View Full Version : Bug-uri RLSP
Postati aici toate bugurile intalnite in RLSP.
Ex: Paraschiv e chel.
Nu postati off-topic, postati doar micile greseli pe care le gasiti.
Centru
30-10-2006, 01:22 PM
Ze Kalanga este trecut drept CM. Pozitia lui la Dinamo este RM.
De asemenea, Acceleration-ul lui Ze Kalanga e 61 sau asa ceva. Sunt fan Steaua si totusi recunosc ca ar trebui sa fie 80 sau mai mult. :P
Centru
30-10-2006, 01:55 PM
O lista mai detaliata (sper sa nu va suparati):
CFR Cluj: 'Sanches Samedo' -> numele schimbat in 'Semedo'.
Nu este alb ci negru.
Optional transformare din ST->RF.
Portari: Turcas are rating 66, Tudor 65. Ar putea fi schimbate rating-urile intre ele, Tudor e de obicei titular si este mai bun.
La fel fundasii centrali: Cadu 63, Milosevic 64. Cadu este titularul postului, si mai bun decat Milosevic.
Dinamo: Optional: Blay CB->RB.
Farul: Armel Disney: Poate ca e incorect, dar numele de familie 'Armel'->'Disney' si numele mic 'Disney'->'Armel'. Asa il stim toti :D
FC National: Jucator nou: Williams Binaware Ajunwa (Ajunwa este numele de familie). Nr. tricou: 28, data nasterii: 30-01-1982. Nationalitate: Nigeria. Pozitia: AM. Nu am date de inaltime/greutate, scuze.
Politehnica Iasi: Cernoch rating 58, Balba 55. Propun inversare, sau cel putin ridicarea rating-ului lui Balba.
Politehnica Timisoara: Nume de familie 'Mckain'->'McKain'.
Pozitia lui Torje: CAM -> RM (sau RW).
UTA Arad: Mara are rating-ul de 58. Propun ridicarea rating-ului incat sa fie cel mai bun jucator din echipa (ex. 61).
Steaua Bucuresti: In partida Klemi Saban apare cu numele 'Klemi'. Cred ca ar fi mai bine sa apara cu numele 'Saban'.
Carlos sa fie inlocuit la 'default squads' cu Cernea titular. Eventual sa ii scadeti nitelus rating-ul sub 60. Sunt fan Steaua si imi dau seama de asta 8) .
Sper sa va ajute ce-am scris.
razvann
30-10-2006, 02:08 PM
La mine Paraschiv nu e deloc chel, are par cum are si in realitate iar Lovin are parul lung asa cum il are si in realitate. Sunt cateva numere gresite dar asta nu e nicio problema pentru ca oricum le editez eu, precum si pozitiile lor si skill-urile lor. Pana acum totul e bine. Keep up the good work.
nu mai ii schimbati ratingul lui carlos ca oricum pleaca in iarna :lol:
Dusk_D3ViL
30-10-2006, 04:26 PM
pai mai, astea-s buguri??????
DarkAngel
30-10-2006, 04:49 PM
Care sunt echipele care promoveaza ??? Eu am terminat un sezon si retrogradeaza 4 echipe si tot alea si promoveaza ! <_<
stefan
30-10-2006, 05:02 PM
din cate stiu eu la Saban in realitate apare pe tricou Klemi, nu Saban, asa ca e foarte bine facut. Am terminat si eu azi un sezon ca am stat numai vreo 2 ore pe la scoala si daca te uiti in sezonul urmator ai sa ai cele 4 echipe din B, Sportul, Forex, U Cluj si inca una cu o stema galbena, Dacia nu stiu cum.
Chestia aia cu echipele ce promoveaza e de la joc. Echipele chiar promoveaza, doar ca sunt afisate gresit.
johnny
30-10-2006, 07:23 PM
Originally posted by Dusk_D3ViL@Oct 30 2006, 06:26 PM
pai mai, astea-s buguri??????
98173
Treaba este ca mi s-a blocat la 75%. Asta e bug, nu?
Mai e problema:cand vreau sa creez jucatori la echipele romanesti imi iese din joc.Supercupa Romaniei ati scos-o de tot?
stelistul2006
30-10-2006, 08:25 PM
Ma ca sa nu se mai vi se blocheze ,bagati fiserul confing.dat ,peste fifa07,si gata :lol:
sisu_stelistul
30-10-2006, 09:46 PM
Originally posted by stelistul2006@Oct 30 2006, 10:25 PM
Ma ca sa nu se mai vi se blocheze ,bagati fiserul confing.dat ,peste fifa07,si gata* :lol:
98228
ce fisier config.dat? asta era valabil la fifa 2006, v2, la mine la rlsp 2007, merge perfect.
steve9127
30-10-2006, 09:47 PM
Deci echipele ce promoveaza apar doar in manager mode?????
Nu? Ca sa stiu si eu.
MS. :D
PICIU
30-10-2006, 10:42 PM
goian de la steaua e LB sau RB in loc de CB, nicolita e destul de alb.ze kalanga e CM, in loc de RM,margaritescu este CM in loc de CDM
Geografu
30-10-2006, 10:56 PM
Cand vreau sa creez un jucator nou in liga 1 imi iese din joc si nu inteleg de ce !!
Voua vi s-a mai intamplat ??
Alexandru24
31-10-2006, 06:15 AM
Si acum am observat ca atunci cand vreau sa joc un meci nu merge iese imediat ati putea face si voi un fix pt rlsp 2007 merge doar visual si cealalta optiune nu merge play now va rog datimi (sunt agramat) si mie o solutie.ms :romania: :mishto:
Alexandru24
31-10-2006, 06:17 AM
Originally posted by Geografu@Oct 30 2006, 11:56 PM
Cand vreau sa creez un jucator nou in liga 1 imi iese din joc si nu inteleg de ce !!
Voua vi s-a mai intamplat ??
98264
da si mie mi sa intamplat
cherquem
31-10-2006, 06:27 AM
Mi se pare cam favorizata steaua in acest patch da in fine ... exista EDIT si am facut-o si pentru dinamo si pentru rapid .... bine ca a iesit acest patch.... ar trebui sa lasati si pe rivali pe situl vostru ca lumea sa vada ca sunteti cei mai buni
Vipera184
31-10-2006, 08:42 AM
Originally posted by cherquem@Oct 31 2006, 08:27 AM
Mi se pare cam favorizata steaua in acest patch da in fine ... exista EDIT si am facut-o si pentru dinamo si pentru rapid .... bine ca a iesit acest patch.... ar trebui sa lasati si pe rivali pe situl vostru ca lumea sa vada ca sunteti cei mai buni
98297
Ai dreptate nu inteleg de ce Rapid are doar 2 stele jumate si steaua 3 STELE JUMATE
Steaua nu este cu nimik mai presus ca RAPID in campionat nu iau batut pe RAPIDISITI si normal ar trebui ca DINAMO,STEAUA,RAPID sa fie la egalitate dar oricum nu vreau sa ii critic pe cei de la fifaromania si chiar le multumesc pentru acest patch dar le sugerez sa mai umble la echipe e prea favorita steaua
MULTUMESC si sper ca nam (sunt agramat) suparat pe mine O zi Buna
Asta nu e bug. Chestiile de genul asta le vom ignora. Ori aveti ceva clar de zis ce poate duce la imbunatatirea jocului si la experienta utilizatorilor nostri.
Bogadam
31-10-2006, 10:05 AM
La mine Paraschiv apare asa cum trebuie, deci nu cred ca patch-ul are bug
Geografu
31-10-2006, 10:21 AM
Am si eu o intrebare ( scuze daca e offtopic ) dar cum pot sa-l fac pe Semedo negru si nu alb cum e in patch ?!
Multumesc anticipat si salve... ;)
-yo-veve
31-10-2006, 10:40 AM
CEL mai frustrant lucru e si cel mai nenorocit bug e ca sa blocheaza la 75% la suta unde apare completing transfer ..... asta e chiar nasol,insa pana acolo nota 10,chiar perfect....AA sa nu uiti nu prea are sunet adica nu mai e atmosfera pe stadionu sau asa o fi prin belgia !!!
Insa rog frumos bug-ul cu transferul trebuie rezolvat!!!
Se blocheaza doar daca ati umblat voi la config.dat. In restu fisierul e in patch si totul ar trebui sa mearga perfect.
cheloo4all
31-10-2006, 12:23 PM
Originally posted by stelistul2006@Oct 30 2006, 09:25 PM
Ma ca sa nu se mai vi se blocheze ,bagati fiserul confing.dat ,peste fifa07,si gata* :lol:
98228
si de unde iau config.dat ?
config.dat e deja in patch...nu stiu de unde aveti problema asta
Seriful
31-10-2006, 12:51 PM
:sanshine2: salut . Am si eu o prob mare de tot . Am instalat patchul , dar de fiecare data cand vreau sa joc , imi iese din el . insa optiunile visual sim si quick play merg ambele. L-am reinstalt de vreo 2 ori . si tot nu vrea sa functioneze . care credeti ca ar putea fi problema ?
ai si alte patchuri instalate ?
stelistul2006
31-10-2006, 01:47 PM
e din cauza,ca nu ai ai sters salvarile :P
Salah ad-Din
31-10-2006, 01:52 PM
O mica intrebare am si eu.
De ce l-ati pus pe Ganea sa se retraga din fotbal urmatorul sezon? Ganea cel adevarat nu se retrage de la Dinamo (sau nu stiu eu)
E posibil sa fie editat din joc sa pot sa-i mai prelungesc contractul?
P.S. Am intrebat, n-am dat cu paru' :saliveaza:
marius_maxym
31-10-2006, 02:01 PM
am si eu o problema....am inceput cariera cu steaua.....si prin septembrie cand sa joc cu FC Vaslui cand dau la Play now imi iese imediat si si nici nu pot sa simulez.....ca iese imedit.....aveti vreo idee...?????? pls help...
Seriful
31-10-2006, 02:17 PM
:offtopic: eu mi-am rezolvat problema , mi-am reinstalat jocul si acum merge beton . E super tare patchul , il asteptam de mult. Insa am observat si un big la el . Portarul de la Steaua. carlos are 32 de ani ( iar el nu are decat 24 ) . Insa oricum nu mai conteaza ca in iarna ii fac transferul ( chiar si la la joc ) :bere: Tineti-o tot asa!
red_dog48
31-10-2006, 02:23 PM
Cateva detalii ce pot imbunatati jocul (la echipa dinamo):
1. ar fi frumos daca ati pune pe garduri si bannerul cu Nuova Guardia (cel mai important grup ultras din romania!).
