View Full Version : TCM TIPS
Avem strategi pe aici?
Stiti si voi nishte trucuri ceva la FIFA....
learn me pls...
de ex. am inceput cu Steaua si nu prea stiu ce sa fac.......... :P..........adik .... oarecum ma descurc........ dar ....... am pierdut in meciurile de califcare pentru ITT (0-1; 0-0 ) :(
RaPiDuTz
06-12-2003, 11:32 PM
Mah Rapid trebuia pusa in Champions League la tcm04 :angry:
Totti,tu nu folosesti football fusion ?
nu....
pai eu am luat fifa deja instalat....
cum sa bag primul CD ?!?!?!
la Rapid am vazut ca la stema culorile sunt ros albe ca la dinamo :P
kkt.. nu-mi merge football fusion....... innebunesc :P !!!
ce fac ?!?!?
un tips ceva :P !
RaPiDuTz
07-12-2003, 05:46 PM
aha deci ai luat fifa deja instalat ai ?? ... alea alea :P
Faza cu ros -alb ca la dinamo se poate rezolva daca pui un darkred il locul rosului la Rapid :cooool:
Iati fifa04 full cd si o sa iti mearga football fusionul :P
scandalf
08-12-2003, 08:25 AM
Tips gasesti pe site-ul de la TCM 2003 functioneaza ca bazele sunt cam la fel......
la jocul asta nu are rost sa joci fotbalfussion ii ia tot farmecul.
Cam trebuie sa ai jucatorii cu fittness peste 70 si sa joace pe posturile lor!!!
A.....4-4-2 is the wining solution!!!!cel putin la mine.
sanshine
09-12-2003, 02:53 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Dec 7 2003, 05:46 PM
Faza cu ros -alb ca la dinamo se poate rezolva daca pui un darkred il locul rosului la Rapid :cooool:
am vazut ca exista si violet, deci si mai bine :P
ce ma enerveaza la Football Fusion echipele care joaca la offside, imi strica tot jocul. Cat m-am chinuit sa bat Danemarca, ca sa califica Romania la Euro, numai eu stiu :rolleyes: foarte realist... si aia mai primeau si o gramada de lov. libere si penalty-uri :crazyboy:
RaPiDuTz
09-12-2003, 04:09 PM
Pai ca sa fie cat mai real ne fura albitri si in fifa acum :lol:
Am obs. ca poti antrena o echipa de club si echipa nationala in acelasi timp :cooool: , inca nu am dat...
sanshine
09-12-2003, 04:52 PM
da poti, si nici nu e prea greu, adica nu-ti consuma mult timp nationala, doar cand ai meciuri se aduna lotul si poti sa faci antrenamente... in rest, cam nimic de facut... eventual sa incerci sa aranjezi ceva amicale...
Please...hai sa nu fugim de la subiectul forumului !
Un tips misto.... pentru la steaua...... !
Vedetzi ca Rachita joaka cel mai bine chiar in fatza portarului...... foarte apropiat....si e sub forma de ultim aparator sta mereu chiar la 16 m de portar ( in caz ca nu pui la offside apararea ta ceea ce nu e prea bine.....) ... e f. bine ca daca iti depaseste fundasi calc. iti ramane rachita si-l blochezi fara probleme ;) !
Da si randament acolo..... adika are skill mai mare ! ;)
sanshine
09-12-2003, 05:28 PM
pai in general las 2 fundasi in spate, unul langa celalalt. asa se acopera cel mai bine.
in atac, la football fusion, joc cu 2 ST, 2 CF si 2 AM :P creeaza o presiune... mai ales cu Fl. Dumitru RW, care tot arunca cu baloane spre careu... asa ies golurile. pe stanga las liber, ca se ocupa apararea. mai greu e cu echipele care joaca la offside, cum am zis mai sus, ca imi raman cate 4 oameni in offside :blink:
uite un tips misto pentru a numai fi in offside:
Iei un aparator..... Radoi de exemplu.......driblezi tot terenul .... nu dai pase ca sa nu faci offside....ajungi pe linia portii si dai pase inapoi...... ca sa nu fie ofside..... si apoi tragi sii...... GOOOOLLL !!!! ;)
RaPiDuTz
09-12-2003, 05:55 PM
La Rapid e cel mai bine sa joci cu Nita si Niculaie in atac (Nita un pic mai avansat)
si sa centrezi lung cu mijlocasi de pe parti,in careu catre cei doi ;)
Am observat..... cand joci contra lu rapid ...... sa nu-l lasi pe Niculae sa traga de la distanta...... pe mine m-a ars de doua ori cu suturi de la 23 de m aproximativ.... ! ;)
La steaua e bine sa joci in atac cu Raducanu-Dinita ! :P
RaPiDuTz
09-12-2003, 06:24 PM
btw...daca jucati contra lu barca aveti mare dar foarte mare grija la Kluivert !!!!
Mie mia dat doua goluri din doua suturi spre poarta... :nebun:
sanshine
09-12-2003, 06:28 PM
la fel cu Danemarca si Ebbe Sand. Un gol de la 30 de metri, nici n-a vazut Lobont sutul, si unul din lovitura libera de la 25 de metri. :blink:
help...
tot pierd la tcm....
o tactica ceva la steaua ca mor....
daca se poate cat mai detaliat tactica si daca puneti abilitati separate la jucatori .. sa-mi spuneti si care si ce fel ...si pasele cum sa fie......shot distance... toot pls... (pt. cei care au timp sa posteze atat.... :( )
DarkComy... si supermoro am vazut ca voi le avetzi cu tcm ... need help pls ! oricine altcineva ........... TIPPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSS
Pai am jucat cu STEAUA vreo 11 etape si sunt pe 2 cu 21 puncte dupa Craiova. Tactica e 4-1-2-1-2. Incearca la tactics sa dai direct pases, si sa suteze de la maxim 20 metri
4-1-2-1-2 ........... dar zi-mi si jucatori... ;) ! care-i pui asa...... !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.