View Full Version : Jucatorul anului
alexynho_91
10-12-2006, 04:08 PM
eu cred ca va fi Nicolae Dica :D
Ratonu
10-12-2006, 04:32 PM
In mod normal va fi Dica. Atat jocul, cat si performantele lui au fost anul asta cele mai bune pentru un sportiv din Divizia A / Liga I.
sisu_stelistul
10-12-2006, 04:39 PM
Da, Dica este 100% jucatorul anuui in Romania, a jucat excelent si ar merita sa joace mai mult la nationala. Este chiar si peste Mutu 4 goluri, si ce goluri in grupele UCL.
SSORIN
10-12-2006, 07:28 PM
Cred ca Dica va castiga acest trofeu. A jucat bine in campionat, champions league si la nationala.
yahoo
10-12-2006, 10:15 PM
Dani Coman!
Jokes
10-12-2006, 10:37 PM
Tot Dani Coman!
gianni
11-12-2006, 07:57 AM
Per total, Nicolae Dica!
sorin
11-12-2006, 09:21 PM
jucatorul anului sunt defapt jucatorii anului: jucatorul anului din strainatate a fost ales Mutu si din tara Dica si Niculescu (asa ca sa impace si capra si varza).
gianni
12-12-2006, 08:04 AM
Olaroiu a fost ales antrenorul anului! Iar Corpodean, arbitrul anului!
sisu_stelistul
12-12-2006, 11:26 AM
:) aici pe forum mutu are doar un vot. Se vede ca ancheta s-a desfasurat mai demult.
Corpodean..pfff...Tudor e cu o clasa peste el, eu nu inteleg de ce nu a crescut exponential pana acum....
DeadHope
12-12-2006, 03:36 PM
Si Marica si Chivu sunt peste Mutu. Asta n-a facut nimic in ultima vreme. Ce mai da cate-un gol pe la Nationala...
In campionatul Romaniei, nu prea am ce comenta. Mai trebuiau sa dea si lu` Coman si ii impaca pe toti.
La arbitrii...adevarul e ca nu ai de unde alege. Iar la antrenori, e bine ales. Cred...
ScorpionX
12-12-2006, 04:20 PM
Mai lasati-o cu Dica mai usor. Degeaba da el cate un gol frumos daca nu munceste pe teren. La Craiova a fost 0 barat. N-a atins de doua ori mingea dintre care o data a ratat din 5 metrii. Sa fim seriosi cat se zbat Mutu sau Chivu la echipele lor si cat se plimba Dica pe araturile din Liga I? E diferenta mare de tot...
Si daca ar fi asa de bun de ce totusi cele mai multe oferte sunt tot pt jucatori ca Radoi sau Radu Stefan? De ce nu s-au inghesuit marile cluburi sa sara cu banii pe Becali dupa ce a dat 4 goluri in CL? Credeti ca sunt prosti. Afara se cere munca, iar la Dica nu prea intra in dotarile standart chiar daca este echipat cu talent.
stefan
12-12-2006, 04:31 PM
La antrenorul anului cred ca s-a facut cea mai proasta alegere. Cred ca Rednic ar fi meritat sa castige, a salvat Vasluiul, a terminat turul cu Dinamo la 13 puncte de Steaua lui Olaroiu si i-a calificat si in primavara europeana dupa 17 ani.Poate si Mircea Lucescu ar fi meritat acest titlu, dar Olaroiu in nici un caz.
tocmai pentru ca s-au luat realizarile mai mult europene olaroiu a fost desemnat cel mai bun. Semi finala de Uefa, grupe CL dupa o pauza de 10 ani, in continuare suntem in primavara, i rest my case..
gianni
13-12-2006, 08:02 AM
Poate ca era bine sa fie la egalitate cu Rednic.. iar Mutu alaturi de Chivu... se pare ca la noi nu se poate vorbi decat din subiectivism!
Olaroiu a fost ales antrenorul anului, tocmai pentru ca a realizat foarte mult in Europa! Nu-i usor sa ajungi in semifinala Cupei Uefa sau in grupele Ligii Campionilor si sa castigi si 5 puncte! Iar locul 2 din campionat, nu-i totusi de lepadat!
sisu_stelistul
13-12-2006, 11:02 AM
Egalitatile acestea nu prea imi plac. Oli a luat meritat titlul.
-Dany-
04-01-2007, 05:59 PM
Dar la ancheta Gazetei a luat Dica :P
Logic ca la asa zisele anchete ale Carpetei Sporturilor a luat Dica. Pt ei cel mai destept om e Gigi si cel mai bun manager general din lume e Mimi! Si ca sa fiu si on-topic, cel mai bun jucator al anului este Adi Mutu, chiar daca nu il suport deloc, joaca bine, e golgheter in Italia, a avut un an foarte bun!
-Dany-
04-01-2007, 06:29 PM
imi place de tine ca esti amuzant..la anu te votez... :D .. la Gazeta toate premiile le-a luat Steaua...
- Jucatorul Anului - DiCa
- Antrenorul Anului - Olaroiu
- Deceptia anului - Carlos :P
Vai mersi ce dragutz esti. Mie nu imi place de tine ca ma contrazici si esti zdelist! :D Eu ma mir ca l-au pus pe Cacarlos deceptia anului, ca astia de la carpeta ar fi fost in stare sa il puna pe Marica, numai sa nu iasa unu de la zdiaua!
-Dany-
04-01-2007, 06:44 PM
hai ca esti tare...incepi sa devii cel mai amuzant din lume...chiar imi place de tine...numai sa nu uiti sa imi aduci aminte sa te votez... (scuze de offtopic) foarte tare: Carpeta , cacarlos ..cat despre jucatorul anului...Dica merita 100%...a dat 4 g0latz0uri in ch. league ..de la rapid a dat cineva in champions league??..ca nu imi aduc aminte..
1. Nu incerca sa ma contrazici spunand ceva despre jucatorii Rapidului ca nu-ti iese.
2. Incearca sa nu mai fii subiectiv, sunt multi useri suporteri stelisti pe forumul asta si majoritatea nu sunt asa incapatanati si stiu sa fie si obiectivi si recunosc cand o alta echipa sau jucator e mai buna/bun decat Steaua sau un jucator al Stelei! Ok?
-Dany-
04-01-2007, 07:12 PM
ok...glumeam si eu... :D...daca te-ai suparat ...SCUZE
nigga_thebest
04-01-2007, 08:17 PM
nu a zis nimeni ca trebuia votat jucatorul anului un jucator rapidist... dar cred ca Mutu trebuia.. e golgeter in italia.. wtf SERIE A.. e cel mai bun jucator din serie A in ceea ce priveste notele acordate meci de meci nu ca a dat cateva goluri in CL care recunosc, nu sunt de neglijat dar cred ca mutu a facut mai multe... si Carlos ... ma gandesc ca trebuia ales un jucator roman... dar daca a intrat si el in cursa e meritat premiul...
olaroiu nu este nicidecum cel mai bun antrenor roman.. dar a avut cele mai mari performante :)
-Dany-
04-01-2007, 08:25 PM
Nu e golgeter..asa ziceau astia..dar azi am vazut la tv p Antena 3..e la 2 goluri de Totti si la unul de nu stiu cine..e pe 3
nigga_thebest
04-01-2007, 08:35 PM
bine acum o etapa era :) dar e golgeterul fiorentinei , echipa care il are in lot pe Toni... gheata de aur a europei (cred)
E cel mai bun atacant din Serie A dupa media notelor primite. Iar din cate stiu eu Dica nu e cel mai bun atacant din Divizia A, si in niciun caz nu putem compara Liga lu` Mitica cu Serie A, sa fim seriosi!
Acu un an toata lumea il injura pe Mutu si acum toti sariti sa-i suflati in cur. Aici era vorba de jucatorul anului in 2006, A jucat si Mutu bine 2 luni si imediat trebuie iar sa-l vedem peste tot.
Ratonu
04-01-2007, 09:59 PM
Logic ca la asa zisele anchete ale Carpetei Sporturilor a luat Dica. Pt ei cel mai destept om e Gigi si cel mai bun manager general din lume e Mimi!
Lasi de inteles ca toti cei care il considera pe Dica jucatorul anului sunt niste dobitoci (e doar o observatie, nu am nimic de comentat).
Asta cu Gigi... ar trebui s-o argumentezi; eu nu vad pe nicaieri nimic care sa ma duca cu gandul la asa ceva. Ma rog, asa sunt suporterii, cei mai multi non-stelisti au impresia ca mass-media e stelista, iar cei mai multi stelisti au impresia ca e dinamovista...