2. Ze Kalanga RM in loc de CM, viteza mult mai mare (82-83 as pune), sa fie titular (e doar rezerva in patch) si faceti-l mai slab ca parca e un luptator de sumo :)).
3. George Blay RCB in loc de CB (evolueaza si pe dreapta la dinamo).
4. Puneti-l pe Niculescu executantul de free kick-uri si de penalty-uri (si eventual sa fie titular).
5. Margaritescu CDM in loc de CM (e mai mult mijlocas defensiv la dinamo).
Cam asta este...va astept cu patch-ul v1.5 :D Bafta!
laufer
31-10-2006, 02:31 PM
Originally posted by red_dog48@Oct 31 2006, 04:23 PM
1. ar fi frumos daca ati pune pe garduri si bannerul cu Nuova Guardia (cel mai important grup ultras din romania!).
2. Ze Kalanga RM in loc de CM, viteza mult mai mare (82-83 as pune), sa fie titular (e doar rezerva in patch) si faceti-l mai slab ca parca e un luptator de sumo :)).
4.* Puneti-l pe Niculescu executantul de free kick-uri si de penalty-uri (si eventual sa fie titular).
98349
Chestiile astea pot fi facute de voi, este chiar asa de greu. Aici trebuiesc scrise BUG-urile!!! In rest, toate cele bune si patch-ul merge bine.
red_dog48
31-10-2006, 02:33 PM
pai atunci faceti si un topic cu "imbunatatiri" si scriem acolo :D
tomi2ste
31-10-2006, 02:33 PM
Stiu ca asta nu e bug dar Dorinel Munteanu e la CFR
stefan
31-10-2006, 02:35 PM
Dorinel e inca legimitimat la CFR
cherquem
31-10-2006, 04:15 PM
Originally posted by Vipera184@Oct 31 2006, 09:42 AM
Ai dreptate nu inteleg de ce Rapid are doar 2 stele jumate si steaua 3 STELE JUMATE
Steaua nu este cu nimik mai presus ca RAPID in campionat nu iau batut pe RAPIDISITI* si normal ar trebui ca DINAMO,STEAUA,RAPID sa fie la egalitate dar oricum nu vreau sa ii critic pe cei de la fifaromania si chiar le multumesc pentru acest patch dar le sugerez sa mai umble la echipe e prea favorita steaua
MULTUMESC si sper ca nam (sunt agramat) (sunt agramat) suparat pe mine O zi Buna
98303
mai da oricum exista edit si nu ma chinui prea tare:) in fine :fotbal:
SnipeRulz
31-10-2006, 04:52 PM
Originally posted by red_dog48@Oct 31 2006, 03:23 PM
2. Ze Kalanga RM , sa fie titular (e doar rezerva in patch)
4.* Puneti-l pe Niculescu executantul de free kick-uri si de penalty-uri (si eventual sa fie titular).
98349
deci, lol, nu te supara dar asta deja ii prosie... CE ii asa de greu sa intrii la team management - squad si sa-l bagi pe zekalanga titular?si apoi la kick takers sa pui pe niculescu la free kicks si penalty.... Tare greu ii.... Jeeezas
De ce l-ati pus pe Ganea sa se retraga din fotbal urmatorul sezon? Ganea cel adevarat nu se retrage de la Dinamo (sau nu stiu eu)
pai si la steaua ii la fel cu petre marin , din cate stiu eu , asa ii programat jocul ca un jucator sa se retraga dupa o anumita varsta ( si posibil ca s-a pus varsta reala a lui Ganea ,,..),
cherquem
31-10-2006, 06:26 PM
nu stiu cum am reusit dar acum imi apar si jucatori la transferuri(am editat rapid si steaua sa fac de 3 stelute ) si acuma am jucatori pe lista de transferuri...daca vreti dau un screen-shot sa vedeti. e un bug chestia asta?!
stelistul92
31-10-2006, 07:05 PM
Bai frate eu nu va inteleg .. faceti rapid de 5 stele si steaua si dinamo de 1 stea ca sunt praf nu-i asa ? nu inteleg ce e de comentat e greu sa da-ti edit la jucatori ?sa-i faceti niste par lui paraschiv?sa-l trimiteti pe carlos oriunde daca vreti sa scapati de el ? sa bagati niste titulari,sa schimbati nume la jucatori,sa-i faceti parul lui lovin pan' la fund?ce e asa greu frate.sa-l bagati pe dorinel la cfr si tot ce mai vreti voi !
Bv fifa Romania inca o data .. nu prea observ buguri in patch ... poate daca reusiti sa face-ti (sunt agramat) chestia aia cu transferurile , sa apara si cei care sunt pusi la vanzare . Daca nu asta e,oricum bafta in continuare sunteti geniali :bere:
Vio da Pau
31-10-2006, 07:36 PM
Fara suparare dar patchu e plin de buguri.L-am editat pe Maldarasanu si am dat save and exit.Dupa ce am facut asta am observat ca Malda devenise portar si avea 29 overall skill.Nu merge sa-l fac din nou CM ca imi iese din joc.....ditai bugu tata!!Va zic sigur ca nu l-am facut eu portar.
Cum il fac pe Maldarasanu CM?
Daca dau uninstal la patch imi merge jocul sau trebuie neaparat reinstalat Fifa07?
Astept cu nerabdare raspuns la intrebarile mele.
stelistul2006
31-10-2006, 07:41 PM
Reinstaleza Fifa 07 si gata :)
Jokes
31-10-2006, 07:45 PM
O solutie si mai simpla,sterge fisierul D. My Squads din My Documents
Vio da Pau
31-10-2006, 07:56 PM
As face asta dar am editat mai multi jucatori si ar fi pacat.Alta solutie nu exista?Daca as sterge squadu ar trebui sa-i reeditez pe toti.Daca sterg squadu raman fara nici un transfer,inclusiv cele facute dinainte sa am patchu.Daca il transfer la alta echipa si il editez acolo si apoi il transfer inapoi o merge?
Jokes
31-10-2006, 07:59 PM
Si cine este de vina,nu tu, cine te-a pus sa-i editezi :P
Vio da Pau
31-10-2006, 08:22 PM
Originally posted by Jokes@Oct 31 2006, 08:59 PM
Si cine este de vina,nu tu, cine te-a pus sa-i editezi* :P
98407
Punctajele pe care le aveau m-au pus sa-i modific.Chiar nu ma asteptam dupa atatea patchuri la atatea fife sa mai existe asa bug-uri.Mea culpa!!Am fost prea naiv sa cred asta :D .Patchu e super ca de obicei,iar bugurile iti strica orice chef din pacate.Mereu la prima varianta de patch sunt multe buguri.Pacat!!Bugurile astea sa strice atata munca.Mare pacat!!
Da` de ce nu va faceti singuri un patch? Daca tot nu va plac skill-urile jucatorilor...
Adevarul e ca am avut ceva cu absolut toate echipele din Liga I, pe toti i-am facut foarte prosti numai pe aia a caror echipa o urasti, Vedeti voi, am facut un patch variabil, daca esti stelist, se instaleaza un RLSP in care Steaua e cea mai jenanta echipa din patch iar Dinamo si Rapid sunt cele mai bune. Daca esti Rapidist, Rapid are cel mai prost lot (da, chiar mai prost decat echipele din liga a doua din japonia) iar Steaua si Dinamo sunt la fel de bune ca Real Madrid.
Vio da Pau
31-10-2006, 08:28 PM
Critica poate fi si constructiva.Sa nu fim acum limitati si sa le dam in cap alora care zic ce nu merge bine!!!Ceea ce am scris e strict pe topic.Nu ma luati acum cu:"Da ia ba si fa-ti tu patch daca nu-ti convine!"
horiababu
31-10-2006, 08:41 PM
Originally posted by mns@Oct 31 2006, 10:27 PM
Adevarul e ca am avut ceva cu absolut toate echipele din Liga I, pe toti i-am facut foarte prosti numai pe aia a caror echipa o urasti, Vedeti voi, am facut un patch variabil, daca esti stelist, se instaleaza un RLSP in care Steaua e cea mai jenanta echipa din patch iar Dinamo si Rapid sunt cele mai bune. Daca esti Rapidist, Rapid are cel mai prost lot (da, chiar mai prost decat echipele din liga a doua din japonia) iar Steaua si Dinamo sunt la fel de bune ca Real Madrid.
98413
:lol: :lol: misto replica mns
red_dog48
31-10-2006, 08:45 PM
2 bug-uri naspa:
1. cand joc ca manager cu o echipa din liga 1 si particip cu ea in champions league, daca dau la statistics, scrisul Uefa Champions League Group Stage depaseste spatiul de acolo si intra peste clasamentul grupei :(
2. la finalul sezonului ca manager cu o echipa din liga 1 imi arata ca retrogradeaza si promoveaza aceleasi echipe (Ex. retrogradeaza: craiova,steaua,rapid si cluj; promoveaza: craiova,steaua, rapid si cluj)
Armag3don
31-10-2006, 08:58 PM
Nu inteleg de ce vreti sa editati jucatorii dar daca vreti, ar fi bine sa asteptati sa apara creation centre (care o sa apara zilele astea) si sigur o sa mearga.
red_dog48 nu stiu de ce zici ca alea sunt buguri naspa... nu mi se par deloc buguri asa importante.
phane
31-10-2006, 09:04 PM
din cate am citit eu in topicul asta, skill-urile jucatorilor sunt fff diferite de cele reale, precum si alte aspecte care pot fi modificate de fiecare jucator bineinteles, numai ca in imensitatea bug-urilor nu prea poti sa modifici ca nu te lasa. odata modifici, dup'aia knd (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) vrei sa schimbi nu mai poti si tot asa. mi se pare chestia asta cam importanta. oricum respectele mele pt fifaromania si pt ce au facut pana acum si pt ce vor face in continuare pana knd (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) se va hotara EA-ul sa bage div A in fifa.(si poate si atunci vor continua munca lor pt ca probabil nu va fi prea aproape de realitate).
PAREREA MEA
cherquem
31-10-2006, 09:05 PM
Originally posted by Vio da Pau@Oct 31 2006, 08:36 PM
Fara suparare dar patchu e plin de buguri.L-am editat pe Maldarasanu si am dat save and exit.Dupa ce am facut asta am observat ca Malda devenise portar si avea 29 overall skill.Nu merge sa-l fac din nou CM ca imi iese din joc.....ditai bugu tata!!Va zic sigur ca nu l-am facut eu portar.
Daca dau uninstal la patch imi merge jocul sau trebuie neaparat reinstalat Fifa07?
Astept cu nerabdare* raspuns la intrebarile mele.
98401
FOARTE SIMPLU - IL transferi la o echipa din liga a4a engleza si dai CREATE PLAYER si Creezi un nou jucator :)
razvann
31-10-2006, 09:06 PM
Originally posted by Vio da Pau@Oct 31 2006, 09:36 PM
Astept cu nerabdare* raspuns la intrebarile mele.
98401
Si eu l-am editat pe Maldarasanu, il facusem cm si a devenit striker, apoi am intrat din nou l-am editat si l-am facut iar cm si cm a ramas. Nu mi-a iesit din joc. Din joc iese cand dau la create player, l-am creat pe Sorin si apoi vroiam sa mai creez un jucator, pe Kluivert dar iese. Dar oricum nu ma intereseaza, doar am dat exemplu. Un patch foarte bun ca si celelalte pana acum. Plus ca tin minte ca nu se pot crea jucatori cand e Rlsp instalat, asa era prin 2005 parca. Anul trecut a mers sa creez un anumit numar de jucatori si apoi iesea. Oricum eu dau search un anumit jucator si daca nu este in joc caut unul care sa-i semene, mai prost si neimportant in joc si il editez peste ala. Asa am facut cu Mariano Gonzalez de la Inter, nu era in joc am dat search Gonzalez a gasit cativa si am editat peste unul din aia si gata.
cherquem
31-10-2006, 09:11 PM
mie imi place ca dica are 78 si parca ronaldo are 83 :lol: sau klemi saban are 70 si ceva pe cand maftei(selectionat la nationala ) are 60 si ceva sau unul ca badoi care joaca de 4 ani la rapid si e titular incontestabil e scos din primul 11
imi place ca sumele de transferuri sunt reale
tot nu mi-ati raspuns la intrebare : e un bug faptul ca pot sa vad jucatori care pot fi transferati?
[img=http://img187.imageshack.us/img187/4417/transferurith8.th.jpg] (http://img187.imageshack.us/my.php?image=transferurith8.jpg)
De ce mi se pare ca deja o dati in balarii. Cand DInamo si Rapid se vor califica in UCL si vor avea un parcurs ca Steaua in ultimii 2 ani in cupele europene, atunci sa comentati. Mi se pare absurd ceea ce cereti. Auzi acolo, imensitatea bugurilor.
Ce buguri visati, ca jucatorul x, care a facut un meci bun in 5 ani nu are 80 ci are 60, asta e bug? Ca voi editati jocul si apoi totul se da peste cap, asta e bug ce tine de noi?
Pacthul, asa cum e el, asa cum a fost testat, merge perfect, nu exista probleme. Daca va apucati sa editatati aiurea tot ce gasiti in patch, normal ca pot aparea probleme.
PS Stiti ce ma amuza cel mai tare, la patchul pentru demo, Carlos era prea slab, acum vezi Doamne e prea bun. Stim ce face, editam atat pentru RLSP cat si pentru EA Sports de mai bine de 5 ani. Ca voua nu va convine ca v-am spulberat visele cu jucatorul X care are rating de 60 in loc de 90, asta e.
Bine ca vin acum toti expertii sa ne spuna pe ce pozitie joaca Radoi sau ca X sau Y e titular si Y nu e. Loturile au fost finalizate acum 2 saptamani, atunci asta era situatia. Radoi si in demo, avea ca pozitie secundara (ceea ce nu se vede in joc) CDM, astfel nu pierdea 30 de puncte la rating cum spuneau unii.
Omega
31-10-2006, 09:28 PM
O alta greseala in patch este aceea legata de un jucator al Unirii Urziceni...Numarul 16 Nicu EPAMINONDA il cheama si nu Nicu Epanimonda... :blink:
T!G3R
31-10-2006, 09:33 PM
doamne cati retardati ( scuze)....cand au anuntat baietii ca nu mai fac patchul,va rugati,plangeati etc ca sa il faca,nu conta cum numai sa il faca; acum cand e facut va treziti toti frustratii sa comentati; nu inteleg ce e greu sa dati edit player si sa ii faceti pe toti de 99 ca sa nu mai faceti atatea arfe ca ala e slab ca ala are 15 stele si ala 1.......sunteti enervanti,iar pe viitor altii o sa aiba de "suferit" din cauza voastra
Vio da Pau
31-10-2006, 09:34 PM
Īn momentul īn care mereu joci cu frica să nu-ţi iasă din joc la orice meci,la orice mică schimbare e foarte nasol.Asta ţine de cine a făcut patchu evident.Dacă īnainte mergea edit şi acum nu(chit că e vorba de un jucător care nu era īnainte de instalarea patchului).
Anul asta jocul este instabil, cei de la EA SPORTS au schimbat multe lucruri din joc. Au mai zis baietii asta, de ce nu vreti sa intelegeti?
Originally posted by Vio da Pau@Oct 31 2006, 10:34 PM
Īn momentul īn care mereu joci cu frica să nu-ţi iasă din joc la orice meci,la orice mică schimbare e foarte nasol.Asta ţine de cine a făcut patchu evident.Dacă īnainte mergea edit şi acum nu(chit că e vorba de un jucător care nu era īnainte de instalarea patchului).
98440
Daca nu modifici nimic, patchul si jocul sunt foarte stabile. Asta e.
dark1990
31-10-2006, 10:00 PM
Originally posted by Centru@Oct 30 2006, 02:55 PM
O lista mai detaliata (sper sa nu va suparati):
CFR Cluj: 'Sanches Samedo' -> numele schimbat in 'Semedo'.
* * * * * * * Nu este alb ci negru.
* * * * * * * Optional transformare din ST->RF.
* * * * * * *
* * * * * * * Portari: Turcas are rating 66, Tudor 65. Ar putea fi schimbate rating-urile intre ele, Tudor e de obicei titular si este mai bun.
* * * * * * * * La fel fundasii centrali: Cadu 63, Milosevic 64. Cadu este titularul postului, si mai bun decat Milosevic.
Dinamo: Optional: Blay CB->RB.
Farul: Armel Disney: Poate ca e incorect, dar numele de familie 'Armel'->'Disney' si numele mic 'Disney'->'Armel'. Asa il stim toti* :D
FC National: Jucator nou: Williams Binaware Ajunwa (Ajunwa este numele de familie). Nr. tricou: 28, data nasterii: 30-01-1982. Nationalitate: Nigeria. Pozitia: AM. Nu am date de inaltime/greutate, scuze.
Politehnica Iasi: Cernoch rating 58, Balba 55. Propun inversare, sau cel putin ridicarea rating-ului lui Balba.
Politehnica Timisoara: Nume de familie 'Mckain'->'McKain'.
* * * * * * * * * * * * * * * Pozitia lui Torje: CAM -> RM (sau RW).
UTA Arad: Mara are rating-ul de 58. Propun ridicarea rating-ului incat sa fie cel mai bun jucator din echipa (ex. 61).
Steaua Bucuresti: In partida Klemi Saban apare cu numele 'Klemi'. Cred ca ar fi mai bine sa apara cu numele 'Saban'.
* * * * * * * * * * * * Carlos sa fie inlocuit la 'default squads' cu Cernea titular. Eventual sa ii scadeti nitelus rating-ul sub 60. Sunt fan Steaua si imi dau seama de asta* 8) .
* Sper sa va ajute ce-am scris.
98133
Carlos trebuie sa aiba tot numele:)...Alberto Fernandes si trebuie sa aiba jampierii lungi si sa suteze cu picioru' stang..iar la Saban Klemi e bine..k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) si in realitate apare la fel Klemi:)..
steve9127
31-10-2006, 11:39 PM
BAI FRATILOR AICI SCRIETI BUGURILE!!!!!!!
NU COMENTATI PATCHUL!!!!!!!
:offtopic:
Centru
01-11-2006, 12:07 AM
Ceea ce unii nu par sa inteleaga este ca atunci cand se va lansa versiunea 1.1 sau 2.0 RLSP va baga un fifa.db nou :rolleyes: Deci daca acum schimbi pozitiile si rating-urile dar nu anunti pe oamenii care fac RLSP-ul care sunt modificarile *utile* ei nu o sa le schimbe nici in 1.1. sau 2.0 sau cum o fi si deci va trebui sa le schimbi din nou la fiecare versiune.
Si gata cu :offtopic:
daca vreti sa jucati in career cu una din echipele din liga a 2-a, primul sezon il jucati mai bine cu o echipa din alta tara, iar apoi alegeti echipa nou promovata.Deoarece daca jucati cu o echipa din liga 1,iar la final vreti sa alegeti o echipa nou promovata nu veti avea oferte de la acea echipa.
marius_flash
01-11-2006, 06:16 PM
Pentru cei de la fifa. Stiu ca ati zis ca nu merge sa dai sa vezi cine e transferabil, dar chestia e ca atunci cand pun 5-6 jucatori pe lista de transferuri, nu ii cumpara nimeni. Mi se fac oferte doar la aia care nu ii pun pe lista de transferuri.
Asta ar fi super daca ati putea sa faceti un fix ceva, pt ca altfel e destul de aiurea faza cu transferurile. Nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea. Good luck!
Si inca ceva.. Poate incercati sa faceti si divizia B. Oricum patchul e frumos! Sunteti cei mai tari!
OFF TOPIC
-Am si eu o intrebare veti baga Petrolul in patch URMATOR??-
Emil Sandoi
01-11-2006, 08:11 PM
Cred ca doar daca iti pui banner cu Lupii Galbeni la semnatura... :romania:
Sirius
01-11-2006, 11:57 PM
Sa nu bag eu warnuri gratis pana la urmatorul patch. Inapoi de pe aratura!
-Dany-
02-11-2006, 02:53 PM
am descoperit si eu un bug...deci e corner...vine sa bata numarul 5 care e capitan ..la faza uramatoare se trage sut si numarul 16, cel care a ratat e el capitan! :o si nu se facuse nici o schimbare ..e vorba de meciul cfr cluj - steaua si faza cu capitanul era la cfr
Undeath
02-11-2006, 07:37 PM
Originally posted by red_dog48@Oct 31 2006, 03:23 PM
98349
ba baiatule tu esti batut in cap ?! ai baut acid surfuric ? nu poti sa modifici atat ? din joc ?! omg the noobish day is coming .. :saliveaza: :scaun: :nebun:
Am o problema
Carierele incepute inaintea instalarii patchului nu mai pot fi accesate. Cand incerc sa intru imi iese din joc.
Ce pot face ?
Hai Rapid!!!
Jokes
02-11-2006, 08:01 PM
Clar si raspicat:CARIERELE INCEPUTE INAINTEA INSTALARII RLSP 2007 NU MAI MERG!!!
Ba caut si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) un raspuns la o intrebare care a mai fost pusa,dar raspunsul nu e .Daca dezinstalez patch-ul rlsp fifa mai merge sau trebuie sa il instalez din nou?
Oricum felicitari celor care l-au facut!!!!!!!!! :romania:
jacko
03-11-2006, 10:38 PM
incearca si...vezi ce iasa,"ba"! :nashpa:
marius_maxym
03-11-2006, 10:55 PM
Originally posted by marius_flash@Nov 1 2006, 06:16 PM
Pentru cei de la fifa. Stiu ca ati zis ca nu merge sa dai sa vezi cine e transferabil, dar chestia e ca atunci cand pun 5-6 jucatori pe lista de transferuri, nu ii cumpara nimeni. Mi se fac oferte doar la aia care nu ii pun pe lista de transferuri.
Asta ar fi super daca ati putea sa faceti un fix ceva, pt ca altfel e destul de aiurea faza cu transferurile. Nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea. Good luck!
Si inca ceva.. Poate incercati sa faceti si divizia B. Oricum patchul e frumos! Sunteti cei mai tari!
98548
Chiar....de-aia nu puteam eu sa vand jucatori.....e destul de naspa....pt ca am nevoie de bani.........in rest patch-ul este perfect.....puteti sa rezolvati aia cu transfer list??? THKS FIFA RO
Eu am vandut jucatori.
Nu se poate rezolva problema pentru ca altfel crapa jocul. Tine de Fifa, nu de noi.
sebyss
04-11-2006, 12:14 AM
Posibile buguri care ar putea ingreuna functionarea jocului, nu sa-l blocheze, opreasca, etc. doar sa-l faca sa "gandeasca" mai mult (am folosit DB Master si FifaData2007 pentru a explora fifa.db) :
In campul "teamplayerlinks" la "jerseynumber"apar valori care se repeta la aceeasi formatie (in mod normal jucatorii ar trebui sa aiba valori diferite); formatiile care au aceasta problema :
FC National
Pandurii Tg Jiu
FC Arges
Poli Timisoara
Rapid
Gloria
Dinamo
Ceahlaul
In campul "players" la "accessory color" apare "8" la cativa jucatori, valoarea maxima fiind 5.
Cateva exemple de valori prea mari fata de maximul admis in campul repectiv :
id 191920 - Vasile Prisaca : longshotaccuracy - 128 (max. value 99)
id 191881 - Cornel Buta : retirementage - 48 (max. value 45)
id 191882 - Srecko Mitrovic : retirementage - 48 (max. value 45)
id 191933 - Radoie Milenovic : retirementage - 48 (max. value 45)
id 191884 - Cyril Thereau : retirementage - 48 (max. value 45)
In campul "balltype" apar 71, 72 (max. value 70)
Repet... jocul nu crapa din cauza aceasta, dar cand folositi echipele respective sta si gandeste un pic mai mult decat la altele.
Nostradamys
04-11-2006, 11:10 AM
:offtopic: ce plm comentati frate atat.. cand o ajunge rapid si dinamo in chl atunci sa intrebati dc nu are atatea stele.... e f bn cum e facut.... nu am avut nici o prob cu el ... da voi ce ..sunteti suporterii unei echie ( sa zicem UTA ) ii faceti 99 la tot .... acceptati frate asa cum e ..... :nashpa:
gg fifaro soper bn facut .. nu am intalnit nici un bug.. :mishto:
AnDreY_4_Steaua
04-11-2006, 12:00 PM
:P Ma cu ce program ati facut rlspu ?? :rolleyes:
Ghost
04-11-2006, 09:33 PM
deci .. nu cred ca e bug.. dar dc in team management nu arata fetele la cativa jucatori? .. ms
HuIdU
05-11-2006, 01:15 AM
singurul bug care ar putea fi este ca la manager trebuie sa cauti jucatorii manual dar in rest impecabil ... gg fifaro
Razvannu
05-11-2006, 09:25 AM
sunt la sfarsitul anului 2008 cu dinamo si trebuie sa joc cu steaua. Ei bine dupa meci se incarca o bara sus schedule ce mai scrie si cand ajunge la completing transfers se blocheaza la 75% ! ce e asta? :rolleyes:
-Dany-
05-11-2006, 09:54 AM
pai li s-a mai intamplat unora...citeste si tu mai bine..
Alex76
05-11-2006, 12:00 PM
Daca nu se incarca echipamentele de joc numai la portati, ce ar trebui sa fac?Reinstalez fifa sau rlsp?
AnDreY_4_Steaua
05-11-2006, 02:32 PM
:baa: Am pus si eu o intrebare si nu mi-o fost dat raspunsul -> Puteti sa faceti la fifa 07 un pacth und sa poata sa si ninga !!! Astept Raspuns...plss (sunt cocalar de mirc)s....
HuIdU
05-11-2006, 07:14 PM
am si eu o problema: am inceput cariera pe manager cu steaua, is in al 2-lea sezon la final in penultimu meci, imediat dupa finala cl, dau next game si iasa joc si da eroare de la joc; de la joc nu-i ca am facut o cariera completa cu manchester united inainte... deci vre-o solutie???
Hesus
05-11-2006, 07:42 PM
Am si eu o mica problema , am instalat FIFA 07 pe urma gp2 si apoi RLSP. Problema este ca nu pot sa ma joc direct in manager mode ori quick game , dar merge in manager sa dau simulate. Am jucat pana acu 07 in manger mode si am facut 15 sezoane fara o problema , stie cineva cu ce am gresit ?
stelistul92
05-11-2006, 08:22 PM
Frate am si eu o intrebare scuze ca sunt off topic dar , cum pot sa schimb numarul de stele la o echipa ca multi imi ziceti ca ati facut rapid mai buna chestii . Deci cum fac?
sisu_stelistul
05-11-2006, 10:19 PM
pai poti sa editezi din joc, daca maresti sau micsorezi valoarea jucatorilor se modifica si stelele.
ionutz87
06-11-2006, 07:18 PM
Universitatea Craiova : Madalin Ciuca e chel
Joshua Rose ar trebui sa fie LM
Hesus
06-11-2006, 08:09 PM
grafic patch 2 , oricum am dezinstalat am bagat fifa , rlsp si apoi gp2 si merge acu :)
cel mai tare bug de pana acum nu este din cauza RLSP.Am terminat grupa in liga campionilor cu
Fenerbahce pe primul loc si joc mai departe tot cu Fenerbahce.Am fost uimit sa constat ca mai era o echipa Fenerbahce care s-a calificat din alta grupa.In felul asta succesul e asigurat mai departe
HuIdU
07-11-2006, 02:44 PM
am si eu o problema: am inceput cariera pe manager cu steaua, is in al 2-lea sezon la final in penultimu meci, imediat dupa finala cl, dau next game si iasa joc si da eroare de la joc; de la joc nu-i ca am facut o cariera completa cu manchester united inainte... deci vre-o solutie???
[/b]
astept raspuns pls, daca stiti vre-o solutie???
daca face mereu asa de cate ori intri in joc nu ai decat o solutie:reinstaleaza
BehindDK
08-11-2006, 12:23 PM
ba da ce rai suntetzi voi ... acum cateva saptamani plangeati cand a zis stefan ca numai scoate patchul si acum gata saritzi in gatul echipei fifaromania pt ca de ce nu are stele , de ce nu e pozitia aia si alte chestii. fratilor STEAUA joaca in Champions League are cei mai buni jucatori din tara in lot : Dica , Radoi si lista poate sa continue . Klemi Saban si cand juca in Israel avea 70 OVERALL.
INTELEGETI ODATA : faza ca de ce nu are pozitia aia de ce nu are la viteza 80(ze kalanga , blair ala sau cum ii zice) post FI MODIFICATE DE CATRE VOI ! puteti sa va faceti echipa de 5stele Dinamo sau Rapid nu ma intereseaza !
in final felicit echipa fifaromania pt patch si am un singur regret care este si singurul bug : faza cu transferurile , daca o sa rezolvati aceasta problema aveti nota 11 ! deoarece acum aveti 10 .
ps : faza cu sunetele de pe stadion s-a intamplat ceva de nu se mai aud scandarile de la noi ? sau asa ati vrut voi sa faceti ?
Al3x3i
11-11-2006, 01:12 AM
Am investit circa 130 de mil in stadion si a ramas acelasi de ce??:((
smiley_R
12-11-2006, 02:18 AM
nu am dat search sa vad daca s-a mai discutat...insa asta e bugul care ma deranjeaza
inainte jucam fifa pe 800*600 high si dupa ce am instalat patchul imi sacdeaza...ce trebuie sa fac?
kqzZz
12-11-2006, 02:47 PM
am incercat si eu sa transfer niste jucatori insa de fiecare data nu accepta cererea !
am dat cel mai mare salariu posibil si cea mai mare suma de transfer posibila,insa la "mail" imi zice "You have failed to sign X"
e bug sau .. ?
dragos_015
12-11-2006, 05:49 PM
transferurile e singura problema in rest sunteti cei mai tari!!!1 :mishto:
d unde pot lua shi (sunt cocalar de mirc) eu creation center?
kqzZz
12-11-2006, 05:59 PM
hahaha big bug !
la un sut,mingea s-a respins si a picat FIX pe bara si de acolo n-a mai cazut !
http://img93.imageshack.us/img93/8430/marebugtq5.jpg
bobby
12-11-2006, 09:54 PM
La Rapid sunt 2 jucatori cu aceelasi numar : 21 - E.Dica si Griffits. Si cel din urma, in joc e brunet si in realitate blond ;) Aceeasi problema si la Maldarasanu (blond in realitate brunet in joc)
PICIU
12-11-2006, 10:39 PM
am incercat si eu sa transfer niste jucatori insa de fiecare data nu accepta cererea !
am dat cel mai mare salariu posibil si cea mai mare suma de transfer posibila,insa la "mail" imi zice "You have failed to sign X"
e bug sau .. ?
[/b]
mareste-ti negociatorul, din staf
Jokes
12-11-2006, 11:21 PM
hahaha big bug !
la un sut,mingea s-a respins si a picat FIX pe bara si de acolo n-a mai cazut !
[/b]
Nu este de la patch,jocul este de vina
smiley_R
12-11-2006, 11:24 PM
la prolema mea nu are nimeni vre-un (sunt agramat) raspuns?:(
kqzZz
13-11-2006, 10:02 AM
la prolema mea nu are nimeni vre-un (sunt agramat) (sunt agramat) raspuns?:(
[/b]
Incearca Framerate optimizer (http://www.fifaromania.net/index.php?zona=fisiere&fisier=framerate-optimizer)
Poate te ajuta.
@Jokes probabil 99 % e de la joc.oricum a fost tare faza !
Bugu asta nu stiu daca e de la rlsp sau ea da e de..... .
am castigat campionatul si urmatorul sezon am avut obiectiv sa ma calific in cupa uefa.
m-am calificat in champions league, primul loc in grupe, am ajuns in sferturi si m-au concediat.
de ce? pt ca nu m-am calificat in UEFA. aia da.
si am si eu aceeasi problema cu transferurile, nici cel mai parlit jucator nu vrea sa vina la echipa, ce daca am 2 stele :P
si inca ceva prea multe echipe au primul sau al doilea echipament alb, daca dau ok ok ok fara ma uit la echipamente,ca na mai uita omu, ma trezesc intr-o mare de jucarori in alb :)
DarkAngel
13-11-2006, 10:26 PM
Pai cred ca te-au concediat pentru ca numai aveai banii . (CRED ) asa mi sa intamplat si mie dar in fifa 2006 din cauza ca consumasem prea multi banii si eram in minus m-au dat afara !
NU ma aveam bani gramada, nu am ajuns niciodata la 0.
oricum am luat champions legue, cupa si campionatu si tot nu pot face nici un transfer.
nu pot lua nici un jucator de nici un fel
si nu incerc sa iau jucatori de 70,80 numai de 55-60 da nici aia nu vor. dezastru jocu asta.
sa iei champions league si sa ii zici la un trist ca herea sau lincar sa isi prelungesca contractul si nu vrea asta chiar e culmea.
a si inca ceva, ati observat ca la fiecare castonas nu protesteaza echipa care trebuie? =))
il faultez pe unu de rosu si e clar ca imi da rosu, a mei nu protesteaza, ceilalti da :))
ce vor mai mult decat sa imi dea rosu? sa ma elimine din fotbal? =)) ciudat gandit jocu asta.
si terminati cu comentarii in care ii tot luati apararea de parca l-ati fi facut voi.
nu zic ca nu imi place joc disperat , am ajuns la sezonu 4 da sunt faze care ma fac sa il sterg.
a sutat ieri unu la portar in fata, din fata in poarta si portaru nici nu s-a miscat. da deloc.
daca nu credeti ziceti ca va trimit salvarea.
la mine e altfel,nu am avut nici o performanta pana acum,dar au venit jucatori cu skill de 70-80.Doar unul singur a refuzat in 2 sezoane.Am acum o echipa cu niste nume in teren de nu mai am rival in campionat.Si nici macar n-am oferit mai multi bani pe ei,ci doar cat se cerea
marius_flash
15-11-2006, 07:37 PM
Nu te supara ca te intreb, dar cu ce echipa joci? Ca poate aceaechipa nu va reusii niciodata sa faca ce ai facut tu cu ea, si astfel se creaza un mare BUG :P. Nu te supara pe mine..
Centru
16-11-2006, 01:03 PM
r3lu, asta e bug de la joc nu de la RLSP. Si eu am dat gol cu Dica contra Ceahlaului - sut din afara careului, 20 m de poarta mingea a trecut printre picioarele portarului fiind usor deviata de glezna portarului... clar blat!!! ;)
stelistul92
16-11-2006, 07:23 PM
r3lu, asta e bug de la joc nu de la RLSP. Si eu am dat gol cu Dica contra Ceahlaului - sut din afara careului, 20 m de poarta mingea a trecut printre picioarele portarului fiind usor deviata de glezna portarului... clar blat!!! ;)
[/b]
Mie nu mi se par buguri.Eu zis ca fac jocul mai realistic.Daca si Robinson(portar de nationala Angliei) nu nimereste mingea cand e trimisa incet ce poti sa ceri la altii ? :D
cipsua
16-11-2006, 07:29 PM
cel mai mare bug e ca nu putem sa jucm direct ip si lan intre un user care are patchu instalat si unul care nu l are instalat...
ce se poate face in privinta asta mns ?
Poti sa joci in Multiplayer, daca iti alegi alte echipe in afara de alea din Liga 1. ;)
biancorossi
17-11-2006, 03:21 PM
Sal.
Am gasit si eu un mic bug(nu stiu daca e de la patch-ul vostru sau de la ei):
Eram antrenor la Dinamo si in sezonul 2 jucam in deplasare la Craiova si am ramas masca cand am vazut ca executantul unui corner era portarul Bornescu( am vazut mai intai manusile si apoi am observat ca e si in portocaliu---aia de camp erau in alb-albastru). Insa aparea ca executant doar in filmuletul in care se pregateste de corner, in momentul executiei(cand e "filmat" din spate) nu mai apare el ci apare un jucator de camp in alb-albastru.
napKin
19-11-2006, 03:48 AM
Sal.
Am gasit si eu un mic bug(nu stiu daca e de la patch-ul vostru sau de la ei):
Eram antrenor la Dinamo si in sezonul 2 jucam in deplasare la Craiova si am ramas masca cand am vazut ca executantul unui corner era portarul Bornescu( am vazut mai intai manusile si apoi am observat ca e si in portocaliu---aia de camp erau in alb-albastru). Insa aparea ca executant doar in filmuletul in care se pregateste de corner, in momentul executiei(cand e "filmat" din spate) nu mai apare el ci apare un jucator de camp in alb-albastru.
[/b]
da si eu am vazut asta
stelistul92
19-11-2006, 10:35 AM
da si eu am vazut asta
[/b]
N-are cum sa fie legat de RLSP daca se intampla in timpul meciului(se blocheaza mingea sus pe bara,dai gol "prin bara",si chestia asta cu portarul).Ei nu raspund de asa ceva,deci nu mai postati deastea.
Voldemort91
19-11-2006, 04:48 PM
Nu stiu daca e un bug... dar daca stiti cum as putea sa rezolv as dori sa ma ajutati am jocul fifa 07 FULL am instalat patch-ul rlsp, merge sa joc cu echipele dar dupa ce se da gol "filmuletele" si reluarile nu se vad...(se face ecranul negru)... la fel la cartonase... sau cand bate portarul din careul mic... chestii de astea nu se vad... daca stiti va rog ajutati-ma :(
DarkAngel
19-11-2006, 07:41 PM
Si mie mi s-a intamplat odata.....cand am batut penalty nu mi-a aratat omul ....si inca ceva ...cand arbitru dicteaza fault ,ofisde incepe sa se invarta in jurul sau repede :))
Problemele astea cred ca tin de jocul fiecaruia. Eu am jucat acum un sezon intreg cu UTA si nu am intampinat absolut nicio problema in cariera.
stelist_4ever
21-11-2006, 12:40 AM
auzi mns am aceeasi problema cu blocatul la 75% si nu stiu ce sa fac am reinstalat fifa apoi rlsp si in plus nu aveam nicio salvare :( stiu ca la rlsp 06 ati creeat un config.dat veti creea si acum? :alida: vad ca multi au aceeasi problema :alida:
Mergi in folderu Fifa 07 si vezi ce marime are in bytes fisierul config.dat si spune-mi si cand a fost ultima data modificat.
stelist_4ever
21-11-2006, 04:36 PM
:( deci are 25 kb si a fost modificat in 10/8/2006 ora 12:09 pm :(
deci are 25,351 bytes auuu scuze de dublu post :( :oops:
Pai vezi, de ce te joci cu diferite chestii cu care nu ar trebui sa te joci?
Fisierul config cu care merge RLSP are 25.246 bytes si e modificat in 6 octombrie 2006 :P
Fan_Steaua_Barca
22-11-2006, 01:12 PM
Nu stiu daca e un bug... dar daca stiti cum as putea sa rezolv as dori sa ma ajutati am jocul fifa 07 FULL am instalat patch-ul rlsp, merge sa joc cu echipele dar dupa ce se da gol "filmuletele" si reluarile nu se vad...(se face ecranul negru)... la fel la cartonase... sau cand bate portarul din careul mic... chestii de astea nu se vad... daca stiti va rog ajutati-ma :(
[/b]
foloseste framerate optimazer daca nus ti intra pe id meu sa te ajut mad_grasu_xxl
dmk06
23-11-2006, 11:00 AM
deci ,pana la urma se poate rezolva treaba cu transferurile sau nu? :cal:
Care treaba cu transferurile?
Hesus
26-11-2006, 12:39 PM
si poate sa puna cineva configu ala bun pe aici :D ?
COnfigul bun e in patch. Reinstaleaza patchul si nu mai folosi alte programe si alte patchuri.
Hesus
26-11-2006, 12:54 PM
ok , o sa incerc acu :)
vladole
26-11-2006, 03:45 PM
am si eu o intrebare...am inceput manager mode cu steaua si dupa primu meci...la partea aia unde se incarca si scrie "completing transfers" mie mi se blocheaza la 75%...stie cineva cum pot sa rezolv problema? pls:D
stelistul92
26-11-2006, 06:08 PM
am si eu o intrebare...am inceput manager mode cu steaua si dupa primu meci...la partea aia unde se incarca si scrie "completing transfers" mie mi se blocheaza la 75%...stie cineva cum pot sa rezolv problema? pls:D
[/b]
S-a mai vorbit despre astaaaaaaaaaaaaaaaa.Reinstaleaza fifa.
Incep deja sa ma enervez. Ce naiba, e atat de greu sa cititi? Nu mai instalati nimic altceva pe langa RLSP si nu mai folositi nici un program sa editati jocul.
