PDA

View Full Version : Creation Master 07


KINETON
07-11-2006, 03:41 PM
A aparut un nou editor de la Rinaldo Download (http://files.filefront.com/Creation_Master_07_10A/;6138686;;/fileinfo.html)

Kilmster
07-11-2006, 03:56 PM
Imi apare urmatoarea eroare
http://img389.imageshack.us/img389/1294/eroarelq1.th.png (http://img389.imageshack.us/my.php?image=eroarelq1.png)
Este fix eroarea care imi aparea si Creation Center 2006 si 2005.Stie careva din ce cauza???

danutzyo
07-11-2006, 03:58 PM
dc ai mai creeat un topic...programu era si aici programe de editat (http://forum.fifaromania.net/index.php?showtopic=4933&st=40)

KINETON
07-11-2006, 04:15 PM
ca sa poti deschide programa iti trebuie Microsoft .NET Framework v1.1
Topicul lam creat din greseala (sorry)

Vipera184
07-11-2006, 04:24 PM
si de unde lom framework ala sau ce ne trebuie ca sa putem sa folosim Creation Master 07?

KINETON
07-11-2006, 04:34 PM
Liga I Burger (http://img392.imageshack.us/my.php?image=cm07tu3.png) ScreenShot

Microsoft .NET Framework v1.1 - Download (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en)

Link Direct - Download (http://download.microsoft.com/download/a/a/c/aac39226-8825-44ce-90e3-bf8203e74006/dotnetfx.exe)

versace
07-11-2006, 05:19 PM
www.microsoft.com parca si trebuie net framework v 2.0. nu 1.1

Kilmster
07-11-2006, 05:31 PM
EEEEEE deci de aia nu mergea.Mersi KINETON pt sfat ;)

sorin
10-11-2006, 06:17 PM
ma poate ajuta si pe mine cineva?
care este dimensiunea corecta pt fisierele de tip gui banner si gui logo ??

versace
10-11-2006, 07:24 PM
salveaza cu creation master logo'ul sau bannerul cu click dreapta pe el export as image si afli.

madmada13
11-11-2006, 11:45 AM
Stie cineva cu ce program se fac modele 3D folosite de Creation Master (*.o)?

stelistul92
11-11-2006, 12:57 PM
Si la ce foloseste programul ? Stiu ca poti sa bagi fete la jucatori in fifa,altceva?

Undeath
11-11-2006, 03:25 PM
pai cu el faci ligi , editezi echipe , creezi echipe , etc .

sorin
11-11-2006, 08:19 PM
salveaza cu creation master logo'ul sau bannerul cu click dreapta pe el export as image si afli.
[/b]

multumesc mult!!!!Esti foarte de treaba versace!!

devylbboy18
12-11-2006, 10:57 PM
Salut,am o problema la creation master 2007-e super tare programu dar cand vreau sa joc in multiplayer direct ip imi iese din joc,oare dc?nu am modificat performantele jucatorilor ci doar ceva ghete si am redenumit 2 jucatori!!! dc nu ma lasa sa joc in direct ip?????ms mult

versace
12-11-2006, 11:48 PM
ai modificat baza de date deaia , dai fisierul fifa db si eng db celui cu care joci si va merge sau incearca sa nu joci cu echipa la care ai modificat poate merge

devylbboy18
13-11-2006, 02:28 PM
nu merge,tot da eroare,am dat si fisierele celulalt si tot nu merge,ore dc?ce altceva ar mai trebui sa incerc ca sa mearga???pls help me

Klrmn_reloaded
13-11-2006, 02:33 PM
pai degeaba ii dai baza de date daca tu ai modificat si grafica si calculatorul lui nu are de unde sa ia ghetele modificate de tine!

Omega
13-11-2006, 04:09 PM
scrie si tu pe google eroarea si vezi ce gasesti p-acolo...cateodata da rezultate. :D

sorin
13-11-2006, 05:11 PM
nu merge,tot da eroare,am dat si fisierele celulalt si tot nu merge,ore dc?ce altceva ar mai trebui sa incerc ca sa mearga???pls help me
[/b]
da-i celuilalt player ghetele mofificate sa le bage in Fifa.

sdc
13-11-2006, 09:53 PM
acest editor este compatibil cu fifa07?Daca a avut cineva probleme cu el sa spuna,ca sa nu o mai pateasca si altii

versace
13-11-2006, 10:30 PM
daca e facut ptr fifa 07 normal ca e compatibil si vezi ca aparut si versiunea 1.1 dar cu RLSP nu prea e compatibil depinde de ce editezi

sdc
14-11-2006, 11:05 AM
am intrebat pentru ca la fifa06 editorul de anul trecut te dadea afara dupa 2 sezoane si la fel s-a zis si atunci ca normal ca e compatibil,dar nu prea era

versace
14-11-2006, 01:01 PM
mie nu mi-a facut nici o problema cel de anu trecut , conteaza ce editezi cu el ca si anul asta

Basa
20-11-2006, 08:03 PM
Cu Oedit poti sa editezi feetele. cautal ce Google.

AndutzeL
20-11-2006, 09:03 PM
Mai .. deci eu am instalat .Net frame ... si imi zice ca trebuie sa iau . Net Frame 2 :( ... am instalat si pe acesta si tot nu imi merge :(( ce trebuie sa fac ? Multumesc

puyu
11-12-2006, 12:57 PM
eu am instalat versiunea asta de net framework si a mers cm07
http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en)

stie cineva daca, cu cm07 poti pune bugetul unei echipe mai mult de 100 000 000?? ms

THEREAU
11-12-2006, 06:09 PM
Poti....iti scrie la optiunea GENERIC si dai la initial buget si il faci cat vrei

raul_15
16-12-2006, 11:20 AM
salveaza cu creation master logo'ul sau bannerul cu click dreapta pe el export as image si afli.

da merge si pentru echipele romaneshti?am auzit k nu e prea compatibil:(:(
ms mult:

cristy.florin
20-12-2006, 04:18 PM
Am Incercat Sa Bag Un Stadion In Fifa 2007 Cu Creation Center 07 Si Dupa Ce Il Salvez Si Intru In Joc La Kick Off, Aleg Echipa Si Stadionu Pe Care L-am Instalat ,se Incarca 10%din Bara Si Apoi Iese Din Joc!!!!cine Ma Ajuta????pls

Alex
20-12-2006, 04:46 PM
de unde ai luat stadionul?

raul_15
20-12-2006, 06:58 PM
Am Incercat Sa Bag Un Stadion In Fifa 2007 Cu Creation Center 07 Si Dupa Ce Il Salvez Si Intru In Joc La Kick Off, Aleg Echipa Si Stadionu Pe Care L-am Instalat ,se Incarca 10%din Bara Si Apoi Iese Din Joc!!!!cine Ma Ajuta????pls
Eu cred ca stadionul tau nu e compatibil, shi cand ajunce la 10% incarca stadionu shi poate de aia da eroare. spre k team ajutat.

cristy.florin
21-12-2006, 05:48 PM
Revin la subiect!!!Stadiunul l-am luat de pe www.fifaecp.com,se numeste White Hart Lane si l-am bagat in joc cu CREATION MASTER 07.Am respectat toate regulile din READ ME!!!Cine imi spune si mie cam cate fisiere de "O File"sunt necesare pt. stadion?
Eu am gasit doar atat in arhiva ZIP:
loading_0 si,t226_100_0.fsh
loading_1 t226_100_1.fsh
loading_3 t226_100_3.fsh
m715_100_0.o
m715_100_1.o
m715_100_3.o
preview_0
preview_1
preview_3

raul_15
26-12-2006, 03:25 PM
1. Cand intru in Creation Master 07 imi apare de 4 ori o eroare, nu mai shtiu ce scrie da poate va apare shi la voi:D.
2. Ori ce modifik in Creation Master 07 de la echipamente pana la plasa de la stadion sau dak creez un tournament, cand intru in fifa 07 imi dispar toti jucatori!!
3. Mie imi apare versiunea 1.2. E din cauza asta?
4. Dak da va rog sa imi trimiteti shi mie versiunea 1 sau sa imi dati un site care sa il aiba. Pe filefront.com am luat creation master asta al meu. Deci site-ul ala se exculde.
5. VA ROG SA MA AJUTATI!!!

PS: Mersy aticipat.

THEREAU
26-12-2006, 06:40 PM
Poi daca salvezi ceva cu creation master trebuie sa iti stergi celelalte fisiere salvate cum ar fi cariera goluri intri in my documents fifa 07 si stergi ce este acolo si dupaia merge

-Dany-
26-12-2006, 08:31 PM
nu-i adevarat...eu nu am sters nimic...si a mers perfect sa bag in joc diverse :P

Saint
26-12-2006, 09:29 PM
pt CM 07 trebuie neaparat .NET Framework ver. 1.1 sau merge si cu 2?

sorin
27-12-2006, 12:48 PM
pai din cate imi amintesc pt CM 07 aveai nevoie de .NET Framework 2.

raul_15
27-12-2006, 03:02 PM
Am amandoua shi tot nu merge!

Alex
27-12-2006, 03:04 PM
nu poti sa le ai pe amandoua in acelasi timp. incearca doar cu framework v2.0

bog29
27-12-2006, 05:18 PM
Este pe fifakorea.net un patch Backup utility care iti rezolva toate erorile din joc.Trebuie sa-ti faci cont ca sa-l downloadezi.Nu va mai trebui sa stergi nimic.

Saint
27-12-2006, 10:38 PM
@kellerman - mi-am reinstalat windows-ul, si vad ca merge, cu versiunea 2! merci

liquid
31-12-2006, 04:36 PM
a aparut CM 07 v.2....poate asta mai rezolva din probleme..cu toate ca eu nu am avut probleme pana acum cu CM....;)....www.letsplayfifa.com...pt download

stelistul_1000
31-12-2006, 04:54 PM
L-am luat si eu, insa momentan nu vad nici o schimbare...

-Dany-
31-12-2006, 05:34 PM
si eu la fel..nu vad schimbari...nici macar minore...poate tine de partea tehnica...nu cea vizuala..:eek: :eek: :eek:

-=[FanSteaua]=-
31-12-2006, 05:37 PM
E o schimbare e compatibil si cu CEP

-=FaN MaNcHeStEr=-
01-01-2007, 08:59 AM
=-;104031']E o schimbare e compatibil si cu CEP



CHIAR ASA???:eek:

-Dany-
01-01-2007, 09:52 AM
Nu cred...la mine nu merge sa il editez:D, doar veriunea CEp 3.1 merge nu si 3.0 :P .....oricum mi-am dezinstalat CEP

-=[FanSteaua]=-
01-01-2007, 10:39 AM
Daca iti instalez CEP 3.1 merge editat cu CM 07 v.2

-=FaN MaNcHeStEr=-
01-01-2007, 10:49 AM
Mie mi-a mers CM07 v 2.0.Poti sa editezi tot ce vrei!!!!Si chiar merge

Saint
01-01-2007, 10:51 AM
La ce te referi prin "Tot ce vrei"?

-=FaN MaNcHeStEr=-
01-01-2007, 01:47 PM
adica poti sa editezi sau sa pui echipe,stadioane.etc.Cu versiunea anterioara nu puteai face nimic.

Andrey95
01-01-2007, 07:23 PM
Vreau sa va intreb ceva: daca ai RLSP 2007 v1.0 instalat iti merge sa-l editezi cu Creation Master 07? Sau crapa sau ceva de genul? Multumesc anticipat!
P.S. Ma scuzati daca s-a mai pus intrebarea, dar n-am avut timp sa caut pentru ca sunt grabit!

-Dany-
01-01-2007, 07:29 PM
Da merge sa il editezi...RLSP... eu am reusit!

Andrey95
01-01-2007, 07:34 PM
Multumesc din nou!

Gianluigi Buffon
02-01-2007, 12:43 PM
cum se fac transferurile din creation master ca nu merge dau la players si acolo la playing for imi arata echipa si eu vreau sa-l transfer la altcineva

-Dany-
02-01-2007, 02:00 PM
La mine nu se poate asa ceva...transferurile se fac din joc...este o sectiune in meniu sa faci transferurile care s-au facut in realitate si care nu sunt in joc..

Andrey95
02-01-2007, 02:45 PM
Pentru transferuri te duci asa: Intri in FIFA 07 --> Team Management --> Club Transfers. Deci le faci in joc. Nu cred ca se poate folosi Creation Master 07.

-Dany-
02-01-2007, 03:01 PM
da..asta ziceam si eu...poate o fi la v 2.0 a lui Creation Master, chiar daca nu cred...

-=[FanSteaua]=-
02-01-2007, 03:25 PM
Da se poate face transferuri si cu Creation Master v2.0. Intrii in Creation Master ---> Teams----> Rosters si gasesti acolo in dreapta pt a face transferuri.

Gianluigi Buffon
02-01-2007, 03:30 PM
multumesc mult

liquid
03-01-2007, 10:57 AM
am gasi t ceva nou in vesriunea noua...poti sati faci patchuri...:D...si sa instalezi alte patchuri

stelistul_1000
03-01-2007, 11:26 AM
Da, am vazut si eu asta. Eu lucrez la un patch surpriza, nu va pot spune mai multe...

-=[FanSteaua]=-
03-01-2007, 12:28 PM
Macar spune niste indicii

stelistul_1000
03-01-2007, 01:19 PM
Poftim cateva indicii: Fotbal, Fifa 07... PS: Cand va fi gata (asta nu stiu cand) vei afla mai multe detalii.

