PDA

View Full Version : U.E.F.A.

Scouville
12-12-2003, 05:51 PM
Brondby - FC Barcelona
AC Parma - Genclerbirligi
Benfica Lisabona - Rosenborg
Olympique Marseille - Dnepr Dnepropetrovsk
Celtic Glasgow - FK Teplice
AC Perugia - PSV Eindhoven
Groclin - Girondins Bordeaux
Valencia - Beşiktaş
Galatasaray - Villarreal
FC Brugge - Debrecen
FC Sochaux - Internazionale Milano
Liverpool - Levski Sofia
Spartak Moscova - RCD Mallorca
Gaziantepspor - AS Roma
Auxerre - Panathinaikos Atena
Valerenga - Newcastle United

Meciurile tur vor avea loc pe 26 februarie, ?n timp ce returul se va disputa pe 3 martie.

am deschis topicu asta ca ma gandeam ca besktas sa repete performanta glatei de acu cativ an icare din CL; a reusit sa castige cupa UEFA :bere: :mishto:

RaPiDuTz
12-12-2003, 06:12 PM
Outch...meci greu pt Besiktas , in timp ce AS Roma a avut noroc :mishto:
Ce tupeu pe astia de la Valerenga sa ajunga pana aici(sper sa ii umileasca Newcastle :nebun: !)

ReKo
12-12-2003, 07:17 PM
Dupa parerea mea AS ROMA e cea mai in forma echipa ...si mai valoroasa... deci implicit va castiga UEFA ! :P

mai exista un topik cu ... ,,,,,,,,,,, UEFA ! :angry: ( :P )

Scouville
13-12-2003, 02:09 PM
stiu am vazut si yo dupa .... dar nu mai scria nimeni acolosi crede-ma nu se mai rezuma lla fotbal ... oricum aicea urmarim parcursu echipelor la care jaoca si romani .... cred ca marseille iar va ajunge departe si chiar besiktas

ReKo
13-12-2003, 02:49 PM
ok Scouville ...

in cazul lui besiktas ... ma cam indoiesc....... sunt distrusi moral mai ales...... sa pierzi calificarea in optimi in ultima secunda.................. ufffffff!

RaPiDuTz
13-12-2003, 03:43 PM
Pai stai linistit Totti ca meciul nu e maine ;)
Benfica Lisabona - Rosenborg :o , ce meci !!

ReKo
13-12-2003, 03:53 PM
asa s-a zis si cu rapid cu anderlecht(sau cum se scrie :P ) ... si........

Scouville
13-12-2003, 05:38 PM
rosemborg si-o ia la greu de 2 ani nu au mai jcuat in CL si gata li s-a dus generatia
sitti ca rosemborg detine recordu la echipa cu cele mai multe calificari consecutive?!?!? cica din '90 pana in 2000 sau 2001 nu sti uexact zicea la tv mai demult
sunt curios roma cum se descurca

mns
14-12-2003, 10:15 AM
doamne da sa nu se califice galatasaray si besiktas ca n'am chef sa aud la toate emisiunile de sport, la stiri si in ziare ce au mai facut cele mai iubite echipe din romania adica galatasaray si besiktas...cum vad ca o natiune intreaga e distrusa ca besiktas nu s-a calificat in liga camionilor sau ca trei jucatori ratati nu pot sa tina pasul la galata :o hua !!!

Scouville
14-12-2003, 10:09 PM
a pierdut galata cu 2-1 in fata la tranzisport si era sa o ia nasol ... f de boer a faulta de rosu si etc .. petre a jucat naspa ... eh se duce galata va zic eu tot besiktas o sa faca suerpriza si lucescu pune joarda pe ei

ReKo
15-12-2003, 09:26 AM
am vazut si eu ....
kkt...
cred ca Galata pierde si locul 2 si nu stiu ce o sa faca in cupa uefa...

sanshine
15-12-2003, 03:03 PM
galata de o vreme joaca aproape numai din vointa, din determinare, parca nu mai au nici o tactica. cand o sa li se termine resursele, se duc la fund rau de tot :nashpa:

ReKo
15-12-2003, 08:00 PM
pacat ca toti dau vina pe jucatorii romani....
bratu mi se pare chiar mai bun ca multi de acolo <_< !

dj-cata
16-12-2003, 01:31 AM
bah da si eu m-am saturat sa tot vad la tv numai de beskitas si galata..... sunt vai de capu lor echipele astea....mai bine ar zice ce chelsea care e echipa adevarta....
Eu as vrea sa pica la anu in uefa sau in liga Steaua ori cu beskitas ori cu galata si sa ii bata sa vedem ce draku mai zic aia la tv. Eu cred ca Steaua poate bate si pe besiktas si galata

ce bine ca o sa iasa beskitas in turu urmator la uefa.....si cu putzin noroc si galata

eu as vrea sa castige uefa AS Roma....dar in finala sa joace cu Liverpool :)

ReKo
16-12-2003, 02:24 PM
si eu as vrea la fel...
AS ROMA... :mishto:

Se tot vorbeste de Galata si Besktas......pentru ca acolo sunt jucatori romani si ... e unul dintre cei mai buni antrenori romani la ora actuala... ;)

sanshine
16-12-2003, 03:05 PM
chiar, de ce nu se vorbeste si de Armenia :P
o sa se vorbeasca daca ne bat in grupele pentru WC2006

Scouville
16-12-2003, 06:09 PM
mda pai iti dai seama cum am ajuns deoarece echipele naotre nu trc de turu 2 de mia bine de 14 ani ... am ajuns sa tinem cu echipe la care evolueaza romani ... deh ... de nationala nu mai zic a3-a grupa valorica cand in '96 eram in prima ... si locu 8 in lume .... eh ce sa-i faci
besiktas are sanse sa ajunga departe va zic eu nu ca tin cu romanii d'acolo dar am vazut cum a jucat in CL si nu a facut-o rau de loc

ReKo
16-12-2003, 06:58 PM
mai ... o echipa care nu a mai pierdut de anu trecut in campionat merita dupa parerea mea putzin respect...

si dasta e asa mediatizata echipa lu Lucescu ! ;)

Scouville
16-12-2003, 09:19 PM
iti zic eu ca o sa ajunga departe .. valencia e ca si barca ... o epava!!!

dj-cata
16-12-2003, 10:37 PM
hai mah ce draku,... a ajuns sa fie besiktas si galata mai importanate decat steaua si dinamo......nu e corect.... si ce daca joaca romania ? foarte bine ... bravo lor dar da-o draku de fiecare data cu 3-4 zile inainte de meci numai de ashtia vb......
ce echipa e beskitas ? daca pleaca lucescu de acolo nu o sa mai castige nici un titlu cativa ani....a facut echipa aia din jucatori refuzati de alte echipe si i-a facut sa se apere tot meciu si sa atace pe contraatac.
eu de fiecare data cand dadea pe besiktas la protv cautam alt meci sa ma uit ca la ei ma plictiseam de moarte

Scouville
17-12-2003, 10:12 PM
pai noi l-am alungat pe l;ucescu daca era asta la nationala luam is noi cupa mondial;a
eh la fel si cu altii ca sa nu mai zic ca stoichita e super antrenor si de cand a plecat de la steau nu prea a avut relzutate mai bune .. deh .. si dinu la fel

sanshine
18-12-2003, 05:10 PM
n-o fi avut Stoichita rezultate stralucite (cu echipele pe care le-a antrenat nici nu prea avea cum . Panama :nashpa: ), dar si-a umplut buzunarul ;)

Scouville
19-12-2003, 02:48 AM
adevarat eu zic ca la steaua a dus-o pana in primavara europeana(parca in cupa uefa cand a batut pe west ham dar a luat bataie de la slavia praga sau de la aston villa nu mai situ exact sezonu ... suporteri stelisti sunt liberi sa ma corecteze daca stiu si ei concret bineinteles :P )
daca mai ramanea in tara continua treaba si ajungea sa fie in vizoru unor cluburi mai mari ... asa panama , armenia , pana mea ... :lol: