PDA

View Full Version : Manual Joc

m010
13-12-2006, 11:17 PM
Are cineva un manual al jocului in format PDF. Ma intereseaza si pe mine niste amanunte de joc. Sunt diferite chestii (ca de ex. clauzele contractuale) care mi se par bizare si as vrea sa vad ce inseamna mai exact (sau mai bine zis ce efect au).

Si inca ceva... cum e chestia cu jucatorii care devin foarte obositi (fatigue warning, etc)?

Merci
m010

Alex
16-12-2006, 01:43 PM
Nu ti-au dat manual cand ai cumparat jocul? :huh:

fifam07
16-12-2006, 04:17 PM
nu le afli in manuale. din cit am putut eu pricepe in germana lor(ca draq stie de ce am primit manual in germana, cind eu am luat jocu din anglia), manual e de rahat si nu te prea ajuta cu nimic

pitonu
26-12-2006, 04:36 PM
pai zi ce nu intelegi,ca eu m-am cam prins ce si cum :)) iti explic cu placere.

de exemplu,ziceai de fatigue warning..chestia e destul de simpla. un jucator nu poate sa joace 2 partide in 2 zile(ar pica din picioare :D ),deci trebuie si ei sa fie odihniti -adica pui rezervele sa intre in teren. tocmai d-asta cumpara-ti mai multi jucatori "de umplutura" care sa joace doar cand titularii sunt obositi. iti recomand sa cumperi jucatori tineri,ca astia nu se plang foarte des ca nu joaca destul,si li se mai si dezvolta ratingurile. bafta

p.s. de un manual propriu-zis in engleza inca n-am auzit,dar daca il gasesti,spune-ne si noua ;)

Varaloi
06-01-2007, 02:13 PM
Nu intotdeauna asa!:mad:Eram cu Liverpool,prin 2015 si mam gandit ca multi jucatori se vor retrage in cuarand,asa ca m-am orientat spre jucatori under 21.Am gasit un SUPER TALENT,la 19 ani avea ratingurile ca ST 78!!!!:) Dar...avand in vedere ca postul lui era ocupat de Steven Gerard,naam putut sal tituralizez.Ei...am primit vreo 5 mesaje intr-o luna ca asta vroia sa joace si la,la,la.Pana la urma lam vandut cu dublu cat lam cumparat:p

pitonu
08-01-2007, 02:08 PM
pai da,asta pt omu` era constient de valoarea sa :p am zis jucatori tineri pt ca aia in general au levelul scazut si nu au pretentia sa joace foarte mult.

si asa de curiozitate: tu joci cu gerrard ca striker (ST)? parca omu era mijlocas defensiv de meserie. ma rog..prin 2015 ar cam trebui sa-i fi scazut mult ratingurile,asa ca poate ar trebui sa incepi sa te gandesti daca sa faci schimbarea de generatii :cool: cine stie de unde apare noul star al fotbalului mondial? :lol:

Varaloi
08-01-2007, 05:22 PM
Pai asta era pozitia alternativa a lui ca sia facut-o.Avea ratingurile micute ca kijlocas in ultimaz vreme,asa ca lam pus striker.Si a marcat vreo 15 goluri:) Apoi lam luat pe asta,striker de meserie,lam pus sa joace intr-un meci cu Gerrard,nu s-au inteles.Mia scazut ratingu echipei cu 20,dar am zis...era doar un amical.Miam luat bataie de la CD NACIONAL cu 2-1,1-0 ;la pauza pt mine,joc dominat,xa a ratat asta(tanaru)vreo 5 ocazii monumentale si o lovitura libera.:) Si acum sami spui dak aveam de ales:p ;)