View Full Version : "UNIREA"
Dupa statistici Dinamo are CEL MAI BUN ATAC din Europa dupa FC Basel. Pe de alta parte Steaua are CEA MAI BUNA APARARE din Europa dupa VFB Stuttgart.
Nu stiu, poate oi fi io turmentat dar lasand deoparte ravalitatile dintre suporteri, ce s-ar intampla daca cele doua echipe ar fuziona?!? :naughty:
oho...
ar fi super...
dar daca ma gandesc mai bine steaua are ceva trofee in plus... :P .. si unul foarte important... !
daca s-ar "lega" echipele intre ele ... ar fi un fel de chealsea al romaniei si ar trebuii o perioada de acomodare !
....... cu 2 antrenori ....... cu 2 presedinti.....aaaaaaa.....stai ca la dinamo sunt mai multzi care iau decizile....... :P
oricum...buna idee ;) !
RaPiDuTz
06-12-2003, 06:58 PM
Ce idee mai e si asta mah...
In primul rand ca de la steaua vor pleca din cate stiu Radoi si Raducanu (dupa parerea mea cei mai buni de acolo) :mishto:
In al-doilea rand va trece si chestia asta cu apararea f buna a lu steaua si atacul super penetrabil a lu` dinamo
Iar in al-treilea rand gandestete ca s-au unit Petrolul cu Astra si ce scandal sa facut dar daca ar fuziona dinamo si steaua, ce ar fi ?
Sa fim seriosi... :nashpa:
Sa nu confundam echipe ca Petrolul si Astra cu Steaua sau Dinamo. Daca vrem sa redevenim ce-am fost in anii '80 (la nivel de club) cred ca aceasta ar fi unica solutie. Pana la urma cum crezi ca s-a format echipa Stelei din'86?
Hehe, ce s-ar intampla daca Real s-ar uni cu Barcelona ?!?! :P
Apropo si pe ce stadion ar juca, ar face o contopire, ar muta gazonul de pe Stefan cel Mare pe Ghencea sau cum :P
Oricum, o idee indrazneata, dar imposibila :P
Iar in al-treilea rand gandestete ca s-au unit Petrolul cu Astra si ce scandal sa facut dar daca ar fuziona dinamo si steaua, ce ar fi ?
Sa fim seriosi...*
stai calm Rpidutz.... a fost doar o idee.... ;) !
Hai sa-l sunam pe Becali sa vedem ce zice :lol: !!!
RaPiDuTz
06-12-2003, 11:26 PM
Da , ar arunca cu telefonu pe geam :angry:
Cum frumusetea e trecatoare si atacul lui dinamo se va stinge si numai va fi ce e
acum (sau aparare cum are steaua in momentul de fata avea si Rapid acum cativa ani si acum ciuciu aparare buna :angry: )
<_<
LiviuRO
07-12-2003, 02:09 AM
Loooooooooooooooooool Totti si Rapidutz ar trebui sa predati la scoala de antrenori a lui M. Radulescu la cate cunostinte aveti cu privire la atac si aparare...
ice-> previziunea asta e la fel de indrazneata ca "masina timpului a lui Da Vinci" si la fel de posibila precum previziunile lui Hancu.
Eu zic ca, daca s-ar uni, printr-o minune, Dinamo si :injur: steaua :injur: atunci campionatul nostru ar pierde si ultima farama de "disputa", la toate nivelurile ma refer, si ar deveni... NIMIC. Dinamo si :injur: steaua :injur: sunt precum Real si Barca (vorba lu mns), Milan si Inter, Manchester si Arsenal, Borussia si Bayern. Daca nu ar exista "rivalitatea" asta am pierde tot farmecul unui campionat si asa fad.
mdaa
nu am zis bah nimik de atac..... <_<
MDEA !
Steaua + Dinamo = LOVE :lol: :lol: :lol:
Scouville
07-12-2003, 11:46 AM
crede-ma steaua + dinamo = crime :lol: ... una-i mai real decat cealalta barcelona ... poate real fieni si FC Barcuta
Daca tot le unim pe astea 2 sunt curios cum ar fii stema echipei 2 caini cu 2 stelute pe cap si culoarea ros-al-albastru si le mai tragem si niste stelute(poate se oftica americanii pe noi) sau poate in loc de stelute punem o secera si un topor(prietenioi stiu de ce :bere: )
mah daca tot unim echipele...... :P
hai sa unim si galeriile...... la steaua ar merge cu galeria lu' Craiova......... VALEU.... ne trebuiesc stadioane mai mari...... ar fi marfa...... ;) !
Originally posted by Totti1@Dec 7 2003, 01:31 PM
hai sa unim si galeriile...... la steaua ar merge cu galeria lu' Craiova.........
galeria Craiovei nu are nevoie de acesta "unire". Deja suntem innegalabili , poate voi trebuie sa va uniti cu coys ca sa concurati cu C.U.C.S. si CVUCS
LiviuRO
07-12-2003, 04:22 PM
Originally posted by blue boy@Dec 7 2003, 04:02 PM
Deja suntem innegalabili , poate voi trebuie sa va uniti cu coys ca sa concurati cu C.U.C.S. si CVUCS
Ca sa citez din hip-hop-ul autohton:
Nu vorbi fara sa shtii,
Nu hali mereuce auzi de altii,
Nu te da, ce nu poti sa fii, SUNT vorbe, vorbe, vorbe de kkt
Le aud in fiecare zi...
Mi-au placut ultrasii de azi, de la meciu cu Nationalu. "Hai bah, hai! Da-i in ea! Hai! Berbeli, ba tampitule, dai-o ma pa jos ca e mic"= MENTALITATE, RIVALITATE, SUPREMATIE, ce sa zic...
RaPiDuTz
07-12-2003, 05:30 PM
Da adevaru ca C.U.C.S. + CVUCS = SUPER GALERIE !!!!!!!!!! :blink:
Oricum fuziunea dintre steaua si dinamo mi se pare in continuare o prostie... care
nu se va realiza niciodata :P
Originally posted by D_Dogg@Dec 7 2003, 04:22 PM
[quote] Deja suntem
Mi-au placut ultrasii de azi, de la meciu cu Nationalu. "Hai bah, hai! Da-i in ea! Hai! Berbeli, ba tampitule, dai-o ma pa jos ca e mic"= MENTALITATE, RIVALITATE, SUPREMATIE, ce sa zic...
pai de ce sa se omoare cand n-au competitie? ce sa faca sa le dea lectii alora cu trompeta? oricum daca as fii in locul tau nu as vorbii . voi la un meci de kkt de abia strangeti 100-200 de ultrasi. lasa d-dogg ca ai si tu sansa sa vezi o galerie adevarata in retur, cand o sa mai bage baetii de-o invazie in bukres.
idea asta cu "unirea" dintre spurcati si spurcati II vine dupa ce #ice a vazut un meci al realului original si i-a venit o idee cum sa-i transforme pe copia ieftina a realului in echipa pe care o viseaza nea jiji
Scouville
07-12-2003, 08:07 PM
pana una alta dinamo iar a adat azi lectie de fotbal ... m-am uitat pe un site si ori nu vazui eu bine or o fii gresit moderatoru cifra cert este ca.... 7-0!!!!! rusine lu' pynalty
Daca Steaua avea un Zicu sau un Claudiu Niculescu nu mai rata singur cu portarul la Liverpool :( aceeasi se poate spune si despre dinamo la Moscova. Oricum acum exgerez. Cat despre galerii Steaua are cei mai multi fani di tara asta cu multi peste Craiova
Scouville
08-12-2003, 12:28 AM
da numai ca daca e sa vina la meci cel mult 20 000 se strang .... cand vin oamenii pe ion oblemnco vin DIN TOATA OLTENIA!!! asta insemana sa fii suportwer si-i admir cel mai mult pe cei din provinci bravo lor ne dau inca o lectie pe langa cea de bun simt ....
da de unde? am vazut unguri care erau fani Craiova , retine unguri, cu care noi oltenii nu suntem tocmai in relatii de prietenie. Plus ca a 3-a galerie (dupa CUCS si Teste Matte) este chiar in bucuresti, si vin cu miile la derby-urile din Banie
Cat despre galerii Steaua are cei mai multi fani di tara asta cu multi peste Craiova
nu prea ai dreptate.....
si eu sunt stelist si as vrea sa fie adevarat.....
dar se vede ca oltenii....... sunt mai numerosi....... si in orice caz...... gazeta sporturilor a facut un sondaj si steaua a iesit pe locul 2 la galerie dupa Craiova ;) !
Poate cei mai multi fani in Craiova.... Mai degraba Rapid sau Dinamo, dar nu Craiova
sa ne uitam la cate tifonerii au dinamo, steaua ,Rapid si Stiinta in tara. dinamo are vreo 5-6 , steaua 6, craiova in jur a 14. Rapid nu stiu cate are . si in Craiova toti tin cu Stiinta
Scouville
09-12-2003, 11:56 PM
si sunt si multi olteni printrew rudele naostre :lol: oricum doar la arad sau timisoara acu cativa ani mai erau asa de multi
maitin minte an utrecut poli cu uta 3-4 sau asa ceva a fost deadrepttu fenomenal .. si meciu de fotbal si in tribune :rolleyes:
dj-cata
11-12-2003, 12:11 AM
ce tot vorbiti mah ?? Steaua are cel mai multi suporteri.... a scris si in Gazeta si in Prosport..... e cea mai iubita echipa din tzara ..... si are alaturi de Poli cea mai frumoasa galerie din tzara
LiviuRO
11-12-2003, 04:23 PM
cata, baiatule, treaba ta aici parca era doar la pronosticuri... Sa-mi zici si mie cand a scris Gazeta "ce ai scris tu mai sus".
