PDA

View Full Version : De ce e terenu de vina

mns
22-12-2002, 10:06 PM
Un lucru nu inteleg la nationala romaniei, de ce terenul e de vina ca am pierdut nu stiu cate meciuri, adversarii nostrii cum au putut sa joace si sa si castige, avem noi romanii alergie la noroi...

stefan
22-12-2002, 10:12 PM
Cred ca dau vina pe teren ca sa nu-i injure lumea pe ei ca au pierdut,sa injure frf ca nu avem teren calumea,o scuza tampita fiindca cum ziceai si tu si cealalta echipa a jucat pe acelasi teren si a castigat.

Catalinc7
22-12-2002, 10:51 PM
Asa e la noi. Tot timpul e gasit altcineva/altceva vinovat decat trebuie.

sanshine
27-12-2002, 12:40 PM
ntz (sunt cocalar de mirc), ntz (sunt cocalar de mirc), ntz (sunt cocalar de mirc). voi chiar nu intelegeti? noi suntem o echipa teeeehnica, avem obrazul fiiiiin, nu ne putem dezvolta jocul de pase (cu latul) pe un teren murdar ca se strica coafura geluita. daca adversarii sunt nordici sau englezi atunci sunt cotonogari, brute primitive care nu stiu decat sa dea cu capul in minge, nu-i afecteaza terenul. daca sunt italieni: a, astia-s norocosi, se loveste mingea de ei si intra in poarta, nu conteaza terenul, tot un drac e. Sirbii joaca cu determinare, isi dau sufletul pe orice teren; nemtii sunt disciplinati, fac instructie, nu-i deranjeaza ca pe jos sunt balti.
Concluzie> doar mingicarii nostri au nevoie de teren de matase, sa nu-si rupa piciorusele, eventual inclinat spre poarta adversarilor, sa nu mai trebuiasca sa alerge. :x

mns
27-12-2002, 01:12 PM
hahaha, cel mai bun mesaj care l-am vazut la noi la forum pana acum :)

Catalinc7
27-12-2002, 07:46 PM
Cel mai tare raspuns. Si e adevarat ca impotriva cui jucam noi tot noi suntem cei mai tehnici: ce daca ne bat brazilienii tot noi am fost mai tehnici, da ei au fost ajutati de ceva, de terenurile de la Copa Cabana....,ca au carnaval si noi nu.......

stefan
28-12-2002, 11:56 AM
Pai daca jucatorii nostri tehnici nu pot juca pe terenu asat ar trebui sa aducem la nationala tz (sunt cocalar de mirc)arani ca aia se descurca pe orice.cred ca asa am mai castiga si noi un meci. :) :)

mininu
11-02-2003, 06:47 PM
Asta este din pacate mentalitatea proasta a romanilor. Este mult mai important banu care nu vine decat de la echipa de club asa ca la nationala sa nu se intrebuinteze prea tare, ca de... se strica freza, se murdareste baiatu la jambiere, e efort mare si nu prea tine. Oare norvegienii aia care ne-au batut pana la urma(conteaza mai putin cum) joaca numai pe terenuri ca asta de pe Steaua ca sa zicem ca au avut antrenament? Nu! Norvegienii astia cu care am jucat, cu toate ca sunt dupa parerea mea mai prost cotati decat noi sunt profesionisti adevarati si joaca pe orice fel de teren. Dar oare la noi in tara nu exista nici un stadion cu nocturna care sa aiba gazon mai bun ca pe Steaua sa nu ne mai plangem de teren? Ba da! Dar atunci pe cine mai dam vina?

Jijutzu
01-08-2005, 06:12 PM
Romanii joaca bine , sau asa vor ei sa creada pe astfel de teren... sunt obisnuiti de atata namol etc :huh:
Daca pierd,asta e, din cauza terenului/arbitrajului.... :oops:
Nu prea stim noi sa pierdem, asta e problema romanului :scaun: