PDA

View Full Version : Problema tehnica...

Zodrak
22-12-2003, 10:32 PM
Fratilor, iar va cer ajutorul, de data asta cat mai serios cu putinta...
Despre ce e vorba? Pe batranul meu sistem FIFA 2004 isi cam face de cap, ba sacadeaza, ba tremura, ba...si, pana una alta, sunt fortat sa ma joc asa...Va dau niste specificatii, urmand ca voi sa-mi dati sugestii pentru setari...
CPU Athlon 750 MHz :sanshine2:
384 SDRAM
GeForce 4 MX 440 SE 128 DDR
Cam astea ar fi, cum pot sa 'storc" maxim de performanta din ele?
Am Riva Tuner dar drept sa spun ma cam pierd prin toate optiunile alea, asa ca astept parerea expertilor dintre voi ...
A, si inca ceva, in 3dMark 2001 am scos, dupa multe batai de cap, 3097 de puncte...
Hai, faceti cumva si trimiteti mosu' cu niste setari optime si la sufletu' meu... :bere:

mns
23-12-2003, 12:43 AM
hmm, cum merge sacadat...indeplinesti toate conditiile...esti sigur ca nu mai ai ceva aplicatii in background...

eu am jucat fifa si pe gf mx 64 mb si pe gf 2 la 32 mb si merge perfect jocul, lin, poate nu cu toate detaliile pe al doilea dar mergea bine...

Zodrak
23-12-2003, 03:59 AM
...pai un GeForce 2 MX 200 cu 32 Mb am avut si eu inainte, si mergea ok in 800x600 cu detaliile la medium...(bine, placa avea un mic "boost" de la Riva Tuner)...dar acum, cu GeForce 4, n-ar trebui sa mearga ok macar in 1024x768 ? :naughty:

Cam aceeasi problema o am si la NFS Underground, unde vechea placa mergea beton in 800x600 cu detaliile low-medium, iar acum, in aceleasi conditii, se mai "agata" la intervale (ne)regulate... :nebun:

scandalf
23-12-2003, 09:36 AM
Problema este procesorul.....asa imi mergea si mie dar nu chiar sacadat cu athlon la 750. Acum um un XP la 1800+ si nu mai sunt probleme...aceiasi placa video.

mns
23-12-2003, 03:08 PM
are dreptate scandalf, problema este in procesor, din cate am auzit ge forceurile mx au nevoie totusi de un procesor mai bun, mai ales la jocurile noi, poate are placa 64 sau 128 mb dar cineva zicea ca mx sunt versiunuile limitate si nu au procesor prea puternic pe ele :o

djatomic
23-12-2003, 03:40 PM
Apropo de problema lui Zodrak , am si eu una dar de alta natura ; la mine in timpul jocului (jocul se misca perfect) daca dau sa fac o schimbare in echipa la substitusion mi se misca ca draq , adica dau in jos la lista de jucatori si sta ca 10 sec pana trece la urmatorul jucator din lista , asta doar in timpul jocului ; probleme de sis nu stiu cum asa avea pt ca am p4 1.8 , 512 ddr ram si gf fx 5200 128mb ; asa ca poate stiti voi ce alceva ar putea fi in neregula ; pls help me !

ReKo
23-12-2003, 06:21 PM
bah ce dreq le facetzi mah la calculatoarele astea?

eu am un calc de kakat si mi se misca perfect in 800X600; high !
Duron 1000, 128 SDRAM, GeeForce 256

instalati-va si voi ultimile detonatoare....... ;) !

Zodrak
23-12-2003, 10:29 PM
Totti, stai linistit, ca Detonatoru' meu e proaspat, adica ultimu' aparut...cat despre ce zice Djatomic asta e de la joc, unde dati-mi voie sa cant in cor cu tovarasii mei din South Park: "BLAME CANADA!"...Meniu mai infect si mai user (un)friendly nu am mai vazut la nici un joc, cred, pana acum...De multe ori, daca sfarsitul meciului e aproape, prefer sa nici nu mai schimb jucatorul accidentat, decat sa dau iar piept cu super meniul lor care poate la Toronto acolo o merge altfel, deh, alte coordonate, alte paralele...e si Polu' mai aproape, e aerul mai rarefiat, asa ca sa-i intelegem pe "prietenii nostri" de la EA Sports Canada pentru "fericirea" plina de bug-uri pe care ne-au dat-o... :cooool:

Revenind la problema mea, Totti, chiar nu-i fac nimic "batranului" meu PC, doar vreau sa joc la o rezolutie mai mare, ca, cica, s-ar putea...asa zic unii...altfel imi pun la loc Geforcele MX 200, joc in 800x600 si ma linistesc...nu?
:bere:
A ! era sa uit...pentru Djatomic...incearca sa umbli cu tastele in listele alea...e mai usor decat cu mouse-ul....HAI STEAUA !!!

scandalf
29-12-2003, 08:14 AM
Ca sa iti mearga bine...800*600 cu 16 asta e clar daca vrei rezolutii mai mari trebuie sa-ti iei procesor.....nu numai placa video :)

