View Full Version : Probleme la instal
Al3x3i
16-10-2006, 01:14 AM
Am si eu o problema ... Nu da drumu la instal nu stiu ce drak are .. bag cd-key si imi da aia cu license agreement dau yes si imi da un mesaj Installation cannot continue because the game requires Directx 9.0c or higher to be installed on your system. Am directorx-ul instalat calculatorul meu corespunde cu cerintele celor de la ea nu stiu care e problema .... Jocul a mai fost instalat . Care ma ajuta si pe mine?? :injur:
ca sa mearga trebuie sa faci asta: deschide cu notepad fisierul \AutoRun\autorun.cfg si schimba DirectXVersion=9.0c in DirectXVersion=0 (vezi inainte sa-i scoti atributul "read-only")
Al3x3i
16-10-2006, 10:54 AM
:sanshine2: Tot nu merge:((
little_foot
16-10-2006, 11:11 AM
Habar nu am . Instaleaza si tu tot pe calculator inca o data si apoi incearca cum ti s-a spus. Daca nu...scoti 2 milioane si iti cumperi jocul original. ;)
Tele`Santana
16-10-2006, 12:21 PM
Installation cannot continue because the game requires Directx 9.0c or higher to be installed on your system
Spune destul de clar ca vrea Directx 9.0c
Solutii
1 Fa rost de Directx 9.0c se gaseste foarte usor :)
2 In cazul in care nu reusesti cu punctul 1 intra in kitul de instalare vei gasi un folder DirectX intri in el apesi dxsetup si sunt sanse sa mearga cel putin asa am facut la 2006 unui prieten care nu avea nici net nici Directx 9.0c
Undeath
16-10-2006, 01:06 PM
e chiar asa de greu sa intrii pe DVD si sa gasesti acolo direct x ? <_<
Problema apare la unii si daca au instalat Direct x 9.0c
Ghost
16-10-2006, 01:51 PM
Originally posted by Al3x3i@Oct 16 2006, 02:14 AM
Am si eu o problema ... Nu da drumu la instal nu stiu ce drak are .. bag cd-key si imi da aia cu license agreement dau yes si imi da un mesaj Installation cannot continue because the game requires Directx 9.0c or higher to be installed on your system. Am directorx-ul instalat calculatorul meu corespunde cu cerintele celor de la ea nu stiu care e problema .... Jocul a mai fost instalat . Care ma ajuta si pe mine?? :injur:
96332
In cazul cand la instalare va da o eroare cum ca nu aveti ultimul--- Directx ---instalat(desi il aveti) modificati in Autorun compatibilitatea in asa fel incat sa fie compatibil cu windows 2000 ---> click dr pe Autorun >Propertie>Compatibility>si bifati casuta "run in compatibility with Windows 2000." click apply>ok
fa ce scrie aici.. si merge sigur .. aceasta problema a fost si la mine 8)
Al3x3i
16-10-2006, 05:07 PM
Mersi gata merge:D:X
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.