerman as vrea sa terminam o data cearta asta inutila...
stiam eu ca dinamovistii au gusturi proaste. :o
mirea_tavi
14-01-2007, 11:36 PM
si dinamovistii si stelistii au gusturi ciudate :lol: eu nu prea inteleg rostul tuturor certurilor dar sustin cu tarie ca FOOTBALLMANAGER e cel ma tare si ca fifamanager e un joc slab incredibil de slab invelit intr-o poleiala stralucitoare pentru a lua ochii copiilor!!! si cam atat...pentru ca cei care au experienta in jocul de management fotbalistic stiu ca FOOTBALL MANAGER e un monstru sacru in acest domeniu prin complexitatea bazei de date, a veridicitatii bazei de date si mai ales a realismului sau!!!:D Asa ca cei care sustin FOOTBALLMANAGER mai bine ar continua sa gandeasca noi tactici si sa castige trofee (eu asta fac) fara sa-si mai bata capu cu cei care joaca fifamanager :D Iar voi cei care jucati fifamanager mai bine v-ati duce sa va mai cumparati case si elicopetere virtuale in jocul ala minunat al vostru in care castigi in primul an cu Fc Scuipa in Dunare lLiga Campionilor si Steaua il cumpara pe Van der Vaart (mie asa mi s-a intamplat si am iesit brusc din joc):p va salut pe toti
aim_high
15-01-2007, 04:12 PM
Muuuult mai repede se misca football manager decat Fifa Manager si asta ti-o pot garanta 100%! Iar pt cultura ta generala: managerul unei echipe e ceva total diferit de manager GENERAL al acelei echipe ;)
Chiar aia ii mai tare la FIFA MANAGER.Sincer lucrurile pe care le poti face in FIFA MANAGER si nu le poti face in FOOTBALL MANAGER m-au facut sa joc FIFA Manager.Si apropo...daca va deranjeaza asa de mult sa controlati totul la un club...exista optiunea "Manager only" cand incepi un nou joc.Dar macar in FIFA Manager nu ma plictisesc jucandu-ma...Asa sa numa antrenezi ca in Football Manager e prea banal...Da cand te plictisesti de antrenat macar in FIFA Manager mai poti face si altceva cum ar fi un echipament, niste bilete, ceva cladiri si multe altele.Eu sincer nu prea am rabdare sa joc Football Manager si vad ca sunt multi ca mine...THE END
spiridusu
15-01-2007, 04:45 PM
:D Salut tocmai mi-am achizitionat de pe retea football manager 2007 si pot sa zic k nu e legal:D As vrea si eu patchul ala 7.01 care se zice ca iti rezolva o gramada de buguri.Spuneti-mi si mie pls de unde pot sa il iau si cum il pot sa fac sa merga pe jocuri care nu sunt originale:D .Spuneti-mi si mie de unde sa-l downlodez pls:D
spiridusu
15-01-2007, 04:48 PM
si inca o chestie mi se pare mult mai marpha decat fifa manager 2007 dar singura chestie nasoala la el mi se pare k nu au jucatorii poze la fifa manager aveau jucatorii importanti poze calumea dar aici nimik.Spuneti-mi si mie daca exista vreun patch pentru poze si de unde pot sa-l iau
P.S. :V-am disperat cu patchurile mele:D
aim_high
15-01-2007, 04:51 PM
si inca o chestie mi se pare mult mai marpha decat fifa manager 2007 dar singura chestie nasoala la el mi se pare k nu au jucatorii poze la fifa manager aveau jucatorii importanti poze calumea dar aici nimik.Spuneti-mi si mie daca exista vreun patch pentru poze si de unde pot sa-l iau
P.S. :V-am disperat cu patchurile mele:D
Gasesti tot ce-ti trebuie aici:www.google.ro
spiridusu
15-01-2007, 08:35 PM
daca tot mi-ai spus unde pot gasi patchurile spune-mi si cum se numesc;)
mirea_tavi
16-01-2007, 12:02 PM
ai aici niste linkuri de unde gasesti tot ce vrei pentru footballmanager 07 inclusiv liga romana cu echipamente si poze:
www.goal-kick.com
www.throw-in.com
www.sortitoutsi.net
www.footballmanagereurope.com
www.fmro.ro
www.cmmaster.net
Cam de pe siturile astea iei tot ce vrei inclusiv patchul 7.0.1 plus crack-ul ca sa-ti mearga pe versiunea neoriginala :D
te salut si sa ai pofta:D
Varaloi
16-01-2007, 05:03 PM
Chiar aia ii mai tare la FIFA MANAGER.Sincer lucrurile pe care le poti face in FIFA MANAGER si nu le poti face in FOOTBALL MANAGER m-au facut sa joc FIFA Manager.Si apropo...daca va deranjeaza asa de mult sa controlati totul la un club...exista optiunea "Manager only" cand incepi un nou joc.Dar macar in FIFA Manager nu ma plictisesc jucandu-ma...Asa sa numa antrenezi ca in Football Manager e prea banal...Da cand te plictisesti de antrenat macar in FIFA Manager mai poti face si altceva cum ar fi un echipament, niste bilete, ceva cladiri si multe altele.Eu sincer nu prea am rabdare sa joc Football Manager si vad ca sunt multi ca mine...THE END
:) :D :cool: .S inca ceva:in fifamanager ai si o pagina de internet pe care antrenorii si jucatorii isi dau declaratiile.Sa vad eu un Football Manager cu presa.:p
Exista . Deci si la capitolul asta Football manager este peste Fifa manager.
aim_high
16-01-2007, 09:27 PM
Zi-mi ce optiuni are Football manager in plus fata de Fifa Manager...Ca ce are Fifa manager in plus fata de Football manager pot sa-ti zic si pana maine dimineata.
spiridusu
17-01-2007, 03:05 PM
mirea tavi iti multumesc de 10000000000000 de ori habar nu ai de cand caut chestiile astea iti multumesc mult mult de tot:D :D :D
spiridusu
17-01-2007, 03:11 PM
auzi frate am gasit patchu ala dar nu stiu cum se numeste crackul care sa mearga pe varianta neoriginala zimi si mie numele lui pls:D
Voi ati citit regulamentul?