Reinstaleaza RLSP.
sorin
03-12-2006, 05:43 PM
[/b]
daca nu va pricepeti nu mai incercati sa editati.RLSP nu are nicio problema, nu mai exista problema cu completing transfers decat daca "v-ati bagat voi nasu unde nu va fierbe oala" :).Problema cu transferurile nu e cine stie ce avand in vedere ca poti vinde/cumpara......
le_xand3r
05-12-2006, 07:35 PM
hmm.. ceva problema tot trebuie sa fie cu transferurile. Pe bune. Eu nu am modificat nimic la "config.dat" si in al treilea sezon cu poli timisoara dupa ce am luat 2 jucatori de la free agents (Papadopoulos si Uche) am dat pe "next match" si mi-a aparut o eroare si mi-a iesit din joc. E a doua oara cand mi se intampla asta. Prima oara eram tot la poli timisoara, si dupa primu sezon am bagat in echipa vreo 2 jucatori de la youth academy si a aparut eroarea.
Am reinstalat rlsp-u si tot nu merge. Exact acelasi lucru. Iar trebuie sa incep cariera noua ? !
totmarius
06-12-2006, 01:20 PM
salut am fifa 2007 in limba spaniola si portugheza in momentul in care instalez liga I imi dispare comentariu pentru ca in pach-ul vostru se poate selecta doar limba engleza daneza si inca una cum pot rezolva aceasta problema? specific ca in jocul initial comentaiul este in limba spaniola.
a doua problema ar fi ca desi copiez fiseirul pentru hi continua sa sacadeze mai putin dar suficient de mult
nu se pot instala stadionele din versiunile mai vechi
am tot citit dar nu am gasit intrebarile mele si daca au fost scuze
multumesc
Ionut cel Intelept
06-12-2006, 01:42 PM
RLSP este facut pentru varianta engleza a jocului.
Eu nu sunt avizat sa-ti raspund, asa ca sfatul care ti-l voi da s-ar putea sa fie unul gresit.
Sfaturi:
1 Copiaza fisierul esp.db aflat pe DVD in data>cmn>fe in folderul fifa07(sau cum ai numit tu folderul in care ai instalat jocul)>data>cmn>fe.
2 Daca nu merge incearca sa copiezi folderul esp.db undeva pe hard. Il redenumesti eng.db si il copiezi in data>cmn>fe. Ar trebui sa inlocuiasca fisierul eng.db pe care ti-l baga patch-ul.
Nu stiu daca merge . Incerci pe propria raspundere.
totmarius
06-12-2006, 01:55 PM
am incercat si s-a schimbat meniul din limba engleza in spaniola ar trebui sa fac acelasi lucru cu fisierele audio dar care sunt
andrei_cta_91
07-12-2006, 01:24 AM
cred ca ar fi mai simplu sa reinstalezi jocul
totmarius
07-12-2006, 11:16 AM
cred ca ar fi mai simplu sa reinstalezi jocul
[/b]
asta am facut-o deja dar am comentariu pana sa instalez liga I
Ionut cel Intelept
07-12-2006, 12:19 PM
Fiind doua variante diferite , jocul si patch-ul nu sunt compatibile. Nu prea ai ce sa faci. Galeriile se aud ?(si aici nu ma refer la acele sunete de fond , ci la cantecele galeriilor) .
totmarius
08-12-2006, 01:14 PM
da galeriile se aud doar comentatorii nu se aud
dupa ce am instalat patchu jocul merge fara probleme dar nu pot face transferuri la echipa , ce i de facut?
Jokes
10-12-2006, 10:39 PM
http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...isier=rlsp-2007 (http://www.fifaromania.net/index.php?zona=fisiere&fisier=rlsp-2007)
Punish3r
16-12-2006, 10:16 AM
Incep prin a spune ca nu stiu sigur daca bugul este de la RLSP:In timpul unui meci daca schimb tactica Stelei de la 4-4-2(de exemplu) la 4-3-3 overall-ul tuturor jucatorilor(pana si a portarului) creste cu 4-5 puncte,insa daca schimb tactica la 4-3-3 inainte de meci nu se schimba aproape de loc la nici un jucator.
Nu e BUG, ratingul jucatorilor se schimba in functie de pozitiile pe care joaca. Astfel un jucator poate sa aiba un rating mai bun pe CM de exemplu si un rating mai slab pe RM.
kinezu
16-12-2006, 01:57 PM
fratilor am si eu o problema mare,mie nu mie se vad echipamentele:(( puteti sa imi spuneti de ce si cum sa rezolv treaba asta??nu mi se vad echipamnetele mi se vede doar alb la toti:((
Nu ai instalat cum trebuie patchul. Reinstaleaza fifa si apoi patchul!
Punish3r
16-12-2006, 02:01 PM
Nu e BUG, ratingul jucatorilor se schimba in functie de pozitiile pe care joaca. Astfel un jucator poate sa aiba un rating mai bun pe CM de exemplu si un rating mai slab pe RM.
Stiu dar ma refer la faptul ca daca schimb tactica inainte de meci ei nu mai evolueaza la fl de bine cum ar evolua daca o schimb in timpul meciului :( .Uneori li se ridica overallul alteori nu.
kinezu
16-12-2006, 02:03 PM
fratilor am si io o mare problema mie nu mie se vad echipamentele :confused:nu stiu de ce si cum sa rezolv problema!!putei sa ma ajutati va rog??lamuriti-ma si pe mine care e treaba va roooooog!!!!????
Nu stii sa citesti ce am scris mai sus? :huh:
kinezu
16-12-2006, 02:09 PM
Nu ai instalat cum trebuie patchul. Reinstaleaza fifa si apoi patchul!nu stiu ce sa mai fac frate am instalat si reinstalat de vreo 4-5 ori nu stiu ce sa ma fac!!tot nu merge
kinezu
16-12-2006, 02:11 PM
uite chiar in acest moment reinstalez fifa dupa ce il instalasem iarasi a 8-a oara si bagasem patchu
1. Exista EDIT, te invit sa il folosesti.
2. Nu mai baga alte patchuri dupa RLSP!
kinezu
16-12-2006, 02:16 PM
nu am bagat nici un patch dupa rlsp si faza cu edit ce edit??sa editez echipamentele??
Editeaza-ti post-urile, nu mai fa 2 unul dupa altul. Dooooh !!!
kinezu
16-12-2006, 02:22 PM
da te intreb si eu ceva de ce esti asha sarcastic??eu am venit cu o problema in sperantza ca voi putea sa gasesc ajutor dar se pare ca am dat peste tine!!care ma tratezi ca si cum ash fi ultimul prost!!multumesc pentru ajutor!!eu vroiam sa folosesc patchu asta dar se pare ca ma las pagubash!!!!
Doamne fereste, eu sunt sarcastic? Citeste mah regulamentul forumului si dupa asta vino sa imi reprosezi mie ceva! Eu ti-am zis ce trebuie sa faci. Daca tu nu esti in stare sa instalezi un patch, asta nu e vina mea nici a celor ce au facut patchul, ci doar a TA! Daca faci TOT ce scrie in Readme o sa mearga ca uns, daca nu, soarta!
*InCePaToRuL*
30-12-2006, 05:37 PM
ma cine stie bugul ala cu A si D?
poli tm in fifa
31-12-2006, 09:09 AM
fi si tu umpic mai explicit...ce bug cu A si D ??
Pai nici el nu cred ca il stie de intreaba aici!:D Si e "un pic" nu "umpic" :P
Saint
31-12-2006, 03:13 PM
@kinezu - ai rulat fathbuilder?
Offtopic: Apropo, a fost tare aia cu "sa editez echipamentele"?
Am si eu un bug in patch_ul asta de divizia a pt fifa07: joc la manager si am terminat 2 sezoane cu rednic la dinamo, iar la sponsor am luat altex. problema care este la sfarsitul campionatului trebuia sa-mi dea sponsoru bani pt obiective respectiv castigarea campionatului si a cupei dar in loc de vreo 3 milioane si cava in primul an si 4 milioane si ceva in anul 2 am primit doar 3 mii si ceva in primul an si 4 mii si cea in anul doi! Asta in conditiile in care in anul 3 imi cere sa fac un bugt de 3.900.000! Deci la sfarsitul sezonului in loc sa-mi afiseze bai de la sponsor in milioane imi afiseaza in mii si tot mii imi da in joc! :confused: :mad: :mad: :mad:
-Dany-
02-01-2007, 12:13 PM
1. asta nu e bug!Si mie mi se intampla..dar acum nu se mai intampla..poate e o erroare asa...pur si simplu..
*InCePaToRuL*
02-01-2007, 05:49 PM
deci... mai bine spune-mi si mie cum pun video aici sa va arat... dau gool cu portarul de la poarta la poarta ma...mai explicit:cool:
-Dany-
02-01-2007, 06:11 PM
pah intra pe youtobe fa-ti cont acolo...si pune video pe youtobe si da-ne linkul si ca sa filmezi replayul ...
-- intri pe google si dai search la fraps...il downloadezi,il instalezi si apoi intri in joc si inregistrezi...
vezi ca iti setezi tu pe ce sa inregistrezi (pe ce buton sa apesi ca sa inceapa inregistrarea).Default este F9 (by poli tm in fifa)
Fa-ti cont la www.youtube.com, faci upload acolo si il vedem toti. :p
stelistul_1000
02-01-2007, 06:41 PM
Fa-ti cont la www.youtube.com (http://www.youtube.com), faci upload acolo si il vedem toti. :p
Asta a zis si dani36 (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=3052) :p:p:p Tzeapa!
-Dany-
02-01-2007, 06:48 PM
ce teapa???..mie???sau lui mns???
stelistul_1000
02-01-2007, 06:50 PM
Normal ca lui... Insa era doar o gluma, cum sa-i spun asta unui autor asa de important al RLSP-ului?!
Acum am observat, ce ar fi sa lasati offtopicul.
roboskop
03-01-2007, 11:53 PM
deci acum 5 minute mi s-a intamplat cel mai tare bug pe care l-am vazut.jucam la practice sa invat bine bine schemele si am batut aut cu parca cu deco la ronaldinho.ronaldinho a preluat mingea a dat-o peste cap,si a prinso in mana si vrajit fiind de cea ce am vazut nu mi-am dat seama ca ies cu ronaldinho in aut.era interesant sa ma duc cu el sa vad cand o arunca din mana:lol: :eek: daca vreti faza intrati pe id only_survivors si inca ceva: pareri. vi s-a mai intamplat faza asta???
Si ce legatura are asta cu RLSP?
roboskop
04-01-2007, 01:22 AM
scuza-ma dar nu mi-am dat seama:)dar nu mai exista topic pt. buguri Fifa(doar la gafe) si probabil de aceea am postat aici.inca o data scuze
biancorossi
19-01-2007, 03:14 PM
Salut ! Nu stiu daca are legatura cu patch-ul vostru, dar e posibil: am luat o echipa din ultima liga engleza(Swindon Town) si am promovat 2 sezoane la rand. Problema e ca in fiecare din cele 3 sezoane, am primit oferte de sponsorizare doar de la sponsorii bagati de voi pt Liga 1(Iulius Mall, Emporiki, Rafo, etc). Ceilalti sponsori parca au disparut. De asemenea si ofertele sunt foarte proaste(maxim 7k pe meci si extrabonusuri si bonus de castigarea ligii de max. 70k chiar si in liga segunda).
-Dany-
19-01-2007, 03:26 PM
asa e in joc acum... adica asa e si la mine cel putin
-=FaN MaNcHeStEr=-
19-01-2007, 04:29 PM
cand instalezi rlsp iti inlocuieste toti sponsorii si iti baga pe cei din romania...
stelistul_1000
19-01-2007, 06:14 PM
Asta nu e un bug! Daca nu va convine, nu mai instalati rlsp-ul si gata...
biancorossi
20-01-2007, 02:28 PM
Asta nu e un bug! Daca nu va convine, nu mai instalati rlsp-ul si gata...
Tu esti vreun superman sau ce...
deian
20-01-2007, 03:49 PM
ba baietzi nu va mai chinuiti atata k sa le spunezti lu astya de la fifaromania bugurile....k vedetzi k ii dor in cur de vorbele voastre..oricum RLPS E NASHPA....HSI E PLINNNNNNNNNNNNNNDE BUGURI.....alternativa cea mai buna e sa renuntzatzi la rlps 07 (k vedetzi k isi bat numa jok...stau 3 ani shi scot un patch de 14 mb sau kt o avea..vai de kapu lor)...deci bagaztiva CEP 07 shi il editatzi ku C.M 07 shi nu avetzi treaba...facetzi ec vrezti ku patchul....il facetzi dupa bunul plak.....va spun yo e cel mai bn asa..yo unu mam saturat de fifaromania.:mad:
stelistul_1000
20-01-2007, 04:13 PM
yo unu mam saturat de fifaromania.:mad:
Te-ai saturat deci... Nu-i nimic, o sa pleci foarte curand de aici, fie ca vrei sau nu!
Deeny
20-01-2007, 04:39 PM
ba baietzi nu va mai chinuiti atata k sa le spunezti lu astya de la fifaromania bugurile....k vedetzi k ii dor in cur de vorbele voastre..oricum RLPS E NASHPA....HSI E PLINNNNNNNNNNNNNNDE BUGURI.....alternativa cea mai buna e sa renuntzatzi la rlps 07 (k vedetzi k isi bat numa jok...stau 3 ani shi scot un patch de 14 mb sau kt o avea..vai de kapu lor)...deci bagaztiva CEP 07 shi il editatzi ku C.M 07 shi nu avetzi treaba...facetzi ec vrezti ku patchul....il facetzi dupa bunul plak.....va spun yo e cel mai bn asa..yo unu mam saturat de fifaromania.:mad:
Poti sa pleci.Nu o sa-ti simtin lipsa
Varaloi
20-01-2007, 04:55 PM
Huh??????Ai 2 posturi si deja te-ai saturat?????Dak nu iti place,d c te-ai mai logat????:mad:
-Dany-
20-01-2007, 05:31 PM
Si apropo..se cheama RLSP
alex_io2006
21-01-2007, 01:28 PM
cam are dreptate ma deian... munciti si voi mai mult ca merita sa stiti :P decat sa stati o saptamana sau nuj cat sa scoateti un patch cam... mai bine stati ma imult 3-4 luni chiar mai mult de cand se scoate fifa( ca oricum nu multi isi ia jocu imediat) si faceti si voi un patch marfa.Nu mai inlocuiti sponsorii ca nu este nevoie.Fetele managerilor nu trebuie inlocuite sau ma rog,lasatile pe acelea si adaugatile pe acestea,cat despre fete,munciti mai mult si la ele si incercati sa faceti si voi fifa in romana.Ca nu e greu,doar dureaza mult.Nu zic asa din ura sau suparare,este doar un sfat ;)
stephen
21-01-2007, 01:37 PM
bai astia n-au treaba acasa de critica asa aiurea...Ei n-ar fi in stare sa faca nici 1% din patchul rlsp dar vorbesc sa se afle in treaba...Auzi...Nu inlocuiti sponsorii,da ce mah,vine delta cafe din spania sa o sponsorizeze pe fc vaslui?patchul e plin de buguri?daaaaa?si ia sa-mi spuna unde gaseste el patch fara buguri,oricum cred ca rlsp are mai putine decat jocul in sine...Bai vedeti-va de viata si nu mai criticati pe cei mai buni ca voi.Fifa in romana...da se numeste incultura amestecata cu lene daca te deranjeaza lb.engleza.Pt cei doi...critici:mai moale cu chestiile astea ca vorbiti aiurea!Si mi-am adus aminte:''stau 3 ani shi scot un patch de 14 mb'' pai inseamna ca subsemnatul nu a auzit de rlsp 2006 v.2 care satisfacea poftele si celui mai obsedat fan liga I.Hai sa fim seriosi...rlsp 07 demo,a fost facut in cateva zile de la aparitia demo-ului.cine iti mai facea asa ceva,vreau sa stiu...Ciocu'mic...si lasati baietii sa-si faca treaba si nu-i mai deranjati cu remarcele voastre .
Agy23
21-01-2007, 11:22 PM
Am incercat si eu faza aia cu golul din poarta in poarta. Intr`adevar portarul suteaza foarte tare , pe jos dar mingea ori se opreste in vreun jucator , ori ajunge la poarta adversa si plonjeaza portarul celalalt pe ea. Am incercat si cu Casillas si cu Valdes , si la world class si la amatori. Nu am reusit sa dau gol dar treaba e destul de ciudata.
Saint
22-01-2007, 07:10 AM
cred ca aici (http://www.forum.fifaromania.net/showthread.php?t=5855&page=6)trebuia!
nu inteleg de ce sunteti asa nemultumiti de patch! a fost primul patch care adauga liga 1 in Fifa07, si a fost bine realizat! Intr-adevar, recunosc ca ma deranjeaza putin la faza cu transferurile in cariera, dar inteleg...
dupa ce joc meciul si dau next se blocheaza la screenul cu ''completing transfers'' cand se incarca, la 75%. stie cineva de la ce poate sa fie? pana acum a mers bine, sunt in al 2- lea sezon
si inca o intrebare este de la fifa sau de la patch? atunci cand joci in champions league nu iti iei bani
stephen
17-02-2007, 12:08 PM
offfff doamne...s-a mai intrebat de cateva miliarde de ori.E de la patchurile folosite(pe langa rlsp).Singura solutie:Reinstaleaza tot.Asa am patit si eu de mai multe ori,asta e...Numai amesteca patchurile,foloseste cat mai putine...Good luck.
PS Nu iei bani in UCL decat daca ajungi in finala(bonus+ daca o castigi) depinde de cerintele sponsorului,conducerii...
-=FaN MaNcHeStEr=-
17-02-2007, 12:09 PM
butonul EDIT....mai cititi si voi regulamentul ala...ai instalat un patch...si ocupa prea multe resurse
styLe30
04-03-2007, 02:28 PM
un mic mic mic bug la v2:
http://img373.imageshack.us/img373/4603/unbenanntvy8.jpg
stefan
04-03-2007, 02:30 PM
Tinand cont ca e un nume de familie, probabil ca a ramas cu scrierea veche, cu ī din i, asa cum se scria pana prin 90.
styLe30
04-03-2007, 02:32 PM
dar iel are pe tricou vatca..
bobby
04-03-2007, 04:11 PM
sunt pancardele de publicitate invers sau mi se pare mie ?
sau e acoperisul de peste banca de rezerve ? Totusi ar arata mai bine daca ar fi cu scrisul spre ecran. Sa poate fi citite !
http://img69.imageshack.us/img69/9976/bugtr8.th.jpg
(http://img69.imageshack.us/my.php?image=bugtr8.jpg)
greseli de numerele de pe tricou sunt considerate buguri ?
de ex : la Rapid Dica are 21 , numar ce in realitate il are Sapunaru. Iar Ganea are 16 pe tricou iar in realitate are 19 .
griff11
04-03-2007, 05:04 PM
cand vreau sa-l editez pe apula imi iese din joc :confused:
-Dany-
04-03-2007, 05:08 PM
nu poti sa editezi jucatori din liga I ( pun pariu ca ai facut intentionat gluma..)
G-Cute
04-03-2007, 08:47 PM
deci pana acu ceva destul de grav zic eu ce am gasit am terminat campionatul cu dinamo pe locul 2 si preliminarii champions league castig intru in champions league si dupa meci joc cu besiktas pentru supercupą europei :confused: cum vine asta nu am castigat nici cupa uefa nici champions si joc supercupa europei
nVIDIA
04-03-2007, 10:54 PM
am o mare problema-NU AM EDITAT NIMIK CU NIMIK...AM INTRAT O CARIERA NOUA...STEAUA....FRUMOAS TOTU BINE INTRA IN JOC..SI CAND IL VAD PE DICA UITE CUM ARATA SI CE ECHIPAMENT ARE STEAUA..E A3 OARA CAND REINSTALEZ RLSP SI FIFA 07!!! NUSHT CE SA MAI FAC!!!-http://.imageshack.us/img162/8510/dicadr6.png
DarkComy
04-03-2007, 11:00 PM
Dezinstaleaza jocul si RLSP , sterge FIFA07 din My documents , instaleaza din nou jocul si RLSP
Mie nu imi apar Goian, Ghionea, Dica, Nicolita la Steaua :huh:
Mai downloadeaza patchul.
Update-ul 2.01, care e pus pe site in locul patchului vechi, schimba o problema a loturilor care s-au corupt din cauza CM.
SSORIN
05-03-2007, 12:48 AM
Am batut un penalty si camera era la poarta mea. Sa fie de la patch ?
http://img89.imageshack.us/img89/1333/penaltyal5.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=penaltyal5.jpg)
Suman Negru
05-03-2007, 02:02 AM
Sal,
Am instalat prima vers RLSP 07 v2, dupa ce am jucat 2-3 meciuri am instalat-o pe a 2-a, peste prima.am jucat cateva amicale si la unu' mi-au disparut la corner jucatorii..se vedea doar cel care executa lovitura de colt, iar ceilalti se vedeau ca niste umbre de la nocturna.am stat asa pana la pauza cand se vedeau din nou.cand am inceput cariera am jucat unu' sau doua jocuri, la-m luat pe recoba de la free agent si dupa nu se mai vede niciunul cand incepe meciul...doar mingea care pluteste cand ies jucatorii pe tunel.Ma poate ajuta careva?
