PDA

View Full Version : Realizarea unui patch complet cu LIGA 1 Burger

Tectronix
05-11-2006, 08:45 AM
Ar fi placut pentru toti cei care iubesc acest joc sa realizam un patch complet pentru Liga 1 din Romanaia. Eu cred ca acest lucru se poate realiza cu contributia celor care stiu sa adauge cate ceva la acest joc.Eu am incercat sa adaug echipamentul Stelei in fifamanager 2007 si am reusit, folosind un tutorial de pe forumul Ea Sports.Stiu ca mai sunt baieti pe acest forum care deja sau implicat de ceva timp in asa ceva.Pareri!?

Armag3don
05-11-2006, 09:09 AM
Ar fi interesant...dar pana atunci pune si tu linkul cu tutorialul ala si daca are cineva toate stemele echipelor din Liga I il rog sa posteze aici. :D

Blipo_14
05-11-2006, 02:20 PM
pe linkul acesta sunt tutoriale pt echipamente , fete , steme , stadioane si altele !!!

http://www.fm07.de/en/index.php?menu=insid...te=ediwerkstatt (http://www.fm07.de/en/index.php?menu=insidefm&rubrik=insidefm&site=ediwerkstatt)

Armag3don
05-11-2006, 05:20 PM
Ms de link Blipo...interesant. Dar tot nu am reusit sa inteleg cum sa bag echipamentele in joc. Cine stie il rog sa explice aici :D

DarkComy
06-11-2006, 03:36 PM
O sa ajut si eu daca e , o sa caut ( fac) materialele . Stemele , rendere de jucatori , imagini de stadioane ... sa vedem. :)

horiababu
06-11-2006, 04:55 PM
pentru steaua de ex se gasesc imagini cu jucatori pe uefa.com la sectiunea clubului si cred ca sunt bune trebuiesc doar decupate....

Tectronix
06-11-2006, 05:54 PM
Formatul echipamentelor din Fifamanager 2007 este cel folosit la fifa 2006.ATENTIE! Nu cautati degeaba.Tutorialul o sa il fac si o il postez, dar ne trebuie echipamente format fifa 2006. De fapt sunt bune si cele de la fia 2007 pt ca se pot transforma f. usor. Eu nu prea am timp sa ma apuc sa invat sa fac echipamente, dar am vazut ca sunt baieti care au reusit. Daca ai convingem sa le faca pentru mai multe echipe facem si patchul>Pe curind!

FILIPDINAMO
06-11-2006, 06:02 PM
pentru DINAMO imagini cu tot lotul diamovist: http://www.dinamomania.net/lot.php

Armag3don
06-11-2006, 08:27 PM
Formatul echipamentelor din Fifamanager 2007 este cel folosit la fifa 2006.ATENTIE! Nu cautati degeaba.Tutorialul o sa il fac si o il postez, dar ne trebuie echipamente format fifa 2006. De fapt sunt bune si cele de la fia 2007 pt ca se pot transforma f. usor. Eu nu prea am timp sa ma apuc sa invat sa fac echipamente, dar am vazut ca sunt baieti care au reusit. Daca ai convingem sa le faca pentru mai multe echipe facem si patchul>Pe curind!
[/b]

Si cu ce le transform in format de fifa 06? Ca nu am gasit pe nicaieri.

r5m
06-11-2006, 09:39 PM
Formatul este asemanator, nu este acelasi. ;)

Tectronix
07-11-2006, 07:07 AM
Cu KITMASTER se pot transforma echipamentele. Dar cine face echipamentele reale? Cred ca este multa munca sa le creezi!

Gorghette
07-11-2006, 09:52 PM
La FIFA Manager 06 era o problema la echipamente, pentru ca era templateul diferit fata de fifa06. Banderola de capitan o aveau toti jucatorii, si jucatorul care era capitan, avea jambierul in loc de maneca cu banderola :P

eLiTe
08-11-2006, 05:02 PM
eu zic ca e buna liga din jocul obisnuit

Ilici Man
08-11-2006, 09:21 PM
Pot sa va fac eu rost de poze cu siglele echipelor (toate din a, majoritatea din b si cateva din c) si poze cu majoritatea jucatorilor din divizia a.

Tectronix
09-11-2006, 12:36 PM
eu zic ca e buna liga din jocul obisnuit
[/b]
Intradevar, liga din joc este buna, insa noi ne refeream la faptul ca ar fii mult mai misto sa avem echipamente, badge-uri, fete, poze etc.
Eu as face patch-ul cu echipamente dar nu am aceste echipamente. Cred ca am sa ma apuc sa le fac macar pentru echipele bucurestene. De altfel am inceput sa fac fete pentru joc si vad ca merge.Eu cred ca daca ne implicam se va realiza.Pe curind!

DarkComy
09-11-2006, 01:12 PM
@Tectronix fete pt joc... adica rendere nu ?? fete din realitate decupate .... eu m-am apucat la jucatorii U Craiova !

Tectronix
09-11-2006, 03:59 PM
@Tectronix fete pt joc... adica rendere nu ?? fete din realitate decupate .... eu m-am apucat la jucatorii U Craiova !
[/b]
......faci fetele 3d ale jucatorilor sau portrete? Daca faci fetele 3d este excelent, si eu m-am apucat!

Gorghette
09-11-2006, 07:05 PM
Am incercat si eu sa fac renderele la 06 dar se vedea albul ala in spate. Si ii dadeam backgroundul transparent si tot alb se vedea fundalul pozei.

r5m
09-11-2006, 07:19 PM
Ce format ai salvat? :P

Gorghette
09-11-2006, 08:19 PM
.tga ca asa erau toate fetele bagate in joc.

http://img205.imageshack.us/img205/8021/untitlediv3.png

fifam07
10-11-2006, 10:08 AM
:P

DarkComy
10-11-2006, 11:24 AM
:P
[/b]

vrei warn???? citeste regulamentul!!!

BV BluE_LioN

Gorghette
10-11-2006, 06:34 PM
Despre asta vorbeam intr-un post anterior. I-am dat backgroundul transparent am copiat stema, am sters albul acela, si cand transform in .tga, se vede cu albul acela pe fundal. Si la pozele jucatorilor imi face la fel.

ms Comy ;)

http://img483.imageshack.us/img483/6720/sadok6.jpg

Armag3don
10-11-2006, 08:58 PM
Am reusit si eu sa bag stemele la toate echipele...Dar la mine stema de la urziceni se vede incredibil de najpa...mult mai nasol decat cea cu alb in spate... La poze nu prea m-am bagat, insa as vrea sa stiu cum se baga echipamentele ca nu am reusit...Daca stie cineva il rog sa scrie pas cu pas aici. :D

DarkComy
10-11-2006, 09:21 PM
1. Blue , vezi ca stema de la Ceahlaul e aia veche care ai pus-o , iti fac rost de cea noua + mi se pare ca o am eu de la Pandurii si Vaslui ca vad ca iti lipsesc

2. O sa iti explic pe YM cum sa faci transparenta

3. Am rezolvat problema cu transparenta si iata cum se vede
http://img234.imageshack.us/img234/7489/saceanusm1.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=saceanusm1.jpg)

RIGSGO
11-11-2006, 03:53 AM
BluE_LioN

Otelul Galati are alta emblema :flipa:

Gorghette
11-11-2006, 11:18 AM
Stiu man ca e cea veche. Si la Ceahlaul e cea veche, si mai trebuie sa le bag pe cele de la Pandurii si Vaslui.

DOgU
11-11-2006, 10:06 PM
pai porma
puteti face un patch su STEME ,fete ca rlsp ?
daca puteti!!?

Gorghette
12-11-2006, 12:34 AM
Va place ? La Steaua le-am bagat fetele la toti jucatorii, iar la Craiova lui Bornescu, Ionescu, Stemat si Velcovici, maine o sa le fac la toti de la Craiova si cred ca o sa incep sa fac la toata liga 1.

http://img98.imageshack.us/img98/6315/ades5.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/5256/asdkt6.jpg

Armag3don
12-11-2006, 01:23 PM
Misto...esti tare :D

P.S. Si totusi nu stie nimeni cum bag echipamente?

sisu_stelistul
12-11-2006, 02:45 PM
Felicitari, sper sa vina si un patch cat mai curand :P

andrei2sergiu
12-11-2006, 10:07 PM
Salutare...ajutati-ma si pe mine cu emblemele astea ...ca ma chinui de o zi si tot nu am reusit sa le fac sa mearga...poate imi explica si mie cineva...plz (sunt cocalar) plz (sunt cocalar) ;;)

crikiki
13-11-2006, 02:50 PM
poate sa imi explice si mie cineva cum bag stemele echipelor in joc?? plss (sunt cocalar de mirc)s

Klrmn_reloaded
13-11-2006, 03:13 PM
Ca la Fifa Manager 06...dooh

iahim1984
14-11-2006, 01:20 PM
Buna ziua !!! O mare rugaminte , nu exista programe de modificat direct in baza de date a jocului , cum se face acel pach . CUM SE FAC ECHIPAMENTELE ? ca emplemele si fetele se baga usor , echipamentul este mai greu de facut . Help me pls

Jolly
14-11-2006, 05:43 PM
Am 1 interbare -sper sa nu repet din greseala de la alcineva- Daca este cineva care se precepe si vrea .. sa faca un patch pentru FIFA MANAGER 07 cu Liga 1 Burger .

Teatralic
14-11-2006, 09:44 PM
http://fmzone.gamaxx.de/site/index3.php?si..._Rum%E4nien.exe (http://fmzone.gamaxx.de/site/index3.php?site=downloads&load_file=458&filename=Z-File_Rum%E4nien.exe)

inca nu am incercat ... sa vad

DarkComy
14-11-2006, 10:15 PM
Am 1 interbare -sper sa nu repet din greseala de la alcineva- Daca este cineva care se precepe si vrea .. sa faca un patch pentru FIFA MANAGER 07 cu Liga 1 Burger .
[/b]

Noi ce dracu facem aici ma??

Ce vrei acuma?? sa postam mare pe site si pe forum FIFAROMANIA LUCREAZA LA PATCH !!!! ??? citeste si tu ce s-a discutat si iti dai seama ca lucram la patch !

afaster
15-11-2006, 06:25 PM
urmaritzi forumul oficial al jocului. si fm-corner deasemenea.se pare ca vor lansa un megapatch cu toate ligile din lume(ma rog, ar fi cam prea mult, dar asa am auzit)

Klrmn_reloaded
15-11-2006, 06:29 PM
O sa lanseze cand o sa am eu par pe unghii! Si stiu foarte bine ce vorbesc !

afaster
15-11-2006, 06:34 PM
paru pe unghii creste foarte rar, asa ca intleg din postu tau ca nu vor face acel patch?pacat, ca imi placea ideea.cu toate ligile.da macar daca ar face cu mare parte din ele.ca acu jocu e cam slabutz la partea cu ligile si jucatorii.da nu inteleg eu cum se poate schimba sau pune o noua liga in jocu asta? este vre-un (sunt agramat) center creation pe undeva? sau il fac in c++? lamuritzi-ma si pe mine.

Jolly
18-11-2006, 07:10 PM
Deci pana la urma face cineva patch?...Nu vreau sa sune asa dar...

Klrmn_reloaded
18-11-2006, 08:18 PM
Nu ti se pare ca esti boring? S-a zis ca da, de ce trebuie sa mai intrebi si tu o data?

DarkComy
18-11-2006, 10:35 PM
AM MAI ZIS CA SE LUCREAZA LA PATCH!!!

Cine mai pune intrebarea asta are warn !!!

Jokes
19-11-2006, 12:18 PM
Need help?!Eu doar la Photosho ma pricep.

alexmagictricks
19-11-2006, 09:00 PM
Eu am toate kiturile in format fifa manager 07 dar nu stiu cum sa le importez.

DarkComy
19-11-2006, 10:28 PM
de unde ai kiturile?

afaster
20-11-2006, 02:16 AM
O sa lanseze cand o sa am eu par pe unghii! Si stiu foarte bine ce vorbesc !
[/b]

ia uitati la topicu asta:
http://fmcorner.4players.de/forum/showthread.php?t=10610
pare promitator, nu? incpe sa creasca paru pe unghii la careva?haha... sper sa avem si romania in patchul ala. par sa stie ceva treaba tipii aia de la fmcorner.

pai si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am kituri in format fifam07, ca doar e acelasi ca si la 06, nu?haha...doar trebe sa xtragi bmpul si sa il gaci fdh sau asa ceva...haha...
darkcomy, esti tare cu intrebarea asta...te temi ca va fura voua kiturile de la fifa07?haha....nici nu au acelasi format...haha...desi sunt misto...o sa faceti kituri si pt. manager07?grabiti-va...haha...ca uite, alexmagictricks le are deja...haha...poate v-o ia inainte...haha...

Klrmn_reloaded
20-11-2006, 10:01 AM
cand o sa intelegeti ca patchul ala MARE a lu` shwan e o mare vrajeala?

DarkComy
20-11-2006, 10:16 AM
ia uitati la topicu asta:
http://fmcorner.4players.de/forum/showthread.php?t=10610
pare promitator, nu? incpe sa creasca paru pe unghii la careva?haha... sper sa avem si romania in patchul ala. par sa stie ceva treaba tipii aia de la fmcorner.

pai si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am kituri in format fifam07, ca doar e acelasi ca si la 06, nu?haha...doar trebe sa xtragi bmpul si sa il gaci fdh sau asa ceva...haha...
darkcomy, esti tare cu intrebarea asta...te temi ca va fura voua kiturile de la fifa07?haha....nici nu au acelasi format...haha...desi sunt misto...o sa faceti kituri si pt. manager07?grabiti-va...haha...ca uite, alexmagictricks le are deja...haha...poate v-o ia inainte...haha...
[/b]

Ce crezi ca e greu sa convertesti kiturile din formatul FIFA07 in FM06 ?? :fluier: ... iti dai seama ca ala a luat kiturile de undeva ca nu avea timp sa faca 28x3= 84 de kituri . Asa ca poate sa ne-o ia inainte , dar daca a folosit kiturile din RLSP fara acordul FIFAROMANIA probabil va fi nevoit sa le scoata ! :)

afaster
20-11-2006, 12:48 PM
mah, ala reloaded, nu stii sa citesti sau ai nevoie de ochelari? cine draq vorbea de shwan? io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) vorbsc de fmcorner?! macar te-ai uitat la linkul ala?

darkcomy, de ce "va trebui" sa le scoata? aveti cumva copyright?si in plus nimeni nu le vinde asa ca... nu e greu sa le transformi? da cum draq sa le transformi?ca doar no sa ma apuc sa le tai si sa l potrivesc in format manager 06? mai bine ma apuc sa le desenez iar.
si sincer nu neaparat imi dau sama ca le-a luat de undeva...daca omu chiar le-a facut el? voi astia de la fifaromania sunteti numa o vorba, da si anul trecut ati zis ca faceti un patch la manager si ati facut un mare fisssss...iar kiturile de anu trecut vi le-a facut unu de la fifamanager.it, unu tiger...asa ca mai lasati faza cu daca le-a luat de la fifaromania...cxa nu sunteti voi aia mai grozavi.
io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) inca le stpun tuturor care vor un patch , sa urmareasca linkul asta:
SI EU ATUNCI ITI ZIC SA NU FACI RECLAMA!!

DarkComy
20-11-2006, 01:00 PM
Daca prin convertire tu intelegi sa tai din el astfel incat sa incapa in formatul FM06 .. atunci nu are rost sa ma continuam discutia

aveti cumva copyright?[/b]

DA ;)

Bai baiatule , cred ca tu ai nevoie de ochelari nu kellerman ... Spui ca nu am scos patch pentru Fifa Manager anul trecut ...( e adevarat dar la cat a fost de luru la RLSP + cate stadioane au facut .. mda tu crezi ca dai din palme si gata kitul sau stadionul) dar atunci cum ne-a facut unul de la fifamanager.it kiturile? daca noi n-am facut patch :lol:

Apropo Klrmn_reloaded are mai multa experienta cu Fifa Manager decat ai tu asa ca stie ce vorbeste stai linistit

afaster
20-11-2006, 01:29 PM
in general eu stau linistit.asa ca nu iti fa probleme. ;)
n-am zis eu niciodata ca am experienta...si evident ca reloaded-ul ala trebuie sa aiba mai multa, doar e reloaded.... :D
patchul nu l-ati facut voi, din moment ce vi l-a facut tiger :o ...pentru fifa!!! :huh: :o iar in patchul pt. manager nici macar nu v-ati chinuit sa schimbati tiparul, de purtau aia sosete in loc de mineci si viceversa. :lol: asta ca sa vedeti cit de buni sunteti... :P
copyright?macar stii tu ce inseamna asta?poate aveti pe numele siteului, desi nu vad nici unde markerul de copyright, asa ca degaba, da pentru patchuri nu aveti cum sa aveti.si nu ca instig eu la furt intelectual, dar curios as fi sa vad cum, CUM, veti face ca cineva sa nu va foloseasca patchul? :huh:
cit despre inlocuirea linkului dat de mine cu inteligenta expresie, nu denota decit ca va e frica, teribil de frica de concurenta. in limba romana asta stiu ca se numeste LASITATE!!!

asa ca fratilor, urmariti linkul asta pentru patchuri fifa manager 07:
SI EU ATUNCI ITI ZIC SA NU FACI RECLAMA!!

DarkComy
20-11-2006, 01:38 PM
Tu esti nebun ?? Am lansat noi patch pentru FIFA MANAGER 06? :lol: NU , si atunci de ce spui ca am copiat dupa tiger-ul asta .

Cat despre FIFA ... vino frate cu dovezi ca a facut ala kiturile sau sa intre aici sa vorbim :lol:

In caz ca nu ai observat ... primul link ti l-am lasat dar mi se pare aiurea sa postezi acelasi link in fiecare post asa ca daia il sterg

mns
20-11-2006, 01:44 PM
Lipsesc si eu o vreme de pe forum si apar toti dubiosii sa ne acuze de furt.

Hai, ia valea de aici.

afaster
20-11-2006, 02:00 PM
no stai calm, mah, asa cum imi zica si mie colegu lu matale...ca valea e departe, inca tre (sunt cocalar de mirc) sa mai urc o tira...
darkcomy, io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) m-am gresit . ca nu voi ati facut patchu`, ci experimentatu ala reloaded, acu m-am uitat mai cu atentie. da numa ca sa stii, el l-o adverizat ca fiind facut de fifaromania. mare smecher...
si calm, mah baieti.ca io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu mi-s dubios, de unde-ti veni ideea asta, draga mns?
si vad ca tare va mai incordati muschii cu warnurile.mai am 80 la suta.vai vai.
mns, vrei sa vala eu de-aicea? ia warnuieste-ma. sa-ti vad muschii de dictator...

DarkComy
20-11-2006, 02:28 PM
afaster ca sa te lamuresti , citeste linkul asta http://forum.fifaromania.net/index.php?s=&...ost&p=86751 (http://forum.fifaromania.net/index.php?s=&showtopic=3985&view=findpost&p=86751)

afaster
20-11-2006, 02:43 PM
io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) cum am spus in postu pe care vad ca te ciciesti sa il lasi in topic, nu v-am acuzat nici pe voi nici pe tiger.am remarcat si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ca patchul ala nu de la fifaromania si nu e nici de pe fifamanager.it.reloadedul ala mi-a dat odat un link, zicind ca e de la fifaromania.
si ca sa ii fac marea placere lu mns, o sa dispar depe forumu vostru , da mai intii pune pe topic tot ce am postat.

DarkComy
20-11-2006, 03:08 PM
iar kiturile de anu trecut vi le-a facut unu de la fifamanager.it, unu tiger...asa ca mai lasati faza cu daca le-a luat de la fifaromania...cxa nu sunteti voi aia mai grozavi.
io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) [/b]

Mda :fluier: , mai bine ti-ai cere scuze ca ai vorbit in necunostinta de cauza :)

Tectronix
20-11-2006, 07:40 PM
Salut tuturor! Ar fi floare la ureche sa putem utiliza kiturile celor de la fifaromania, dar nu cred ca vor fi de acoord pentru ca este dreptul lor.Daca ne-ar ajuta in vreun fel, iar un eventual patch bine realizat sa fie postat de ei.ar fi minunat S-a mai pus problema asta si anul trecut si piedica a fost GLORIA pe care ar dobindi-o cei care ar utiliza acetste kituri.Eu am incercat sa fac fetele si aproape am reusit insa m-am blocat undeva. Ma refer la fetele 3D din joc si nu pozele format TGA. Macar daca ne-ar ajuta cu ceva sfaturi in materie de photoshop sau adaugarea texturilor in joc ar fi minunat. Mai am doua saptamini si m-i se termina concediul.Poate reusim ceva pina atunci! Si kelerman reloaded este priceput, stiu asta de anul trecut! Si el cred ca ar fi dispus sa facem un patch pentru cei care iubim acest joc si nu avem nici un interes sa furam din munca altora, ci doar sa ne bucuram de ea!Despre asta ar trebuii sa vb poate se rezolva ceva. Pe curind!

Klrmn_reloaded
20-11-2006, 07:50 PM
ba afaster nush (sunt cocalar de mirc)-cum te invit cu mare placere sa iti iei talpasita d-aici ca sa nu faca cineva urat si sa nu mai dormi noaptea. Cand eu spun ca nu se va face niciun patch din ala MARE cum zici tu, pai nu se va face, pentru ca eu stiu despre ce vorbesc. Shwan e unul dintre adminii fmcorner, asa ca stiu ce am zis cand am adus vorba de el. Fifamanager.it nu a luat niciun kit ilegal de la fifaromania, ei doar punand in patch ce au primit de la altii, adica RIGSGO si alte dobitoace de cartite. Inainte sa te mai pui vreodata in gura cu mine, sau sa incerci sa te dai mare si tare, gandeste-te ca nu vorbesti cu soarecii din fata blocului tau ci cu cineva care are ceva experienta in FifaManager si stie cat de greu e sa faci un patch care sa contina 2-3 ligi cu echipamente si tot ce trebuie, d-apai 60 sau cate sunt in lume. Asa ca, taci naibii din gura, idiotule!

PS. Daca nu stii care a fost activitatea mea aici pe forum, nu te baga ca musca la cacat!
PS 2: Cum sa ne faca ma desteptule aia de la fifamanager.it kiturile pt fifa? Tu gandesti ce vorbesti? :lol:

alexmagictricks
20-11-2006, 10:11 PM
Uite-ti dovezile
http://img75.imageshack.us/img75/4673/fcvasluihomepu1.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/5835/poliiasihomell6.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/9866/rapidhomevw4.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/2484/steauaawayji1.jpg
Am pus asa pe care le-am gasit mai repede.Oricum eu nu am venit aicea sa ma laud ca am si ca dreg.Eu probabil o sa-mi fac patchu meu si atata tot.Kiturile poate arata pixelate si restu dar is transformate si trebuie retusate..dar daca vreti va pot arata kiturile originale si o sa vedeti cu adevarat daca sunt bune sau nu.

afaster
20-11-2006, 11:34 PM
ba afaster nush (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc)-cum te invit cu mare placere sa iti iei talpasita d-aici ca sa nu faca cineva urat si sa nu mai dormi noaptea. Cand eu spun ca nu se va face niciun patch din ala MARE cum zici tu, pai nu se va face, pentru ca eu stiu despre ce vorbesc. Shwan e unul dintre adminii fmcorner, asa ca stiu ce am zis cand am adus vorba de el. Fifamanager.it nu a luat niciun kit ilegal de la fifaromania, ei doar punand in patch ce au primit de la altii, adica RIGSGO si alte dobitoace de cartite. Inainte sa te mai pui vreodata in gura cu mine, sau sa incerci sa te dai mare si tare, gandeste-te ca nu vorbesti cu soarecii din fata blocului tau ci cu cineva care are ceva experienta in FifaManager si stie cat de greu e sa faci un patch care sa contina 2-3 ligi cu echipamente si tot ce trebuie, d-apai 60 sau cate sunt in lume. Asa ca, taci naibii din gura, idiotule!

PS. Daca nu stii care a fost activitatea mea aici pe forum, nu te baga ca musca la cacat!
PS 2: Cum sa ne faca ma desteptule aia de la fifamanager.it kiturile pt fifa? Tu gandesti ce vorbesti? :lol:
[/b]

adica sa faca urit si EU sa nu mai dorm noaptea?asta denota un nivel de inteligenta pe la clasa a III-a.

despre patchul ala MARE: tu macar te-ai uitat la linkul ala, sa vezi imagini din patchul ala? iar cu siguranta, daca TU zici ca nu se va face, asa e. mare smecher m-am mai crezut, sa nu ascult de vorba ta...cah...

cit despre ce am spus despre kituri, patchuri si altele legate , imi cer scuze vis-a-vis de echipa fifaromania, minus reloadedul asta mic.folosesc patchurile fifaromania pt. fifa de 2 ani, si au fost foarte bune tot timpul. EU am gresit, confundint un patch cu altul, si am explicat de ce.intr-adevar, kiturile alea de imbracau jucatorii sosete in loc de mineci, nu era facut de tiger (cum s-ar fi putut oare?) ci de unu kellerman, pare-se reloadedul asta mic si aprig.

soarecii de bloc, probabil ca ii cunosti TU, reloaded draga, de ii amintesti.eu nu ma iau in gura cu tine (parca imi suna a clasa a III-a din nou) doar TE ACUZ ca esti un increzut fara pereche. poate ai tu exprienta in fifamanager, dar caracterul ti-e invers proportional.asa ca mai bine ai lasa din experienta ta si altora, da de ti-ar mai creste o lecuta si caracterul.

IDIOT? SI NU ARE NICI UN WARN? ATRAG ATENTIA MODERATORILOR CA LIMBAJUL FOLOSIT DE RELOADED CONTRAVINE ART. 3.6 DIN REGULAMENTUL FORUMULUI:
3.6 Injuraturi si atitudine injositoare fata de alti membrii

NU sunt acceptate injuraturile. Cu toate ca am incercat sa blocam o mare parte din anumite cuvinte, nu va bazati pe faptul ca ati cenzurat cuvantul.

Nu vom accepta incercarile unor utilizatori de a injosi altii membrii pe baza credintei, rasei, atitudinii, varstei, sexului, numarului de mesaje la forum, sau in cazul siteului nostru in primul rand in functie de echipa a carui suporter este membrul vizat.

ASA CA CER MODIFICAREA NIVLULUI DE AVERTIZARE CU +1 PENTRU RELOADED.

musca la cacat? no comment...

Klrmn_reloaded
21-11-2006, 03:49 PM
Baiete, nu stii cu cine vorbesti si ce vorbesti. Asa ca te rog frumos sa taci din gura!

DeadHope
22-11-2006, 03:40 PM
Pst! Taceti amandoi ca va luati ban! Fara comentarii! OK?

afaster
22-11-2006, 09:24 PM
ba afaster [...]Asa ca, taci naibii din gura, idiotule!
[/b]

si pentru asta nu ia ban, dar eu pentru ca am postat de citeva ori la rind un link catre alt site, am luat.mare forum...

DeadHope
22-11-2006, 10:30 PM
Hai! Gata, liniste! Treceti la subiect ca deja ma enervez!

afaster
24-11-2006, 12:20 AM
n-ai decit...

DarkComy
24-11-2006, 06:18 PM
Tu chiar vrei sa ne suparam ??

Teatralic
24-11-2006, 06:51 PM
mah fratilori cat mai dureaza???
mai iese patchul sapt. asta?
w8 4 answ. !

DarkComy
24-11-2006, 08:06 PM
Frate dar tu crezi ca se face asa usor??? Aveti rabdare!

Avem si noi viata personala , liceu , facultate...

Raspunsul e NU

afaster
25-11-2006, 01:50 AM
:lol:

wakefield
25-11-2006, 10:49 AM
Salut
vad ca dupa atatia ani de net, romanii tot se cearta ca chiorii pe forumuri si chat-uri.

in alta ordine de idei, constructiva de data asta, aveti nevoie de jucatori cu editarea ligii II? o am aproape gata si in prezent lucrez la liga III.
nu ma pricep la photoshop-uri si grafica dar ma pricep la jucatori. daca e nevoie de ajutor dati un pm
numai bine

figo
26-11-2006, 10:29 PM
poate cineva sa-mi zik si mie cand va fi gata patchul ?(cu aproximatie)pls

RIGSGO
27-11-2006, 02:06 AM
ba afaster nush (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc)-cum te invit cu mare placere sa iti iei talpasita d-aici ca sa nu faca cineva urat si sa nu mai dormi noaptea. Cand eu spun ca nu se va face niciun patch din ala MARE cum zici tu, pai nu se va face, pentru ca eu stiu despre ce vorbesc. Shwan e unul dintre adminii fmcorner, asa ca stiu ce am zis cand am adus vorba de el. Fifamanager.it nu a luat niciun kit ilegal de la fifaromania, ei doar punand in patch ce au primit de la altii, adica RIGSGO si alte dobitoace de cartite. Inainte sa te mai pui vreodata in gura cu mine, sau sa incerci sa te dai mare si tare, gandeste-te ca nu vorbesti cu soarecii din fata blocului tau ci cu cineva care are ceva experienta in FifaManager si stie cat de greu e sa faci un patch care sa contina 2-3 ligi cu echipamente si tot ce trebuie, d-apai 60 sau cate sunt in lume. Asa ca, taci naibii din gura, idiotule!

[/b]
Vreau sa spun doar atat si cu asta gat : inainte sa le trimit echipamentele celor de la Fifamanager.it Leam zis ca sunt facute de Fifaromania si ca sa le ceara ei personal voie de la Fifaromania ca sa puna echipamentele facute de ei in patch.......dupa o saptamana si ceva am primit o confirmare de la Fifamanager.it ca sa le trimit echipamentele pentru a le pune in patch ............... si a ieist ceea ce a iesit adit SCANDAL

PICIU
29-11-2006, 08:45 AM
cam pe ce data o sa scoateti patchul?o sa-l scoateti anul asta?

Tectronix
29-11-2006, 01:23 PM
cam pe ce data o sa scoateti patchul?o sa-l scoateti anul asta?
[/b]
Mai bine intrebatii pe cei de la fifaromania daca sunt dispusi sa ajute cu ceva, mai ales cu kiturile ca e munca multa sa le facem.

kido
01-12-2006, 10:35 AM
Va rog raspundeti si mie cand va fi gata patchu k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) mor aici de inima....mor de nerabdare ...e super manageru07 va spun...e mai usor de jucat 07 decat celelate din anii din urma...va rog raspundeti-mi cand e gata patchu si macar dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) e gata anul asta!!! :puncte:

r5m
01-12-2006, 11:30 AM
Peciul e gata de vreo 2 ani dar baietii sunt rai si se joaca numai ei... :P

kido
01-12-2006, 01:07 PM
pai vad si eu ca joaca numai ei...nimeni nu zice nimic despre aparitia patchului toti vorbesc despre el dar cand apare nimeni nu pomeneste... :romania:

MariusTMA
01-12-2006, 04:25 PM
Am si eu o intrebare cum se aduga echipamentul la nationale?
Daca pun de exemplu brazil.tga imi arata echipamentul doar la away iar daca pun sub forma echipei de club brazil_a.tga,brazil_h.tga nu imi arata nimic deci cum pot avea si pentru home si away echipament la nationala?

DeadHope
02-12-2006, 04:53 PM
Nu prea cred ca are legatura cu ce se vorbeste aici, asa ca taci.

MariusTMA
02-12-2006, 07:06 PM
si nu poti sa zici altfel decat "asa ca taci" sau sa imi arati tu unde sa intreb pentru ca eu am vazut in topicul "Badges , echipamente si fete" ca era un link spre acest topic dar se pare ca pe forumul asta doar se jigneste nu se ajuta.
Mersi de raspuns nu te mai deranjez.

king_rocky
03-12-2006, 07:49 AM
ba, toti va plangeti ca aveti nevoie de patch. pai daca vreti neaparat sa aveti liga I, a-II-a si a-III-a puteti sa le faceti si voi, dar fara echipamente, embleme... eu m-am saturat sa astept atat si in 3 ore am facut liga a II-a cu doua serii si liga a III-a cu 8 serii (la mine cel putin nu merge sa fac 6 serii). nu am embleme si echipamente, da macar am echipele (echipele sunt cele adevarate) :D .

andrei2sergiu
03-12-2006, 01:43 PM
Cine are kiturile la echipele din liga 1?;;)danke

St_Ares
03-12-2006, 10:08 PM
Vreau sa va salut si sa va felicit pe toti cei care lucreaza la patch !!! Sper sa se lanseze cat mai curand. Pana atunci insa va urez spor la lucru !!!

alex180189
05-12-2006, 03:38 PM
Pana la urma mai apare patchul cu stemele si echipamentele la Liga 1??? :romania:

r5m
05-12-2006, 04:04 PM
Nu... Din cauza ta s-a renuntat la terminarea peciului... :mellow: Aveti de gand sa terminati cu intrebarile de genul asta?

kido
05-12-2006, 04:34 PM
deci prin urmare totul despre patchu la fifa manager 07 a fost o tzeapa foarte mare data de niste copii incompetenti care au vrut sa-si bata joc de noi!
:flipa: :fyou:

r5m
05-12-2006, 04:47 PM
Mda... Eu am fost ironic... :lol:

alex180189
06-12-2006, 03:26 PM
mda bine si eu am pus o intrebare ..

Jolly
07-12-2006, 02:35 PM
Am si eu o intrebare se pot pune si stadioanele originale de la astea din romania in patch-ul acesta?

Teatralic
07-12-2006, 06:10 PM
Am si eu o intrebare se pot pune si stadioanele originale de la astea din romania in patch-ul acesta?
[/b]

Ba inca nu ai priceput?! Nu exista si nici nu o sa iasa "Patch-ul"!!

stelistul_1000
07-12-2006, 06:30 PM
Va rog foarte mult... Cu aproximatie, cand apare patch-ul? Sper sa va fie de ajutor, am gasit un super site cu tot ce trebuie pentru un patch complet. Adresa este www.fmro.ro (sper sa nu modificati)!

stefan
07-12-2006, 10:42 PM
tu stii care e diferenta dintre Footbal Manager 2007 (de care se ocupa fmro) si FIFA Manager 2007? :P

stelistul_1000
08-12-2006, 09:43 AM
Da, dar la sectiunea "Download" au tot ce ne trebuie: echipamente, embleme, fete de jucatori... :mishto:

Robb...cica stelist :)
08-12-2006, 02:55 PM
mah....nush (sunt cocalar de mirc) cum puteti sa ziceti unii ca...nu se mai scoate patchu din moment ce sunt pozele pe site... :P

stefan
08-12-2006, 10:49 PM
Da, dar la sectiunea "Download" au tot ce ne trebuie: echipamente, embleme, fete de jucatori... :mishto:
[/b]

si ti-a trecut macar o secunda prin cap ca acele lucruri nu sunt compatibile cu FIFA Manager (echipamentele sunt echivalentul minikiturilor din FIFA) si cei de la FifaRomania nu le pot lua sa le includa in patchul lor?

sisu_stelistul
09-12-2006, 01:56 PM
Cred ca el se referea ca de acolo se pot inspira cum arata jucatorii pt. fete cum arata tricourile etc.

afaster
10-12-2006, 08:19 PM
iata ca mega patchul apare miercuri!!!
tuturor celor care s-au indoit, le doresc spor in a-l folosi.

http://fmcorner.4players.de/index.php?area=2

St_Ares
10-12-2006, 10:07 PM
Bine ca apare.... :D

afaster
11-12-2006, 09:39 AM
82 de tari!!!!!!!!!!, peste 90.000 de jucatori.e ceva nu? eu unul sunt incintat.

haha, iar m-au warnuit......nici nu stiu ce naiba facui acu`.............hahahaha

adyrychu
13-12-2006, 07:24 PM
Inca nu a aparut acest minunat patch? Deabia il astept!Parca scria ca azi o sa apara.

stelistul_1000
13-12-2006, 08:23 PM
Si eu il astept cu nerabdare! Sper ca pana la ora 10:00 apare...

r5m
13-12-2006, 08:47 PM
Unde ati citit ca va aparea azi?

ultras_17
13-12-2006, 09:01 PM
da chiar k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu a aparut :(

adyrychu
13-12-2006, 09:11 PM
iata ca mega patchul apare miercuri!!!
tuturor celor care s-au indoit, le doresc spor in a-l folosi.

Asa a scris cineva.Sa speram ca asa o sa fie

afaster
13-12-2006, 11:20 PM
a aparut:

http://fmcorner.4players.de/index.php?area...&newsid=252 (http://fmcorner.4players.de/index.php?area=2&p=news&newsid=252)

spor la downloadat.
spor la goluri.
fm corner a avut dreptate, citiva mici cocalari s-au inselat.
eu astpt si patchul fifaromania, unii de aici fac treaba buna, mai putin reincarcatu` ala sau cum ii zice...

mitapala
14-12-2006, 12:34 AM
E si romania "liga I" ?

afaster
14-12-2006, 01:32 AM
e si romania liga I si liga II est/vest

stelistul_1000
14-12-2006, 08:05 AM
Nu este primul cel bun? Nu prea stiu cum se ia...

Am gasit, multumesc oricum. Pentru cei mai chiori ca mine: JOS!

Armag3don
14-12-2006, 08:07 PM
E misto megapatchul asta...dar tot astept releasul de la FifaRO...atunci chiar o sa imi faca placere sa joc
FM 07 :mishto:

vlad_nego
14-12-2006, 08:27 PM
Dar pana la urma cand o sa apara patchul pentru romania cel adevarat cu steme si fete ale jucatorilor si cu calitatile lor cele adevarate ca eu zic ca in joc sunt putin (mai mult) facuti mult mai slabi decat valoarea lor reala...[size=3]

Va rog mult raspundeti-mi si mie cat de repede puteti...apropo...vorbeam de patchul acela pe care il face fifaromania nu ceilalti ptr ca mega patchul este cam nasol...fara steme...fara fete...ma scuzati daca va deranjez...

vlad_nego
15-12-2006, 10:34 AM
Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebare...tot respectu pentru ce faceti dar pls raspundeti-mi si mie.[size=3]

Gorghette
16-12-2006, 12:31 PM
Asteptati ma, si o sa vedeti.... omul mai e la liceu, la facultate, sunt examenele, tezele pe care trebuie sa le dea...

Alex
16-12-2006, 01:25 PM
E patetic patchul ala de la fmcorner. Romania e facuta aiurea cu jucatori din B necunoscuti. Deci, tot eu am avut dreptate cand am zis ca daca va aparea va fi jalnic!

fifam07
16-12-2006, 04:31 PM
fiindca vorbesc in calitate de coordonator al patchului pt. romania, afirm doar atit:

patchul nu e la curent cu ultimele transferuri.asta e un lucru sigur.
a fost facut undeva la inceputul toamnei. asta e sigur.
e posibil sa existe erori. si asta e sigur.
nu esti tu in masura sa iti dai cu parerea, reloaded mic si scump! si asta e tot sigur...

Alex
16-12-2006, 05:03 PM
in calitate de coordonator al peciului pt romania ce esti iti zic atat: sunt mult mai in masura sa imi dau cu parerea la un patch facut la vrajeala, din cauza faptului ca am de cel putin 10 (zece) ori mai multa experienta decat tine, bai fifam007. Asa ca gandeste de 2 ori inainte sa ma contrazici! Nebunaticule!

DarkComy
16-12-2006, 05:46 PM
Dar pana la urma cand o sa apara patchul pentru romania cel adevarat cu steme si fete ale jucatorilor si cu calitatile lor cele adevarate ca eu zic ca in joc sunt putin (mai mult) facuti mult mai slabi decat valoarea lor reala...[size=3]

Va rog mult raspundeti-mi si mie cat de repede puteti...apropo...vorbeam de patchul acela pe care il face fifaromania nu ceilalti ptr ca mega patchul este cam nasol...fara steme...fara fete...ma scuzati daca va deranjez...

Ma nu stiu exact ... ideal ar fii sa il scoatem cand incepe returul ca loturile sa fie updatate...dar nu stiu , nu cred ca asteptam pana atunci

Imi cer scuze dar pur si simplu am fost foarte ocupat cu facultatea in ultimul timp si asta e motivul pentru care nu au mai fost updateuri cu privire la stadiul patchului (dar ca sa ne revansam vrem sa mai facem lucruri in plus ...cand voi avea detalii concrete veti afla).

P.S. Va rog nu va mai certati :)

fifam07
16-12-2006, 09:09 PM
draga kellerman, mai draga, :eek: chestia cu nebunaticule are intonatia usor lasciva si feminata, suna cumva ca o invitatie? cred ca ai gresit adresa, nu sunt pe invers.;)

da de unde stii tu, mai draga, cita experinta am eu ca sa afirmi ca tu ai de 10 ori mai multa?.......ah, te referi la alt tip de experinta....aia pe invers.scuze, aici ai perfcta dreptate.nu, defapt gresesti din nou.ai infinit mai multa experienta, caci eu nu am deloc.....:p

DarkComy
16-12-2006, 09:19 PM

Vorbesc cumva cu peretii ?:mad: .

Inca un OFFTOPIC si ai warn !

luky5550
16-12-2006, 09:44 PM
Ma scuzati ca va deranjez dar am si eu o intrebare: Cand se lanseaza patch-ul? O data aproximativa stiti? Vreau sa stiti ca voi cei din echipa fifaromania sunteti cei mai buni si VA MULTUMESC pentru toate patch-urile pe care le ati facut. Poate imi raspunde si mie cineva!!!

DarkComy
16-12-2006, 09:57 PM
Ma scuzati ca va deranjez dar am si eu o intrebare: Cand se lanseaza patch-ul? O data aproximativa stiti? Vreau sa stiti ca voi cei din echipa fifaromania sunteti cei mai buni si VA MULTUMESC pentru toate patch-urile pe care le ati facut. Poate imi raspunde si mie cineva!!!

Vezi penultimul meu post !:)

fifam07
16-12-2006, 10:48 PM
cine are warn? eu sau kellerman?

E patetic patchul ala de la fmcorner. Romania e facuta aiurea cu jucatori din B necunoscuti. Deci, tot eu am avut dreptate cand am zis ca daca va aparea va fi jalnic!

cred ca aveam dreptul la replica. si am dat-o:

fiindca vorbesc in calitate de coordonator al patchului pt. romania, afirm doar atit:

patchul nu e la curent cu ultimele transferuri.asta e un lucru sigur.
a fost facut undeva la inceputul toamnei. asta e sigur.
e posibil sa existe erori. si asta e sigur.
nu esti tu in masura sa iti dai cu parerea, reloaded mic si scump! si asta e tot sigur...

dupa care am fost atacat personal:

in calitate de coordonator al peciului pt romania ce esti iti zic atat: sunt mult mai in masura sa imi dau cu parerea la un patch facut la vrajeala, din cauza faptului ca am de cel putin 10 (zece) ori mai multa experienta decat tine, bai fifam007. Asa ca gandeste de 2 ori inainte sa ma contrazici! Nebunaticule!

asa ca dupa regulile bunei cuviinte am din nou dreptul la replica:

draga kellerman, mai draga, :eek: chestia cu nebunaticule are intonatia usor lasciva si feminata, suna cumva ca o invitatie? cred ca ai gresit adresa, nu sunt pe invers.;)

da de unde stii tu, mai draga, cita experinta am eu ca sa afirmi ca tu ai de 10 ori mai multa?.......ah, te referi la alt tip de experinta....aia pe invers.scuze, aici ai perfcta dreptate.nu, defapt gresesti din nou.ai infinit mai multa experienta, caci eu nu am deloc.....:p

CONSIDER CA ACEST DIALOG A FOST INCITAT DE KELLERMAN. TOT CE AM POSTAT A FOST DREPT LA REPLICA. DACA VOI FI WARNUIT, CONSIDER CA SE VA FACE O GRAVA EROARE, CARE NU VA ARATA DECIT CA MODERATORII ACESTUI SITE SUNT PARTINITORI!

serjynio
16-12-2006, 11:12 PM
Va rog frumos!!!care are sa imi dea MegaPatch 4.0 sa imi dea ji mie? Prin messenger sau mail la adesa serjynio@yahoo.com , ca nu pot sa il iau de pe site!!Va multimesc!!!

DarkComy
17-12-2006, 12:33 AM
fifam07 , sincer ma doare undeva de dreptul la replica ... v-am rugat frumos sa incetati cu cearta , off-topicul... o sa consider acest ultim post al tau ca o explicatie pt postul precedent. Dar la urmatorul OFF TOPIC WARN! :mad:

vladnego
17-12-2006, 04:18 PM
dar va rog daca nu va deranjeaza...stiti cuumva o data aproximativa la care apare patchul???ma scuzati de deranj...you are the best...

DarkComy
17-12-2006, 05:13 PM
Ma nu stiu exact ... ideal ar fii sa il scoatem cand incepe returul ca loturile sa fie updatate...dar nu stiu , nu cred ca asteptam pana atunci

Imi cer scuze dar pur si simplu am fost foarte ocupat cu facultatea in ultimul timp si asta e motivul pentru care nu au mai fost updateuri cu privire la stadiul patchului (dar ca sa ne revansam vrem sa mai facem lucruri in plus ...cand voi avea detalii concrete veti afla).

Ete si raspunsul ...desi stiu ca nu te satisface

vladnego
17-12-2006, 05:19 PM
Mersi pentru raspuns DarkComy...am vazut ca tu esti singurul care este rational si realist...patch-ul fifaromania ce va contine in plus???fete?stadioane?echipamente?steme?se vor "imbuna" jucatorii???

DarkComy
17-12-2006, 05:38 PM
Pai ... steme , fete ( poze) , echipamente ( Home , Away, GK ) , poze la stadioane ( unde gasim poze bune ) .... ne gandim sa editam si baza de date (daca tot am amanat patchul din cauza facultatii etc. )

vladnego
17-12-2006, 06:01 PM
Deci...daca nu ai data fixa...patch-ul va iesi (aproximativ) inainte sau dupa Craciun???

r5m
17-12-2006, 09:24 PM
Cand incepe returul ca sa fie loturile updatate... :)

vladnego
17-12-2006, 09:50 PM
Scuza-ma r5m dar asta inseamna cam in martie...eu nu vroiam sa ma joc si sa astept patch-ul dar daca apare in martie...o sa incep sa ma joc...tu ce zici?sa ma joc sau sa astept patch-ul???

r5m
17-12-2006, 09:57 PM
Pana la urma nici eu nu cred ca patchul va aparea abia atunci... Probabil va aparea ceva mai curand. Acuma si tu, daca nu mai poti sa astepti poti sa joci jocul cum e acum, ca sa vezi pe urma deosebirile. ;)

vladnego
17-12-2006, 10:06 PM
mersi pentru incurajare..sincer astept patch-ul asta cu multa nerabdare pentru ca m-am saturat sa vad ca romania e asa injosita...fara steme fete si caracteristici bune ale jucatorilor...

vladinho
18-12-2006, 12:29 PM
Dureaza foarte mult daca va iesi cand va incepe returu...

djorkaef
18-12-2006, 01:53 PM
Pai daca patchul apare in martie, cu tot respectul pentru cei care muncesc la el, este cam tz. Ar fii dragut daca ne-ar spune serios data sau se vrea a fii o surpriza. Ma apuc sa fac singur patchul meu propriu ca astept sa joc de cand am vazut mesajul ca apre acest patch. In weekend poate pun si un tutorial cum sa va bagati echipamentele singuri. Este f.simplu! :eek:

r5m
18-12-2006, 01:59 PM
Da... Se vrea sa fie o surpriza, si de-aia nu spune nimeni data. :)

TOTTI
18-12-2006, 04:19 PM
parerea mea ca trebuie dat drumul la patch ca lumea e nerabdatoare, si cele 3-4 transferuri care se mai fac pe la noi se rezolva din editor.;)

vladinho
18-12-2006, 05:59 PM
Pai daca patchul apare in martie, cu tot respectul pentru cei care muncesc la el, este cam tz. Ar fii dragut daca ne-ar spune serios data sau se vrea a fii o surpriza. Ma apuc sa fac singur patchul meu propriu ca astept sa joc de cand am vazut mesajul ca apre acest patch. In weekend poate pun si un tutorial cum sa va bagati echipamentele singuri. Este f.simplu! :eek:

De bagat le bagi usor dar de facut cine le face?:eek:

andreiutzu
18-12-2006, 06:41 PM
Abia astept peciu

DarkComy
18-12-2006, 07:48 PM
Nu pot da o data aproximativa .. pt ca depinde de surprize ,de timpul liber , de persoanele care lucreaza la patch ... aveti rabdare

Nimeni nu a zis ca apare in martie !

mario
18-12-2006, 08:59 PM
K ... inteleg ca avetzi viatza personala dar este si ceva timp de cand a aparut jocul ... oricum speram sa fie gata cam pe la mij luni dec dar acuma sper sa fie gata la inceputu luni ianuarie ... oricum nu stiu dc vretzi sa asteptatzi lu ianuarie sa facetzi si transferurile ... ca oricum sez incepe in luna sept si ar fi totusi frumos sa ramana loturile lafel... si pe urma cine doreste face transferurile singur cu editorul jocului ... in fine bafta in continuare si speram sa fie bun patch'ul....

PS : mega patch'u ala de unde as mai putea sa il iau ca dupa sitele lor nu imi mere .... dak mai stitzi un link putetzi sa imi datzi un pm

DarkComy
18-12-2006, 09:17 PM
Da ma , avem viata personala ...dar avem si servici sau facultate (liceu)... si am de lucru si pentru alea ... si sa stii ca facultate e mai importanta ca patchul

mario
19-12-2006, 01:53 PM
Da ma , avem viata personala ...dar avem si servici sau facultate (liceu)... si am de lucru si pentru alea ... si sa stii ca facultate e mai importanta ca patchul

k te'am inteles dar eu stiam ca lucreaza mai multa lume la patch si ma gandeam ca va fi gata mai rpd ... sper sa lansatzi 2 patch'uri unu fara transferuri cu echipele cum sunt facute la inceputu sez si 1 cu transferurile din ianuarie eu as vrea primul patch :)

PS : Mega patch'u ala de unde se mai poate lua ca nu merge download'u

Alex
19-12-2006, 02:02 PM
Nu vrei un patch si cu loturile echipelor de la sfarsitul sezonului 2006-2007? Si daca lucreaza mai multa lume, ce, restul nu au si alta treaba. S-a spus ca se lucreaza, nu fiti insistenti aiurea!

PS. Cauta pe gugal mega-extra-super-patchul ala, ca trebuie sa fie sa fie pus si pe alte site-uri, incearca sa nu mai fii off-topic!

DarkComy
19-12-2006, 04:16 PM
Keller ...daca nu ii poti da un raspuns concret cu privire la mega-patch ...nu posta :p

mario
19-12-2006, 05:32 PM
Keller ...daca nu ii poti da un raspuns concret cu privire la mega-patch ...nu posta :p

;)

keller nu e asa de greu sa scotzi 2 patch'uri ... si aici ma refer la faptul ca dupa ce ai terminat pozele emblemele echipamentu si diviziile inferioare poti face primul patch iar al 2'lea ii mai adaugi doar partea cu transferuri ... ;)

in fine suntem nerabdatori sa jukm si noi un fm cu toate diviziile de la noi si embleme .... in fine bafta la munk si asteptam rezultatul care sunt sigur ca va fi bun...

PS : Scz daca te'am stresat : ) ) (keller) dar banuiesc ca nu reusesti sa lucrezi dak postam noi :D

Alex
19-12-2006, 05:37 PM
Doar ca o informare, eu nu fac parte din echipa ce realizeaza acest patch :P si daca vrei sa ai si loturile de la inceputul campionatului, poti sa salvezi fisierul .sav in alta parte si cand vrei il poti inlocui!