Zi-mi ce optiuni are Football manager in plus fata de Fifa Manager...Ca ce are Fifa manager in plus fata de Football manager pot sa-ti zic si pana maine dimineata.
Doamnele intai
Catre eim_hai, toate optiunile pe care football manager le are in plus fata de fifa manager le-am aratat si explicat detaliat pe paginile anterioare!
aim_high, spune tu ce are in plus FIFA Manager fata de Football Manager.
vladnego
17-01-2007, 07:36 PM
sxn...nu mai intreba pe toata lumea ce are in plus Ffifa Manager 07 in plus fata de Football Manager si nu mai apara Football Manager,avand in vedere ca tu nu ai jucat nici unul dintre ele...si vreau sa imi spui chestii concrete si simple...nu chestii de genul:complexitate...
Iti zic eu: antrenamentele mai realiste si mai bine realizate, gameplay mult mai bun, transferuri mai grele si mult mai realiste, bug-uri putine si nesemnificative, tactica bazata pe mai multe variabile, dificultatea jocului, baza de date de nshpe ori mai mare si mai exacta ca in fifa manager! Mai vrei, ca iti mai zic! Am fost destul de concret si simplu?
vladnego
17-01-2007, 07:56 PM
1...De ce imi raspunzi tu cand eu am intrebat pe altcineva???ca sa te bagi in seama???
2...Te-as putea contrazice la multe dintre diferentele pe care tu mi le-ai dat...
3...Fifa Manager RULZ...
PS:stiu ca RULZ se scrie defapt RULES...asta ca nu cumva sa ai de ce sa mai faci incult sau orice altceva ca stiu ca te pricepi...
1...De ce imi raspunzi tu cand eu am intrebat pe altcineva???ca sa te bagi in seama???
2...Te-as putea contrazice la multe dintre diferentele pe care tu mi le-ai dat...
3...Fifa Manager RULZ...
PS:stiu ca RULZ se scrie defapt RULES...asta ca nu cumva sa ai de ce sa mai faci incult sau orice altceva ca stiu ca te pricepi...
1. Pt ca nu scrie nicaieri ca nu am voie sa imi spun o parere, de aia!
2. Chiar te rog sa ma contrazici.
3. Nu ma impresionezi.
Asta e ultimul post in care iti raspund, ca vad ca iti dau cam multa importanta si...!
vladnego
17-01-2007, 08:30 PM
1.Antrenamentele sunt mai realiste la Fifa Manager pentru ca are mai multe skill-uri la acolo unde ii pui fiecaruia jucator...si au efect pe termen real...depinzand de talentul fiecarui jucator.
2.La gameplay nu am cu ce sa te contrazic...pentru ca nu este un lucru concret(daca ti-as spune ca Fifa Manager are un gameplay mai bun...ai spune sa demonstrez...in schimb aici e vorba de preferinte umane).
3.Transferurile sunt foarte reale in Fifa Manager...tu spui ca un jucator mare nu ar veni la bani multi intr-o tara nesemnificativa(uita-te la Beckham care s-a dus in America unde peste fotbal...ca traditie sunt cel putin inca 4 sporturi)
4.Tactica...la fel ca si gameplay-ul nu este un lucru concret...cu toate ca eu zic ca la Fifa Manager tactica este un punct foarte bun...foarte real...
5.Si la dificultate este la fel...si oricum eu zic ca trebuie sa fii un manager foarte bun...si oricum nu este cum ziceti voi...castigi CL in primul an cu Avantul Prabusirea(se vede ca nu ati jucat Fifa Manager).
Agy23
17-01-2007, 09:37 PM
Zi`le Vlade , esti de`al meu desii tu esti dinamovist :D
3...Fifa Manager RULZ...
Daca vroiai sa intrebi o singura persoana exista PM . Si nu inteleg de ce nu il contrazici la diferentele pe care le-a dat . Adevarul e ca nu prea ai cum .
aim_high
17-01-2007, 10:43 PM
Doamnele intai
Multumesc...esti un dragutz...pacat ca nu are omenirea nevoie de tine:D
mirea_tavi
18-01-2007, 12:16 AM
auzi frate am gasit patchu ala dar nu stiu cum se numeste crackul care sa mearga pe varianta neoriginala zimi si mie numele lui pls:D
Pt SPRIDUSU: fii atent prietene!!! :D da-mi adresa ta de mail si ti-l trimit eu daca vrei!!!
vladnego
18-01-2007, 09:27 AM
Klau the boss...uita-te si tu peste celelalte posturi si o sa vezi ca in postul #129 am contrazis acele diferente...nu mai vorbii asa...fara ca macar sa citesti un post...
sisu_stelistul
18-01-2007, 09:41 AM
Fotball Manager este mult mai bun decat FIFA Manager, poate nu o avea aceiasi grafica, dar ca nivel de simulator este mult mai bun. Cum am citit pe altundeva cei care joaca fifa manager il joaca pentru ca are modul 3d de vizionare a meciurilor. Legat de Fotball manager 07, aceasta versiune mi se pare mai slaba decat 06.
vladnego
18-01-2007, 09:45 AM
Fotball Manager este mult mai bun decat FIFA Manager, poate nu o avea aceiasi grafica, dar ca nivel de simulator este mult mai bun. Cum am citit pe altundeva cei care joaca fifa manager il joaca pentru ca are modul 3d de vizionare a meciurilor. Legat de Fotball manager 07, aceasta versiune mi se pare mai slaba decat 06.
Nu mai face tu presupuneri din astea...eu nu joc Fifa Manager nu neaparat pentru 3D cu toate ca si asta este un factor...si cand mai zici ca Football Manager este mai bun da detalii sau diferente CONCRETE...nu asa...de la tine...
De fapt tu te bagi in seama, eu il intrebam pe aim_high. De unde stii tu ca nu am jucat nici unul dintre ele? Asa pot si eu sa zic ca n-ai jucat FIFA, FIFA Manager si ca probabil esti fata, chiar daca la nickname ai vlad. Mai citeste o data argumentele tale ca sa iti dai seama ce penibil esti:"FIFA Manager rulz";"Si la dificultate este la fel...si oricum eu zic ca trebuie sa fii un manager foarte bun...si oricum nu este cum ziceti voi";"Fifa Manager este un joc relaxant...destul de greu pentru a scoate tot ce e mi bun din tine...dar si destul de lejer pentru a nu te duce in absurd sau poate la dependenta..."(#84).
