View Full Version : o problm pt aia destepti:p
vyktor
23-12-2006, 11:41 PM
deci am aproximativ toate stemele echipelor,pozele jucatorilor si a stadioanelor dar cand vreau sa le adaug stiu ca treb in fm07 database editor,dar numai ca am vazut ca fiecare poza are 2 adrese dak pot sa le zic asa(de ex la stema dinamo):"current file:color\Badge%d\ro_ws.tga ;
standardpath:d:\games\fifa manager 07\badges\RO\Badge%d\Dinamo Bucharest.tga" si asta nu prea stiu cum sa fac sau mai bine zis ce treb sa scriu si unde.
ma poate ajuta cineva? ms oricum
Skipper
29-12-2006, 04:05 PM
Pai cu Badge te pot ajuta eu....
Cand vrei sa bagi badge in joc trebuie sa creezi un fisier in locul unde ai instalat manageru, cu numele "Badges" . La randul lui acolo trebuie sa creezi un fisier cu tara a caror badges sunt (tara trebuie scrise in engleza ), iar acolo faci 4 fisiere : badge 32, badge 64, badge 128 si badge 256 ( in fiecare dintre fisere pui dimensiunea imaginii care trebuie: ex. in badge 32 pui rezolutia 32 x 32, in 64 : 64 x 64 , etc). Apoi deschizi manageru si dai determine file . Acolo selectezi Romania si stema respectiva.
vyktor
29-12-2006, 06:20 PM
ms f mult a mers:)
acum ar mai fi o chestie:cum pun stema ligii? ca am vazut ca si aia se poate.
dak mai poate da cineva cateva detalii despre adaugarea fetelor de jucatori ar fi f frumos.
ms anticipat
Skipper
29-12-2006, 06:30 PM
ms f mult a mers:)
acum ar mai fi o chestie:cum pun stema ligii? ca am vazut ca si aia se poate.
dak mai poate da cineva cateva detalii despre adaugarea fetelor de jucatori ar fi f frumos.
ms anticipat
Cu placere !
La astea nu ma descurc deloc... . Daca ai vrea ptr. adaugarea fetelor jucatorilor asa simplu la imagini, si aia stiu :P... , dar nimic mai mult. Cauta-ma pe emi_teo7@yahoo.com
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.