E normal sa zici, indiferent de intrebare, ca raspunsul e :injur: steaua :injur: dar incearca sa nu fii "incuiat"
in gazeta scria ca pe primul loc e craiova .... :unsure: !
Gazeta minte :iamwithstupid:
poate aveti cea mai numeroasa galerie, cea ce nu prea cred. avem de 4 sau 5 ori mai multe tifonerii si grupari decat voi, deci e imposibil ca voi sa aveti o galerie mai numeroasa ca a nostra, nu degeaba ne numim O Iubire Alb-Albastra.
dj-cata
11-12-2003, 11:36 PM
blue boy : tu te uiti la meciurile lu Steaua ? in peluza aia incap 7000......si mai tot timpu sunt 3-4000....iar la meciurile importante sunt 7000 plus in colt la tr1 si tr 2 aia care nu incap
craiova e cea mai iubita echipa dintre olteni.....dar nu din tzara.....
d_dogg....tu ai fost prin vest ? in afara de alba iulia si oradea nu prea gasesti dinamovisti
nu venii la mine cu cifre. voi de abia adunati 10 000 la un meci destul de imprtant. daca vrei sa discutam in cifre, fie . stadionul vostru 28000, al nostru
40 000 . sunteti 3000-4000 asa degeaba. erati 5000 in meciul cu noi si tot dominam sonurul partidei.
uff.. am fost si eu la meciul cu craiova....
ne-au facut de kkt jandarmii :(
pai normal ma, nu stiai ca oltenii s-au dat in fapt cu jandarmeria romana?
planu' era sa va ameninte ca va bat daca cantati, sau daca faceti coregrafii.
RaPiDuTz
13-12-2003, 09:34 PM
Si lea iesit de minune :lol:
Ma intreb cum o sa fie in retur...
in retur nici de-al dreq nu merg la craiova... !
ati deviat rau de tot de la subiect........ !!! ...... cu toate ca eu am inceput :P ! :D
RaPiDuTz
13-12-2003, 10:08 PM
Dica numai pleaca in Germania.Se va gandi la ofertele celor trei cluburi din Romania(acu ca a venit Giovanni la Rapid sunt sanse mai mari sa vina in Giulesti) :mishto:
dj-cata
13-12-2003, 11:08 PM
Rapiduletz nu ai uitat interviul lui Dica de acum o sapt in care a zis ca nu vrea sa vina in giulesti ? doar la steaua sau dinamo o sa vina
RaPiDuTz
13-12-2003, 11:38 PM
Pai dar daca a venit Giovanni se pune altfel problema... ;)
Cel putin asha au zis la protv :P
Scouville
14-12-2003, 02:13 AM
vine dica la rapid cum a venit si sanmartean sau cl niculescu .. treziti-va fratilor e mafia prea mare sunt jocurile dinainte facute si mai mult deja s-a stablilit cine unde o sa vina presssa doar asa face presupunuri .... dragoir ar fii foarte explicit la capitolu asta .... poate baga iar faza cu masurile la haina :nashpa:
Dica va veni la steaua, el a zis ca acolo vrea sa mearga...la rapid nu prea are sanse...eu nu prea cred ca rapid va reusi achizitii spectaculoase in tara, pentru ca oricat de mare ar fi puterea fratilor beali ei nu vor reusi niciodata sa treaca peste steaua si dinamo
aloo aloo .... :P ..sunt eu picasso
eu zik sa ne mutam la Divizia A 2003/04 .... sau la transferuri ca topikul asta...... e deviat rau momentan :P !
Scouville
14-12-2003, 10:14 PM
eu aici nu as fii pre sigur ... depinde ce intelegi prin puterea dinamo-steaua .... sau poate nu sti ica cea mia mare mafie dupa rusia si italai este in romania si becalii le-au pus numele finndca cuv''mafiot'' era deja in dictionar
dj-cata
16-12-2003, 01:24 AM
o fi giovani important si cu influenta mare la jucatori.....dar nu la toti...pt ca nu toti sunt prosti ca sa il asculte......
Dica sper sa vina la Steaua......desi nu cred ca are locul de titular asigurat
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.