PDA

View Full Version : Ne faceti si noua un cadou de Craciun?

vladnego
24-12-2006, 10:11 AM
Totusi...ne faceti si noua un cadou de Craciun si terminati si voi patch-ul asta...va rog din toata inimioara mea de jucator de Fifa Manager...

r5m
24-12-2006, 10:34 AM
Devii enervant... ;)

vladnego
24-12-2006, 10:52 AM
Stiu...sincer dar sper ca sa va mai trezesc putin si sa faceti si voi patch-ul ala...ard de nerabdare...crede-ma...

Jokes
24-12-2006, 10:59 AM
Acum sunt sarbatorile asa ca,PA!

vladnego
24-12-2006, 11:08 AM
O...da...acum sunt sarbatori...acum avem viata personala...eu nu zic ca nu e asa dar daca o tineti din una in alta...nu se va mai termina patch-ul asta...eu nu spun ca nu munciti sau ca stati degeaba dar...intelegeti-ne si pe noi...vrem si noi patch-ul asta...

Alex
24-12-2006, 11:16 AM
Tu vrei sa se munceasca la patch in ajunul Craciunului? Cred ca nu esti sanatos :mellow:

vladnego
24-12-2006, 11:30 AM
Nu ma...nu am spus asta dar sincer tu nu crezi ca daca se muncea mai mult...patch-ul era gata pana acum???si nu mai eram toti nervosi...

Alex
24-12-2006, 11:36 AM
Sa zici multumesc ca o sa apara, ca era foarte simplu sa nu dea niciun anunt nimic si acum nu mai era nimeni nervos! Conteaza ca se munceste, mult sau putin, asta nu e treaba ta ci doar a celor ce fac patchul si muncesc pe degeaba, ca sa ii injurati voi ca de ce nu mai apare patchul! Daca aparea prea repede nu era bine ca nu are de toate, daca apare mai tarziu, nici asa nu e bine, ca de ce nu apare mai repede, si tot asa!

vladnego
24-12-2006, 11:42 AM
Nu am injurat pe nimeni...si sa stii ca am zis multumesc de fiecare data...dar pur si simplu vreau sa apara...

Alex
24-12-2006, 11:45 AM
Nu era vorba de tine. Pur si simplu mai poti astepta!

blondu_barnney
24-12-2006, 11:49 AM
Deci :
1 e o luna si ceva de cand l-au anuntat si nu a aparut
2 campionatul a luat pauza pana in februarie
3 deja au inceput transferurile
4 cu siguranta nu o sa mai lucreze cel putin 1-2 sapt la patch (craciun, sf. stefan, revelion, sf. vasile, sf. ion)

Daca voi mai aveti vre-o speranta sa m-ai apara anul asta, io nu. mai bine asteptam pana in februarie, sa se faca si transferurile, si sa faca un patch cu adevarat k-lumea. Sarbatori Fericite :gandalf:

Alex
24-12-2006, 11:59 AM
1. E o luna si 4 zile.
2. DA.
3. Da.
4. Nu ai de unde tu sa stii.
5. vreo nu vre-o.
6. Sa inchida cineva topicul asta ca ati luat-o pe aratura!

vladnego
24-12-2006, 12:51 PM
Nu il inchideti...barney...nu mai face tu reclamatii si figuri...nu ai de unde sa stii cand apare...si keller...sa stii ca ai dreptate intr-un fel...dar toti suntem obositi de cat am asteptat patch-ul...

Alex
24-12-2006, 12:53 PM
Si eu am obosit sa va spun sa nu mai fiti asa insistenti ca mai mult pierdeti. Exact asa s-a intamplat si cu RLSP 2007 si era sa nu mai iasa deloc, din cauza unora ca voi care nu stiu sa aiba rabdare.

Jokes
24-12-2006, 01:01 PM
Acum sunt sarbatorile asa ca,PA!

Vad ca nimeni nu ma asculta!!!Craciun Fericit!!!

DarkComy
24-12-2006, 01:19 PM
Aoleu ....esti obosit de cat astepti ? Eu ce sa zic ma ... plec dimineata la fac ...ma intorc seara ( dupa aprox 10-12 ore) si mai gasesc energia sa mai lucrez si putin la patch.... noi nu suntem obositi

@vladnego....sincer ai inceut sa devii enervant ...si te paste un BAN daca tot mai faci posturi si topicuri aiurea . Tu vrei sa scoatem patchul de sarbatori dar eu nu mai apuc sa lucrez la el ca voi faceti numai tampenii in sub-forumul asta si eu trebuie sa stau sa dau warn-uri , sa inchid topicuri s.a.m.d.

Tu zici ca daca eram mai multi care lucrau la patch bla bla bla ..... ei bine , sunt putini oameni si mai sunt si alte proiecte ...deci se lucreaza pe mai multe fronturi

CLOSED!