Swisstec
05-03-2007, 02:11 AM
Aha, deci de asta mi-au disparut fetele, ca am editat cam toata echipa Jiul. :)) Ciudat e faptul ca Thereau a ramas cu fata...
oare daca se foloseste CM poate da erori mai tarziu?CC 07 e mai compatibil cu rlsp v.2?
razvann
05-03-2007, 03:25 PM
Nu inteleg de ce nu mai merge sa editezi jucatorii din Liga 1, la versiunea anterioara mergea asta. Am reusit de la Steaua sa editez numai 3 jucatori, adica aceia care se aflau in baza de date a Fifa (Andrey, Elton si Thereau). Apoi nu imi salveaza kick takers la Steaua, si banueisc ca la nicio echipa romaneasca, de ce? Inca nu am apucat sa joc in cariera pt ca eu de obicei editam jucatorii la echipele romanesti la celelalte versiuni si mergea. Nasoala faza asta. Pana la urma treceam de faza cu editatul dar nici kick takers sa nu mearga sa salvez. Ma rog, pana la urma asta e, dau pe E in timpul jocului ca sa schimb jucatorii sa bata cornere sau lovituri libere. Sper ca restul sa mearga si sa nu am problemele celorlalti cu disparutul jucatorilor sau al mingii. Oricum felicitari pt patch si multumesc pt el. Intrebarea mea este se va mai scoate in viitorul apropiat vreo versiune a patch-ului care sa rezolve problemele astea? Intreb asta ca sa stiu daca ma apuc sa fac transferurile din Fifa, pt ca le fac manual si sunt destule, cele ramase din vara si cele de acum din iarna.
mariko
05-03-2007, 04:47 PM
Va rog mult de tot imi spune si mie cineva de ce nu merge sa editez jucatorii din Liga 1 ...daca intru in meniu si dau edit ca sa schimb numele jucatorilor imi iese din joc...ce are....cum pot sa editez pana la urma ???:( :( :(
mariko
05-03-2007, 04:51 PM
Nu poti :p
DE CE ????
Varaloi
05-03-2007, 04:56 PM
Pentru ca da eroare :p :p :p
DarkAngel
05-03-2007, 04:57 PM
Am gasit si eu un bug .....un jucator de la Uta Arad Nu ii arata numele ....ci doar nr 99.
mariko
05-03-2007, 05:02 PM
Pentru ca da eroare
:eek: ...nu observasem...nu te mai baga aiurea in seama:mad: ...stiu ca da eroare...am intrebat ce pot sa fac...si i-am intrebat pe cei care stiu,cei care au facut patch-ul...daca nu te pricepi abtine-te te rog...no offence
Varaloi
05-03-2007, 05:04 PM
:eek: ...nu observasem...nu te mai baga aiurea in seama:mad: ...stiu ca da eroare...am intrebat ce pot sa fac...si i-am intrebat pe cei care stiu,cei care au facut patch-ul...daca nu te pricepi abtine-te te rog...no offence
Glumeam ma.Nici la v1 nu s-a putut edita vreun jucator din Liga 1.
-=FaN MaNcHeStEr=-
05-03-2007, 05:09 PM
cum a spus si MNS:nu putem edita nimic.
http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6174
poli tm in fifa
05-03-2007, 05:09 PM
Varloi tu nu cred ca sti ce vorbesti.Eu la rlsp v1 am editat aproape toate echipa lui Poli (ghetele)
xdevil
05-03-2007, 05:11 PM
la v1 se putea edita :) eu am editat tot :(
Varaloi
05-03-2007, 05:16 PM
Varloi tu nu cred ca sti ce vorbesti.Eu la rlsp v1 am editat aproape toate echipa lui Poli (ghetele)
Scuze...Eu ma gandeam la altceva...
mariko
05-03-2007, 05:24 PM
cum a spus si MNS:nu putem edita nimic.
http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6174
si atunci cum putem corecta greselile ?????:((((
-=FaN MaNcHeStEr=-
05-03-2007, 05:27 PM
prin versiunea 2.1
urSus
05-03-2007, 05:32 PM
Mns am si yo o intrebare sua care stie sami raspunda camd vreau sa fac transferuri si pun pe cineva de la mine din echipa pe lista nu apare pe lista de transferuri...jucatorii celorlante echipe apar dar ai mei nu trebuie sami pun v2.1.....si apropo unde gasesc v2.1/......e in locul lui v2.0 si merge sa o pun 2.1 peste 2.0 .....plsssssssssss
mariko
05-03-2007, 05:33 PM
prin versiunea 2.1
pai si versiunea asta de unde o iau ??? :confused: ca l-am luat pe cel de pe site si tot v 2.0 e :(...si l-am luat de 2 ori (odata cand a aparut si odata aseara si e acelasi)
-Dany-
05-03-2007, 05:38 PM
mie imi scrie la nume dupa ce downloadez asa : RLSP2007_FIFARO_v201
daca iti scrie asa inseamna ca ai luat v2.01 adica cel ce fixeaza bugurile
mariko
05-03-2007, 05:38 PM
:eek: imi spune si mie cineva de unde sa iau versiunea 2.1 ??? va rog mult de tot...multumesc :D
-Dany-
05-03-2007, 05:39 PM
e pe site.. si nu e 2.1 cum a zis Fan Mancheste ci 2.01
L-E: ce greseli mai sunt..mariko?
mariko
05-03-2007, 05:40 PM
pai exact asa imi scrie si mie...da e acelasi patch...adica are aceleasi greseli :(
mariko
05-03-2007, 05:41 PM
e pe site.. si nu e 2.1 cum a zis Fan Mancheste ci 2.01
L-E: ce greseli mai sunt..mariko?
la tine merge sa editezi ceva in liga 1 din meniul jocului ????:eek:
stelistul2007
05-03-2007, 05:42 PM
Buguri RLSP v2
1.Mingea nu se vede (un meci da si un meciu nu)
2.Portarul scapa mingea printre picioare mereu
-=FaN MaNcHeStEr=-
05-03-2007, 05:43 PM
nu mai face dublu post!!!
scuza-ma ca nu am fost atent.!
2.Portarul scapa mingea printre picioare mereu
Si asta ce treaba are cu RLSP? :huh:
mariko
05-03-2007, 05:46 PM
Pai numai la Univ. Craiova sunt 7 jucatori care au numele gresite
dintre cele mai importante sunt: Marius Ciuca in loc de Madalin Ciuca...Liviu Dananae in loc de Ovidiu Dananae...Cristian Velcovici in loc de Gabriel Velcovici...Marius Gancioveanu in loc de Cosmin Gangioveanu...etc + ca Jeremie Njock e trecut nigerian cand el defapt e camerunez...si ar mai fi mai multe....si vreau sa modific aceste greseli si nu pot..:(
urSus
05-03-2007, 05:46 PM
dami si mie un id de mes mie imi arata RLSP_v2......dami si mie id tau sami dai si mie plss patchu ca sa mil pun...si apropo mere pus pe ste v2.0?
Pai numai la Univ. Craiova sunt 7 jucatori care au numele gresite
dintre cele mai importante sunt: Marius Ciuca in loc de Madalin Ciuca...Liviu Dananae in loc de Ovidiu Dananae...Cristian Velcovici in loc de Gabriel Velcovici...Marius Gancioveanu in loc de Cosmin Gangioveanu...etc + ca Jeremie Njock e trecut nigerian cand el defapt e camerunez...si ar mai fi mai multe....si vreau sa modific aceste greseli si nu pot..:(
Nu sunt numele gresite, jucatorii au mai mult de un prenume. :p
stelistul_1000
06-03-2007, 08:54 AM
Am vazut si eu destule buguri, de exemplu Stancu de la Steaua are parul lui Nesu! :(
stephen
06-03-2007, 10:11 AM
asta este...ei au zis de la inceput:fifa 07 este un joc extrem de instabil si era normal sa apara bug-uri.Si eu am observat cateva:nu pot sa schimb din meniu kick takerii(dar modific in timpul meciului deci e bine)...Ah si mi-l tot dadea pe Matache jucatorul cel mai iubit,pana l-am vandut dinaintea carierei.Si calculatorul s-a suparat si nu mai am niciun jucator favorit.Dar oricum,eu sunt f.multumit de patch.
pana la urma ce buguri repara RLSP v 2.01,ca nu spune nimeni?
mariko
06-03-2007, 01:50 PM
Nu sunt numele gresite, jucatorii au mai mult de un prenume. :p
da da :-"....nu au mai multe prenume...cel putin Ciuca, Dananae si Velcovici...daca nu ma crezi poti sa verifici
Nu mai ma enerva.
Esti exact ca rapidtistii ce intreaba de ce nu e stadionul Rapidului in joc.
-=[FanSteaua]=-
06-03-2007, 02:57 PM
De ce nu a fost introdusa in RLSP v2 SuperCupa Romaniei??
Am gresit topicul am pus din greseala la buguri. Sper ca nu va suparati pt ca am gresit.
Ce se intampla daca castigai si cupa si campionatul? Sareau toti ca e bug.
mariko
06-03-2007, 05:21 PM
Tot respectul pt echipa fifaromania si pt patch-urile anterioare care de altfel au fost exceptionale dar RLSP2007_FifaRo_v2.01 este dezamagitor :( ...nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu acuz pe nimeni dar este plin de bug-uri si de greseli...imi cer scuze daca am suparat pe cineva..in rest sa auzim numai de bine...:D
Seth_15
06-03-2007, 06:28 PM
da, ai dreptate, dar sa le respectam macar munca depusa, si sa speram sa invete din greseli, scz dak supar pe cineva, nu asta mi-a fost intentia
Am observat, nu stiu daca poate fi considerat un bug, la unele stadioane (Dinamo, Otelul, Steaua, Rapid), partea din care se filmeaza(camera view) e din partea tribunei a 2a, adica, partea opusa fata de cum e in realitate, nu stiu daca ati inteles ce vreau sa zic :D
In rest, pana acum patchul mi s-a parut ok, si mi se pare o prostie sa vina X si Y sa comenteze ca steaua are in joc 3 stele in loc de 4 si etc...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.