View Full Version : Mercato - bursa transferurilor
LiviuRO
07-12-2003, 04:45 AM
Vine iarna si se ia vacanta in fotbal. Dar pe piata transferurilor incepe lupta pt. a "indrepta" posibilele greseli din vara. In general, din cate am vazut eu, in Romania iarna se fac cele mai spectaculoase transferuri.
Ce jucatori vor pleca? De cine ne despartim in iarna?
O veste mai putin placuta pt. mine: se pare ca Dinamo il va transfera pe "ratatul" Dennis Serban... :nashpa:
Eu sper ca STEAUA sa-l transfere pe Galca si pe Dorinel Munteanu....
si de la Dinamo sper sa plece.... Zicu, Marica, Danciulescu, Niculescu, Florentin Petre... !
si sa ramana defensiva la locul ei ...... ca sta bine...... ! :P :dansing:
Florentin Petre e fundas ?!?! ... hmmmmz nu conteaza.... oricum sta mai mult prin atac :P
eu nu vreau sa vina jucatori, cel putin la steaua, ci prefer sa nu plece nimeni :mishto:
Steaua decat sa cumpere jucatori mai bine ar cumpara gazonul ala din Olanda cum a promis nea Gigi :lol:
LiviuRO
07-12-2003, 04:27 PM
Totti-> De unde ti-0ai dat seama ca exact aia o sa va dea golurile in retur?! Bravo!
Acum serios, chiar credeti ca va mai ramane Radoi la o echipa asa de ... mica?
mica? LOOOOOOOOOOOOOL !
daca tu zici ca o echipa care a castigat UEFA CHAMPIONS LEAGUE e "mica" ........ NO COMMENT !
poate o sa se transfere.... dar nu-l da gigi cum da dinamo jucatorii.... pe bani putzini...
in plus Radoi a spus ca el e dispus sa joace mereu la Steaua..... !
LiviuRO
07-12-2003, 05:08 PM
Originally posted by Totti1@Dec 7 2003, 05:37 PM
mica? LOOOOOOOOOOOOOL !
daca tu zici ca o echipa care a castigat UEFA CHAMPIONS LEAGUE e "mica" ........ NO COMMENT !
Mai documenteaza-te! ;) No comment
RaPiDuTz
07-12-2003, 05:57 PM
Pt fotbalul european e mica , a castigat champions league mai de mult nu acum... <_<
Tu ca fotbalist ai prefera sa joci la steaua in loc sa joci la o echipa ca Arsenal sau Inter mai ales cand ai primi de 5 ori mai multi bani ??
Oricum stati linistiti ca de la steaua vor pleca mai multi jucatori in iarna ;)
Mda...
Daca ne-am lua' dupa unuii dupa acest forum...
Steaua e mica, Dinamo e mareeeeeeeeeeeeee ! <_<
Pentru cei care nu au observat faceam o comparatie in intrecerea interna :nashpa:
Nu or sa plece multzi de la steaua....... MAXIM RADOI SI ALIUTA ...... ! 8)
LiviuRO
09-12-2003, 03:53 PM
Eu cred ca nu intelegi bine ce zic "unii de pe forum"...
La capitolul transferuri, rrapid a dat lovitura. Atat in planul imaginii cat si in plan sportiv. Giovanni o sa faca lucruri mari la ei. Pacat ca n-a avut sansa sa vina la Dinamo(ma rog, n-a fost dorit), de fapt chiar imi pare rau... Bineinteles daca nu o sa i se puna piedici. Cred ca de la anu' (sau chiar din retur) rrapid o sa aibe "cel mai greu cuvant" de spus in campionat...
RaPiDuTz
09-12-2003, 04:48 PM
Deja Giovanni la adus la Rapid pe Galamaz la pachet cu antrenorul Dan Petrescu :mishto:
Ceea ce e bine ca Giovanni vrea sa faca din Rapid o echipa competitiva pe plan international ,acesta vrea sa acopere peste vreo 2 ani complet stadionul Giulesti si
sa ajunga in grupele champions league .Dar si Dan Petrescu a zis ca vrea ca Rapid sa aiba un stil de joc britanic asemanator cu cel al lui Chealsea !!!
:valuri: :valuri:
sanshine
09-12-2003, 04:57 PM
da, dar zgarcitul de Copos nu e in nici un caz Abramovici :nashpa:
Eu cred ca nu intelegi bine ce zic "unii de pe forum"...
m-ai vazut curios cumva ?!?!!??! :angry: <_< :angry:
Sanse mari ca la Rapid sa se mai transfere in aceasta iarna mai sunt... Gigel Bucur, Ionut Maxim si fostul secund a lu' Dan Petrescu Ionut Zamfir !!!
Mutica ?n probe la Lille
In aceasta dimineata, Dorel Mutica va pleca ?n Franta, pentru a sustine probe de joc la prim-divizionara Lille, acolo unde evolueaza si fostul stelist Marius Baciu. La recomandarea impresarului Aurel Damian, fundasul ?n v?rsta de 30 de ani a fost urmarit pe casete video de antrenorul Claude Puel, acesta solicit?nd ca "Mutamba" sa se pregateasca alaturi de francezi timp de doua zile. Mutica termina contractul cu ros-albastrii pe 28 februarie 2004.
dj-cata
11-12-2003, 12:26 AM
d_dogg nu crezi ca de la Steaua o sa plece jucatori titulari pe 500.000 $ ??? Radoi nu o sa plece pe mai putzin de 3 mil $
La Steaua sunt sigur ca o sa vina cel putzin 3 din cei 5 care sunt anuntati sa vina : Dica , Cristea , Galca , D. Munteanu , Prepelita.....in schimb la dinamo nu cred ca o sa vina vreun jucatori important.....cum nu o sa vina nici la rapid.....poate mai ia pe cineva de la sportu
LiviuRO
11-12-2003, 04:37 PM
totti-> tine-ti atunci "vorbele" in fata monitorului.
dj cata- n-am zis ca o sa plece pe 500000, aluzia nu o inteleg (daca exista vreuna),
sa dea Dumnezeu sa-l luati si pe Galca si Munteanu!
Din cate se pare, Dica nu se va transfera la nici o echipa din Romania, deoarece sufera de sindromul Niculescu, Petre, Zicu - "doar la Dinamo"! Sa vedem daca exista bani si loc pt. el.
lol !
loc exista cu siguranta !!!! :lol:
RaPiDuTz
11-12-2003, 06:48 PM
Parerea mea e ca Dica va pleca ori la steaua ori in strainatate.
Iar daca va mai sta mult nu va mai pleca nicaieri :nashpa:
din cate am citit FC ARGES are datorii mari si nu mai poate transfera pe nimeni.... asa ca....... pauza
in germania nu se mai duce ;) .. aia de la Hanover au zis ca vor un atacant .. liber de contract :P !
dj-cata
11-12-2003, 11:25 PM
Nu se duce Dica la dinamo....nici vorba......la Steaua o sa vina.......dar nu cred ca are asigurat locul de titular.....cum nu l-ar avea nici la dinamo
Dica a venit la steaua ... si a semnat pentru 3 ani
D_Dogg
Posted: Dec 7 2003, 05:27 PM
Acum serios, chiar credeti ca va mai ramane Radoi la o echipa asa de ... mica?
TZEAPA !
Radoi ramane pana in vara !!!
Parerea mea e ca Dica va pleca ori la steaua ori in strainatate.
Punct ochit....punct lovit .... ;) ! Brv
Scouville
17-12-2003, 10:08 PM
ba pana la urma cine pleaca si cine vine de la rpaid ca prostu ala de copos da declaratii si a 2-a zi zice altceva sa mor eu
ca sa nu mai zic de impresari etc
abia astept sa vaz giulestiu ... g-yeah
dj-cata
18-12-2003, 12:20 AM
nu vezi ca nu-i mai intereseaza jucatorii ? :)) acum vor doar antrenori ca aia sunt mai ieftini...cam pe gratis
RaPiDuTz
18-12-2003, 12:41 AM
Sa pus sa stranga jucatorii de la Sportul si de la National... :(
Giulestiu l-am vazut si yo pe afara si chiar e mult mai marfa ,l-au vopsit ,au pus termopane de se vede super misto si am vazut la tv ca au pus si banere dalea
marfa cu Rapid va ureaza sarbatori fericite ;)
A venit Dica, pleaca Raducanu... a zis Gigi ca are aproximativ 10 oferte pentru el ! Sa-l dea pe bani multi macar ;) !
S-ar putea sa semneze si Ganea cu Steaua... ! Wow... ce atac :P ! Si defensiva a ramas intacta (deocamdata :P ) ... :mishto: !
daca il da pe raducanu sub 1,5 mil dolari eu nu mai tin cu steaua...a, si mai ales daca il da la olimpiakos :o ar fi jenant, umilitor...
lol rapidul tot zice ca aduce jucatori dar pana acum nimic, oricum mai multi vor pleca decat vor veni :P
dj-cata
19-12-2003, 12:11 AM
de ce e umilitor la olimpiakos ? ashtia sunt campionii greciei de 7 ani....si au in liga 3 echipa.....noi nu avem nici una de 7 ani......nu uita ca grecia e pe locu 4 sau 5 in europa la coeficienti pt echipe.
decat sa mearga la shaktior pe 500.000 ...o echipa care intra in liga odata la 10 ani.....
mns....las' sa plece Raducanu... ca de.... ! :P
stai tu linistit ... nu e jenant deloc daca-l da la olimpiakos ! E bine ;) !
oricum raducanu inscria numa cand avea noroc ca bun nu prea e... ;)
dj-cata
19-12-2003, 10:24 PM
nu mai stiu care tot zicea la tv ca daca raducanu avea si creier era printre cei mai buni atacanti din europa......si mare dreptate are :)
RaPiDuTz
19-12-2003, 11:13 PM
Cred ca ar fi un transfer reusit pt raducanu la olimpiakos , un pas inainte pt el
ca ar acumula experienta mai ales pt ca ar juca si in cupele europene asigurathttp://www.hanuancutei.com/forum/html/emoticons/spoton.gif
deci raducanu e golgheterul diviziei a de anul trecut pentru ca a avut noroc...profund :blink:
dj-cata
20-12-2003, 11:58 PM
ce crezi Rapidutz ca Steaua nu o sa joace in fiecare an in cupele europene ? :)) si oricum daca e sa vina Ganea poate sa plece ca a facut destule pt Steaua
Scouville
23-12-2003, 06:33 PM
ok nu stiu daca topicu vizeaza doar transferurrile din tara dar pt a nu mai deschide un inutile topic citez o stire intersanta desi nu cred sa fie adevarata decat in parte
Clubul englez Manchester United a anuntat ca este dispus sa plateasca suma de 20 de milioane de euro, pentru transferul fundasului lui AS Roma, Cristi Chivu. Potrivit site-ului goalcity.com, antrenorul echipei engleze, Sir Alex Ferguson doreste achizitionarea lui Chivu, pentru a-l inlocui pe fundasul Rio Ferdinand, care a fost suspendat opt luni, deoarece nu s-a supus unui control antidoping. Ferdinand, care a venit la United in luna iulie a anului trecut, de la Leeds United, a fost cel mai scump fundas transferat, vreodata, de gruparea de pe Old Trafford, clubul din Manchester platind peste 45 de milioane de euro, pentru achizitionarea lui. Sursa citata mentioneaza ca, de transferul lui Chivu mai sunt interesate Chelsea si Arsenal Londra, dupa ce, in aceasta vara, AS Roma l-a achizitionat de la Ajax Amsterdam, pentru suma de 18 milioane de euro. Etapa de duminica seara, in care AC Milan a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 de Udinese, a permis formatiei lui Chivu, AS Roma, sa se distanteze in clasamentul din Il Calcio, la sase puncte diferenta de principala sa urmaritoare. Mai mult, nici campioana, Juventus, nu a reusit decat o remiza, 1-1 cu Lecce. Acest lucru l-a facut pe internationalul roman sa declare Desi au mai ramas doar trei etape de disputat, din acest tur de campionat, nici nu ma gandesc sa nu terminam in frunte. E un lucru deosebit sa fii lider in cel mai puternic campionat din lume, dar ma asteptam sa fie asa, pentru ca am condus tot timpu
Sa-i vedem pe chivu si mutu la chealsea eventula si pe lobont iar peste un an sa castige Champions League :lol: :lol: :lol:
RaPiDuTz
24-12-2003, 08:14 PM
Da cica Abramovici il vrea foarte mult pe Chivu si ca este doar o chestiune de zile
pana cand acesta va veni la Londra pt a juca pt Chealsea :mishto:
Scouville
24-12-2003, 11:27 PM
Ar fii si culmea eu am inteles ca gergusonil vrea ca ferdinant nu mai poa sa jaoce si ma rog cica vor sa-l aduca ... deh om vedea
LiviuRO
26-12-2003, 03:35 AM
Dupa umila mea parere, de altfel sunt un neavenit in aceste discutii, draga DeJectie-Cata esti un mare RATAT, parerea mea. Esti un fel de sut de-al lui Oprita singur cu portarul, sau cu poarta goala.
(Imi cer scuze fata de ceilalti useri ca am scris acest post, dar exista o limita pt. orice)
ce s-a intamplat ?
D_Dogg... de ce te-a suparat ? ...were?
eu nu prea cred ca va pleca chivu la chelsea...chestiile astea sunt infloriri ale reporterilor de la noi, la fel ca si cum mutu ar fi favoritul lui abramovici sau ca mutu ar fi fost omul meciului in ultimul meci in anglia, cand el n'a nucat nimic si a fost tot timpul nemultulim si cu mainile pe sus...
abureli :P
dj-cata
26-12-2003, 10:26 PM
dogule care e problema ta mah ? ce am zis ? oricum mars la blaturile tale
RaPiDuTz
27-12-2003, 06:18 PM
Of of ... iara apar certuri pe forumul asta... :angry: :offtopic:
Revenind la subiect , Abramovici dupa ce Chealsea a pierdut in fatza lui Charlton
cu 4-2 a spus ca are pregatiti 40 milioane de euro pt Chivu si inca un jucator...(asta vrea sa faca mai mult decat a facut Real... :blink: )
pai apar certuri pt ca unii nu pot sa-si tina gura si intrec masura , cum zicea si d_dogg. si nu pot sa nu te blamez pt ca din cauza ta (si jonny_usa parca) d_dogg ,omu' pe care eu ,si nu numai, il ,consider un membru foarte important al acestui forum. daca ai o problema cu el injural pe el nu pe maicasa.
Scouville
27-12-2003, 07:51 PM
cica au recunsoccut official in safarsit impresarrii lu chivu ca au primti oferte de la manchester si de la chealsea ...
oricum chealsea are nevoie si de un portar cudicinii ala e ca stelea care vroia sa semneze cu dinamo ... noroc ca vor aia de la salamanca sa-i dea banii
dj-cata
27-12-2003, 10:20 PM
ce frumos ar fi sa vina la Chelsea si Chivu si Lobont......si sa mai si castige liga campionilor :)
Chivu s-ar putea mearga la Chelsea mai ales ca aia de Roma sunt fara bani
sa nu mearga la chelsea...nu vedeti cum joaca, astia nu vor fi niciodata echipa mare penru ca au auds multi jucatori de valoare care sunt individualisti, nu se vor inchega niciodata...
DarkComy
27-12-2003, 11:41 PM
ma eu zic ca , Chivu are sanse sa ajunga la chelsea ca la cat de nebun e abramovici nu va faceti voi griji
RaPiDuTz
27-12-2003, 11:54 PM
Da... .......plus ca AS Roma are mare nevoie de bani ! :rolleyes:
dj-cata
27-12-2003, 11:54 PM
cum sa nu joace prost cand nebunul ala de ranieri azi baga un 11 si maine baga altu....ii scoate pe toti din forma.....
nu stiu de ce il tzine pe crespo pe banca si il tot baga pe jimmy :)
pe mutu l-a scos din forma de cand tot il tzine cand pe banca cand e titular....
Prima oara acolo trebuie luat alt antrenor si dupa aia facuta echipa....ca jucatori sunt....dar nu sunt o echipa
DarkComy
28-12-2003, 12:07 AM
frate am vazut ultimul meci al lui chelsea pe finalul meciului sa cam stricat mutu incepea si dribla tot ce apuca nu prea dadea pase :(
RaPiDuTz
28-12-2003, 12:20 AM
Am auzit si yo ca nu a jucat f bine ... de fapt toata echipa a jucat prost :(
din cate am vazut eu la mutu nu-i paseaza nimeni si e tot timpul nemultumit, toate golurile care le da le face singur...
dj-cata
28-12-2003, 12:31 AM
am vazut si ei ca nu ii paseaza la mutu...dar in ultimele 2 meciuri eu cred ca el a fost cel mai bun de la chelsea. E bine ca ii cearta dupa fiecare faza..ca poate asa pe viitor o sa ii paseze
RaPiDuTz
28-12-2003, 12:33 AM
Mah el asha oricum joaca bine dar in ultimele meciuri nu a mai inscris... :(
dj-cata
28-12-2003, 12:39 AM
nu a mai inscris de aproape 60 de zile...dar poate cine stie....duminica face un hattrick cu porstmouth
DarkComy
28-12-2003, 12:43 AM
ma el nu a mai inscris dar aproape in fiecare meci a contribuit la golurile echipei sale barim in ultimul meci la primul gol ala a lui terry parca mutu a centrat daca nu ma insel :unsure:
DarkComy
28-12-2003, 12:52 AM
nati observat ca este mai tot timpul laudat ca este cel mai bun jucator de pe teren al lui chelsea desi nu marcheaza
Scouville
28-12-2003, 12:53 AM
nu ne facem griji dar eu zic ca daca sta ranieli 2-3 ani dupa c*** lor o sa faca echipa buna deja vad ca a inceput pe ici pe colo va zic eu in 2 ani o sa fie numiti extra-galacticii :lol:
dj-cata
28-12-2003, 12:54 AM
asa el e cel mai bun de la chelsea....el e cu pasele si crespo e cu bulanul....ala tot timpu da gol :) si jimmy cu ratarile
DarkComy
28-12-2003, 12:55 AM
jimmy ma enerveaza la culme e cam cretin
dj-cata
28-12-2003, 01:04 AM
pe langa jimmy mai sunt si alti care nu au ce cauta acolo...... johnson ala sau cum il cheama :) dessaily si terry......hai ca terry mai joaca si bine....:))
DarkComy
28-12-2003, 01:07 AM
johnson ala mai are si evolutii bune cateodata dar desay ia trecut vremea e timpul sa il lase pe chivu :lol:
Scouville
28-12-2003, 01:22 AM
eu tot am obsesia sa-l aduca pe F Torres ca ala suepr atacant si tanar ... sau paote si pe contra ca tot fuse el si la Ac Milan
Un alt fundas ar fii poate S.Kehl de la leverkusen parca sau oricum jucaotir tineri care pe langa vedetele d'acol osa facao echipa omogena
RaPiDuTz
28-12-2003, 01:40 AM
Hehe...si aici sa cam sarit de la subiect...
Anunt chiar daca se stie de vreo 3 zile ca Victoras Iacob a semnat un contract
de 3 ani cu Rapid Bucuresti ! :mishto:
Cat despre ce vorbeati voi Terry ala joaca chiar f bine... :P
Bataie pe Chivu !
Alex Ferguson: "Aduceti-l pe Chivu ! Nu vor sa-l dea cu 25 de milioane de euro, dati-le 40 de milioane !"
Roman Abramovici: " Daca vrea sa vina la Chealsea, Cristi Chivu o sa fie copilul meu de aur"
danutz_andrey
29-12-2003, 06:27 PM
Chivu n-o sa plece pana in vara de la AS Roma,si atunci daca va pleca va merge la Chelsea :nashpa: :nashpa: :nashpa: Mai bine mergeavara trecuta la Real
LiviuRO
08-01-2004, 02:45 AM
Si desi a venit Giovanni la rrapid, uite ca n-au dat nici o lovitura pe piata transferurilor. Ciudat, credeam altceva... Nici pe Cristea nu l0a luat deocamdata. Nu mai vorbesc ca a adus numai pusti necuoscuti, de la Gloria, Sportu. Intr-un fel e buna strategia, dar va dati seama ca astia sunt adusi sa joace ca sa fie vanduti...
la :injur: steaua :injur: nea jiji l-a luat pe Dica si cam atat. Spre norocul lor l-au dat pe Neaga si pe Tibi Lung
la Dinamo... ma mir ca n-a plecat nimeni, cred ca fac spume conducatorii ca aproape a trecut o iarna si n-au vandut nimic... pe bune cred ca le este rau in fiecare zi, capu, stomacu, inima. Bineinteles ca de adus... UE, pregatesc transferuri pt. la vara cand probabil chiar n-o sa ramana mai nimeni din jucatorii actuali
la craiova liniste de iarna...
celelate echipe se bat pt jucatorii rrapidului, aia 5 pusi pe lista de transferuri.
Nimic spectaculos, pacat!
cred ca dinamo daca nu vinde si in acelasi timp nu cumpara...
o sa fie mai puternica... mai omogena.... !
macar un jucator sa cumpere de aparare .... ca in rest are la toate compartimente-le jucatori buni ! ! ;)
RaPiDuTz
08-01-2004, 02:47 PM
dinamo tocmai a anuntat ca vor tot un atacant de parca nu le ajungeau cei pe care ii au... (nujtu sigur despre care atacant e vorba) :huh:
Cristea zic eu ca are mari sanse sa ajunga la steaua acum ca a fost cearta asta intre patronul fcm bacau si giovanny becali... :angry:
dj-cata
09-01-2004, 12:19 AM
Cu bataia asta mare pe Cristea se poate sa nu plece nici la steaua nici la rapid...
Oricum m-am convins si de giovani becali ca doar vorbele sunt de el......acum 2 zile spunea ca el e ca si mircea cel batran isi apara teritoriile si nu merge la tac....si a doua zi il trimite pe popescu sa il ia pe cristea de acolo si daca vede ca nu merge cu oferta (mai mica decat a lu steaua) incepe cu amenintarile si acum incearca sa il ia cu fortza
Nu i-au interesat dica pt ca stiau de la inceput ca nu vrea sa joace la rapid nu ce au zis ei.....nu vroiau sa zica de un jucator ca il vor si dupa aia sa il ia altcineva....asa e si cu cristea acum.....si daca o sa il ia steaua cred ca turbeaza giovani :mishto: :mishto: :mishto: si ce bine ar fi :mishto: :mishto:
LiviuRO
09-01-2004, 01:38 AM
Rapidutz-> e vorba de Tibi Moldovan, de la Apulum
Cat despre MAREA LOVITURA pe piata transferurilor... Ando il vrea pe Ionut Badescu de la Farul?!? Daca zice el, tre sa fie bun, eu nu l-am remarcat pana acum
Cat despre Giovanni, stati voi linistiti... eu cred ca stie el ce face. Aduce tineri, pe astia poa sa-i dea intr-un an doi pe bani multi ca sunt, tineri deh, plus ca si D. Petrescu e tanar, se poate impune mai usor in fata unor pusti. Pai Godfroid cred ca e cam de varsta lui...
Iar pe Cristea, din cate am inteles de la Stiri, l-a cumparat ... Sechelariu, cu 300000 $
dj-cata
10-01-2004, 12:30 AM
daca o sa vanda fiecare jucator tanar in 2-3 o sa ajunga echipa de mijlocu clasamentului pt ca nu il vad eu pe copos sa cumpere jucatori buni cu banii obtinuti din transferuri
ca sa vinzi trebuie sa ai jucatori buni.....iar dintre ashtia transferati acum nu vad vreunu mai rasarit :D
becali de la rapid a dovedit cum s-a despartit de ISM sau ma rog cum ii mai zice la firma de impresariat, adica el tine acolo o conferinta de presa si da presei amanunte din contractul lui cristea ce sunt confidentiale...halal presedinte european si club european...pa langa asta petrescu a negociat cu cristea cu toate ca nu are voie pentru ca jucatorul e sub contract cu fcm bacau pana in 2007
RaPiDuTz
10-01-2004, 02:19 AM
Eu sunt sigur ca daca lu Petrescu i se da timp destul in 3 ani Rapid ajunge in grupele Champions League...
Cat despre jucatori tineri eu sunt de acord ca doar asha a facut si Mircea Lucescu cand a venit la Rapid si a facut super treaba !
mns, aici am folosit fast reply :)
LiviuRO
10-01-2004, 03:14 AM
Da' omiti un singur aspect: Dan Petrescu nu e Lucescu. Cel putin deocamdata.
Dinamo a facut primul transfer: mijlocasul Leonard Naidin, de la FC Oradea (da un fundas de valoare cand luam??)
<mns, mi se pare foarte bun fast reply asta!>
dj-cata
10-01-2004, 10:28 PM
in loc s aia fundasi dinamo ia tot altceva.....acum sa vedem care o sa fie titular naidin sau alexa.....
am vazut ca vor si pe badescu sa il ia.....mie imi convine....in retur o sa ia si mai multe goluri....in special de la dica si preferatu lu d_dogg raducanu :mishto: :mishto: :mishto:
LiviuRO
11-01-2004, 03:18 AM
Stai asa ca de abia inceput campania de achizitii. Bagui Abdeliah, portar, titular Maroc, Tigalko, 20 ani Belarus parca... a jucat la Spartak Moscova.
Referito la fundasi, poate daca venea Ciobi... sau ala de la Arges - Marincau. Altfel zis eu sunt multumit cu Iordache si Barca. Daca se gasea unu care sa ia loc pe banca in locu lu Burca era perfect.
Cat despre "favoritul" meu... stii tu, numa de bine!
lol, iar aduce dinamo portari de genul delwarte sau jucatori ca si meride si marele star arcelonez okunowo :P am vazut de ce au fost in stare astia...
LiviuRO
11-01-2004, 04:51 PM
Hai ma mns, Abdeliah ala e TITULARUL nationalei Marocului, n-are cum sa fie petarda... sper! Si oricum Delwarte era un portar destul de bun, a avut ghinionul sa prinda 2 meciuri slabe, culmea cele mai importante...
sincer.... ala pare mai mult a fotomodel :P
chiar nu-mi place portarul ala... cred ca mai bun e preda... ! ;)
LiviuRO
11-01-2004, 05:19 PM
Fotomodele prin definitie sunt proaste. Cu Delwarte am vb. pe un site al lui Dinamo si mi s-a parut chiar baiat destept, pe bune! Ca a aparat la Moscova ca o pzd proasta... Oricum a plecat in Belgia si a anuntat ca nu se mai intoarce.
RaPiDuTz
11-01-2004, 07:27 PM
Cred ca e ceva de capu lui daca e titular la nationala Marocului :unsure:
Cat despre Delwarte o fi avut el ghinion doar in acele 2 meciuri dar cam mare... :P
LiviuRO
12-01-2004, 03:38 PM
Am citit, o sa pn si stire, Dinamo i-a platit restantele si il asteapta la pregatiri. Ando il vrea neaparat in lot
Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 01:20 PM
Sunt curios daca cei 3 jucatori din africa or sa ramana la Steaua. Eu sper sa ramana si sa confirme in retur. Pana atunci bine ca l-am luat pe Dica.
eu nu prea am incredere...in stranieri...mai ales nigerieni....
oricum avand in vedere ce face Hamutovski mi-a mai venit inima la loc... adik am mai multa incredere ei :) !
deci m-as bucura ! ! :)
dj-cata
20-01-2004, 01:31 AM
nu sunt buni la noi......au fost destule exemple cand la noi nu au avut loc si au ajuns in liga campionilor .....
Muzinga de la rapid este la cupa africii si cred ca o sa fie titular
LiviuRO
20-01-2004, 02:07 AM
Cica Marlin Piana de la Otelul e cel mai bun jucator si golgeter al selectionatei Congo-ului :). Plus ca uite, Demollari a fost 2 ani la rand cel mai bun jucator din Divizia A, iar Godfroid a jucat foarte bine in sezonul trecut. Sau asta McKain de la National, e titular in nationala olimpica a Australiei... Si nici Falemi sau Hamutovsky nu sunt de lepadat, chiar Daouda. In ultima vreme au aparut stranieri valorosi, sau poate a scazut mult nvelul jucatorilor nostri... nu sunt foarte decis...
dj-cata
20-01-2004, 02:13 AM
au fost si inainte dar nu am stiu sa ii pastram...cazu la robson parca ....care a fost refuzat de astra si a ajuns la spartak sau locomotiv si a jucat titular in liga campionilor
LiviuRO
20-01-2004, 03:32 AM
E la noi mentalitatea e complet aiurea, plus ca jucatorii nostri sunt cam prosti... nu prea vorbesc limbi straine, si cum draq sa se inteleaga intre ei... prin semne? Strainilor le este greu sa integreze daca nu invata repejor romana -> cazul Meride.
RaPiDuTz
20-01-2004, 01:02 PM
Eh...daca am fi avut centre bine puse la punct de copii si juniori acu nu am fi nevoiti sa luam jucatorii din alte tari... :nashpa:
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 02:32 PM
Problema e ca jucatorii nostri buni pleaca prea repede afara. Daca ar sta macar 3-4 ani in divizia A alta ar fi situatia.
mda aici ai perfecta dreptate . si echipele noastre ar fii mult mai bune dar si mai bogate . nu i-ar mai luat strainii cu 1 mil de para
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 03:23 PM
Si cine castiga din vanzare? Becali & Popescu Co.
LiviuRO
20-01-2004, 05:20 PM
Da ma, da' ar ramane totusi mai mult si pentru cluburi... Pai daca Dinamo ar fi tinut spre ex. banii obtinuti doar pe Contra, Mutu, Cernat si Marius Niculae... nu se mai plangeau ei acum ca nu au lichiditati. Ca in realitate sumele de transfer au ajuns in buzunarele conducerii... ASTA E O PROBLEMA!
Ca in realitate sumele de transfer au ajuns in buzunarele conducerii... ASTA E O PROBLEMA!
uite un dinamovist care nu e orbit de ceea ce se intampla la conducerea lui DINAMO !!!
RESPEKT D_Dogg !!!! ;)
pai nu cred ca exista in tara conducstor de club care sa puna suflet la echipa, poate mititelu , asta e trup si suflet dar din pacate sta mai rau la partea materiala.
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 12:02 AM
Si Becali. E un taran dar a bagat bani in echipa.
Dinamo daca nu ar fi condusa de cine e condusa ar fi un club mare in europa...au scos multi jucatori valorosi, dar pe toti i-au vandut pe nimic, si din acel nimic tot a ajuns in buzunarele conducerii si nimic in jucatori...
pai e posibil sa-l vinzi pe zicu si sa iei numai 500mii parai pe el ...
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 01:23 AM
Club mare in europa. Nu cred. Its a diferent game.
dj-cata
21-01-2004, 01:35 AM
incet incet apar si la noi stranierii.....oricum meride si okunowo aveau loc linistiti la noi in camp....doar ca nu i-a lasat sa se acomodeze
Recunosc si eu....daca dinamo nu vindea toti jucatorii aia acum era o fortza in europa....dar cand ai asa conducatori......nu ai ce sa faci
LiviuRO
21-01-2004, 02:23 AM
Frate, v-ati imbatat? Nu pot sa cred... :confused:
Eu oricum le dau un mail celor din conducere ca la finalul campionatului sa urmeze exemplul lui Moratti... e cazul!
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 02:51 AM
Fara nici un titlu in atatia ani. Era cazul ca Moratti sa demisioneze. Oricum FORZA MILAN.
Milano siamo noi.
dj-cata
21-01-2004, 02:58 AM
la dinamo sunt prea multi in conducere.....nu mai stii care e adevaratul sef
LiviuRO
21-01-2004, 04:00 AM
Seful care ia deciziile e Berechet si Ministerul. Ce vrea ministerul aia se face.
Eu oricum le dau un mail celor din conducere ca la finalul campionatului sa urmeze exemplul lui Moratti... e cazul!
daca baga si Borcea cat a bagat Moratti in Internationale Milano .... valeu.... !
pana una alte ... conducerea lu' dinamo.... :nashpa: !
sanshine
21-01-2004, 03:50 PM
Revenind la subiectul topicului... adica transferurile ;)
cred ca Steaua a facut cele mai bune transferuri: a scapat de Neaga si R. Niculescu ;)
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 04:04 PM
Dar l-am adus pe Dica. Rapidul a facut un transfer bun. L-a adus pe Becali.
sanshine
21-01-2004, 06:03 PM
dar totusi, Dica, ca valoare, nici nu se compara cu Nega si Raducu - ca non-valori :P (sau ca valoarea luata in modul daca preferi ;) )
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 06:29 PM
Neaga juca bine la Pitesti. La Steaua nu stiu ce avea. Bine ca am scapat si de Trica.
Galeria scanda la misto " Trica te vrem"
sanshine
21-01-2004, 06:47 PM
He,he... Cum striga acu' cativa ani "Baciule, nu ne lasa" :D :scaun:
dj-cata
21-01-2004, 11:29 PM
Neaga nu a mai jucat bine ca nu isi mai lua injectia zilnica :) .......asa cred ca s-a intamplat cu el...
Dica nu cred ca pateste la fel...mai ales daca a ajuns si la nationala de la pitesti
LiviuRO
22-01-2004, 02:11 AM
din pacate sanshine are dreptate
ce-mi placea sa-l mai vad pe neaga in actiune... sau pe raducu dandu-si gol tocmai contra lui Dinamo... he he!
Am citit azi ca dorinel munteanu e in proportie de 90 % la steau :D
cu el in teren vom avea cea mai buna echipa din divizia a :P
Cosmin_ultrasteaua
23-01-2004, 09:09 PM
Da. Eu ma gandesc ca primul 11 va fi :
Hamutovschi- Dumitru, Mutica, Rachita, Stoica (Nesu)- Dica, Radoi, Aliuta, Munteanu- Dinita, Raducanu.
in gazeta l-au bagat pe oprita, dar daca dinita va scapa de accidentari, oprita nu va mai prinde echipa
dj-cata
23-01-2004, 10:22 PM
chiar daca e batran...munteanu poate face fata la noi in camp....si cu el in echipa steaua nu mai are cum sa scape titlu (oricum si fara el tot prima sansa o are :) )
pacat ca dumitru o sa joace fundas dreapta.....si cum el urca mult o sa fie cam gol pe partea aia
dap...
exista multe sanse sa vina la steaua pentru ca nu s-a inteles cu presedintele celor din liga a doua din germania... (numai stiu ce echipa...) ....
si s-ar putea sa vina la steaua.....dupa cum zicea si el... "Steaua a facut o oferta irezistibila insa am pus familia pe primul loc..." se pare ca se muta cu cortu :P !
yeeeeeeeeeeeeeee super !!!!!!!!!!!!!!!!!!
DORINEL MUNTEANU E A LU STEAUA ... IHAAAAAAAAAAAA ...... BEALEA.. SUPER... MISTO !!! DIN RETUR E AL NOSTRU !!!! WEPAAA ! ;)
danutz_andrey
25-01-2004, 08:09 PM
Am vazut si yo la stiri ca a vent Munti la Steaua!Deja Steaua si-a asigurat campionatul!
RaPiDuTz
25-01-2004, 08:15 PM
hehe...sTEAUA si-a asigurat doar un joc mai greoi :P :lol:
acum trec peste orice fel de prietenie..... mda... ce sa zik...era de asteptat de la un rapidist :P sa zika asa ceva .... pun pariu ca daca se transfera la Rapid spuneatzi ca UEFA CHAMPIONS LEAGUE ERA A VOASTRA <_< !
sunt de acord cu totii aici :P dar si daca mergea la rapid multi stelisti ar fi zis la fel...
dj-cata
26-01-2004, 12:51 AM
eu zic ca pt camp nostru e foarte bun si mai poate juca aici cel putzin un an de zile......ne convingem in retur.....
pacat ca a plecat de la steaua jucatoru care dadea goluri la dinamo......dar poate vine mazilu si asta poate da multe goluri la rapid :)
RaPiDuTz
26-01-2004, 01:01 AM
Lasa Totti ca nu as fi spus asa ceva deoarece niciodata nu mia placut acest jucator (ca stil de joc) si nu l-am considerat mai deosebit... <_<
LiviuRO
26-01-2004, 01:34 AM
pt ue steaua e bine ca a venit dorinel, le mai creste valoarea echipei, dramatic scazuta dupa plecarea lui raducanu. Dar, din pacate, echipa nationala a pierdut un jucator de baza...
oppaaaa! ce s-a intamplat cu "nu ne vindem tara!!!" a lu nea jiji ? pleaca block notes? un individ cunoscut pentru prostia lui exemplara, si norocul prostesc prin care da goluri, cel mai important stelist pleaca pe
1,3 mil $? si unde ? la espanyol? sa constat oare ca nea jiji are problema finarciare ? punga odata plina de da peafara , e goala?
Cosmin_ultrasteaua
26-01-2004, 02:55 AM
In primul rand Claudiu nu e prost. E incult. E o diferenta. Becali nu a zis ca nu va vinde jucatori. Pe Claudiu l-a vandut pe un pret bun. Nu ca dinamo pe Zicu.
LiviuRO
26-01-2004, 01:49 PM
bai cosmine, nu Dinamo l-a vandut pe Zicu. Crezi ca ei au vrut sa-l vanda? Dar cum sa nu vrea jucatoru` sa plece in Italia la 500000/sezon? Cum sa nu vrea firma de impresariat banii astia 500.000 de pe hartie + 5% din contractu lu Zicu. Plus ca 1.000.000 au fost pe hartia aia pe care aratat-o clubul, in realitate... Oricum, pretul pt Raducanu e pe valoarea lui, mai ales ca are 27 de ani. Oricum nu prea marcati voi in tur, sunt curios ce mare jucator va fi acolo sa o bage in ate :D
Ehe... ce destept a fost Becali... ca a ordonat ca nici un jucator sa nu fie impresariat.... acum totzi banii se duk direct la STEAUA .... si vorba lu' Becali... "Multzi zic ca l-am vandut pe bani putini, nu ma intereseaza, nu stau eu in banii astia si cu atat mai putin Steaua nu sta in Raducanu" !
Creca afirmatzia asta itzi raspunde la intrebari :) :P !
mda destul de inteligent pentru un om care nu citeste nici ziarul daca are mai mult de 3 pagini. daca nu sta steaua in raducanu in cine sta in oprita? cel mai "neproductiv" atacant al campionatului?
vorbele lui becali sunt vorbe-n vant. si sunt sigur ca "autorul" nu we becalli. are si el ca W unu de-i ii face comunicatele de presa .
Cosmin_ultrasteaua
26-01-2004, 08:39 PM
Nu sta nici in Oprita. Dar Raducanu nu a inscris asa de multe goluri anul asta. Plus ca o sa il aduca pe Mazilu sau Bilasco.
Conform spuselor lui Piturca si conform parerii mele :P ... Steaua dupa ce-l ia pe Munteanu numai are nevoie de nici un jucator...nici macar in atac... !
Un cuplu Dinita varf inpins un pik in fatza lui Oprita .... si Dica in spatele celor doi (daca nu-l pune mijlocas dreapta) si ..Steaua nu o sa aiba probleme cu golurile ;) !
dj-cata
26-01-2004, 10:20 PM
d_dogg lasa ca nu sta steaua intr-un singur jucator.....si nu mai comenta tu de steaua care a luat pe raducanu cat a luat dinamo pe stoican , zicu , tamas....asa ca zi tu.....cine a fost mai destept ? jiji sau porcea &co ?
am vazut ca Steaua mai vrea sa testeze si un jucator marocan parca care e atacant.....dar oricum avem destui atacanti care sa dea gol atat la dinamo cat si la rapid.....
blue boy stai tu linistit ca mai are destui bani becali.......si raducanu a plecat in primu rand pt ca el a vrut sa joace afara...ca deja are si el o varsta
LiviuRO
27-01-2004, 03:12 AM
daca nu era raducanu cred ca voi nu apareati in turul II, parca asa e nu?
Oricum suma e normala, si Dinamo a luat pe Niculescu tot atat, iar cu Tamas si Zicu au fost manevre. Oricum daca va uitati ce jucatori au trecut pe la Dinamo in ultimii 5 ani faci o echipa nationala si rezerve si vreo 2 echipe campioane. Cu cateva eceptii, Radoi, Dica si Sanmartean Dinamo a luat mereu ce a fost mai bun pe piata trasnferurilor.
si ce daca....a ajutat steaua sa ajunga acolo in cupele europene, dar a fost momentul sa plece..pana la anul dica se va acomoda, dinita isi va reveni, asa ca nu tre sa-ti faci tu griji in privinta stelei :P
danutz_andrey
27-01-2004, 08:12 PM
Pe mine m-a mirat faptul ca azi la stirile din sport nu s-a spus nimic despre transferul lui Reyes la Arsenal.Merita sa se spuna despre el cateva vb. pt ca a costat mai mult decat Beckham! :P Incet,incet pustiu asta va ajunge un mare fotbalist!
da-l drecului de reyes :P Munteanu e cu noi :P AM INVINS :P
danutz_andrey
27-01-2004, 09:06 PM
Da e clar ca pt. romani transferul Lui Munti la Steaua este mai important decat cel a lui Reyes la Arsenal!Dar totusi trebuiau sa zica ceva la sfarsitul stirilor despre transfer macar cateva vorbe:"Arsenal a cumparat un pusti de 20 de ani,Reyes care a costat mai mult decat Beckham! Si ajungea!
dj-cata
28-01-2004, 12:31 AM
d_dogg asa e ....daca nu era raducanu poate nu eram in turul 2...dar poate era altcineva acolo sa dea gol...alt atacant .....nu se stie....
si la voi e la fel...daca nu era zicu.....spunea-ti adio la uefa din turu 1..
oricum cel mai important e ca a venit munteanu la steaua si acum pot spune ca avem un mijlocas la inchidere de valoare.
vad ca a venit si naidin la dinamo, inseamna ca alexa e urmatoru la vanzare...chiar din iarna asta :)
Ce este clar aici pe topik-ul asta care se numeste "Mercato - bursa transferurilor" e ca Becali a dat lovitura pe piata transferurilor... nu a vandut nici un jucator de valoare cu exceptia lui Raducanu ... a luat pe cel mai vanat jucator la vremea aceia ... Dica.... la luat pe Munteanu care dovedeste ca Becali e chiar bun... desi si Piturca a pus mult umarul :P !
Il putea lua si pe Cristea dar parerea mea este ca e vina lui Popescu care a fost fraierit de Ioan Becali sa-l faca sa nu vina la Steaua ... !
danutz_andrey Posted on Jan 27 2004, 09:06 PM
* Da e clar ca pt. romani transferul Lui Munti la Steaua este mai important decat cel a lui Reyes la Arsenal!Dar totusi trebuiau sa zica ceva la sfarsitul stirilor despre transfer macar cateva vorbe:"Arsenal a cumparat un pusti de 20 de ani,Reyes care a costat mai mult decat Beckham! Si ajungea!*
A dat asta pe PRIMA TV ... si au zis cam ce ai zis si tu ;)... bine... ceva mai mult ! :P
LiviuRO
28-01-2004, 10:12 AM
mns-> Nu zice hop pana nu ati sarit gardu`. Si Dinamo cand l-a luat pe Popescu si pe toti oltenii aia de valoare (unii chiar au demonstrat calitati), era vazuta drept castigatoare sigura. Dar ai vazut ce a jucat Popescu. Dorinel e un mare jucator, nimic de zis, ramane de vazut cum se integreaza. Nu imi fac probleme pt ue steaua, dar nu vreau ca Dinamo sa castige campionatu la pas ;).
Acum pe bune, cu transferul lui Dorinel, ue steaua are principala sansa la titlu, iar Dinamo si rrapid a doua sansa. Dar asta sunt calculele hartiei, pe teren o sa castige echipa mai in forma.
Totti-> Si tu ai dreptate, ue steaua este lider la achizitii, adica a luat tot ce era mai important pe piata transferurilor in acesta iarna. Dar, nu doar transferurile conteaza, bine ele sunt importante. Dar de vreo 5 ani Dinamo lua mereu tot ce era mai bun (conform ziarelor) si totusi jucatorii respectivi nu s-au integrat in echipa si au deziluzionat.
Jiji face treaba buna in Ghencea, e pe placu suporterilor (mai putini aia mai batrani care au vazut multe magarii d-astea la viata lor), v-a facut echipa, dar daca jucati cum ati facut-o pana in turul asta de campionat, mi-e ca o sa aveti o MAREEEE surpriza... Nimeni nu baga bani ca sa-i piarda, sa nu-i recupereze veci...
Eh hai ca o dai in diverse.... :) ... Becali nu e de talia jigodiilor de la conducerea lui Dinamo (poti sa ma aprobi...stiu ca o sa o faci :P ) !!!!
In plus eu cred ca s-au luat mai multzi bani de la transferurile lui Zicu si Tamas..... si si-a umplut Porcea buzunarul... !
LiviuRO
28-01-2004, 01:03 PM
nu Becali nu e precum conducerea lui Dinamo. El a investit pe termen lung, sa vedem cat de lung!
Cosmin_ultrasteaua
28-01-2004, 01:11 PM
Becali a investit pt a intra in politica. Isi va recupera banii. Pai daca ii vinde pe Radoi si Dumitru si ii recupereaza.
din toti conducatorii din divizia A pe becalli il consider cel mai penal , enervant si antipatic. omu are iluzii gen real madridul Romaniei , ca el este Mihai Viteazu sau Caesar sau mai stiu eu cine , cand defapt e doar un gheorgi frunda care vb degeaba , placut numai de cei care-l cred .
si in legatura cu borcea , te asigur ca nu si-a umplut buzunaru cu transferul lui zicu , e in top 100 cei mai bogati Romani , para are in jur a 50 mil $. si-n plus am avut "onoarea" de a sta de vb cu borcea .
nu e omul model dar nici un idot ca becalli.
...dap ... asa e ... Borcea se aseamana cu Mititelu' (LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL) !!!!!!!!!!
danutz_andrey
28-01-2004, 05:31 PM
A revenit Raducioiu!El a semnat un contract cu echipa de divizia a doua din Franta US Creteil!Sper sa bage cat mai multe goluri! :mishto:
LiviuRO
28-01-2004, 05:54 PM
Radu saracu`, nu stie ce sa mai faca... eu cred ca si-a spus de mult cuvantul in fotbal, iar acum, neavand ce sa antreneze, mai joaca pe ici pe colo.
Cosmin_ultrasteaua
28-01-2004, 09:12 PM
Pacat de el. Avea mult talent dar se pare ca nu talentul nu ajunge.
dj-cata
28-01-2004, 10:29 PM
nu e gigi cel mai destept conducator din divizia a....dar nici cel mai prost...sunt altii si mai prosti care viseaza la titluri si alte chestii
d_dogg nu uita ca aia de la craiova au fost luati cu japca.....al gramada toti ......si era normal ca ei sa nu se integreze daca nu toti vroiau sa mearga la dinamo..... Oricum din aia cei mai buni si care meritau la dinamo erau stoican , grigorie , niculescu , alexa.....uite ca unu a ajuns rezerva si altu a fost refuzat de liga a doua italiana..... In afara de ashtia 4 restu erau cam varza
si eu sunt curios daca dica si munteanu vor juca bine la steaua
LiviuRO
29-01-2004, 02:29 AM
nu l-aiu refuzat italienii pe cluadiu. Nu au avut bani sa plateasca. Si nu au venit cu luati cu japca. Au venit pt ca vroiau sa joace fotbal adevarat. Nu ma refeream doar la ei. L-ai uitat pe Barcauan.
dj-cata>> becalli nu e prost e...mai incet asa . l-am vazut la procesul etapei dupa steaua-U si radea omu ca prostu in reluare , radea mai mult decat rad eu cand trag. nici nu mai putea sa vb Calinescu sau ceilalti ca se auzea jiji in backround.
"dar nici cel mai prost...sunt altii si mai prosti care viseaza la titluri si alte chestii "
aici te referi la Mititelu?
Cosmin_ultrasteaua
29-01-2004, 02:45 AM
Si la domnul "Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor " Borcea.
dj-cata
29-01-2004, 02:46 AM
blue boy daca asa crezi tu despre mititelu ..treaba ta.....o fi si ala mai incet la minte.....
becali prost...destept.....e singurul care baga bani in steaua si vrea sa faca performanta si gata....nu exista altu care baga asa de multi bani in fotbal
mda...stii ca eroul calare pe broasca dion ghencea a vrut sa investeasca in U ,nu?
LiviuRO
29-01-2004, 03:40 AM
e cum nu? Florentino Perez, Abramovici... Pana o ajunge sa fie el de talia lor si echipa sa se asemene cu ce zicea el... he he cale lunga. Pana una alta... CINE E PE PRIMU LOC? Cu asa conducere proasta, suporteri putini si ce mai vreti voi...
Cosmin_ultrasteaua
29-01-2004, 02:38 PM
Da mah. Dar cu arbitri binevoitori, echipe care se jeneaza cand joaca cu voi...
DarkComy
29-01-2004, 02:50 PM
ma iar s-a deviat de la subiectul topikului :(
LiviuRO
29-01-2004, 04:31 PM
Da, corect, subiectu e transferuri... Capitol la care nu are sens sa discutam pt ca ue steaua a facut, pe hartie deocamdata, cele mai bune achizitii. Dar Dinamo va bate ue steaua cu 4-1 in Groapa. Si in acest sens lansez si un pariu ;)
eu zic ca o sa bata steaua la 2 goluri diferenta :P :pimp:
o sa fie 0-2 pentru Steaua, daca joaka in groapa ! :P
Radu saracu`, nu stie ce sa mai faca... eu cred ca si-a spus de mult cuvantul in fotbal, iar acum, neavand ce sa antreneze, mai joaca pe ici pe colo.
Mda, sti bine ca era foarte aproape sa se transfere in groapa...am si eu o intrebare....dar sa raspunzi sincer.... si nu cu abureli :P ... "ai fi zis acelasi lucru daca s-ar fi transferat in Stefan cel Mare ? "
Cosmin_ultrasteaua
29-01-2004, 09:04 PM
D_Dogg merge pariu. Pe cat?
LiviuRO
29-01-2004, 09:46 PM
Totti-> cred ca m-ai mai intrebat o data asta... ti-am rsp in alta parte deja.
Cosmin si mns-> Cosmin cu tine pe o bere in Pub18 eu pariez victoria lui Dinamo la 2/3 goluri diferenta, orice alt rezultat castigi tu. mns, la fel, dar cu tine ori pe o bere daca ne-om intalni prin perioada aia (ti-am zis ca te invit la meci, platesti drumu, ca e lung raaaau si aici fac eu cinste ;)) sau daca castigi tu, o saptamana eu nu zic nimic de Dinamo si laud pe ue steaua si pun minim 50 de stiri la RoSport, iar daca castig eu... imi pui o sapt ce vreau eu la "tiltu".
dj-cata
29-01-2004, 11:25 PM
d_dogg baga-ma si pe mine la pariu......tu zici ca bate dinamo la 2,3 goluri diferenta...eu de steaua ca nu pierde....merge ?
poate ne intalnim toti la meci....mns te astept la meciul cu rapid sau la ala cu dinamo :)
Cosmin_ultrasteaua
30-01-2004, 12:25 AM
D_Dogg merge. Dar sa fie mai corect. Daca Dinamo castiga ( la orice scor ) iti dau eu o bere in Pub 18 si daca nu dai tu. Bine?
LiviuRO
30-01-2004, 01:36 PM
Eu sunt dispus sa fac pariu ca bate la2/3 goluri, nu oricum! :P, dar fie merge asa, iar la egal bem o bere asa... amical. Da cata, merge si cu tine!
d_dogg...n-ai ce face cu banii ? :P
hmm as vrea sa piarda amandoua echipele. sa ramana dinamo in 7 si steaua sa piarda ca au folosit un jucator suspendat, dar daca nu s-a intamplat cu noi ...nici nu se v-a intampla.
dj-cata
31-01-2004, 12:11 AM
hahahaha....ai vrea tu blue boy....dar asa ceva nu o sa se intample...crezi ca noi suntem ca si prostii aia de la besiktas ? :)
d_dogg ar fi frumos sa mergem toti la o bere dupa meci.....sa vedem daca o sa vii....pt ca esti singurul dinamovist :lol: :lol:
LiviuRO
31-01-2004, 03:23 AM
Pei eu o sa va conduc la stadion. Pe Stefan cel Mare si daca nu va purtati frumos vb cu baietzii si le zic ca sunteti "spurky" si luati nana!
Totti-> stai linistit, sunt matur, si stiu ca nu o sa pierd banii!
eu la ce meci am zis ca vin? la steaua rapid...?!?!
RaPiDuTz
31-01-2004, 05:09 AM
Ce ciudat de Neaga in Arabia...sunt curios cat o sa reziste Rednic :lol:
Cosmin_ultrasteaua
31-01-2004, 10:10 AM
Originally posted by D_Dogg@Jan 31 2004, 03:23 AM
Pei eu o sa va conduc la stadion. Pe Stefan cel Mare si daca nu va purtati frumos vb cu baietzii si le zic ca sunteti "spurky" si luati nana!
Totti-> stai linistit, sunt matur, si stiu ca nu o sa pierd banii!
Nu e nevoie sa ma conduci la stadion. Ca doar nu o sa ma duc singur :D . Insa dupa meci trebuie sa dai o bere. Ai promis :lol: .
cica putea fi omorat (wow) .... neaga... !
a scapat cu basmaua curata :P !
LiviuRO
31-01-2004, 05:41 PM
Lolz :D. Pai mah, eu te invit cu toti prietenii tai dak vrei!
Iar berea o sa o dai tu ;). Beau Carlsberg, apropos.
Cosmin_ultrasteaua
31-01-2004, 06:58 PM
Bine mah. Eu ma multumesc cu o Becks.
dj-cata
31-01-2004, 11:39 PM
d_dogg sa vii cu bani multi de acasa ca ai de dat multe beri ....daca mai vine si mns .... :)
mns la ce meci vii tu ?
LiviuRO
01-02-2004, 07:55 AM
Personal, cred ca o sa ma imbat atat de tare de pe urma voastra ca nu o sa ajung acasa pe picioare
:P
RaPiDuTz
01-02-2004, 06:27 PM
Originally posted by Totti@Jan 31 2004, 11:10 AM
cica putea fi omorat (wow) .... neaga... !
a scapat cu basmaua curata :P !
Daca era arab patea chestia asta (in cel mai rau caz)...phiu :P
ce transfer reusit a avut Raducanu la Espanyol...a marcat la meciul de debut !
Bravo block notes !!! Il vad acuma pe gigi ca se zgaraie pe ochi ca l-a dat
Cosmin_ultrasteaua
01-02-2004, 09:10 PM
Nu cred. A luat bani buni pe el.
DarkComy
01-02-2004, 10:49 PM
da si eu zic la fel a luat banii buni pe el adevarul e ca a investit banii si timp dar cred ca sia recuperat investitia
nu cred ca becali ii duce dorul la claudiu..ce sa faca la 28 de ani trebuia sa plece undeva :P si-a facut datoria fata de steaua :P
cred ca m-ai degraba dusmanii ..... isi zgarie ochii de nervi :P !
dj-cata
02-02-2004, 02:35 AM
asa e totti...mai ales giovani cred ca moare acum de ciuda cum zicu nu a jucat nici un minut...iar raducanu a si marcat golul victoriei :)
dusmanii? dusmanii lui nea gigi se bucura ca block notes nu mai da goluri pt steaua
LiviuRO
02-02-2004, 07:49 AM
cosmin-> nu mai zice asa, uite ma gandeam ca la noi daca iei 3 milioane euro/dolari pe un atacant tanar, golgeterul Romaniei ceva de genu`, ai facut o afacere buna. Si uite, Phillipe Sommeil, fundas (ai auzit de el :)) s-a transferat de la Bordeaux la Manchester City pentru 7,5 milioane LIRE!!! Anu trecut, si a jucat 7 meciuri. Acum l-au dat la schimb pt Van Buyten de la Marseille. Oare sunt bani adevarati 3 milioane? (zic 3, dar cred ca sunt multe cluburi care s-ar mutumi si cu mai putin - vezi Dinamo)
Ce legatura are Zicu cu Raducanu? Ca sunt romani amandoi poate. Oricum nu se compara Serie A, in speta Parma, cu Espanyol, din fundul Primerei Division.
Cosmin_ultrasteaua
02-02-2004, 09:22 AM
Normal. Zicu e jucator tanar pe cand Raducanu are 28 de ani. Insa ma bucur pt el. Stii ca el visa sa joace la Barca.
LiviuRO
02-02-2004, 11:14 AM
Eh, n-a ajuns chiar la Barcelona la care vroia... dar oricum, eu ma bucur, pt ca am zis-o de multe ori. Cu bulanu` lui ar merita sa fie titular la Nationala. Foarte serios vorbind.
DarkComy
02-02-2004, 02:58 PM
da na ajuns la Fc Barcelona dar a ajuns la Espanyol Barcelona adika tot in Barcelona :)
danutz_andrey
02-02-2004, 07:24 PM
Da si daca tot continua asa adik sa inscrie cate un gol pe meci,la anu' poate il ia FC Barcelona!(Desi nu cred ca o sa inscrie mai mult de 10 goluri pana la terminarea campionatului!)
DarkComy
02-02-2004, 10:04 PM
mam uitat la golul lui ;)
specialitatea lui si de la steaua vine centrarea pe jos pune latul si gol :injur:
LiviuRO
03-02-2004, 02:54 AM
Stofa de mare atacant! :P Dar, eu va zic, cu bulanu` asta al lui... ar fi o solutie viabila pt Nationala.
@DarKComy
mai toate golurile lui au fost date cu latul... sa amintesc de meciul cu dinamo ? :P ... cand a primit mingea in fata la delwarte..l-a driblat...si a dato in vinclu :D ! cu latu !
LiviuRO
03-02-2004, 01:20 PM
Eh nu prea l-a driblat... era la 16 m, a facut preluare si a tras (pe nas :P)
Am citit ca Yunan Hongta ii vrea pe Danciulescu si pe Cursaru, dar Danciu zicea ca nu vrea sa plece acolo (ar fi primit salariu 500.000), v-am zis eu ca mai exista si oameni cu scaun la cap.
am fost la meci... am stat chiar in peluza unde a dat golul .... adevaru' e ca nici n-a marcat si mi-a sarit unu in cap de bucurie :P !
tin minte ca dupa acel meci totzi prietenii mei (dinamovisti cu care m-am intalnit) il injurau pe vlad munteanu...totzi dadeau vina pe el pentru faza aia cand scapasera dinamovisti 3 contra lu' hamutovski...si asta in loc sa paseze.... a incercat un lob peste hamu....asta a respins usor si a venit nesu si a dato in aut... !
LiviuRO
03-02-2004, 01:57 PM
Adevaru` ca arti avut mare noroc atunci... mare mare! Ati avut 2 faze de poarta (daca punem si lovitura libera a lui Rachita) si ati dat un gol...
Dar se va razbuna ghinionul anul acesta, adik in etapa a 3-a (parca)
Cosmin_ultrasteaua
03-02-2004, 02:05 PM
D-Dogg o sa dam o bataie. Sunt sigur ca Dorinel o sa inscrie.
LiviuRO
03-02-2004, 03:05 PM
un autogol frumos? ca Radu Niculescu, sau ca Miu?
Bah, deci merge pariu da? Sa nu uiti!
Cosmin_ultrasteaua
03-02-2004, 03:09 PM
Nu iti fa griji. Nu o sa uit ca ai sa imi dai o bere :D .
dap... trebuia sa fie egal meciul cu dinamo dar... am fost mai inteligenti noi.. pentur ca si voi puteati sa deschidetzi scorul de cateva ori... ! la meciul cu rapid cel mai bine a jucat bostina... i-a intors pe toate partile...iar cu neman grodno ma luat somnu la meci...incepusem sa-i huiduiesc pe stelisti...iar la sf. meciului tot stadionu i-a aplaudat pe aia de la neman (bine crescutzi mah... :P) ! oricum aia erau bucatari si mai stiu eu ce....aia veneau de la munca la fotbal...si ne-am chinuit cu ei... :( ! dar ce a urmat...e deja poveste ;) :P !
LiviuRO
05-02-2004, 01:41 AM
looool; asa mare jucator Dennis Serban asta, ca s-a transferat la Petrolul Ploiesti... ma intreb, cand o sa o zica ca vrea la echipa nationala?
ce ? s-a transferat la petrolul ? :o .. parca zicea ca doar se pregateste cu Petrolul ... oricum .... daca are meciuri bune si de acolo poate ajunge la nationala... dar totusi nu prea cred ca s-a transferat la Petrolul Ploiesti ! :o
Parca vad ca pe serban il va chema la echipa nationala, in timp ce pe raducanu il va lasa la Espanyol sa se acomodeze si sa mai dea goluri pentru aia...jenant :( acum dupa ce l-a chemat pe tararache, mai lipseste schumacher, Racanel si Ciubotariu :P
Daca nu are legatura cu topic-ul imi cer scuze, in sensul ca asta e un transfer international.
Deci ... tocmai am citit undeva ... o stire... pe care nu o concep ! Mi se pare exasperant... fac peri albi !!!
TOTTI cel mai valoros fotbalist italian, in acest moment, va fi urmatorul galactic al Realului"!!!
Afirmatia ii apartine lui Sandro Rossell, vicepresedintele Barcelonei. Ea a fost facuta in timpul unui interviu radiofonic in aceasta seara!In conditiile in care transferurile lui Henry si Van Nistelrooy sunt putin probabile, Realul are de ales intre Owen si Totti. "Fara indoiala va fi ales starul italian", a concluzionat oficialul catalan!
IMPOSIBIL ! NU CONCEP ASA CEVA !
Nu se poate asa ceva...e imaginea clubului... e inima echipei ... e cel mai iubit jucator din ITALIA... in Roma ba chiar este un idol... a fost declarat cel mai bun jucator din ITALIA si totodata cel mai iubit ... NU SE POATE, NU SE POATE ! Are un salariu mai mare la Roma decat i s-ar oferi la Real (chiar daca nu l-a primit de ceva timp ... roma o sa-si rezolve problemele financiare) ! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :( :( :( :( !
LiviuRO
05-02-2004, 04:14 PM
lol, sincer nu cred ca Real se va orienta spre Totti, mai degraba Michael Owen, care e mult mai tanar. Plus ca Owen e atacant, Totti joaca exact postul lui Zidane, si nu cred ca Totti e mai bun decat Zizou. Plus ca si Totti e batranel, deja peste 2 ani galaxia de la Madrid va fi de stele cazatoare, Zidane 33, R Carlos, 35, Figo 34, Beckham 30(sau 31?!).
Realul se va orienta spre super-staruri mai tinere, Henry, Owen, Ballack, Marica, Zicu
Cee? Francesco Totti joaka super bine... mai bine ca oricine... (nu sunt subiectiv) si nu joaka neaparat pe locul lui Zidane...daca ai vedea meciurile celor de la Real Madrid ai vedea ca Zidane nu sta asa cum e asezat pe hartie... in plus Totti poate juca si mijlocas...mijlocas-dreapta, mijlocas-atacant si atacant .... pe toate aceste pozitii o face foarte bine (un exemplu mai bun decat meciul Romania-Italia nici ca exista ;)) !
In plus Totti are 27 de ani ... si face 28 abea in septembrie pe 27 si poate juca la acelasi invel inca cel putin 8 ani de acum incolo !!!!
David Robert Joseph Beckham este mai batran ca Totti ... si uite ca a fost cumparat de Real ... si peste 2 ani o sa aiba 30 de ani !
Cosmin_ultrasteaua
05-02-2004, 07:03 PM
Realul nu o sa mai cumpere jucatori de super valoare pt ca nu mai are bani. Si cred ca va investi mai mult in jucatori spanioli tineri.
danutz_andrey
05-02-2004, 07:20 PM
Urmatoarea achizitie a lui Real va fi Henry!Numai ca daca il vor cumpara va fi o problema caci sunt 2 atacanti de valoare in lot:Raul(la care nu prea cred ca vor renunta) si Ronaldo pe care il vor vinde!
In vara Real il va lua pe Henry!
Eh...e prea destept Florentino Perez ca sa nu-l poata lua... !
Pai cand a venit Florentio Perez clubul Real Madrid avea datorii depeste 200 mil $ dar... desii avea aceste datorii...el i-a cumparat pe Figo - 26 mil $, Zidane - 65 mil $, Ronaldo 35 mil $ care i-au adus foarte multi suporteri pe stadion si clubul a vandut foarte multe tricouri... a devenit un adevarat marketing ! Cu totzi jucatorii cumparatzi pana acum s-au adunat 277 milioane de Euro ... dar a avut benificii de 264,3 milioane de Euro ! ;)
In rest, a reusit incredibilul a impus tuturor vedetelor, salarii mai mici de 6 milioane de dolari ... ! Chiar daca Roberto Carlos nu prea este de acord... se pare ca celelalte super-staruri au acceptat aceasta situatie ;) !
Cosmin_ultrasteaua
05-02-2004, 10:01 PM
Totti, Real a scapat de datorii pt ca guvernul Spaniei a cumparat un teren de la Real cu 500 mil $ ( sau asa ceva ). Nu chiar fair play ce s-a facut.
dj-cata
05-02-2004, 11:28 PM
d_dogg nu am cum sa nu ma abtin....zicu sau marica la real ? lllllllllllllllllllllooooooooooooooollllllllllllll lllllllllllll ....hai mah ...si dupa ashtia il ia si pe andone antrenor....ca asta stie sa ii antreneze mai bine
LiviuRO
06-02-2004, 01:04 AM
ho bah, era un fel de gluma (nu ca nu ar avea ei valoare de Real)!
cine draq e Robert Joseph Beckham?
Asta e numele real al lui David Beckham....
Defapt asta-i tot numele lui... ! ;)
dj-cata
07-02-2004, 10:25 PM
ati vazut ce achizitie a vrut sa faca univ craivoa ? nici nu stiu cum il cheama doar ca a zis la stiri de el ca a fost prins de carabinieri furand din magazin.....
au si explicat la stiri cat de prost a putut sa fie :lol:
frumoasa reclama ne face univ craiova in europa (chiar in ziua aceea giovani becali spunea ca e foarte bine ca romani nu sunt implicati in furturi :) )
Cosmin_ultrasteaua
08-02-2004, 02:35 PM
Asta e. Daca Dinel Staicu aduce toate panaramele la Craiova.
Grav incident pentru Universitatea Craiova
Fundasul echipei Universitatea Craiova, Lucian Badaluta, transferat in aceasta iarna de la CSM Resita, a fost prins, vineri seara, de carabinieri, intr-un magazin din Italia, in timp ce incerca sa sustraga o geaca in valoare de 900 de euro.
Patronul clubului craiovean, Dinel Staicu, a relatat episodul petrecut vineri seara, intr-un magazin din orasul Trevi, unde se aflau la cumparaturi toti componentii lotului Universitatii. "Dupa ce ca este hot, mai este si prost. A furat geaca, a rupt elementul de identificare si in loc sa il arunce l-a bagat in buzunar. Apoi, cand a incercat sa iasa din magazin, s-a declansat alarma. In acel moment carabinierii l-au urmarit, el a inceput sa fuga, carabinierii dupa el, pana cand a fost prins, i s-au pus catusele si a stat in noaptea de vineri spre sambata la inchisoare", a relatat Staicu.
Pana sambata dimineata, jucatorul, in varsta de 25 de ani, nu parasise arestul.
Presedintele clubului Universitatea, Adrian Mititelu, si-a cerut scuze pentru comportamentul lui Badaluta. "Nu ne asteptam. Ne pare rau si ne cerem scuze tuturor fanilor Universitatii Craiova, precum si italienilor, dar nu putem sti ce au in minte anumiti jucatori. Vom fi mai atenti de acum inainte cu fotbalistii pe care ii vom transfera", a spus Mititelu.
Formatia Universitatea Craiova se afla, pana pe data de 15 februarie, in Italia, intr-un stagiu de pregatire.
Sursa: RoSport
www.rosport.as.ro
DarkComy
08-02-2004, 05:57 PM
pai aici e vina lui Staicu aduce toate KKT-urile de la resita la craiova ca sa zica ca a avut o perioada de transferuri plina :nashpa:
un cretin Dinel Staicu :mishto: :mishto: :mishto:
el il facea prost pe ala care a furat (si asa e...)
dar ... prost e si el ca l-a adus pe asta
... asteptam atacantul mult asteptat :lol: ... poate o fi tot un sfant dasta :D
cand am citit stirea in porsport eram sigur ca o sa aud ceva si peaici. badaluta nu era in nici un caz "atacantul" asteptat. a fost luat de umplutura pt ca Napoli vruia un lot mai mare pana sa vina italienii aia doi. si domn pai are ptuni si crapa de nesimtire, cum poate sa-i invinuiasca kktu ala de om pe altii ca fura??? el cum si-a facut avere? prin vanzari de oi????
cand am citit stirea in porsport eram sigur ca o sa aud ceva si peaici.
normal...
...critici mai mari ca noi nu gasesti :P
dar nu stiu la cine te-ai referit cu jignirile alea
este vorba de Dinel Staicu ? :huh: :mellow:
pai la cine altul decat fermierul din pipera
dj-cata
09-02-2004, 12:10 AM
blue boy de ce vb de altcineva in loc sa te uiti la echipa ta. cat de prost sa fii incat sa iti pui geaca pe tine si sa iti pui alea in buzunar !?!?
am vazut ca dinel nu il mai vrea nici pe moldovan ala de la apulum pt ca si ala a furat de la rapid 300.000 . la cat e de prost dinel poate maine aduce un calugar in pregatiri :)
degeaba tot deviezi blue boy...adevarul e ati facut de rushine toata tzara
ce???? noi am facut de rusine??? ala a furat nu Universitatea. fraieru ala era in probe , nu semnase nici un contract deci nu se asociaza el cu imaginea clubului. si mai lassss-oooo cu "prostu de dinel" ca nu tine. . iti spun eu dinel e f istet, tu cum crezi ca si-a facut avere? daca era prost ca ciobanul vostru acuma era cersetor. acuma ca v-a crescut media de inteligenta pe jucator dupa ce a plecat block notes , acuma ii vezi pe altii prosti. si badaluta sau il chema poate fii caracterizat ca: "n-am vazut vreodata hotz mai prost, decat hotzu..."
LiviuRO
09-02-2004, 10:42 AM
lol, alta problema existentiala: Badaluta a furat ca sa pune Universitatea si pe Blue Boy intr-o situatie ingrata? Sau "rivalii" din Ghencea, prin intermediul presedintelui lor, au incercat sa organizeze o arestare in grup a echipei din Banie in Italia, pentru a isi usura situatia in campionat? Si oare Badaluta chiar a fost atat de prost incat sa lase alea in buzunar? Sau poate o fi vrut sa fie prins ca sa ramana in Italia, pentru ca in Romania castiga cu putin timp inainte 5000 lei/an?
A fost eliberat...
se pare ca totu' a fost o greseala si Badaluta mai ramane la Craiova...(sa va buzunareasca de tot :P) !
Cosmin_ultrasteaua
09-02-2004, 06:37 PM
Blue boy, Dinel a facut bani furand. Nu era el militian pe vremea lui Ceasca? Deci dupa plecarea lui Netoiu ( alt mare hot fost militian ) a venit altul.
Pai care din patronii din fotbalul romananesc a facut bani cinstiti? Staicu pe care-l am la inima ca si pe jiji, a facut bani in urmatorul fel. Facea cum facea si baga o companie mare in datorii, o scotea la liccitatie pe un pret f mic si o cumpara.
dj-cata
10-02-2004, 02:24 AM
blue boy lasa ca la voi vad ca devine ceva normal furatu din magazin. Azi am citi in ziar ca si in 84 ati mai facut din astea cand toti au fost la furat si au luat nu gluma. Si antrenorul s-a mirat de cate au luat :)
blocnotes cat e de prost dar a dat gol la primul meci...
badaluta a facut de rushine clubul pt ca aia de afara il k si jucatorul univ craiovei si o sa tzina minte echipa si nu jucatorul
LiviuRO
10-02-2004, 03:31 AM
Pai inainte de Revolutie era bataie mare la furat cand se pleca in deplasari. Doar ca nu erau asa prosti. Adica cumparau cate ceva si furau restu ce le mai trebuia. Se practica la toate echipele care aveau norocul sa plece afara. eeh, alte vremuri, aceleasi obiceiuri...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.