PDA

View Full Version : La multi ani mns

stefan
21-12-2003, 10:54 PM
maine 22 decembrie e ziua lu mns.

:party: :lamultiani: :betie: la multi ani mns si la mai multe patchuri. :party: :saliveaza:

p.s. incepe sa fie cam exprata faza asta cu felicitarile pe forum, tre sa ne gandim la altceva :P

RaPiDuTz
21-12-2003, 11:33 PM
:lamultiani: ! Happy Birthday mns ! :lamultiani:
...unul dintre cei mai tare patch makeri din lume !!!!! :palme: :bere:
Distractie placuta la bairam... :party: :dansing: :betie: :catalinc7: :bounce:

Blue
22-12-2003, 01:44 AM
la multi ani mns !!! :lamultiani: :betie: schimbi prefixu' si tragi o betie pe cinste

LiviuRO
22-12-2003, 04:04 AM
"La multi ani!". Stii cum se spune: sanatate, fericire, multi bani si mult noroc. As putea sa adaug si multa iubire, din partea prietenilor, familiei si a tuturor celor care te inconjoara.

Avand in vedere ca pe 22 dec. 1858 s-a nascut Giacomo Puccini, apoi la 22 dec. 1900 a fost lansat primul Mercedes (35 CP, botezat dupa numele ficii lui Daimler), in 1937 la 22 dec. s-a nascut Jane Fonda (care culmea, pe 22 dec. 1978, a castigat Oscarul pt. cea mai buna actrita! -filmul: "Coming Home"-) si mai ales pe 22 dec. 1989 a cazut regimul lui "Ceasca", si am devenit si noi o tara oarecum "normala", cred ca (asa imi zic astrele ;) ) ai un background excelent si ai sanse foarte mari de a reusi in viata. Multa bafta!

Sa nu uit, pe 22 dec 1983 a fost lansat Nintendo Entertainment System.

ReKo
22-12-2003, 10:20 AM
La multzi ani mns !
B) :mishto: :crazyboy: :bounce: :bounce: :party: :jbravo: :bere: :betie: :palme: :betie: :valuri: :valuri: :bounce: :lamultiani:

Ce zi superba... ziua lu mns... :P ... si revenirea a doi dintre cei mai prolifici postatori sa zica asa ... dupa forumul asta ! :betie: :betie: (blue_boy ; D_Dogg)

mns
22-12-2003, 02:08 PM
va multumesc la totzi pentru urari :)

PS d_dogg, pe 22 decembrie s-a nascut si dan petrescu :o jucator care l-am admirat foarte pult, pana acum :P

ReKo
22-12-2003, 06:00 PM
inseamna ca o sa-l urmezi....

dragi stelisti...eu zik sa-l omoram de acum ... ca cine stie... trece pe la steaua si dupa aia se duce la rapid cu toate cele invatzate la steaua ! KILL HIM :P !

Sirius
23-12-2003, 10:37 PM
Scuze ca m-am trezit asa de tarziu, dar subscriu si eu la ce s-a zis mai sus mai sus si scot o maxima. A history of a thousand patches has begun with a single man: mns. La multi ani!

DarkComy
24-12-2003, 04:58 PM
man sorry ca iti zic asa de traziu dar nam mai apucat sa intru pe forum :alida: dar totusi iti urez un sincer LA MULTI ANI :bere: :mishto: gestul conteaza nu?

mns
24-12-2003, 10:52 PM
va multunesc din nou la toti

hehe, in topicuri ca astea vezi cu adevarat cine-ti sunt pretini adevaratzi :) :o :P