View Full Version : nu pot sa cumpar jucatori
irefutabil
31-12-2006, 07:19 AM
nu pot cumpara jucatori dupa ce inchei un an pe " minus " dar am la sallaries transfers misc si construnction totul pe + . anaintea de incheierea anului primesc un email ciudat ca si cum eu as fi intrun proces si astept sentinta... care de cela mai multe ori e imposibilitatea de a cumpara jucatori in urmatorul an peste buget meu .. tot din urmatorul an . cumlea.. se incheie sezonul , incepe cel nou si nu pot cumpara DELOC .. pls help si scuze daca nu ma fac prea inteles dar e 7 dimineatza si dupa 36 ore de FIFA nu prea mai vad pizeli:)
spawn
31-12-2006, 03:58 PM
Pai vezi ca la fiecare sfrsit de sezon primesti sau nu o licenta. Daca esti pe minus la cash nu o primesti daca esti pe + o primesti. Licenta asta este un fel de drept de a juca in liga (prima liga, asa cum a patit si sportu la noi in campionat, numai ca in joc te penalizeaza cu puncte adik urmatorul sezon vei pleca de la -3,-6 etc.). Mai sunt cazuri in care primesti licenta dar patroni clubului nu te lasa sa cumperi nici un jucator(cazul tau) Asa ca ai grija ce faci cu bami ;)
-Dany-
31-12-2006, 06:44 PM
eu nu am primit asa ceva : D ...am iesit pe plus ..dar nu!Si cred ca nu te lasa conducerea sa cumperi de frica sa nu ii lasi iar fara buget :D
irefutabil
31-12-2006, 08:37 PM
dar de ce am totu pe plus si ma refer la salarii + transferuri + misc + construction iar la CASH sunt pe minus:confused:
-Dany-
31-12-2006, 08:38 PM
pah ai pe plus...dar din tot se scad datoriile...din sezonul trecut...si asa se ajunge la minus
vyktor
31-12-2006, 09:52 PM
chiar dak ai + la salarii,mis,transferuri,constructii la cash poate fi pe - pt ca tu nu ai avut venituri si daia nu te(va)lasa sa faceti transferuri,ca sa nu va mai scada banii dupa o sapt pe alta selectati sa nu va mai ocupati de merchandising .:)
spawn
02-01-2007, 01:42 PM
Daca te uiti umpic in finances la buget control vei vedea cati bani alocati ai tu pt salariile echipei! Si iti vei da seama ca intr-un an numai pe salari (nu mai punem si misc , construction si transfere) dai mai mult dekt ai tu cash ;) ! Toata treaba e sa faci profit sau sa joci in champions league si sa ajungi cat mai departe pt ca primesti bani dupa fiecare etapa trecuta (grupe,2nd round,quarter finals etc.) Asa ca ai grija cu salariile jucatorilor si incearca sa iei si tu niste "free agents" ca sa ii vinzi sa faci si tu un ban !!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.