PDA

View Full Version : RoSport

ReKo
14-12-2003, 08:18 PM
De acum or sa fie din nou stiri din fotbal pe fifaromania...
Deja au aparut unele stiri pe site...
In meniu => fotbal ..... ;) ! :cooool:

RaPiDuTz
15-12-2003, 12:17 AM
Marfa ! :mishto:
Tu ai pus stirile alea ??? :unsure:

Daca se poate,sa se puna si stirea asta :
Votaţi-l pe Chivu ?n echipa anului!
Ca de obicei ?n ultima perioadă UEFA organizează un sondaj pentru desemnarea celui mai bun "11" al anului. Ales şi ?n 2002 ?n echipa anului, jucătorul Romei, Cristi Chivu, figurează din nou printre nominalizaţii pentru postul de fundaş central. Intraţi pe adresa www.uefa.com/fanzone/teamoftheyear/flash.html şi votaţi-l pe căpitanul "naţionalei"

Poate cei care intra la sectiunea fotbal sa vada stirea si sa intre sa voteze :cooool:

ReKo
15-12-2003, 09:22 AM
s-a rezolvat... ;) !

MaPaX
05-01-2004, 10:49 PM
<a href=\'http://www.rosport.as.ro\' target=\'_blank\'>RoSport | Sport la cel mai inalt nivel</a>

mns
06-01-2004, 03:40 PM
hmmm, sunt cam suparat pe voi, in primul rand in 3 saptamani totti nu ai pus nici o stire la fifaromania, decat cele de la inceput....si ai vrut mult sa pui stiri, sper ca nu faci asa in toate domeniile, iar la rosport...in 2 zile o singura stire...si asta despre real madrid... <_< :( <_< :(

ReKo
07-01-2004, 02:29 PM
hhhhmmmmmmmmmmmmmda !

mns... vezi ca am postat ceva pe undeva .... !
nu te supara si nu te stramba inainte sa sti cauzele .... !!!!!!
stai linistit ca vine acum weekend-ul si dupa weekend-ul asta o sa pot intra din nou non-stop si in timplu saptamanii ! ;)

LiviuRO
08-01-2004, 03:03 AM
Nu stiu daca am voie sa postez o stire aici dar... imi asum riscul :)

Tommy Petrescu, 17 ani, capitanul nationalei under 19 a Finlandei, atacant la Leicester City, considerat "cel mai bun tanar jucator al Finlandei", doreste sa obtina nationalitate romana pentru a ajuta nationala in campania de calificare.

Am vazut numai referinte excelente despre pustiul asta, care a dat 4 goluri in 5 meciuri la campionatul mondial Under17 de anul acesta. Il ratam si pe el ca pe Miriuta (care era considerat intre cei mai buni coordonatori din Bundesliga)?

ReKo
08-01-2004, 02:27 PM
he'
de ce nu ?

e pe fir ;) !

ReKo
10-01-2004, 03:33 AM
Ce facetzi mai ?

RaPIDuTz... ai uitat de RoSport ? :( :( :(
Dj_mozart...bravo tot asa ;)... insa mai un pik mai multe stiri la B ... ;)
MaPaX...bv ! ;)

Blue_boy ... te intereseaza RoSport... sa pui stiri ... ? dar daca e sa fi indiferent... !.... ;)

Blue
10-01-2004, 03:48 AM
daca sunt fan Stiinta nu inseamna ca vad numai intr-o directie. da as fii interesat.

RaPiDuTz
10-01-2004, 04:41 AM
Mama ce facusi totti cu semnele alea de exclamare ca numai vad pe unde sa scriu acu... :P
O sa ma apuc si yo sa scriu din nou la RoSport ca in ultimele zile am avut ceva treaba... :)

MaPaX
10-01-2004, 01:24 PM
Totti sterge semnele alea multe (!!!...)
Vreau sa aduc lume care sa scrie despre alte sporturi
ex baschet unu
hochei poate fac rost
plus volei(care v-as ruga sa introduceti aceasta categorie) la fel si Formula 1 sa adaugati

ReKo
10-01-2004, 03:27 PM
bah care a bulversat site-ul !!!!!!!!!!!!!!

care a mutat toate alea de pe pagina principala.... !!!!!!
mns... daca tu le-ai mutat... trebuia sa le lasi si pe pagina principala.... sunt aiurea rau !!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

ReKo
10-01-2004, 03:38 PM
Bah gata... schimbam politica site-ului !!!!! :angry:
Asa nu se poate face treaba... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cei care nu pun nici o stire odata la 2 zile ... or sa fie exclusi din echipa !!!
Cei care au un motiv serios sunt iertatzi :P !!!

Fara nici o suparare mi se pare cel mai corect, daca nu punetzi stiri, inseamna ca suntetzi ocupatzi sau nu avetzi timp de asa ceva si de aceea trebuie sa fitzi exclusi !!!

Eu unul o sa pun stiri in timpul saptamanii (luni-vineri) in fiecare dimineatza de la ora 6:30 ca omu sa fie informat cand se scoala :P !

Deja avem o echipa destul de mare si stiri cucu !!!!!!!! :angry: :angry:

(adminii sunt exclusi ca ei pe langa asta mai au si alta treaba cu intretineara site-ului !!!! )

(ps. Numai mutatzi nimik pe acolo ... stirile sa apara pe prima pagina ... mai putzin alea de la divizia b !!!!!pls ) :)

RaPiDuTz
10-01-2004, 04:15 PM
Foarte buna ideea Totti dar yo nu ma pot loga la site....mi-ai schimbat user-ul ??? :confused:

stefan
10-01-2004, 04:52 PM
Originally posted by Totti1@Jan 10 2004, 03:27 PM
bah care a bulversat site-ul !!!!!!!!!!!!!!

care a mutat toate alea de pe pagina principala.... !!!!!!
mns... daca tu le-ai mutat... trebuia sa le lasi si pe pagina principala.... sunt aiurea rau !!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(
tre sa vb cu mns sa gasim o metoda cum sa punem stirile, da eu zic ca tre sa fie fiecare la categoria lor, numai ca trebuie sa facem headlinurile sa mearga....ca altfel o sa fie categoriile alea divizia a, b, c ,d goale si cine intra zice ca nui sait serios

LiviuRO
10-01-2004, 05:02 PM
Ba, daca vreau sa pu o stire pot sa-i spun si avatar? Adica o poza, ceva care sa aiba legatura cu articolul?

ReKo
10-01-2004, 05:55 PM
da.. d_dogg... potzi !

stefan... ai dreptate... dar pana una alta.... punem stirile la ambele categorii... adika.... punem prima stire pe pagina principala...si aceeasi stire o punem si la categoria ... la care trebuie..... cum a facut d_dogg de exemplu ! ;)

dar daca tot ai mutat alea :P ... muta si alea cu divizia b dupa pagina principala... in rest lasa-le ! ;)
sau lasa-le si pe alea ! ... faci cum vrei ! ;)

RaPIDuTz...cred ca numai ti tu minte useru si pass :P
da vad ca ai reusit sa intrii ! :mishto:

RaPiDuTz
10-01-2004, 07:06 PM
Da, mi sa facut din nou user :P si am reusit sa intru :mishto:
Am pus si stiri deja :P

ReKo
10-01-2004, 07:52 PM
dap... bravo :)

acum imi place... stefan a refacut alea.... am pus stiri in premiera :D ... pentru site-urile de fotbal din romania ..... si baietzii din team isi fac treaba ... BRAVO BAIETZI.....

ACUM LANSATZI SITE-UL... adik reclama..... si multe altele ... spunetzi la prieteni.... si la toata lumea ;) !

mns
10-01-2004, 09:03 PM
nu se pun stirile la 2 categorii deodata !!!

stefan
10-01-2004, 09:11 PM
deci ca sa stie si totti si mns si toata lumea, eu nu am mutat nici o stiri, nici pe ganina principala nici inapoi in categoria ei....asa ca sa nu va ami ganditi toti la mine cand este mutata o stire.

ACUM LANSATZI SITE-UL... adik reclama..... si multe altele ... spunetzi la prieteni.... si la toata lumea* !

din cate stiu eu saitu e pus la contorizare de vreo saptamana si de atunci ii face si mapax reclama, asa ca e lansat :P

ReKo
10-01-2004, 09:37 PM
ok stefan... scuze :) !

ziceam si eu asa... :P ! ;)

RaPiDuTz
10-01-2004, 09:54 PM
Hai ca s-au pus ceva stiri azi pe site nu gluma :saliveaza:
Dar nu se poate face un counter dala ca sa vedem si noi cati oameni intra pe site ???
A, si inca ceva... sa aparem si noi pe google cand da omu search la rosport :mishto:

stefan
10-01-2004, 11:02 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jan 10 2004, 09:54 PM
Dar nu se poate face un counter dala ca sa vedem si noi cati oameni intra pe site ???
A, si inca ceva... sa aparem si noi pe google cand da omu search la rosport :mishto:
1. la google apare rosport, numai ca ceva mai jos ca e saitu mai nou si mai putin vizitat :P
2. daca ai avea curiozitatea sa dai pe chestia aia cu trafic monitorizat de archiweb (stanga al statistica) poti vedea cati vizitatori sunt, de unde vin....daca puneam un counter care sa arate direct pe site nr vizitatorilor cand ajungeam pe la 10000 nu mai incapea acolo unde e si arata saitu aiurea

mns
10-01-2004, 11:17 PM
grrr, deja ma enervez cu rosportul

nu umblati aiurea la site....

nu puneti stirile aiurea prin categorii, nu puneti stirile de mai multe ori in diferite categorii....

CEL MAI IMPORTANT : NU MODIFICATI SURSA PAGINII, NIMENI SA NU UMBLE LA CODUL PAGINII !!! doar stefan, si el sa-mi spuna ce a modificat daca a modificat ceva

ReKo
10-01-2004, 11:36 PM
mns...
esti webmaster... daca te enerveaza ceva ia masuri...

in rest la "sursa paginii" eu n-am facut nimik !!!!!!!!!! dj_mozart nu cred.... si mapax... (probabil :P ) nu eu l-am pus admin :)

N-AM UMBLAT LA SITE ...
N-AM PUS STIRI AIUREA ... DOAR PE PRIMA PAGINA !!!!!!!

poate-mi potzi explica care e problema... si o sa pot ce face ... ! ;)

RaPiDuTz
11-01-2004, 12:08 AM
Originally posted by stefan@Jan 11 2004, 12:02 AM
1. la google apare rosport, numai ca ceva mai jos ca e saitu mai nou si mai putin vizitat :P
2. daca ai avea curiozitatea sa dai pe chestia aia cu trafic monitorizat de archiweb (stanga al statistica) poti vedea cati vizitatori sunt, de unde vin....daca puneam un counter care sa arate direct pe site nr vizitatorilor cand ajungeam pe la 10000 nu mai incapea acolo unde e si arata saitu aiurea
1. Aha , acum am vazut ;)
2. Am dat si acolo sa ma uit dar pacat ca nu are si unul dala sa vedem cati se afla in momentul acela pe site , oricum merge :)

mns
11-01-2004, 12:16 AM
eu vreau sa puneti stirile in categoriile lor, numai cele din divizia a si campionate europene/echipa nationala sa fie 2-3 zile pe prima pagina

ReKo
11-01-2004, 12:17 AM
ok... !!!!
DECI L-ATZI AUZIT... !!! ASA SA FACETZI ! ;)

CEL CARE A PUS STIREA SI-O MUTA EL SINGUR AUTOMAT LA 3 ZILE ! ;) (apoi schimbam la 2...dar acu sa dureze mai mult un pik ca suntem la inceput si trebuie sa avem cat mai multe stiri la vedere :P ) ;)

am primit si o gramada de felicitari si propuneri de a continua si sa facem treaba buna.... ! cea mai gratioasa felicitare :P care am primito a fost de la admin-ul site-ului www.fun-sms.ro ! ;)

LiviuRO
11-01-2004, 02:46 AM
Adica dau edit la stire si schimb categoria? Din Rosport in Divizia A?

RaPiDuTz
11-01-2004, 04:06 AM
Originally posted by D_Dogg@Jan 11 2004, 03:46 AM
Adica dau edit la stire si schimb categoria? Din Rosport in Divizia A?
Cred ca la asta sa referit... ;)
Atunci va trebui sa fiu cu ochi`n patru sa nu las stirile cu saptamanile :P

LiviuRO
11-01-2004, 05:03 AM
Ba si stiti ce m-am gandit, pe langa arhiva aia, sa facem (ma rog, mns) un panou cu link-uri catre toate site-urile oficiale ale cluburilor de Divizia A

stefan
11-01-2004, 11:03 AM
norocu meu ca pun stiri doar la diviziile b si c ca nam timp sa stau toata ziua cu ochii pe site. cat despre codul paginii mns, pana acu tiam zis fiecare modificare oricat de mica a fost. si daca nu ai timp saptamana asta sa bagi pagina de arhiva pot sa o bag si eu.....

mns
11-01-2004, 11:58 AM
deocamdata nu este nevoie de arhiva...daca punem arhiva se da peste cap tot saitu si nu am timp acum sa fac asa ceva, mai incolo...

ATENTIE nu arhivati stirile !!!! inteles ? asta e pt admini

MaPaX
11-01-2004, 12:02 PM
Vreau sa zic ca Rapidutz si D_Dogg sunt foarte buni(felicitari!)
Eu zic ca dupa 2 zile sa le introducem in categoria lor div a/campionate europa...deja sunt prea multe stiri pe prima pagina

RaPiDuTz
11-01-2004, 12:43 PM
Thanx MaPaX :bere:

Mah dar care e faza cu avatarele ca am facut o stire si am pus un link catre o imagine dar nu apare :huh:

btw... eu o sa incerc sa pun cat mai multe stiri si la alte sporturi ca vad ca acolo e cam gol ... ;)

ReKo
11-01-2004, 02:33 PM
mda ...

dupa cum ziceam am primit destule felicitari si putzine critici :P ... dar printre putzinele critici alea... era un mesaj ca anumite compartimente :P ...sunt goale... like cupa uefa... RaPIDuTZ .. hurry up :P ! Mai intai punetzi pe prima pagina si la 2-3 zile le mutatzi ;) !

LiviuRO
11-01-2004, 05:04 PM
10x Mapax
Shi mie mi s-a intamplat la fel cu avatarurile plus ca toate comments-urile sunt scrise cu alb (cel putin la mine...)

Pai ce draq stiri sa bagi la Cupa UEFA? Poate doar programul pt turul III ... ca altceva... pauza

stefan
11-01-2004, 05:18 PM
la comentarii am rezolvat acuma, la avatar inca nush care e problema...

ReKo
11-01-2004, 06:26 PM
dap d_dogg...
si sunt mai multe...
declaratzii blabla ! ;)

RaPiDuTz
11-01-2004, 07:38 PM
eeee declarati,si tu acuma.... :P
Eu de abia astept sa inceapa returu la diviza a sa bagam stiri dalea hot :mishto:

MaPaX
11-01-2004, 07:59 PM
Totti, stefan sau dani sa puneti un counter pt a vedea cati useri sunt online
http://www.usersonline.ro/register.php !

ReKo
11-01-2004, 08:49 PM
nu-i nevoie deocamdata :P

Mapax citeste si tu te rog de doua ori dupa ce ai scris ca ai ceva greseli de ortografie...si numai pune o stire care sa aiba pe juma' acelasi continut ca alta stire pusa deja.. puteai sa faci comeentariu doar la meciurile cellelalte !!!!!!!!!!!!

MaPaX
11-01-2004, 09:00 PM
Spune tu 2 greseli si iti dau dreptate fata de tine cu "formatile" (asa trebuia iata formatiile..)
plus: ceea ce am scris eu despre mutu este completare la ce ai scris tu citeste mai atent :P

ReKo
11-01-2004, 09:59 PM
daca-ncepi asa :injur: ... ori suntem prieteni si facem o treaba serioasa ori ... :injur: ... stam sa ne corectam ca prostii... !
Io am vrut sa fiu atent mai ales pentru site ti-am spus ca apoi rade lumea de noi nu ca as avea ceva cu tine... !

Bah dar interpretatzi unele lucruri de parca... :nashpa: !

Nu ma pune acu sa caut greselile tale dupa ce ai stat si ai corectat tot ... si acu' ma pui pe mine... hai te rog eu sa fim seriosi .. nu o da pe ... <_< !!! Am stat dupa multzi sa corectez ... nici la mine n-am mai avut timp sa ma uit !!! :(

:nashpa: :nashpa: :nashpa:

MaPaX
11-01-2004, 10:09 PM
suntem si o sa ramanem prieteni dar tot n-ai spus o singura greseala macar (si dupa aceea exact cum trebuia scris)

Ce facem cu asta:? in ce categorie o introducem?
Afaceri din sport
Interpreta Cornelia Catanga este tentata sa intre in afaceri impreuna cu o buna prietena a sa care si-a deschis un Dance Shop pe Calea Victoriei, cu produse sport. In acest sens atat Cornelia Catanga, cat si prietena sa Daniela Serman intentioneaza sa le angajeze pe gimnasta Simona Amanar si balerina Monica Petrica in vederea unui clip publicitar .
09 Jan 2004 by Totti
comments (0)

Sa "angajam" un "corector"

ReKo
11-01-2004, 10:36 PM
astea le lasam pe prima pagina ... ! ;)
or sa se adune si trec ele la a doua pagina ...blabla... ;) !

te rog yo... uitate la tu si corecteaza-te singur... ca nu-mi place sa fiu carcotas... in plus sunt si deprimat... read "femeile" ! ;)

RaPiDuTz
12-01-2004, 02:24 PM
Parerea mea...si repet...parerea mea este ca ar merge printre toate domeniile alea sa apara si "stiri mondene" asta pt stiri cum ar fi cea a lui Becks cu sotia lui,Victoria(ma refer la pozele facut de paparazzi in timp ce ei... in masina :) ) si inca multe alte stiri din viata privata a sportivilor...

ReKo
12-01-2004, 02:31 PM
dap...pai or sa apara...
si daca avetzi .. punetzi

dar nu uitatzi ... noi nu suntem paparazzi ! ;) :P

mns sau stefan rezolvatzi va rog problema cu publicitatea... ca da niste erori si nici nu apare aia ;) !

va plac ultimile stiri ? :P

MaPaX
12-01-2004, 03:35 PM
Sunt tari pozele cu Mutu si "cei doi" :)
si cele de hochei si baschet...
exact asta am vrut sa spuns si eu nu merge publicitatea

LiviuRO
12-01-2004, 04:11 PM
Eu zic ca ar trebui topic separat pt. mondenitati... personal nu agreez deloc "scandalurile mondene", cu Victoria in pantalonii lu Becks...

(i-am zis si lui totti, nu ma bagati si pe mine in "echipa"?)

stefan
12-01-2004, 09:07 PM
1.deci problema cu publicitatea e de la "ei" nu de la noi...
2.ce drecu mah is 4 admini la stiri, hai ca mns intra o data pe saptamana, eu mai corectez ce pot, mai centrez imaginile care le puneti pe unde apucati fara nici o aliniere, da puteti sa mai corectati si voi pe la altii fara sa va certati pe forum.
3.d_dogg o sa te pun si pe tine la echipa acolo cat mai repede...
4. de unde drecu apar atatia stiristi, eu zic ca ajung cati suntem , hai ca pe azzuro ala lam vazut la forumurile onlinesport, da dragos ala cine drecu e? ziceti si voi pe cine bagati inainte sa bagati.....

or sa se adune si trec ele la a doua pagina ...blabla...* !
nu prea cred, o sa se faca pagina de 1km, trebuie facuta o satare sa incapa numai 20 de stiri pe pagina sau mai multe

ReKo
13-01-2004, 08:29 AM
chiar mah :angry: care baga atatzia stiristi... ! ? ! ? ! ?

las' ca-i rezolv eu :P ... daca nu baga nici maine nici o stire out !!!

bah gata numai bagatzi pe NIMENI !!!!!

creca il delete si pe dragos.... ca pune stiri furate !!!!!!!! <_<

in plus astia nici nu's pe forum ... da acolo ... :angry: !

deci inca odata... cine i-a bagatttt ??!?!?!

ReKo
13-01-2004, 10:50 AM
UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ! :saliveaza:
iar a mutat cineva stirile pe acolo :(

am pus o stire azi dimineatza... dreq o mai gaseste... !

daca ne facem totzi de cap asa.... :nashpa: !
pana nu ia mns masuri eu numai fac nik la site....... !!!!! :huh:

LiviuRO
13-01-2004, 12:45 PM
Frate, mi-ati sters careva alea 3 stiri de aseara? De ce?

ReKo
13-01-2004, 01:00 PM
eeeee asa nu se mai poate... !
pana una alta am luat eu masuri ... daca vrea mns le schimba el !!!

lina, dragos, blue_boy au fost stersi ! nu au pus nici o stire ! am facut un regulament CLAR zik eu !
mapax e Journalist : can only add and edit own news ... si ceilalti sunt la fel ... FIECARE SA-SI VADA DE STIRILE LUI !
ceilaltzi sunt admini (cei care au lucrat la site ! )

lui ady_azzuro i-am mai dat o sansa pana maine ca vad ca e moderator la onlinesport la doua sectiuni... ! insa si el are antecedente penale :P ! ia uite:

astea's de la totalsport :

Avertisment colegului nostru ady_azzuro pentru postarile jignitoare din topicurile ,,Universitatea Craiova'', ,,Sunteti nebuni'' si ,,exista o problema pe un site concurent

Pentru penultima lui postare pe topicul ,,exista o problema pe un site concurent;)'' si avand in vedere ca a fost avertizat cu doua ore in urma, colegului nostru ady_azzuro i se blocheaza accesul pe forum timp de 7 zile

si privitzi aici.. haha ... la onlinesport si-a facut singur un sondaj si iata ce a iesit:

(topik facut chiar de el )
Ce parere aveti despre ady_azzuro?
Buna - 21,62%
Rea - 70,27%
Nu stiu - 8.11%

creca numai e nevoie de comentarii :lol:

MaPaX
13-01-2004, 03:04 PM
Totti1 eu d c nu mai sunt administrator? Pt ca am adus oameni care sa scrie stiri din alte sporturi? LINA ii cu volei, handbal...
si lina numa de ieri am introdus-o
nu stiu ce ii cu tine
ce am facut?

stefan
13-01-2004, 05:16 PM
pana nu vine mns NU MAI FACE NIMENI NICI O MODIFICARE SI NU MAI STERGE NIMENI PE CINEVA SAU CEVA

Andrei_C
13-01-2004, 08:18 PM
stire : "Nedved a castigat oscarul italian , in fata lui Mutu ..
Totusi Mutu a intrecut pe alti fotbalisti cunoscuti , ca : Shevchenko .."
;)

LiviuRO
13-01-2004, 08:56 PM
Bine zis: "pana nu vine mns..."

Oricum eu vroiam sa va zic ceva... cand o sa incepa Divizia A (daca nu cumva face mns o criza si sterge site-ul) o sa fie greu sa facem doar 3 insi rezumate la toate meciurile din Divizia A. Adica sa fie o treaba ca lumea ma refer. Si ar trebui sa facem o impartire ca sa zic asa: tu scrii transferuri spre ex, tu scrii Divizia A (Divizia B vad ca a adudecat-o Stefan :)), tu scrii internationale, adica campionatele.

Plus ca ar fi frumos sa facem ceva de genu o pagina cu comentarii, un fel de articole, despre subiectele importante. Cum ar fi asta cu Lucescu, sau scandalu cu contractu lu Iordanescu... Un fel de "Opinii RoSport"

ReKo
14-01-2004, 07:12 AM
(daca nu cumva face mns o criza si sterge site-ul)

stai linistit in privintza asta... ;)
...n-are de ce...
si oricum nu o sa o faca ;) !

MaPaX
14-01-2004, 02:59 PM
Ce parere aveti de ultimele mele stiri(cele 11) despre transferuri...?:)

ReKo
14-01-2004, 03:29 PM
sunt marfa...
incepand din februarie o sa fim separatzi...

adik unu o sa puna stiri divizia a/b, international, alte sporturi si blabla ;) !

MaPaX
14-01-2004, 04:08 PM
eu oricum pun numai internationale :P

LiviuRO
14-01-2004, 05:23 PM
Deci vi s-a parut buna ideea mea? :P
Daca vreti pot sa vb cu adminu de la fcdinamo.ro sa apara pe site sigla rosport.

MaPaX
14-01-2004, 06:43 PM
Da vb cu el
Dar tu d c "copiezi" stirile din prosport? mai ales ca le scri dupa ce le citeste omu` pe prosport pe la 17:P

ady_azzuro
14-01-2004, 08:58 PM
Salut baieti :mishto:

MaPaX
14-01-2004, 11:41 PM
Salut ady!
Cand incepi sa scri?:P

ReKo
15-01-2004, 08:35 AM
WOW MaPaX .... incredibila intrebare.... bravo bravo.... ! :P

chiar ar trebuii sa se grabeasca !!!!

mah eu nu vad la category ... Campionate Europa !!! de ce ??!?!?!?! :unsure:

MaPaX
15-01-2004, 09:49 AM
Fotbal Alte Competitii Europene

a gresit dani aici :P

Totti1 referitor la D_dogg cu stirile alea oricum le citeste lumea in prosport :P

ReKo
15-01-2004, 10:40 AM
dap...d_dogg... parca am vorbit fara stiri furate :D

sau daca le furi...sti tu... si macar pune mai devreme daca iei de altundeva ;) !

MaPaX
15-01-2004, 11:48 AM
Totti1, stefan sau dani
vizitati > http://www.rosport.as.ro/stiri/index.php?m...ews_per_page=21 (http://www.rosport.as.ro/stiri/index.php?mod=editnews&action=list&start_from=126&category=&author=&source=&news_per_page=21) !

ultimele 3 stiri nu stiu ce eroare da

stefan
15-01-2004, 05:43 PM
Felicitari !

V-ati intregistrat cu succes pe site-ul CERE.ro! Cu email-ul dvs si cu parola va veti putea loga oricand pe acest site.
Parola a fost generata automat si o puteti schimba folosind optiunea Schimbare parola din meniul contului dvs.
De asemenea, parola va va fi reamintita ori de cate ori o veti uita si veti alege optiunea de reamintire a acesteia de pe pagina CERE.ro!

ce dracu e cere.ro si care a inscris saitu acolo? nu mai bagati saitu la toate prostiile fara sa spuneti

d_dogg => vorbeste cu adminu de la dinamo si zii sa faca un banner 110*53 parca(cat alea cu poli iasi si fifaro de la parteneri) ca sa il punem la noi pe site si sa puna si el banneru nostru....asa se practica.

2.diviziile b(mai ales b1) si c imi apartin :P

MaPaX
15-01-2004, 08:15 PM
Ce s-a intamplat cu archiweb.ro ?
si eu zic sa schimbam "compania" de bannere :)

ReKo
16-01-2004, 07:24 AM
dap si eu...
daca face mereu asa.... :( !

cum pun imaginea pe mijloc ?!?!?!