Nu ma lua pe mine cu de-astea "nu chestii de genul:complexitate.." cand chiar tu scrii asta:"imi place Fifa Manager pentru ca mie mi se pare destul de complex..."(#84).
Tu te bagi in seama total aiurea, eu doar il intrebam pe aim_high ceva, nu pe tine. Nu era cazul sa scrii tu, nu se da vreun premiu pentru numarul de posturi(daca nu ma crezi intreaba-i pe cei cu peste 1000 de posturi) asa ca mai bine scrii ceva cat de cat interesant decat sa scrii mesaje aiurea doar ca sa te bagi in seama.
CEEE? Kellerman a inceput razboiul? Ia reciteste-ti acest mesaj (#80):
"Multumesc pentru explicatia ta exceptional de valoroasa".... etc.
"si oricum nu este cum ziceti voi...castigi CL in primul an cu Avantul Prabusirea(se vede ca nu ati jucat Fifa Manager)."
NU. De-aici nu se vede ca nu am jucat FIFA Manager, se vede ca nu stii TU sa joci FIFA Manager, deci nu esti un "manager foarte bun", asa cum subliniai chiar tu.Daca multi pe care ii cunosc au reusit dupa 2-3 sezoane sa ia CL cu o echipa slaba atunci e clar ca FIFA Manager e foarte simplu.
De-acum inainte o sa iti ignor cat pot de mult mesajele tale care oricum nu inseamna nimic pentru mine.
Sper ca nu o sa se supere nimeni pentru mica mea interventie dar nu suport mesaje de-astea ingamfate. :)
vladnego
18-01-2007, 09:23 PM
1.In topicul asta vorbesc si se contrazic oameni care AU JUCAT sau JOACA si Fifa Manager 07 si Football Manager 07...oameni care stiu intr-adevar care sunt diferentele intre cele doua jocuri...nu oameni care au "vazut de la altii",deci tu nu ar trebui sa participi la aceasta discutie...deci tu te bagi in seama...
2.Kellerman a inceput razboiul cand in loc sa apere Football Manager prin diferente clare si concrete el a inceput sa atace Fifa Manager si sa il subestimeze...si a incercat sa induca si pe altii in eroare ca Fifa Manager este un joc foarte slab sau penibil cum el spune...
3.Avand in vedere ca te cunosc foarte bine stiu ca NU ai jucat nici unul dintre cele doua jocuri(Fifa Manager 07 si Football Manager 07)...
4.Nu am fost ingamfat...nu stiu de unde ai scos-o pe asta...
5.Fifa Manager nu este asa de usor cum crezi tu...cu toate ca tu sustii acest lucru...cu toate ca nu ai de unde sa stii aceste detalii pentru ca nu ai jucat nici unul dintre cele doua...
6.Ai facut off-topic...
7.Orice mi-ar zice oricine...eu tot raman la parerea ca Fifa Manager 07 este un joc mult mai bun decat Football Manager 07...
Si inca ceva...te-am rugat sa dai diferente concrete intre cele doua jocuri si ti-a sarit imediat kellerman...imi pare rau dar cred sincer ca nu prea stii nici una...
In topicul asta vorbesc si se contrazic oameni care AU JUCAT sau JOACA si Fifa Manager 07 si Football Manager 07...oameni care stiu intr-adevar care sunt diferentele intre cele doua jocuri...nu oameni care au "vazut de la altii",deci tu nu ar trebui sa participi la aceasta discutie...deci tu te bagi in seama...
1. Sincer nu inteleg de ce mai postezi pe-aici. Se pare ca esti obsedat de ideea ca eu nu am jucat FIFA Manager si nici Football Manager cand de fapt tu nici nu ai de unde sa stii ca n-am jucat.
2. Tu ai inceput acest razboi cand in loc sa dai niste argumente ai scris pe un ton ironic. Si oricum, si atacul este o aparare atunci cand ataci in limitele bunului simt(iar tu ataci utilizatorul, nu jocul).
3. O iei razna.
4. Cum adica de unde am scos-o? Cand tu te dai mare jucator, imi zici mie sa nu mai intreb pe altii. Ce nu intelegi din NU TE MAI BAGA IN SEAMA? Pe mine nu ma intereseaza ce postezi si ce gandesti tu dar cand scrii mesaje de-astea chiar ma enervez. Daca eu il intreb pe aim_high, raspunzi tu. NU E TREABA TA. Cand te intreb pe tine atunci sa imi raspunzi mie.
5. IAR zici ca nu am jucat? Da' de unde stii tu? Bai, ce face al saselea simt din oameni. :D
6. Stii ce inseamna off-topic?
7. Gusturile nu se discuta, fiecare joaca ce vrea el dar nu era cazul sa postezi pentru ca nu cred ca intereseaza pe prea multi ce preferi tu.
Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte sa mai postezi. Eu cred ca de fapt joci FIFA Manager pentru ca nu poti sa joci Football Manager.
Ca sa incetati odata cearta asta prosteasca tipica pt basescu si tariceanu va propun asa:
@vladnego: Nu mai da cu presupusu chiar daca il cunosti pe sxn, nu ai tu de unde sa stii ce joaca si ce nu joaca omu. Daca tu nu suporti faptul ca football manager e un joc mai bun nu trebuie sa iti arati aici mofturile si ofurile si sa ma contrazici cand eu iti aduc cate argumente PLAUZIBILE vrei si cand toti userii cu "cap" de pe forum spun si recunosc ca football manager e un joc mai bun!
@sxn: nu te mai pune si tu in gura cu el ca mai mult pierzi, daca nu intelege asta e, nu e problema ta ;)
Si ca sa fiu si on-topic: cate minute ai jucat football manager, vladnego?
fifam07
18-01-2007, 10:59 PM
Ca sa incetati odata cearta asta prosteasca tipica pt basescu si tariceanu va propun asa:
@vladnego: Nu mai da cu presupusu chiar daca il cunosti pe sxn, nu ai tu de unde sa stii ce joaca si ce nu joaca omu. Daca tu nu suporti faptul ca football manager e un joc mai bun nu trebuie sa iti arati aici mofturile si ofurile si sa ma contrazici cand eu iti aduc cate argumente PLAUZIBILE vrei si cand toti userii cu "cap" de pe forum spun si recunosc ca football manager e un joc mai bun!
