PDA

View Full Version : Preliminarii World Cup 2006

RaPiDuTz
05-12-2003, 07:52 PM
Grupa 1
Cehia (oleee ii batem :lol: )
Olanda :(
Romania :mishto:
Finlanda :P
Macedonia :P
Armenia :mishto:
Andorra :P
Grupa 2
Turcia
Danemarca
Grecia
Ucraina
Georgia
Albania
Kazahstan
Grupa 3
Portugalia
Rusia
Slovacia
Letonia
Estonia
Liechtenstein
Luxemburg
Grupa 4
Franta
Irlanda
Elvetia
Israel
Cipru
Insulele Feroe
Grupa 5
Italia
Slovenia
Scotia
Norvegia
Belarus
Moldova
Grupa 6
Anglia
Polonia
Austria
Tara Galilor
Irlanda de Nord
Azerbaidjan
Grupa 7
Spania
Belgia
Serbia Muntenegru
Bosnia-Hertegovina
Lituania
San Marino
Grupa 8
Suedia
Croatia
Bulgaria
Islanda
Ungaria
Malta

Sper ca nu am gresit :rolleyes:

danutz_andrey
05-12-2003, 07:57 PM
Vom avea viata grea in aceasta grupa,pe cehi i batem,da pe olandezi...nu cred
In rest Andorra,Finlanda ,Macedonia,Armenia(Stoichita),astea nu ne vor crea probleme.
DAR,SA VEDEM CE VA FI!

LiviuRO
05-12-2003, 07:57 PM
Am facut pe mine de ras cand am vazut ca zisese prostu ala de Baleanu ca am cazut cu Franta! Noroc ca am cazut cu Armenia si Macedonia. Astea-s bune. Da cehii si Olanda... NASPA! Nu prideam si noi o Iralnda, Slovenia sau Polonia?

Sunt corecte grupele!

RaPiDuTz
05-12-2003, 08:07 PM
Pai yo ma blocasem cand am vazut Franta :blink: (echipa pe langa Italia de care se temea Iordanescu)
Problema e ca pe langa Olanda si Cehia mai este si Finlanda care nu e o echipa de subestimat :unsure:

danutz_andrey
05-12-2003, 08:15 PM
Pe finlandezi i batem si-n tur si-n retur la cel putin doua goluri diferenta. :bere:
Apropo, cu cine jucam primul meci si cand?
De la Olanda o sa o cam furam(sper sa nu fie asa). :(
Cu Cehia chiar nu stiu ce o sa facem,da sper sa i batem la Bucuresti :mishto:

ReKo
05-12-2003, 08:56 PM
wow....
am fost plecat nici n-am stiut ca astazi or sa fie grupele....
avem grupa accesibila.... !
trebuie....adika suntem nevoiti sa ne calificam ! ! ! :cooool:

mns
05-12-2003, 09:22 PM
Eu zic ca suntem intr-o grupa foarte accesibila avand in vedere ca am fost in a 3-a grupa valorica la tragerea la sorti...probabil daca luptam avem sanse sa castigam grupa, daca nu putem merge macar la baraj

Blue
05-12-2003, 11:02 PM
hmmm...grupa chiar grea nu este dar nici usoara nu e. depinde cum ii prindem pe olandezi, daca ii prindem in forma sau nu. roicum daca jucam ca in meciul cu danemarka si cu un albitraz cat de cat corect eu zic ca ne falificam de pe locul 1

Scouville
05-12-2003, 11:46 PM
ok o sa par exagerat dar va spun eu ... pe olanda putem sa o batem in deplasare simacar un egal acasa(stiu eu de ce acasavor fii meciurile mia grele <_< ) dar cel mai mult ma tem de cehia ... astia prea au jucatori de jaoca peste tot in europa si pe langa asta de 2 ani cehia a crescut cat romania in 10 ... iar cu finalanda e posibil sa ne fure 1 pt dar nu mai mult iar de restu nu ma tem ...
acuma vine problema CE FACEM DOMNE CU STADIOANELE ... GIULESTIU!!?/1(N-O SA VREA ANUMITI SUPORTERI) , LIA MANOLIA RENOVAT(DE UNDE BANI) , ION OBLEMENCO(CEA MIA BUNA SOLUTIE) CE FACEM DOMNE CA DACA RATAM SI DE DATA ASTA O SA AJUNGEM SA LE SPUNEM NEPOTILOR CUM ERA IN ANII '90 ROMANIA LA FOTBAL ECHIPA DE TEMUT
Trag semnal de alarma :oops: avem nevoie de unele inbunatatiri in domeniu asta ... pana acuma la craiova pare solutia cea mia buna

yahoo
05-12-2003, 11:58 PM
E destul de grea grupa noastra (dar kiar mai ushoara ca asta nu se poate).
Cu Finlanda va fii greu pentru ca e o ekipa surprinzatoare.
Cu Cehia mai greu mai ales Nedved dar mai ushor decat Danemarca.
Cu Olanda e mishto sa vad cum ii batem pe Sedorf sau Kluivert.
Cu Andorra sau Armenia nu ar trebui sa ne facem dubii asupra victorii.
Iar cu Macedonia e la fel de ushor cum era cu Bosnia.

Norok Romaniei in PRELIMINARII

ROMANIA :mishto:

ReKo
06-12-2003, 12:00 AM
Ursulica al nostru vine si el ;)

Iata componenaa brigazilor de arbitri:
Danemarca: Kim Milton Nielsen, asistat de Jens Larsen ?i Joergen Jepsen
Elve?ia: Urs Maier, asistat de Francesco Buragina ?i Rudolf Kaeppeli
Anglia: Michael Riley, asistat de Philip Sharp ?i Glenn Turner
Fran?a: Gilles Veissiere, asistat de Frederic Arnault ?i Serge Vallin
Germania: Markus Merk, asistat de Christian Schraer ?i Jan-Hendrik Salver
Italia: Pierluigi Collina, asistat de Marco Ivaldi ?i Narciso Pisacreta
Norvegia: Terje Hauge, asistat de Steinar Holvik ?i Ole Hermann Borgan
Portugalia: Lucilio Cardoso Cortez Batista, asistat de Paulo Jorge Januario Leite Ribeiro ?i Jose Manuel Silva Cardinal
Rusia: Valentin Ivanov, asistat de GhenadiKrasiuk ?i Vladimir Eniutin
Slovacia: Lubos Michel, asistat de Igor Sramka ?i Martin Balko
Spania: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, asistat de Oscar Martinez ?i Rafael Guerrero
Suedia: Anders Frisk, asistat de Kenneth Petersson ?i Peter Ekstroem.

Arbitrii second-hand :P

RaPiDuTz
06-12-2003, 12:41 AM
Ursu Yogy :P
Din pacate toti albitri care ne-au dezavantajat in ultimele meciuri vor fi prezenti
la aceste preliminarii <_<
Poate avem noroc si nu o sa ne albitreze si de data aceasta , iar daca o vor face
poate vor incerca sa nu ne fure :alida:

mns
06-12-2003, 01:30 AM
eu sper sa joaca cateva meciuri din campania de calificare la cm si in timisoara, gazonul e acceptabil, nocturna are, 40 mii locuri are, suporteri patimashi da...can't wait

LiviuRO
06-12-2003, 06:38 AM
Ma da vorbit de parca ar incepe sapt. viitoare prelimnariile! :lol:

Pana in toamna lu 2004 mai e haaat! Si pana atunci o sa se termine constructiile de la Dinamo, o sa-si faca si gigi stadionu'... Eu va zic sigur ca mai bine se joaca pe Cotroceni decat in provincie (sau mai bine spus asta o sa zica m. sandu). Dar oricum arenele din Bucuresti vor fi la standarde internationale pan' la toamna.

Cel mai important acum e sa ne rugam sa nu se accidenteze Mutu, Chivu, Lobont, Pancu, Mitea, Rat (ar putea sa se transfere la o echipa mai buna si el...) sa nu se accidenteze, sa ramana titulari la echipele lor. Sa-i recuperam pe Niculae si Ghioane! Sa gasim o solutie mai buna pt. partea dreapta (sau sa concretizeze odata Fl Dumitru), si mai ales SA GASIM O SOLUTIE PT. INLOCUIREA LUI DORINEL. Care nu va trece cu bine peste vara viitoare, cred eu. Ar fi bun Radoi la inchidere, Pancu in stanga si GHIOANE in centru alaturi de Radoi. Dar ar insemna sa jucam tot cu Iencsi in aparare si sincer parca prefer un cuplu Radoi-Chivu. Sau Barcauan! Glumesc, desi e printre primii in Divizia A. Asta e problema, nu in ce forma o sa fie Kluivert, van Nistelrooy, Nedved, Litmanen, Forssel sau aia ai lui Stoichita.

RaPiDuTz
06-12-2003, 09:53 AM
WoW , esti bun de antrenor la nationala... :P
Mah pana la urma gaseste Iordanescu 11-le ideal de ii batem si pe olandezi si pe
cehi chiar si in mocirle :lol:
M-as bucura sa ne calificam noi de pe primu si Armenia de pe 2 (greu nu ? :crazyboy: )

Blue
06-12-2003, 03:21 PM
Originally posted by D_Dogg@Dec 6 2003, 06:38 AM

Dar oricum arenele din Bucuresti vor fi la standarde internationale pan' la toamna.

or fii ele gata pana atunci dar ce ne facem cu suporterii?
meciurile Romaniei ar trebuii sa se joace pe Ion Oblemenco si Dan Paltinasu din 3 motive.

1. sunt cele mai mari stadioane dupa Lia Manoliu
2. din Timisoara si Craiova vin cele mai frumoase galerii
3. provincialii sunt mai patrioti. de exemplu cand nationala a jucat la Craiova sau Timisoara sau umplut stadiondele pe cand la Bucuresti de abia se umplea National

Scouville
06-12-2003, 03:29 PM
Mi se pare ca in ultimele meciuri mitea a jucat pe stanga chiat pe postu lu dorinel :unsure: ... oricum solutii in defensiva avem in atac fratilor ca degeaba dribleaza mutu in stanga si in drepata si degeaba ii depaseste bratu pe toti in viteaza daca astia nu stiu sa si marcheze :blink: ... defapt ei stiu dar ... rateaza :rolleyes:
Arpopo eu tot zic ca in provincie ar treb sa joace ca vin mai multi suporteri si pana se renoveaza arenele din buc <_< .... una cu ciment alta cu namol alta cu nisip ... si sa jucam si pe frunze ca sa fie setu complet <_<

#ice
06-12-2003, 05:19 PM
Io cred ca cu Olanda n-avem nici o sansa, chiar daca prindem o zi buna sa nu uitam de arbitri :angry: Cu Cehia se poate intampla orice, dar am fost ghinionisti ca am picat cu cea mai buna echipa din grupa 4 valorica adica Finlanda :sanshine2:
Cat despre stadioane pana la anu' o sa termine Gigi stadionul din Ghencea cu gazon din olanda si n-o sa mai fie probleme :bere: :mishto:

mns
06-12-2003, 05:34 PM
eu nu inteleg ce na kakam atat pe noi, probabil din cauza lui irodanescu, jucatori de clasa mondiala avem la fiecare compartiment...ce noi nu avem vedete ca si olanda sau cehia? Lobont, Chivu, Contra, Radoi, Mutu si altii....incredibil ce neam de complexati suntem...mai vine si tembelul ala de irodansecu si zice ca olanda si cehia sunt favorite, cum dracu vii tu in calitate de antrenor al nationalei sa zici asta

Sirius
06-12-2003, 10:42 PM
Da, dar io bat la pariu ca daca van Nistelroy o sa fie in forma nici cinci Chivu no sa-l poata opri. Nu stiu cum naiba a reusit ultimul lui gol, ca a facut preluare intre trei fundasi si i-a mai si dat portarului pe sub mana. Bine, faza era mult mai frumoasa, uitati-va pe la Euro News ca o mai dau in reluare. Oricum daca baietii vor invata sa se simta unii pe altii vom avea mult mai multe sanse decat acum. Pentru ca sincronizarea este cel mai mare defect al nostru. Ca si creativitatea, care e cam la pamant. Mai ne trebuie si conditie fizica intreita si gata! Ne calificam. Dar la cum ne-am comportat in ultimul timp slabe sanse sa recuperam la aceste capitole.
Apropo daca la meciu' cu Olanda o sa fie arbitru Urs Mayer, o sa dea penalty si pentru faulturile de la mijlocul terenului!

ReKo
06-12-2003, 10:59 PM
Am vazut un titlu intr-un ziar care mi-a placut foarte mult...

"Suntem din nou la mana arbitrilor "

Si asa a fost... Colina ... ne-a tras Olanda ...! Ufffffff.....
ce zicetzi le dam 6-0 ?!?!? :P

Punem de blaturi si ne calificam !

Vorbim cu Mihai Stoichita si punem de un blat cu Armenia sa ne lase sa-l rupem :P !

Cu Olanda vorbeste Becali ca sa luam gazon de la ei pe bani multzi :P !

Si cu cehii .... hmmmmmz....... il batem pe nedved........ il facem blat....... !

(glumeam ... :P ) ......... (.........) ;) :dansing:

RaPiDuTz
06-12-2003, 11:30 PM
:baa: Ce blaturi la nivelul asta... :angry:

Oricum eu sunt de parere ca daca jucam toate meciurile de acum incolo ca in returu cu Danemarca ne calificam de pe primul loc ! :boxeaza:

ReKo
06-12-2003, 11:34 PM
mda... expre am pus un cuvant acolo la sfarsit "GLUMEAM"
pentru ca eram sigur ca o sa vina cineva cu o asemenea afirmatie...... !

hmmmmmmmmz daca nu avem stadioane bune la ora meciului ..... punem o bomba prin oras si poate ne trimit astia prin germania ;) :lol:

mns
07-12-2003, 01:37 AM
lol, daca de acum incepem ca suntem la mana arbitrilor sau a lui schumacher e clar...suntem jalnici :P

a, in legatra cu afirmatiile astea ca beckenbauer zice ca e o grupa de foc sau altu ca e grupa mortii, parca vad...merge reporterul roman la ala si il intreaba "-do you think that group 1 is a death group" si ala zice "yeah sure" si nu are nici cea mai mica idee care e grupa respectiva

1. ziarele exagereaza cu grupa de foc si grupa mortii si grupa imposibila
2. 70% din europa vede deja nationala noastra ca o tara de umplutura si pentru ei e clar ca cehia si olanda sunt faavorite
3. noi tindem sa exageram si sa ii credem pe europeni
4. pe mine ma enerveaza deja cand vad cum ne autocompatinim si cum ne vedem atacati din toate partile, parca am fi olteni, ca ei vad peste tot conspiratori...

Daca romania nu se va califica la cm 2006 nu va fi vina arbitrilor, o sa vedeti, ci de vina va fi prostia, mandria, incompetenta si tembelismul nostru.

LiviuRO
07-12-2003, 02:20 AM
Critic mns, critic! Ai dreptate, ce sa zic... In realitate, in zi buna, batem pe oricine! Nu uitati cum priveati articolele din ziar inaintea unor meciuri cu Anglia, Argentina sau Columbia... Nu ne dadea nimeni sanse! Si totusi, s-a putut! Asta pt. ca noi ne simtim mai bine, mai in siguranta, cand shtim ca avem sansa a doua, ca nu suntem favoriti, jucam mai calmi si ne iese jocul. D-asta a luat-o si Iordanescu pe aia cu Cehia si olanda favorite. Daca ne calificam ele e erou, daca nu, a zis omu de la inceput ca suntem outsideri, deh... ce sa-i faci...

Repet, nu conteaza arbitri, Olanda, Nedved sau horoscopul din ziua meciului! Important este ca baietii sa prinda un pic mai mult curaj si sa gasim (mai bine spus sa gaseasca antenorul) cea mai "in forma" solutie, ca potential avem...

Scouville-> zi si mie, unde e apararea aia beton de care zici?

ReKo
07-12-2003, 09:01 AM
yey.....
ce dreptate are D_Dogg ... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

avem jucatori mai buni ca cei ai CEHILOR... problema este ca presa internationala ii stiu doar pe CHIVU & MUTU (cel mai mult ;) )....... le aratam lor si ceilalti jucatori......... :P

Scouville
07-12-2003, 11:42 AM
da dar daca jucatorii nu se inteleg intre ei <_< ... vin si de la echipe de club diferite cu alt still de joc :( ... uniii prefera sa se bata pt fiecare minge :mishto: altii prefera sa simulezze <_< (oare din ce campionat or fii aia? :unsure: ) si in sfarsit eu mai degraba zic ca-i facem pe olandezi de cat pe cehii ...nus de ce dar am o presimtire neagra :ph34r: :unsure: ... apropo in 93 am batut pe cehoslovacia in preliminariii iar in 70 la CM i-am batut cu 1-0 a dat dumitrache :mishto:
Cu olanda din 6 meciuri am facut 2 remize .. mi se pare ca toate au fost amicaluri ...
aia cu stadionaele a fost la vrajela dar vad ca incet incet o sa ajungem si la ciment (am vazut stadionu ghencea dupa meciu cu craiova si nu stiam daca iarba aia e sadita sau pluteste pe noroi)

MaPaX
07-12-2003, 01:39 PM
Foarte grea aceasta grupa! Cu Olanda trebuie sa facem un egal acasa, Cu cehia un egal acasa la ei si la noi o victorie si restu` 6 puncte cu fiecare :)
Imi pare bine ca meciurile se vor juca pe Giulesti!

ReKo
07-12-2003, 01:55 PM
Eu ma gandeam ca mai bine ar fi sa castigam toate meciurile......

nu? :P

in orice caz..... multe ziare am vazut ca scriu..... nu-i nimik......... Olanda sta acasa ca e obisnuita..... ! Eu sunt de alta parere...... nu-si mai poate permite sa rateze si mondialul asta..... deci conform teoriei mele ar trebui sa se califice Romania si Olanda ;) !

#ice
07-12-2003, 02:29 PM
Parca presimt ca Finlanda o sa ne incurce... :ph34r:

RaPiDuTz
07-12-2003, 04:59 PM
Da, Iordanescu a zis ca meciurile grele se vor juca pe Giulesti si cele mai usoare
la Timisoara sau Craiova
O sa vedeti ca o sa ii batem si pe Olandezi cel putin o data :mishto: , avem echipa prea buna ca sa ratam aceasta cupa mondiala.
In nici un caz nu tre sa fim pesimisti ca se duce naibi totul :( , don't worry ,be happy ! :lol:

ReKo
07-12-2003, 05:03 PM
M-as bucura sa se joace in Giulesti..... pentru ca nu o sa ne mai facem de ras sa vedem in ziare importante din anglia titluri de genul "MADNESS" .... ! <_<

DarkComy
07-12-2003, 06:12 PM
Am aflat si eu cu cine am cazut in grupa . Am avut ghinion totusi :alida:
Din grupa a doua valorica am cazut cu Olanada care era cea mai tare
Din prima am cazut cu Cehia care si asta e tare daca a batut-o pe Olanda tur-retur
(ce frumos ar fi fost sa cadem cu Turcia (prima grupa valorica WOOW ) )

RaPiDuTz
07-12-2003, 06:38 PM
Pai eu mas bucura sa se joace si pe ghencea dar doar daca se va reface gazonul pana atunci :unsure: , iar titlul din anglia nu era madness ci "MUDNESS" :lol:

Scouville
07-12-2003, 08:15 PM
da oricum cu stadioanele s-a rezolvat meciurilein giuelsti(cel mai bun la ora actuala-nu si la capitolu suporteri areocapacitate mica) iar in reest in provincie.... alea vorfii cele mai frumoase meciuri
Finallanda nu o sa ne incurce doar cehia si armenia :lol:

sanshine
09-12-2003, 04:18 PM
pana inecep preliminariile avem timp sa-i vedem pe cehi si olandezi la EURO si sa ne facem o idee de nivelul lor. Vad ca totzi ziceti ca daca jucam cum am jucat cu Danemarca nu ne bate nimeni, dar daca jucam cum am jucat cu Italia cum o sa fie? <_< o sa ne-o luam de nu se poate. e clar ca putem sa-i batem, problema e: o sa si reusim? finlandezii astia ne pot rade o surpriza cam neplacuta daca ii luam pe sus. armenia... e armenia. cred ca daca ne bate Armenia, sau facem egal, si din cauza asta pierdem calificarea, i se retrage cetatenia lui Stoichita :P

ReKo
09-12-2003, 05:03 PM
.....dupa parerea mea putem juca si cum am jucat cu Italia numai sa nu fie aceeasi aparare asezata ca dreq..... si sa nu mai dam de un "Totti" in forma mare !

sanshine
09-12-2003, 05:10 PM
Totti nu, dar sunt destui altii care ar putea sa ne puna probleme.
cum s-a mai zis pe aici, e foarte important sa avem tot lotul valid, nu avem destule rezerve de calitate care sa ocupe eventualele goluri din echipa. Asta se ved si la TCM 2004, unde din cauza accidentarilor, trebuie sa joc cu Sanmartean in atac si Ovidiu Maier la mijloc :crazyboy:

Scouville
10-12-2003, 12:00 AM
da de inzaghi si del piero astia fraieri rau nu .... mai sunt del vechio cassano , montella vieri .... ETC~!!!!!!
franta ,italia si brazilia sunt cele mia bune la ora actuala in lume ... paote argentina si olanda din urma dar la mare distanta ... tot zic ca cehia o sa ne puna probleme mai mari :crazyboy: :sanshine2:

terminator"87"
10-12-2003, 07:06 PM
O sa ne fie extrem de greu cu toate echipele exceptand Andorra,o sa vedeti voi.
In orice caz sper mai castige ceva experienta si Sanmartean pana atunci pt. ca este cel mai talentat fotbalist roman din ultimii 20 de ani si o sa avem mare nevoie de el.

ReKo
10-12-2003, 09:16 PM
pt. ca e un site cu profil fifa..... uitatzi vedetele cu care ne vom duela pt. World Cup 2006: ;)

http://www.fifala.com/fifaplus/pics/PES3/hollandfacepack.jpg

RaPiDuTz
10-12-2003, 10:12 PM
hehe , pes3... :P
Toti 6 jucatori f buni.Unul dintre ei(Ruud) ar putea deveni un "galactic" :blink:
Dar lasa ca si noi avem...Mutu,Pancu,Chivu,Munteanu,Lobont,Mitea ;)

dj-cata
11-12-2003, 12:17 AM
Daca terminam pe 2 si mergem la baraj sa fim foarte multumiti....ce draku..nu i-am batut pe amaratii aia de norvegieni si danezi...si acum vrem sa batem pe Olanda si Cehia.....care sunt pline de vedete....noi o sa ne chinuim si cu Armenia.....dar cand o sa vina la Bucuresti ruud, nevded, seedorf, davids, koller, baros.....si restul....

Iar de stadion sunt sigur ca daca nu joaca pe Lia Manoliu o sa joace pe Steaua ( face jiji stadionu pana la toamna) Lia Manoliu e cel mai mare si ar fi normal sa joace acolo... mai reface putzin gazonu si e bun

RaPiDuTz
11-12-2003, 06:54 PM
Nationala Romaniei va continua sa joace in tricourile de culoare galbena deoarece spune Sandu "Aceasta culoare a adus mult succes".Surprinzator este faptul ca echipamentul de rezerva nu va fi nici rosu si nici albastru ci alb cu tricolor-ul pus in unele locuri .

Meciul amical cu Germania din Aprilie se va juca pe stadionul Giulesti :mishto:

ReKo
11-12-2003, 07:05 PM
alb ?!?!?
woww...
interesant... ! ;)
de abea astept sa-l vad... !

Scouville
12-12-2003, 05:49 PM
parca am fii suedia .... ma rog aia au schimbat inaite avbeau alb cu albasru acuma au albastru cu galbel .... eh asta e ... rosu ma oftica si pe mine numai ghinion a adus si in 94 cu uedia si in 98 cu tunisisa(1-1) oricum n ua contat prea mult ...

mns
28-12-2003, 10:37 AM
o problema e cu echipamentul alb, noi vom juca in alb cand adversarii nostri joaca in galben (si noi jucam la ei acasa) dar cum alb si galben sunt culori apropiate, va fi voie sa jucam in alb cand aia joaca in galben ? :o

eu zic ca o combinatie de albastru cu alb si roshu ar fi sost mishto (fara galben, nu merge pe albastru) :D

RaPiDuTz
28-12-2003, 03:20 PM
Big big problem... :P

Pana la urma voua v-ar fi placut ca nationala de fotbal a Romaniei sa joace in albastru ???
Mie unul mi se pare mult mai potrivit galben si al doilea sa fi fost albastru... :mishto:

mns
28-12-2003, 04:38 PM
albastru s-ar fi potrivit, dar nu inteleg totusi ce are si roshul....singura problema e designul :P sau culorile, pentru ca pe echipamentul roshu nu merge albastru (cum sunt acum dungile adidas) si doar galben roshu e prea comunist, in schimb un albastru galben alb sau albastru roshu alb e mai european :)

RaPiDuTz
28-12-2003, 05:01 PM
Am vazut la hocheisti ca au echipamentul rosu cu doua fulgere unul albastru unul galben dar parca sunt niste papagali... :blink:

ReKo
28-12-2003, 06:11 PM
vorbitzi de echipamente ?

ar fi misto alb cu albastru.. COOL ! ;)

LiviuRO
08-01-2004, 02:52 AM
Ce bine ar fi daca ne-ar face si adidas echipament personalizat :)

Parerea mea: Echipament: Home: model Ajax, partea din centru albastra, inclusiv dungile restu galben, sau daca nu se poate asa atunci echpament albastru complet, cu numerele albe/galbene iar AWAY rosu, cu nr galbene (actual)

O alta idee de echipament personalizat ar fi impartit in trei: albastru-galben-rosu, iar away ori bleumarin ori negru

sanshine
12-01-2004, 05:38 PM
astea galbene sunt cele mai klumea, dupa mine, ar trebui sa le lase asa cum sunt. eventual cu ceva mai mult albastru. si poate cu un model, cam asa cum aveau mexicanii la world cup, ceva de inspiratie populara, nu foarte evident.
d_dogg, uite aici echipament personalizat :D :

Scouville
12-01-2004, 07:10 PM
e naspa stema in loc de steama aia caciosa stiu eu ca-i sigla frf ... aporpo ar fii mijto un echipament galben cu dungi albe si albastre (nu conteaza modelu) shorturi galbene cu dungi albastre si jampiere albe cu dungi galbene (o sa ararate ca nsite papagali daca majoritatea chair jaoca asa sa stie lumea la ce sa sse astepte de la nationala naostrea mult iubita

LiviuRO
13-01-2004, 12:53 PM
Sanshine, LOOOOOLZ, da sa stii ca e buna ideea... Oricum pe vremea "ailalta" aveam super rezultate in competiile inter-cluburi.

Scouville
18-01-2004, 07:46 PM
Programul grupei 1 de calificare la CM 2006

18 august 2004

Macedonia - Armenia
Rom?nia - Finlanda

4 septembrie 2004

Olanda - Cehia
Finlanda - Andorra
Rom?nia - Macedonia

8 septembrie 2004

Armenia - Finlanda
Andorra - Rom?nia

9 octombrie 2004

Cehia - Rom?nia
Macedonia - Olanda
Finlanda - Armenia

13 octombrie 2004

Armenia - Cehia
Andorra - Macedonia
Olanda - Finlanda

17 noiembrie 2004

Andorra - Olanda
Macedonia - Cehia
Armenia - Rom?nia

9 februarie 2005

Macedonia - Andorra

26 martie 2005

Rom?nia - Olanda
Cehia - Finlanda
Armenia - Andorra

30 martie 2005

Olanda - Armenia
Andorra - Cehia
Macedonia - Rom?nia

4 iunie 2005

Olanda - Rom?nia
Armenia - Macedonia
Cehia - Andorra

8 iunie 2005

Finlanda - Olanda
Rom?nia - Armenia
Cehia - Macedonia

17 august 2005

Macedonia - Finlanda
Rom?nia - Andorra

3 septembrie 2005

Rom?nia - Cehia
Armenia - Olanda
Andorra - Finlanda

7 septembrie 2005

Olanda - Andorra
Cehia - Armenia
Finlanda - Macedonia

8 octombrie 2005

Cehia - Olanda
Finlanda - Rom?nia

12 octombrie 2005

Finlanda - Cehia
Olanda - Macedonia
Andorra - Armenia

dj-cata
19-01-2004, 12:18 AM
Am vazut prin ziare ca Finlanda e considerata outsider. cum o poti considera slaba cand are 4-5 jucatori care joaca in Anglia nu stiu. Eu nu o consider slaba si cred ca o sa ne chinuim cu ea in prima etapa.

mns
19-01-2004, 12:44 AM
eu cred ca o sa se intample ca si la calificarile de la euro...adica nu vom avea probleme cu cei cat de cat mici, dar o vom lua rau de la cehia si olanda

LiviuRO
19-01-2004, 02:30 AM
Scouville e luat de pe RoSport, nu?! :P

Daca Fin ne pune probleme... mai bine ne ducem acasa... la figurat ca oricum o sa fim acasa.

Eu cred ca o sa ia un 3-0 scurt si iar ne bucuram precum chiorii ca avem echipa valoroasa. Meciul cu Cehia in deplasre o sa fie cheie zic eu.

Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 01:14 PM
Nu vreau sa fiu pesimist, dar cred ca o sa ne-o luam de la Cehia si Olanda. In rest batem.

ReKo
19-01-2004, 02:16 PM
mai pe scurt... nu ne calificam.... ! :P

Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 02:53 PM
S-ar putea sa ne calificam. Miracole se mai intampla. :blink:

Scouville
19-01-2004, 09:08 PM
Pai nici pe finalnada nu se stie sigur daca o batem dar eu cred ca finalanda va fii ceva de genu bosniei adika si-o ia de la noi categoric dar paote sa scoata un egal cu olanda sau cehia(cum a batut olanda pe Rep Moldova cu 2-1 ) so ....

DarkComy
19-01-2004, 11:27 PM
HAVE SOME f*****g FAITH BEATCH :lol: :D

mns
19-01-2004, 11:43 PM
Daca batem pe cehia si pe olanda la noi acasa nu cred ca vom mai avea probleme...Dar in ziua de azi toata lumea se confrunta cu probleme, so :o

dj-cata
20-01-2004, 01:02 AM
Voi va ganditi deja sa batem cehia si olanda.....primul meci e cu finlanda......si nu e usor deloc. Bine ar fi sa batem cu 3-0 si sa le incurce pe restu.

Sper sa nu se incapataneze iordanescu si sa nu ii ia la lot pe fl. dumitru si sa il ia pe stoican :) sau sa il ia iara pe tandala la nationala acum ca si-a gasit echipa iara.
.....si mai sunt si alti jucatori din ashtia....cum a fost acum....cand a tot improvizat cu mijlocasu dreapta cand il avea in tzara pe cel mai bun

LiviuRO
20-01-2004, 01:52 AM
hai lasa-l pe Dumitru, nu am vazut meciuri bune cu el la Nationala. Stoican e mult peste el. Si Contra fundas dreapta! Iar Ilie, cum zicea o "galerie" "...la 'n cur sa-i fie...", ratatul dracului.

dj-cata
20-01-2004, 02:11 AM
D_dogg cum nu ai vazut meciuri bune cu dumitru la nationala ? in toate meciurile a jucat bine....mai ales in romania - ungaria care cred ca a fost cel mai bun al lui la nationala. Oricum el nu s-a facut de ras la nationala si pe postu lui nu e altu mai bun in tzara la ora actuala.
Nu il mai tzi mine pe stoican care era in plus la meciu cu norvegia parca.....numai pase gresite si mingi pierdute...dar oricum stoican e fundas dreapta si nu are cum sa il ia pe contra

Cat despre ad ilie....sa il vedem cum joaca ....cum se descurca in uefa cu valencia.
Eu as vrea sa ii vad la nationala pe keseru , marica si cristea.....cel putzin pe primu il vad titular la nationala in 2-3 ani

LiviuRO
20-01-2004, 03:11 AM
cata, cred ca tu ai vazut alte meciuri... si imi de zici de Rom-Ung...? Pai a fost acum... haaat! Vorbim de prezent, asa Sabau e cel mai potrivit pentru post. Oricum pentru e de baza ce a zis Morten Olsen inainte de meciul decisiv "si noul venit Stoican este un jucator excelent care ne va crea multe probleme". Dumitru e paralitic la nationala... nu face nimic, iti zic eu, i-ai confundat.

Plus Mitea!

dj-cata
21-01-2004, 01:50 AM
Sunt curios sa vad daca stoican mai prinde vreun meci ca si titular la nationala....in conditiile in care contra e apt de joc

LiviuRO
21-01-2004, 03:00 AM
O sa vedem... desi fac pariu ca pana la toamna Petre o sa fie rechemat si mijlocas dreapta o sa fie "Peter". Nu o sa uit niciodata cum juca inainte de hepatita si accidentul ala stupid.

dj-cata
21-01-2004, 03:16 AM
d_dogg nu vrei sa intelegi.....dumitru e cel mai bun mijlocas dreapta de la noi :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:

LiviuRO
21-01-2004, 04:08 AM
te referi la Lita Dumitru? A dah, a fost unul dintre cei mari jucatori de banda dreapta din Romania. Dar acum sunt alte vremuri.

ReKo
21-01-2004, 11:18 AM
lol... haha

cred ca se referea la Florentin Dumitru... hai mah sa fim seriosi... nu-l faceau ziarele din Anglia (care sunt al dreq de severe) pe el ... Micul Beckham degeaba.... !
Stoican e dus ... e varza .. e prapadat... de 100 de ori mai bun petre ca el... ! Oricum numai prinde primul 11 !!! ;)

mns
21-01-2004, 10:32 PM
da, dar contra unor adversari precum danezii dumitru nu a facut mai nimic...

dj-cata
21-01-2004, 10:45 PM
nu a excelat in meciu cu danezii dar nici nu s-a facut de ras....toata lumea il vede bun....doar d_dogg are ceva cu el..... :)

mns
21-01-2004, 10:51 PM
la meciul cu danemarca toti l-au criticat si pe munteanu, si nu merita tot scandalul ala, el fiind printre cei mai buni jucatori ai romaniei, un jucator cu mai putin talent dar muncitor, probabil li s-a facut unora frica ca il poate depasi pe hagi si l-au dermat psihic pe dorinel

dj-cata
21-01-2004, 11:15 PM
la fel a patit si gh popescu si el s-a retras la timp....dar nu mai are rost sa vb de meciul ala....ca asa si eu pot sa zic de bratu mutu si cernat ca ei sunt principali vinovati

DarkComy
22-01-2004, 10:48 AM
ma deci in legatura cu meciul ala fiecare a avut vina lui dar ata ete hai sa dam uitarii meciul ala si sa ne concentram ce facem cu olanda ,cehia etc

LiviuRO
22-01-2004, 03:29 PM
cata draga, intelege ca nu am nimic personal cu Dumitru. Cum nu am cu nici un jucator al ue stelei de altfel. Pe mine ma deranjeaza clubul, nu jucatorii.

Totusi, parerea mea este ca Fl. Dumitru nu a facut nici un meci mare pentru echipa nationala, in campionat este intr-adevar bun, din moment de la ue steaua are libertate totala pe teren. Dar pana sa sara peste valoarea campionatului... mai e! Eu l-am vazut pe Stoican jucand excelent in fata Norvegiei, Bosniei si Danemarcei, chiar si in fata Italiei si-a facut datoria cu brio. Iar in campionat, anu' acesta, nu a f sto cu nimic Dumitru peste el.

dj-cata
23-01-2004, 12:14 AM
daca tzin eu bine minte in meciu cu danezii dadea numai pase gresite (nu mai stiu sigur....sau in ala cu norvegia a fost ).......eu nu il vad pe stoican sa dea atatea pase de gol si nu este nici pe jum de tehnic fata de dumitru

mns
27-01-2004, 10:54 AM
nici stoican nu a facut un meci bun cu danemarca, dar spre deosebire de dumitru a facut unele meciuri chiar bune...dumitru a fost tot timpul cam sters la nationala

mns
27-01-2004, 10:55 AM
nici stoican nu a facut un meci bun cu danemarca, dar spre deosebire de dumitru a facut unele meciuri chiar bune...dumitru a fost tot timpul cam sters la nationala

DarkComy
27-01-2004, 01:49 PM
mda cam ai dreptate sunt uni jucatori care la echipele de club evolueaza f bine iar la nationala prost sau invers

LiviuRO
28-01-2004, 09:51 AM
Dumitru e mai tehnic decat Stoican?? Glumesti cred... si nu-mi trage si mai bine? Nu?

Dumitru n-are forta lui Stoican, nu are sutul lui Stoican (amitenste-ti tu cate goluri a dat Stoican cu suturi de la distanta, din alergare, si cate din ele ion poarta stelei...) iar Dumitru are un singur dribling, fenta ca trece in viteza pe dreapta si pe urma o intoarce cu latul, prin spate, pe stanga. Atat.

ReKo
28-01-2004, 11:10 AM
Florentin Dumitru e mult mai tehnic ca Stoican... sa fim realisti.... !

Stoican are doar acel dribling "a la Ronaldinho" in rest.... nimik.... are un obicei sa faca acel dribling si sa intre in centru si apoi isi pune in aplicarea fortza sutului extraordinara.... ! ;) Cu asta e mai bun Stoican decat Dumitru ... si depinde cum vrea Iordanescu sa joace...daca vrea asa ... cu suturi de la distanza si cu patrunderi "a la Mancini" il baga pe Stoican ... daca vrea viteza pe partea dreapta "a la Lima" si centrari "a la Beckham" il baga pe Dumitru.... ! Deci nu ar strica sa fie convocatzi amandoi... de ex. cu Norvegia trebuia sa joace Stoican ca sunt inalti aia si cu Danemarca ... Florentin Dumitru ( daca nu au si jucat asa ;) ) !

Blue
28-01-2004, 03:12 PM
trebuie sa reconosti ca Stoican e cu mult peste Beckhamp pitic. Dumitru e bun in campionat , unde majoritatea jucatorilor sunt de 1,80
,deci face fatza. dar in meciuri internationale......si in plus nu cred ca e atat de valoros cat crezi tu. un bun exemplu : Lutu , desi e mai mic decat Dumitru , le da mingea printre picirore fie ca adversarii sunt de 1,70 sau de 1,90 . centrari la centimetru pun si eu o gramada , asta inseamna ca sunt un mare fotbalist? si-n plus Flavius face de toate gokuri, lovituri libere ,pase , centrari.

dj-cata
29-01-2004, 02:52 AM
si ce lutu e jucator bun ? s-a dus vremea lui....era si el bun cand era la steaua la inceputul carierei lui.....

si de ce scriau toate ziarele din anglia de dumitru ca e micul beckham ? si aia sunt prosti ?

o sa vedem in august care e mai bun

LiviuRO
29-01-2004, 03:22 AM
Ce august mah? Sa vede ce joaca acuma cand incepe campionatu`! Parca vad: Dorinel marea deziluzie si Fl Dumtru nu-si gaseste forma aratata pana acum...

DarkComy
29-01-2004, 02:52 PM
eu sunt de parerea ca Munteanu a facut o greseala ca s-a intors la noi in campionat parerea mea ;)

LiviuRO
29-01-2004, 04:26 PM
Greseala lui este ca nu se retrage in glorie, fara sa incerce sa-si prelungeasca la nesfarsit cariera... Ar fi trebuit sa ia invataminte de la Lupescu, Petrescu sau Raducioiu...

ReKo
29-01-2004, 06:42 PM
Daca era la Dinamo ziceai ca mai poate juca pana la 40 de ani... si-mi dadeai un exemplu din Italia...ca au fost multzi ;) :P !

LiviuRO
29-01-2004, 09:35 PM
Nu. Nu iti dadeam nici un exemplu. Nu se compara totusi Maldini cu Dorinel. Daca ar fi venit la Dinamo poate eram multumit, asa trebuie sa fiu realist.

dj-cata
29-01-2004, 11:30 PM
d_dogg nu compara pe dinamo cu steaua... La voi fostele glorii au fost injurate de galerie si nu a jucat bine

la voi au venit raducioiu , popescu si altii....care au fost varza....la noi au venit lacatus si belo.....si amandoi au jucat foarte bine si cand si-au incheiat cariera au fost aplaudati de galerie chiar daca belo le mai gresea....dar fiecare galerie are alta mentalitate si atitudine fata de acesti jucatori

RaPiDuTz
30-01-2004, 02:31 AM
Sper ca ai zis de Popescu ca a fost varza doar in perioada in care a jucat la dinamo... <_<

Blue
30-01-2004, 04:57 AM
pentru mine Baciul era un jucator model si un om model ,dar dupa ce s-a transferat la dinamo nu mai era nimic pentru mine. a ramas respectul pt jucator dar respectul pentru om e 0. de jucat nu juca tocmai asa rau ,numai ca nu s-a adaptat. si ce-l mai mult ma durut cand l-a scuipat gianni kirita , nu pentru ca l-a scuipat in fata ci pentru ca si-a pierdut mandria de oltean. oricum baciul era si inca ests cu mult peste Dorinel.

Cosmin_ultrasteaua
30-01-2004, 12:24 PM
Pacat ca Popescu s-a dus la Dinamo. Kirita trebuia impuscat pt ce a facut.

LiviuRO
30-01-2004, 01:50 PM
Te doare capu`?? Cand l-a scuipat Kirita pe Popescu? Nu esti sanatos? Si ii faci si pe astia sa te creada...

L-am vazut eu pe Popescu ce mare jucator era... Da gol Nita (1.75) cu CAPU` de langa capitanul echipei nationale si pe urma il ridiculizeaza Gurita in 4 faze... Halal jucator! (desigur ma refer la ce juca la Dinamo, desi in ultima campanie la nationala era O MARE PETARDA!)

blue boy poate ne amintesti tu d c a venit Popescu la Dinamo...

Cosmin_ultrasteaua
30-01-2004, 02:19 PM
Nu stiu daca l-a scuipat, dar sigur l-a injurat cu galeria. E cam acelas lucru.

LiviuRO
30-01-2004, 02:56 PM
E vrajeala mah! Nu l-a injurat cu galeria. Dupa meciu de la Galati, Kirita s-a dus sa aplaude galeria, care tocmai scandase impotriva lu Popescu. Gestu a fost interpretat ca fiind o aprobare a lu` Kirita fata de atitudinea suporterilor. Si f bine a facut, desi el a declarat ca nu asta a fost intentia lui, ca la cat de panarama era Popescu merita!

ReKo
30-01-2004, 03:34 PM
looooool

popescu nu a meritat sa fie injurat si... mai ales ca trebuie sa fie inteles..avea si el o varsta...si va spun eu ... nu o sa-l vedetzi niciodata pe Dorinel huiduit pe Ghencea !

Cosmin_ultrasteaua
30-01-2004, 03:36 PM
Cum nu a fost huiduit Lacatus cand a venit cu Otelu ( sunt curios daca dinamovistii ar fi facut la fel daca Otelu cu Dinu atrenor ar fi castigat in Stefan cel Mare).

ReKo
30-01-2004, 03:42 PM
cu siguranta :P !

oricum...e o dif. intre lacatus si dinu (mare)!!!!!!!!!!

Blue
30-01-2004, 08:48 PM
nu sunt un "incitator" . in ziar am citit ca l-a scuipat kirita in fata si l-a si injurat in fata nu cu galeria. si pana la urama ce drept aveau coys
sa-l injure pe popescu ?? noi ne-am apucat sa-l injuram pe mutu la meciul cu bosnia ca a jucat la dynamo ?? ce conteaza ca a jcuat la STIINTA ? sa-l respecte pentru ce a facut pentru nationala. dar ce sa te astepti de la cateii care injura pe altii pentru ca le sunt superiori....

dj-cata
31-01-2004, 12:44 AM
ce sa faci....asta e atitudinea dinamovistilor......sa injuri jucatorul cu cele mai multe prezente la nationala dupa hagi. A gresit si popeescu ca s-a dus acolo dar cel mai mult au gresit suporterii..

asa ceva nu o sa se intample niciodata cu munteanu la steaua...

in privinta asta e mare diferenta de mentalitate intre galeria lu dinamo si a lu steaua. asta nu e singurul caz...a mai fost si raducioiu....si din cauza lor au inceput toata povestea cu jucatori nationalei care au zis ca nu mai vin in romania.

Blue
31-01-2004, 01:34 AM
raducioiu este un idiot , ce mare patriot este prostu ala cand el dupa o lua nu m-ai "stia" romana. asa semi-retardat prefacut nu am vazut in viata mea.

LiviuRO
31-01-2004, 05:35 PM
Bah... eu stima ca exista "efectul" sau "spiritul" de turma bine dezvoltat la romani... Da nici chiar asa!
blue boy-> Cum sa nu-l injure ma? Cand il ridiculizasera Nita si Gurita, vedetele Diviziei A? Cand am pierdut pe mana lui 6 puncte? N-ai vazut ca dupa aia, cand s-a dus in Germania, de la al treilea meci presa germana deja incepuse sa-l conteste? Plus ca la Nationala jucase VARZA in ultimele meciuri. VARZA!

cata->Atitudinea galeriei lui Dinamo este una singura: Totul pentru Dinamo! Nu conteaza ca ai facut aia, ailalta, sau ailalata. Important e sa demonstrezi ca meriti sa joci la Dinamo. Popescu merita sa se apuce de impresariat inca de atunci.

Povestea cu jucatorii Nationalei, aia de peste 30 de ani, intorsi in Romania, este ca au venit fosile. Si jucau numai cu numele. Experienta si atata.
De ce Lupescu sau Vladoiu nu au fost huiduiti de galeria lui Dinamo? Ba chiar adulati? Pentru ca jucau. Spre deosebire de alde Popescu, Raducioiu sau Stanga.

Cosmin_ultrasteaua
31-01-2004, 07:02 PM
Eu nu cred ca galeria milanului il va fluera pe Maldini daca va juca prost. Sau galeria Stelei pe Dorinel.

