View Full Version : Transferuri Iarna 2006/2007
Saint
28-12-2006, 07:45 PM
Scrieti si voi transferurile pe care le cunoasteti! Eu cunosc doar cateva:D:
Andrey Nazario - Figuerense (Brazilia) -> Steaua
Marius Croitoru - FC Vaslui -> Steaua
Ionel Ganea - FC Dinamo -> AFC Rapid
nigga_thebest
28-12-2006, 08:33 PM
croitoru nu e transferat din cate stiu :D
pikciu
28-12-2006, 08:34 PM
Adrian Iordache - Shinnik Yaroslavl -> FC Arges
Dumitru Hotoboc - Jiul Petrosani -> FC Arges
11 jucatori de la Ceahlaul au fost dati afara de Pinalty. Destinatie? Naiba stie :D
pikciu
28-12-2006, 08:52 PM
sper sa-l ia pe bilasco :p
Cine? (loc de scris restu de caractere)
pikciu
28-12-2006, 09:04 PM
ceahlaul. va va ajuta sigur sa scapati... de prima liga :p
Voi vorbiti? Momentan suntem deasupra voastra in clasament, asa ca ciocu` mic si joc de glezne. Te/Va asept(am) la Piatra, sa veti acolo ultrasi :lol:
nigga_thebest
28-12-2006, 09:35 PM
ultrasi rapidisti sau cum ? ca nu am inteles :D
ultrasi nemteni, logic :D
pikciu
28-12-2006, 10:06 PM
Consiliul Director al clubului Universitatea Craiova a decis, joi, să renunţe la opt jucători din actualul lot, Cătălin Crăciunescu, Răzvan Fritea, Stelică Stemat, Mihai Badea, Guţă, Poenaru, Mirea, Gabi Ionescu şi Augustin Tudor. Aceştia au fost informaţi că īşi pot căuta echipă, iar fotbaliştii Dragoş Stăvaru, Ionuţ Burcă, Cătălin Ojiga şi Nicu Popescu vor fi īmprumutaţi la alte formaţii.
:lol:
Aoleeeu! Coco, cine e ala? Stiam ca Mititelu e pe sistem dar totusi! Daca ma gandesc mai bine, ala e in stare sa faca o echipa care sa arate: Nicu Paleru-Adi de Vitā Sorinel Copilu` de Aur Vali VIjelie Liviu Mititelu- Sorinel Pustiu Florim Salam de Italia Dan Bursuc- Nicolae Gutza Putza Costi Ionita Brandy! :D
nigga_thebest
28-12-2006, 11:09 PM
fara guta ? naspa mah... retrogadeaza craiova :lol:
Gorghette
29-12-2006, 01:00 AM
Ma vere... incepurati... nu va vede Co2 ca va coace :))
On topic
Craiova a adus pe Wobay si pe Njock si vrea sa ii dea pe cei de mai sus :P
nigga_thebest
29-12-2006, 12:02 PM
din cate am auzit craiova s-a luptat cu olimpiakos sa il cumpere pe wobay ori eu nu cred asta :| daca olimpiakos vroia sa il cumpere nu era pentru ei nicio problema... cred ca Mititelu a lansat acest zvon doar pentru imagine sa arete el cat de puternic este :)
Gorghette
29-12-2006, 04:51 PM
Nu e zvon, chiar l-a vrut Olimpiakos, echipa unde e Andone antrenor, oricum stiu ca l-au vrut multe :P a fost cel mai bun jucator din Cipru :P
DeadHope
29-12-2006, 06:27 PM
Keller si Nigga_thebest. Mai usor cu off-topicul p-aici, ok? Ca mai mult de jumatate din ce e scris aici e doar de la voi si pe langa subiect.
sorin
29-12-2006, 07:05 PM
ma asteptam la niste transferuri rasunatoare in iarna aceasta...nimic interesant cu exceptia transferuluilui Ganea.Peroada de transferuri e insa la inceput,mai este timp.
sisu_stelistul
29-12-2006, 07:10 PM
Steaua l-a transferat pe Croitoru pentru 300 de mii si Panait, mi se pare mai bine decat sa dea 550 de mii fara nici un jucator. Panait nu prea juca la Steaua.
La UTA va reveni Todea, de la nu stiu ce echipa din Austria sau de unde si Mihut si Pascovici de la Dinamo.
Pe langa asta, sunt in tratative cu 2 jucatori angolezi ce au jucat si la campionatul mondial.
Jokes
29-12-2006, 08:45 PM
Rapid:Posibil sa vina fostul international de tineret Vlatko Grozdanovski,un jucator de 23 de ani de la Omonia
Saint
29-12-2006, 11:30 PM
@mns - se intareste UTA, si deja vad ca peste cativa ani o sa o bata pe dinamo cu 2-0 :p!
la Steaua ar fi posibil sa vina Camus (Charleroi)!
mah ma bucur ca in fine dupa atatia ani la U nu au mai venit 50 de jucatori in mercato pe sume cuprinse intre 20 si 50 de mii $. de NOjoc nici odata nu mi-a placut da' treaca mearga mai da prostu un gol dar Wobay asta mi se pare interesant.
poli tm in fifa
30-12-2006, 09:23 AM
pai viorel frunza la cfr cluj de la vaslui
iar la poli a venit unu omoduemuke da nustiu de unde...l-am vazut in niste amicale la echipa a doua si este foarte talentat la 21-22 de ani,are tehnica buna si joaca mijlocas
Skipper
30-12-2006, 02:19 PM
Apropo de Andone .. EL ANTRENEAZA Omonia Nicosia din cate stiu eu :D
Gorghette
30-12-2006, 03:11 PM
Daca e vorba de reply-ul meu, ziceam ca s-au interesat si Olimpiakos si echipa pe care o antreneaza Andone ;)
Sa speram ca amandoi jucatorii veniti la Craiova o sa faca o treaba buna :)
Saint
30-12-2006, 09:27 PM
La Rapid cine pleaca si cine vine? Idem la Dinamo, FC Vaslui, Pandurii... de Sportul Studentesc se mai aude ceva?
Gianluigi Buffon
30-12-2006, 10:31 PM
se zice ca pleaca niculescu la real sociedad pe 1 milion de euro
THEREAU
31-12-2006, 02:31 AM
Nu pleaca stai linistit,daca vrea sa joace clau-gol in liga a 2 din spania unde va ajunge sociedad sa mearga
THEREAU
31-12-2006, 02:31 AM
Se tot spune de revenirea lui Plesan la Dinamo
mns a reusit un transfer BOMBA pe forum l-a achizitionat pe Thereau, Cyrile ce faci mah? :P
Saint
31-12-2006, 10:04 AM
:lol: - cred ca a fost scump :lol:
Liviu Mihai (Farul C-ta) --> Pandurii Tg Jiu
Mihai Gurita (Farul C-ta) --> Mainz
nigga_thebest
31-12-2006, 10:20 AM
Grozdanovski de la Omonia Nicosia .. (parca e mijlocas dreapta.) 23 ani --> Rapid
sorin
31-12-2006, 02:04 PM
se spune ca Lovin are oferte din Coreea, dar nu cred ca va pleca (ar fi un regres pentru cariera sa).Nigga, Grozdanovsky e mijlocas stanga, iar negocierile sunt foarte avansate, dar transferul nu e parafat.
Jokes
31-12-2006, 02:17 PM
Rapid l-ar putea imprumuta de la Dinamo Kiev pe Irimia iar daca jucatorul se integreaza si joaca bine pana in vara intelegerea se prelungeste
Ar mai putea semna cu Rapid si Adrian Iencsi(31 de ani),este liber de contract si deja se antreneaza la baza Pro Rapid
sisu_stelistul
31-12-2006, 02:40 PM
Nu prea inteleg de ce a dat Farul niste jucatori care erau printre pilonii de baza ai echipei, dar se pare ca ei creau o atmonsfera nefasta la echipa, mai ales Liviu Mihai. Sunt curios ce transferuri va face Panduru si ce schimbari va aduce la echipa ultima echipa la care a facut schimbari majore a fost FC Vaslui si se stiu rezultatele.
liquid
31-12-2006, 04:00 PM
man in legatura cu FC Vaslui....cat a stat Panduru a fost un dezastru...abia dupa ce a revenit Rednic....sa ridicat iar echipa...;)
pikciu
04-01-2007, 11:27 AM
Dumitru Copil a semnat cu Heart of Midlothian
Mijlocasul romān Dumitru Copil, īn vārsta de 17 ani, a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea scotiana Heart of Mitdlothian, informeaza publicatia The Scotsman.
Valoarea transferului lui Copil de la Atletico Arad la Hearts este de 125.000 de lire sterline. Copil, care mai era dorit de Celtic Glasgow si Liverpool, a semnat un contract pe doi ani cu optiune de prelungire pentru alte cinci sezoane.
Cotidianul The Scotsman scrie ca Dumitru Copil este considerat noul Gheorghe Hagi. "Dumitru va merge la Hearts saptamāna viitoare, iar valoarea transferului este de 125.000 de lire sterline. Pentru īnceput el a semnat un contract pe doi ani. Copil are calitati similare cu ale lui Hagi, dar este prea devreme sa spunem daca va fi la fel de bun. Īn fotbal totul tine de noroc", a declarat presedintele clubului Atletico Arad, Alexandru Meszar.
un copil :p care a dat de bani... daca mai ramanea la Arad oare isi pierdea talentul? si de ce o fi ales Hearts si nu pe Liverpool? o fi un club cu o scoala mai buna? nu, precis i-au dat mai multe lire. fac pariu ca n-o sa mai auzim de el.
L-au prostit aia. Au mai fost cazuri de wonderkids in Romania care odata plecati afara au dat de greu si s-au intors imediat inapoi, vezi exemplul Onisor Nicorec care a castigat concursul ala de acum cativa ani si l-au dus la Ajax unde nu a facut fata, iar acum mi se pare ca e pe la Rapid II!
Nu se stie poate va face fata, motivul pt care multi tineri romani esueaza este faptul ca la echipele din vest totul este ultra profesionist iar ei nu sunt obijnuiti cu asta. Keseru este un exemplu de jucator care a reusit sa faca pasul de la amatori la profesionisti la Nantes iar cand nu e accidentat joaca bine. Inca un lucru la echipele de juniori din vest este ca nu te pupa nimeni in cur daca esti un jucator bun, toti primesc acelasi tratament si sunt f multi jucatori talentati in echipa. Ganditi-va ca nu se axeaza doar pe Romania cand fac transferuri, acolo sunt tineri talentati din toate colturile pamantului care au ca tel sa ajunga undeva nu sa piarda noptile in cluburi.
-Dany-
19-01-2007, 02:24 PM
Da! .. Lobont la Dinamo ..nu cred ca face mare lucru dar e un transfer , pe cand AndreY al Stelei :( :(
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.