MaPaX
16-01-2004, 10:06 AM
<div style="text-align: center">http://www....jpg</div>

stefan
16-01-2004, 02:16 PM
deci la archiweb se mai intampla mai rar sa nu mearga cateva ore...asta e
compania de publictate ca cam singura mai serioasa, oricum dupa ca o sa aiba saitu un nr mai mare de vizitatori o sa fie scoase bannerele

ReKo
16-01-2004, 02:24 PM
mama fratilor.... :saliveaza:

mi-am rupt mainile.... abea mai scriu.... creca am completat peste 100 de guestbook-uri cu detalii despre site-ul nostru ... :saliveaza: ! ... numaai pot ma doare mana.... ! mai fac o pauza.... mai fac 100 ... :) ... si apoi trec la forum-uri...apoi la top-uri ... apoi la mirc.... si apoi scot ceva la imprimanta si ma duk pe strada sa lipesc pe pereti si pe stalpuri ! :)

stefan creca eu am pus site-ul acolo..... da cine stie... la cate am pus..... :blink:

MaPaX
16-01-2004, 02:32 PM
Bravo ma Totti1!
Tot ce ne trebuie este sa avem un counter sa stim cati ne viziteaza :P

ReKo
16-01-2004, 02:47 PM
1. Sunt Totti ... nu Totti1 ;)
2. Vezi ca e counter la trafic in dreapta acolo... ! ;)
3. Mersi ;) !

MaPaX
16-01-2004, 03:05 PM
OK
Eu zic sa puneti alt sondaj :P

LiviuRO
16-01-2004, 04:22 PM
Deci, mapax, NU COPIEZ STIRILE!, toate sunt modificate si imbunatate, ti-am explicat pe IRC, deci cred ca e ok, ok? :P

MaPaX
16-01-2004, 04:44 PM
Da e ok!
Dar n-ai putea sa stai si tu seara pe la 24 macar in week-end si sa pui si tu stirile odata cu prosport gsp pe rosport?
ca dupaia is expirate cand pui tu la 14, 16 :)

LiviuRO
16-01-2004, 05:31 PM
Asa am facut pana acum, aseara in schimb nu se misca deloc netu si nu am putut. oricum o sa incerc sa pun stirile la site de la 1 noaptea.

PS Am vb cu ala de la fcdinamo.ro, mi-a zis ca nu se poate ca au totalsport. A ramas sa-l conving ca suntem mai tari ca ei. Am vb cu Discobolus de la Dinamo-online, omu e plecat am vb cu Co-admin, mi-a zis ca e ok treaba, si ma contacteaza cand vine Discobolus, sa fie si el de acord.

MaPaX
17-01-2004, 12:24 PM
Ce ziceti de site-urile adrianmutu.com si mutu.ro ?

Eu zic ca al dolea este mai informat cu mai multe stiri..

Referitor la alte stiri(alte sporturi), www.frbaschet.ro . si alte site-uri din trafic.ro de la categoria sport

ReKo
17-01-2004, 05:13 PM
deci inca o data.... NU COPIATZI STIRI DE PE ALTE SITE-URI ! :)

sau cel putzin astea cunoscute.... nu ! ;)

haha...am pus cate un topik pe totalsport...si pe onlinesport.... si le-au sters ... probabil ca le e frica de concurentza :lol: !

MaPaX
17-01-2004, 05:17 PM
Totti scri tu despre wolves-man utd si chelsea - birmingham?

ReKo
17-01-2004, 05:25 PM
tu te pricepi la astea :)

eventual sa cautzi si pe paginile oficiale ale cluburilor declaratzii ceva dupa meciuri ;) ! BAFTA ! ;)

MaPaX
17-01-2004, 05:33 PM
O sa scriu dar trebuie sa fac ceva cu mine am asa o lene :)

danutz_andrey
17-01-2004, 06:19 PM
Daca vreti ultimele stiri din fotba,cele mai recente rezultate si transferuri soccerage (http://www.soccerage.com)

LiviuRO
17-01-2004, 06:35 PM
Te inseli! Cele mai tari transferuri si ultimele stiri din fotbal si in sport sun la http://RoSport.as.ro :)

Ba, vreti sa facem comentarii la meciurile cu romani din "alte campionate"? As putea sa fac Roma-Sampdoria de maine...

danutz_andrey
17-01-2004, 06:39 PM
Pai si ce mai astepti!baga mare!Si in legatura cu ultimele transferuri si ultimele stiri din fotbal,HAI SA FIM SERIOSI! K?

MaPaX
17-01-2004, 06:46 PM
Da D_Dogg scrie despre Roma - Sampdoria !
Mai danut stiam de site-u ala sa nu mai spui la nimeni :))

Eu am terminat de scris despre meciul Wolverhampton - Man utd

ReKo
17-01-2004, 07:41 PM
Si in legatura cu ultimele transferuri si ultimele stiri din fotbal,HAI SA FIM SERIOSI! K?

probabil ca el se referea laa cel mai tare din romania... ! k? :lol:

MaPaX
17-01-2004, 08:27 PM
Ce parere aveti de cele mai recente stiri puse de mine? (cele 6)

Suntem cei mai tare din Romania la informatii!
Stam foarte prost la vizitatori.
Ex eu scriu foarte multe stiri dar numa intre 20-50 de vizitatori citesc aceste stiri :P

ReKo
17-01-2004, 10:34 PM
nu-i nimik MaPaX .......
...gandestete ca pentru totzi a fost greu cand au inceput un proiect asa mare ;)

uite itzi dau un ex. bun ... in urma cu 2 ani.... mns vorbea de unu singur pe forumu-ul asta :) ... si uite unde a ajuns acum ! ;)

curaj...si ajungem departe ;) !

MaPaX
17-01-2004, 10:59 PM
OK!
Totti tu te-ai inregistrat pe forumu` onlinesport cu useru RoSport?
daca da ce ai facut ce ai trimis ..?:P

ReKo
18-01-2004, 12:15 AM
dap
am pus un topik cu RoSport...dar l-au sters...:( !

"Plecam de jos...ca sa ajungem sus ;) "

MaPaX
18-01-2004, 12:28 AM
Am bagat multe stiri astazi (mai ales eu) :)

si am trimis cateva mesaje privat la aprox 10 useri de pe onlinesport si mi-au spus numa lucrui bune pacat ca n-am salvat dar le-am scris pe #fifaromania poate are careva logurile :D

LiviuRO
18-01-2004, 04:11 AM
lolz, Mapax-Ia sa te uiti tu la adversarii de la TotalSport... pan ajungem acolo... he he! fac eu meciu ala

Totti: e frumos ex tau... dar cred ca nici aici nu sunt 25 de useri activi... din pacate...

MaPaX
18-01-2004, 10:07 AM
OK, D_Dogg!
RaPiDuTz, stirea cu Munteanu ca vine in Giulesti am vazut-o si pe romaniansoccer sper ca n-ai copiat-o cuvant cu cuvant :P

mns
18-01-2004, 01:16 PM
asta ar fi orugaminte...sa nu punem stiri cuvant cu cuvant din izare sau alte alea...trebuie sa fim originali, si fara stiri copiate

ReKo
18-01-2004, 04:07 PM
YO N-AM O RUGAMINTE !!!!!!!

DRAGI PRIETENI, hmmm nu merge... incerc din nou :P ...
DRAGI TOVARASI, (asa mai merge) NU MAI LUATZI STIRI FURATEEEE ! SI RaPIDuTz asta... hotul nr. 1 ... care nici nu modifica diacriticele ...:lol:

Unde este link-ul cu statistici ? cel de la archiweb ? :unsure:

RaPiDuTz
18-01-2004, 08:52 PM
Baaaaaaa sa mor daca am intrat vreodata pe romaniansoccer !!!!!!!!
Ce dreaq mah ca imi faci si nervi :angry:

ReKo
18-01-2004, 09:03 PM
ooooooo
lol
gata mah scuze :P

ti-a pierit simtul umorului .... ! :(
m-am referit in special la stirea cu Beshicktas (sau cum se scrie :P) !!!

RaPiDuTz
18-01-2004, 09:17 PM
lol, pai poate oi fi copiat si yo de aci de colo` :lol: :P

MaPaX
18-01-2004, 09:52 PM
Totti l-ai sters pe blue_boy?
pt ca aia pe care i-am adus eu nu au scris timp de 2 zile asta nu a scris de o saptamana si ceva!
Rapidutz at de unde ai luat stirea?:P

MaPaX
18-01-2004, 10:27 PM
"Pai am vazut ca esti si tu la siteul ala. Daca vrei, pot sa va fac reclama, dar sa puneti link spre forumul asta." webmasterul onlinesport.ro

ReKo
18-01-2004, 10:34 PM
blue_boy numai e de mult ... pentru ca cei care nu posteaza 2 zile ... out ! ;)

stiu si mie mi-a zis asta.... !
nu-i zice nimik.... ! ;) ... oricum lasa-l.... poate daca era un schimb de bannere ... in rest nu merge! ;)

MaPaX
18-01-2004, 10:50 PM
poate daca era un schimb de bannere ... in rest nu merge
pai cred ca asta e, dar spus cu alte cuvinte :)
Eu zic sa facem schimb de bannere da-i un mesaj privat...