-=[FanSteaua]=-
31-01-2007, 08:03 PM
Ati observat ca cu CM 07 V2 se poate pune si portarul sa execute loviturile libere sau 11m.

Omega
31-01-2007, 08:14 PM
e ceva mai imbunatatit, v2 are cateva adaosuri legate mai ales de detaliile jocului in rest nu mi se pare cine stie ce.

-=FaN MaNcHeStEr=-
01-02-2007, 11:46 AM
cu v2.0 poti sa editezi tot ce vrei in joc...dar cu prima versiune nu poti sa faci nimic!

sdc
05-02-2007, 02:58 PM
stie cineva,daca am inceput o cariera folosind creation master 2,bineinteles modificand mai multe chestii prin joc si vreau sa mai incep o alta cariera cu alta echipa folosind din nou CM v.2,o mai pot folosi pe prima sau se modifica tot si iese din joc?Poate a incercat cineva...

DarkAngel
05-02-2007, 06:17 PM
imi dati si mie un site de unde sa iau CM v.2,o PLZ

-=[FanSteaua]=-
05-02-2007, 07:06 PM
Foloseste www.google.com sau intra aici http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=635

DarkAngel
05-02-2007, 07:39 PM
Pe google nu am gasit si pe siteul care mi lai dat tu este prima vers . ORICUM Mersi !

-=[FanSteaua]=-
06-02-2007, 03:48 PM
NU e prima vers. ii a doua!!!

DarkAngel
06-02-2007, 05:11 PM
=-;109169']NU e prima vers. ii a doua!!!
Da am gasit .....mersi mult ! ! !

mil
08-02-2007, 01:26 PM
imi spune si mie cineva de ce imi da eroarea aceasta cand incerc sa deschid CM.07? "The application failed to initialize propely(0xc0000135)"

Alex
08-02-2007, 01:35 PM
pt ca nu ai Microsoft .NET Framework 2.0

-=FaN MaNcHeStEr=-
08-02-2007, 03:43 PM
vezi ca mei este un topic...ii spune PROGRAME DE EDITAT!!!

Alex
08-02-2007, 05:13 PM
Asta e topic de CM 07 si el are o problema cu CM 07! Cu ce a gresit? De ce tii neaparat sa sesizezi orice?

mil
08-02-2007, 05:46 PM
mersi mult pentru raspuns si indicatii! acum merge!:D

Daanniy
09-02-2007, 10:58 PM
Cum bag cu creation master faces, kit si stadioane in fifa07? (chiar nu imi dau seama) :|
p.s. Care e diferenta dintre faces si mini faces :confused: :mellow:

DTZ_danutz
10-02-2007, 10:06 AM
Stiti de ce imi iese din joc cand aleg rapid? In CM am pus la rapid minge, panouri publicitare si minifaces si am mait bugetul. Altadata cand am avut instalat jocul am pus aceleasi lucruri si mergeau, imi iese din fifa fara nici o eroare, si precizez ca nu am salvari in directorul fifa 07. Va rog sa-mi spunetit din ce cauza ar putea fi. Inca o inrebare: daca da eroare gasesc ceva in Cm sa faca jocul cum a fost inainte sa-l modific eu? am Cm 2.02.

-=FaN MaNcHeStEr=-
10-02-2007, 10:48 AM
poate l-ai incarcat prea mult...cu acele panouri publicitare...mingii

liquid
10-02-2007, 02:18 PM
Cum bag cu creation master faces, kit si stadioane in fifa07? (chiar nu imi dau seama) :|
p.s. Care e diferenta dintre faces si mini faces :confused: :mellow:

http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=5756&page=12&highlight=liquid
pentru fete ;)

Agy23
06-03-2007, 09:08 PM
Am luat si eu CM07. Am vrut sa`i schimb poza lui Elton , am dat load am luat poza dintre acelea din fisierul CM dar este chel si nu stiu cum sa`i pun si par , nu am gasit. Va rog sa ma ajutati.

Inca o intrebare : Daca editez jucatorii din RLSP v.2.01 , adica sa le mai maresc skillul este vreo problema ?

smiley_R
06-03-2007, 09:44 PM
da si aici apare o prob...dak editezi ceva ex bugetul skilluri dispar fetele...ramane decat cea a lui thereau..nush dc

alex_io2006
06-03-2007, 10:37 PM
cum pot crea fete? cu CE sau cu alt program?

