View Full Version : Regulamente Divizii
Sal'tare,
io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu le am cu fotbalul... Da' imi place sa joc genul asta de jocuri (FM2007, TCM2005, etc). In FM2007 m-am apucat sa-mi fac cu editorul echipele romanesti si diviziile asa cum sunt ele in realitate (sau cel putin asa cum sunt afisate ele pe site-uri). Am cules o gramada de informatii de pe net (portrete jucatori, badge-uri, etc.), dar nu gasesc nici unde regulamentul de joc... Spre exemplu: in Divizia B sunt 2 serii; care, cum si unde se califica. Cate serii sunt in realitate in Divizia B sau C? Pe unele site-uri sunt 2 serii in B si 6 in C, pe altele 3 in B si 9 in C. Care este realitatea. Care sunt regulile de joc in Cupa Romaniei, SuperCupa Romaniei si ce inseamna Ligile FUTSAL. Poate ma puteti ajuta cu niste informatii, sau niste link-uri unde gasesc aceste informatii.
Merci
Administratore'... care e faza cu "sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana"???
king_rocky
03-12-2006, 07:59 PM
in " Liga a II-a " sunt doua serii iar in " Liga a III-a " sunt 6 serii. nu cred ca merge sa pui in liga a III-a 6 serii, deoarece e problema la promovare. pune 8, si baga echipe din liga a IV-a :D.
Ok. Merci. Am vazut deja ca nu te lasa sa pui 6... Si cum e cu regulamentele? Care, cum promoveaza? Ala din C6, de exemplu, de pe primul loc, merge in C5 si asa mai departe?
Andrey95
09-12-2006, 08:00 AM
Nu! Din B1 si B2 promoveaza in A echipele de pe primele 2 locuri din fiecare serie. Din A retrogradeaza ultimele 4 echipe. Daca faci 8 serii de ce eu zic sa faci asa: Locul 1 din fiecare serie de C promoveaza in B, iar din B sa retrogradeze cate 4 echipe din fiecare serie (ultimele clasate). Deci Divizia C7 nu e neaparat mai slaba ca si C1!
In Cupa Romaniei joaca toate echipele in sistem eliminatoriu. Intai joaca cele din Div. C, apoi cele din B si apoi cele din A, dar desigur daca o echipa din B de exemplu ajunge sa joace semifinala nu este nici o problema, nimeni nu o opreste. De fapt, mai demult Cupa Romaniei a fost castigata de Ariesul Turda, o echipa din Divizia C! Supercupa Romaniei se joaca intre castigatoarea campionatului si castigatoarea Cupei Romaniei, un singur meci pe teren neutru. Liga Futsal este liga de fotbal in sala, nu am nici eu habar ce-i cu sportul asta (care mi se pare de fapt tampit, exista teren cu iarba si poti sa joci acolo fotbal, da na acuma ne trebuie si fotbal in sala!), dar nici nu cred ca te intereseaza!
P.S. Faza cu "sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana" este afisata de forum, intr-un mesaj daca folosesti expresii pe care le ei de pe mIRC, Yahoo! Messenger, cum ar fi in loc de "daca" sa scrii cu "k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana)" la sfarsit (am zis asa ca sa nu iti dau un exemplu prost si sa scrie si la acest mesaj "sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana" :P)
Later edit: uite ma nesimtitul asta de forum ca tot a scris asa :P Rusineeeee! :P
Robb...cica stelist :)
10-12-2006, 05:41 PM
cred ca nu ar trebui sa postez pe topicul asta ceea ce voi spune dar....ma rog....
eu am facut ceva in gen cum ati zis voi...si am pus si liga 2 cu 2 serii si a 3-a cu 8 dar....nu stiu cum se umple seriile cu echipe....ca dupa ce am facut totul si am dat write current data base si intru in joc nu imi mai apare romania....poate cineva sa ma ajute sau....ma bag in alt topic :P
ultras_17
10-12-2006, 11:36 PM
trebuie sa fi gresit tu ceva acolo.Da fi atent:cand dai write curent database, iti apar niste tari acolo, tu cauta romania, dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu e si romania pe list aia nu ii mai da ok pt ca nu iti intra in joc, dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) e romania pe lsita inseamna k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) iti merge.Sper sa te ajute, k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) sa nu mai intrii in joc, apoi iar s aiesi... :P sper k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ai inteles
Robb...cica stelist :)
11-12-2006, 06:27 PM
pai asta era problema....ca....nu im iapare romania in lista aia si nu stiu de ce....in fine....las ca cica se lanseaza patch miercuri pe ceva site nemtesc :P
Merci Andrey95...
Am reusit pana la urma sa o fac si dupa ce i-am dat "write" si "save" se bloca jocul. Nu stiu de ce... dar cu cat joc mai mult jocul asta constat din ce in ce mai multe bug-uri. De ex:
- am cumparat un portar oferinfu-i un salariu de 50000 per week si ma trezesc, cand e la mine in echipa ca eu il platesc cu 2.500.000 pe luna :)))));
- in 3D la un moment dat jucatorii se blocheaza, stau toti in jurul mingii si se uita la ea :)))))))))
PS: cat despre faza cu chestiile introduse de forum... fara cuvinte... asta ca sa nu mai folosesc vreun cuvant "nepermis"
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.