View Full Version : Scary Movie 4
cristiano_ronaldo
12-11-2006, 09:35 PM
Ati vazut Scary Movie 4, mie imi place la nebunie, imi palce de aia 2 negri din film cand ies din canale si ii vad pe aia raniti si cred ca sunt zombi ( si unu din ei isi arunca si bunica in canal)....m-am cam lunigit...belea rau
mariusgardelli
31-12-2007, 12:33 AM
cool film:lol: il am si pe pc;)
stephen
31-12-2007, 11:02 AM
In comparatie cu primele 3, asta e slab rau,dar merge sa-l vezi pe post de film anti-plictiseala.Dar nu inteleg de ce are un topic propriu...
O fi el "belea-rau" da' nici chiar asa.
cristiano_ronaldo
01-01-2008, 12:22 AM
Deci pentru cei care vor sa imi scada reputatia in continuare..fara nici un folos! Stiu ca vreti sa ma scoateti de aici..si stiti bine la ce ma refer.Dupa cum bine vedeti a fost deschis de mult timp si voi, dusmanii mei, daca pot sa va numesc asa..cautati greseli de-ale mele, chir daca sunt din trecut, cand nu stiam exact ce faceam, aici conta si varsta.Nu vreau decat sa inchideti topicul! Si sa incheiam odata cu acest thread deschis dintr-o mare prostie! Va las cu bine si La Multi Ani 2008!
mariusgardelli
06-01-2008, 01:33 AM
Deci pentru cei care vor sa imi scada reputatia in continuare..fara nici un folos! Stiu ca vreti sa ma scoateti de aici..si stiti bine la ce ma refer.Dupa cum bine vedeti a fost deschis de mult timp si voi, dusmanii mei, daca pot sa va numesc asa..cautati greseli de-ale mele, chir daca sunt din trecut, cand nu stiam exact ce faceam, aici conta si varsta.Nu vreau decat sa inchideti topicul! Si sa incheiam odata cu acest thread deschis dintr-o mare prostie! Va las cu bine si La Multi Ani 2008!
ios scapat de vina ca mam logat in decembrie:p
liquid
06-01-2008, 03:10 PM
Topicul filme era mai mult decat potrivit pentru aceasta discutie.
CLOSED!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.