Zodrak
04-01-2004, 04:47 AM
:) Ei, acuma se pare ca am rezolvat problema cat de cat...am pus Detonator 4 si merge aproape uns...mi-a zis un prieten ca Det astea noi (cum e 5)sunt optimizate pt GeForce FX, pe celelalte comportandu-se (cel putin in cazul meu) cam aiurea...
Am dat insa de alte mici probleme...(se pare ca astia de la EA chiar vor sa-mi scoata peri albi), cum ar fi:
1.Si mie mi se intampla faza aia cu replay-ul care trebe apasat de 2 ori in meniu, numai ca mie nu vrea sa-mi incarce nimic...ma da inapoi in meniu de parca n-as avea nimic salvat...strange, nu?
2.Am ajuns deja in al treilea an la career (joc cu Ajax, iar pe Mitea l-am "crescut" de la 58, cat avea, la 64...) si nu stiu cum se fac transferurile...trebuie sa ajung cumva la " five stars" ?
3.O alta intrebare ar fi daca pot sa schimb capitanul, desi cred ca nu prea se poate...
4.In fine, cu ce program pot sa-l "albesc" pe Mitea ( nu neaparat cu fizionomia lui, dar parca asa negru l-as trimite sa joace baschet...) :)

danutz_andrey
04-01-2004, 10:00 PM
1.Mie problema cu replay-urile mi s-a rezolvat de la sine ;) In joc imi intra direct la Instay Replay,iar cu incarcarea reluarilor imi merge perfect :mishto: .Inca nu am decoperit cum mi s-a rezolvat problema,dar cand o sa aflu osa iti spun.
2.Nu trebuie sa ajungi la 'five stars'.Te duci la Transfer Market,dai clik pe un jucator si dai player bio si acolo poti sa il cumperi.la fel poti sa pui jucatorii pe lista de transferuri.
3,4 Foloseste ECP DBEdit

Zodrak
05-01-2004, 01:14 PM
Ok, astept cu reluarile...in ceea ce priveste transferurile, am facut cum mi-ai zis (de fapt incercasem asa si inainte) dar degeaba...scrie jos "Transfer window closed" si orice as incerca nu mai vrea nimic... :sanshine2:
In legatura cu editorul de la ECP, am modificat ce trebuia, dar se pare ca jocul nu recunoaste nimic din ceea ce am facut eu acolo...spune-mi daca in afara de save tre' sa-i dau si alte comenzi editorului dupa ce modific... :bere:

danutz_andrey
05-01-2004, 01:48 PM
Pai din cate stiu transferurile poti sa le faci doar la inceputul sezonului si la mijlocul sezonului.Atunci o sa poti face transferuri. :mishto: NU trebuie sa dai altceva inafara de save si chiar nu stiu de ce nu iti apare in joc.Mie imi apare!

Zodrak
05-01-2004, 03:34 PM
Chiar, ai dreptate, la faza cu inceputul si mijlocul sezonului nu m-am gandit... :mishto:
Iar schimbarile din DBEdit nu mi le baga si in career, la play now vad ca vrea, dar...Mitea al meu arata acuma de zici ca-i var cu Kevin Bacon in Hollow Man...pe cap si pe corp are niste texturi de toata frumusetea, portocalii cu rosu, cu niste vinisoare albastre, ce mai, a scapat de "intunecime" si a dat de...nu mai stiu... :oops:

danutz_andrey
05-01-2004, 04:05 PM
Astazi mi l-am facut si yo pe Mitea alb si am intrat in joc dar surpriza :o :El era tot negru.Acum orice fac nu imi mai apare in joc. :sanshine2: Incepe sa ma enerveze si pe mine editoru asta.Sper sa apara cat de curand Creation Centre :mishto:

Zodrak
05-01-2004, 05:51 PM
Hmmm...Creation Centre zici ? Care, asta de aici FIFA CC (http://downloads.soccergaming.com/download.php3?id=00008843) ? :mishto:

danutz_andrey
05-01-2004, 06:50 PM
In sfarsit a aparut ! :mishto: :mishto: :mishto: :cooool: :cooool: :cooool: Si marimea lui este foate mica doar 1.56 Mb!Acuma mi-l iau,sper sa fie bun de ceva!!!

Zodrak
06-01-2004, 12:35 AM
Mda, bun de ceva tot e...am umblat la Ajax la "miscellaneous" si am bifat "specific banners", le-am pus nr. pe tricouri cum le au in realitate, am schimbat capitanul si acum...pauza...cand vreau sa-mi continui career-ul ma scoate in Windows... :sanshine2:
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEELP !!!!
Daca stie cineva ce sa fac in situatia asta (in afara de re-install FIFA), please, sa-mi dea un raspuns...
Jocul merge ok la "play now"...asa ca banuiesc ca trebe modificat la loc ce am schimbat, dar cum?

Zodrak
06-01-2004, 10:58 AM
Gata, am rezolvat, am copiat de pe cd fifa.db la loc si apoi am modificat iar ce voiam eu cu vechiul editor de la ECP...in career tot nu-mi vede schimbarile dar macar merge...ufff...."EA Sports...It's in the game!!!"