View Full Version : Tutoriale ptr. incepatori
Skipper
28-12-2006, 05:27 PM
Buan ziuna ! Sunt nou pe forum si as fi tentat sa incerc si eu sa ajut la realizarea unui patch Romania ptr. Fifa Manager 07. Ideea este ca nu stiu nici macar sa adaug pozele jucatorilor in fisierul de unde aleg poza cand deschid Edit Fifa Manager 07... Rog pe mai mari Managerului sa ne ajute si pe noi mai mici cu tutoriale in care sa ne explicati cum putem insera o baza de date diferita in edit manager 2007, cum putem pune stema unei echipe, imaginea jcuatorilor , etc. Am citit cum au parcurs realizarii unui patch, dar n-am gasit nici unde vre-un tutorial ceva. As fi recunoscator daca mi-ati putea da niste linkuri ceva de unde sa scot eu ce ma intereseaza (inserarea stemei unei echipe, poza 3D precum si cea simpla in manager, etc). Va multumesc ptr. ajutor !
PS. Daca nu cer prea mult, as vrea sa se raspunda la mesajul meu cat mai repede cu putinta. :P
Avand in vedere ca cei ce se ocupa acum de patchul pentru Fifa manager au unele probleme cu editarea, cum noi, cei ce ne ocupat de RLSP, nici nu avem macar Fifa manager instalat, cred ca se va gasi cu greu cineva care sa te ajute.
Cel mai bine e sa cauti informatii pe internet si sa incerci sa inveti singur. Poate asa ii vei ajuta si tu pe altii. ;)
Skipper
28-12-2006, 07:11 PM
Avand in vedere ca cei ce se ocupa acum de patchul pentru Fifa manager au unele probleme cu editarea, cum noi, cei ce ne ocupat de RLSP, nici nu avem macar Fifa manager instalat, cred ca se va gasi cu greu cineva care sa te ajute.
Cel mai bine e sa cauti informatii pe internet si sa incerci sa inveti singur. Poate asa ii vei ajuta si tu pe altii. ;)
@mns: Speram ca se poate gasi cineva sa ma ajute.... Macar ptr.chestiile marunte cum ar fi : introducerea emblemei unei echipe, imaginea jucatorului cand dai player details (daca tot nu se poate mai mult)... sau macar si cea cu echipamentul jucatorului (am vazut niste imagini ca se poate asa ceva)...
Astept alti doritori sa ma ajute. Merci mult
steaua_boy
28-12-2006, 07:53 PM
http://www.fm07.de/en/index.php?menu=insidefm&rubrik=insidefm&site=ediwerkstatt ------>>> vezi aici
Skipper
28-12-2006, 08:18 PM
http://www.fm07.de/en/index.php?menu=insidefm&rubrik=insidefm&site=ediwerkstatt ------>>> vezi aici
Multumesc! :)
vyktor
29-12-2006, 10:10 AM
pt mai multe informatii asteapta patchul:p
steaua_boy
29-12-2006, 11:35 AM
pana cand sa astept?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.