Blue
31-01-2004, 07:24 PM
totul pt dinamo? si dinamo in ce consta ? in stadion? gazon? scaune? copii de mingi? sau in jucatori? deci daca sunte-ti "totul pt dinamo" ar trebuii sa va incurajati jucatori nu s-ai injurati . oricine are o zi prosta , tocmai de aceea trebuie sa-l sustii sa-si revina.

iar in legatura cu "mentalitatea de turma" , nu trebuie sa fii neaprat oltean ca s-a te deranjeze ce ii s-a intamplat capitanului nationalei

ReKo
31-01-2004, 09:19 PM
jucatorii de la dinamo au tururi intregi de campionate proaste :P ... dar vorba ta...se mai intampla :lol: !

dj-cata
31-01-2004, 11:35 PM
d_dogg : deveneau fosile la dinamo.....doar acolo au fost huduiti si injurati....

LiviuRO
01-02-2004, 07:28 AM
Mai imberbilor... Maldini a facut "ceva" de-alungul carierei pt Milan. Popescu pt Dinamo, NU!. Reactia fanilor a fost normala, atat timp cat el ne-a costat 6 puncte intr-un moment atat de delicat al campionatului. Jucatorii sunt incurajati atunci cand merita, nu vrem sa urmam exemplul Craiovei, ii sustinem indiferent de situatie, ca se obisnuiesc cu ideea si fac ca U, se bat pt ramanerea in Divizia A.

Blue
01-02-2004, 03:24 PM
foarte bine ca nu ma-i copiati pe altii. stai linistit frate Universitatea nu mai este condusa de oamenii vostri , incet incet ne-am revenit, si nu ne vom oprii aici.

LiviuRO
01-02-2004, 04:26 PM
Ok, revenire placuta, o sa fie o placere sa va batem meci de meci si sa ziceti ca Staicu e de vina, ca e fan al Epocii de aur, in care Dinamo si ailalti au dominat fotbalul romanesc.

Blue
01-02-2004, 05:41 PM
Mersi . Deabia astept meciul din Stefan cel Mare, sper sa-mi recuperez banii pierduti pe meciul cu steaua cu ocazia asta.

ReKo
01-02-2004, 08:16 PM
si cum spuneam ... :P ... avem o grupa grea :lol: !

(aluzie la devierea de la subiect !)

DarkComy
01-02-2004, 10:07 PM
eu zic ca o sa avem probleme cu Olanda cu Cehia zic ca ne descurcam :mishto:

LiviuRO
02-02-2004, 07:26 AM
Fara nici o aluzie, cred ca intotdeauna la startul unei competitii ai sanse. Mai mici sau mai mari. In cazul nostru, acum, ele sunt destul de ridicate daca privim valoarea individuala a jucatorilor nostrii. Din pacate, jocul echipei trebuie sa creasca, relatiile de joc. Si aici intervine mult antrenorul. Nu cred ca jucatorii actuali pot sa joace ca pe vremea Generatiei de aur, toate mingiile pe Hagi si "aparare ca la Rovine".

ReKo
13-02-2004, 08:51 AM
ADIO CALIFICARE !

GATA... EU NUMAI SPER NICI MACAR 1% IN CALIFICARE !
AVEM CEL MAI PROST ANTRENOR POSIBIL...UN INVECHIT...UNU CARE IA MITA.... UN PROST..... SI AVEM UN SANDU CARE ESTE UN CORUPT...UN HOT.... SI NU-L POATE DA JOS PE IORDANESCU CA STIE DESTULE DESPRE EL !
AR TREBUII SA NUMAI VINA NIMENI LA NATIONALA ! HUO !
FARA CEI DE LA STEAUA...DEGEABA...RAPIDIST, DINAMOVIST... TREBUIE SA RECUNOASTETI CA NATIONALA AU PIERDUT JUCATORI DE VALOARE :( !

ADIO CALIFICARE !

LiviuRO
13-02-2004, 12:48 PM
Sa nu dramatizam de pomana. Oricum nu se va renunta la jucatori. Se vor impaca cei doi idioti, in speta Becali si Iordanescu. Cat despre jucatori, aici e discutabil, singurul cu adevarat important pentru Nationala este Radoi.

ReKo
13-02-2004, 01:37 PM
si Dorinel Munteanu ?

bah sa mor voi uitatzi asa repede tot... :(

Blue
13-02-2004, 03:08 PM
Dorinel a fost un jucator de valoare, si inca mai este, dar a ajuns la o varsta la care ii este greu sa faca fatza tinerilor, tine minte ca nici la Wolfsdburg nu era titular.

ReKo
13-02-2004, 03:15 PM
da...
si tine minte ca atunci cand intra dadea goluri ! :P

eu cred totusi ca este un super jucator
si inca mai poate juca mult...
si nu zic asta ca a venit la Steaua

Blue
13-02-2004, 03:35 PM
Fiecare cu parerea lui, eu il vad ca pe un Popescu II, mare fotbalist, dar a treceut de o anumita varsta, si nu mai e cea fost, Dorinel fiind un jucator pe care eu il respect foarte mult, dar ca si Baciul , a venit ziua in care e timpul sa puna ghetele in cui.

LiviuRO
13-02-2004, 05:35 PM
Bine spus! Perfect de acord cu tine blue boy.
Lupescu a reusit in Romania pt ca a venit la 31 de ani, iar pe atunci nivelul campionatului era mult mai scazut. Vladoiu a revenit la 30, o data cu Lupescu. Sabau la 30, aceeasti perioada. Prunea la fel, desi si el a avut ceva probleme pana anul trecut. Ei au reusit. Dar, Dan Petrescu, Popescu, Stanga, Stelea chiar... astia au deziluzionat peste tot. Nu mai zic de alde Denis Serban sau Lutu.

ReKo
13-02-2004, 07:39 PM
mah...
nu sunteti corecti
sa fim seriosi...daca se transfera la stiinta sau la dinamo...nu-l vedeatzi ca un mare jucator care mai poate juca mult ? mai spuneatzi atunci ca trebuie sa agate ghetele in cui ?!

Blue
13-02-2004, 08:35 PM
Dorinel Munteanu este un jucator care a facut istorie cu Nationala, nu e gianni kiritza sau mirel radoi . Nu sunt omul care sa-mi schimb asa parerea pentru ca joaca la o echipa rivala despre un jucator. Stoican a jucat la dinamo si inca a ramas unul dintre jucatorii mei preferati.

ReKo
13-02-2004, 08:44 PM
huh...
cum spuneam...

tu te-am vazut... deloc spunand
cat a fost stoican la dinamo...ca-ti place de el !!!
sau ca e preferatul taau !

dj-cata
14-02-2004, 12:51 AM
voi il uitati si pe ghioane care este certat tot cu iordanescu.....si deja sunt 5....dar dupa ce am auzit azi la stiri se pare ca stelistii vor reveni la lot cat mai repede posibil....daca nu acum la urmatorul meci

ReKo
14-02-2004, 01:17 AM
vezi pe www.rosporta.as.ro ;) !

nu se stie sigur oricum daca ii mai primeste Iordanescu !

Blue
14-02-2004, 01:20 AM
Este normal sa nu-i primeasca. Nationala nu e fraier pe care-l refuzi la inceput dar il imbratzishezi la sfarsit.

ReKo
14-02-2004, 01:21 AM
da?

sa vedem daca-i zice asta lu' Iliescu :lol: !

Blue
14-02-2004, 01:24 AM
Iar ne intoarcem la fotbalul inaintea revolutiei? Nu convine ceva stelei , vine presedintele, secretarul de partid si se rezolva.

ReKo
14-02-2004, 01:26 AM
ehe...
hai sa nu vorbim la...
...trecutul indepartat :P

pe atunci daca nu mergeai la nationala te baga Ceausescu la puscarie...
acum numai e asa....
Sandu nu e Ceausescu ... ci un kkt de om.... un corupt ! ;) :P

dj-cata
14-02-2004, 01:31 AM
dar la noi in tzara nu se mai poate cere nimic ? au cerut si ei 3 zile in ca re sa joaca niste amicale cu steaua pt ca la nationala nu faceau nimic special si toata lumea le sare in cap.....

LiviuRO
15-02-2004, 05:20 AM
da, eu zic sa le dam niste pietre in cap conducatorilor federatiei ca si-au permis sa aplice regulamentul! si el contravine dprintelor stelei? Vai nu se poate, Marea Adunare Nationala va rezolva aceasta problema.

Acum serios vorbind, piti ar trebui sa fie fericit, si-a pastrat jucatorii pe toata durata stagiului de pregatire, nu asta vroia de fapt?

Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 02:03 PM
Ba da. Dar Iordanescu ar fi prost sa renunte la jucatorii Stelei. Trebuie sa recunosti ca , in afara de Chivu, Radoi e cel mai bun fundas pe care il avem. Iar Dorinel juca la Campionatul Mondial cand Chivu si Mutu se jucau cu p*la in nisip.

ReKo
15-02-2004, 04:17 PM
fara Dorinel... o sa fie o echipa de individualitati
numai tineri.... totzi or sa vrea sa arate ceva....
insa... Dorinel ii pune la punct...si dasta s-a bagat Mutu si Chivu acu'... <_<

Blue
15-02-2004, 07:35 PM
Mutu si Chivu sunt deja afirmati ca jucatori, unul joaca la Roma altul la Chelsea asa ca nu se pune problema afirmarii .

ReKo
15-02-2004, 08:38 PM
pai Chivu e de 4 ani la nationala...
nu la el ma refeream !

dj-cata
16-02-2004, 12:51 AM
d_dogg mai tzi minte cazul rapidului cand s-a retras de pe teren ? stii ce scria in regulament ? minim 5 puncte penalizare....si ce cat a primit 1 !!!!! asa ca lasa-ma cu regulamentele.....daca acolo nu a aplicat regulamentul....de ce sa il aplice aici ? ce a facut steaua nici nu se compara cu ce a facut rapid ......

RaPiDuTz
16-02-2004, 01:52 AM
pai probabil ca sa vazut cat de mult a fost furat Rapidul in acel meci... <_<
dar sa le spui jucatorilor sa nu vina la echipa NATIONALA e ceva mult mai grav

LiviuRO
16-02-2004, 03:09 AM
rapidutz VS "aburelile stelistilor de pe forum care se sperie ca se fac de ras din cauza lui, ca saracii nu mai stiu cum sa o dea la intors" = 1-0. Bv RaPiDuTz!

dj-cata
16-02-2004, 03:16 AM
mah eu nu va inteleg....ei au cerut o amanare....nu au zis ca nu se mai duc la nationala....

cine o da la intors ? si acum spun ca au facut foarte bine...si daca nu ii ia la nationala pe stelisti si pe ghioane eu pot sa pun pariu cu orcine de aici ca nu ne calificam la mondiale

si nu o sa ii suspende pe stelisti...dar nu au facut at cu rapidul nu o sa faca nici acum....

si daca e sa te retragi de pe teren cand esti furat de arbitru at dinamo ar juca singura in campionat

LiviuRO
16-02-2004, 03:24 AM
pai daca tu crezi ca au facut bine... treaba ta! si a lui gigi, si a stelistilor. Doar voi credeti asta, deh sunteti mai speciali.

De suspendat, i-a suspendat deja. Nu fac parte din lotul Romaniei momentan. Ca probabil se va ajunge la sentimente mai bune la intoarcerea echipei in tara... asta-i altceva.

Ce-i corect e corect, Dinamo chiar a jucat de una singura in turul asta de campionat. Mi se pare ciudat ca vb voi, care, culmea, sunteti cei care au recunoscut ca au fost ajutati de arbitrii intr-un meci (finala Cupei Romaniei 1989).

dj-cata
16-02-2004, 03:28 AM
daca ma iei cu amintiri din copilarie imi aduc si eu aminte de gheta de aur pe care ati distrus-o cu blaturile voastre

chiar poti spune ca dinamo a jucat corect in ultimi 4-5 ani ? la blaturi e campioana absoluta...de la mare distanta fata de restu

LiviuRO
16-02-2004, 03:41 AM
da? demonstreaza-mi! sau demonstreaza-ne. intre banuieli si fapte reale, e o diferenta. Nu zic ca nu au existat, dar nu suntem singurii, si cu siuranta nici cei mai inveterati.

dj-cata
16-02-2004, 03:58 AM
iti mai aduci aminte campionatul ala in care dinamo si rapid bateau tot ? ( in afara de meciurile cu steaua ) parca a fost in 99....dar nu sunt sigur....ala in care steaua a ajuns in turul 3 in uefa dar era varza in camp iar dinamo si rapid casitgau meci dupa meci si anu care a venit au iesit din primu tur afara din cupele europene...... eii uite camp asta l-am considerat cel mai urat....adica cu cele mai multe blaturi de dupa 90 cu dinamo in rolul principal :)

LiviuRO
16-02-2004, 04:03 AM
pai campionatul ala l-a castigat rrapid. Dinamo a batut Benfica pe Stadio da Luz, si nu s-a calificat pt ca partida retur a fost blatuita de cativa jucatori, care ulterior au disparut urgent de la Dinamo.

Altceva? Sa-ti amintesc eu toate partidele stelei de acasa de acum 2 campionate? Cand aveati norma, 1 penalty pe meci? Sau sa vb mai recent, cu bistrita sau ceahlaul? Sau preferi povestea dinaintea meciului cu Craiova?

Blue
16-02-2004, 04:06 AM
Cata tu crezi ca fara fumurel radoi si Ghioane nu ne putem califica? Dacas fii stelist nu as vorbii despre blaturi, stie cum e aiia hotul, striga hotu?

ReKo
16-02-2004, 09:32 AM
fara Radoi si Munteanu in nici un caz !!!!

D_Dogg Posted on Feb 16 2004, 03:09 AM
* rapidutz VS "aburelile stelistilor de pe forum care se sperie ca se fac de ras din cauza lui, ca saracii nu mai stiu cum sa o dea la intors"

wepy !
bravo d_dogg !
nu stiam ca esti si tu stelist ! :D

Draqla
16-02-2004, 12:30 PM
Nu inteleg de ce se pune problema Munteanu. Nu e clar ca daca nu joaca el in mijloc se va crea un gol care nu poate fii acoperit?
Ziceti voi un mijlocas roman care poate sa il inlocuiasca pe Munti. Pai nu poate nimeni ma la varsta lui sa alerge cum a facut-o in meciul cu Danemarca.

ReKo
16-02-2004, 12:49 PM
mie mi se pare
cel mai cel mai aberant lucru
sa-l acuzi pe munteanu de ratarea calificarea

sa fi imbecil, idiot, prost ... sa zici asta
e imposibil... !!!!

Cosmin_ultrasteaua
16-02-2004, 01:29 PM
D-Dogg, eu nu as vorbi de ceahlau in locul tau. Ai si uitat? Si daca e vorba de recunoscut, Netoiu recunostea la procesul etapei ca a facut blaturi cand era la Rocar. Stii cum se zice " Cainele isi schimba blana, dar naravu ba."

LiviuRO
16-02-2004, 03:07 PM
pai Netoiu a zis de mai multe ori, inainte sa vina din nou la Dinamo, ca a facut blaturi la Rocar. ceea ce este perfect adevarat, mai ales ca la perioada respectiva, daca nu blatuiai, retrogradai.

nu l-a acuzat nimeni doar pe Munteanu de ratarea calificarii. Este vinovat, alaturi de toti ceilalti jucatori care nu au putut/stiut sa valorifice rezultatul de 2-1 de la Copenhaga. Munteanu nu a gresit neparat la corner, experienta lui internationala, turneele finale jucate, trebuiau sa-l faca lucid in momentele acelea, el trebuia sa impulsioneze echipa, sa-i tina pe astia tineri cu picioarele pe pamant.

dj-cata
17-02-2004, 12:01 AM
cum nu l-a acuzat nimeni pe munti ??? jigodia aia de victor becali...un om anti-steaua....a spus ca el are jumatate din vina.....

si ce daca a jucat la echipe de mijlocul clasamentului....la nationala a dat totul pt echipa si s-a vazut. victorash vad ca uita acum de ilie si filipescu pe care i-a luat la nationala cand erau rezerve.....

a mai zis de munti ca jumatate din selectii le are la meciurile amicale....iara daca e asa....at si hagi si popescu au tot jumatate din selectii la amicale :)

LiviuRO
17-02-2004, 03:12 AM
am spus, nu l-a acuzat nimeni doar pe Munteanu. N-am zis ca nu a dat totul pe teren pt echipa nationala, am spus doar ca vremea lui a trecut, si ca nu trebuie sa ne agatam de numele lui. Ramane de vazut daca este cel mai potrivit pentru postul de titular.

dj-cata
17-02-2004, 03:17 AM
oricum trebuie sa gasim un inlocuitor....pt ca nu o sa mai joace mult (poate chiar s-a retras acum )....si eu as vrea sa fie alexa pt ca asa radoi o sa fie lasat fundas central....adica sa faca ce stie el mai bine....dar nu cred ca iordanescu o sa faca asa

ReKo
17-02-2004, 08:33 AM
hmmm
mrrr

prostu' de giovanii becali l-a acuzat pe munteanu ! si doar pe el !
la emisiunea aia seri in serie a .... cica .... i-a replicat lu munteanu ca a zis asta ca " Nu am auzit ca l-ar fi convocat domnu' Iordanescu pe domnu' Becali la nationala" (ca se baga aiurea) si .... asta in replica i-a zis... "Mai bine daca ma convoca pe mine..., poate ma impiedicam de mingea aia la corner si mai trecea timpul"

f***** ... ce prost !!!

RaPiDuTz
17-02-2004, 02:16 PM
haha, ce frumos ia zis-o ! :)
a cam avut dreptate aici... :P

ReKo
17-02-2004, 02:58 PM
Originally posted by Totti@Feb 16 2004, 12:49 PM
mie mi se pare
cel mai cel mai aberant lucru
sa-l acuzi pe munteanu de ratarea calificarea

sa fi imbecil, idiot, prost ... sa zici asta
e imposibil... !!!!
mrrr

inca imi mentin parerea !!!!

RaPiDuTz
17-02-2004, 05:00 PM
pai da aici sunt si yo de acord cu tine...
Becali a zis ca a gresit la faza aceea Munteanu, nu la ratarea calificari pentru ca calificarea nu a stat in acea faza ;)

dj-cata
17-02-2004, 11:42 PM
mah voi nu intelegeti....victor becali a zis ca munteanu are 50% vina din ratarea calificarii....

binenteles ca nu faza aia a decis calificarea....dar vanzatorul de bilete ce sa stie ?? :)

LiviuRO
18-02-2004, 02:05 AM
pai el stie ca daca cineva face misto de el, trebuie sa-i raspunda. Cred ca asta e motivul acestei "dispute".

mns
18-02-2004, 02:13 AM
vine o p**a de om ca si becali sa-l acuze pe munteanu...pai de ce munteanu nu e si nu a fost sub contract cu becali bros. acum incerca sa-l doboare ca nu cumva sa-l depaseasca pe hagi la numarul de selectii...

LiviuRO
18-02-2004, 02:43 AM
eh, nu cred ca asta e problema. Cred ca Becali a raspuns din reflex la "acuzatia" lui Munteanu.

dj-cata
18-02-2004, 02:50 AM
sau din prostie .....

ala nu suporta sa ii vb cineva asa...mai ales un jucator care nu are contract cu el. Oare cat o sa mai dureze dominatia asta pe piata impresarilor ?

ReKo
18-02-2004, 09:37 AM
ai dreptate dj-cata
asta desi numai este impresar

tot mai boicoteaza el cu fotbalistii !
este o persoana non-grata :P !

LiviuRO
18-02-2004, 01:42 PM
pai oricum, fiind in vechea disuputa cu varu` gigi, era normal sa sara cu prima ocazie impotriva lui! Plus ca este si dinamovist, si e normal, intr-un conflict cu steaua sa fie de partea cealalta a baricadei.

Nu va luati de x, de y, si Hagi si Dan Petrescu, care sunt stelisti delclarati, si Ganea, care trebuia sa vina la steaua, au declarat ca steaua si mai ales jucatorii au gresit.

ReKo
18-02-2004, 06:00 PM
ca tot...
e un ddrum si asta spre preliminarii ...
se considera si acest amical Romania - Georgia ... on topic aici :P ! ;)
Romania - Georgia 3-0

mai multe detalii pe RoSport
www.rosport.as.ro

mns
18-02-2004, 10:19 PM
mdea, inca un mare succes al tandemului Iordanescu Sandu...mai urmeaza alte rezultate senzationale cu Cipu Si Kazakstan

LiviuRO
19-02-2004, 02:38 AM
totusi, spre deosebire de alti ani, in 2004 vine Germania la Bucuresti. Din cate stiu eu, ultima mare echipa care a venit pt un amical la Bucuresti a fost Italia, acum mai mult de 20 de ani. E ceva totusi.

dj-cata
19-02-2004, 02:40 AM
urmatoarel super putere europeana pe care o intalnim este echipa plina de vedete a belarusului....ce meci va fi ....care pe care.....:)

am jucat niste meciuri super tari pana acum...6-2 cu echipa "satelit" a braziliei....si astazi cu argentinienii europei pe care i-am supulberat cu 3-0....oare maine cu vedetele belarusului ce vom face ?

LiviuRO
19-02-2004, 02:48 AM
pai avand in vedere si luand in considerare ca titulari vor fi jucatorii de la Dinamo: Petre, Alexa, Danciulescu si Marica, cred ca ne vom descurca de minune si vom invinge cu scorul 4-1.+

dj-cata
19-02-2004, 02:54 AM
esti sigur liviu de acest scor cand nationala belarusului are in echipa pe Сергей Гуренко..aceste pele al belarusului...dar sa nu ii uitam si pe Валентин Белькевич care joaca la echipa a 5-a a lu manchester.....sau pe Андрей Островский care are 39 de selectii in lotul lu ajax b...si 2 selecti in primi 11 :)))))))

LiviuRO
19-02-2004, 02:59 AM
mah, cum rusa nu stiu... l-ai uitat pe Vasili Hamutovsky, care joaca la o echipa de retarzi: steaua bucuresti.

dj-cata
19-02-2004, 03:01 AM
nu e sigur a o sa joace hamutovski pt ca s-a accidentat azi .... oricum asta e cel mai bun portar din divizia a

LiviuRO
19-02-2004, 03:04 AM
dar e tot bielorus, si tot vedeta ca aia de mai sus... si joaca tot la o echipa penala.

dj-cata
19-02-2004, 03:09 AM
aia de sus pe care i=am scris sunt super vedete mah :) nu il stii tu pe Сергей Гуренко ? ...acum serios vb...nu e hamutovski cel mai bun portar din divizia a ?

Blue
19-02-2004, 04:02 AM
Adnan e mai bun decat Hamutovski.

ReKo
19-02-2004, 08:12 AM
mmmmda
la sah :P !

ce gol misto a dat cernat
superb !
da portarul la aia nici nu a plonjat :blink:
a fost blat domne' :P !

LiviuRO
19-02-2004, 02:40 PM
Cel mai bun portar din Divizia A este Dolha. Apoi Hamutovsky. Si Guso ar fi vazut mai bun, daca ar avea o aparare mai buna in fata.

Romania-Belarus peste 20 min (ora 15.00) in direct pe Romania 1.

ReKo
19-02-2004, 05:43 PM
am fost la meditatii :(
si n-am putut vedea meciul
imi spune si mie cineva cum a fost ?

din cate am citit
am castigat cu 2-0
Danciulescu si Daniel Niculae au dat golurile

dj-cata
20-02-2004, 04:35 AM
cum poti sa zici de dolha ca e mai bun ? eu nu l-am vazut pe dolha sa scoata atatea suturi grele.....sau sa primeasca asa de putzine goluri in camp....chiar imi aduc aminte de golurile primite de la apulum :

Blue
20-02-2004, 04:49 AM
Fiecare cu parerea lui...pt mine Adnan e peste toti din divizia A , fiind secondat de Hamutovski si Delwarte :P

ReKo
20-02-2004, 07:46 AM
Originally posted by dj-cata@Feb 20 2004, 04:35 AM
cum poti sa zici de dolha ca e mai bun ? eu nu l-am vazut pe dolha sa scoata atatea suturi grele.....sau sa primeasca asa de putzine goluri in camp....chiar imi aduc aminte de golurile primite de la apulum :
chiar la reluarile la protv
de la meciul cu Belarus
l-am vazut pe dolha cand a scos 2 mingi una dupa alta
din careu...singur singurel ! ;)

LiviuRO
20-02-2004, 11:12 AM
cata-> pai probabil ca tu il vezi pe ogararu cel mai bun fundas dreapta, pe pompiliu cel mai bun fundas stanga, pe falemi cel mai bun mijlocas la inchidere, la egalitate cu paraschiv desigur si pe piti junior cel mai promitator tanar atacant.

Eu zic ca din moment ce Dolha este al treilea portar al Romaniei (si implicit primul din Divizia A dintre romani) iar Hamutovsky e portarul Belarusului, care, cu toti titularii, au mancat bataie de la selectionata divizionara a Romaniei, ar rezulta pe o schema logica ca Dolha este peste Hamutovsky.

Hamutovsky a fost mai in forma in turul asta poate, pentru ca Dolha nu a jucat la inceput, nu s-a antrenat, pentru ca a fost in dispute cu clubul. Dar este clar ca valoarea lui Dolha este mai mare ca a lui Hamutovsky.

ReKo
20-02-2004, 11:31 AM
da...
si pletosu' ala care a plecat de la Dinamo...Delwarte...
nu cumva era si el mai bun ca Hamu' ?

am auzit ca s-a dus in rusia
la o echipa.... care a luat bataie cu 55-1 :o

LiviuRO
20-02-2004, 11:55 AM
totti-> cu gluma asta puteai sa te duci la Banc-Show sau la Ciao Darwin. Incearca totusi, cred ca ai mari sanse de reusita!

Am zis eu cumva ca Delwarte este mai bun decat verunalt portar? Sau te intrebi tu retoric?

ReKo
20-02-2004, 03:04 PM
lolz
te intrebam pe tine mah
ca vad ca faci aprecieri
doar de dragul de a face ;) !

LiviuRO
20-02-2004, 05:12 PM
pai, asa doar de dragul de a le face...

Hamutovsky este mai bun decat Delwarte, Dolha este pe Hamutovsky. Apoi, Stoican este peste Dumitru.
De asemenea, Dorinel este mai slab decat Alexa.
Dica este cel mult la acelasi nivel cu un Tames/Grigorie/Vl. Munteanu. Danciu si Clau sunt cei mai buni atacanti din Divizia A.
Marica este cel mai bun tanar atacant din Divizia A.
Fl. Petre este un jucator cum rar gasesti la o echipa din Divizia A (si nu ma refer la inaltime), nu este de mirare ca este admirat ce antrenorii adversi.
Preda (alaturi de Prunea) este singurul portar din Divizia A care a participat la un turneu final de Campionat Mondial.

Fa o lista cu ce mai vrei tu sa stii, si posteaz-o. O sa iti rsp cat de repede pot.

ReKo
20-02-2004, 08:05 PM
aha...
ok....
vreau si eu sa stiu
care e parerea ta
despre apararea celor de la Dinamo ;) !
sper ca sti care-i golaverajul dinamovistilor in turneul tocmai terminat ;) !

LiviuRO
21-02-2004, 06:26 AM
atat doar? alte nelamuriri nu mai ai? ma mir...

Apararea echipei Dinamo va fi punctul forte al echipei in retur, iar golaverajul lui Dinamo in turneul din Antalya a fost, ca intotdeauna, pozitiv.

ReKo
21-02-2004, 10:45 AM
Originally posted by D_Dogg@Feb 21 2004, 06:26 AM
atat doar? alte nelamuriri nu mai ai? ma mir...

Apararea echipei Dinamo va fi punctul forte al echipei in retur, iar golaverajul lui Dinamo in turneul din Antalya a fost, ca intotdeauna, pozitiv.
stiu ca Dinamo
a luat vreo 10-11 goluri
in turneul din Turcia.....
si tu spui ca va fi punctul forte ? doh !

LiviuRO
21-02-2004, 03:57 PM
Golaverajul a fost pozitiv, si in campionat va fi altceva. In campionat nu sunt adversari de talia celor cu care am jucat in Antalya.

La pauza, Romania - Ungaria = 1-0, gol Mihut.

Romania: Curca; Mihut (asta e chiar bun nene :)), Iencsi, M. Constatin, Stancu; Petre, Alexa, Plesan, Cristea; Marica, T. Molodovan.

(anumiti jucatori sunt subliniati pentru a ii evidentia lui dj-cata ce ii spuneam eu dupa meciul cu Belarus, referitor la titularii finalei turneului din Cipru ;))

ReKo
21-02-2004, 06:04 PM
cati dinamovisti au fost pe teren ?
2 ? eu am vazut doar 2 !
aaa...stai ca am mai vazut unu doar atunci cand a luat galben :lol: !
cica e belea omu' ... e bazat... le are cu fotbalu' ... de abea astept sa-l vad si eu :lol: :lol: :lol: !

LiviuRO
21-02-2004, 06:39 PM
Ti-am mai zis eu ca ai probleme cu tv-ul. Ca inseamna ca nu l-ai vazut nici pe ala care a dat golul doi (Danciulescu).

Sau poate ai nevoie de ochelari...?!

ReKo
21-02-2004, 06:53 PM
ma refeream la titularii din primul minut
dar tie trebuie sa stea cineva
sa-ti explice totul....doh !

Blue
21-02-2004, 09:40 PM
3-0, nu ma asteptam la scorul asta petrnu ca 1. noi jucam cu divizionarii A si 2. bozgorii vad ca au avut castiva dintre oameniilor de baza (simek,lendvai,peto,kovacs si tokoli) . E bine ca se descopera noi talente, si iata ca fotbalul Romanesc nu moare. Pacat ca nu am apucat sa vad meciul, sper sa-l dea astia mai repede pe TvrIntl , dar ce am citit Romania a jucat foarte bine, si cel mai important , placut ochiului, facand spectacol . Superb golul lui Mihut, din pacate nu am apucat sa le vad pe celelate 2 . Se vede ca Iordanescu nu e un antrenor de kkt, si dupa cum ziceam singurul care-i poate lua locul este Lucescu. Se pare ca lipsa celor 4 "vendete" de la steaua a fost benefica pt Nationala. Azi a fost o zi buna pt mine, am castigat , si nu cu oricice, ci cu bozgorii , au fost descoperiti cativa noi jucatori de clasa, si ori amjucat noi f bine ori bozgorii au ajuns rau de tot.

LiviuRO
22-02-2004, 02:46 AM
pai totti, de la tine chiar astept explicatii, foarte rar inteleg ce vrei sa zici sau care e motivul pentru care spui ceva. De asta, iti cer in general explicatii. Ca sa putem comunica.

Cred ca bozgorii sunt varza, da` varza rau, nu asa. Noi nu am jucat chiar asa bine, am inceput tare, si am terminat tare. Dar intre minutele 40 si 80, cam asa, nu am jucat mai nimic. Bine, tot ce ne iesea la mijloc, rata Daniel Niculae :).

Dupa stagiul asta de pregatire, cred ca Mihut asta ar trebui sa ramana neaparat in vederile Nationalei! A jucat excelent cu ungurii, probabil, daca se va transfera si in Bucuresti cat mai curand, va avea drumul deschis cu adevarat spre nationala.
De asemenea, Stancu imi pari singura rezerva care sa fie cat de cat la valoarea lui Rat. Plesan a jucat foarte bine in toate meciurile. Pacat ca postul lui e cam acelasi pe care joaca Pancu, si daca ramane in Romania, nu va avea prea multe sanse sa-i ia locul.
De asemenea, Marica, desi a jucar slabut cu Ungaria, mi se pare de asemenea un jucator de echipa nationala. Merita sa fie luat in considerare si pe viitor.
Daca ne gandim ca la ora actuala, singurii atacanti pe care ne putem biui sunt Mutu, Bratu, Ganea si Marius Niculae (il amintesc in speranta ca totusi va reveni cat de curand in circuitul Nationalei), eu cred ca un Danciulescu ar fi prima optiune din Divizia A. De asemenea, nu trebuie uitat Raducanu (cred eu).
Iar Rada chiar pare o solutie viabila pe postul de fundas central, ca si Ghionea de altfel.

Concluzia: E bine ca avem o multime de jucatori foarte foarte promitatori, poate nu sunt toti de valorea lui Chivu, Mutu, Pancu sau Lobont, dar totusi, nici mediocrii nu sunt!. Acum, e de datoria antrenorului sa-i puna in valoare si a jucatorilor sa se tina de treaba.

Centru
22-02-2004, 01:27 PM
Revenind nitelus la topic:

- Finlanda ne ia un punct, sa speram ca ia si cehilor si olandezilor ceva pcte
- Cehii nu se califica (job-ul lor e sa se califice la europene, la camp. mondial nu s-au mai calificat din 90 :rolleyes: )
- nu inteleg de ce toata lumea e asa de optimista ca o sa-i batem pe olandezi, cred ca sunt mai tari ca noi (ne iau cel putin 4 pcte din 6 posibile)..
- nimeni n-o sa se incurce cu alde armenia

concluzie: romania-cehia meciurile decisive. cu doua egaluri tremuram pana la sfarsit, cu o victorie ajungem in baraj :angry: (noi romanii nu prea ne descurcam la astea), cu o infrangere si un egal bye bye.

Poate sunt cam sceptic, dar trebuia sa 'creasca' echipa noastra nationala odata. Si atunci poate-i batem si pe olandezi.

Blue
22-02-2004, 02:54 PM
Olandezii nu sunt de neinvin, sunt buni dar nu au constitenta , cateodata joaca bine cateodata joaca foarte prost, sper sa-i prindem intr-o zi prosta, dar daca vom cu juca cu mandrie si sacrificiu batem si la Praga si la Amsterdam.

ReKo
22-02-2004, 04:03 PM
Originally posted by blue boy@Feb 21 2004, 09:40 PM
3-0, nu ma asteptam la scorul asta petrnu ca 1. noi jucam cu divizionarii A si 2. bozgorii vad ca au avut castiva dintre oameniilor de baza (simek,lendvai,peto,kovacs si tokoli) . E bine ca se descopera noi talente, si iata ca fotbalul Romanesc nu moare. Pacat ca nu am apucat sa vad meciul, sper sa-l dea astia mai repede pe TvrIntl , dar ce am citit Romania a jucat foarte bine, si cel mai important , placut ochiului, facand spectacol . Superb golul lui Mihut, din pacate nu am apucat sa le vad pe celelate 2 . Se vede ca Iordanescu nu e un antrenor de kkt, si dupa cum ziceam singurul care-i poate lua locul este Lucescu. Se pare ca lipsa celor 4 "vendete" de la steaua a fost benefica pt Nationala. Azi a fost o zi buna pt mine, am castigat , si nu cu oricice, ci cu bozgorii , au fost descoperiti cativa noi jucatori de clasa, si ori amjucat noi f bine ori bozgorii au ajuns rau de tot.
hheheheehe !
ma bucur extrem de mult
ca zici ca iordanescu e un antrenor bun ... si ce mai zici tu de el...
ai vazut ce declaratie a dat azi ?
"As fi dorit sa dispun si de cei mai buni fotbalisti din tara, cei de la Steaua"
daca e al doilea antrenor dupa lucescu cum zici tu... inseamna ca are dreptate :lol:

Se pare ca lipsa celor 4 "vendete" de la steaua a fost benefica

PENIBIL !
a fost benefica pe dracu !
se pare ca ne-am uitat la alt meci !
sa fim seriosi...tu habar ai cate faze de gol au avut aia ?

Referitor la Mihut...cred ca el este ca si transferat la un club din bucuresti
extraordinar golul dat de el
nu pot sa nu remarc si pasa data de petre ;)
frumoasa actiunea !

Blue
22-02-2004, 05:19 PM
Daca il apreciez ca antrenor nu trebuie sa fiu deacord cu tot ce zice. Era normal sa aiba si bozgorii faze de gol doar au jucat simek,lendvai,peto,kovacs si tokoli , si astia sunt numai de cei care imi aduc eu aminte, mai lipsea liztesz si gabor kiraly si aveau nationala completa. Probabil tu te-ai uitat la un alt meci. Chiar numai Mihut s-a remarcat ?

ReKo
22-02-2004, 05:37 PM
looooool !
acum tu imi zici mie ca m-am uitat la alt meci ? :lol:
tu chiar numai ai ce sa zici... :P !
lasa golurile alea din ultimele minute...frumoase da... eu vorbeam doar de mihut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

au avut faze de gol ca a gafat apararea
nu ca au avut pe mai stiu eu cine in atac !

Blue
22-02-2004, 05:54 PM
Sioncer nu mai ma ce sa-ti zic. Orice ti-as spune , oricat ti-as explica , tu tot iti pastrezi mentalitatea aia "ce sa mai, l-am facut praf"

ReKo
22-02-2004, 06:13 PM
Originally posted by blue boy@Feb 22 2004, 05:54 PM
Sioncer nu mai ma ce sa-ti zic. Orice ti-as spune , oricat ti-as explica , tu tot iti pastrezi mentalitatea aia "ce sa mai, l-am facut praf"
looooool
:lol: :lol: :lol:
hai ca esti chiar amuzant
asta de unde ai mai scoso ? blue_boy ... daca ai ceva de zis... tell me... nu mai ocoli asa :P ! :lol:

apropo ... referitor la topic
cu cine o sa avem urmatorul amical ? :unsure:

Blue
22-02-2004, 07:05 PM
Nu are rost sa-ti zic nimic, pentru ca eu stau si scriu randuri , judec cand scriu , si tu vii cu o poeziora gen:

ala bala
portocal
ce-are ana
n-a mama

Urmatorul amical nu cred ca a fost planificat inca.

Sirius
22-02-2004, 11:04 PM
Excelent golu' lu Mihut desi a fost la nimereala (a recunoscut ca a inchis ochii si a tras).
Daca a ramas asa urmeaza parca sa jucam cu Germania. Ar fi frumos, dar parca vad ca nu se mai disputa...

dj-cata
23-02-2004, 12:09 AM
foarte frumos golul lu mihut dar cred ca asa gol nu mai da in toata cariera lui..a fost un simplu noroc.....

din turneul asta de pregatire nu prea cred ca am castigat asa de multi jucatori pt ca sunt sigur ca nici unu din ashtia de aici nu o sa fie titular in primul meci oficiial....exceptia poate fi iencsi...

in turneul asta am vazut fitzele lu cristea care s-a dus ca si un copil mic la giovani sa il parasca pe iordi ca nu il baga.....am vazut ca niculaie a revenit la forma care l-a consacrat.....a ratat din toate pozitile....am vazut un alexa foarte slab (asteptam altceva de la el)

jucatori care mi-au placut au fost stancu, caramarin mihut si plesan....dar nici unu nu a jucat foarte bine ...adica asa de bine incat sa zici ca are loc in primul 11 :)

Blue
23-02-2004, 12:14 AM
Scopul acestui turneu nu era sa descopere vedete pt Nationala, ci sa testeze multi tineri, posibili titulari in 2-3 ani, scop atins pe deplin.

dj-cata
23-02-2004, 12:19 AM
eu nu cred ca asta a zis iordi cand a plecat din romania....eu tzin minte ca el a zis ca vrrea sa caute 2-3 jucatori care sa intru ACUM in lot...si daca e posibil sa gaseasca unul care poate ajunge titular.....

eu nu vad nici un jucator din ashtia care ar putea sa intre in primi 16 (exceptia iencsi)

LiviuRO
23-02-2004, 02:32 AM
lol, Sirius, te rog eu mult sa-mi spui ceva. Tu cand vezi ce scrie Totti, chiar asa, nu observi nimic? Sau nu-i citesti posturile? Care e secretul tau? Cum poti sa fii impasibil? Sau titlul de moderator iti inabuse cuvintele?

Urmatorul amical este cu Scotia, nu stiu data exacta, dar in aprilie.

Personal, cred ca in lotul care va fi convocat de acum inainte pentru partidele oficiale (inclusiv amicale care conteaza la palmares), vor face parte Plesan, Rada si Marica, in afara de Iencsi. Si imediat in stand by se vor afla Tamas, Ghionea, Petre, Mihut si Stancu.

Toti astia au jucat destul de bine. Ar mai fi si atacantii Niculae si Danciu, dar cred ca pe postul lor sunt altii inainte, mai valorosi.

dj-cata
23-02-2004, 02:44 AM
vad ca ai terminat cu alexa si incepi cu marica.....ce a facut marica pt nationala ? sau altceva...ce a facut marica la dinamo ca sa joace la nationala ????

LiviuRO
23-02-2004, 03:09 AM
Din moment ce Marica e in vizorul lui Inter, nu cred ca se pune in discutie valoarea lui individuala. Marica nu a apucat sa faca nimic pentru nationala mare, are doar 18 ani. Si este cel mai bun tanar atacant din Divizia A. Are viteza, forta, tehnica, sut (se uita mereu la poarta cand trage,m-am uitat atent). Are mai multe goluri marcate in Divizia A decat un Daniel Niculae sau Oprita spre ex. A marcat in Cupa UEFA. Eu zic ca este viitorul atacant al nationalei.

dj-cata
23-02-2004, 03:11 AM
toate sunt doar presupuneri ....nu stii sigur pt ca transferul la inter a ramas doar un zvon....daca era asa de bun il lau inter ca doar nu se uita la 1-2 mil cat dadea pe el :)

poate o sa fie bun ..dar pe VIITOR....deocamdata nu a demonstrat nimic....mai ales cand in tur era rezerva la dinamo

LiviuRO
23-02-2004, 03:14 AM
era vorba de 4 milioane, atat cerea Dinamo. Interul a oferit doar 2 atunci. La Dinamo nu a fost titular pentru ca exista un Danciu, Claudiu, si era si Zicu. Era cam greu sa prinda echipa asa tanar, si cu asa concurenta.

dj-cata
23-02-2004, 03:30 AM
daca imi aduc bine aminte niculaie era in aceeasi situatie...si a reusit la 18 ani sa ii scoata din echipe pe titulari de at (nu stiu daca nu erau vladoiu , mihalcea ....)

ReKo
23-02-2004, 12:14 PM
lol, Sirius, te rog eu mult sa-mi spui ceva. Tu cand vezi ce scrie Totti, chiar asa, nu observi nimic? Sau nu-i citesti posturile? Care e secretul tau? Cum poti sa fii impasibil? Sau titlul de moderator iti inabuse cuvintele?

bah tu chiar suferi !!! Doamne... !

referitor la mihut....
cred ca ar fi bine ca Gigi Becali sa faca o oferta pentru el ... din moment ce Mirel Radoi a revenit pe postul care l-a consacrat fundas central iar pe partea dreapta cel mai probabil va fi Fl. Dumitru care are dese urcari in atac... ar face bine sa-l ia... ca e bun... si ca sa nu deviez de la topic :P ... daca vine la Steaua capata alta mentalitate si apoi ii poate inlocui pe cei doi fundasi dreapta ai nationalei... Contra & Stoican la nevoie ! :)

LiviuRO
23-02-2004, 03:47 PM
totti, cuvintele alea nu iti erau adresate.
(sufar intr-adevar, cand vad ca cineva scrie prostii care pe mine unul ma deranjeaza)

cata-> Niculae era favoritul lui Dinu, care l-a dat afara pe Vladoiu, ca sa-i faca loc in echipa. Asa cum a incercat si Ando acum cu Niculescu. Dar cum Clau a inceput sa marcheze constant, si sa joace din ce in ce mai bine de la un meci la altul, fiind si iubit de suporteri, nu s-a putut.
Cred ca merita mentionat aspectul ca Inter l-a remarcat, desi era doar rezerva la Dinamo, ceea ce nu se poate spune despre "titularii" altor echipe din A.

Blue
23-02-2004, 11:03 PM
Intadevar va fii benefica mutarea lui la steaua , aici el va invata adevaratul fotbal si isi va scimba mentalitatea de hocheist cu cea de fotbalist , lucru posibil numai la Zeita Diviziei A fc aka steaua

dj-cata
24-02-2004, 01:03 AM
liviu - si vladoiu nu dadea goluri la dinamo ?....si ai uitat cu niculescu prin et 2 dadea cu stangu in dreptu ....si cum scapa singur cu portaru si dadea in tribune ? :) . Si ce daca la remarcat pe marica ....rezerva de 4 mil a lu dinamo.....inter se uita la multi jucatori...si daca sunt buni ii ia pe loc. marica nu o sa fie titular nici in retur...crezi ca dinamo e mai tare decat inter ?

blue boy - poate esti nervos ca ti-au plecat jucatori....dar nu te descarca pe steaua.....rapid ti-a luat jucatori....adica giovvani & popescu....

LiviuRO
24-02-2004, 02:26 AM
cata->unde din ce am zis eu reiese ca Dinamo e mai tare decat inter? nu cred. Vladoiu dadea goluri, dar nu era pe placul lui Dinu, ce sa-i faci. Marica este la fel de valoros ca si M. Niculae, ii mai trebuie ceva experienta, iar Niculescu nu mai jucase fotbal de un an, dar acum a reintrat in forma.

Blue
24-02-2004, 04:18 AM
Stai cata linistit ca nu imi vars furia pe steaua , doar ii raspundema lui totti la mici aberatii ale acestuia. Norocul meu este ca de vreo 3 ani incoace sunt indiferent cam la tot ce se intampla in jurul meu , nu ma intereseaza de malnutritie, razboi, poluare globala sau terorism , norocul meu, daca nu as avea aceasta indiferenta cred as fii daramat un perete din casa (sunt de carton) in cursul saptamanii trecute si actuale.

ReKo
24-02-2004, 07:46 AM
lool !
Vladoiu... cel mai bine a jucat dupa parerea mea la Steaua
acolo a fost apogeul carierei... !
a marcat foarte multe goluri si pot spune ca datorita lui a luat steaua campionatul !!! ;)
la fc arges cred ca a jucat asa de sfarsit...de placere :P !

credetzi ca daca mai juca...si o facea bine in campionat cu multe goluri ... mai putea fi chemat pentru preliminarii ? ;)

LiviuRO
24-02-2004, 04:42 PM
da,la echipa de old-boys a Nationalei poate. Dupa meciul cu Elvetia de la WC 94 nu cred ca ar mai avut vreo sansa sa fie convocat.

dj-cata
25-02-2004, 11:57 PM
vladoiu nu cred ca a fost niciodata jucator de nationala...sau poate a nimerit in perioada cea mai buna a lu raducioiu...oricum el era un jucator bun pt divizia a.

a avut si el o sansa la mondiale si a jucat 3 min :)

DarkComy
26-02-2004, 02:22 PM
noi deja am umplut 16 pagini si Romania inca nu a inceput preliminariile ( ma refer la meciurile din grupa ) :mishto: :mishto: