View Full Version : Spania - Romania
PICIU
15-11-2006, 10:38 PM
ce rzeultat credeti ca v-a optine romania in seara asta?
Este un meci bun pt echipa nationala?
SSORIN
16-11-2006, 01:13 AM
Am batut cu 1-0 datorita unui gol foarte frumos marcat de marica. Au jucat foarte bine multi jucatori dar cel mai bine cred ca jucat chivu. Sper sa jucam cel putin la fel de bine si cu olanda.
gianni
16-11-2006, 08:13 AM
Da, in sfarsit avem si noi ceva satisfactii din partea Nationalei! Marica este un jucator constant in evolutiile de la Nationala! Imi pare bine ca ne descurcam si fara Mutu!
little_foot
16-11-2006, 08:29 AM
Am invins dupa un meci slab din partea noastra. Mai ales prima repriza ne-au dominat copios. Golul lui Marica a salvat insa acest ultim meci pe anul asta si profitand si de perioada proasta a Spaniei am mai adaugat o victorie. Sper ca ai nostri sa castige in moral pentru urmatoarele meciuri ca o crestere in joc nu se observa.
gianni
16-11-2006, 08:34 AM
In prima repriza am fost dominati, dar in repriza a doua ne-am revenit!
Indiferent de jocul prestat , importanta este victoria! Parca Olanda a facut egal cu Anglia?
sisu_stelistul
16-11-2006, 10:53 AM
Moralul le va creste dupa acest rezultat si cred ca avem sanse la calificare anul acesta pacat de meciul cu Bulgaria , dar fotbalul romanesc e in cresterre.
iar Bulgaria a cam furat-o de la Slovacia.Mamaligko Stoickov cred ca e negru de suparare
gianni
16-11-2006, 01:49 PM
M-a enervat chestia cu meciul din `91 dintre noi si bulgari, meci terminat la egalitate; se pare ca bulgarii acuza FRF-ul ca a vrut sa cumpere meciul , ca sa ne calificam mai departe!
Niste...... bulgarii acestia!
Sa revenim la meci, da, cred ca aceasta victorie este una de moral! La cat mai multe pentru Nationala!
Ratonu
16-11-2006, 01:57 PM
Indiferent de jocul prestat , importanta este victoria!
[/b]
Gresit. Pentru o echipa, e crucial ca in amicale sa se fixeze bine sistemul si relatiile de joc. Altfel, jucatorii n-ar avea de ce sa se prezinte la astfel de meciuri.
Eu nu am vazut meciul, pentru ca m-am culcat devreme ca sa fiu fresh la 7:30 la ora de matematica. :P
nigga_thebest
16-11-2006, 02:50 PM
Romania a jucat foarte bine dar asta dupa ce a iesit Niculescu mai precis dupa ce a trecut Marica in centrul atacului..... mare atacant... unul din marile talente ale europei... Si Coman a jucat foarte bine :D
gianni
16-11-2006, 04:14 PM
Este bine ca incet-incet echipa se sudeaza si joaca mai frumos!
timisica_cristian
04-02-2007, 09:26 PM
E bine, e bine. Uite ca avem cu ce sa ne mandrim
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.