View Full Version : editor de la fifaecp
stefan
13-12-2003, 11:26 AM
in sfarsit a aparut la www.fifaecp.com versiunea pt 2004 a editorului care dupa parearea mea a fost cel ma bun editor pt fifa 2003.....asa ca apucativa de downlodat, si daca nu stitit ce sa faceti cu el nul mia downlodati ca are 6,8mb :P
il downloadez...
stefan... nu stiu ce ne-am face fara tine.... :P
thanks ;)
RaPiDuTz
13-12-2003, 02:34 PM
yey ! ^_^
E beheheton editorul , asta la prima vedere :saliveaza:
Ma duc sa mai ma uit... 8)
stefan
13-12-2003, 02:43 PM
mda, sinura problema e ca nu ai decat 12 tipuri de par si nu poti sa vezi cum arata jucatorul in editor, tre sa intri in joc, nai nici cea mai mica iedie cum arata paru sau fata :(
facem cu asta divizia a?
sau asteptam creation centre ?!?!
sau ati inceput deja.... ? :P
RaPiDuTz
13-12-2003, 03:39 PM
Eh...notati si voi primul tip = lung/cretz s.a.m.d :lol:
Va fataiti din editor in fifa de cateva zeci de ori si gata :P
decat sa faci asta doar la un jucator.........mai bine te impusti.... !
BLEAH !
RaPiDuTz
13-12-2003, 03:47 PM
Pai nu mah ca incercau pe un jucator,vedeau cum sunt tipurile de par pe el,
notau si dupa aceea stiau ce tip sa puna si la ceilalti :rolleyes:
stefan
13-12-2003, 03:55 PM
am putea sa incepm loturile cu asta si facem fetele la sfarsit cand sper sa apara o versiune mai completa...oricum mai sunt si alte probleme..
si la echipamente....... ?!?!?!?!? :sanshine2:
stefan
13-12-2003, 04:01 PM
nu, de timp, organizare, chestii din astea
Iata ce va fi in versiunea urmatoare:
- Create team
- Add team to competition
- Remove team to competition
- Multi-language support (at least for standard Roman character languages)
- Add team rivals
- Remove team rivals
- Search function
- View free transfers
COOL! ;)
Edy_smf
14-12-2003, 01:07 PM
mie cel mai mult mi-a placut fcdb xp pt fifa mi s-a parut cel mai complet editor...acum parerile sint impartite dar acolo aveai foarte multe optiuni iar fetele si kiturile le puteai vedea 3d.O treaba buna mi s-a parut si posibilitatea de a adouga numele jucatorului cu sunet:)....pt fifa 2004 sint nume pe care comentatorul nu le mai zice...cum ar fi ganea de exemplu si am fi putut exporta sunetul pt el si importa in fifa 2004
stefan
14-12-2003, 01:15 PM
da, numai ca din cauza lu fcdb xp a aparut divizia b patch abia in august....ca voiam sa verific un echipament sau o fata cu el si crapau loturile, noroc ca faceam backup si nu pierdeam decat vreo 5 echipe
RaPiDuTz
14-12-2003, 01:19 PM
Marfa chestia cu sunetul... nu stiam :blink:
La pes3 am vazut ca zice la toti , dar oricum nu sunt atati fotbalisti ca in fifa... :rolleyes:
fcdb xp eram chiar tare...
l-am vazut asa dar n-am editat cu el ca sa vad daca face probleme cum a zis stefan ... :unsure:
:mishto:
sanshine
15-12-2003, 02:43 PM
Originally posted by stefan@Dec 13 2003, 02:43 PM
mda, sinura problema e ca nu ai decat 12 tipuri de par si nu poti sa vezi cum arata jucatorul in editor, tre sa intri in joc, nai nici cea mai mica iedie cum arata paru sau fata :(
as zice ce sunt 95% sanse ca fetzele si tipurile de par disponibile sa fie aceleasi ca in TCM 2004. Si atunci e de ajuns sa intri in editorul de TCM si sa potrivesti o fata (acolo ti-o arata), si dupa aia sa bagi numerele corespunzatoare in DBEdit. Asa faceam si anul trecut, numai ca in loc de TCM2004 editor foloseam Creation Centre-ul 2003 ;)
stefan
15-12-2003, 02:48 PM
da ma, da totusi cu 12 tipuri de par nu poti face mare lucru
sanshine
15-12-2003, 02:51 PM
si ce sa faca editorul, sa mai bage el alte tipuri :crazyboy: daca atatea sunt in FIFA...
stefan
15-12-2003, 04:22 PM
ma gandeam cas mai multe mah :P , anu trecut erau 30 si ceva....
doar 12....?
pai in 15 feluri imi fac eu parul ce dreq :P
neolen
15-12-2003, 11:02 PM
aM INCERCAT SA EDITEZ ECHIPAMENTUL INSA CAND INTRU IN JOC E CU TOTU ALTCEVA
mA AJUTA CINEVA?
la fcdb xp 2003 iti arata fatza jucatorului tipul parului si multe altele, sper sa faca la fel si la 2004 in ceva versiune mai noua, stiu ca anul trecut au scos versiunea cu fetzele ceva mai tarziu
Edy_smf
17-12-2003, 02:08 AM
SINGURA problema la fcdxp era ca nu puteai edita decit db_ -urile originale din joc. Daca bagai unu deja modificat nici macar nu se mai deschidea la mine...dar eu l-am folosit pe db-urile originale ,le-am luat de la 0 si am editat tot si a mers PERFECT absolut tot.
Acum am insa alta problema,poate ma ajuta cineva,am downloadat si eu editorul de la ecp si nu il pot deschide sub nici o forma...imi da o eroare si se inchide automat.Am downloadat si visual basic 6 service pack si degeaba nici asa nu vrea ce mama naibii are ca ma enerveaza rau de tot :nebun: :scaun:
banuiesc ca trebuie sa mearga din moment ce alti il folosesc...apropo deci sistemul este amd 2400+ 512 ddr si windows xp sp 1,in fine nu cred ca din cauza lui o fi...ca l-am instalat de doua ori si tot degeaba....
scandalf
17-12-2003, 08:29 AM
Nu cumva merge sa faci liga fara sa mai inlocuim alte campionate.... nu sunt sigur dar cam asa ceva au facut la fifa.il?
Edy_smf
17-12-2003, 09:24 AM
Ar fi interesant sa se poate adouga competitii,mai ales ca cea internationala lipseste cu desavirsire...As fi vrut sa vad Romania cistigind o cupa macar virtual daca in realitate nu se va intimpla foarte curind:(
RaPiDuTz
17-12-2003, 01:43 PM
Edy_smf > se pare ca tu ai lag si dai de doua ori pe butonu de pus replayul.
Cel mai bine ar fi sa astepti pana termina de tot iar daca vezi ca numai iti pune replayul dai stop si refresh ;)
Edy_smf
18-12-2003, 02:27 AM
SCUZE! nu a fost intentionat,exact asta am facut ,am dat refresh,si abea acum am vazut ca am doua replayuri si chiar doua topicuri:(...imi pare rau,am avut ceva probleme cu internetul dar sper sa se fi rezolvat...n-am nici un interes sa imi apara 7 replayuri si nu stiu cite topicuri,chiar e jenant serios,poate sterge totusi cite un exemplar vreun moderator si se rezolva:
SCUZE inca odata
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.