@sxn: nu te mai pune si tu in gura cu el ca mai mult pierzi, daca nu intelege asta e, nu e problema ta ;)
Si ca sa fiu si on-topic: cate minute ai jucat football manager, vladnego?
foarte bune remarci kellerman. te rog foarte mult cva: spune-mi si mie cu afli tu care sunt oamenii cu cap de pe forum?
...
...
...
...ah, am aflat, ce prost sunt... oamenii cu cap sunt cei care ridica in slavi football managerul, nu? ah Doamne, bine ca mi-am dat seama.
si acum serios: kellerman tu ai invatat la scoala, la logica, ca un termen nu poate fi definit prin el insusi? de unde stii tu ca cei care lauda football managerul sunt oamenii cu cap? pentru ca lauda football managerul? asta e o eroare de logica, de judecata.
am vrut doar sa punctez prin asta ca desi argumentele tale sunt solide in apararea football managerului, felul in care le sustii te ingroapa. hopa....iata ca nu toti oamenii care apara football managerul sunt cu cap...:p
Hmm, pentru ca ii cunosc si stiu ca sunt cu "cap"? Ce zici, merge? Si da, am adus argumente solide pro-football manager ceea ce voi nu prea sunteti in stare sa faceti!
fifam07
18-01-2007, 11:27 PM
si cand toti userii cu "cap" de pe forum spun si recunosc ca football manager e un joc mai bun!
ideea era de exprimare: toti presupune, logic vorbind, ca acea calitate(cu cap) nu mai defineste pe nimeni altcineva. ei bine, hai sa iti spun cva ce stiu sigur: EU sunt cu cap, si nu laud football manager. asa ca iata afrmatia ta e lovita de nulitate: NU TOTI cei cu cap lauda football managerul. asta ca sa iti raspund la intrebare: nu, nu merge!!!
cit despre acest ultim argument de tip kellermanian (ca sa te parafrazez, caci am invatat ca port acest dialog cu un geniu in viata, si atunci profit de ocazie sa te parafrazez) el e similar cu cel adus de vladnego (cum ca il cunoaste pe cutare si deci isi permite sa afirme cutare despre el). atunci i-ai spus lui vladnego ca "desi il cunosti nu poti afirma lucruri despre el" (e evident un citat din memorie...) asta iti spun si tie acum: ii cunosti pe cei cu cap? dar asta nu iti da dreptul sa afirmi cutare despre ei (respectiv ca sunt cu cap).....
e stupida argumentatia? e destul de similara cu cea pe care i-ai facut-o lui vladnego. asa ca daca in prima faza ai vrut sa o desfintezi, asteapta... te desfintezi pe tine insuti. ori ai gresit acu m, ori ai gresit atunci. (asta ca sa vzi ca nu esti tu asa perfect pe cit crezi!)
PARCA SPUNEAI CA NU MAI RASPUNZI LA POSTURILE MELE? MULTE ZICI PUTINE FACI. TIPIC KELLERMANIAN. REPET IAR: TU ADUCI ARGUMENTE SOLIDE LA FOOTBALL MANAGER. EU UNUL LE ACCEPT. TU INSA NU POTI ACCEPTA NIMIC CE NU E IN ACORD CU PAREREA TA. SI ASTA INDEOSEBI II CARACTERIZEAZA PE CEI INGUSTI LA MINTE...(sau poate ai banda de internet mai mica, mai ingusta, si de aceea dai in bara de atitea ori. ma refer la logica. nu la materia logica, ci la materia ta cenusie. ma rog e cam neagra deja. nu, nu, nu de prostie, ca esti destept, sunt convins, de nervi)
hopa...:p
1. Esti penibil, aduci argumente penibile => ma faci pe mine sa tind spre penibil si nu imi doresc asta.
2. Eu nu am ce accepta odata ce voi nu aduceti argumente pro fifa manager.
3. Inca o data dovedesti din plin ca esti penibil si pacat ca nu ai activat serviciul de "pm".
In concluzie, esti penibil si nu meriti sa ma cobor la nivelul, tau! Sorry, va trebui sa locuiesti in continuare cu neanderthalien-ii tai, daca stii ce-s aia, logic. Si promit solemn ca asta e ultimul post in care iti dau vreo replica, pt ca desi am sperat, am sperat in zadar ca te vei redresa si vei iesi din santul in care te afli momentan si vei intra din nou in "normal", dar vad ca ai ratat! Daca tu ai impresia ca prin post-urile tale "inteligente", vei impresiona cu ceva pe forumul asta, te inseli amarnic!
P.S. Te pupa kelly (sa nu crezi ca-s popo, ca te inseli iar :p)
fifam07
18-01-2007, 11:47 PM
speranta ta inselata ma induioseaza teribil...
nu, nu cred ca esti popo, cread ca esti genul de baiat efeminat insa.
neanderthal? nu e stramosul tau? nu nega. e stramosul nostru al tuturora, cita vreme e una din treptele de evolutie ale omului ( a trait in europa in urma cu aprox. 2-3 sute de mii de ani).
vrei argumente? eu nu ti-am dat argumente? oare nu eu am afirmat ca cea mai puternica argumentatie e cea a primului joc jucat? si ca preferintele ficaruia sunt subiective, asa ca argumentatia de tip juridic e oarecum in plus? iti amintesti? singurul argument solid pro fifa manager e 3d mode. e jalnic? poate. dar exista. orice alta forma de simulare ma lasa rece(observa te rog subiectivismul!) in plus, cu ajutorul patchurilor modul 3d a devenit foarte bun.si incearca sa cistigi cu 3d patch-ul lui gepard, si vei vedea cit e de greu.
