gealatu
17-10-2006, 10:37 AM
salut
as vrea sa va intreb ceva. mie imi place fifa 07 si vreau sa il cumpar doar pentru a putea juca online ( nu prin direct IP) vreau sa joc pe serverele EA. se poate daca am jocul original? este lag? si cea mai importanta intrebare sunt multi playeri online acolo, adica nu sa astepti o vesnicie sa joci cu cineva?
multumesc ptr raspuns
kosmin
17-10-2006, 03:04 PM
daca ai net de 512kilo merge bine ;) si jucatori ...depinde de ora la care vrei sa joci :D
cristane
17-10-2006, 05:47 PM
Originally posted by gealatu@Oct 17 2006, 11:37 AM
salut
as vrea sa va intreb ceva. mie imi place fifa 07 si vreau sa il cumpar doar pentru a putea juca online ( nu prin direct IP) vreau sa joc pe serverele EA. se poate daca am jocul original? este lag? si cea mai importanta intrebare sunt multi playeri online acolo, adica nu sa astepti o vesnicie sa joci cu cineva?
multumesc ptr raspuns
96427
Salut
Merge OK sistemul lor online. Daca nu ai o conexiune foarte slaba de net, n-o sa ai probleme. Eu intru seara si sint sute de jucatori online, dureaza doar citeva secunde pina sa gasesti pe cineva. Sistemul lor online (numit EASO) e dragut, daca ai jucat alte jocuri EA Sports stii cum arata. Poti juca quickmatch, matchup normal, tot felul de Tournaments, si, incepind cu FIFA07, au introdus un nou mod de joc online, numit Interactive Leagues. Basically, asta inseamna ca iti poti alege echipa favorita din 4 campionate ale lumii (Anglia, Franta, Germania si Mexic), si, impreuna cu ceilalti fani ai echipei respective, sa jucati in fiecare saptamina cu fanii adversarei echipei tale din realitate. Adica. In realitate, Liverpool joaca simbata cu Man Utd. De joi pina simbata, toti fanii Liverpool joaca cu toti fanii Man Utd, iar la final, echipa cu mai multe victorii primeste 3 puncte.
In plus, bineinteles, tot ce faci e contabilizat si exista tot felul de clasamente si rankinguri pe care le vei avea.
In concluzie: daca ai o conexiune buna de net, merita sa-ti iei FIFA 07 pentru online play. :cooool:
Hope it helped :romania:
gealatu
18-10-2006, 12:34 PM
merci tuturor pentru informatii. va fi primul fifa cumparat de mine daca spuneti ca sunt asa multi jucatori. nu am mai jucat alte jocuri EA la ei pe server. de-abia astept sa il cumpar si o sa vad cum fac. o ultima intrebare: daca am am ip routabil ( sau dinamic,cred ca asa se numeste IP-ul care se tot schimba ) pot juca acolo
merci anticipat
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.