View Full Version : intrebare
edyedmond
21-11-2006, 02:52 PM
de ce mi se interzice dreptul la transferuri....intr-un joc sunt cu balanta pe plus dar nu mi-am indeplinit obiectivele....intr-altul sunt cu balanta pe minus dar iau campionatul aproape in fiecare an...de cumparat n-am cumaprat nici macar pe sfert din ce am vandut...mi se pare total aiurea ca la un mom. dat sa plec cu penalizari de minim 3 pct. si intrezicerea dreptului la transferuri
MariusTMA
26-11-2006, 10:46 PM
ca sa numai deschid un topic intreb aici eu mi-am creat un club in fifa manager dar vad ca in database nu il vede se poate face ceva ca sa il vada sau nu?
cosboss
28-11-2006, 12:03 PM
de ce mi se interzice dreptul la transferuri....intr-un joc sunt cu balanta pe plus dar nu mi-am indeplinit obiectivele....intr-altul sunt cu balanta pe minus dar iau campionatul aproape in fiecare an...de cumparat n-am cumaprat nici macar pe sfert din ce am vandut...mi se pare total aiurea ca la un mom. dat sa plec cu penalizari de minim 3 pct. si intrezicerea dreptului la transferuri
[/b]
e o chestie cu licenta de antrenor.....daca nu respecti bugetu de transferuri pe care til dau ei si il depasesti te penalizeaza si nu obti licenta...daca nu treci peste o obtii yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am reusit
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.