Asta ai inteles tu! Eu doar subliniam faptul ca unii useri stelisti de pe forum ar trebui sa fie nu doar subiectivi ci si obiectivi din cand in cand Bine ca nici un suporter nu crede ca mass-media e rapidista, macar noi suntem impartiali:D
poli tm in fifa
04-01-2007, 10:10 PM
eu sincer as fi vrut sa castige cristi chivu...dar asta e.Banuiesc,ca toti stelistii de pe forum au votat cu dica deoarece e stelist...asta e
macar noi suntem impartiali:D
Yahoo e impartial ? :) ( glumesc..ma stiti ca nu imi sta in fire sa atac aiurea )
Asa..sa ma bag si eu in discutie..o sa fiu un pic subiectiv fata de gazeta pentru ca este singura care o citesc...numai cand il vad pe Chiotea de la prosport schimb postu instant...cei care isi amintesc momentul Boro si reactiile de dupa vor fi de acord cu mine.
Olaraiu antrenorul anului..puteti sa ziceti ce vreti..dar cineva care duce o echipa romaneasca in semifinale uefa si grupe CL nu avea cum sa piarda acest premiu..cateodata a avut noroc, cateodata ghinion..dar sunt logice intr-o competitie..
Dica, a avut perioada slabe anul asta..dar a reusit sa-si revina si sa traga echipa dupa el cand nu era simbolul Radoi pe teren...eu cred ca premiul impartit cu Niculescu este foarte corect..ca gazeta i-a acordat numai lui premiul asta nu da dovada de subiectivism..ci alta perceptie.
Nici despre Carlos nu putem spune ca e deceptia anului..el ne-a pierdut finala Uefa dar tot el ne-a bagat in CL intr-un meci cu Liege-ul foarte bun. Deceptia anului este Nationala..si tot e de cativa ani (ma doare pe mine fix in capul.. ca suntem campioni in amicale) ...pana sa inceapa echipele de club sa se miste in ea statea tot suporterul roman si am ramas cu ea...doar ca ne dezamageste din ce in ce mai des...
THEREAU
04-01-2007, 11:18 PM
Clar Mutu merita premiul, vedeti voi anul viitor il va lua Marica
stelistul92
14-01-2007, 08:47 PM
Pai sunt stelist clar.Dica a facut multe anul asta,dar la fel de bine merita si Claudiu Niculescu,dar parerea mea este ca jucatorul anului esti Danut Coman,portarul rapidului.
-=FaN MaNcHeStEr=-
15-01-2007, 05:12 PM
eu cred ca Dica merita premiul de cel mai bun jucator al anului...a avut multe realizari in cupele europene...
In afara de alea patru goluri in CL, din care 3 date cu Kiev-ul. ce realizari a mai avut?
nigga_thebest
15-01-2007, 10:57 PM
tuby ce avea nationala de realizat in acest an...?
@Kell .. nu fi ipocrit... nu e ceva de neglijat sa dai 4 goluri in CL
Deeny
15-01-2007, 11:14 PM
Sincer am votat cu DICA(nu pt ca sunt STELIST),dar imi place de el ce goluri a dat si a jucat destul de bn sezonul asta:rolleyes:
Eu am votat cu Dica. A avut un an foarte bun.
JohnnyUSA
15-01-2007, 11:20 PM
Nicolae Dica.. PUNCT
G-Cute
21-01-2007, 04:15 PM
Eu am votat Adrian Mutu
sisu_stelistul
21-01-2007, 04:55 PM
Adrian Mutu a fost mai bun a jucat la un alt nivel decat Dica, care a jucat foarte bine deasemenea anul acesta dar la alt nivel, inima nu m-a lasat insa sa votez cu Mutu. Hai Dica, Steaua!!!
G-Cute
17-02-2007, 05:39 PM
Adrian Mutu !!!!!!!!
*InCePaToRuL*
19-04-2007, 07:03 PM
DICA & MARTIN TUDOR;) :rolleyes:
Stelea sau Torje!!!Apropo ,de Ghionea ce se mai aude?
John_Terry
12-11-2007, 04:24 PM
in momentul asta Mutu e clar cel mai bun jucator roman. nu stiu cine nu ar fi de acord cu chestia asta
Relu_08
17-11-2007, 02:46 PM
100% va castiga Mutu.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.