PDA

View Full Version : Fete si Steme Romania

LoLzZz
27-11-2006, 03:28 PM
Aveti poze sau steme ???

sau stiti vreun link???

Daca da puneti aici link-urile

Daca nu .... am si eu cateva ...

stefan
27-11-2006, 04:36 PM
http://www.fifaromania.net/ uite link, ai rabdare pana e gata patchul ca arata promitator

LoLzZz
27-11-2006, 06:17 PM
http://www.fifaromania.net/ uite link, ai rabdare pana e gata patchul ca arata promitator
[/b]

Dar o sa modifice si database pt. Romania ?????... ca eu personal ca sunt cam slab cotati romanii .... eu am inceput sa joc in campionatu romaniei .... dar inainte sa incep am dat in editor la toti jucatorii din Romania +5% la abilities si la unii am dat +10%

Nu am avut timp sa umblu la fiecare skill in parte

Eu am deja toate stemele si fetele jucatorilor de la Dinamo,Rapid,Steaua,Poli Timisoara si Poli Iasi .... dar ma gandeam poate reusesc sa faca si fetele 3D .... ar fii superb ...

AAaaa .. si ultima chestie ... si chiar foarte important ... daca poata sa faca si jocuri pt rezerve ... asta chiar ajuta cu tinerii :D

blondu_barnney
27-11-2006, 07:54 PM
sal LoLzZz, nu poti sa-mi dai si mie stemele si fetele jucatorilor, sa le uploadezi undeva sa le i-au si eu, ms

LoLzZz
27-11-2006, 07:59 PM
Ok... o sa vb cu cel care le-a facut sa vad daca ma lasa ... daca nu respecti munca lui....

si daca ma lasa o sa le pun aici :fotbal: :D

DarkComy
27-11-2006, 09:33 PM
1. Ca sa faci fetele 3D e aceeasi dracovenie ca la fetele din FIFA ... asa ca daca ai tu rabdare si TALENT .. BAFTA!!!.... din cate stiu eu asta e un manager ce importanta are cum se vad fetele jucatorilor in timpul meciului ??

2. Nu am modificat DB-ul (ne mai gandim )

3. Nu ne bagam la rezerve , e destul de munca si nu avem timp suficient ... cum am mai spus mai avem si scoala si viata personala

4. Poti sa ii dai link pe PM cu fisierul , in curand vom lansa patchul ... aveti s voi rabdare :)

fifam07
28-11-2006, 12:18 AM
steaua, rapid, dinamo, poli tim, poli iasi? cu siguranta sunt 2d si sunt de pe hellasmanager.gr facute de echipa fifa manager romania (eFeMeR).
eu am propus la un moment dat o colaborarare cu fifaromania dar am fost refuzat. doar ca sa observ acum ca nu au modificat db-ul. imi pare rau ca in loc sa se colaborze in vederea unui patch complet, se lucreaza in grupuri. patchul celor de la eFeMeR cu kiturile si inca alte citeva grafice de la Fifaromania ar fi dat un patch p cinst, dar de, mindria...

ZapPy
30-11-2006, 01:51 PM
nu am citit chiar toate topicurile deci intreb aici.Daca instalez patchu o sa trebuiasca sa incep de la incaput cariera nu?:unsure: