View Full Version : POLI TIMISOARA
poli tm in fifa
22-10-2006, 06:33 PM
stire de ultima ora...sorin cartu a demisionat de la poli...
Noul staff tehnic la Poli ar putea fi:
- Jackie Ionescu - director tehnic
- Alin Artimon - antrenor principal
- Valentin Velcea - antrenor secund
- Gabi Boldici - antrenor cu portarii
- Giuseppe Vino - preparator fizic
- Florentin Marinescu - preparator fizic
sursa www.violamania.ro...vizitati pt. mai multe stiri
jackie ionescu,alin artimon si valentin velcea fiind o solutie interimara
Andrey95
26-10-2006, 08:42 PM
Pacat, mie imi placea tipul, dar problemele cu inima...
stefan
06-12-2006, 10:48 PM
se pare ca Fulgerul Bragadiru Timisoara va fi obligata sa joace in alte culori. O sa fie interesant, chiar sunt curios ce reactie o sa aiba suporterii cand o sa-si vada favoritii in galben-rosu.
sisu_stelistul
06-12-2006, 10:51 PM
La culori nu stiu daca ii pot obliga sa le schimbe, dar cu numele va fi problema. Probabil ca o sa plateasa pana la urma.
Se aude ca si culorile trebuie schimbate. :P
pikciu
07-12-2006, 12:01 AM
normal ca trebuie schimbate. poate o sa se numeasca FC Inlcolorul Timisoara :lol:
poli tm in fifa
19-12-2006, 06:21 PM
in urma unui miting al cvucs (comando viola ultra c***a sud) se pare ca se va reanaliza situatia palmaresului si cine stie poate poate va ajunge din nou la timisoara (Doamne ajuta)
sisu_stelistul
26-02-2007, 08:10 PM
Am auzit la stiri ca saptamana asta trebuie sa vina o hotarare definitiva de la UEFA care daca nu va fi pusa in aplicare va atrage suspendari pentru tara noastra.
poli tm in fifa
27-02-2007, 09:15 AM
Da si cei de la Tribunalul Sportiv dupa judecare palmaresului de FRF vor ca palmaresul sa ii fie dat lui Zambon.Si recent am auzit o declaratie a lui Lupescu prin care zicea ca daca Tribunalul Sportiv ii da palmaresul lui Zambon FCU Politehnica Timisoara va fi exclusa din toate competitiile in care este angrenata.Si cum a zis sisu_stelistu asa este daca nu va fi aplicat ce zic cei de la UEFA vor fi suspendari...
-=FaN MaNcHeStEr=-
27-02-2007, 07:08 PM
deci nu o sa mai joace in Cupele europene si in cupa romaniei?
poli tm in fifa
27-02-2007, 07:43 PM
Stai usurel ca inca nu s-a luat decizia.In Cupele Europene Poli nici nu ii inscrisa.Daca va fi luata decizia impotriva lui Poli s-ar putea sa nu mai joace nici in Cupa Romaniei si nici in LIGA 1
sisu_stelistul
27-02-2007, 09:44 PM
De jucat eu cred ca o sa joace in campionat dar sub alta denumire si alte culori, cred ca au dat bani buni de cei de la FRF nu au pus hotararea in aplicare din prima.
-=FaN MaNcHeStEr=-
28-02-2007, 05:07 PM
adica poli nu o sa mai existe.Poate e doar o minciuna.
stefan
28-02-2007, 05:51 PM
Eu nu inteleg un lucru. Rocar Bucuresti=>Fulgerul Bragadiru=>AEK Bucuresti=>Poli AEK Timisoara=>FCU Poli Timisoara. Deci Poli din A s-a infiintat in 2002 prin mutarea AEK-ului in Timisoara. Cum sa primeasca FCU Poli palmaresul cand echipa s-a infiintat acum 5 ani si nu are absolut nici o legatura cu adevarata echipa a Timisoarei? Si culmea adevarata Poli inca mai exista, si se zbate undeva intre C si D. E ca si cum Rocar-ul care s-a reinfiintat ar cere palmaresul lui FCU.
Eu nu inteleg un lucru. Rocar Bucuresti=>Fulgerul Bragadiru=>AEK Bucuresti=>Poli AEK Timisoara=>FCU Poli Timisoara. Deci Poli din A s-a infiintat in 2002 prin mutarea AEK-ului in Timisoara. Cum sa primeasca FCU Poli palmaresul cand echipa s-a infiintat acum 5 ani si nu are absolut nici o legatura cu adevarata echipa a Timisoarei? Si culmea adevarata Poli inca mai exista, si se zbate undeva intre C si D. E ca si cum Rocar-ul care s-a reinfiintat ar cere palmaresul lui FCU.
N-ai ce sa intelegi... In romania orice este posibil...
poli tm in fifa
01-03-2007, 04:46 PM
Nustiu dar echipa lui Zambon din C sau D joaca acum la Bucuresti.Zambon a fost de acord ca echipa Poli AEK sa jaoce pa Paltinisanu la Timisoara.Si atunci s-au mutat ei la Bucuresti...
stefan
01-03-2007, 05:16 PM
Pai stadionul e al primariei sau al consiliului local, nu a lui Zambon, deci cu acordul institutiei care administreaza stadionul, poate juca si Dinamo in campionat pe el.
poli tm in fifa
01-03-2007, 05:30 PM
Da dar trebuia sa primeasca si acceptul lui Zambon deoarece pe vremea aceea echipa lui Zambon era echipa care juca pe stadion...
off: postul 400
sisu_stelistul
01-03-2007, 06:14 PM
Zambon s-a certat cu cei de la primarie si a descis sa mute echipa, iar atunci cei de la AEK au intrat pe fir si au luat stadionul.
poli tm in fifa
02-03-2007, 05:50 PM
JUCATORI DE LA POLI II VOR DA PIEPT CU DINAMO!
Lotul definitiv pentru meciul cu Dinamo este urmatorul: Zimmermann, Pantilimon, Matei, Luchin, Axente, Mera, Scutaru, Latovlevici, Siminic, Torje, Popovici, Rada, Omoduemuke, Rivis, Daminuta, Patras, Straut, Mansour.
Efectivul amintit a facut un antrenament pe terenul III din cadrul complexului Dan Paltinisanu, ceilalti jucatori facand alergari sub comanda secundului
Valentin Velcea. (2 martie 2007).
Iata un comunicat oficial de pe siteul oficial al Politehnici Timisoara.Incredibil, Marian Iancu a decis sa protesteze in acest mod fata de suspendarea lui Karamyan.Practic va fi un meci Poli II-Dinamo Bucurestei...Sau poate poate Iancu vrea sa ii surprinda pe cei de la Dinamo si sa bage prima echipe in ulrimul moment.Ce va fi vom vedea duminicia...
MuRaZoR
02-03-2007, 06:06 PM
luati bataie si cu prima echipa :lol:
Varaloi
02-03-2007, 07:37 PM
JUCATORI DE LA POLI II VOR DA PIEPT CU DINAMO!
Lotul definitiv pentru meciul cu Dinamo este urmatorul: Zimmermann, Pantilimon, Matei, Luchin, Axente, Mera, Scutaru, Latovlevici, Siminic, Torje, Popovici, Rada, Omoduemuke, Rivis, Daminuta, Patras, Straut, Mansour.
Efectivul amintit a facut un antrenament pe terenul III din cadrul complexului Dan Paltinisanu, ceilalti jucatori facand alergari sub comanda secundului
Valentin Velcea. (2 martie 2007).
Iata un comunicat oficial de pe siteul oficial al Politehnici Timisoara.Incredibil, Marian Iancu a decis sa protesteze in acest mod fata de suspendarea lui Karamyan.Practic va fi un meci Poli II-Dinamo Bucurestei...Sau poate poate Iancu vrea sa ii surprinda pe cei de la Dinamo si sa bage prima echipe in ulrimul moment.Ce va fi vom vedea duminicia...
Nu va faceti sperante,daca si asta e protest,sa iti tai craca de sub picioare practic...
yahoo
02-03-2007, 07:48 PM
Aha, e clar, bate poli!
sisu_stelistul
02-03-2007, 08:24 PM
Prostie, dar nu cred ca va merge pana la capat, oricum in acel lot l-am remarcat pe Pantelimon un portar inalt si tanar, o valoare a fotbalului romanesc ar fi bine sa joace el titular.
bullzeye
02-03-2007, 09:19 PM
Nu are Iancu nervi indeajuns incat sa mearga pana la capat cu faza asta, mai ales intr-un meci impotriva lui Dinamo, care este atat de "iubita" in Timisoara.
poli tm in fifa
03-03-2007, 01:14 PM
O sa vedem daca il tin nervii duminica seara...
poli tm in fifa
06-03-2007, 09:30 PM
Stire de ultima ora:Artimon a demisionat...Declaratia lui Artimon:
ARTIMON: "M-am săturat"
2007-03-06 20:27:00
"M-am săturat ca oamenii care conduc clubul să aibă o părere deformată despre mine, o părere transmisă de unii care au interes. M-am săturat ca toată munca pe care am făcut-o într-un tur să fie ştearsă după un singur amical, cel cu Craiova. M-am săturat ca de fiecare dată cînd Poli cîştigă, să fie meritul echipei tehnice şi atunci cînd pierdem, Artimon să fie singurul vinovat. M-am săturat pentru că, după meciul cu Dinamo, au apărut oameni care îşi arogă merite, deşi ei nu mai trecuseră de două săptămîni pe la stadion!", a declarat Artimon.
Conform ultimelor declaratii ale lui Iancu de la fanatik Show el lar doei pe Zenga dar interimatul va fi condus de Iosif Rotariu antrenorul echipei a doua
-Dany-
06-03-2007, 09:40 PM
mi se pare o decizie dreapta daca Iancu a ajuns sa faca el echipa
Sa vedem pe cine aduce :lol: .
sisu_stelistul
07-03-2007, 11:23 AM
La POLI este greu pentru mari antrenori sa faca treaba. Artimon era bun.
Varaloi
07-03-2007, 02:48 PM
Daca l-a dat afara pe Atimon...nu cred ca Poli mai poate avea pretentii campionatul asta.Pe cine sa aduca?:lol:
-Dany-
07-03-2007, 02:51 PM
n-ai auzit...se pare ca va veni Zenga..dar nu e nimic sigur
nigga_thebest
07-03-2007, 03:05 PM
oricine ar veni, poli e varza . nu au nici macar un jucator bun, doar sperante
Varaloi
07-03-2007, 03:46 PM
n-ai auzit...se pare ca va veni Zenga..dar nu e nimic sigur
Si ce va face?Daca nici Hagi n-a reusit sa facsa treaba.Poli ar avea rezultate daca ar avea jucatori,dar cu Pantilimon si Torje nu poti sa faci treaba.Nu e de la manager.
-=FaN MaNcHeStEr=-
07-03-2007, 07:03 PM
Scria in ziar ca il vor aduce pe Walter Zenga!
sisu_stelistul
08-03-2007, 05:37 PM
Sa vedem daca va reusi sa faca ceva?
Credeti ca va veni 100%?
poli tm in fifa
08-03-2007, 06:00 PM
Pai din ultimele declaratii Zenga a zis ca nu se gandeste sa vina.Si sa fie clar:nu Iancul la dat afara pe Artimon ci el si-a dat demisia.
Varloi: Hagi e un antrenor foarte slabv dupa parerea mea.Pantilimon e la lotul nationala si uite ca,cu cei care ai zis tu ei au reusit sa scoata un egal cu Dinamo.
nigga_thebest:argumenteaza raspunsul pe care lai dat mai sus
nigga_thebest
08-03-2007, 09:04 PM
te referi la faptul ca am zis ca Poli e varza ?
daca da... ei bine nu ar trebui sa te superi cand zic asta, adica la cat tam-tam s-a tot facut macar la un loc de uefa trebuia sa se lupte.Poli Timisoara nu are niciun jucator care sa faca diferenta , un jucator care sa fi iesit in evidenta.Toti jucatorii au fost adus cu surle si trambite si au dezamagit
sisu_stelistul
12-03-2007, 07:55 PM
E oficial, POLI trebuie sa-si schimbe sigla, denumirea, culorile.
Iancu iar a amenintat ca va retrage echipa din campionat daca se pune hotararea in aplicarea, dar Lupescu ramane ferm pe pozitie, mie mi se pare corect, banuiesc ca si celor din timisoara li se pare corect chiar daca nu le convine.
poli tm in fifa
12-03-2007, 08:27 PM
Rectific: a zis ca o va retrage din fotbal :p
Jokes
12-03-2007, 10:44 PM
Iancu faca taraboi pt ca nu are rezultate,la fel face si mititelu cand nu castiga gura mare ca a fost dezavantajat si ca intr-un an matura cu cei din bucuresti.NU pot sa sufar acesti gen de patroni care in momentul cand n-au cu se lauda lovesc in stanga si in dreapta de disperare.
Cat despre inlocuirea lui Artimon,iar greseste de fapt stilul asta de a da afara antrenorii dupa 2 etape nu aduce nimic bun.Ma gandesc la Lucescu daca s-ar fi dus acolo,cred ca dupa 3 esecuri l-ar fi pus pe liber.Cred eu ca Artimon este un antrenor de perspectiva si daca l-ar fi lasat ar fi facut echipa buna,ar mai fi schimbat din plutele alea de jucatori etc.Dar se pare ca nerabdarea lui Iancu il face sa ajunga si la povesti din astea mai interesante
-Dany-
13-03-2007, 02:18 PM
După golul primit de la 30 metri la Bistriţa, Popa şi-a găsit automobilul cu o aripă îndoită. Golul primit din lovitură liberă la Bistriţa (1-1) nu a rămas fără urmări pentru portarul Marius Popa (foto). Duminică dimineaţa, "Popică" a fost anunţat de soţia sa că maşina a fost distrusă de suporteri care i-au lăsat "dedicaţii" pe caroserie. "Am muncit 12 ani în sportul ca să îmi pot cumpăra anul trecut o maşină şi dintr-o dată cineva îşi bate joc de munca mea. Nu pot accepta aşa ceva”....
Varaloi
13-03-2007, 02:28 PM
Am auzit ca s-a decis la tribunalul sportiv de la Losane(nu stiu exat cum se scre)ca Poli Timisoara nu ar mai avea voie:sa poarte palmaresul echipei lui Zambon,sa poarte culorile alb-violet,sa poarte stema actuala si multe altele.
-Dany-
13-03-2007, 02:29 PM
:) Scria si in paginile anteroiare , Varaloi ( pagina 4 , ultimele 2 posturi :) )
Cat despre asta , se pare ca Iancu incepe sa vanda echipa ! hahahah!
sisu_stelistul
13-03-2007, 03:18 PM
Am citit si eu ca se va retrage sunt curios ce se va intampla ca nu poti da afara toti jucatorii in timpul campionatului. Nu stiu ce nu ii convine, ca mie mi se pare corecta decizia.
Ar fi bine ca cel care va prelua echipa sa preia si tineri si sa joace cu ei, Timsoara are niste tineri foarte valorosi.
nigga_thebest
13-03-2007, 04:33 PM
cica s-ar retrage BKP de la poli. Ar ramane praful de echipa
MuRaZoR
13-03-2007, 04:39 PM
mare pierdere ...
sisu_stelistul
13-03-2007, 05:16 PM
Nu cred ca ar mai fi stat mult timp daca nu prindea o calificare in cupele europene, chestia cu numele e doar un pretext.
Sa imi explice si mie cineva cine are de pierdut daca Iancu retrage echipa din campionat . Nu inteleg ce rezolva Iancu daca retrage echipa . Liga I merge mai departe si cu si fara Poli Timisoara .
poli tm in fifa
13-03-2007, 07:45 PM
Nu se retrage Bkp ci Iancu vrea sa scoata echipe din fotbal.Iar apoi va vinde tot.Iar jokes tu ai mare dreptate.Iancu nu are rabdare si de aceea da afar antrenorii...
Adevarul e ca a bagat ceva bani in echipa..pacat ca nu a facut alegerile corecte cand a fost vb de antrenori si unii jucatori..de fapt..nu stiu ce transfer se poate numi reusit inafara de Mansour
stephen
13-03-2007, 08:12 PM
si Emeghara a fost un transfer reusit...si trebuie tinut cont de colonia de la FC National toti mari sperante care acum nu mai stie nimeni de ei...
poli tm in fifa
15-03-2007, 04:26 PM
Au fost multi bani bagati in transferuri dar putini au confirmat:Emaghara,Popa,Bucur (in ultima parte a sezonului),Cristea...
Si tuby: mansour era la poli inainte de a veni BKP
-Dany-
15-03-2007, 04:52 PM
se pare ca s-a decis Iancu sa numai plece din fotbal
sisu_stelistul
15-03-2007, 05:44 PM
Da, dar nu stiu de ce sunt asa de afectati cei de la timisoara, adica oricum ei nu erau Poli Timisoara cea adevarata, adica nu au nici o tangenta cu echipa reala. Sper ca Steaua sa-i bata in semifinalele cupei romaniei.
-=FaN MaNcHeStEr=-
15-03-2007, 06:41 PM
Mare minune ar fi daca steaua ar bate pe POLI.In momentul de fata steaua nu a fost in stare sa bata Farul Constanta!
Hai vezi cum vorbesti :D . Si POLI joaca de tot kktu in ultima vreme , numai gura e de ei .
stephen
15-03-2007, 07:55 PM
asa e.Farul o sa-si revina cu timpul,mai ales ca avem un antrenor mare :D si il mai avem si pe Gurita...cine ne poate opri?? Oricum sper sa ne revenim si sa ajungem sa batem iar orice echipa.Tin minte ca o bateam pe Poli acum un an-doi...lejer(acasa)
-Dany-
23-03-2007, 02:44 PM
Sîmbătă, 24 martie, de la ora 18.00, pe stadionul "Dan Păltinişanu", FCU Politehnica Timişoara va evolua într-un meci amical cu formaţia Jiul Petroşani. Intrarea la partida de verificare va fi liberă.
- Cred ca Poli va reusi sa bata , si chiar poate iesi din criza sa .
Ce mai stiti despre nume,culori , etc . ?
stefan
23-03-2007, 02:53 PM
Au ramas cu numele si culorile pentru ca au facut o magarie, pe vechea societate FCU Poli Timisoara, cea data in judecata de Zambon (pentru ca noua societate a aparut ceva mai tarziu, a ramas doar o echipa de juniori care este obligata sa isi schimbe numele si sa plateasca o amenda. Dar palmaresul tot a lui Zambon e :p Asa a scapat si Steaua de datorii :p
poli tm in fifa
23-03-2007, 05:13 PM
Comisia pentru Statutul Jucătorului a decis, marti, punerea în aplicare a hotărarii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul palmaresului clubului Poli Timisoara, împotriva unei grupări, FCU Politehnica Timisoara, care activează doar în campionatele de copii si juniori. Astfel, Politehnica Timisoara, clubul care activează în Liga I, poate folosi aceleasi însemne, imnul, sigla si palmaresul, ca si până acum
Conform consilierului juridic, clubul din Liga I al cărui presedinte este Marian Iancu poate continua să folosească numele, palmaresul, imnul si celelalte însemne ale grupării Poli Timisoara. "Hotărârea TAS este pronuntată strict împotriva FCU Politehnica Timisoara care are echipe în campionatele de copii si juniori. Gruparea domnului Iancu nu are nicio legătură cu această decizie. În momentul de față poate activa ca si până acum. Iar dacă vor exista nemultumiri împotriva clubului din Liga I, s ocietatea domnului Claudio Zambon este nevoită să se adreseze din nou instantelor si să parcurgă cursul firesc al comisiilor", a afirmat consilierul juridic al FRF.
Zambon a spus că asteaptă nota de plată pentru "măgăria făcută de o echipă de escroci". "Suntem nemultumiti de decizia de astăzi pentru că nu pune în aplicare niciun punct din hotărârea TAS. Săptămâna aceasta vom convoca AGA si vom face plângere la FIFA împotriva Federației Române de Fotbal, pentru complicitate si pentru necazurile pe care ni le-a făcut până acum. Trebuie să-i spun domnului Justin Stefan să-si pregătească bagajele să plece de la federatie pentru că nu stie ce zice. Sunt o grămadă de escroci, o echipă de escroci care conduce, nu se stie până când, Federatia Română de Fotbal. Vom merge mai departe si la FIFA si cu plângere penală. Mai spun doar atât că, peste câteva zile, va ajunge nota de plată pentru toată măgăria asta", a izbucnit Zambon.
SURSA: MEDIAFAX ( stirea a fost confirmata pentru suporteri de catre vicepresedintele clubului Emil Rosianu )
LUPTA CONTINUA !!!!
Acest mail l-am primit de la Alin Boldura (sefu galeriei lu POLI)
Deci LUPTA CONTINUA !!!!!!!
sisu_stelistul
23-03-2007, 07:32 PM
Nu mi se pare corect, pacat de FRF dar cred ca o asteapta o sanctiune serioasa, si ce treaba are comisia pentru statutul jucatorului cu numele , palmaresul culorile echipei. Nu e corect.
sorin
23-03-2007, 07:42 PM
din cate stiu decizia TAS se aplica din sezonul 2007-2008.Poli tm in fifa zicea ca este probabil ca echipa sa se numeasca Stiinta Timisoara iar culorile alb-albastru.Nimic sigur,insa.
poli tm in fifa
18-04-2007, 06:39 PM
Se pare ca Marian Iancu a declarat la strile de la Antena1 ca daca Olaroiu isi va da demisia,ii va face o oferta destul de consistenta deoarece el a acumult mai multa experienta fata de prima oara cand a antrenat Timisoara.
sisu_stelistul
18-04-2007, 08:07 PM
Si daca ii va face o oferta ceea ce nu cred, Oli nu o va accepta dupa ce declarase Iancu despre el.
poli tm in fifa
09-05-2007, 05:06 PM
Iata ca a venit si a 5-a victorie consecutiva.3-1 cu Farul Constanta in deplasare.Golurile au fost marcate de: Karamyan 2,A. Cristea respectiva Apostol.Constantenii au condus la pauza cu 1-0 dar intr-un minut si jumatate polistii mei au revenit si au castigat.
sisu_stelistul
09-05-2007, 06:00 PM
Am inteles ca sunt iar probleme cu echipa voastra(palmaresul, numele etc.), ca a fost chemat la uefa mircea sandu si l-au intrebat de poli timisoara, cum am mai zis nu mi se pare corect sa se pastreze numele palmaresul, totusi este o alta echipa care nu are legatura cu adevarata poli timisoara.
Ne-a fost refuzat un penalty clar la 1-0 :cenzurat: . Daca se dadea acolo penalty , era 2-0 si acum stateam si noi relaxati ultimele etape . :D
poli tm in fifa
10-05-2007, 07:46 AM
Asa este.Acolo a fost penalty clar dar daca era 2-0 nu sti ce se putea intampla.Poate iar revnea Poli si era 3-2 :D
gianni
10-05-2007, 12:42 PM
Buna achizitie ati facut! M arefer la Karamian. Bun jucator. Cine stie, poate Poli o sa fie la anul pe unde este Cfr acum.
poli tm in fifa
10-05-2007, 05:25 PM
Pai cred ca cele mai bune achizitii au fost: Emeghara,Karamyan si Pantilimon care este un portar de viitor si se pare ca la 19 ani a confirmat in Liga I
poli tm in fifa
01-06-2007, 07:24 AM
Poli-Real Madrid ??
Alexa - Beckham, Cristea - Cannavaro, Cînu - Raul, acestea ar putea fi doar cîteva dintre duelurile ce ar putea să aibă loc, dacă directorul executiv al Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, se va înţelege cu oficialii clubului spaniol Real Madrid. Amicalul dintre Poli şi Real, ar urma să aibă loc în turneul cadrul turneului de pregătire, pe care bănăţenii îl vor efectua în Austria, în perioada 25 iunie - 6 iulie. Poli va mai disputa un meci amical împotriva echpei lui Adrian Mutu, AC Fiorentina, cu ocazia prezentării lotului, pe data de 22 iulie
sursa:violamania.ro
poli tm in fifa
08-06-2007, 07:55 AM
Marian Iancu a declarat ca se va supune deciziei TAS urmand sa schimbe numele,culorile si imnul.
sisu_stelistul
08-06-2007, 11:11 AM
Eu tot nu inteleg ce are M. Iancu cu cei de la FRF care i-au luat apararea destul de mult in acest scandal. Acum trebuie sa schimbe numele, culorile etc in loc sa platesca cativa bani lui Zambon.
poli tm in fifa
15-07-2007, 08:21 AM
In ultimul amical Poli a invins echipa Hajduck Belgrad cu scorul de 3-0 (McKain,Aliuta si Plesan).
Dupa meciul asta nu mai cred ca Aliuta este terminat...A aratat o pofta de joc impresionanta si chia a reusit un gol frumos dupa o cursa pe partea stanga a intrat in careu si a sutat la coltul lung,langa bara.
Stancu a avut o evolutie buna,chiar avand cateva ocazii.Golul a plecat de la el dupa un corner executat de torje pe coltul lung el a reluat cu capul iar portarul a respins in fata de unde McKain a impins mingea in poarta.
champion
01-09-2008, 12:54 PM
Se pare ca "Poli" a mai adus un jucatori, un fundas, mai exact.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/timisoara-a-mai-adus-un-fundas-3088003
champion
03-09-2008, 04:45 PM
Timisoara depunctata cu 6 puncte, pentru ca nu si-a schimbat culorile.
http://www.sport.ro/liga-1/prosport-sandu-fifa-a-dat-ordin-ca-timisoara-sa-fie-depunctata-si-noi-il-vom-executa.html
http://www.sport.ro/liga-1/vezi-documentele-uefa-trimise-timisoarei.html
Varaloi
03-09-2008, 04:48 PM
Timisoara depunctata cu 6 puncte, pentru ca nu si-a schimbat culorile.
http://www.sport.ro/liga-1/prosport-sandu-fifa-a-dat-ordin-ca-timisoara-sa-fie-depunctata-si-noi-il-vom-executa.html
Nu era vorba ca doar numele sa-l schimbe? :fluier:
champion
03-09-2008, 05:08 PM
Nu, si culorile.
http://www.violamania.ro/stiri/4727/zambon-daca-ma-uit-in-dex-la-cuvintul-mov-vad-ca-e-o-alta-nuanta-de-violet.htm
andrei_fcmbacau
03-09-2008, 05:29 PM
se alege praful de Timisoara daca Iancu nu mai da banul la echipe
Am impresia ca Zambon ala chiar n`are ce face.Schimba numele..schimba culorile...schimba tot.Vrea doar sa fie si el bagat in seama...:mellow:
pikciu
03-09-2008, 08:36 PM
Eu nu înţeleg de ce totă lumea îl acuză pe Zambon. Până la urmă, el are dreptate. Actuala echipă care joacă la Timişoara a fost Flugerul Bragadiru, apoi AEK Bragadiru, apoi promovând în A, s-a mutat pe malul Begăi, unde a găsit susţinere. La început jucau în negru cu gri parcă, apoi şi-au pus la nume Poli AEK. Treptat, au râvnit la palmaresul, culorile, tradiţia fostei Politehnica.
Zambon are dreptate, chiar dacă e un broscar nenorocit. Asta e, patronii au greşit. Credeau că dacă schimbă culoarea din violet în mov, îi pot păcăli pe cei de la FIFA şi TAS. Nu e chiar aşa. Au greşit, vor plăti. Dacă se ţine de prostii Iancu, timişorenii riscă retrogradarea. Eu aşa cred.
Am auzit că deja Iancu se gândeşte să renunţe la echipă, va renunţa la jucători, la antrenor etc.
bogdan7
03-09-2008, 08:40 PM
Credeau că dacă schimbă culoarea din violet în mov, îi pot păcăli pe cei de la FIFA şi TAS.
Mi s-a parut penala faza asta.:)Practic, au schimbat doar nuanta.:)Terzian de pe sport.ro nici nu observa diferenta si cred ca are dreptate. Cand ti se zice sa schimbi culorile, ori faci recurs sau asa ceva, ori le schimbi, dar pe bune, nu te joci asa, ca risti sa te arzi...
stefan
03-09-2008, 09:07 PM
Eu nu înţeleg de ce totă lumea îl acuză pe Zambon. Până la urmă, el are dreptate. Actuala echipă care joacă la Timişoara a fost Flugerul Bragadiru, apoi AEK Bragadiru, apoi promovând în A, s-a mutat pe malul Begăi, unde a găsit susţinere. La început jucau în negru cu gri parcă, apoi şi-au pus la nume Poli AEK. Treptat, au râvnit la palmaresul, culorile, tradiţia fostei Politehnica.
Zambon are dreptate, chiar dacă e un broscar nenorocit. Asta e, patronii au greşit. Credeau că dacă schimbă culoarea din violet în mov, îi pot păcăli pe cei de la FIFA şi TAS. Nu e chiar aşa. Au greşit, vor plăti. Dacă se ţine de prostii Iancu, timişorenii riscă retrogradarea. Eu aşa cred.
Am auzit că deja Iancu se gândeşte să renunţe la echipă, va renunţa la jucători, la antrenor etc.
E vina lui Iancu, daca era baiat destept rezolva problema palmaresului si dupa aia schimba numele echipei. Acum 6 ani cand echipa cadea in C n-a vrut-o nimeni, acum toti sustin ca sunt detinatorii palmaresului. Poate adevarata Poli Timisoara nici nu mai exista, n-ar fi primul caz de genul asta. In primul sezon sub numele de Poli AEK stiu ca foloseau un echipament alb-albastru.
Iancu are impresia ca cei de la FIFA sunt niste fraieri ca si romanii si se lasa calcati in picioare de toti mafiotii si smecherii. Faza cu shimbatul culorii e penibila, ce au facut, au facut violetul mai deschis si asta e tot.
Cum zice si Stefan, cand adevarata Poli Timisoara era in C nimanui nu-i pasa de ea, acum toti sunt salvatorii Timisorii si cei ce pastreaza culorile violete si traditia in suflet.
sorin
03-09-2008, 10:04 PM
Iancu e un incapatanat, nu vrea sa respecte anumite decizii si tot el se simte cel vanat, cel care lupta singur cu sistemul cand soseste momentul sa plateasca pentru nesocotinta sa. Chiar nu ii inteleg prostia. Lumea de acolo iubeste fotbalul, iubeste echipa Timisoarei, indiferent ca se cheama Poli, Fulgerul, AEK, Stiinta sau mai stiu eu cum. Pentru publicul superb de acolo conteaza mai putin ca lipsesc doi cai de pe stema sau nu si daca echipa joaca in albastru inchis sau in mov. Il intelegeam daca actuala denumire nu era agreeata de public si nu venea nimeni la stadion.
Mi s-a parut penala faza asta.:)Practic, au schimbat doar nuanta.:)Terzian de pe sport.ro nici nu observa diferenta si cred ca are dreptate. Cand ti se zice sa schimbi culorile, ori faci recurs sau asa ceva, ori le schimbi, dar pe bune, nu te joci asa, ca risti sa te arzi...
Fiecare culoare are un singur cod hexazecimal (alcatuit din 6 cifre, ca sa se inteleaga:p). Daca modifici o singura cifra din structura unui cod, culoarea respectiva devine alta, chiar daca diferenta de nuanta e insesizabila. Daca Terzian nu poate deosebi doua culori, asta nu inseamna ca Timisoara nu a facut schimbarile cerute de TAS.
stefan
03-09-2008, 10:24 PM
Iancu e un incapatanat, nu vrea sa respecte anumite decizii si tot el se simte cel vanat, cel care lupta singur cu sistemul cand soseste momentul sa plateasca pentru nesocotinta sa. Chiar nu ii inteleg prostia. Lumea de acolo iubeste fotbalul, iubeste echipa Timisoarei, indiferent ca se cheama Poli, Fulgerul, AEK, Stiinta sau mai stiu eu cum. Pentru publicul superb de acolo conteaza mai putin ca lipsesc doi cai de pe stema sau nu si daca echipa joaca in albastru inchis sau in mov. Il intelegeam daca actuala denumire nu era agreeata de public si nu venea nimeni la stadion.
Fiecare culoare are un singur cod hexazecimal (alcatuit din 6 cifre, ca sa se inteleaga:p). Daca modifici o singura cifra din structura unui cod, culoarea respectiva devine alta, chiar daca diferenta de nuanta e insesizabila. Daca Terzian nu poate deosebi doua culori, asta nu inseamna ca Timisoara nu a facut schimbarile cerute de TAS.
Codul ala cred ca e folosit doar pe PC, culorile se deosebesc prin lungimea de una a radiatiei luminoase :p Oricum, decizia TAS parca cerea schimbarea culorilor echipei FC Timisoara pentru a nu mai fi confundate cu cele ale echipei Poli Timisoara, nu s-a cerut in mod expres schimbarea culorii violet in orice altceva.
bogdang
03-09-2008, 10:33 PM
Asta e, patronii au greşit.Credeau că dacă schimbă culoarea din violet în mov, îi pot păcăli pe cei de la FIFA şi TAS.
Era si normal sa faca o schimbare mica a culorii,insesizabila.Era si aiurea sa faca din violet rosu sau verde.Ce ar mai fi insemnat atunci Poli(e si imposibil sa zic Fc Timisoara)?Pentru suporteri ramane tot Poli,viola,alb-violet si restul,care,desi nu apartin de drept actualei Timisoare,ele o reprezinta.
Cred ca declaratiile lui Iancu sunt doar o presiune pe Sandu si ceilalti implicati pentru a mai incerca sa obtina ceva din cazul asta.Totusi nu e exclus ca asta sa se intample cat de curand,avand in vedere faptul ca investitiile sale au fost in final in zadar.
pikciu
03-09-2008, 10:42 PM
Asta e o vrăjeală cu codul culorii. Violetul tot violet rămâne. Până la urmă care e codul culorii violet? Că eu folosesc mai multe (#7722aa, #336600, #660099 etc.) Până la urmă - cum am mai zis - actuala echipă care joacă la Timişoara nu ar trebui să aibă nicio pretenţie la tot ce înseamnă vechea Politehnica.
Ce drept sa aiba nesimtitul ala asupra palmaresului a jucat el pt Poli si a facut istorie? Un broscar imputit ca toti cizmarii, adevaratii tigani ai Europei, nu degeaba i-au persecutat astia peste tot unde au emigrat. Tin minte cum povestea o fosta profesoara cum un politist ia descaltat bunicul de pantofi spunand ca un italian nu isi poate permite sa-si cumpere acei pantofi prin metode legale. Au schimbat numele echipei, culorile ce mai conteaza sau a devenit ala dealer autorizat al culorii violet. Ma intreb oare ii depunctau si pe aia de la CFR daca jucau si ei tot in violet doar prin simpul fapt ca joaca in Timisoara.
Blue, e usor sa arunci aiurea cu tot felul de cuvinte cand nu stii situatia si urasti anumite popoare. :p
Nu sunt colaboratul sau nepotul preferat al lui Iancu ca sa stiu cel mai mic relatiu, in schimb stiu ca o echipa romaneasca de traditie care ne reprezinta in cupele europene in acest an este tratata cu marlanie din cauza unui nesimtit si asta ma deranjeaza. Atat timp cand echipa nu poarta numele de Poli nu vad ce drept are ala sa se planga ca joaca in violet sau mov sau are aceste culori de la masa ca zestre?
Kelly
04-09-2008, 06:10 PM
Iancu a facut gura la depunctarea stelei de 7 puncte si vroia retrogradare, acum si-a primit-o. Sa ii fie invatatura de minte lui Jabba the Huth.
Nu sunt colaboratul sau nepotul preferat al lui Iancu ca sa stiu cel mai mic relatiu, in schimb stiu ca o echipa romaneasca de traditie care ne reprezinta in cupele europene in acest an este tratata cu marlanie din cauza unui nesimtit si asta ma deranjeaza. Atat timp cand echipa nu poarta numele de Poli nu vad ce drept are ala sa se planga ca joaca in violet sau mov sau are aceste culori de la masa ca zestre?
Echipa de traditie nu mai exista pentru ca nimeni nu a dat doi bani pe ea. Zambon s-a oferit sa ii vanda palmaresul si identitatea echipei vechi din ce am inteles, dar astia au refuzat.
andrei_fcmbacau
05-09-2008, 12:17 AM
Poli Timisoara a retrogradat anul trecut in Liga 4 sa nu uitam acum nu cred ca mai exista ca anul trecut nici echipamente nu aveau iar de jucatorii isi batea joc Zambon :mellow:
sorin
05-09-2008, 10:41 AM
Abia astept sa scoata Iancu dovezile alea cu care ameninta in stanga si in dreapta ca deja s-a ajuns mult prea departe. Daca le are bine, daca nu din partea mea poate sa zboare de la Timisoara. Zambon nu are treaba cu fotbalul, a mutat echipa prin jumatate de tara si acum se bate in piept ca istoria si palmaresul Politehnicii sunt la el.
Poli Timisoara a retrogradat anul trecut in Liga 4 sa nu uitam acum nu cred ca mai exista ca anul trecut nici echipamente nu aveau iar de jucatorii isi batea joc Zambon :mellow:
Eu nu pot sa consider echipa aia adevarata Poli din moment ce se cheama "FC Politehnica Timisoara Bucuresti".
violet_blood
11-09-2008, 06:57 PM
Echipa de traditie nu mai exista pentru ca nimeni nu a dat doi bani pe ea. Zambon s-a oferit sa ii vanda palmaresul si identitatea echipei vechi din ce am inteles, dar astia au refuzat.
MNS , se pare ca nu te-ai schimbat.
@Kelly , steaua fura
Eu zic sa nu va mai dati voi cu parerea ca sunteti pe langa.. daca ati avea interesul sa va informati umpic atunci da.
POLI SUNTEM NOI!
P.S.: Abia astept sa vad frustrarea unora in RLSP 09 ! :)
Informeaza-ne.
Frustrarea, arata-mi te rog cu ce a fost vreodata dezavantajata Poli fata de alte echipe.
violet_blood
11-09-2008, 10:11 PM
Dezavantajata nu stiu , dar altele au fost avantajate la greu .. vezi steaua in RLSP 06/07.. cu portarul lor carlos care era praf dar in RLSP avea calitate de 86 parca!
Sunt curios daca o sa scrieti la numele echipei FC Timisoara si o sa puneti echipamentele noi! Nu o sa ma mire nimic..
Succes!
OFFTOPIC: muje frf
POLI SUNTEM NOI
liquid
11-09-2008, 10:31 PM
Sunt curios daca o sa scrieti la numele echipei FC Timisoara si o sa puneti echipamentele noi! Nu o sa ma mire nimic..
Stai putin, tu te astepti ca din compasiune pentru toate chestiile care se intampla sa punem numele si echipamentele vechi? Se vrea un patch realist, fii sigur ca daca la momentul respectiv se va numi "Avantul Timisoara" si va avea echipamente rosii, asta va aparea si in rlsp.
violet_blood
12-09-2008, 01:22 AM
Doar atat am de zis:
http://www.youtube.com/watch?v=IjjWO_Tvy58&feature=user
liquid
12-09-2008, 09:24 AM
Ok, te inteleg, iubire eterna poli, pentru poli pana la capatul lumii, dar ce treaba are cu rlsp?
champion
21-09-2008, 08:32 PM
Ce meci frumos azi la Timisoara, dupa ce au fost condusi cu 1-0, Poli a intors rezultatul la 3-1.
Golul etapei, de pana acum. http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=6488&title=FC_Timi__oara_2_1_FC_Vaslui__gol_Marian_Ciso vsky
S3BBY
20-10-2008, 08:38 PM
Cand ati jucat voi fotbal? Fara arbitrii si/sau adversari platiti sunteti praf!
M-am gandit ca ar fi mai bine sa continui discutia aici,ca sa nu fiu off-topic.
Deci,violet_blood,tu zici ca toate echipele din capitala sunt corupte,ca fac blaturi si aranjamente s.a.m.d.Dar ce zici tu de meciul Ceahlaul-Poli 2-1 (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/live-ceahlaul-poli-timisoara-2608579),din sezonul trecut,cand meciul s-a jucat in acelasi timp cu Dinamo-Steaua si nu a fost televizat?Oare nu a fost nimic neobisnuit?Am zis asta doar pt. ca am vazut ca esti asa aprins impotriva echipelor din capitala si ca sa iti arat ca si echipa ta de suflet,cea curata si nevinovata,nu s-a putut abtine de la niste banuti in plus.
violet_blood
20-10-2008, 09:38 PM
M-am gandit ca ar fi mai bine sa continui discutia aici,ca sa nu fiu off-topic.
Deci,violet_blood,tu zici ca toate echipele din capitala sunt corupte,ca fac blaturi si aranjamente s.a.m.d.Dar ce zici tu de meciul Ceahlaul-Poli 2-1 (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/live-ceahlaul-poli-timisoara-2608579),din sezonul trecut,cand meciul s-a jucat in acelasi timp cu Dinamo-Steaua si nu a fost televizat?Oare nu a fost nimic neobisnuit?Am zis asta doar pt. ca am vazut ca esti asa aprins impotriva echipelor din capitala si ca sa iti arat ca si echipa ta de suflet,cea curata si nevinovata,nu s-a putut abtine de la niste banuti in plus.
A fost cu scop bun , ar fi ajutat la posibila retrogradare a clonei unei clone comuniste numita stiaua!
In afara de asta si ca am castigat 2-3 meciuri contra Craiova ca sa nu retrogradam altceva nu ai ce zice! Noi nu am castigat 18 sau 23 de campionate prin santaj , blat si alte ilegalitati! Pa si pusi.
xdevil
20-10-2008, 09:46 PM
Asa e, voi nu le-ati castigat deloc.
Omega
20-10-2008, 10:03 PM
A fost cu scop bun , ar fi ajutat la posibila retrogradare a clonei unei clone comuniste numita stiaua!
In afara de asta si ca am castigat 2-3 meciuri contra Craiova ca sa nu retrogradam altceva nu ai ce zice! Noi nu am castigat 18 sau 23 de campionate prin santaj , blat si alte ilegalitati! Pa si pusi.
Doamne dar eşti imposibil. Uită-te în ograda ta şi apoi sări cu gura. Dacă echpa ta face blaturi ar trebui să îţi fie scârbă de cei care o conduc, în schimb tu eşti mândru. Dacă blatul ăla(în cazul în care chiar a fost blat) e un exemplu pozitiv pentru tine atunci chiar ai probleme grave. Nu există blat în scop bun fiindcă se încurajează fenomenul. Eu personal nu te mai suport. Şi ai putea să scrii şi numele echipelor corect de acum încolo şi să termini cu batjocura asta.
violet_blood
21-10-2008, 12:44 AM
Doamne dar eşti imposibil. Uită-te în ograda ta şi apoi sări cu gura. Dacă echpa ta face blaturi ar trebui să îţi fie scârbă de cei care o conduc, în schimb tu eşti mândru. Dacă blatul ăla(în cazul în care chiar a fost blat) e un exemplu pozitiv pentru tine atunci chiar ai probleme grave. Nu există blat în scop bun fiindcă se încurajează fenomenul. Eu personal nu te mai suport. Şi ai putea să scrii şi numele echipelor corect de acum încolo şi să termini cu batjocura asta.
Am zis eu ca sunt mandru? esti praf copile ! Ia da o tura pe hi5 poate ai primit vreun comment!
Hai ca ma retrag de pe forumul asta! Mi-a facut placere sa fac caterinca de voi! stiaua si dinamu fura de la infiintare! Pentru toti sustinatorii acestor doua clone comuniste am o vorba: MUE! Pa si pusi.
Ratonu
21-10-2008, 07:24 AM
Lasă, mă, oricum eşti deasupra întregului forum, prin simplul fapt că eşti din Banat şi ţii cu Bragadiru...
Revenind (oarecum?) la subiect, etapa viitoare FC Timişoara are meci acasă cu CFR Cluj, ceea ce ar trebui să fie interesant. Cele două sunt vecine de clasament, iar pentru CFR un insucces ar însemna rămânerea la o distanţă apreciabilă de locurile de Champions League. Pe de altă parte, clujenii îşi vor fi disputat deja meciurile grele din tur odată încheiată deplasarea, în timp ce gazdele vor arăta în săptămânile următoare dacă merită băgate în seamă sau nu.
cristi93
06-11-2008, 02:15 PM
Urmeaza meciul cu dinamo:D.abia astept.sigur va fi o atmosfera de vis.Daca poli castiga,intra serios in lupta pentru titlu,mai ales daca primeste punctele inapoi
bogdan7
06-11-2008, 05:41 PM
Daca poli castiga,intra serios in lupta pentru titlu,mai ales daca primeste punctele inapoi
E in lupta de mult timp, daca primeste punctele inapoi, devina favorita pt castigarea campionatului...
@lyn reloaded
06-11-2008, 08:39 PM
Desi nu as vrea acest lucru cred ca ar fi moral si se va si intampla: POLI va primi punctele inapoi.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.