PDA

View Full Version : Rulare mai buna

Sheng
07-12-2006, 08:36 PM
Ce pot face sa am o rulare mai buna a windows xp. nu la nivel de piese ci direct din windows. mi se misca ff greu mai greu ca de obicei. ce setari se pot facem. Multiomesc anticipat

Jokes
07-12-2006, 10:16 PM
Daca ai un calc bun nu vad de ce sa se miste prost,doar daca ai virusi,eu cel putin n-am cine stie ce setari ,si-am un calc mediocru si se misca f bine,chiar si cu mai multe programe deschise cum ar fi winamp,photoshop,mess.Exista programele acelea de optimizare,cu ar fi TuneUpUtilities & XP Manager dar nu cred ca o sa te ajute chiar foarte mult la aspectul asta decat pt. curatare,defrag etc.

sisu_stelistul
07-12-2006, 10:48 PM
Incearca cu Tweak Xp pro, si dai auto tune to max, pe vechiul meu calculator s-a simtit diferenta dezactiveaza unele servicii ale windowsului, dar nu sunt prea folositoare acelea.

yahoo
09-12-2006, 03:25 AM
1. Defrag cel putin odata pe saptama cu programe specializate
2. Tune XP 06, cel mai complet utilitar.
3. Cumpara niste RAM!

sisu_stelistul
09-12-2006, 10:30 AM
Uitasem, daca zici ca acum se misca mai greu ca de obicei, probabil ai niste virusi, si cred ca este greu sa scapi de ei cu antivirusul asa ca incearca o formatare.

mns
18-12-2006, 12:23 PM
Nu ai nevoie de nici un program. Trebuie doar sa folosesti computerul cu cap. Am vazut multa lume care are computere bune si le merge sistemul ca naiba pentru ca nu stiu cum sa-l foloseasca.

Renunta la programe obsucre, ai grija la virusi, nu folosi internet explorer, vezi cand instalezi un program sa nu ti se mai instaleze inca 2 toolbaruri si inca 3 programe auxiliare de spyware si publicitate etc.