sunt penibil? eu fac acum apel la ratiunea ta: eu accept ca sunt penibil daca tu accepti ca nu accepti niciodata nimic de la nimeni daca nu e in acord cu tine. DA SUNT PENIBIL CA MA ASTEPT SA FACI CEVA CE NU VEI FACE VREODATA! SI TOTUSI, POATE, VREODATA...:p
vladnego
19-01-2007, 08:37 AM
Kellerman...asa cum ii cunosti tu pe unii de pe acest forum si spui ca sunt cu cap(numai cei care apara Football Manager asta inseamna ca ii insulti pe cei care apara Fifa Manager ceea ce nu e ok),asa pot spune si eu ca il cunosc pe sxn si ca nu a jucat in viata lui Fifa Manager 07 sau Football Manager 07...cu toate ca el poate nega...si eu nu iti pot demonstra pentru ca e doar un forum...nu putem sa intram unul in mintea celuilalt...Si inca ceva...am jucat Football Manager 07 vreo 5 sezoane si recunosc ca nu l-am jucat din obligatie ci l-am jucat din placere...dar totusi imi place mai mult Fifa Manager...ti-am mai spus e o chestie de gusturi...
Bai vladnego, eu cred ca TU n-ai jucat Football Manager. "Dar nu pot demonstra, ca e doar un forum". Eu zic ca n-ai nici calculator, ca te duci la Internet Cafe-uri si postezi aici. Ti-am zis si iti mai zic, NU AI DE UNDE SA STII CA NU AM JUCAT.
-Dany-
19-01-2007, 02:22 PM
oricum ... fifa manager conduce 33-18 e ceva..si eu cred ca e real tinand cont ca fm07 e super tare ..
Ba nu e absolut nimic. Si la topicul cu pes vs fifa conduce fifa si e la fel un simplu fass!
-Dany-
19-01-2007, 03:27 PM
tu ai jucat fm07 si nu ti-a placut?!?!?!?!? ...CIUDAT
eu? :lol: logic ca le-am jucat pe amandoua, crezi ca ma arunc in discutii de genul asta asa aiurea? Si nu e ciudat deloc, ciudat e cum de ti-a placut asa ceva!
sisu_stelistul
19-01-2007, 03:34 PM
oricum ... fifa manager conduce 33-18 e ceva..si eu cred ca e real tinand cont ca fm07 e super tare ..
Conduce deoarece suntem pe FIFAromania. Aici intra de obicei cei care joaca jocurile scoase de EA.
-Dany-
19-01-2007, 03:55 PM
eu? :lol: logic ca le-am jucat pe amandoua, crezi ca ma arunc in discutii de genul asta asa aiurea? Si nu e ciudat deloc, ciudat e cum de ti-a placut asa ceva!
Da mi-a placut:p ..GUSTURILE NU SE DISCUTA! ..grafica , echipe romanesti bine structurate , ^_^ realism mult...:cool:
Fiecare joaca ce vrea. Eu doar spun ca imi place mai mult Football Manager. Totusi sondajul acesta nu prea are relevanta avand in vedere ca sunt putini oameni care au votat. Sondajele relevante sunt cele de pe siteuri mari. Recunosc ca nu am intrat sa vad un asemenea sondaj dar probabil ca FIFA conduce deoarece EA Sports este o companie mai mare. Oricum, mie imi place mai mult Football Manager dar fiecare e liber sa joace ce vrea. :)
vladnego
19-01-2007, 09:07 PM
sxn...poti spune ca ai jucat..."ca e doar un forum" oricum eu stiu adevarul...cat despre jocuri...mie mi-a placut...imi place si probabil o sa imi placa mai mult jocurile celor de la EA decat alte jocuri realizate de producatori ca si Konami sau alte firme care nu sunt in stare sa cumpere o licenta...
Ah, iar licentele astea, bata-le vina! De ce nu intelegeti ca nu e problema de cumparat?
oricum eu stiu adevarul..
Sper ca acesta este ultimul mesaj la care iti raspund. Daca tu stii adevarul (LOL) de ce nu imi ghicesti si mie in palma? Fa ceva, inregistreaza-ma, pune-ma la detectorul de minciuni, fa ce vrei. Dar te rog sa nu ma mai implici pe mine in mesajele tale. OK?
producatori ca si Konami sau alte firme care nu sunt in stare sa cumpere o licenta...
D-aia n-am eu pulover pe gat, ca n-a cumparat Konami licente. Dupa parerea mea Football Manager este mai bun si gata. Dar daca alte argumente CLARE nu poti sa dai...
fifam07
20-01-2007, 12:46 AM
BAIETI, se duce aici un razboi penibil, vorba lui kellerman. intre doua tabere care nu vor renunta la preferintele lor oricite argumente. si e normal. gusturile nu se discuta.
insa ideea e alta: a devenit un razboi personal; al meu cu kellerman, al lui vladnego cu sxn, al lui vladnego cu kellerman samd. si niciodata vre-un argument nu va schimba pozitia fiecaruia din noi daca nu acceptam ca nu parerea noastra creeaza adevaruri. ca in ce priveste jocurile, subiectivismul nu poate fi depasit. ca nici un argument nu poate fi acceptat de "adversari" daca noi nu suntem dispusi sa acceptam argumentele lor.
@kellerman: stiu ca nu imi vei raspunde. insa tin sa exprim inca odata argumentele mele: singurul argument solid (pt. mine) in favoarea fifa managerului e modul 3d. poate (in acceptiunea ta) e jalnic, insa orice alt fel de simulare nu ma satisface. iar cu ajutorul comunitatii, a devenit oricum foarte bun.
toate celelate aspecte sunt (pt. mine) de discutat daca sunt sau nu mai bune intr-un joc sau altul. unele sunt evident in favoarea football managerului. si TU le-ai subliniat suficient in dese rinduri.
kellerman, ti-as sugera sa accepti asa cum accept eu, ca cei ce prefera altceva decit tine nu sunt idioti.
daca toti putem accepta acest lucru, s-ar putea ca discutia fifam vs fm sa devina is sfirsit interesanta.
daca ai privi forumul oficial al fifa managerului, ai observa ca e plin de critici. si e normal sa fie asa. imi inchipui ca si pe forumul fm-ului e similar. in fond toti ne dorim ca jocurile preferate sa fie mai bune. insa asta nu scuza atacuri nefondate (si aici ma refer la regulile forumului si ale bunului simt) pe principii subiective.
IMI CER SCUZE PENTRU ORICE ATITUDINE AGRESIVA SI PENTRU ORICE VORBe GRELE PE CARE LE-AM AVUT VIS-A-VIS DE ORICE USER PE ACEST FORUM!
sper ca acest topic sa devina unul constructiv, sa nu mai presupunem nimic unii despre altii, si atunci cind gresim, sa admitem ca am facut-o!
in rest, numai de bine...:)
vladnego
20-01-2007, 08:09 AM
Ooo...in sfarsit cineva cu capul pe umeri...asta vroiam sa subliniez si eu pana acum dar cu caractere ca ale lui sxn si kellerman nu am reusit...la orice aplanare a mea a conflictului a mai venit un atac...in sfarsit cineva isi da seama ca aceasta cearta este inutila si oricum fiecare o sa joace oricum ce juca si inainte...si parerile nu s-au schimbat...poate discutia devine in sfarsit constructiva...vorba lui fifam07
Ah, in sfarsit vad pe cineva care are bunul simt sa recunoasca faptul ca football manager are foarte multe in plus fata de fifa manager! Lovely! :D
spiridusu
20-01-2007, 11:58 AM
mirea tavi emailul meu este spiridusu_yo@yahoo.com .
Head_Shot
05-02-2007, 06:54 PM
kellerman nu scoate in evidenta ceea ce vrei tu...iei un cuvat de-acolo,unu de-acolo si spui lucruri neadevarate...("Ah, in sfarsit vad pe cineva care are bunul simt sa recunoasca faptul ca football manager are foarte multe in plus fata de fifa manager! Lovely!")....ai inteles foarte bine ce a spus fifam07 dar esti "incapatanat"....sper ca nu te-am suparat....dar trebuie sa fi putin mai obiectiv...:huh:
Urmelinho
05-02-2007, 07:03 PM
Sunt un jucator de fifa manager din 2004. A fost primul joc de manager-iat si mi-a placut loarte tare. Cu toate ca Fifa Manager 06 si 07 nu se ridica la nivelul TCM2004(in idea jocului nu grafica) am ramas fan Fifa Manager.
Nu joc alte jocuri sportive decat cele de la EA Sports.
TRAIASCA EA SPORT
Hed_sot tu ai citit tot ce am scris eu si ce au scris ceilalti pe topicul asta? Daca nu, nu te baga in seama aiurea!
Head_Shot
05-02-2007, 08:15 PM
am citit tot....si ma refer la ultimul tau post.... sti foarte bine...si nu o lua ca un repros....
apropo... numele kellerman e din prison break?
Ba, ai vreo problema cu ce postez eu? Daca tie iti place Fifa Manager fii sanatos, nu trebuie sa ma contrazici pe mine. Si nu, nu e luat din prizan breic e luat din "Foloseste edit ca ma enervezi" il stii?
Head_Shot
05-02-2007, 08:26 PM
nu stiu filmul asta.....dar dc esti nervos?eu incerc sa port o discutie aici...te supara ca exista si alte pareri? .... totul e sa fim calmi...si in legatura cu butonul edit...ok recunosc greseala mea....vezi? nu e greu sa recunosti ca ai gresit...si nu am nik cu tine ... :)
Da, ma supara si ma calca pe nervi ca sunt pareri neargumentate, ai vreo problema?
Head_Shot
05-02-2007, 08:31 PM
din cate se vede...eu nu am nici o problema....se pare ca tu ai...eu nu sunt nervos...si eu nu am zis ca imi place fifa manager sau FM ...eu am citit posturile si am vazut cum nu accepti parerile altora....si unii din ei au argumentat....eu nu am nici o problema cu tine...sper ca nici tu ...pt ca nu as vrea :(
Ia vezi, nu trebuie sa faci niste variante pt capacitate sau sa vezi vreun film? Ai zic ca ai vazut ce s-a postat, daca ai vazut inseamna ca ai vazut si ca am adus contraargumente la tot ce au zis ei. Cum vrei sa fiu de acord cu ceva ce e gresit? Si da, am o problema, cu toti stelistii si cu toti cei ce ma contrazic doar pt a se afla in treaba!
Head_Shot
05-02-2007, 08:37 PM
dc ai probeleme cu stelistii? acum imi dau seama cum esti tu....sper sa nu te superi dar am si eu o intrebare...faci parte din PRM? sau esti prieten bun cu Vadim? ...
DeadHope
05-02-2007, 08:38 PM
Mai mai mai...ce s-au aprins spiritele. Ia taceti amandoi ca va luati ban!
fifam07
08-02-2007, 06:42 PM
nice............:(
am o singura intrebare: cum de multi, multi dintre userii acestui forum au "discutii amicale" cu acelasi "unul" user? si eu am avut. un alt prieten a avut. vladnego deasemenea. acum dupa ce am lipsit vreo 2 saptamini de pe forum observ ca si altii se tot leaga de el.:confused:
lasati-l domnilor in pace pe kellerman ( zis si Alex) nu vedeti ca are dreptate? ce naiba?... va treziti asa, cu totii si va luati de singurul user care are cu adevarat ceva de zis aici...:mad:
stiti cu totii vorba aia: "daca doi iti zic ca esti beat, du-te si te culca". cum Alex face clar cit doi, iar voi toti laolalta nici pe departe cit unul, de ce nu il ascultati? ce nu intelegeti? ca FM e cel mai bun sau ca voi sunteti prosti ca jucati FifaManager?
da` pricepeti odata!!!!:nashpa:
prin "voi" am inteles in acest post exclusiv "noi"!!!
XposeX
10-02-2007, 07:58 PM
nice............:(
am o singura intrebare: cum de multi, multi dintre userii acestui forum au "discutii amicale" cu acelasi "unul" user? si eu am avut. un alt prieten a avut. vladnego deasemenea. acum dupa ce am lipsit vreo 2 saptamini de pe forum observ ca si altii se tot leaga de el.:confused:
lasati-l domnilor in pace pe kellerman ( zis si Alex) nu vedeti ca are dreptate? ce naiba?... va treziti asa, cu totii si va luati de singurul user care are cu adevarat ceva de zis aici...:mad:
stiti cu totii vorba aia: "daca doi iti zic ca esti beat, du-te si te culca". cum Alex face clar cit doi, iar voi toti laolalta nici pe departe cit unul, de ce nu il ascultati? ce nu intelegeti? ca FM e cel mai bun sau ca voi sunteti prosti ca jucati FifaManager?
da` pricepeti odata!!!!:nashpa:
prin "voi" am inteles in acest post exclusiv "noi"!!!