Kilmster
06-03-2007, 10:38 PM
S-a mai zis chestia asta de 887678766567 de ori! Fetele se fac Adobe Photoshop si cu OEdit!

stephen
07-03-2007, 09:05 AM
nu mai incercati sa modificati jucatori din rlsp ca riscati o reinstalare! Lasati-i asa cum sunt ca nu merita sa instalezi de zeci de ori jocul doar pt ca pe respectivul il cheama Costel si acolo e scris Cornel.Fiindca dupa aia ii bombardati pe cei de la Fifaro cu tot felul de intrebari ca de ce nu merge.Eu am folosit CM de 2 ori si de fiecare data mi s-a blocat in joc.Asa ca prefer sa-l las cum e.

alex_io2006
07-03-2007, 10:02 AM
S-a mai zis chestia asta de 887678766567 de ori! Fetele se fac Adobe Photoshop si cu OEdit!

poti sa-mi dai si mie un link cu oedit? ca pe google am gasit dar era cu nba :D

Seth_15
07-03-2007, 03:22 PM
cu Creation Master 07 se poate face patch pt fifa 07 ? cu asta ii facut si RSLP 2007 ? Daca da, se gaseste pe net vreun tutorial despre cum sa faci in el ? sau stie cineva ?

Alex
07-03-2007, 03:24 PM
poti sa-mi dai si mie un link cu oedit? ca pe google am gasit dar era cu nba :D

e bun si ala :p

alex_io2006
07-03-2007, 07:54 PM
e bun si ala :p

ai maa,.. datimi si mie un link plzzz

-Dany-
07-03-2007, 08:17 PM
http://oedit.nd4spdworld.com/site/index.php?ms=oedit&ss=dl - sper ca e bine :)

alex_io2006
07-03-2007, 09:07 PM
si cum incep sa fac fatra...sa lucrez cu el?sorry de intrebare...da nuj..vrun tutorial ceva...:(

liquid
07-03-2007, 09:13 PM
http://hosted.filefront.com/liquid1818 ai aici tutoriale :)

alex_io2006
07-03-2007, 09:24 PM
mersi liquid:D

bogdann07
13-03-2007, 10:39 AM
am facut o modificare cu CM07, am schimbat stadionul pe care joc meciurile de acasa si acum nu se mai vede mingea...ce sa`i fac?

-=FaN MaNcHeStEr=-
13-03-2007, 04:12 PM
Reinstaleaza fifa pe curat.Sterge fisierul in care a fost instalat fifa dupa ce i-ai dat uninstall!

Iacoban
24-03-2007, 06:24 PM
Sal Un Site Pt Cm 07 Pls

Iacoban
24-03-2007, 06:27 PM
Un Site Cm 07 Pls

Kilmster
24-03-2007, 06:56 PM
Iacoban: http://www.mysweetpatch.com/boutique...on=file&id=635 (http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=635)

(original post by da_stephen91:P)

Si nu mai fa DUBLU-POST.Foloseste butonul EDIT!!

Galacticul
27-03-2007, 04:10 PM
Am si eu o problema: am introdus in Liga II de la RLSP v2 o echipa creata de mine cu Creation Masters v2 si acum cand vreau sa incep Manager Mode si aleg echipa creata, ma scoate din joc.Va rog ajutati-ma.

-=FaN MaNcHeStEr=-
27-03-2007, 06:02 PM
Mai intai sterge fifa 2007 si folderul in care a fost instalat,si salvarile.Si nu uita,RLSP V2.0 merge fara nimic instalat pe langa el!

Razor
27-03-2007, 06:49 PM
am o intrebare:)....in fifa 07 se pot edita mingi ???....daca da pls spuneti-mi cu ce programe:fotbal:

Kilmster
27-03-2007, 07:16 PM
pai cred ca cu Oedit.Dar cum asta nu iti poti spune.

Razor
29-03-2007, 02:25 PM
mi-am descarcat creation master 07 dar cand vreau sa intru in el (pe scurtatura care mi s-a creat pe desktop) imi da error..:(...iti apare undeva in joc ???..sau trebuie intrat altundeva ???...ce ar trebui sa fac???

-=FaN MaNcHeStEr=-
29-03-2007, 05:16 PM
De cate ori mai trebuie sa repetam,tz tz tz.Ai nevoie de Microsoft NET Framework2.0.Il poti lua de pe www.microsoft.com !:mellow:

Iacoban
13-04-2007, 03:37 PM
Am Inst Si Nu Mai Merge Cariera Ce Sa Fac???

Urmelinho
13-04-2007, 03:59 PM
Mie nu-mi merge linkul. si spuneti ce imbunatatiri aduce?

mokanu
14-04-2007, 10:42 AM
Am si eu o problema cu creation master 07 v2.0.Bag satdioanele in fifa ,nerg fara nici o porblema dar nu pot sa joc cu ele in career mode la echipa respectiva desi in creation la stadioane scrie la stadionul respectiv care e echipa care joaca pe el

raul_15
14-04-2007, 10:50 AM
daca ai inceput career inainte e probababil sa nu mearga, shi eu am patzit la fel

urSus
15-04-2007, 12:26 PM
...sal poate sami dea si mie un link direct ptr CM ultimu si sami zica si mie am vazut miniface's si vreau si yo sa le bun plssssss......

Maryusake
15-04-2007, 12:30 PM
sa-mi!!http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=635

urSus
15-04-2007, 12:32 PM
sa-mi!!http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=635

.....ms mult imi dai si mie id tau pls....vreau sa te intrb ceva...sau baga u pe al meu in list adaca nu vrei sal dai punisher_fox16

radustefan_21
15-04-2007, 12:32 PM
A aparut o versiune BETA care deschide si UCL.Mi la dat un prieten.Nu stiu de unde la luat dar au creat deja un patch pt UCL cu Liga 1.

urSus
15-04-2007, 12:58 PM
...imi da o eroare,am dat la posturile anterioare si am vaz aceasi eroare la altu am facut ce zicea ala acuma imi zice ca vrea v2 de la un prog ceva tot de la microsoft da ma las la mana mea....as dori sa stiu si yo cere e ultima versiune de fotoshop pls dac astiti?

radustefan_21
15-04-2007, 01:41 PM
Adobe Photoshop CS3 nu costa mai mult de 400 $ :)):))

Maryusake
15-04-2007, 03:05 PM
...imi da o eroare,am dat la posturile anterioare si am vaz aceasi eroare la altu am facut ce zicea ala acuma imi zice ca vrea v2 de la un prog ceva tot de la microsoft da ma las la mana mea....as dori sa stiu si yo cere e ultima versiune de fotoshop pls dac astiti?

trebuie sa descarci NET frameworck 2.0 de pe site-ul www.microsoft.com:D

Urmelinho
15-04-2007, 03:19 PM
Am si eu o itrebare la lunea mai desteapta. Unde pot gasi Cm pentru UCL. Cica ar fi aparut ceva pentru a putea edita UCL. Cica nu e !00% compatibil dar pozi modifica cam tot si poti adauga si campionate.

Alex
15-04-2007, 03:25 PM
Pe forumul Soccergaming!

Urmelinho
15-04-2007, 03:34 PM
Scuze dar nu gasesc nik. imi poti da un link sau ceva de genul asta ca acolo nu gasesc CM

bog29
15-04-2007, 03:39 PM
Un link pentru Creation Master pentru ucl

http://files.filefront.com/Setup_CM07_BETA_2_06zip/;7176883;/fileinfo.html

radustefan_21
16-04-2007, 01:24 PM
Este versiune BETA nimeni nu garanteaza ca va functiona ca CM 07 2.0!!!
Deci poti strica jocul in 2 timpi si 3 miscari.

Alex
16-04-2007, 01:29 PM
Daca stii sa umbli cu el nu strica nimic!

raul_15
17-04-2007, 06:16 PM
shi nu uita cand ai modificat ceva sa dai la regenerate ...

Urmelinho
17-04-2007, 07:43 PM
nu va faceti probleme. stiu sa lucrez cu el

sPiKe3
25-05-2007, 06:38 PM
va rog frumos spuneti-mi si mie ce pot face eu cu creation master e prima oara cand am instalat un astfel de program cum pun fetele jucatorului cum creez fete(daca se poate) etc pls ajutor am auzit niste chestii de genu import sau altceva

reikko26
31-07-2007, 01:30 PM
plss :help. sa-mi zica cineva un link cu Net Framework 2.0. nu pot sa fac acum upload pe imageshack asa ca va zic ce scrie in speranta ca stie cineva solutia de rezolvare a problemei :( :

~To run this application, you first must install one of the following versions of the .Net Framework. v2.0.50727
Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropiate version of the .Net Framework.~

va rog frumos sa ma ajutati cu un Mesaj Privat macar :(

Edit : :( parca pentru ajutor legat de CM 07 era topicul asta, nu?? De ce nu-mi raspunde nimeni ?? :(

b_ady20
04-08-2007, 06:02 PM
din cate stiu eu se gaseste pe www.microsoft.com

liquid
04-08-2007, 06:04 PM
:( parca pentru ajutor legat de CM 07 era topicul asta, nu?? De ce nu-mi raspunde nimeni ?? :([/B][/COLOR]

doamne cat de greu e sa dai pe google un search :huh: este primul link

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

super_andrey
05-08-2007, 11:43 AM
PLS ajutati-ma nu stiu ce sa fac.... cand incerc sa instalez NET Framerwork ala ..imi da o eroare....ce sa fac.....:confused::confused::confused::confused::c onfused:

spidyp77
05-08-2007, 11:58 AM
am si eu o problema cu creation master 07
am facut un patch cu ajutorul lui prin care il bag pe Christian Vieri la Fiorentina(el nici macar nu exista in joc dar cei de la EA l-au inclus in baza de date ca fiind jucatorul cu id 942). Am instalat patchul tot cu creation master si am intrat in joc sa imi admir jucatorul preferat.
am intrat intr-un meci fiorentina - dinamo si am verficat daca are patcul merge.
chiar mergea, vieri aparea, avea si fata specifica, dar cand m-am uitat si la dinamovisti toti avea fete generice
apoi am verificat toate liga I si toti au scapat de fetele specifice
am reinstalat rlsp si au aparut din nou fetele dar a disparut Vieri din joc


ce-i de facut?


a si ptr super andrey cred ca trebuie sa iei ptr alta versiune a sitemului de operare
daca ai windows pe 32 biti n-o sa iti mearga framework pe 64 biti

Urmelinho
05-08-2007, 01:06 PM
inainte sa faci tu modificarea aia in baza de date fetele se vedeau? te intreb asta pentru ca s-a mai intamplat sa nu mearga fetele. incearca acum sa faci modificarea aia sa vezi daca mai face faza asta.

spidyp77
05-08-2007, 05:44 PM
se vedeau inainte

super_andrey
05-08-2007, 06:28 PM
ma ajutati pls contactati-ma pe andrey07_kaka22 pls am nevoie de ajutor....nu pot instala net framework imi da o eroare nush dece ...pls ajuati-ma....!!!!!!!!!!111111:confused::confused:

b_ady20
05-08-2007, 07:29 PM
daca iti da eroare cand instalezi net framework 2.0 incarca cu 1

Danny_Dinamo_Buc
05-08-2007, 07:51 PM
nu mere bha valcea

politehnicaiasi
20-08-2007, 08:17 AM
Salut am si eu o problema am schimbat o echipa cu CM07 din liga 2 si numele la jucatori,am sters toate salvarile dar , tot nu imi mere la cariera???in rest merge sa joc cu ea.Ce trebue sa fac sa mearga si in cariera??.si cum pot baga un logo sa schimb logo?am facut un logo la dimensiuni si format .FSH ,si nu imi merge imi da eroare .poate imi puteti da cine ceva explicatii;)

Urmelinho
20-08-2007, 12:11 PM
[1] Nu mai editati patchul facut de Fifa Romania (asyta da cvreti ca cei de la Fifa Romania sa va poata acorda suport)
[2] Incearca sa dai built la fisierele fat si bh
[3] Logoul fal in format bmp sau png ca sa il poti baga

politehnicaiasi
20-08-2007, 07:01 PM
Idea ca am facut la logo si asa dar tot nu mere da o eroare ceva de genul''Error: 5015:Image has a wrong size. Check the correct size doing an export operation. Many files accept single and double size, kits accept 1gK and 2gK size''

politehnicaiasi
20-08-2007, 07:03 PM
si cum as putea face un echipament cu ce program stie cineva?

leut
20-08-2007, 07:16 PM
S-a mai zis de multe ori....Ai nevoie de un template bun si de Adobe Photoshop

Urmelinho
26-08-2007, 10:32 PM
templateuri sunt si pe forum si photoshop il gasesti pe siteul oficial al photoshop-ului dar demo

fryca
27-08-2007, 10:39 AM
am si eu o problema ... dupa ce fac ceva transferuri in cm07 dau save si imi da don't send... ma ajuta si pe mn cineva pls:(

jurnalistul2000
27-08-2007, 05:52 PM
si mie imi da dont send.dupa ce am instalat un stadion, nu imi mai apare deloc primul 11.ce-i de facut?

Urmelinho
27-08-2007, 06:23 PM
pai e ceva foarte simplu.


NU MAI EDITATI VOI PENTRU CA SE POATE BULI JOCUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leut
27-08-2007, 06:54 PM
Nu ar trebui sa editati nimic dar ca sa aveti vreo sansa stergeti fisieru fifa 07 din my documents

fryca
30-08-2007, 07:44 AM
dar mie nu imi da don't send cant intru in fifa ... imi da dupa ce dau save ... nici nu apuc sa ma intrebe dak vreau sa salvez:confused:

dany0532
31-08-2007, 07:31 PM
cum instalez kiturile cu cm07 sau spunetimi si mie de ce nu merge, pentru ca dau la Teams aleg echipa (U Craiova) dau la kits, apoi Load aleg poza ii dau save si dak apas pe un alt submeniu si apoi iar la kits imi apre tot kitul cel vechi. si nici in joc nu imi apare. c sa fac?

Urmelinho
31-08-2007, 07:35 PM
poate nu i-ai dar built. nu prea am lucrat cu CM dar cred ca asta este problema

dany0532
31-08-2007, 07:41 PM
cum instalez kiturile cu cm07 sau spunetimi si mie de ce nu merge, pentru ca dau la Teams aleg echipa (U Craiova) dau la kits, apoi Load aleg poza ii dau save si dak apas pe un alt submeniu si apoi iar la kits imi apre tot kitul cel vechi. si nici in joc nu imi apare. c sa fac?
La fel imi face la toate echipele nu neaparat din liga 1
Gata am aflat.

b_ady20
31-08-2007, 08:45 PM
Rlsp nu trebuie editat pentru ca jocul va deveni instabil ... si apoi u editezi patch-ul celor de la FifaRo fara acordul lor si apoi vrei asistenta ca nu iti mai merge jocul cum trebuie ?!:p

Pantera
20-10-2007, 07:46 PM
sal am si eu o problema cu creation master 07 :) , am creat un jucator cu CM si lam bagat la o anumita echipa si cand intru in fifa numi apare acel jucator oare dc?:) scz k am deschis thread now :)

liquid
20-10-2007, 07:50 PM
Unit cu Creation Master :)

Pantera
20-10-2007, 09:08 PM
Thx liquid :) you'r the best ;)

DiSk
24-10-2007, 12:37 PM
a aparut creation master 07 penttru fifa 08 sau merge sa creez si cu ala din fifa 07 ?

sdc
24-10-2007, 12:46 PM
n-a aparut inca pentru FIFA08,cu ala de la 07 nu merge

DiSk
24-10-2007, 01:02 PM
n-a aparut inca pentru FIFA08,cu ala de la 07 nu merge

da-mi si mie linkulde unde iau microsoft framework ca nu gasesc 2.1 decat 2.0
Multumesc anticipat !!!

RoB!Y
27-10-2007, 11:30 PM
datimi si mie link-ul de unde pot cm 07 pt ucl

vali_valcea1991
27-10-2007, 11:54 PM
datimi si mie link-ul de unde pot cm 07 pt ucl

nu exista cm pt ucl :P

reikko26
28-10-2007, 04:27 AM
de fapt, cand dai Files la CM 07 iti apare optiunea UCL

download http://files.filefront.com/Setup+CM07+2+09zip/;8295095;/fileinfo.html

KERLON MOURA DE SOUZA
08-11-2007, 04:01 PM
Cum Se Poate Mari Bugetul Unei Echipe Mai Mult De 100 De Milioane Euro??

reikko26
20-11-2007, 07:56 PM
nu se poate

lngrobert
22-11-2007, 04:17 PM
se strica jocu....
dar cand apare cm 08 ???

reikko26
22-11-2007, 04:22 PM
http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=7466 :p

KERLON MOURA DE SOUZA
26-11-2007, 07:39 PM
exista vre-un patch care sa mareasca realitatea in joc la 2007, adica nu stiu cat de interesant este in spania sa te bati la titlu cu Zaragoza sau cu Huelva iar Barca si Real sa se lupte la retrogradare

aditzu2710
30-11-2007, 12:26 AM
am si yo o intrebare.se poate sa mai joci intr-o cariera salvata dupa ce ai modificat ceva cu cm 07?mie imi da don`t sent.am adaugat stadionu` lu` celtic si imi da eraorea aia.pls spuneti-mi si mie .

cosmin targoviste
30-11-2007, 05:55 AM
Pai normal ca nu mai merge.
Tebuie sa stergi tot ce e in My Documents->Fifa 2008,deci si cariera.Trebuie sa incepi alta.E acelasi lucru cum era si cu Liga 1,dupa ce il instalai nu mai purteai continua carierele incepute inainte.Bafta!

dudu08
08-03-2008, 11:04 PM
da imi ziceti si mie unde se salveaza fisiere dupa ce am facut transf