View Full Version : Emisiuni sportive
Din cate stiti iubitorii fotbalului au la dispozitie patru emisiuni de analiza si retrospectiva a etapelor din timpul campionatului !
* La Romania 1 e "Minutul 91", cu Vlad Enachescu, cu invitat permanent in acest an Cornel Dinu, emisiunea incepe duminica de la ora 22:00 !
* Le Antena 1 e Recursul Etapei cu Ovidiu Ioanitoaia , emisiunea incepe duminica de la ora 23:00 !
* La Pro TV e Procesul Etapei cu Florin Calinescu , emisiunea incepe duminica de la ora 23:00 !
* La Prima moderatoare este (in premiera deci, o femeie) Iulia Fratila, iar emisiunea este luni, la ora 23.15 !
*Mie pe plan sportiv imi place foarte mult Recursul Etapei !
*Dar uneori ma mai uit si la Procesul Etapei deoarece imi plac glumele facute de Florentin Calinescu... unele..... numai ca uneori se implica mult prea mult !
*La Minutul 91 ... ma uit dar nu prea inteleg nik din ce zice Cornel Dinu si au invitati putini !
*La Prima ... au invitati modesti ... mai multi ziaristi... dar nu conteaza... ma uit la Iulia Fratila :P !
Deci votati ... ;) !
RaPiDuTz
07-12-2003, 10:18 PM
Procesul Etapei rulz :cooool:
Aceasta si cu Recursul Etapei au cei mai buni invitati in ale domeniului,dar
Florin Calinescu face diferenta ;) , intelegeti ce vreau sa spun asta daca va-ti
uitat pana la finalul emisiunii de saptamana trecuta :lol:
La Minutul 1 ma cam enerveaza Cornel Dinu iar la Fotbal din Prima e cam proasta
Iulia Fratila (e blonda deh... 8) )
Aici cam ai dreptate RaPiDuTz... Imi aduc aminte de emisiunea aia de cam acum o luna cand :P Iulia :P a spus "Iate-ne inca o data la o noua intalnire cu Procesul.....Doamne.....aaaa Recursul..........Doamne! Mai e vreuna? " I rest my case :D
Procesul Etapei e cea mai buna emisiune de genul asta de la noi, pe vremea lui Ioanitoaia era la fel, dar era mai nu stiu cum sa zic...mai sportiva, acum e parca combinatia perfecta intre divertisment si fotbal, e foarte mishto, asta si pentru ca emisiunea nu l-a pierdut decat pe ioanitoata, echipa a ramas la fel
Recursul Etapei nu l-a preluat decat pe ioanitoaia la protv si parca se inscrie inrandul emisiunilor monotone si prafuite factute de antena 1 de-a lungul aniilor, e mult prea parca neprofesionist realizata...grafica naspa, decor la fel...
minutul 91 e mai mult o emisiune unde se prezinta rezumatele, si cam atat, fara potential...
fotbal din prima, aceeasi invitati total nepotriviti, emisiune prost realizata, prezenttatoare aproape inexistenta...
LiviuRO
09-12-2003, 04:04 PM
Eu zic ca Recursul etapei este "emisiune sportiva". Procesul, de cand a venit Calinescu, este un fel de continuare la Vacanta Mare. Multa "caterinca made in/by Calinescu" pe care eu nu o gust. Pacat ca este Craciunescu acolo si trebuie sa faca act de prezenta (ca are contract cu ei, deh). Nu mai vorbesc ca invitatii de acolo sunt chemati pe considerente politice (stefan si sechelariu sunt emisiune de emisiune, macar la telefon, daca nu invitati in studio) sau pe favoritisme (jiji becali cel putin cred ca este idolul lui Florinel).
Recursul este profesionist, chiar daca n-au fondurile Procesului, este cu adevarat emisiune de fotbal, tratat ca atare, nu in glume mai mult sau mai putin nesarate, care poarta cu brio amprenta de profesionist a lui Ioanitoaia.
La Recurs se vorbeste de fotbal, la Proces e doar caterinca + faze pe care le analizeaza "maestrul" Calinescu...
La minut nu ma uit niciodata, iar fotbal din prima are o idee buna -invitata ziaristi in fiecare sapt. pt. a-i pune in dificultate pe invitati- dar prost realizata...
Uneori mai face si calinescu glume bune......
Dar uneori incepe chiar el sa se contrazica cu unii dintre invitati.... ca vai domne cine e el...... ! :nashpa:
Dupa cum bine zici ... in cadrul emisiunilor sportive s-a mai adaugat una !
Anume "Seri in Serie A" o emisiune care apare pe B1TV si incepe in fiecare duminica de la ora 21:00 !!!
vali16_84
21-06-2004, 01:30 PM
mie imi place procesul etapei...ma uitam si la prima...la Iulia Fratila :P :$$$: ...acum nu stiu daca mai e emisiunea
RaPiDuTz
21-06-2004, 02:53 PM
pai acum oricum toate sunt in "vacanta" :P
aia de pe prima era pusa pe la 14:00 stiu...sper finalul campionatului :o
vali16_84
21-06-2004, 03:54 PM
stiu ca sunt in vacanta....da nu stiam daca mai e emisiunea la prima...oricum e varza emisiunea...eu ma uitatam doar la Iulia Fratila :D
LiviuRO
22-06-2004, 01:06 AM
E aia de pe TVSport, Fantatik, luni de la 20.00 si la OTV, cu nebunu ala de Puscas, luni noapte, de la 01.00 noaptea parca.
Ratonu
22-06-2004, 09:14 AM
Cred ca Recursul e cea mai buna emisiune din punct de vedere al continutului... Imi place si Fanatik (rau de tot Horia ala, imi place de el, dar exagereaza cateodata). Fotbal din prima e aiurea... sa se afle si prima-n treaba... Seri in Serie A nu prea am urmarit, dar Spiridon e baiat care sa se priceapa... Aia de la OTV n-am urmarit-o niciodata... Minutul 91 tine prea putin si are prea putini invitati... o sa radeti, dar mi se par chiar interesante analizele tactice ale lui Cornel Dinu! Procesul etapei a inceput sa ma enerveze rau de tot de cand a venit Calinescu, care nu prea are vreo treaba cu fotbalul si face niste comentarii de-mi vine sa arunc cu monitorul in televizor dupa el. Procesul este, totusi, cea mai buna emisiune din punct de vedere al calitatii imaginii si al calitatii decorului... atat.
JohnnyUSA
01-08-2004, 12:54 PM
Procesul Etapei , Recursul Etapei .. si Fanatik.
O sa incep cu partea mai proasta. Minutul 91 incepe a fi o emisiune de dinamovisti, dupa cum bine stim, Enachescu tine cu Dinamo, Dinu e dinamovist, iar invitatii stelisti nu vin... :nashpa:
La Recursul Etapei a venit Ovidiu Ioanitoaia, care, nu reuseste sa faca o emisiune k lumea, deoarece are colegi cam neprofesionisti, iar grafica e cam nashpa :nashpa:
Fotbal din Prima, ahhh, ce frumoasa e Iulia Fratila, e pusa pe post de marioneta sau ceva, ca fotbalul este cu totul un alt univers pentru ea...si, invitati nashpa :nashpa:
Mai ramane Procesul Etapei, care ar fi, cea mai k lumea emisiune. Sa nu-i uitam si pe cei de la Fanatik :mishto: .
JohnnyUSA
01-08-2004, 01:10 PM
Recursul Etapei este mult mai profesionista decat Procesul Etapei. la Proces, a fost chemat Florin Calinescu pentru bine-cunosctului lui simt al umorului.. insa atata tot.
P.S.: asta-i parerea mea.
DarkComy
01-08-2004, 04:53 PM
degeaba laudati voi Procesul Etapei ca de anul asta nu va mai fi :lol: si asa ma enerva Calinescu ala avea niste momente cand parca demonstra ca nu avea nici o treaba cu fotbalul <_<
RaPiDuTz
01-08-2004, 05:20 PM
lol
chiar nu stiam ca nu va mai fi Procesul Etapei... :D
mi sa parut mie suspect totusi ca pe pro tv nu se auzea nimik de emisiune in timp ce pe antena 1 tot dau astia reclama cu Recursul...
DarkComy
01-08-2004, 06:56 PM
SURPRIZE SURPRIZE !!!!! :mishto: :mishto: :lol: :lol:
danutz_andrey
01-08-2004, 07:38 PM
Pai au scos Procesul Etapei pt. ca PRO Tv nu mai transmite nici un meci,dar nici anul trecut Antena 1 nu transmitea meciuri,dar tot au facut emisiunea......astazi sunt primele emisiuni din noul sezon,sa vedem care o sa fie mai buna.
M-am uitat la Antena 1, mi s-a parut ca a avut invitati mai k lumea, si nu pot sa zic ca nu mi-a placut emisiunea, a fost destul de faina...
danutz_andrey
02-08-2004, 09:26 AM
Si eu m-am uitat tot la Recursul Etapei,da am vazut cat bun simt are si Becali,a vb in timpul emisiunii la telefon,iar Ioanitoaia i-a spus sa-l inchida...
vali16_84
02-08-2004, 10:48 AM
yo m-am uitat la amandoua si parca au fost cam plictisitoare... :o
RaPiDuTz
02-08-2004, 02:44 PM
plictisitor rau Recursul...daca eram intins pe pat cred ca adormeam :)
ioan`tio`aia zici ca murea cand vorbea...face pauze dalea de 1 min asha aiurea...mult mai mijto era procesul :(
MaPaX
02-08-2004, 03:13 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Aug 2 2004, 02:44 PM
ioan`tio`aia zici ca murea cand vorbea...face pauze dalea de 1 min asha aiurea...mult mai mijto era procesul :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare faza
JohnnyUSA
02-08-2004, 03:16 PM
Ala stie mult mai mult fotbal decat va sti vreodata domnu' CALINESCU. Omu' este serios, scurt si la obiect. :rolleyes:
vali16_84
02-08-2004, 03:30 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Aug 2 2004, 02:44 PM
da frate... :lol: :lol: si dupa ce ca face pauzele alea...cand vb. cu unu la telefon mai ales..face pauza...si tocmai cand vrea ala de la tel. sa zica ceva...se trezeste ioa'ntoaia si vb. peste ala... :lol: :lol:
RaPiDuTz
02-08-2004, 04:08 PM
hehe...da :)
sau a mai fost mijto cu jiji cand tot isi facea reclama la partid...si ochelaristu se baga peste el ca sa nu auda tot poporu cum isi facea el reclama :D
danutz_andrey
02-08-2004, 09:07 PM
Pai jiji face reclama la partidul lui indiferent de emisiunea la care ar fi siu de-aia nu-l invita la Minutul 91...
Scoate si NATIONAL TV o emisiune sportiva... !
Nice... ;)
danutz_andrey
03-08-2004, 12:23 PM
M-am uitat si eu la ea,e slabuta,parca tot mai buna este si emisiunea Fotbal din Prima decat asta,nu-mi place deloc si ma enerveaza ca tot timpul fac reclama la berea Burger...
Originally posted by danutz_andrey@Aug 2 2004, 09:07 PM
Pai jiji face reclama la partidul lui indiferent de emisiunea la care ar fi siu de-aia nu-l invita la Minutul 91...
Nu de aia nu-l invita la Minutul 91, si nu numa pe el. Nu invita pe nimeni de la Steaua, pentru ca Vlad Enachescu e dinamovist, si e pe felie cu porcu ala de Dinu. De aia nu-i invita pe cei de la Steaua...
Si mi se pare corect sa faca Jiji reclama la PNG, asa cum fac si ceilalti cand prind ocazia, doara traim intr-o tara democratica...
Andrei_C
03-08-2004, 10:38 PM
da fanatick show ce ziceti ?
M-am uitat si la Fanatik, si mi s-a parut destul de fain, mai ales ca se certa ziaristu ala sau ce era cu Becali :) . In schimb, femeia aia nu prea are ce cauta acolo, e cam pusa pe post de marioneta, asa ceva.
MaPaX
09-08-2004, 06:12 PM
Astazi de la ora 21:00 pe TV Sport la emisiunea FANATIK este invitat Dinu Vama
Iar la ora 22:00 pe National TV la emisiunea FOTBAL CAFE este invitat Daniel Niculae
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.