Gorghette
19-12-2006, 07:11 PM
mario, sa sti ca nu e asa usor sa faci fetele... bine de usor de decupat e usor, dar gandeste si tu vreo 25 de fete la echipa, 18 echipe... plus ca dupa 5-10 fete, ma plictisesc :P

alehin
19-12-2006, 09:40 PM
Nu a zis nimeni ca este usor insa nici asa de greu nu este......18 echipe, 25 de jucatori la fiecare echipa.......450 de poze de editat.....mie imi trebuie cam 2 min pt fiecare poza.....in prezent am mai bine de jumatate din jucatorii din divizia A.....si am viata sociala, am prietena, merg la facultate, si sunt singur...eu fac rost de poze, eu le editez.....asa ca....se poate, numai sa vrei...cat despre faptul ca dupa 5-10 poze te plictisesti.....in ritmul asta pachul o sa fie gata anul viitor pe vremea asta.
P.S Pentru cei care tot intreaba cand este gata pachul.......puneti mana si faceti-l singuri, ca nu este mare lucru......

Gorghette
19-12-2006, 10:01 PM
Ho ma, ca eu oricum le fac... chiar daca ma plictisesc, dar nu sunt numai eu... asa ca wait inca catva timp si o sa jucati si cu echipamente, fete (in joc), steme si tot tacamul...

mario
20-12-2006, 03:02 AM
Ho ma, ca eu oricum le fac... chiar daca ma plictisesc, dar nu sunt numai eu... asa ca wait inca catva timp si o sa jucati si cu echipamente, fete (in joc), steme si tot tacamul...

eu sunt rabdator :) oricum jok la greu si asa dar cand vor fi fetze embleme jocul va fi de 2 ori mai atractiv ... d-asta astept patch'u

fifam07
20-12-2006, 08:41 AM
http://www.hellasmanager.gr/

gasiti multe addonuri la manager 07

vladnego
20-12-2006, 10:32 AM
Si eu ca toti ceilalti sunt rabdator si sincer mi-ar placea mai mult o varianta a patchului cu transferurile jucatorilor...sau macar sa imi spuneti si mie cum pot face transferurile...mi-ar placea sa imi fac eu patch-ul dar sunt afon cu tot ceea ce inseamna asta...le multumesc celor care se chinuie sa faca acest patch si imi pare rau ca isi pierd din viata lor personala pentru a face niste oameni fericiti...dar totusi nu puteti da cu aproximare o data...sau macar cat la suta este terminat patch-ul...Va multumesc inca o data...

Agy23
20-12-2006, 03:26 PM
Sal . Cu ajutorul editorului din joc i`am schimbat data de nastere lui Chivu(numai anul , din 1980 in 1985) , si nu imi mai arata poza in joc . Poza este salvata cu denumirea ChivuCr26101980.tga si m`am gandit sa ii schimb denumirea ( ChivuCr26101985.tga ) dar nu o gasesc . Cine ma poate ajuta ? Cum fac sa schimb denumirea pozei ?

DarkComy
20-12-2006, 04:19 PM
Pai ..dai si tu un search la denumire in folderul jocului si cand o gasesti ...schimbi numele pozei

Gorghette
20-12-2006, 04:22 PM
S-ar putea sa nu o gaseasca ca si eu am cautat pozele si nu le-am gasit... s-ar putea sa fie introduse in z_datauri :P

Agy23
20-12-2006, 04:28 PM
Pai si .... nu pot sa le schimb ? Cum intru in z_data ...... ?

Am dat si search si nu am gasit . Singur sunt in vreun fisier dint`ala z_data , dar nu stiu cu ce sa accesez ala

Alex
20-12-2006, 05:45 PM
cu biggui sau eagraph

Agy23
20-12-2006, 06:59 PM
Mda .... m`am lasat batut . Am gasit poza , am redenumit`o dar acum nu mi`o mai arata deloc . Nici cu data de nastere 1980 si nici cum am redenumit`o eu 1985 .

Agy23
20-12-2006, 07:04 PM
M`am hotarat . Cine imi spune si mie unde sa caut sa invat sa fac un patch pt. FM07 ? Vreau tutorial ceva , cu ce programe imi trebuie pt. echipamente , pozele juc. etc . Va rog frumos

sorin
20-12-2006, 08:15 PM
dar warn nu vrei (pt dublu post)?.Tutoriale sunt chiar pe prima pagina.

Diabolyk
21-12-2006, 01:10 PM
cand o sa apara pe site acesta patch-ul? nu prea ma pricep sa fac cate ceva ptr acesta dar dak as stii as ajuta cu placere.....

Alex
21-12-2006, 01:13 PM
Doriti sa va spunem la fiecare in parte ca inca nu se stie cand apare patchul? Daca Dark a zis ca va apare curand, de ce insistati pe un subiect prostesc?

Diabolyk
21-12-2006, 01:14 PM
cand apare acesr extraordinar patch?

Alex
21-12-2006, 01:16 PM
Incredibil, tu iti bati joc de mine? Nu stii sa citesti ce am scris mai sus?

andreiutzu
21-12-2006, 06:38 PM
Iti recomand ochelari...;)

vladnego
21-12-2006, 07:04 PM
Si totusi...daca nu apare acest patch(care deja este ca o fata morgana...m-am plict sa il mai astept)macar mai puneti si voi niste noi stiri...poze...ceva pe prima pg...Vreau patchu ala o data :(

Alex
21-12-2006, 08:08 PM
Si cu ce te incalzeste daca pun stiri si poze? le bagi in joc si joci cu ele ^_^

vladnego
21-12-2006, 09:09 PM
Bine,cum zici u dar prefer sa nu pui nici o poza nimik dar sa apara dreaq patchu ala maine...succes...

Alex
21-12-2006, 09:17 PM
Eu ti-as propune asa: ai rabdare, joaca-te asa cum e pana apare patchul, vorbeste civilizat si fara limbaj de IRC. OK?

Gorghette
22-12-2006, 12:45 AM
Daca esti nerabdator, intra in hibernare si cand apare patchul te trezim noi ! O sa fie si poze, si patchul... o sa fie toate...toate la timpul lor !

Diabolyk
22-12-2006, 03:04 AM
Incredibil, tu iti bati joc de mine? Nu stii sa citesti ce am scris mai sus?

nu imi bat joc doar ca am crezut ca nu sa trimis primul si de aceea lam trim si pe al doilea..... scuze

andreiutzu
22-12-2006, 09:06 AM
Ma..patch-ul va aparea la timpul lui...rabdarea e de aur

vladnego
22-12-2006, 10:31 AM
Nu era limbaj de cartier dar pur si simplu sunt nerabdator sa apara patch-ul...nu pot sa ma joc asa cum e pentru ca dupa ce apare patch-ul trebuie sa imi incep o noua cariera si tot tacamu...aia vreau sa fie cariera oficiala si originala...ms de raspuns kellerman si nu am vrut sa te enervez...pur si simplu astept patch-ul cu nerabdare si asta tot...

Teatralic
22-12-2006, 12:20 PM
Bla bla bla....
Patchul nu apare.
Probabil face fm-arena.de sau alte site unu.
Cautati acolo!

Alex
22-12-2006, 12:23 PM
De unde sti tu mah ca nu apare patchul, esti vreun Nostradamus sa vezi in stele viitorul, ia vezi-ti de treaba ta si nu mai fa reclama la alte site-uri.

DarkComy
22-12-2006, 12:34 PM
Momentan inchid topicul ca ati luat-o razna .O sa deschid topicul cand vor mai aparea updateuri sau vom lansa patchul