View Full Version : Human Age
http://www.human-age.com/
Human Age e un joc destul de simpatic in care primesti un personaj, in stadiul epocii de piatra, si trebuie sa evoluezi pana in ziua de azi. Problema e ca dureaza destul de mult si e foarte lent, dar daca te plictisesti si nu vrei sa pierzi vremea aiurea pe net, e amuzant. :)
Ah, puteti sa ma bagati la sponsor :p mns-10
-Dany-
03-01-2007, 02:38 PM
eu te-am bagat :P
stelistul_1000
03-01-2007, 03:13 PM
Ah, puteti sa ma bagati la sponsor :p mns-10
Si eu te-am bagat. Ai avut noroc cu topicul asta! ^_^
yahoo
03-01-2007, 03:28 PM
Sponsor me at yahoo07 ^_^
M-ati facut cu 60 de picioare de capra, sau cum se numesc pietrele alea de aur. :D
Ce parere aveti de joc? Pare interesant? Eu tocmai am castigat 10$ la pariuri :D
yahoo
04-01-2007, 02:21 AM
E interesant dar chiar ca e lent, rau de tot, Eu am ramas cu 1 "picior de manz" dar mi-am mobilat casa, pardon, cave-ul....asa...pestera :lol:
In rest e fun! Pacat ca nu pot interactiona cu fete ^_^
mns si eu te-am bagat la sponsori!
stelistul_1000
24-11-2007, 10:17 AM
M-am reapucat de Human-Age! E foarte tare! Va imploor am nevoie de ajutorul vostru! Bagati-ma si pe mine la sponsor ( zdreantzah )! Multumesc anticipat! :d
stelistul_1000
03-04-2008, 10:11 AM
Ieri am evoluat si eu in sfarsit la age 2 (din 3)... ;)
Va sfatuiesc sa-l incercati si voi, merita!
Apropo, daca doriti ma puteti adauga ca sponsor: zdreantzah
Multumesc frumos, sper sa va placa!
www.human-age.com
Oricand aveti nevoie de ajutor, intrebati-ma!
Maryusake
12-04-2008, 06:43 PM
Am avut si eu cont pe human-age vara asta.Eram la un milimetru de a evolua cand am plecat in cantonament.M-am intors si nu m-am putut loga.Zicea ca exista posibilitatea ca personajul meu sa fi murit.
Aste e,acum mia-m facut altul(nu incal nici o regula)Marvius.Acum am doar 62 de picioare de capra,inaintea aveam 5 mii.:rolleyes:
Stelistule,cum e in era a II-a si ce facilitati noi ai?:D
Da e fain jokul. Mi-am facut si yo cont, dar recunosc ca nu ma pricep foarte bn. Cn poate sa ma ajute il rog sa o faca. Ms moolt.
PS: si va rog sa ma adaugati la sponsor alinthebest ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.