ON TOpic ------- Fifa Manager este mult peste fotbal manager...pt ka are si u motor grafic complex si meciuri 3d...cad despre football manager..de fotbal ku nasturi m am saturat
Saint
10-02-2007, 09:03 PM
XposeX, Fifa Manager intr-adevar e mult mai fain decat Football Manager! Pana acum am jucat numai Football Manager, si imi place mult! Joi am instalat un joc: Fifa Manager 07. L-am jucat numa` 30 de minute, si l-am sters. Ce e real? Am facut schimb la Steaua: Daniel Oprita pe Mugurel Buga + 100.000 $! Sa fim seriosi, cat de reala e faza asta? :huh: Nu are rost sa zic ce e fain la Football Manager. Dupa tine, conteaza sa vezi meciul 3D.
O sa iau si eu maine Patchul pt 7.01 :D!
As spune eu ceva in legatura cu motorul grafic complex dar mi-e ca iar ma cert cu cineva, asa ca mai bine tac si va las sa va jucati cu "fifa manajer pientru ka ari un motor grafic 1,5 cu turbo dizal" si ma joc eu cu nastureii!
vladnego
11-02-2007, 09:51 PM
Saint...de ce nu recunosti ca chestia cu 3D-ul e un punct in plus pentru Fifa Manager?
XposeX
12-02-2007, 09:23 PM
As spune eu ceva in legatura cu motorul grafic complex dar mi-e ca iar ma cert cu cineva, asa ca mai bine tac si va las sa va jucati cu "fifa manajer pientru ka ari un motor grafic 1,5 cu turbo dizal" si ma joc eu cu nastureii!
First u compari grafic FifaManager cu FootballManager?? sa fim seriosi compari EA Games cu sega sau cine masa il face p ala...poate k e mai realista in database FM decat fifamanager cum e mai realist la game play si PES fatza de FIFA in general dar din pct de vedere al graficii nu se compara...cat despre nasturei..vezi sa fie visinii si sa i pui unu la gat lu zicu sa fie cu noroc, poate poate nimere poarta asa
Joaca-te tu cu grafica ca ma joc eu cu realismul!
XposeX
13-02-2007, 04:30 PM
Joaca-te tu cu grafica ca ma joc eu cu realismul!
CU realismul zici a...ia zi sincer...ka banuiesc k joci ku rapidu...este k ai trecut cel putzin mkr o data de grupele CL? si in fiecare an iei titlu? ASTA E REALISM?
andreiutzu
13-02-2007, 04:33 PM
Bai,scrie mai frumos..ca nu inteleg oamenii ce scrii,e in interesu tau
Srry de offtopic
1. Scrie romaneste
2. Te asigur ca Football manager este mult mai realist decat Fifa Manager . Poti cu greu sa treci sa te CALIFICI in CL si este foarte greu sa iei titlul .
XposeX
13-02-2007, 05:59 PM
1. Scrie romaneste
2. Te asigur ca Football manager este mult mai realist decat Fifa Manager . Poti cu greu sa treci sa te CALIFICI in CL si este foarte greu sa iei titlul .
Ma scuzati va rog frumos! Nu am stiut ca sunt atatia profesori la ora asta pe net.I-mi cer public scuze...MA DA MA MAI SCUTITZI?!!! daca nu va convine nu cititzi ca mi se falfaie mie de posturile voastre..asta off topic...iar on topic...cum poti sa numesti realist un joc care este format numai din cifre si litere nici un fel de grafica??!! Pt voi ata inseamna realismul date ,extensii si DB?? nu implica si imagini cumva...si stiu k a mai postat cineva dar care poate sa mi zica si mie de unde pot sa iau logouri pt echipele cu generice din fifa manager..mc
Daca tu crezi ca noi stam sa iti descifram posturile te inseli amarnic. Si ti-am mai zis, joaca-te tu cu pozele si cu grafica ca ne jucam noi astia mai prosti cu baza de date si realismu!
Head_Shot
13-02-2007, 08:37 PM
Daca tu crezi ca noi stam sa iti descifram posturile te inseli amarnic. Si ti-am mai zis, joaca-te tu cu pozele si cu grafica ca ne jucam noi astia mai prosti cu baza de date si realismu!
realismul nu "reasmu" .....nu faceam eu asa ceva...sa stau sa te corectez.. dar ti-am platit cu aceeasi moneda...
E acelasi lucru "realismul" cu "realismu`!" Pacat ca tu ai scris "reasmu" si cica ma contraziceai. Vezi daca taceai ce se intampla? ^_^
Ma scuzati va rog frumos! Nu am stiut ca sunt atatia profesori la ora asta pe net.I-mi cer public scuze...MA DA MA MAI SCUTITZI?!!! daca nu va convine nu cititzi ca mi se falfaie mie de posturile voastre..asta off topic...iar on topic...cum poti sa numesti realist un joc care este format numai din cifre si litere nici un fel de grafica??!! Pt voi ata inseamna realismul date ,extensii si DB?? nu implica si imagini cumva...si stiu k a mai postat cineva dar care poate sa mi zica si mie de unde pot sa iau logouri pt echipele cu generice din fifa manager..mc
Iti zic eu ca Fifa manager nu este nici pe departe la fel de realist ca Football Manager . Eu nu inteleg cum poti tu sa numesti realist un joc in care jucatorii arata ca niste pancarte si in care poti sa castigi CL cu orice echipa de pluton din Romania in primii 2-3 ani.
