PDA

View Full Version : Local Kombat

sisu_stelistul
12-11-2006, 03:09 PM
Aseara a avut loc un meci controversat intre Sora si Zmarandescu in care parerea mea trebuia sa castige Zmarandescu deoarece Sora a lovit sub centura. voi ce parere aveti?

Klrmn_reloaded
12-11-2006, 03:40 PM
La tine lovitura sub centura e acelasi lucu cu upercutul dat dupa stop? Ciudat...

Ratonu
12-11-2006, 04:45 PM
Din pacate, nici n-am stiut de eveniment. Va mai fi vreun rematch?

Tuby
12-11-2006, 05:12 PM
Eu m-am uitat la toata gala..vroiam sa bata Zmarandescu ca sa-si ia revansa dar din pacate s-a terminat telenovelic.
Zmarandescu i-a dat un piciorus sub centura lui Sora dupa care a slabit garda crezand ca arbitrul va striga stop..acesta chiar asta a facut dar upercutul lui Sora deja plecase si l-a facut groghi pe Zmarandescu.
Rezultatul final e corect..sper insa ca bodiguardu lu BKL sa mai participe la competitii..

sisu_stelistul
12-11-2006, 09:12 PM
da, m-am exprimat gresit. Sora a primit o lovitura sub centura, arbitrul a zis stop, iar apoi Sora a lovit. Rematch cred ca o sa mai fie dar nu stiu exact unde, ca Zmarandescu ar vrea sa se lupte in stil pride, iar Sora a zis ca ar mai lupta cu el. Insa un al treilea meci ar fi deja pliptisitor, eu as vrea ca Iftimoaie sa lupte cu Ghita.

little_foot
13-11-2006, 11:16 AM
Zmarandescu zicea ca se retrage, l-a provocat pe Sora sa se bata in stilul pride...nu mai inteleg nimic. SIncer nu cred ca va ramane asa. E prea mandru Zmarandescu sa nu incerce sa-l bata pe Sora.
Cat despre un meci Iftimoaie-Ghita este putin probabil. Iftimoaie este mult peste Ghita si nu ar avea nici un farmec lupta.

nigga_thebest
13-11-2006, 04:05 PM
Sora e mult mai bun ca Zmarandescu .. si pana atunci atacurile lui zmarandescu mi s-au parut toate hazardate adica dadea la disperare.... Si faptul ca Sora l-a lasat KO intareste ce zic eu. chiar daca a fost dupa stop...nici zmarandescu nu s-a oprit la stop dar el nu a fost atent....