PDA

View Full Version : Shout Box

Pages : [1] 2

LiviuRO
05-12-2003, 03:12 AM
Am observat ca in multe thread-uri apar dispute personale. Eu zic sa le mutam aici, ca sa nu se umple toate topicurile de mesaje anapoda! Va enerveaza cineva, avertizati-l aici! Bineinteles, functioneaza si aici "regulile de bune maniere" ale forumului. :P

RaPiDuTz
05-12-2003, 03:48 AM
Hai mah ... care vrea scandal ? :D :P
Mesaje anapoda ??? jmffkjsfks

Chiar nu ar fi rau un real shout box pe site dar probabil iar ar incepe uni sa injure si bla bla :angry:

mns
05-12-2003, 11:26 AM
pe mine ma deranjeaza foarte mult Neo, dar pacat ca nu va mai putea sa ne viziteze pentru o buna bucata de timp :o

LiviuRO
05-12-2003, 06:12 PM
N-am vrut sa dau reply acolo la "important" pt. ca mi s-a parut "out of my league" dar eu zic ca ar fi frumos sa-i dai ban doar o sapt., cand se intoarce, facem un pic de caterinca de el. Iar ii dai ban. iar intra, iar caterinca!
Adevaru ca e nesanatos, idiot asa... Eu cand am venit aici, toti va luati de el, aveam impresia ca sunteti clovni. Pe urma am vazut care e treaba cu el.
Adevaru ca pt. ce a zis de tine mns, ar merita sters contu', da pe mine unu ma amuza si e o sursa constanta de mishto-uri.

RaPiDuTz
05-12-2003, 08:11 PM
Pai da mah,pe tine te amuza (si pe mine cateodata) dar sare si calu de multe ori
Plus ca nu zice niciodata ceva interesant , spune numai prosti :angry:

mns
05-12-2003, 09:49 PM
Tocmai am observat ca el a postat 96% din mesaje de pe acelasi ip, asa ca ii voi da un ban pe ib si nu va mai putea sa intre pe forum orice ar fi, pe mine nu ma mai amuza deloc, sa stea dracului la el pe konect si sa ne lase pe noi in pace

Scouville
05-12-2003, 11:56 PM
da chiar ce a facut mucosu de data asta? :lol:
si mai demult luasem ban o zi :( ca ma provocase ala si ma rog m-am descarcat ceva mai mult <_<
apropo inainte de a se inscrie membrii noi sa indroduceti un test psihologic si unu de maturitate sa vedem si noi ce paserele zboara in capu unora :saliveaza:

LiviuRO
06-12-2003, 06:45 AM
Scouville-> lolz. Fa ma si tu topicu ala de care ziceai acum vreo 2 zile!

Rapidutz-> Daca ar fi sa ne luam dupa "nr. de prostii debitate" ar trebui sa ia ban 80% din membrii forumului. Ca zice prostii-treaba lui. Important e cum le zice.

mns-> deci i-ai dat ban pe IP?

mns
06-12-2003, 12:37 PM
dada, suspend la cont ca sa nu intre de altundeva si ban pe ip ca sa nu mai isi poata face alt cont :P

LiviuRO
07-12-2003, 02:52 AM
Originally posted by mns@Dec 5 2003, 10:49 PM
sa stea dracului la el...
Rapidutz, Totti, dati-i ban lu asta (cine o mai fi si el?!) ca a injurat!
:lol: :lol: :lol:

Referitor la cine ma enerveaza pe mine...
Acum o vreme ma enervau SMB si Bin, da' nu ne mai onoreaza cu prezenta.

Si blue boy, ca e suporter "infocat", "extremist", al unei echipe "oarecum" rivale, dar acum am inteles ca, de fapt, si eu ma comport, probabil, la fel in ochii multora dintre voi... asa ca "boala mea" au ramas aia care posteaza doar de dragul de a spune 2 cuvinte, fara sens (sau, poate, in prostia mea, nu gasesc eu sensul sau mesajul...), si pt. a vedea cum le creste nr. de posturi cu 1, si inca 1, si inca 1... :sanshine2:

Scouville
07-12-2003, 11:50 AM
Daia am zis eu lu mns sa scoata chestia aia cu mebrii grup si vedete si alte vrajel isa aem si noi parte de discutii inteligente nu doar posturi cu cate un smile
cica nu se paote asta e ...

mns
07-12-2003, 12:09 PM
nu se poate scoate...si oricum nu are rost

ReKo
07-12-2003, 01:38 PM
mdaa..... facetzi atatea aluzii.............. ! <_<

incercatzi si voi sa fitzi mai autocritici ... si inainte sa criticati pe cineva mai bine v-ati gandi ce facetzi voi ! ( SI ASTA E O ALUZIE ) :angry:

LiviuRO
07-12-2003, 04:51 PM
Bazzzzaie vreo musca pe langa tine? Sau la ce se refera "aluzia" ta?

ReKo
07-12-2003, 06:55 PM
mda....
o sa fac tot ce pot sa aduc mai multzi utilizatori ; ar trebuii mai multzi utilizatori pe forumul asta pentru ca eu uunul deja m-am saturat de anumiti utilizatori........
acum ii stiu pe totzi fiecare in parte........ care cum si ce gandeste.......... numai unul pe care il credeam mai de treaba s-a schimbat......... :unsure:
si problema e ca la unii a intervenit si o problema de invidie ... si ... ar face orice sa il puna prost pe ....... cellalt

ALOOOO....... TREZITIVA FRATILOR....... E UN FORUM... SCHIMB DE PARERI NU ALTCEVA....... DACA NU VA CONVINE CEVA ............. simplu........... SHUT UP !!!

<_<

Scouville
07-12-2003, 08:18 PM
mda ai dreptate dar vezi tu sunt caractere diferite .... sangele fiebinte .. olteni , moldoveni bucuresteni ardeleni .... deh ce sa-i faci eu nu am facut aluzie la faza cu posturile aiurea de cat de neo care mai demult posta doar smiluri si nimic altceva .... aproo sa intrati mia mult pe #fifaromania :cooool:

ReKo
09-01-2004, 01:50 PM
Din moment ce mns a inchis topik-ul cu "Drumul spre euro 2004" ... o sa raspund aici la toate banalitatzile de acolo.... si la totzi...... !!!!!!

cred ca e destul de clar cui ii este adresat mesajul

in caz ca n-ai observat (cu sigurantza nu) era o intrebare ironica

mns incearca sa aduca inapoi pe "old-boys"-sii forumului inapoi, dar vad ca tu ii alungi. daca sub nik-u tau scrie moderator asta nu inseamna ca tre s ate dai "gica-durul" pe fifaromania. plus nca ai incalcat regulamentul care zice ca orice membru fifaromania trebuie sa respecte pe ceilalti mebri,nu sa-si bata joc de alti membri sau sa le de-a ordine.

fa-ma te rog sa cred ca erai bulversat sau beat cand ai scris asta... altfel esti DUS rau de tot.... si aveam o impresie BUNA despre tine...

CUM PISICI I-AM ALUNGAT BAAAAAAAH EU ......... UITATE BAH CHIORULE INCA O DATA LA MESAJELE MELE.... EU VORBEAM DESPRE NATIONALA ROMANIEI SI S-A BAGAT CA....... ca tine defapt !!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

IN PLUS CE I-AM ZIS EU ?????

SI ESTI CHIOR DE-A BINELEA CA SCRIE "MODERATORI" :P
M-am dat eu smecher ma pe aici.... ? (a treia oara cand esti chior)

Nu-mi fac treaba de moderator ?
-Am fost aici cand NEO a injurat...... si i-a facut pe membrii fifaromania in toate felurile....
-Am fost aici cand D_Dogg a adus injurii la adresa lui dj_cata.... cauza nu se stie poate a avut el ceva de impartit cu el.... !
-Am deletat toate post-urile/topik-urile aiurea dupa tot forumu-l asta si am mutat topik-uri care nu-si aveau rostul !!!!!!

nu sa-si bata joc de alti membri sau sa le de-a ordine.

cu asta ai fost chiar mortal si chior chior sau ... numai zik ca sti si tu adevarul !!!!!
UITATE DE 100 DE ORI PESTE post-urile mele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu de la inceput am spus
By Totti:n plus fiecare cu parerea lui !*
nu mai mai acuza daca nu sti nik....
nu te mai baga tu ca mare prieten ce esti ...... sa sari in "ajutor" (cica) parca ce i-am zis sau ........ ! Doamne.... !!!!!!!!!!!!!!!!!

pentru mine din momentul asta esti un NIMIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ceea ce nu ai fost pana acum dar ...... ! REAL FACE........ ! :nashpa:

Poate o sa spui si tu ca ti-am adus injurii si o sa zici ca pleci si tu.... poate asa vi se indeplineste visul sa ma scooata mns de la moderatori....... !
atata invidie n-am mai vazut in viatza mea.... pana sa fiu moderator toata lumea era intelegatoare si .... acuma ..... parca a innebunit lumea dupa forumu' asta .... (doar catziva :P ! )

Byebye ! ;)

RaPiDuTz
09-01-2004, 05:48 PM
Hoooo, brrrr :o
Cred ca aveai ceva nervi Totti de ai pus atatea semne de exlamare :P
Cel mai bine ar fi sa va intalniti undeva pe mirc sa puneti la pct astfel de probleme
pt ca nu isi au locul pe forum aici... (parerea mea) ;)

mns
09-01-2004, 10:11 PM
i aint gonna take shit like this no more... <_<

LiviuRO
10-01-2004, 04:19 AM
totti-> mesaju ala de pagina 1 pe care mi l-ai adresat mie(acum am apucat sa-l citesc)... ma prefac ca nu l-am citit. E treaba ta ce parere ai despre mine, nu are rost sa redeschidem un subiect "inchis". Nu ma deranjeaza ce ai zis, dar imi pare rau ca asta e impresia pe care ti-am lasat-o.

Cat despre ce ai scris acolo cu Scouville cu alea... treaba voastra! Parerea mea cred ca o cunoasteti

mns-> se recomanda 2 tablete distonocalm si un ALT+F4 revigorant!

ReKo
10-01-2004, 12:07 PM
a?
ce am zis eu despre tine???

yo n-am zis nik ... ! :unsure:

mns
11-01-2004, 12:55 AM
ai cam zis, sau nu stiu despre cine vorbeai...abia astept sa inceapa campionatul sa ne certam iar ca prostii, dinamo-craiova, steaua-rapid, dinamo-steaua etc :P

LiviuRO
11-01-2004, 03:45 AM
eu ma jur ca nu mai zic nimic nimanui! Pe cuvant, doar daca sunt provocat! Tineti minte postu asta :)

mns, singura cearta care ar merita sa fie in paginile acestui forum este Dinamo vs steaua. In rest... nada :P

RaPiDuTz
11-01-2004, 04:03 AM
Da , asta asha e...pentru ca Rapid nu se discuta, Rapid se iubeste ! 8)

LiviuRO
11-01-2004, 04:34 AM
In conformitate cu ce am scris mai sus: no comment. :P
(dar fie vorba intre noi - HA HA HA! good joke)

Blue
12-01-2004, 11:24 PM
ca o echipa sa fie in conflict cu Universitatea, ea trebuie sa fie demna de acesta onoare. si singura echipa din top care este demna este Rapid , iar cum de mic mi-a placut echipa de sub podul Grant...

inchei cu un mic pasaj din "Biblia Olteanului"

mergeam pe strada si mam intalnit cu cei de la
"Boys" cei fara de coys ,care sa-si satisfaca femeiile cumpara sex-toys ,
1000 la numar fiind ei, majoritatea fiind kokalari si mishei,
si ca sa le arat ca-s mai tare ca ei m-am luat de acesti "catei",
carora le e frica de paralei ca si de zei,
mam dus la unu Elias Bucurică , i-am tras un sut in coaie(pe care nu le are) si-am rupt-o la fuga-n jos pe strada cea lunga, cu nume de erou,
fugind dupa mine ,intreaga galerie, la numar o mie,

si fugind asa ii vad in fata mea pe cei de la ultras ghencea,
Jean Pavel ma intreaba "ba esti stelist?si de ce vin cateii dupa tine cu atata graba?"
si asa a inceput o bataie intre cele 2galerii , stelistii find la numar 5000.
boys fugind de frica. din pink pussys facand upgrade la red.

aproape intelectual Jean Pavel ma-n treba daca-s stelist,
de ce am tricou de Craiovist.
si ca sa i-au bataie le-am spus o simpla ghicitoare:
"copilul tatalui tau nu e fratele tau, atunci cine e ?"
si le-am lasat un numar de telefon ,cand or avea raspunsu sa ma sune.
si am plecat. un taxi am luatinspre cartierul meu Ostroveni,
sperand ca voi fii putin mai important printre olteni.
sperand sa fiu un erou al Baniei , sau macar.......un anti-erou al prostiei.

verset 1, Alex Cristi Vladutu.

