PDA

View Full Version : Gala Fotbalului romanesc 2003

Scouville
23-12-2003, 06:22 PM
Principalul eveniment al Galei Fotbalului Romanesc a fost o mica afacere in familia Chelsea. Avantajat de faptul ca dribleaza si marcheaza, Mutu i-a luat fata lui Chivu, care doar deposedeaza si impiedica adversarii sa inscrie. Mai mult, el si-a primit premiul de la capitanul sau, Marcel Desailly. Acesta l-a inlocuit pe argentinianul Crespo, care a renuntat in ultimul moment. Alaturi de cei doi, in avionul particular se aflau Claude Makelele, Jimmy Floyd Hasselbaink si Mario Melchiot, ultimii doi fiind recunoscuti drept buni prieteni cu internationalul roman. Alaturi de acest premiu, la Gala Fotbalului Romanesc au mai fost decernate alte cinci premii, reprezentand superlativele anului 2003. Astfel, presedintele AFR, Nicu Gheara, l-a recompensat pe Mircea Rednic la categoria cel mai bun antrenor al anului, in timp ce Nicolae Dobrin l-a desemnat pe presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, drept cel mai bun presedinte de club. Titlul de cel mai bun arbitru i-a revenit lui Cristi Balaj, care a primit trofeul chiar de la presedintele CCA, Ion Craciunescu. Ultimele doua superlative au fost rezervate presei, Razvan Boanchis si Florin Calinescu fiind premiati de secretarul AFR, Dumitru Visan, pentru titlul de cel mai bun ziarist sportiv, respectiv cel mai bun talk-show sportiv. La categoria premii speciale, au fost stabilite cinci astfel de distinctii, fiind recompensati, printre altii, Florentin Petre pentru come-back si suporterii Rapidului, pentru cea mai civilizata galerie. Premiile de excelenta, pentru intreaga activitate, nu au fost nici ele uitate, Gala Fotbalului Romanesc acordand cinci astfel de distinctii cel mai bun ziarist, arbitru, conducator de club, antrenor, jucator.

Ce sa zic mare om mutu asta domne da' chivu e mai prejos !?!?! oricum ... cel mai bun antrenor se stie ... cea mai civilizata galerie ... hmn de discutat exita altii mai ''civilizatii'' ca noi :hump: :alien: :huligan:

RaPiDuTz
23-12-2003, 09:25 PM
Premiile au fost acordate dupa parerea mea foarte corect...
Cel mai mult m-am bucurat ca a reusit Rednic sa castige premiul de antrenorul
roman al anului deoarece merita klar ! :mishto:

mns
23-12-2003, 09:59 PM
majoritatea meritau premiile...in special rednic...dar eu cred ca si chivu merita ceva premiu... :D

ReKo
23-12-2003, 10:58 PM
Da...au fost ceva premii acordate ... fff. bine... care au si bine venite... (cazul lui Rednic) .....
Si in leg. cu Mutu.... a meritat...! ;)

Scouville
24-12-2003, 01:16 AM
mda la anu o sa ia pancu sper sau radoi sigur depinde daca se vor transfera .. radoi o sa plece pun pariu .... ma rog ... sa vedem oricu mal nationala nu avem sperante ca nu avem inchegatao echipa iar iordanescu e depasit

mns
25-12-2003, 12:08 AM
da, si pancu ar merita un premiu anul viitor, e un jucator muncitor :) radoi nu ca e cotonogar, o fi el bun dar nu are fair play

Scouville
26-12-2003, 01:02 AM
pai si lacatus era ''Fiara'' si totusi avea si tehnica si era unu din putinii care suta de la distanta pe paorta .... cred ca tine putin i de caracteru jcuatorului oricum daca vrem sa iesim in europa si dessally a zis ca treb conditie fizica iar radoi are si are si tupeu ...