ReKo
18-01-2004, 10:58 PM
nu e vb. de asta... ca am vorbit cu el.... ! ;)

mai zi-i si tu odata , poate cine stie... :P !

LiviuRO
19-01-2004, 03:21 AM
Cer scuze ca nu am facut Roma-Samp, dar nu am fost acasa, a trebuit sa ma duc sa imi iau niste cursuri...

ReKo
19-01-2004, 08:19 AM
hooho
stai linistit d_dogg ;) !

reclamaaaaaaaaaaaaaa !

ReKo
19-01-2004, 09:47 AM
Va place editorialul meu ? :P

"Dictatura Jucatorilor" ... trebuia sa ies odata si odata la rampa :P

il putetzi vedea aici ! (http://www.rosport.as.ro)

luatzi publicitatea dupa site !
va rog !!!!!!!!!!!

sau o iau eu !!!!!

MaPaX
19-01-2004, 03:27 PM
I-am dat, dar nu a raspuns.

"Stirile sint ok, daca vrei poti sa scrii si la onlinesport, pe fotbal international. Eu sint interesat de cronicile pe scurt ale celor cinci campionate principale."

Sa va parasesc sau nu?:P
:bye: or :cuminte:

ReKo
19-01-2004, 03:33 PM
hmmmm...deja m-am enervat... !

daca vrei MaPaX ... treaba ta... !
Salut si multumim pentru ce ai facut pentru RoSport !

MaPaX
19-01-2004, 03:35 PM
De ce te-ai enervat mai?
Nu sti de gluma?:P
Deci trimte-i tu mesaj privat referitor la banner exchange
Stai linistit scriu pt amandoua :)

mns
19-01-2004, 05:29 PM
Iar ma enervez, si asta nu e bine

pai noi ce facem, nu facem nici un parteneriat cu onlinesport, si nici un link catre forumul lor

eu ma chinui la site-ul asta si altii iau laudele pt site, altii vin ca nu stiu cum si nu stiu ce

va dau termen limita o zi

Ori ma ocup eu de ce tine de promovarea siteului, design+imagine,scripturi ori maine eu iau tot ce am facut la site si plec...

2.nu mai luati mesajele de pe email...cititi-le onmline si lasati-le acolo

edit

MaPaX, scrii pt amandoua, tu chiar crezi ca aia te vor lasa sa faci asta, chiar nu vedeti ce se intampla? Ce am vrut noi cu siteul asta, sa incepem noi de noi si sa-l ducem sus...si acum ce facem, tu mergi la onlinesport...pentru mine tot ceea ce inseamna rosport, nu mai exista, pentru ca nu ati putut sa stati linistiti dar atrbuit sa mergeti peste tot, ce parteneriatul naibii credeti ca vor aia, aia vor sa scape de orice site de sport si sa ia cei mai buni "redactori", nici nu trebuia sa ma implic in asta...

MaPaX
19-01-2004, 05:38 PM
mns, tu ramai la RoSport si nu o sa facem parteneriat cu onlinesport
sper ca astazi sa trecem de 44 de vizitatori unici :)

Faina imaginea!
UTA,Steaua, Man United, AS ROma, Lyon Fifa RO si RoSport

Pai mai mns eu oricum nu prea am timp de scris nici la RoSport apai la OnlineSport dar promit ca o sa scriu pentru RoSport cum am scris si pana acum!

ReKo
19-01-2004, 06:06 PM
eh hai ca ma enervez si eu !:angry:
pai cum dracu mah ... vorbesti la plural, a?
adik zici si de mine....

bah sa mor ma acuzi asa aiurea <_<

eu am pus un topik cu RoSport ... pe ONLINESPORT pe forum ... si am primit un mesaj de la webmaster ca daca vreau sa pun reclama la el pe forum tre sa pun un link catre onlinesport.... ! SI EU I-AM ZIS CA NU SUNT DE ACORD ATATA TOT !!! CE DRACU !!!!!!!!!

eu ma chinui la site-ul asta si altii iau laudele pt site, altii vin ca nu stiu cum si nu stiu ce

va dau termen limita o zi

adik mah ?
cine primeste laude ?

GATA ... DE ACUM INCOLO LA ORICE MESAJ SCRIETZI SCRETZI JOS .... MADE BY MNS <_<

2.nu mai luati mesajele de pe email...cititi-le onmline si lasati-le acolo

eu n-am citit mailu niciodata !!!!!!!!!
si numai eu tu si stefan il putem vedea !!!!!!!!!!!!!! <_<

MaPaX
19-01-2004, 11:37 PM
am egalat nr de viztatori 51 de viz unici azi(si a mai fost si in 12 ianuarie 2004)
inca jumate de ora pt a intrece nr de vizitatori :)

mns
19-01-2004, 11:47 PM
Va dati seama daca in asa scurt timp am ajuns la 50/zi, unde vom putea ajunge intr-o luna, sau in 6 luni, pai onlinesport, totalsport nici nu se compara cu noki, sunt mult prea cichioase :P

LiviuRO
20-01-2004, 01:46 AM
REPET, cred ca trebuie facuta o arhiva de stiri, si luat in considerare aparitia unor noi topicuri, BOX spre ex., si deasemenea cooptarea de noi scriitori, care sa se ocupe de "alte" sporturi. Plus ca o sa inceapa campionatul! Atunci sa vedem cum ne intrecem cu concurenta...

P.S. Discobolus nu m-a mai cautat... a ramas ca nu poate accesa site-ul, probabil e o treaba cum mi se intampla mie cu fifaromania. Daca tastez linku imi zice ca nu exista site-ul... in schimb pe Google, nu e o problema.

ReKo
20-01-2004, 07:23 AM
la fifaromania nu trebuie sa pui "www"
trebuie sa scrii htttp://fifaromania.computergames.ro !
si o sa-ti mearga !

las' ca am gasit eu pe cineva care o sa bage stiri !

LiviuRO
20-01-2004, 07:29 AM
lolz, cu 3 de "t"? :) Probabil ca dintr-un motiv asemanator nu putea sa intre ala...
Referitor la "jurnalisti", ma gandeam sa se puna un anunt pe unul din site-uri, sau pe amandoua, sau pe toate trei si aia care vor sa trimita o stire comentata de ei si functie de asta sa vedem care "merita" ( :P )

PS: nene, mereu te scoli asa devreme sa postezi??

ReKo
20-01-2004, 07:39 AM
nu ... ma scol ca sa pun stiri ! ;)

tu mai stai mult ?

LiviuRO
20-01-2004, 04:59 PM
Frumos! Cand o sa imi vina odata astia sa-mi instaleze cablu poate o sa fac si eu ceva asemanator...

(am iesit, ca atunci m-am dus sa ma culc :))

MaPaX
20-01-2004, 05:02 PM
Totti nu mai pune pe prima pagina imagini asa mari se incarca foarte greu pune pozele sa apara cand apasa pe "Read More"

iara nu merge arhiweb.ro :P

Totti viziteaza www.grafstat.ro este si banner exchange si counter de vizitatori eu zic sa-l incercam pt ca astea doua adzone si archiweb se tot opresc zici ca au program numai de la 17 la 23 si ceva merg :P

Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 05:03 PM
Eu am deja cablu ( sa ma laud si eu putin ) de la roedu. Non stop.Stii ce bine merge?

mns
20-01-2004, 05:14 PM
eu mi-am facut pe azi datoria si am pus stiri la divizia b3 :P

lasati archiwebul ca isi revine !!!

ReKo
20-01-2004, 05:14 PM
BRAVO...

Cosmin_ultrasteaua...bro', am si eu o intrebare.... ce s-a intamplat cu topik-ul RoSport dupa gsp ... ca parca nu erau moderatori... ?!?!?!?

Mah si sunt cam suparat..... RaPIDuTz ... sincer ma bazam mai mult pe tine..... eu azi am pus tot ce se putea...atzi vazut defapt...... stirile..... in rest... D_Dogg si MaPaX isi fac treaba... acu' ca v-am laudat ... nu va culcatzi pe o ureche :P !

LiviuRO
20-01-2004, 05:44 PM
mns, ai recuperat azi pentru toata sapt. trecuta! :) thumbs up, man!

ULUITOR 32 de stiri in 11 ore... PIESA!

ReKo
20-01-2004, 05:58 PM
we areee theee champion...!

crestem din ce in ce mai mult ;) !

BRAVO BAIETZI ! ;)

ps. mai avem un postor de stiri ! ;)

Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 06:03 PM
Sunt moderatori pe GSP. De Monday si NoLimit stiu ca sunt. Mai sunt si alti. Oricum GSP a inceput sa se implice. A dat ban lui SOS si Zmarandescu. Poate tot ei au sters si topicul.

stefan
20-01-2004, 06:05 PM
nici nu trebuia sa ma implic in asta...

acu cred ca intelegi de ce la inceput nu am vrut sa ma bag si eu...ma mai gandesc vreo saptamana si vad daca mai scriu sau ma las

ReKo
20-01-2004, 06:07 PM
Cum de-au facut de sunt moderatori ?

marfa de ei... ! pacat c-au sters topik-ul.... sunt obiectivi.... insa .... l-au lasat pe ala de la totalsport :( ! NASPA !

Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 06:27 PM
NoLimit mi-a spus ca i s-a propus sa fie moderator. Cred ca asa a fost si in cazul celorlalti.

MaPaX
20-01-2004, 06:46 PM
Azi 40 de articole puse :)
cred ca este record!
bine ca si-a revenit archiweb.ro

LiviuRO
20-01-2004, 07:19 PM
Diseara, daca se concretizeaza transferul lui Zicu la Inter, as vrea sa fac un articol despre asta.

Lasa-ti vorba aici daca se poate. Da nu ma refer doar la a pune stirea, vreau sa zic, un fel de editorial, asa ca o parere personala, care sa includa si stirea bineinteles.

ReKo
20-01-2004, 08:15 PM
ar fi marfa.... !
mai bine zis super marfa.... !

pui unu separat daca vrei... nu trebuie sa aiba neaparat legatura ;) !

stefan
20-01-2004, 08:31 PM
pentru ca cei care nu posteaza 2 zile ... out !

daca vreti o echipa serioasa care sa scrie stiri cautati din prima oameni care stiti ca o sa scrie, ca la faza asta cu 2 zile daca tot adaugi si stergi o sa mearga aiurea saitu, o sa fie dezordine prin stiri ca fiecare care e nou scrie pe unde apuca...si dupa aia mapax poti so aduci inapoi pe aia care sa scrie la volei si hambal si ce ai mai zis?

ReKo
20-01-2004, 09:00 PM
mda...
citeste si continuarea si vezi de ce am zis astea ;) !

acu cred ca intelegi de ce la inceput nu am vrut sa ma bag si eu...ma mai gandesc vreo saptamana si vad daca mai scriu sau ma las

cred ca nu am vazut asta.... sunt chior ... :P !

mah deja ma dezamagitzi.... :(
sa mor eu ... nu-i corect .... eu platesc 500 de mii la internet .... (si deobicei plateam 250) pentru ca intru pe o gramada de site-uri ... ca sa lucrez la site... sa pun stiri si toate astea.... ma mai cert si cu ai mei ca sa intru sa mai pun o stire.... stau si ma uit la stiri.... sa vad ce-i nou.... am ore fixe.... ma gandesc numai la RoSport.... si voi acum venitzi cu amenintzari ca vretzi sa va lasatzi ... ca n-ati fi vrut sa incepetzi... MAH DACA NU AVETZI CHEF ... RENUNTZATI SI GATA.... DA MACAR PUTEATZI SA-MI SPUNETZI SI MIE DE LA INCEPUT SA NU MA IMPLIC ATAT DE MULT..... ATZI VAZUT CATE STIRI AU FOST PUSE AZZZZI? (20/01/2004) ... CAM 40 ... PAI MAH EU LUCREZ CA PROSTU' AICI SI CAND I SE RASARE LA UNU' CA VREA SA RENUNTE .... SPUNE "PA" SI PLEACA ... si nu ma refer numai la stefan si la mapax si la mns si la mai multzi ! :(

CU ASTA M-ATZI SUPARAT :(:(:( !

stefan
20-01-2004, 10:05 PM
asa, deci mie de cand mam apucat de fifaro imi vine factura peste 1,5 mil asa ca...si dupa aia nu tia zis nimeni sa te implici atata si nici sa "lucrezi la site"(nu uita ca saitu e facut in totalitate de mns). si dupa aia nu te mai supara si tu la orice ar zice cineva, daca era mns ca tine fifaro nu mia exista din 10 august 2002

MaPaX
20-01-2004, 10:27 PM
Originally posted by MaPaX@Jan 19 2004, 03:27 PM
"Stirile sint ok, daca vrei poti sa scrii si la onlinesport, pe fotbal international. Eu sint interesat de cronicile pe scurt ale celor cinci campionate principale."

Sa va parasesc sau nu?:P
:bye: or :cuminte:
NU PLEC DE LA ROSPORT NICIODATA! A fost doar o gluma!
referitor la ce a scris mns ce are daca la ROSPORT scriu stiri articole transferuri...
la onlinesport un comentariu la cele 5 campionate (pe scurt)
si la totalsport despre meciurile echipei Fc Unirea Alba Iulia
?????????
sunte cel mai tare jurnalist la 3 :)
(adiq la RoSport ca la aia nu le-am raspuns la mail-uri)

ReKo
20-01-2004, 10:55 PM
asa, deci mie de cand mam apucat de fifaro imi vine factura peste 1,5 mil asa ca...si dupa aia nu tia zis nimeni sa te implici atata si nici sa "lucrezi la site"(nu uita ca saitu e facut in totalitate de mns). si dupa aia nu te mai supara si tu la orice ar zice cineva, daca era mns ca tine fifaro nu mia exista din 10 august 2002

da mah dar eu mai platesc si 1.200.000 la meditatzii si la un curs de calculatoare (pe saptamana).... si multe altele ca nu vreau sa fac factura aici..... <_<

mai cum sa nu ma supar mah...
ok...

si dupa aia nu tia zis nimeni sa te implici atata si nici sa "lucrezi la site"(nu uita ca saitu e facut in totalitate de mns)

la faza asta ai fost chiar...... :unsure:

O SA FAC CUM ZICI TU MAH SI NU O SA MA MAI IMPLIC NICI EU IN SITE ... SI NU E VORBA CA MA SUPAR REPEDE ... DAR DACA VREAU SA FAC CEVA... VREAU MACAR SA DUK PANA LA CAPAT ACEL LUCRU !!!! <_< :(

MaPaX
20-01-2004, 11:03 PM
Eu fac reclama la prieteni mei pe privat le dau sa intre pe site ii inebunesc!
Un coleg de-al meu a zis cati vizitatori aveti zilnic? I-ati facut reclama? A zis ca ii "fain" site-ul!

mns
20-01-2004, 11:59 PM
nu va mai certati atat, eu de 2 ani de cand am inceput fifaromania platesc peste un milion netu...si il platesc din baniim ei, pai eu cu 25 $ pe luna plus 35 euro chiria si 400euro pe an taxa mi-as fi cumparat domeniu .com la fifaromania, as fi facut si tcm romania si mi-as fi luat si computer tare, dar asta e :P noroc ca am avut sansa cu ea si mai scot ceva din pierderi :P sper sa reusim sa facem ceva mare cu rosport

am pus si eu azi multe stiri la B3

Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 12:04 AM
In camin e galagie, mizerie dar am net gratuit. 8)

LiviuRO
21-01-2004, 02:18 AM
lozl, si ce net!

La ce s-a scris mai sus... NO COMMENT. Nu sunt eu in masura sa vorbesc (desi ultima factura a fost 1 milion si un pic fara TVA, si am si taxe si alea), dar eu as zice ceva, asa pe cat imi permite "pozitia" si mintea: "Lucrul" la RoSport nu este un drept, ci un privilegiu!, asa ca hai sa ne concetram sa facem in continuare ce am facut azi.

MaPaX
21-01-2004, 07:33 PM
Inter in semifinale
In returul sferturilor de finala ale cupei Italiei s-a impus Interul pe teren propriu prin golul inscris in minutul 17 de Van der Meyde.Gruparea nerr-azzura s-a calificat in semifinale dupa 0-0 in tur si 1-0 in retur.
21 Jan 2004 by viper83
comments (0)

DEZIMFORMEAZA LUMEA e 1-1 la pauza a egalat fava in 35'
(am sters stirea) sa-i explice cine l-o adus sa nu mai scrie dinastea apropo el nu stie ca avem live score?

ReKo
23-01-2004, 10:50 PM
am revenit :)

mie nu-mi merge site-ul.... !?!?!

ce s-a intamplat ?

mns
23-01-2004, 11:27 PM
mie imi merge siteul fara probleme

MaPaX
23-01-2004, 11:54 PM
Si mie imi merge bine!

Totti, ce eroare iti da?

ReKo
24-01-2004, 12:01 AM
Numai acum imi merge... !

Dar imi pare sincer rau ca atat cat am lipsit eu ... s-au pus pe pagina principala maxim 5 stiri (2 zile ???? wow) ... mda ...

eu ma gandisem la un "proiect" care ne-ar putea aduce ceva oameni pe forum si normal si pe site..dar mi-ar lua prea mult timp...bani .... si dupa "cearta" cu voi... chiar n-am chef sa ma apuc !

MaPaX
24-01-2004, 12:07 AM
Eu te ajut la acel proiect spune-l!
referitor la stiri n-am mai gasit stiri transferuri :P

ReKo
24-01-2004, 11:28 AM
Tatal lui, care este impresarul lui, a explicat mai multe despre acest transfer.
"Este foarte simplu. Arjen va juca pt PSV sau Manchester United"

....sa fim seriosi <_<

ReKo
24-01-2004, 12:36 PM
PSV Eindhoven sensation Arjen Robben is only interested in joining Manchester United if he decides to leave the Dutch champions.
His father, who is also his agent, made the claim after it was confirmed by PSV yesterday that Chelsea had made an enquiry about the 19-year-old.
Hans van Robben said: "It's very simple. Arjen will play only for PSV of for United."
tradu tu daca esti mai destept*

puteai sa-mi zici aici nu sa-mi dai un pm ! <_<

.. yo zik sa mai citesti odata ce ai scris tu ... si ce scrie mai sus ... si faza cu " a explicat mai multe despre acest transfer.
"Este foarte simplu. Arjen va juca pt PSV sau Manchester United" HAHA LOOLZ ! ;)

MaPaX
24-01-2004, 12:44 PM
Corecteaza ma tu daca nu-i bine stirea!
Si scrie si tu stiri si mai lasa-ma cu fitele astea ale tale!

ReKo
24-01-2004, 04:32 PM
loooolz :)
imi place cuvantul fitzos :lol: ! marfa...

n-am chef de cearta...asa ca ... ai dreptate... you are the best.... :huh: ! HUH !

(ps. am zis ca nu ma mai implic asa de mult :) )
(ps 2 nici nu-mi merge site-ul :unsure: )

MaPaX
24-01-2004, 05:04 PM
Cum nu merge site-ul, zi pls ce eraore iti da.
am adaugat stiri
A treia victorie 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Saha la Man United 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Cudicini dorit la Fiorentina 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Maccarone inapoi in Italia? 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Grava dorit la Udine 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Jucatori noi la Perugia 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Matias Lequi dorit la Barcelona 1 RoSport 24/01/04 MaPaX
Milner dorit de Manchester United 0 RoSport 24/01/04 MaPaX
Robben nu este interesat de Chelsea 0 RoSport 24/01/04 MaPaX

ReKo
24-01-2004, 05:08 PM
nu-mi da nici o eroare...

...practic sta si nu se incarca :unsure: ... :(

poate e de la browser...sa caut altul :) ! ;)

mns
24-01-2004, 06:56 PM
daca nu merge nu merge de la as.ro...

si nu va mai certati aiurea...si tu totti fii mai intelegator...

ReKo
24-01-2004, 08:16 PM
daca nu merge nu merge de la as.ro...

pai si cum vine asta...

... mi-a pus numai mie as.ro interdictie :lol: ?
MaPaX il butoneaza din 5 in 5 minute .... si eu pot intra pe el din 1 ora in 1 :) !

si nu va mai certati aiurea...si tu totti fii mai intelegator...

ce p*** cum p*** sa.... ****

loooooooooooooooooool
am glumit :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma fac baiat cuminte si intelegator :blink: :cuminte:

(ps. superba poza de la semnatura.... te superi daca ti-o fur si eu ? :P )

stefan
24-01-2004, 08:24 PM
Originally posted by Totti@Jan 24 2004, 05:08 PM
nu-mi da nici o eroare...

...practic sta si nu se incarca :unsure: ... :(

poate e de la browser...sa caut altul :) ! ;)
opera ziceai ca folosesti? ca lam incercat si eu cu browseru asat si merge o data pe zi :unsure:

ReKo
24-01-2004, 08:25 PM
da opera folosesc....

avetzi o idee de browser mai bun (SI LINK !!!!!) ???

(sa nu spunetzi IE !!! :) ) ;)

MaPaX
24-01-2004, 08:36 PM
Cei care pot intra sa-mi spuna parere lor, referitoare la cele mai noi stiri puse de mine! Cea cu Raducanu si cu Mazilu.

Eu folosesc IE, Totti :)

mns
24-01-2004, 08:42 PM
(ps. superba poza de la semnatura.... te superi daca ti-o fur si eu ?* )

nu ma deranjeaa, dar as aprecia originalitatea la semnaturi...e mai normal sa incercam cu totii sa ne perfectionam :P nu sa luam :)

ReKo
24-01-2004, 08:52 PM
Totti Posted on Jan 24 2004, 08:25 PM
* da opera folosesc....

avetzi o idee de browser mai bun (SI LINK !!!!!) ???

wepaa
am gasit exact ce trebuia ... uitatzi aici :

Unul dintre programele de navigare care asigură numeroase opţiuni şi caracteristici, uşor de descărcat (numai 700KB) şi, mai ales, gratuit, este Crazy Browser, care vă va ?nc?nta cu siguranţă.
Acesta este un browser puternic, cu numeroase caracteristici care fac navigarea pe web mai plăcută şi mai puţin confuză. Navigatorul include diferite motoare de căutare care vă ajută la găsirea informaţiilor necesare pe web.
Pentru a funcţiona ?nsă, Crazy Browser are nevoie ca Internet Explorer-ul (de preferinţă ultima versiune) să fie deja instalat. Se pare că sistemul de operare nu ridică probleme, el funcţion?nd pe orice versiune Windows 9X/ NT/ 2X/ME sau XP. De pe www.crazy browser.com puteţi descărca un program care vă organizează paginile web ?n regiştri, astfel ?nc?t ecranul să nu fie blocat. De asemenea, browserul pune la dispoziţie un filtru eficient anti pop-up, dar şi posibilitatea de a accesa mai multe site-uri şi ferestre cu o singură căutare, ?n plus, Crazy Browser este capabil să organizeze căutarea şi pe mai multe monitoare ?n paralel

Cei care pot intra sa-mi spuna parere lor, referitoare la cele mai noi stiri puse de mine! Cea cu Raducanu si cu Mazilu.

sunt marfa stirile ;) !
RaPIDuTz mai traieste ? (sau e in pana de stiri :P ?!?!? )

nu ma deranjeaa, dar as aprecia originalitatea la semnaturi...e mai normal sa incercam cu totii sa ne perfectionam* nu sa luam*

din ce ai zis tu aici pare mai mult NU decat ... DA :P :)

whatever....eu nu ma refeream sa pun la semnatura .... ci sa o folosesc la altceva... ;) !

MaPaX
24-01-2004, 09:01 PM
Rapidutz a zis ca nu mai pune stiri deoarece s-a zis despre el ca le copiaza!

Ai vazut stirile cu noul browser?:)

astea is cred ca singurele stiri care sunt 100% facute de mine :)

RaPiDuTz
24-01-2004, 11:54 PM
Originally posted by Totti@Jan 24 2004, 09:52 PM
RaPIDuTz mai traieste ? (sau e in pana de stiri :P ?!?!? )

Pai cam asha ceva...
Dar sincer poti sa ma scoti din echipa rosport deoarece nu am pus nici o stire in doua zile (defapt in vreo 8 zile... :unsure: ) si nu prea le am cu astea...sorry :(

ReKo
25-01-2004, 12:22 AM
huh...lasule :P ! ;) :) :D :lol:

DarkComy
25-01-2004, 11:14 PM
ma eu nu inteleg ceva mie nu imi deschide pagina rosport :alida:

MaPaX
26-01-2004, 12:10 AM
mns, totti sau dj_mozart trimiteti un mail celor de la as ro cu ce eraore le da la unii ca nu pot intra pe site....

LiviuRO
26-01-2004, 01:41 PM
mi-au mai zis niste tovarasi de-ai mei carora le-am zis sa intre ca daca incerca cu IE si dau www.rosport.as.ro le da 404...

Totti -> un browser f bun, am inteles, ca eu am opera 7.18, este Mo!zilla, cica este cel mai bun in acest moment.

De azi incep sa pun si eu stiri din nou ca am dat si al mai greu examen.

RaPiDuTz
26-01-2004, 02:42 PM
La mine merge fara probleme www.rosport.as.ro cu IE-ul... :unsure:

D_Dogg are dreptate, Mozilla rulz !

mns
27-01-2004, 10:47 AM
nici eu nu am avut nici o problema cu rosportul si folosesc numai internet explorer, eu cred ca e de la providerul tau(vostu) de internet ca m vazut ca si darkcomy a avut aceeasi problema

DarkComy
27-01-2004, 01:51 PM
pai eu am RDS providerul voi ce aveti de va mere ?? <_<

ReKo
27-01-2004, 02:39 PM
n-are cum sa fie de la provider ! ;)

e de la browser... mi l-am schimbat m-am putat pe IE si merge ;) !

stefan
27-01-2004, 06:18 PM
totti, vezi ca ziul joaca in b3 si tu ai pus stirea despre ei la b1...am mutato eu

ReKo
27-01-2004, 08:51 PM
ok... mersi mult...;) !

umila mea parere...ar fi sa o lasam mai usor cu transferurile...adik MaPaX pune prea multe (si bine face...) dar probabil ar trebuii sa facem o sectiune separata.... (ca vad ca se pricepe) si doar cele importante sa apara pe prima pagina ! ;)

ReKo
28-01-2004, 08:20 AM
celor care nu le merge site-ul....

i-as ruga ... dupa ce apare chestia aia cu alb si negru :P (eroarea) sa mai scrie odata adresa dar in felul acesta (www.rosport.as.ro) ! ;)

ReKo
29-01-2004, 07:07 PM
:nashpa: Am o idee... ce-ar fi sa renumim site-ul din RoSport in MoNastiReA Argesului !?!?!!? Aaaa? Frumos nu ? :nashpa: :nashpa: :nashpa:

Site-ul nostru e ca in aceasta "leganda" ... ce lucram (lucrez :P ) ziua .... noaptea se surpeaza.... pai bine mah <_< am avut si eu azi ceva treaba ca mai am si scoala... si nu am avut timp sa pun stiri.... dar m-am gandit ... ce naiba... sunt 8 useri care pun stiri... trebuie sa puna ei.... cand vin... O STIRE .... si aia pusa de MaPaX ... care mai pune din cand in cand ! :mellow:

:nashpa: :nashpa: :nashpa:

MaPaX
29-01-2004, 07:10 PM
Sunt foarte suparat azi numai eu am adugat o sitre + foarte putini vizitatori!
De o saptamana si ceva nu trecem 40 de vizitatori zilnic

Apropo eu nu pun stiri din cand in cand! :) ZILNIC!!!

stefan
29-01-2004, 10:00 PM
cu toate ca iam zis la mns ca de acu o sa pun din cand in cand stiri al b si c si atat, va dau o sugestie : mai puneti si voi stirile alea prin categorii, macar prin niste categorii apropiate de ce spune stirea. si totti, ori scoti poza de la stirea cu mortu ala, ori o prelucrezi sa arate mai bine...sau o pui pur si simplu toata :P

ReKo
29-01-2004, 10:12 PM
lol...laso mai ... stiu am salvato eu prost....nu e jpg !!!

MaPaX
30-01-2004, 01:11 PM
Stirea cu pancu in titlul suspendat 2 etape si in continut suspendat 4 etape cum vine aia?
aceeasi greseala ca pe romaniansoccer

LiviuRO
30-01-2004, 01:43 PM
8 useri? hmm eu stiam de 5 :P... acum ca am terminat cu examenele o sa incep sa pun si eu iar, din seara asta.

(las-o p-aia cu Moanastirea Argesului ca nu esti tu Manole :o si foloseste draq Edit-ul ala ;))

ReKo
30-01-2004, 03:29 PM
eu n-am legatura cu aia ! greseala ma...asta e !

d_dogg: "mai sti... "

MaPaX
30-01-2004, 05:48 PM
Scott Parker oficial la Chelsea/ Cech din vara (http://www.rosport.as.ro/index.php?subaction=showfull&id=1075476309&archive=&start_from=&ucat=2&)

Ce ziceti de acest articol? :)

ReKo
05-02-2004, 02:07 PM
Pana una alta eu cred ca RoSport este un proiect foarte reusit ! Pentru ca in fiecare zi vad cel putin 1 sau 2 useri noi inscrisi, forum-ul nostru devine din ce in ce mai activ iar asta are legatura si cu RoSport pentru ca au venit destui oameni dinspre RoSport ! Putem spune ca a fost o reusita si prin prisma userilor dupa cum am mai zis... de exemplu l-am castigat pe cosmin_ultrasteaua care posteaza foarte de des si in limitele bunului simt si in plus...ceea ce este si mai importat are si umor. Din cate am observat cei care au venit dinspre RoSport s-au axat foarte mult pe sectiunea tcm, topic-urile de acolo fiind foarte active ! Progamatorii dupa softpedia au spus ca site-ul este foarte bine realizat iar butonistii dupa GSP au spus ca are stiri noi si foarte bune deci avem cu ce ne mandri !

Cei drept mai trebuie sa schimbam cate ceva in staff-ul tehnic si sa mai aducem ceva useri care o sa posteze. Asteptam cu nerabdare terminarea examenelor pentru d_dogg unul dintre cei mai prolifici postatori de stiri, MaPaX care a spus ca revine in forta in acest weekend, Viper care o sa poate puna si el stiri foarte curand. De apreciat sunt diviziile secunde la care mns si dj_mozart se descurca foarte bine ele fiind actualizate la zi si foarte bine !

In speranta ca fata care posteaza stiri va reusi sa-si rezolve probleme si sa poate posta si ea la alte sporturi, vom mai aduce si aici pe cineva care sa posteze alaturi de ea !

In concluzie se vrea o echipa astfel incat site-ul sa fie actualizat zilnic si sa nu existe zi fara stiri pentru a nu dezamagii useri care ne viziteaza !

Eu unul pun pariu ca o sa ajungem sus ! ;)

mns
05-02-2004, 03:39 PM
si sa termin si eu examenele...din 14 feb voi fi liber cu cablu rds si computer nou :P

edit

si in legatura cu arhiva si categoriile de stiri, imediat ce voi termina cu sistemul de arhivare de la fifaromania il voi baga si la rosport(arhivarea se va face automat la data de 1 a fiecarei luni), si sper sa avem si cateva categorii noi..box, monden, editorial :)

ReKo
07-02-2004, 10:35 AM
!!! De acum incolo nu mai postati stiri la categoria RoSport. Toate stirile vor fi postate in categoria lor !!!
Categorii noi: Stranieri, Monden, Box, Articole (la Articole posteaza doar Mapax, Totti, D_Dogg si mns articole saptamanale).

hmmm
si pe prima pagina ce-o sa fie ?
macar punem o stire sus ... de tot care sa fie prima mereu ca stirile sunt la categoriile lor... si pe prima pagina punem articole... ! e naspa sa lasam stirile alea vechi ! ;)

mns
07-02-2004, 12:55 PM
nu ai vazut ca intra toate stirile noi din toate categoriile pe prima pagina :P

DarkComy
07-02-2004, 03:59 PM
in sfarst am reusit si eu sa intru pe site
:saliveaza:
arata super marfa siteul go go go

ReKo
07-02-2004, 05:46 PM
Originally posted by mns@Feb 7 2004, 12:55 PM
nu ai vazut ca intra toate stirile noi din toate categoriile pe prima pagina :P
scuze .. n-am fost atent...

aaaa... si de acum incolo se tot duk in jos... !

SUPERB ... BRAVO mns ... PARCA ASA AI O PLACERE IN PLUS SA PUI STIRI ! :P

ReKo
12-02-2004, 12:55 PM
mah <_<

vreau sa stiu clar !
si pentru ultima data intreb !

RaPIDuTz mai pui stiri ?
d_dogg ?
mapax ?

MaPaX
12-02-2004, 08:36 PM
Totti, ce vrei?
sa reformulez stiri dupa romaniansoccer, totalsport, onlinesport, gsp sau prosport?
nu mai sunt transferuri nu stiu ce stiri sa bag insa cred ca ar fi bine sa bag stiri despre meciuri si sa fac un preview al meciurilor care vor fi transmise la tv
ce zici?

ReKo
12-02-2004, 09:45 PM
lol
cum mi-ai zis ?
de unde sti ca ma cheama asa ?
pana nu vezi buletinul...nu crede ce citesti ;)
din cate vezi acolo...scrie Totti... asa ca prefer sa-mi spui Totti
cel putzin asa imi spun prietenii ;)

mah...dar eu cum fac ?
nu vad nici o stire dea pea pe site-urile alora
si nici nu le formulez de la ei
ba chiar apar inaintea la unele ale mele ;) !

si daca vrei sa pui stiri....
intra pe site-urile ziarelor din anglia de ex. the sun
si ia de acolo stiri ... si pui stiri internationale
nu trebuie sa pui neaparat transferuri...si ca sa fiu un pic rautacios...au fost destule transferuri ;) :P !

stefan
12-02-2004, 10:10 PM
mah...dar eu cum fac ?

mai scoate si tu diacriticele care apar prin stirile de pe prima pagina ca par (sau sunt :P )copiate.

ReKo
12-02-2004, 10:25 PM
eh...
am semnat un contract cu mediafax :D

si-mi dau stirile cu diacritice ... nu stau sa le schimb pe toate ;) :P !

ReKo
19-02-2004, 12:00 PM
SAMBATA SE SCHIMBA ECHIPA !
CA VAD CA NU PUNETI STIRI !!!! ;)

Pana una alta am gasit catziva care vor pune stiri
dar vreau sa stiu daca mai vrea cineva... !

in afara de cei care sunt acum si care vor fi stersi :P !

LiviuRO
19-02-2004, 01:59 PM
pai mah Totti, eu nu am pus stiri in timpul sesiunii, nu prea am putut. Recunosc ca in loc sa postez aici puteam sa caut stiri. Oricum, daca e un termen limita, o sa pun stiri din seara asta.

Si asa, in perioada asta nu au fost cine stie ce "stiri" de pus, bine, in afara de scandalul ala de la steaua, si cum Mapax se ocupa de trasferuri, l-am lasat sa isi faca treaba :P. Acum s-a incheiat si perioada de transferari.

Concluzie: Diseara o sa pun stiri! E bine?

ReKo
19-02-2004, 05:39 PM
mai
eu am zis asta
pentru ca eu credeam ca numai vrei sa pui
daca ai vazut..am mai intrebat odata mai sus si nu am primit raspuns
si dasta am ajuns la concluzia asta ;) !

daca mai vrei sa pui...m-as bucura
foarte bine ! ;)

stefan
20-03-2004, 05:14 PM
ma, pana la urma cu saitu asta cum ramane? mai punem stiri sau il lasam sa moara? :(

danutz_andrey
20-03-2004, 05:16 PM
Ar fi pacat sa moara situ pt. ca era un site de nota 10.

ReKo
29-11-2004, 03:22 PM
Huh, am recitit toate cele 14 pagini. Doamne ce ne-am mai agitat...
Nice... ;)

mns
19-12-2004, 01:09 PM
mdea, pacat ca nu s-a continuat cu "proiectul" asta, poate poate ar fi avut un viitor :P