LiviuRO
13-01-2004, 03:30 PM
Trecand peste greselile de ortografie, omniprezente in Oltenia observ, trebuie sa recunosc ca totusi o parte e adevarata. BOYS sunt chiar mai puitni de 1000. N-au nici o legatura cu Eliass dar... trecem peste...

Nu ne-ai spus concluzia: esti erou in Oltenia? sau ma rog alex crist ala, e erou?

RaPiDuTz
13-01-2004, 08:08 PM
hehe,D_Dogg,mai tot din ce a zis blue boy este adevarat... :P

Blue
13-01-2004, 11:08 PM
eu sunt alex cristi vladutu omule. concluzia care trebuie trasa este urmatoarea: o echipa la care inca bate vintul Stalingradului nu va fii niciodatacea mai iubita echipa din tara fie daca a castigat cupa campionilor sau a ajuns in sferturile cupei campionilor. o galerie care isi sustine echipa numai la bine nu poate fii cea mai frumoasa galerie din tara . o echipa care a castigat 16 sau 19 titluri din care 70% au fost castigate prin voia PCR-uuli sau blaturi , nu se poate considera o echipa cu traditie.

LiviuRO
14-01-2004, 01:01 AM
inteleg ca plictiseala bate rau de tot prin tastatura ta... muta la galerii daca vrei sa discutam despre ce greseli ai facut in ultmu post. Cine are 19 titluri? Ce sferturi, cand a fost semifinala? Cine vorbea de cea mai frumoasa galerie?

Si nu uita concluzia... esti erou sau nu?

Blue
14-01-2004, 01:50 AM
acuma p**a mea...stiu plamaresul echipei mele , nu al lu dinamo sau steaua . ma rog cea mai puternica galerie

LiviuRO
14-01-2004, 06:16 PM
Lasa vrajeala, daca e sa o luam asa nici nu stiai ca a jucat Mutu la Inter... Cum draq???

Blue
14-01-2004, 10:54 PM
acuma mai uita omul. tu nu ai facut niciodata gafe?

LiviuRO
15-01-2004, 02:45 AM
Asta nu e gafa... asta e... nu conteaza :P

RaPiDuTz
15-01-2004, 01:54 PM
Probabil din cauza ca Mutu a jucat la Dinamo si nu l-a interesat pe blue boy in aceea perioada acest jucator... :unsure: :P

dj-cata
15-01-2004, 11:40 PM
Mai uitati-va pe sondaje .....Steaua are 40%....craiova 5% si dinamo 16%...........e cea mai iubita echipa din tzara.
Mai luati si arhiva si vedeti cine are cele mai multe titluri din Romania.....iar Craiova e pe locu 4.....
Steaua a realizat cea mai mare performanta a fotbalului romanesc dupa care urmeaza dinamo ..... asa ca putzin respect :)

Blue
16-01-2004, 02:13 AM
o sa fac pe draq-n patru sa prind un contract ca sa cumpar si eu un sondaj de asta . si ca si cei care au facut acest sondaj pun ce cifre vreo eu. cum sa aiba Stiinta 5%???? toata Oltenia e cu Universitatea , si cum zice frumos imn scis de Tudor Gheorghe , imnuri de care "uibita" steaua cam duce lipsa.

Duce vantul din Craiova,
O iubire alb-albastra
Spre Ardeal si spre Moldova.
O iubire alb-albastra
Spre Ardeal si spre Moldova.

altadata cand se bun baietii dib bwucale de "facut" sondaje sa le faca cu mai mult cap . mamacar sa respecte zicala ," daca ar cadea dinamo in B s-ar dubla nr. stelistiilor"

LiviuRO
16-01-2004, 06:25 PM
Aici cam are dreptate blue boy, craiova nu poate sa aibe doar 5%. Sa stiti ca sondajul a fost efectuat pe doar 1000 de persoane. Nu mi se pare elocvent. Din 22 milioane 1000 inseamna cat? 0,0045% cam putin. plus ca ei au suporteri din prvoncie mai mult si 500 de intervievati au fost din Buc.

ReKo
16-01-2004, 10:01 PM
Sondajul a fost realizat ?n perioada 24 noiembrie-11 decembrie 2003, pe un esantion de 1025 persoane, reprezentativ la nivelul tarii pentru populatia neinstitutionalizata ?n v?rsta de 15 ani si peste, cu o eroare tolerata de ?3,1%. Interviurile au fost realizate la domiciliul respondentilor.

Blue
16-01-2004, 10:50 PM
asta ar insemna 8.1 % cea ce tot este foarte foarte putin. si sa aiba steaua 40%? e un numar mult prea mare . un sondaj ca asta l-ar credea credibil numai unu care sa saturat sa vada meciuri de tenis de masa sau table si sa facut peste noapte ultras. nu suntem albania ca sa avem doar o echipa importanta gen dinamo tirana si restul sa fie echipe care joaca la sate sau comune.

dj-cata
16-01-2004, 11:05 PM
Nu uita ca acest sondaj e facut de cea mai importanta institutie ( sau cum se numeste :) ) din acest domeniu.....si chiar daca Steaua nu are 40% tot e cea mai iubita echipa si din Bucuresti si tara. Craiova e cea mai iubita echipa din Oltenia....atat

Blue
16-01-2004, 11:24 PM
steaua nu este cea mai iubita echipa din tara. daca nu e Universitatea atunci as inclina inspre dinamo . cate grupari ultras aveti voi in afara bucurestiului , huh? un mic exemplu la meciul de la Pitesti, steaua cu Universitatea . la Pitesti i-a aminte ca Fc Arges si Stiinta sunt rivale , la fel si galeriile lor. cati ati fost voi , si cati am fost noi? toata galeria voastra a venit numai dinbucale, a noastra dintoata tara , nu numai din Oltenia . si afirmatia ta "Craiova e cea mai iubita echipa din Oltenia....atat" in priuml rand Craiova este un oras , Universitatea e echipa si in al 2lea rand ce ai zis tu ....e ca si cum as zice steaua e cea mai iubita echipa de pe bd. ghencea ,sau FCM Bacau e cea mai iubita echipa din Bacau.

ReKo
17-01-2004, 12:31 AM
eh hai ca deja ai inceput sa mintzi :D

"daca nu e Universitatea atunci as inclina inspre dinamo"

asta ai zis asa ca sa nu se supere d_dogg ?!?!?! :lol::lol::lol:

NUMAI POSTATZI AICI NIMIK IN LEGATURA CU GALERIILE SI ASTEA.... REVENITZI LA SUBIECTUL TOPIK-ULUI ALTFEL IL INCHID ! ;)

Blue
17-01-2004, 01:17 AM
daca se supara d_dogg treaba lui . am spus ca "daca nu e Universitatea atunci as inclina inspre dinamo" pentru ca deja ma seaca toate manariile facute pe steaua, prea pe fatza , si cum top3 al celor mai iubite echipe este Stiinta, dinamo si steaua...

hmm desi nu mar mira sa aiba steaua 40% ,deorece multi fani ai stelei apar ca si ciupercile dupa ploaie . vad ca echipa merge bine , vad ca cu idiotu ala de becali nu se poate pune nimeni........

LiviuRO
17-01-2004, 02:10 AM
lol blue :P
Ba eu cred ca din motivul pe care l-a enuntat blue boy la sfarsit e si cel pt care cred ca sondajul e oarecum corect. Eu zic ca totusi craiova sau poli nu sunt atat de jos.

mns
17-01-2004, 08:55 PM
beeee, cum naiba puteti spune ca steaua nu e cea mai iubita echipa din tara, cum sa fie craiova, sondajul e adevarat si e facut pe 11000 de oameni, Craiova e sustinuta doat in oltenia....Steaua e sustinuta de toata tara, asa ca nu veniti cu aberatii fara nici un suport, nu vai vorbiti aiurea pentru ca nimeni nu iubestie craiova in afara de olteni :P la fel si cu multe alte echipe .

Blue
18-01-2004, 12:05 AM
Originally posted by mns@Jan 17 2004, 08:55 PM
asa ca nu veniti cu aberatii fara nici un suport, nu vai vorbiti aiurea pentru ca nimeni nu iubestie craiova in afara de olteni
:blink: :blink: :mishto: :mishto: :mishto: . ironic nu? tu imi zici mie ca vb degeaba si ca aberez . daca suntem iubiti numai in Oltenia, de ce p**a mea avem fancluburi peste tot in tara? dupa cum am zis "desi nu mar mira sa aiba steaua 40% ,deorece multi fani ai stelei apar ca si ciupercile dupa ploaie . vad ca echipa merge bine , vad ca cu idiotu ala de becali nu se poate pune nimeni........ " . daca sunteti super-iubiti , oare de ce nu aveti suporteri omniprezenti. tin minte cand steaua era pe 3 sau mai jos ca nu strangeati 2000 de oameni la meci. voi si divizionarele C . pana si kkt-u ala de premier a recunoscut ca suntem echipa favorita a provinciei , si e dinamovist . si daca voi sunteti marea iubire a tarii , de ce nu aveti nici un fanclub un Oltenia? nu neaprat in Craiova , oriunde in Oltenia. plus ca noi avem , un fanclub care probabil numara la fel de multi suporteri ca si ultras ghencea , tocmai in bucuresti.

mns
18-01-2004, 12:44 AM
steaua are supprteri pentru ca a avut si va avea rezultate si jucatori de cel mai inalt nivel pentru romania...

Craiova poa sa fie cea mai iubita echipa din provincie, cu toate canu cred ca e asa...dar nu e cea mai iubita din tara

Blue
18-01-2004, 12:54 AM
pai daca suntem cea mai iubita echipa din provincie , sutnem si cea mai iubita din tara. provincincialii constitue grosul populatiei .

"steaua are supporteri pentru ca a avut si va avea rezultate si jucatori de cel mai inalt nivel pentru Romania"

bravo voua , si succes in continuare. asta nu inseamna ca aveti cei mai multi suporteri . un mic ex. intreaba-l pe d_dogg de "prietenii" lui stelistii part-time.

dj-cata
18-01-2004, 01:10 AM
Eu am fost la Alba Iulia cand a jucat Steaua acolo si vreau sa zic ca au fost cam 2000 de la Steaua veniti din mai multe orase....din Bucuresti daca erau 700-800...aia din Sebes chiar aveau un banner mare de tot pe gard

Cum poti sa zici de U Craiova ca e cea mai iubita echipa din tzara ? sau de dinamo care e injurata pe oriunde merge prin deplasari

Nu conteaza cate fan cluburi ai....ca maine strang 10 si imi fac si eu unul......si pete 2 zile iara...pana imi fac 100.

Nu cred ca aia au mintit cu sondaju.....Steaua e cea mai iubita echipa din tzara....si e singura echipa cunoscuta si afara

mns
18-01-2004, 01:26 AM
asta nu inteleg, zici ca toti oltenii ar avea ochelari dinaia ca si caii, peste tot se vede ca steaua e cea mai mare echipa si cu cei mai multi suporteri dar ei o tin cu a lor

cand zic cea mai iubita echipa din "provincie"ma refer ca nu toata tara iubeste craiova...ca ca e cea mai mare probabil, ca sunteti voi oltenii multi...

spune-mi si mie la ce echipa din tara se strang la deplasari mii de oameni? la craiova? anul trecut la arad, timisoara, bacau, ...etc peste tot cand juca steaua veneu suporteri ai echipei chiar din orasele respective...

RaPiDuTz
18-01-2004, 02:28 AM
Originally posted by mns@Jan 17 2004, 09:55 PM
beeee, cum naiba puteti spune ca steaua nu e cea mai iubita echipa din tara, cum sa fie craiova, sondajul e adevarat si e facut pe 11000 de oameni
De fapt sondajul e facut pe 1016 oameni...

Cat despre suporteri omniprezenti ai stelei este exact cum a zis blue boy...daca de exemplu ar retrograda in B ar fi o minune daca ar mai veni 500 de oameni in timp ce la Rapid cand era in B veneau atatia suporteri cati veneau si la steaua in acele vremuri...

Blue
18-01-2004, 04:03 AM
acuma...normalo ca intr-un oras de 2 -3 mii de locuitori se gasesc 1000 de stelisti. daca Stiinta e cea mai ubita echipa din tara nu inseamna ca fiecare Roman tine cu noi . mai cata chestia e ca fancluburile noastre nu numara 10 sau 20 de insii , ca de astea aveti si voi destule.

".....Steaua e cea mai iubita echipa din tzara....si e singura echipa cunoscuta si afara" atunci de ce noi primim fericitari de la real, barca, borussia si altele?

"spune-mi si mie la ce echipa din tara se strang la deplasari mii de oameni? la craiova? anul trecut la arad, timisoara, bacau" ---voi sa vorbitit cand o sa mergeti 3000 in deplasare la rivali . normal ca aveti fani intr-un oras gen Alba (fara suparare mapax) , int-un oras in care nu a mai jucat o echipa in A ,de ceva timp , normal ca locuitorii incep sa tina cu alte echipe.

LiviuRO
18-01-2004, 06:06 AM
Mutam discutia in "Galerii"? Nu de altceva da am de zis si eu vreo doua...
Oricum, asa ca un "juriu", pentru ca Dinamo e singura cu procentaj real din sondaju ala... cred ca aveti toti dreptate si toti uitati ceva. Suporterul roman e precum, depinde ce ex preferati :P, fie un pai in vant, fie o trf pe auto-strada, merge in directia in care i se dicteaza. Daca o echipa e pe primu loc, atunci ea va avea cei mai multi suporteri. Romanii nu au moralitate, foarte putini sunt dedicati cu adevarat unei echipe.

ReKo
18-01-2004, 10:28 AM
Topik inchis momentan ... !
Daca vretzi sa discutatzi vorbitzi pe "galerii" !!!

Cand se mai linistesc apele o sa-l deschid !!!

mns
18-01-2004, 01:35 PM
nu ma luati cu abertaii, va zic din nou, si nu mai vb doar ca sa va aflati in treaba, hai sa-ti zic ceva, la ce meci de baraj de la alba iulia au mers 12000 de aradeni? cand naiba a avut craiova in deplasare 3000 de oameni? cand ati jucat la bucuresti poate, sa nu-mi spui tu mie ca merg aia pana la arad sau timisoara sau in alte locuri...

eu pur si simplu nu inteleg cum puteti fi asa inchisi la minte, nu inteleg, cica cea mai iubita echipa, daca tie iti zice una ca te iubeste sau 2 tipe crezi ca toata lumea te iubeste sau te place?!?! in tara asta sunt 22 mil de oameni iar dupa rapidisti, craioveni si altii aia toti sunt de fapt olteni sau rapidisti si sondajele si adevarul e doar o conspiratie impotriva echipelor voastre.....

banuiesc ca steaua a conspirat ca si rapidul sa intre in b sau steaua va adus un presedinte analfabet si un patron comunist imputit la craiova...

dj-cata
19-01-2004, 01:43 AM
primiti felicitari de la barca si real....si cu ele ramneti.....Steaua mai si joaca in cupele europene si se mai face cunoscuta....

La Craiova e un haos total acum ......sef de galerie presedinte le club.....cand il vad pe mititelu la tv imi vine sa rad......mai ales cand spune ca la Craiiova o sa faca cel mai modenr stadion din tzara si ca are 40.000 capacitate....cand el mai mult de 25.000 nu are :))

Nu mai e mult pana zici blue boy de Steaua ca a dat bani la Barcelona ca sa castige finala.......

Uita-te in ziar la spectatorii pe care ii are Steaua in deplasare....e pe primu loc.....la mare distanta de restu.....de ce doar la Steaua vin asa de multi ?

Blue
19-01-2004, 02:24 AM
dj-cata cati ani ai ca pari asa un analist de fotbal , tragi concluzii , da defapt iti faci iluzii .parca te si vad cu pipa-n gura, cu priviri de academician , "da domne , stii cum e...daca ala e trup si inima pentru echipa nu e presedinte de club, si asa si-asa , bla bla , cum draq asa e "

da cand apare domn deputat le jiji becalii la tv , sau filozofu block notes (care pentru ca nu ii vine in cap un comeback ia la baiate oamenii prin discotecii sau baruri) ce iti vine? sa razi , sa plangi , sa zici da domne' stie domnu becalli ce zice , ca nu orice ce prost ajunge face politica?

te invit sa vii la Craiova sa numeri scaunele de pe stadion .

dupa cum am mai zis, voi sa vorbiti cand o sa mergeti 3000 in deplasare la noi . atat...

mns
19-01-2004, 02:29 AM
azi m-am prapadit de ras la micul interviu cu becali si stefan cel mare sau mihai viteazul...

ouch, chiar ca am ramas fara replica, da nah tot steaua are mai multi suporteri :P

LiviuRO
19-01-2004, 03:14 AM
looolz mns, nu nu, Dinamo a conspirat sa ajunga in B rrapidul.

"primiti felicitari de la barca si real....si cu ele ramneti.....Steaua mai si joaca in cupele europene si se mai face cunoscuta....", nu stiu cine s-a laudat cu astea... cat despre cupele europene... eu cred ca te referi la trecut, ala indepartat, raaaau.

mns
19-01-2004, 03:24 AM
si dinamo salta ca lebada printr'un bazin de shtrand din bucuresti in cupele europene :P

LiviuRO
19-01-2004, 04:18 AM
auzi "ba baiatule", oi fi tu admin la site-u` asta... da mai las-o nene. Voi astia care tineti cu ue steaua, TRAITI CU TOTII IN TRECUT. EVOLUATI PANA IN PREZENT FRATE, TREZITI-VA. PERFORMANTELE CU CARE VA MANDRITI DATEAZA DIN SECOLUL TRECUT, CUPA AIA A A FOST ACUM 18 ANI, E MAI BATRANA DECAT TREI SFERTURI DIN FORUMUL ASTA.

Probabil in curand o sa veniti sa postati ca de fapt Ripensia si Chinezu sunt cele mai iubite si mai valoroase echipe din tara...

ReKo
19-01-2004, 08:34 AM
baaah
usoor userulu' :P

te invit sa vii la Craiova sa numeri scaunele de pe stadion .

loooooooooool
hahahahaha !!!

pana la urma cate scaune are ?

TRAITI CU TOTII IN TRECUT

si ... Duckadam .... apara....... ieeeeeeeeeeeee... cupa este a noaaaaastraaaa ! :lol:

RaPiDuTz
19-01-2004, 04:54 PM
Ion Oblemenco are 28.000 de locuri la egalitate cu stadionul lui U.Cluj ;)
Doar Lia Manoliu si Dan Paltinisanu intrec aceste doua stadioane in Romania

mns
19-01-2004, 05:17 PM
beeee, ai grija cum vb cu arbitrii pe aici :P

cine a castigat mai multe campionate dupa 90, steaua, cine a avut cele mai multe participari in cupele europene dupa 90, steaua :P

Blue
19-01-2004, 10:45 PM
capcitatea pentru gazduirea meciurile uefa sau internationala este de
28 000 PE SCAUNE . incap 40000 acuma ca au pus scaune, inainte sa avem scaune capacitatea totala era de 50 000.

mns
19-01-2004, 11:17 PM
looool 40 de mii de locuri, cred ca glumesti :P

Blue
19-01-2004, 11:19 PM
deci inca odata. evaluat de uefa PE SCAUNE are 28 000 de locuri . dar capacitatea totala e 40 000.

dj-cata
20-01-2004, 01:55 AM
d_dogg eu nu imi aduc aminte de Steaua sa se fi facut de rushine in cupele europene....spre deosebire de altii....iar despre rezutatele din trecut....sa stii ca nu a trecut asa de mult timp. Steaua e ultima echipa care a reusit sa intre in liga....iar anu asta in cupele europene a fost aproape sa elimine pe liverpool si nu a luat-o cu 4-0 de la o echipa de mana a doua

Blue boy cand o sa veniti 1000 la bucuresti at sa mai vb....la meciu rapid - craiova au fost 500. Si asta la bucuresti ca daca era vb de piatra neamt sau alte orase erati 100 si nu 1000 cum se intampla la steaua

dj-cata
20-01-2004, 01:59 AM
blue boy inca ceva....ca am uitat.....40.000 ???? daca ii numeri si pe aia de pe nocturna poate....cum sa fie 40.000 ? stadionu e mai mic decat a lu steaua .....si eu am crezut ca a lu univ e mai mare ....dar m-am convins la romania - bosnia....
tu ai fost vreodata pe ghencea ?

Blue
20-01-2004, 02:59 AM
blue boy ,mai anti-social ca niciodata, isi anunta revenirea in topicuri de gen galerii si tifosi . motivul : mancatorii inca mananca . ca si "vitezii" dupa razboi se arata si posteaza ce le trece prin cap despre Stiinta , stiind ca nu le va zice nimeni nimic. noroc ca s-au intors SMB si Dark Comy dupa "retragerea" mea ca ramanea forumu fara Olteni.

mda iar faci analiza futbalistica.

in tara am fost pe (lista stadioanele pe care evoluaza divizionare A) : ion oblemenco, ghencea, dinamo, giulesti , gh hagi, , national , lia manoliu , trivale, dan paltinasu si stadionu lu seche. deci da am fost pe ghencea si in nici un caz nu e mai mare ca fostul "central"

dupa cum am mai spus, desi suntem cea mai iubita echipa (de fotbal , ca la sporturi unde se cunosc adevatii tifosi, gen table , tenis cu picioru sau tintar voi , "spurcatii" , dominati si veti domina intotdeauna) , secondata de dinamo si Rapid (ma refer la sectia fotbal a celor 2 cluburi) nu inseamna ca tot omu' tre sa tina cu "U" .

in incheiere sa dau materie prima , "carcotasiilor" de pe forum , o sa-l copiez pe mns . in top suntem noi cu 101 de procente , pe 2 dinamo cu 55 si pe 3 Rapid cu 75, restu sunt echipe de orash, cartier , bloc sau scara.

LiviuRO
20-01-2004, 03:01 AM
1. craiova are 40.000 de locuri, la meciul cu ue steaua de anu trecut au fost in jur 43.000, cu tot cu aia de pe nocturna si din copaci probail... iar la meciul cu Dinamo de anu asta din cate imi amintesc ca am citit in ziare a doua zi au fost vreo 35000, oricum eu am fost si in Ghencea si pe Lia si la oltenii astia, si oblemnco e mai mare decat ghencea. Se vede clar.

2. Intr-adevar, nu am contestat ca ue steaua are "perfomante" (daca castigarea titlului e o mare performanta in Romania...) mai mari, sau ma rog mai multe, decat Dinamo, dupa Revolutie. Poate totusi va amintiti, la capitolul perfomante pe plan international dupa 1990, ca Dinamo a jucat o SEMIFINALA in 1990, sa-mi spuneti voi din ce cupa, voi ati jucat in Liga, dar totusi atunci intrai in Liga dupa ce jucai cu o echipa foarte slaba, plus ca nu ati trecut de grupe vreodata, si nici vreo victorie din cate imi amintesc eu nu ati avut in grupele Ligii.

3. dj cata ati fost la fel aproape sa treceti de Liverpool, precum Romania de Anglia... Cat despre "facutul de rusine", nu stiu cand vreodata ati jucat voi in Europa, cum a facut-o Dinamo cu Spartak Moscova in retur, sau cu Benfica in 99 la Lisabona, sau cu Marseille la Bucuresti in 1992... sa-mi scrii aici sa vad eu ce meciuri "mari" ati jucat voi in cupele europene. Da nu ma lua ca v-a batut Juve la 2 goluri diferenta, ca aia nu e perfomanta!

4. mns, calculeaza tu pls cine a avut mai multe participari dupa Revolutie, ca mie imi iese ca Dinamo are cu una mai mult... nu stiu, ia vezi tu :P.
Shtii cum e, cu "protestatu' la arbitri", cand e de penalty clar... si el iti "galben" pentru simulare... te mai enervezi cateodata...

Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 03:40 PM
Nu am avut nici o victorie in liga? Cu Rangers la Bucuresti 2-1 pt noi. Un 0-0 pe Ghencea cu Juve ( Juve avea sa castige Liga anul ala ). Cu Atletico Madrid. Nu spune ca Dinamo a jucat o semifinala in 90. In 89 Steaua juca finala Cupei Campionilor. Pe noi nu ne-a eliminat o echipa de amatori. 6 titluri la rand dupa 90, si multi ani de dominare in fata lui Dinamo. Mai stii cand ati uitat cum e sa ne invingeti?

ReKo
20-01-2004, 04:30 PM
loooooooooool
nici eu nu stiam astea :) !

SAH MAT :P !

Sirius
20-01-2004, 10:23 PM
Mai, io nu inteleg (sau ma rog, asa se zice, ca stiu eu prea bine :D ) de ce va certati. Adica ce conteaza cine are capacitatea mai mare sau mai multi suporteri. Daca nu sunt performante, n-aveti de cat sa aveti stadioane de 100.000 de locuri si milioane de fani. Ajuta la ceva? Nu! In loc sa ziceti ca atacantii isi dau cu stangu' in dreptu' in fata portii si ca portarii obisnuiesc sa iasa in directii diferite fata de traiectoria mingiei (vezi Prunea), voi va umflati cu ce stadioane si ce suporteri aveti si ca ce titluri castiga echipa prin secolu' ics ics. Fiti realisti oameni, buni. Nu conteaza ca in campionat e Steaua, Dinamo sau cine vreti voi mai tare. Nu vedeti ca ne facem de rusine in strainatate? In loc sa ne concentram asupra succesului, ne certam intre noi ca irakienii si ne lasam exterminati de Spartak sau alte asemenea.
Stop! Cred ca am pus cam mult dramatism, dar cert este ca noi n-avem decat sa ne certam, macar conducatorii de cluburi ar trebui sa tina cont de ce-am zis. Adica intelegeti voi, sa isi dea si ei seama de asta, nu sa ma asculte pe mine...

mns
21-01-2004, 12:19 AM
and that's why he is a moderator ;)

deci cum stiaua ari stadion mai bestial bai deci parerea mea, si noi suntem mai tari ma intelegi, craiova si dinamo si rapid sukeazapentru ca ele nu e tari, care este :P hac

Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 12:25 AM
Steaua nu cred ca s-a facut de rusine in Europa. :bere:

dj-cata
21-01-2004, 02:07 AM
d_dogg am avut destule meciuri tari in cupele europene .......cum a zis si Cosmin_ultrasteaua.....au fos destule in liga...la care as adauga aceal 4-1 la haiduk spli acasa...cand am fost la un pas de sferturi....si oricum una e sa joci in liga si alta e sa joci in cupa uefa.....e o diferenta nu ? spre deosebire de voi care in afara de anu asta nu ati mai trecut de primul tur al cupelor europene de 13 ani

Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 02:55 AM
Ca sa mai adaug : 2-1 cu Aston Vila, 3-2 cu PSG, 3-0 cu Brugge.

LiviuRO
21-01-2004, 04:57 AM
Draga Cosmin, aperciez ca esti un "cunoscator" al fenomenului:
Sa facem cateva corecturi:
*intr-adevar i-ati invins pe Rangers cu 1-0, nu 2-1.
*cu Atletico ati jucat o singura data in Liga, si ati luat-o cu 4-1, celalalt meci a fost egal.
*Cu Aston Villa ati jucat in Cupa UEFA nu in LIGA.
*Cu PSG ati jucat in turul II preliminar nu in LIGA.
*Cu Brugge ati jucat in turul II preliminar.

Observ ca singura data reala a dat-o Dj-Cata, acel 4-1 cu Hajduk Split... cam subtire.

Corect, ati luat 6 titluri dupa Revolutie, consecutive, pt ca Dinamo a fost condusa in acea periaoda de Vasile Ianul, care afurat toti banii pe care ii avea clubul din vanzarea echipei de aur din 89-90. Ati avut noroc, asta e, oricum de vreo 5-6 ani incoace am inceput sa ne revansam.

Iar discutia era dupa 1990, nu inainte. Deci, cel mai insemnat rezultat intr-o competitie europeana a unei echipe romanesti dupa "caderea regimului" ii apartine lui Dinamo, semifinala Cupei Cupelor.

Nu vreau sa par ingamfat, asta e adevarul.

ReKo
21-01-2004, 11:29 AM
Moaaa..cred ca a stat d_dogg cu zilele pe net ca sa citeasca si sa se informeze :lol: :lol: :lol: !!!

Mai, io nu inteleg (sau ma rog, asa se zice, ca stiu eu prea bine* ) de ce va certati. Adica ce conteaza cine are capacitatea mai mare sau mai multi suporteri. Daca nu sunt performante, n-aveti de cat sa aveti stadioane de 100.000 de locuri si milioane de fani. Ajuta la ceva? Nu! In loc sa ziceti ca atacantii isi dau cu stangu' in dreptu' in fata portii si ca portarii obisnuiesc sa iasa in directii diferite fata de traiectoria mingiei (vezi Prunea), voi va umflati cu ce stadioane si ce suporteri aveti si ca ce titluri castiga echipa prin secolu' ics ics.

Dap... partzial itzi dau dreptate... dar nu cred ca trebuie sa-ti amintesc ca suporterii sustin echipa... si cu cat mai multzi cu atat mai bine... nu ? Uite itzi dau un exemplu la Roma unde vin 90.000 de spectatori ... chiar mai multzi ... cand canta aia totzi....creste inima in chivu si da goluri din lov. libera chiar in vinclu :P ;) !

Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 01:08 PM
Intradevar cu Rangers a fost 1-0. Cu Atletico a fost 1-1. Sorry. Am confundat. Insa ca rezultate dupa 90 pot adauga un CROATIA ZAGREB - STEAUA 2 - 3, STEAUA - AS MONACO 1 - 0, STEAUA - SRVETTE GENEVA 4 - 1, STEAUA - BENFICA LISABONA 1 - 1, STEAUA - CASINO SALZBURG 1- 0, STEAUA - BORUSIA DORTMUND 0 - 0, STEAUA - WIDZEW LODZ 1 - 0 in Liga. Si in UEFA FENERBACE - STEAUA 1 - 2, STEAUA - ASTON VILLA 2 - 1, STEAUA - WEST HAM UNITED 2 - 0. Nu uita Steaua - Dinamo 6-0 in 97 daca nu ma insel.

LiviuRO
21-01-2004, 07:32 PM
era inevitabil sa nu faci iar greseli...
:P
eu zic sa te mai uiti care au fost in Liga si care in tururi preliminare! Pe urma faci totalu si imi zici cate victorii ati avut in grupele Ligii.
C m mare greseala e aia cu `97... scoru a fost "un pic mai mic" ;)

Totti, nu am stat 2 zile, *intr-adevar i-ati invins pe Rangers cu 1-0, nu 2-1.
*cu Atletico ati jucat o singura data in Liga, si ati luat-o cu 4-1, celalalt meci a fost ega
la astea m-am uitat, recunosc.

Oricum treaba mea nu e sa va invat palmaresul echipei voastre... dar cand o luati pe aratura... ma vad nevoit sa va corectez... CARCOTAS, deh!

Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 08:32 PM
Cand am zis Liga m-am referit si la tururile preliminare. Cand am jucat cu echipe mai tari. Stiu ca a fost un 6-0 sau 5-0. Nu sunt sigur ca a fost in 97.

Sirius
21-01-2004, 10:48 PM
Ei, nu ma-ti inteles! Spuneam ca degeaba ne uitam in trecut fiindca e inutil sa spui ca aia sau ailalta a fost mai tare inainte. Pai sa presupunem ca Real Madrid ar retrograda. Ma rog, absurd, dar fie. Asa! Acum ce credeti ca s-ar zice? Ca ei sunt cei mai tari ca au castigat de n ori Champions League? Nu, ar fi aratati cu degetul si apostrofati la tot pasul. Deci nu conteaza ce parcurs au avut Steaua, Dinamo, Rapid etc. in urma cu cativa ani daca acum nu mai fac nimic...Sper ca acum ati inteles.

dj-cata
21-01-2004, 11:54 PM
d_dogg acum hai sa vad cata istorie de a lu dinamo stii tu.....ia zi...de cate ori a participat dinamo in liga dupa 90 ?.....care e cea mai mare infrangere a lu dinamo in camp in fatza stelei ? (care a fost in 97 cand tu zici ca erati in recuperare).....cate titluri a luat dinamo dupa 90 ....si cate a luat steaua.......si cel mai important daca vrei sa luam prezentu......de cate meciuri nu a mai batut dinamo pe steaua in camp....si de cati 15 ani nu a mai batut dinamo in ghencea in camp ? acum sa te vad ca rasp la toate intrebarile

LiviuRO
22-01-2004, 03:08 AM
Sirius pai si atunci istoria nu valoreaza nimic? corect nu inseamna totul, dar trebuie amintita. Pele a primt premiul pentru cel mai bun fotbalist al secolului. deci conteaza un pic si istoria, nu ca acum joaca fotbal pe computer.

Cosmin eu am zis cand am inceput discutia meciuri in Liga, tururile preliominare nu sunt LIGA (reciteste ce am scris eu). Oricum, nu mi-ai zis, cate victorii aveti pana la urma in GRUPELE CH League?

dj-cata1. 0;
2. 0-5(e bine ca v-ati decis care e anu si cat a fost scoru`)
3. 3
4. daca luam in considerare si meciurile egale 5, fara ele 2.
5. mersi pt ajutor la intrebarea asta, dar rsp corect este 14 (ca abia acum se facu 2004, si e posibil in toamna sa jucam in Ghencea si sa va dam cate meritati ;))

Asa, acum pot sa te intreb si eu?
Daca da,
1. in meciurile din deplasare, ce echipa a invins cu 3-0 (cea mai mare diferenta de scor intre cele 2 echipe in meciurile din deplasare)?
2. ce echipa a fost nevoita sa renunte la o cupa a Rom, dupa ce au recunoscut ca rezultatul a fost viciat de catre conducerea comunista a clubului si a Romaniei.
3. IN MECIURILE DIRECTE, CINE ARE MAI MULTE VICTORII? ue steaua sau Dinamo? (poate te ajuta si cosmin la asta :P)
4. Care dinte cele 2 echipe are cei mai multi castigatori ai Ghetei de Aur, din Romania? (rsp la intrebare, nu ma lua cu influente, tine minte ce ai rsp la 2. ;))
5. Ce club din Romania a fost votat in 2001, clubul secolului in Romania?

Astept cu interes rsp tale.

dj-cata
22-01-2004, 03:32 AM
la toate cred ca e dinamo....cu toate ca la intrebarea 4......se stie cum a luat dinamo gheata de aur.....cum au distrus un trofeu.....

intrebarile mele erau despre niste performante.....nu despre niste rezulate oarecare ( in afara de acel 0-3 desi cel mai mare scor e 5-0 pt steaua )

oricum ai lua-o steaua e peste voi....la trecut avem o cce cucerita si inca o finala.....iar la prezent de 5 meciuri nu mai stiti ce e victoria in fata noastra

p.s. daca e vb CS dinamo poate fi clubul secolului .....dar daca e vb de FC steaua este fara indoiala clubul secolului.....dinamo are performante mai mult in alte sporturi si nu a primit acea "medalie" pt fotbal ci pt alte sporturi .....cel mai bine ar fi sa mearga toti la sporturile alea :)

LiviuRO
22-01-2004, 03:38 AM
Dinamo este clubulsecolului XX, voi nu ati primit acest titlu pentru sectia fotbal. Noi suntem recunoscuti, voi doar "credeti".

Menirea intrebarilor mele nu era sa demonstreze ca Dinamo e mai echipa decat ue steaua, scopul lor era sa demosntreze ca intrebari de geul celor puse de tine se pot gasi in ambele directii.

Si totusi, trecand peste influenta comunista, peste problemele pe care le-a intampinat Dinamo, peste arbitrii cumparati, peste blaturi, in prezent, care este raportul victoriilor? Cine are mai multe victorii in meciurile directe? DINAMO. adica "."

Cosmin_ultrasteaua
22-01-2004, 03:43 AM
Are cu o victorie mai mult. O sa va egalam in retur. Cate titluri are Steaua? Cate cupe?

LiviuRO
22-01-2004, 03:40 PM
din cate stiam eu... erau vreo 3. dar e posibil sa ma insel. Oricum AVEM MAI MULTE VICTORII IN MECIURILE DIRECTE. In campionat, cupa, intervin blaturi, arbitrii cumparati, puterea politica, factori deseori decisivi, dar, in meciurile directe singurul factor care conteaza este valoarea echipei. Si statistica all-time arata pe Dinamo in fata. Nu cu mut, dar in fata!

Cosmin_ultrasteaua
22-01-2004, 06:05 PM
Vom remedia aceasta problema.

Sirius
22-01-2004, 10:14 PM
Originally posted by D_Dogg@Jan 22 2004, 03:08 AM
Sirius pai si atunci istoria nu valoreaza nimic? corect nu inseamna totul, dar trebuie amintita. Pele a primt premiul pentru cel mai bun fotbalist al secolului. deci conteaza un pic si istoria, nu ca acum joaca fotbal pe computer.

Istoria conteaza doar cand ai rezultate. Daca acum cluburile sunt o mizerie este inutil sa mai spui ca acum x ani au luat Champions League si au castigat cupa si campionatul de n ori.
La fel e si cu Romania. Ce conteaza ca am avut atatia domnitori care au batut in stanga si in dreapta (sau ma rog, asa se zice...), daca nu putem valorifica mostenirea lor? Degeaba ne ''amintim cu mandrie'' <_< daca nu putem aplica macar legile anticoruptie din vremea aia. Bine, nu zic sa ne apucam sa condamnam la moarte, nici pe departe, dar atunci era parca mai bine in aceasta privinta. Desigur, in alte privinte, era mai rau, dar tocmai acesta este rolul istoriei: sa luam ce este mai bine de la strabuni.
Ei si acum, oare echipele noastre au facut acest lucru? Nema!
PS: Si apoi ce, il compari pe Pele cu Dinamo si Steaua?

dj-cata
23-01-2004, 12:42 AM
sunteti in fatza la meciurile directe dar nu cu multe....asa ca nu poti spune ca dinamo e mai buna doar dupa rezultatele astea......daca era vb de 10-15 meciuri da....dar asa....sunt 3 meciuri parca......care se pot rezolva in 2 camp cand o echipa poate prinde niste meciuri mai slabe.....

dar mai important decat meciurile interne sunt cele din europa....unde steaua nu are rival.....e peste toate echipele de la noi..Daca e asade buna dinamo de ce nu a mai batut in ghencea de aproape 15 ani.....si de ce nu a trecut in 14 ani decat o singura data de turul 1 al cupelor europene ?

Blue
23-01-2004, 03:12 AM
nu ca as vrea sa apar pe dinamo . dar daca voi sunteti peste toti din campionat , de ce sunt cainii rosii pe primul loc, de ce sunteti ajutati de niste kkturi de oameni ca sa ne invingeti, plus ati facut-o si pe fatza ?
si inca ceva daca nu aveti rival , atunci de ce nu aveti 15 victorii din 15 posibile.

Cosmin_ultrasteaua
23-01-2004, 03:58 AM
Voi v-ati invis singuri. Dauda si mai ales Badea meritau rosu. Nu avem decat o infrangere, am castigat toate jocurile acasa. Voi cate infrangeri aveti?

Blue
23-01-2004, 04:09 AM
adevarul e ca ne-am invins singuri. totusi fara block notes si radoi altul ar fii fost rezultatul . lasa cate infrangeri avem noi . vb despre cate infrangeri aveti voi , super-steaua care pierde o data pe deceniu.

mns
23-01-2004, 07:38 PM
mai bine zis odata pe tur :P

dar pe mine ma nelamureste un lucru, cine e pe 2 steaua sau craiova? cu dinamo nu am nimic acum ca sunt peste noi, dar vine si vremea lor...peste 15 etape :P

Cosmin_ultrasteaua
23-01-2004, 07:50 PM
Mai bine zis 3 etape. Cand o sa ii batem la ei acasa.

mns
23-01-2004, 07:56 PM
da si asta, dar campionatul e mai important

dj-cata
23-01-2004, 11:04 PM
singura ingrangere din camp avem din cauza lu balaj care ar trebui sa isi comande niste ochelari speciali.

la meciul steaua - craiova cei doi au meritat rosu...si eu cred ca tot va bateam si 11 la 11 pt ca am avut ocazii mari si 11 la 11 dar lasa ca vine returu unde sper sa bat steaua si sa inchida gura la toata oltenia :)

LiviuRO
25-01-2004, 05:24 PM
Sirius, nu vreau sa par un cal din ala, prevazut cu ochelari. Tu ai perfecta dreptate, ai avut de la primul post. Si, intr-adevar, cearta asta este stupida, fara sens, fara scop. Dar, ea ofera tuturor sansa sa participe! Este, exact ca si fotbalul, accesibila tuturor, nu ai nevoie de prea multe cunostinte pentru a purta o discutie furtunoasa.

Desi discutia in sine este inutila, ea ofera o oarecare doza de adrenalina (pe cat de multa adrenalina iti poate susicita o discutie pe un forum/chat room) si starneste interes. Fara aceste topicuri legate de "oarba sustinere" a echipei favorite (ca sa zic asa) activitatea pe acest forum, si pe alte forumuri, ar fi cu mult mai scazuta.

Asa ca nu ne "critica" :P, si intra in discutie ;)

mns
25-01-2004, 05:48 PM
da, dar in ultima vreme fotbalul nu inseamna mai nimic in afara de certuri si insulte nu un sport...

LiviuRO
25-01-2004, 05:57 PM
Pai, ce sa facem, ne raliem doctrinei si stilului impus de conducerea fotbalului. Oricum noi nu putem schimba nimic... asa ca "If u can't beat them... join them!". Oricum, tre sa recunosti ca, in perioada cupei Uefa, adica perioada in care am fost implicati, numai inutile nu vi se pareau discutiile astea.

Fotbalul e murdar, musteste in interese de partid, in dolari sau euroi murdari, dar, indiferent cat de neagra e mizeria "care da pe afara", nu poti sa nu-l iubesti.

Am mai zis eu... toate dicutiile, scandalurile pe care le vehiculeaza presa, sau Dragomir, sau Sandu, au un scop precis. Sa te determine sa cumperi ziarul de a doua zi, sa urmaresti stirile si emisiunile sportive, aducandu-ti astfel contributia la desvoltarea hotelurilor, vilelor si conturilor bancare ale investitorilor si conducatorilor fotbalului romanesc. Si cum sa nu o faci cand ei detin "viciul" tau cel mai de seama... fotbalul?!

ReKo
25-01-2004, 07:31 PM
"da, dar in ultima vreme fotbalul nu inseamna mai nimic in afara de certuri si insulte nu un sport... "

pentru unii e un mod de a traii ;)
iar pentru unii e o afacere <_<

Sirius
26-01-2004, 10:23 PM
Oh, mai degraba cred ca eu am gresit. Daca mns era Gigi Becalli, D_Dogg era Borcea si Rapidutz Copos, atunci mergea ce am zis, pentru ca ei trebuie sa tina cont. Ei fac rau cand se cearta ca cine are mai multe cupe si campionate inainte de... cand echipele lor merg ca niste carute la Formula 1 (ca sa evit injuraturile) in Cupele Europene. Asa ca n-avea rost sa ma lamentez; cred ca am facut-o pentru ca mie imi este indiferent cine castiga campionatu' atata timp cat nu este Brasovu'. Daca gainarii astia ar pune mai mult suflet pe tren as zice. Da' asa...
Asa ca Mea Culpa si certati-va in continuare... :D :naughty:

dj-cata
26-01-2004, 10:36 PM
Sirius Black : macar anu asta am facut un progres destul de mare.....de 3 sau 4 ani nu am mai avut 2 echipe in turul 2 amandoua putand sa ajunga in turul 3 cu mai multa atentie

sper ca anu asta sa intram si noi in liga dar e foarte greu

LiviuRO
27-01-2004, 03:32 AM
Sirius bine mah, lasa-ne pe noi aici sa ne certam "ca prostii". Da mai cinteste o data ce scrie in semnatura ta. ;)

dj era clar ca trebuia sa vina si momentu asta. O sa vezi ca anu asta 2004 o sa fie si mai productiv. Desi eu tot cred ca ar trebui schimbata toata Liga si toata Federatia... si conducerea lui Dinamo, desigur.

Cosmin_ultrasteaua
27-01-2004, 03:36 AM
Eu cred ca anul asta vom avea echipa in CL. PE STEAUA. Iar Dinamo si Rapid vor face parcursuri bune in Cupa UEFA.

mns
27-01-2004, 10:24 AM
eu zic ca steaua va reusi anul viitor sa ajunga mai departe decat orice alta echipa in cupele europene dupa 1990...daca piturca va sti sa-l foloseasca pe Dica si Munteanu nimic nu ne va mai opri.. :P

dj-cata
28-01-2004, 12:38 AM
msn stai ca vine d_dogg si ne va spune ca dinamo a ajuns in semi-finale la uefa in 90 :lol: :lol:

sa intram in liga pt ca in grupa nu cred ca terminam pe 4....tot prindem un loc 3 cel putzin :)

Cosmin_ultrasteaua
28-01-2004, 01:52 AM
Macar sa intram. Mai vorbim dupa aia.

ReKo
28-01-2004, 08:16 AM
eu zik sa mutatzi discutzia ;) ! :P

LiviuRO
28-01-2004, 10:32 AM
D_Dogg vine si va zice sa nu va bucurati prea devreme :). Oricum, daca ajungeti voi in Liga in 2004-2005... eu zic jos palaria, felicitari! Bineinteles eu sunt de parere ca astea sunt vise la gura sobei... dar ce? Stiu ce va prevedea viitorul?

Sirius
28-01-2004, 10:21 PM
Originally posted by D_Dogg@Jan 27 2004, 03:32 AM
Sirius bine mah, lasa-ne pe noi aici sa ne certam "ca prostii". Da mai cinteste o data ce scrie in semnatura ta. ;)

Dupa o ''cintire'' atenta a semnaturii, am ajuns la concluzia ca nu inteleg ce vrei sa zici. Mie nu imi e teama de discutii, ci doar imi este indiferent si de aceea nu sunt atat de documentat in privinta palmareselor europene de dinainte de... Asa ca am stat si am carcotit de pe margine...

LiviuRO
29-01-2004, 02:52 AM
Ok Huidu! Retrag ce am zis. :) In fond e treaba ta ce parere ai sau ce postezi.

(oricum eu ma refeream la partea a doua a semnaturii...)

dj-cata
29-01-2004, 02:57 AM
d_dogg vezi ca nu uit ce ai zis.....in august astept sa zici ceva frumos pe forum si pe fifaromania ( cand sunt cei mai multi ) de calificarea stelei in liga....si cum dinamo incearca lucrul asta de mai mult de 15 ani (sau mai mult)

LiviuRO
29-01-2004, 03:11 AM
Si ramane valabil dak ajunge Dinamo in Liga, da?

dj-cata
29-01-2004, 03:16 AM
da....binenteles.....va fi o mare performanta in conditiile actuale

LiviuRO
29-01-2004, 04:12 AM
Dinamo s-a obisnuit cu marea performanta mai... nu o sa fie o noutate ;)

Sirius
29-01-2004, 10:07 PM
D_Dogg Sunt Gainusa, nu Huidu :D

Ma la ce compromisuri se fac aici, ma intreb daca castiga Rapidu' campinatu' ce-o sa faceti? Presupun ca abia atunci o sa fie pace intre dinamovisti si stelisti=or sa se puna toti pe injurat Rapidu'..

Cosmin_ultrasteaua
30-01-2004, 12:32 AM
Normal. Steaua si Dinamo se iubesc la infinit :o

dj-cata
30-01-2004, 01:10 AM
d_dogg cu ce performanta sunteti obisnuiti ca in 14 ani ati trecut o singura data de primu tur in cupele europene

rrapid nu are nici o sansa....sunt prea prosti...vremea lor o sa mai vina peste 30 de ani....ca asa e media :)

RaPiDuTz
30-01-2004, 03:00 AM
o sa vedem in retur daca suntem prosti sau nu...totu depinde de Petrescu (sper ca stie ce face...) <_<

Blue
30-01-2004, 04:45 AM
si ce de ma rog sunt cei de sub podul grant prosti?

mns
30-01-2004, 11:07 AM
afirmatia asta izvoraste din : poli & craiova & rapid se iubiesc la infinit :o :pimp: :D

LiviuRO
30-01-2004, 02:19 PM
mns are dreptate! De acolo rezulta ce a zis dj-cata ;)

Sirius: Eu unul shtiu ca nu am facut nici un compromis. Pt ca daca o echipa romaneasca va ajunge in Liga anu viitor, aceea va fi Dinamo. In nici un caz altcineva. :) rrapid nu merita atata atentie incat sa o injure cineva cu "asa pofta", cum se intampla in cazul "Marelui Derby".

Cata cu alea de dinainte de `89, cu cel mai bun atac din Europa, cu transferul unor jucatori exceptionali la MARI ECHIPE ALE EUROPEI... d-astea...

ReKo
30-01-2004, 03:14 PM
Topik inchis !

O sa fie mai incolo redeschis ;) ... daca e vorbitzi la alt topik !!!!!

LiviuRO
03-02-2004, 03:17 AM
Bravo domne`! Nu stiu care ati deschis topicu` dar ati facut "o fapt buna"! Felicitari!! ;)

dj-cata
06-02-2004, 01:26 AM
incredibil...s-a redeschis topicul....dar acum nu mai posteaza nimeni aici pt ca s-a dus farmecul subiectului

Blue
08-02-2004, 10:52 PM
o sa se posteze , stai numai sa inceapa returul.

RaPiDuTz
09-02-2004, 02:56 AM
Mha da steaua cu ce echipe a avut amicale ca nu prea am auzit sa joace...

Ma bucur ca Rapid a reusit sa castige acel turneu din Antalya iar dinamovisti au pierdut deja doua meciuri... :P
Am inceput cu dreptu` anul 2004 !!! :D

LiviuRO
09-02-2004, 10:57 AM
Pai mah, am fost dezavantajati clar de arbitrii! Oricum, dupa cum am auzit ca a jucat Dinamo in Antalya, nu-mi fac probleme pentru campionat. Ne trebuie UN FUNDAS. Atat.

ReKo
09-02-2004, 12:23 PM
AMICAL / Dinamo - Rapid Viena 2-3

oups ! :P naspa faza...cica v-a furat arbitrul si a vrut andone sa scoata echipa dupa teren :lol: !

DINAMO - RAPID VIENA 2-3 (1-1)
Au marcat: Cl. Niculescu (17), Alistar (50) / Wallner (44, 75), M. Hidden (81)
DINAMO: Gaev (61 Preda) - Bărcăuan (66 Burcă), Alistar, Ad. Iordache - Fl. Petre, Tameş (57 Grigorie), Alexa (61 I. Badea), V. Munteanu (46 Naidin), Perenyi (76 Al. Dragomir) - Dănciulescu, Cl. Niculescu (63 Drăgan).

RaPiDuTz
09-02-2004, 01:07 PM
Dap asha e...albitrul a furat pe dinamo pt ca era austriac ca si antrenorul lui Rapid Viena...care dupa meci sia cerut scuze pt albitrajul centralului :P

Sirius
09-02-2004, 10:41 PM
Ma voi nu mai incetati cu ''ne-a dezavantajat arbitru'...''. La faza aia asa e, dar in restul meciului, ce le-a pus piedica arbitrul cumva? De-asta nu reusim nimic, pentru ca in loc sa vedem ca ala din cativa metri rateaza copilareste, dam vina pe arbitru.
Ar cam fi cazul sa schimbam acest obiecei, altfel...

mns
09-02-2004, 11:20 PM
AICI NU E FOTBAL................. grrr, de data asta o sa inchid eu topicul

dj-cata
10-02-2004, 03:16 AM
nu prea conteaza meciurile amicale.....nu acolo se vede valoare....

steaua a castigat azi primul meci cu 1-0 cu o echipa de pe locu 5 din coreea parca :)

mns iara vrei sa inchizi topicul ? aici puteam schimba subiectul repede fara sa facem alt topic :)

Blue
10-02-2004, 03:46 AM
Au o oarecare importanta uneori, dar de obicei la amicale se foloseste tot lotul de la vedete la legatori de sireturi.

LiviuRO
10-02-2004, 04:35 AM
RaPiDuTz-> de mentionat ca toata echipa, mai putin stranierii, erau si ei tot austrieci :)

mns-> oricum aici degenereaza in cearta dupa 2-3 posturi. Nu e mai bine sa il lasi asa, pana incepe Divizia A? ca pe urma nu o sa se mai posteze aici, ci acolo...

Pai, nu d-astea sunt meciuri de verificare? Ca sa se verifice jucatorii? Sisteme de joc?
Din acest punct de vedere sunt foarte mutumuit de Dinamo, si in speta de Andone. Poate sa foloseasca 3 sau 4 sisteme de joc fara probleme, are jucatori capabili sa joace bine pe mai multe posturi... Nu multe echipe pot asta, de fapt in Divizia A, cred ca nici una...

ReKo
10-02-2004, 08:18 AM
daca vretzi mutam topic-ul la Fotbal ....si o sa fie Shout-Box pentru certuri cu fotbal

... ca certuri intre noi nu prea sunt :P !

Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 01:41 PM
D-Dogg, Steaua a jucat si 442 si 352 si 433 si 451. Radoi joaca si fundas central, fundas stanga, la inchidere. Dumitru fundas stanga, mijlocas stanga, coordonator. Oprita mijlocas, atacant :D . Pitu mijlocas si chiar atacant.

Sirius
10-02-2004, 03:15 PM
Pentru sanatatea lui mns am mutat topicu' la Fotbal.
Oricum ideea era un pic cam bizara. Ce Shout Box, va credeti Linkin Park?

ReKo
10-02-2004, 03:30 PM
Radoi poate juca si mijlocas ... a facuto la nationala !
Joaca destul de bine si mijlocas la inchidere ;) !

mns
10-02-2004, 04:37 PM
topicul e ciudat oricum, nu prea isi are locul nici unde in momentul de fata...in special la fotbal...

LiviuRO
10-02-2004, 04:50 PM
Weird, hu? Pai nu e mah normal ca intr-un forum, guvernat de niste regulamente, cu niste topicuri moderate, sa existe si unul non-conformist? Care sa confirme regula? :P

Eu unul, nu insist pt acest topic, dar mi se parea foarte bine amplasat la "Pe langa", si mai ales foarte convenabil deoarece nu cred ca deranja pe nimeni acolo. CRED

ReKo
10-02-2004, 07:10 PM
delete this topic ! LOL !

nici pe mine nu ma deranjeaza .. (prea mult ) !
dar se poate sterge... :P !
sau inchide... ! hihi

LiviuRO
10-02-2004, 08:49 PM
cosmin->Voi inca nu aveti rezultate in nici o formula. Sa-mi spui si mie un meci in care ati jucat 4-3-3 te rog. Eu chiar nu imi amintesc vreunul. Dar nu imi zice d-alea ca domne in minutu 70 l-a bagat pe Dinita, ca aia nu inseamna ca echipa poate sa joace 4-3-3 constant.

E o diferenta intre a mai baga un atacant, sau un fundas si a incepe o partida in alta formula (din cate am vazut eu, doar la Southampton ati jucat altceva decat 4-4-2, de innebunise gigi: "Mare antrenor piti", canf descoperit ca poate sa-l foloseasca pe Oprita mijlocas dreapta! "Mare antrenor, domne, mare")

Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 08:52 PM
Bine. M-am cam grabit cu 443. A fost mai mult un 4312. Cu National.

LiviuRO
10-02-2004, 08:56 PM
pe finalul meciului, dupa ce a intrat Neaga...
Si nici 3-5-2 nu cred ca ti jucat vreodata din primul minut...

Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 09:01 PM
Cum adica?
Hamutovschi
Radoi,Mutica,Rachita
Dumitru,Aliuta,Paraschiv,Bostina,Stoica
Oprita,Raducanu
Nu mai stiu in care meci.

LiviuRO
10-02-2004, 09:08 PM
nu imi amintesc sa fi jucat asa vreun meci de la inceput, nu zic sigur ca asa este... stiu ca mai jucati si asa, in general pe final de meciuri mai grele (adica nu blaturi :P) de prin minutul 75.

Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 09:11 PM
D_Dogg, noi nu am facut blaturi in tur ( sa nu zici de meciu cu Gloria ca nu a fost blat ). Dar Dinamo-Apulum ;) .

ReKo
10-02-2004, 09:13 PM
ce mah ?
la meciul cu Farul am jucat cu 4 atacantzi !!!!
zici ca era Romania - Slovenia !

Niculescu-Raducanu-Neaga-Oprita !!!!!!!!!!!!!!

LiviuRO
11-02-2004, 12:54 AM
totti-incearca sa citesti ce scriu... tot ce scriu daca postezi ca rsp la ce zic eu...

cosmin->nu doar ala cu Gloria, manvra la arbitrii cu Ceahlaul, blat cu Brasovul, manevra mare de tot inainte meciul cu craiova...
Nu zic ca e imposibil sa se fi aranjat ceva cu cativa jucatori inainte de meciul cu Apulum, dar nu prea pot sa cred, pt ca la cat de bine jucam, nu vad sensul.

Cosmin_ultrasteaua
11-02-2004, 01:36 AM
La meciu cu Ceahlau? Ai innebunit? Blat cu Brasovu? Lacatus nu ar face niciodata blat. Manevre? Atunci arbitru trebuia sa dea rosu la toti si nu se prea face. Blat mai pe fata ca la meciu cu Apulum nu am vazut. In meciul cu ceahlaul arbitru il elimina pe jucatorul ceahlaului in min 2 pt un umar la umar.

dj-cata
11-02-2004, 02:30 AM
stii cum e ...hotu striga hotu :)
dinamo e campioana blaturilor de la noi. pe langa asta a dat bani foarte multi si la arbitrii

LiviuRO
11-02-2004, 02:48 AM
pai ar fi culmea sa recunosteti... bah, eu va zic atata, cititi cartea aia Super ue steaua, vedeti ce scrie in ea, si mai vb despre manevre si blaturi. Poate aflati si voi cum ati luat Cupa Campionilor.

cu bistrita blat? nu ma "circ". manevre la federatie cu raducanu si radoi inaninte meciul cu craiova? nu ma "obisnuinta"!

ReKo
11-02-2004, 08:31 AM
loool
vorbitzi de blaturi la topic-ul "Iar blaturi ?" !!!

inca odata sustin ca topic-ul asta nu-si are rostul !
daca mai sunt devieri de la subiect (care nici nu se stie care e) il inchid ! mai bine facetzi si voi aici o Arena... ! ;)

RaPiDuTz
11-02-2004, 08:47 AM
haha ce tare a fost ala de la iarba unde a venit jiji :
cica " cu cine tineti ?
cu steaua
de cand ?
a pei de fapt tin cu Rapid " :D

ReKo
11-02-2004, 08:57 AM
mmmda...
dar tot o sa avem iarba mai frumoasa

si mai rezistenta...
...n-ai vazut ce-l aburea ala pe Becali ? :lol:
..cu bannere cu tot...cica "NU domne, eu vrea gazon si atat" !

pacat ca nu poate fi pus pana in retur !

RaPiDuTz
11-02-2004, 09:51 AM
mda, pei deh...oameni vroiau si ei acu daca tot l-au prins pe jiji sa mai scoata niste bani de la el :)

Macar la Rapid cand sa schimbat iarba nu era namolul din ghencea :P

ReKo
11-02-2004, 10:01 AM
lolz
bahhh
la voi COPOS este un zgarcit
acum e in proces cu aia .... da-l dreq de nesimtit... ZGARGITTTT !

eu il locul la aia ii distrugeam terenu' :P

RaPiDuTz
11-02-2004, 10:30 AM
pai se stie ca e nesimtit si zgargit (mai ales), altceva nou ? :P

ReKo
11-02-2004, 10:33 AM
este si prost :P

ca l-a lasat pe geovani si pe dan petrescu sa schimbe toata echipa...si acum numai are omogenitate de loc...si nu o sa prinda nici un loc de Cupa Uefa ... SAC :P !

RaPiDuTz
11-02-2004, 10:59 AM
pai cam asta cred si yo dar sper sa ma indoiesc....oricum am incredere in Dan... :)

LiviuRO
11-02-2004, 11:07 AM
Pai Totti, hotareste-te, vrei sa inchizi topicu? sau vrei sa mai postezi un pic in el, referitor la Copos si jiji?

Eu as zice sa cititi ce am scris pe pagina ailalta, e nevoie si de un topic mai liber.

ReKo
11-02-2004, 11:21 AM
pai am zis sa va ganditzi voi ...
nu eu :P !

pai am facut ce zice topic-ul...l-am facut pe Copos in toate felurile :lol: !

LiviuRO
11-02-2004, 11:38 AM
pai vezi ce folositor este? ;)

ReKo
11-02-2004, 11:44 AM
pot sa-l fac si pe Andone ?
:P

defapt nu prea am ce sa zik despre andone...
...baiat de treaba....
numai ca...a devenit cam tupeist de la un timp :D !

LiviuRO
11-02-2004, 11:48 AM
Pai din moment ce are rezultate extraordinare... e normal, oricum el erea un tupeist dintotdeauna, si pe teren si in afara lui. Deocamdata imi pare un foarte bun antrenor de reconstructie...

ReKo
11-02-2004, 11:51 AM
piturca pare cam invechit...

apare,aparare, aparare...
cand credeam ca o sa jucam cu mai multa fantezie cu dorinel si cu aliuta la mijloc... il baga pe paraschiv...care e mai mult retras... si dorinel la inchidere :( !

Cosmin_ultrasteaua
11-02-2004, 02:35 PM
Piti stie doar sa se apere. Nu avem ce face. Si eu speram sa juca mai frumos. Steaua a jucat intotdeauna cel mai spectaculos fotbal din Romania. Cum zicea Halagian " Steaua nu stie sa se apere, doar sa atace." Se pare ca a invatat.

LiviuRO
11-02-2004, 02:45 PM
intotdeauna este un termen relativ...

Poate corect spus ar fi in perioada 84-89, cam asa... atunci se poate spune ca ati avut o echipa mare, care juca spectaculos si eficient.

Cosmin_ultrasteaua
11-02-2004, 02:48 PM
Nu numai. 93-97. Si inainte de 84 am avut echipa.

LiviuRO
11-02-2004, 02:55 PM
pai 93-97 nu aveati adversari, Dinamo in "epoca Ianul", si de asta ati avut rezultate.

Iar inainte de echipa aia a voastra din anii 80, Argesul si Craiova erau responsabile de spectacol (ca despre asta era vorba), Dinamo si steaua se ocupau cu victoriile blatuite (11-0, 9-1 si alte alea). Balaci si Dobrin erau artistii.

mns
12-02-2004, 01:07 AM
si mie piturca mi se pare mult prea prudent in ultima vreme, si ar avea cu cine sa joace spectaculos..aliuta, dumitru, pitu acum si dica...sa speram ca in retur steaua va juca si pentru spectacol...

dj-cata
12-02-2004, 01:07 AM
si eu credeam ca o sa joace aliuta cu munteanu dar poate cine stie in camp o sa schimbe ceva. oricum si acum ataca mult si mie frica pe partea dreapta unde va fi bulevard :)

acum steaua stie sa se apere adoptand stilul italian....doar are 5 goluri primite in 15 etape. sa vedem ce rezultate o sa fie in continuare.

ReKo
12-02-2004, 11:34 AM
dap
dj_cata are dreptate
se pare ca piturca nu este asa de invechit...ci doar adopta un stil italian...mai precis un stil AC MILAN... se apara foarte bine... iar apoi porneste necrutator pe atac !
insa este prea prudent piturca !

de exemplu la meciul cu Liverpool s-a trezit prea tarziu sa atace...sa-i bage pe PITU si pe DINITA !

oricum...sa avem rezultate...si apoi spectacol ;) !

LiviuRO
12-02-2004, 11:41 AM
lol, stilul Milan? pe bune? Bah nene, aveti voi aparare buna, nimic de zis, dar de aici pana la stilul Milan... e distanta haaaat! (nu v-ati hotarat inca, Real sau Milan?)

Cum ati vrea voi sa joace Piturca ofensiv, spectaculos, cand el cu echipa asta nu a avut rezultate? El trebuie sa joace mai intai sa obtina un titlu, o cupa, ceva, ca altfel isi ia Gigi jucariile si pleaca.

ReKo
12-02-2004, 11:53 AM
vrei sa zici...
"cand el cu echipa asta A avut rezultate" !!!
nu ca: "nu a avut" :P

ce ras indignat :P
pai de ce razi mah ?
ai uitat ca si Nationalu' a umilit pe Milan cu toate vedetele ei...
nu e comparatie de la cer de la pamant !

si nu ma lua pe mine cu Real sau Milan
fiecare cu parerea lui !

LiviuRO
12-02-2004, 12:07 PM
nu stiu ce mari rezultate a avut piti la steaua, ca antrenor. Sa mi le spui tu te rog.

rasul nu e indignat, e chiar sincer. mai ales ca imi amintesti de meciul National-Milan, care a fost doar un amical. O echipa romaneasca o sa bata Milanul poate doar la barbut.

"Nu te iau pe tine", "va iau pe voi", pt ca observ sa sunteti indecisi, si voi, si conducerea. Ba Real, ba Milan... si e o diferenta mare intre cele 2 echipe ca stil de joc. Macar puneti-va de acord, sa va mintiti la fel. :)

ReKo
12-02-2004, 12:08 PM
bine mah

decat ca voi.... Dinamo Kyev :P ! hihi

LiviuRO
12-02-2004, 12:11 PM
Iar nu inteleg ce zici, cred ca datul asta automat de "add reply", te-a cam zapacit. Ce legatura are Dinamo, cu Dinamo Kiev numai tu stii...

ReKo
12-02-2004, 12:13 PM
mda...

sunteti o copie fidela... !
nu ma mai face zapacit ca iar zic ca mi-ai adus injurii ! :P

LiviuRO
12-02-2004, 12:17 PM
asta se vrea o amenintare? sau o atentionare? mai bine du-te si da un pic cu capu la topicul special creat.

prefer sa nu-ti mai dau nici un raspuns, ca te ajut in goana ta dupa "glorie".

ReKo
12-02-2004, 12:22 PM
LOLZ

nici o amenintare...si nici o atentionare !
ti-am spus doar !!!

dj-cata
13-02-2004, 01:28 AM
pana acum piti a castigat un titlu....si acum se pregateste de al doilea :)
si in cupele europene nu s-a facut de ras ca si restu....deja sunt destule ca sa fie peste dinamo si rapid....sau daca mai vrei uita-te la meciurile din campionat cu dinamo si rapid de cand a venit el

LiviuRO
13-02-2004, 01:55 AM
lol, pai Dinamo are rezultate mai bune decat voi. Si rrapid la fel. Iar in Europa, din cate stiu eu, Dinamo a adus mai multe puncte decat voi si rrapid la un loc. Asa ca...

Cat despre titlul de anu asta, deocamdata nici macar campioni de toamna nu sunteti.

ReKo
13-02-2004, 08:57 AM
hehe... inca mai speri d_dogg !?!?!

vise... :P

LiviuRO
13-02-2004, 12:52 PM
Din cate vad eu, voi sunteti cei care sperati... Dinamo este deocamdata pe primul loc, cel mai bun atac, cel mai bun golaveraj. Restul sunt speculatii.

ReKo
13-02-2004, 01:36 PM
hmmm

sa-ti spun ce aparare are steaua ?
sau mai bine sa-ti spun cine a venit la steaua ?
hmm... :P

Blue
13-02-2004, 03:10 PM
Asa si cine a venitl a steaua? Dorinel Munteanu , vedeta rezerva la Wfl , si Dica , plecand golgheterul vostru.

ReKo
13-02-2004, 03:16 PM
lasa...
mai bine ca a plecat
pentru el .,... nu de alta....
crezi ca daca rata transferu mai juca asa bine ?

da mah...
a venit cel mai bun jucator al nationalei !!!!

si cel mai dorit jucator din Romania....
si tot ala care n-a vrut sa vina la voi :P !

Blue
13-02-2004, 03:36 PM
Aha. dar de ce ma rog scrii in versuri ? Ai devenit peste noapte poet?

Cosmin_ultrasteaua
13-02-2004, 08:00 PM
Blue Boy, Munteanu si Dica sunt cele mai bune transferuri din Divizia A. Ce va ofticati atata ca voi nu ati adus pe nimeni?

ReKo
13-02-2004, 08:03 PM
ba daaaaaaa

l-a adus pe ala care a furat o geaca :lol: !

Blue
13-02-2004, 08:06 PM
Nu ma oftica cu nimic. Oricum transferul lui Dica la Universitatea a fost doar o speculatie, o diversiune facuta de Staicu , menita sa linisteasca suporteri care cereau transferuri importante.

tott> daca tot vrei sa intri in discutii despre fotbal, citeste si ceva din fotbal. A venit la noi un italian din serie B , care joaca bine si urmeaza sa vina alt italian.

ReKo
13-02-2004, 08:17 PM
mmmda
eu ma refeream la jucatori !!!

si nu ma lua pe mine cu "daca tot intri" ... <_< !
respecta ca sa fi respectat !
dupa aia imi spune lumea ca nu ma port frumos <_< !!!!

Blue
13-02-2004, 08:26 PM
Da la ce altceva puteai sa te referi, la spalatori de parbrize? Nu ma imtereseaza cum te porti cu mine sau cu altii. Nu stiu ce vezi in postul asta asa lipsit de respect? Spune-mi ce te deranjeaza si o sa-l editez.

dj-cata
14-02-2004, 01:01 AM
acum se oftica pt ca ei (rapid , dinamo si restu.. ) nu au reusit sa faca transferuri importante....si poate ca mor de ciuda :)

LiviuRO
14-02-2004, 01:46 AM
Domne... voi astia de pe ghencea aveti multe figuri in cap... pe bune!

Pe cuvant ca o sa va dau quote-uri peste quote-uri cand s-o termina Divizia A, cand iar o ziceti d-alea "blaturi domne, blaturi, d-aia nu am castigat campionatu nici anu asta".

Corect, ati facut cele mai bune transferuri, dar pe hartie. Pana la a demostra jucatorii mai e cale lunga.

dj-cata
14-02-2004, 02:54 AM
dar macar incercam sa facem ceva nu k voi vindeti tot si in retur faceti blaturi.

de rapid imi place ce a facut...a adus multi jucatori tineri...acum sa vedem ce rezultate o sa aiba.

Cosmin_ultrasteaua
14-02-2004, 10:51 AM
D-Dogg, dar de unde vrei sa stiu cum o sa joace jucatorii? Asa poti sa spui ca si daca il aduce pe Ronaldo e un transfer bun doar pe hartie.

Sirius
14-02-2004, 11:03 PM
Eu zic sa nu va certati pana nu incepe campionatu' si vedem rezultatele. La urma urmei, nu transferurile sunt totul, uite de exemplu Chelsea care si-a adus o ''turma'' de vedete, dar nu merge stralucit (e ciudat sa vezi cum ii salveaza Johnson cand au atatea vedete).

dj-cata
15-02-2004, 04:18 AM
dar la chelsea au intrat foarte multi si au stricat echipa veche...si pana se formeaza una nou e nevoie de timp....la steaua au venit doar 2 jucatori si e mult mai usor sa se integreze. Eu cred ca cel putzin unu o sa joace excelent (mai ales in meciurile cu rapid si dinamo)

LiviuRO
15-02-2004, 02:03 PM
Pai pana la marile voastre transferuri, vad ca deocamdata au plecat Raducanu, Mutica si Aliuta... e bine? Noi macar l-am dat doar pe Zicu, desi "gurile rele" ziceau ca nu sa ne mai cunoastem proprii jucatori la startul returului.

Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 02:05 PM
Pai.... Inlocul lui Aliuta eu as vrea sa joace Dica. Dar Piti o sa il bage probabil pe Paraschiv. In locul lui Mutica Curt sau il baga din nou pe Radoi fundas central. Dinita in locul lui Raducanu.

LiviuRO
15-02-2004, 02:15 PM
eu ma refeream la faptul ca va pleaca "valorile". Ce ziceati? noi vindem jucatori numai pe nu stiu cate milioane USD? Pai pe astia 3 ati luat in total 1.300.000 USD...

Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 02:44 PM
Cum mah 1300.000? Numai pe Raducanu am luat 1300000. Mutica e la final de contract, deci pleaca gratis. Dar pe aliuta....

ReKo
15-02-2004, 04:10 PM
cee ?
cand a plecat mah aliuta ?
doamne... !

nu intra nici un curt in aparare ! mai bine ca a plecat mutamba
uite echipa:

Hamutovski
Fl. Dumitru Radoi Rachită P. Stoica
Dica Paraschiv(Aliuta) D. Munteanu Bostina
Oprita Dinita

mmmda
mari schimbari <_< !

Blue
15-02-2004, 07:38 PM
Vorbing de Aliuta , stia cineva ca a recunoscut ca este kokalar? Cum ziceam totti , daca vrei sa intri in discutii fotbalistice mai citeste din cand in cand gazeta sau prosportul.

ReKo
15-02-2004, 08:32 PM
loooooool
blue_boy... scuteste-ma cu afirmatiile astea... de mare om informat ce esti tu <_< !

am citit mah si eu aia din GSP... ca iau si eu ... dar daca ai vazut acolo era un "?" nu un "!" ... deci este o diferentza <_< !

Blue
15-02-2004, 09:08 PM
"Mijlocaşul Stelei, Marian Aliuţă , se va transfera după turneul din Cipru la Spartak Moscova, echipă care l-a achiziţionat ?n această săptăm?nă şi pe fundaşul lui Galata, Gabriel Tamaş." -prosport.
Nu sunt super informat, dar macar stiu ce se intampla in fiecare zi in fotbalul romanesc .

ReKo
15-02-2004, 09:11 PM
"Aliuţă, care c?ştigă la Steaua 135.000 de dolari, a negat orice intenţie de a părăsi gruparea din Ghencea, dar sursele "Gazetei" spun că tratativele ar putea intra ?n linie dreaptă imediat după ?ntoarcerea echipei la Bucureşti." - gsp

Sigur nu ma minti ? :lol:

Blue
15-02-2004, 09:13 PM
Si prosportul zice acelasi lucru.
"se va transfera după turneul din Cipru la Spartak Moscova"

"tratativele ar putea intra ?n linie dreaptă imediat după ?ntoarcerea echipei la Bucureşti"

ReKo
15-02-2004, 09:15 PM
cred ca tu nu intelegi sensurile cuvintelor "ar putea" !

Blue
15-02-2004, 10:18 PM
Ma rog , in prosport spune ca pleaca im gazeta spune s-ar putea sa plece, un lucru e clar , spartak il vrea , spartak fiind un club foarte bogat care-i va oferi un salariu mare, tine cont ca a refuzat si o oferta de la sahtior care era mai avantajoasa decat cea a stelei.

Sirius
15-02-2004, 10:39 PM
Usurel! I can feel tension here.
Azi s-a zis la Sport ca daca Torpedo Moscova (iar nu Spartak) da 1 mil de dolari, respectivu' Aliuta si-a si facut bagajele pentru ca nu este in relatii prea bune cu Piturca. Deci inca n-a plecat.

dj-cata
16-02-2004, 12:18 AM
nu e sigur ca pleaca aliuta....si oricum daca pleaca va pleca pe 1 mil $ nu pe gratis cum a zis d_dogg..

mutica era la sfarsit de contract si a vrut sa plece in stainatate iar asta si cu aliuta nu sunt valorile echipei .....

oricum avem destui jucatori sa ii inlocuim desi eu nu cred ca aliuta o sa plece

LiviuRO
16-02-2004, 03:14 AM
acum, e normal sa sperati pana il ultimul moment. Asa am facut si noi cu Zicu. Pana l-am vazut pe aeroport am tot sperat. :) Nu disperati, sunt sigur ca Pitu ii va lua locul cu brio.

sa va vad acuma, ca si asa va laudati voi ca vindeti jucatorii pe sume fabuloase (milioane de dolari) cu ce bani ramaneti dupa vanzarea a 3 titulari.

dj-cata
16-02-2004, 03:18 AM
pai pana acum 1 titular de la noi = 3 titulari de la voi...asa ca avem deja un avans destul de mare nu crezi d_dogg ? :)

daca mai adaugi inca 1 mil pe aliuta se face 2 de la steaua = vreo 5 de la dinamo.....ce zice ...cam mare diferenta ....

si pe mutica nu il poti pune la transferuri pt ca era la sfarsit de contract......dar fi sigur ca nici asta nu pleca pe mai putzin de 1 mil :)

LiviuRO
16-02-2004, 04:24 AM
1 mil. de lei kilu mama?

Da mah, ce sa zic, cei mai frumosi, destepti, valorosi, inteligeni, si nehomosexuali jucatori sunt in lotul stelei. Pacat ca nu au si rezultate care macar sa va incurajeze in incercarile voastre stupide de a demostra ca "aveti echipa".

ReKo
16-02-2004, 09:15 AM
Nu disperati, sunt sigur ca Pitu ii va lua locul cu brio.

Daca pleaca...desi ma indoiesc...
...Paraschiv o sa-i ia locul !

LiviuRO
16-02-2004, 02:48 PM
tot aia e. Oricum, fara 3 titulari, cu 2 batranei de 33 respectiv 35 de ani, cu un Oprita in zi mare, eu zic ca nu aveti probleme in campionat. Deja puteti sa va uitati spre cupele europene.

Mai exact super-cupa campionilor, sau cum ii spuse Gigi Becali acelei competitii fictive.

dj-cata
17-02-2004, 12:04 AM
ddogg : nu crezi ca aliuta o sa plece pe 1 mil de $ ?

si oricum avem destui jucatori sa ii inlocuim...ti-am mai zis si pe mirc....dica la mijloc in locul lui aliuta. piturca a si exersat formula asta in ultimul amical.

Blue
17-02-2004, 01:00 AM
Aliuta nu era un jucator stralucit, avea cateva momente de gratie, dar destul de rare , plus ca lipsea cateodata minute bune din joc.

ReKo
17-02-2004, 08:35 AM
tot aia e. Oricum, fara 3 titulari, cu 2 batranei de 33 respectiv 35 de ani, cu un Oprita in zi mare, eu zic ca nu aveti probleme in campionat. Deja puteti sa va uitati spre cupele europene.

loooool !
lasa mah ca luati voi campionatul si UCL
cu dastia de 18 ani ca Marica.... sa numai vorbesc de (T)cIGAN ala... :P !

RaPiDuTz
17-02-2004, 04:17 PM
mha macar aia de 18 ani au viitorul in fata pe cand batranei stelei cum le zice d_dogg nu prea mai pot face multe ca fotbalisti... <_<

dj-cata
17-02-2004, 11:46 PM
ce batranei mah ? avem si noi 2 oameni peste 30 de ani si gata...echipa de batranei....

nu va faceti voi griji pt noi....pt ca cu asthia am avut o singura infrangere in tur iar acum in retur daca nu ii suspenda pe ashtia nu o sa avem mai mult de 1-2

LiviuRO
18-02-2004, 02:00 AM
pai una cu Dinamo, una cu rrapid, un egal (cel mult) cu craiova... si gata, Pa pa titlu! Imi place cum gandesti ;)

dj-cata
18-02-2004, 02:54 AM
eu cred ca si fara ashtia 4 cu brasov si rrapid tot scoate un egal....dar cu dinamo nu cred ca avem vreo sansa...doar sa prinda atacu o zi proasta :)

si daca ii suspenda pe ashtia 4....din etapa 4 castiga toate meciurile :)

RaPiDuTz
18-02-2004, 12:26 PM
hehe, ai vointa
mi se pare mie sau stelisti deja se cred campioni... :P

Draqla
18-02-2004, 12:50 PM
Echipa de batrani auzi...Am avut ocazia sa ma joc USM98 (Ultimate Soccer Manager) unde Hagi avea vreo 36 parca nu mai stiu exact ca era de mult si jucam cu Bayern. I-am luat pe Moldovan si pe Hagi si cu ei am luat campionatul in bundesliga. Adica au fost golgeteri. Bineinteles ca jocul este doar o simulare dar nu credeti ca in realitate o echipa fara unul sau doi oameni mai experimentati nu mai are maturitatea necesara pentru a fata la un meci important? Nu e cazul sa zicem de steaua ca are batranei in echipa ca la tensiune maxima unul mai batran face fata mai bine ca un pusti de 20 de ani.
Iar de campioni nu se pune problema. Inca. Dupa ce vor trece primele etape de foc ale returului mai discutam. Nici cu Rapidul nu mi-e rusine ca in ultimul timp a avut niste evolutii de tot rasul in campionat. Poate de emotie ca or sa aiba un gazon nou ;)

LiviuRO
18-02-2004, 01:49 PM
Ai dreptate Andrei, si jucatorii experimentati sunt importanti. Dar experimentati inseamna pe la 30-32 hai 33 de ani, dar deja Rachita si Munteanu sutn deja in limita aia superioara rau. Nu zic, ca exista un Keown rezerva la Arsenal, un Ferrara rezerva la Juve, un Lima rezerva la Roma, dar astia intra cand e cazul, cand o cere situatia grea din teren. Eu va zic o treaba, daca Rachita nu l-ar fi avut pe Mutica sau Radoi langa, ar fi ajuns exact al doilea gica popescu din perioada Dinamo.

mns
18-02-2004, 10:29 PM
rachita e mult peste burca si munteanu e mult peste alexa sau cine mai e pe la dinamo. punct :P

RaPiDuTz
18-02-2004, 10:41 PM
"Pe adresa clubului Rapid a sosit o scrisoare cu expeditor chinez! Zhuang Kai este un cetăţean chinez mare iubitor de fotbal (?I may lose my life, but i cannot lose football? ? ?Pot să-mi pierd viaţa, dar n-aş putea pierde fotbalul?, scrie el), domiciliat - după cum este menţionat pe plic - ?n ?Shi nan District, Qing dao 26601, Shan dong Province?, care a aflat de Rapid prin intermediul jocului numit ?Champion Manager 03-04?! Surprins de forţa demonstrată de Rapid ?n jocul respectiv, Zhuang Kai a dorit să afle mai multe despre Rapid, afirm?nd că ar putea deveni un mare fan al echipei noastre! ?Din păcate, am găsit doar c?teva suveniruri de-ale voastre ?n Qing dao şi, ca fan al vostru, aş dori să am acces la gama completă de produse cu sigla clubului. Ştiu că este foarte greu, dar am auzit, de asemenea, că sunteţi foarte apropiaţi de fanii voştri. Am dorinţa de a vă vedea campioni!?, scrie fanul chinez ?n scrisoarea sa. "

COOL ! :D

mns
18-02-2004, 10:57 PM
lol, sunt bune si jocurile la ceva, eu datorita cm sunt mare fan manchester si as roma, prin 99 am avut experiente foarte placute cu echipele astea doua si de atunci am ramas fan :P

ReKo
18-02-2004, 11:38 PM
@d_dogg
lima
nu este rezerva la roma ! ;)

a avut un timp cand n-a fost titular
dar doar pentru ca s-a certat cu cei de la conducere
din cauza banilor ;) !

dj-cata
19-02-2004, 02:29 AM
sunt curios ce o sa mai zici liviu daca e sa va batem cu batranei ashtia pe teren.....dar sunt sigur ca o sa gasesti tu ceva....ca au ratat ai tai....un arbitru ceva...dinamo tot timpu stie sa gaseasca scuze :)

LiviuRO
19-02-2004, 02:31 AM
mns-> Rachita ala de a jucat la Real Madrid si Barca? Sau te referi la perioada lui de glorie in care a luat Ch. League cu steaua? sau cand a fost capitanul nationalei la cele 3 turnee finale castigate?

totti-> pai mah, Lima oricum a fost rezerva lui Dacourt o buna perioada de timp.

dj-cata
19-02-2004, 02:35 AM
aaaa...lui hagii stii sa ii iei apararea chiar daca isi da parerea fara sa stie regulamenut dar lui munteanu nu ...frumos

LiviuRO
19-02-2004, 02:43 AM
mah, eu nu iau apararea nimanui, eu doar incerc sa va evidentiez faptul ca toata lumea implicata intr-un fel sau altul in fenomen, considera ca steaua a gresit, si ca ar trebui sa suporte consecintele. Jucatori, fosti jucatori, antrenori, presedinti au spus acelasi lucru. Stii cum e vorba aia, cand doi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci.

dj-cata
19-02-2004, 02:46 AM
pai ce ai vrea sa zica, cand toti cred ca stelistiiau refuzat nationala...cand ei a cerut doar o amanare...e normal sa spui asta cand ashtia habar nu au ce s-a intamplat.....

ReKo
19-02-2004, 08:26 AM
@d_dogg
lima si dacourt joaca pe posturi diferite :P
poate rezerva lui candela...care e si el pe stanga dar un pic mai retras ;) !

LiviuRO
19-02-2004, 02:36 PM
cata-> tu o dai in diverse! Tipic stelist, nu ati recunoaste ceva nici daca v-ar intra in ochi

totti-> mah, din cunostintele mele fotbalistice Lima joaca mijlocas la inchidere sau mijlocas central. A mai jucat acum 2 sezoane mijlocas dreapta (cand era Tomassi accidentat), iar Dacourt joaca de asemenea mijlocas central sau la inchidere.

ReKo
19-02-2004, 06:17 PM
hehe...da-mi voie sa-ti spun ca aici te inseli
... nu te pune cu mine cat e domeniul meu :P
nu te lua dupa site-uri mah/google !
Capello il foloseste pe Francisco Gouvinho LIMA mijlocas stanga !!! ;)

dj-cata
20-02-2004, 04:33 AM
si rapid nu a gresit in 99 ? eu nu stiu se se fi facut atata tambalau pe cazul ala :) .... eu nu inteleg ce e asa de rau in a cere 4 zile in plus la echipa de club.....

ReKo
20-02-2004, 07:47 AM
nu e nik asa de ciudat
astia au avut un scop
sa-i suspende
n-ai vazut
ca si dupa meciul cu Belarus
a zis ala... domne' da sa se respecte regulamentul
e exasperant..numai asta zice !

LiviuRO
20-02-2004, 10:58 AM
cata->eu am zis ca nu mai discut pe subiectul asta. Parerea tuturor celor implicati in fotbal cred ca este mai pertinenta decat a mea.

totti->mah, eu cand ma uitam anul trecut la meciurile Romei (recunosc, anu asta nu am vazut decat un meci, in care Lima nici nu a jucat) Lima juca mijlocas la inchidere. Uite o sa intru pe site-ul Romei, sa vad ce a jucat in partidele de anul asta.