Head_Shot
13-02-2007, 10:14 PM
alex...asa e normal...sa-i pui si articol.... da ma rog...si inca o data....eu nu ti-as fi atras atentia ... dar am vazut ca aveai ceva cu felul in care scria un anumit user...si nu ma mai bag in subiectul asta cu fifa manager sau fm ca oricum avem pareri diferite... eu am argumentele mele si tu pe-ale tale... nu ajungem nicaieri:)
fifam07
16-02-2007, 12:13 AM
head, nu te enerva. toti il stim pe alex asta, care are 'n" nickuri. asa e el...
Urmelinho
16-02-2007, 12:19 AM
bai fifam07 pe tine te maninca pielea. Vrei sa iesi pt niste echipamente. si eu am incercat sa obtin o aprobare de la o alte echipa dar nu mi-au det voie sub nici o forma, asa ca acum incerc sa fac eu singur echipamente. mai lasa prostiile si mergi pe puterile tale.
Saint
21-02-2007, 03:33 PM
Hai ca intreb aici, ca n-am vazut un topic special pt Football Manager :p! Cum pot sa fac sa creasca moralul jucatorilor ?
Faci meciuri amicale cu echipe slabe in care sa dai o galeata de goluri sau ii lauzi in presa!
Incearaca sa joci amicale cu echipa Under 18 sau daca ai bani poti sa le maresti salariile
timisica_cristian
21-02-2007, 08:58 PM
sau poti sa vorbesti cu ei la "player talk"
Andrey95
23-02-2007, 08:08 PM
Hai ma, mai dati-l dracu' de FIFA Manager! E cel mai ratat joc de manager si asta fiindca boii aia de la EA Sports incep cu marea lor grafica si 3D Match si sa le ia dracu'! Pic de realism nu are! Pai mai da-o dracu'! Football Manager 2007 (adevaratul FM, nu prostia aia de FIFA Manager) e altfel! Chiar daca e 2D e mult, mult mai real ca FIFA Manager. Zicea cineva ca un joc sub 1 GB (jocul are vreo 500 MB ) nu poate fi peste un joc de 4 GB. Ce sa zic?! 4 GB de prostii si detalii inutile, filmulete si grafici "next-gen". Chestia e managerul, cat de bun esti, nu grafica sau alte tampenii! Deci, Football Manager 2007 - the best, FIFA Manager 07 - beep!
Varaloi
23-02-2007, 09:21 PM
Andrei,ai dreptate!Dar sa recunoastem ca nici FifaM(asa se zice)nu e chiar aiurea.Nu 3d,dar multe alte chestii!Totusi,FM-ul este cu mult peste,iar cei care nu l-au incercat nu stiu ce au pierdut!
Andrey95
26-02-2007, 08:34 PM
Bine, ai dreptate. Eu l-am vazut la unul si ala numa' draci imi facea cu uite asta si aia si tot asa. Asa m-a scos din sarite si cu FIFA Manager. Dar jocul nu cred ca e asa rau, eram plin de draci, ca ma facuse ala si cand am citit postul ala cu "...un joc de 500 MB nu poate fi peste unul de 4 GB..." mi-am iesit din fire. De obicei nu sunut asa. Revenind la topic, imi iau si eu Fifa Manager. Cum e? Am auzit ca poti sa joci si cu echipa de club si in acelasi timp cu o nationala. Asa e? Daca da, suna destul de bine, acum nici faza cu 3D Match nu e asa seaca, dar nu e importanta, cred ca de asta e asa mare jocul. Era bine si mai simplu cum e Footbal Manager, nu? In fine, ma pronunt dupa ce-l joc mai mult, dar nu cred ca mi se va parea cumva mai fain ca Football Manager.
Varaloi
26-02-2007, 08:54 PM
Si Fifa Manager e fain.Dar park ma fain e FM.Eu te sfatuiesc sa le joci pe amndoua(eu am zile speciale-Luni,FM-Marti,Fifam).
Gianny_Boss
10-03-2007, 12:32 AM
hattrickul este cel mai adevarat manager de fotbal.acolo poti sa vezi daca esti manager bun.adversari reali/prea tare jocul !!! acum sa nu sariti la gatul meu.stiu ca sunt chestii total diferite : un manager ca FM (si fifa si football) si unul on-line ca HT.din prima categorie sincer sa fiu nush care,este mai bun.eu cel mai mult m-am jucat premiere manager 98 si 99 (s-ar putea sa fie versiunile mai vechi ale football manager-ului dar n-as baga mana-n foc...).in afara de astea nu m-am mai jucat decat tcm (vers precedenta a fifa manager) 2004 (sau 2005,nu mai stiu exact).o sa incerc ambele FM 2007.
am citit pe undeva ca au scos football fusion-ul de la fifa manager (incepand cu vers 2006)..foarte rau ! era chiar tare sa joci meciurile in fifa.sa nu va luati de mine nici pe tema,asta.inteleg ca era un fel de cheat...ideea e ca facea fifa-ul mult mai,interesant
Astristul
11-03-2007, 12:10 AM
Prefer FIFA Manager oricand. La Football Manager sunt o gramada de buguri. Eu prefer sa vad sponsorii, stadionul echipamentul pe jucator etc. nu sa ma uit la luna. La FIFA Manager stii ce e penibil? Functia aia MAT (adica iti arata in mod 2D cum s-a jucat partida respectiva) cam la fel ca la FM. In plus, cand am selectat Germania (primele 2 ligi), Italia (primele 2 ligi), Romania (primele 2 ligi), Brazilia (prima liga) pana s-a incarcat baza de date a trecut o jumatate de ora (si nu e vorba ca am calculator varza, ci din contra e destul de performant).
Dintre toate jocurile de manager pe care le-am jucat, insa, mi-a placut si inca imi place (pentru ca si acuma il joc) TCM 2004. Daca EA ar reveni la detaliile acelea si sa le imbunatateasca ar fi super. :)
Ce intelegi prin calculator destul de performant ? Depinde si ce database ai selectat .
Urmelinho
14-03-2007, 12:26 AM
Ce intelegi prin calculator destul de performant ? Depinde si ce database ai selectat .
Pai dak ai un calculator care indeplineste cu greu cerintele minime ale jocului si selectezi tarile Spania, italia,anglia, germania, romania cu toate diviziile in primul sezon o zi se va incarca cam in 30-40 de secunde, iar cu fiecare sezon timpul de incarcare va creste cam cu 20 de secunde.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.