View Full Version : Divizia B
stefan
19-12-2002, 09:30 PM
Care dintre urmatoarele echipe din B credeti ca va promava la vara in divizia A?
asta e pt seria 1? :)
oricum, bafta Poli :xmas:
stefan
19-12-2002, 09:40 PM
Vrei si seria a doua?
Salarutudor
04-03-2003, 09:59 PM
FORtz (sunt cocalar de mirc)A POLI
Sirius
06-03-2003, 10:26 PM
Parerea mea este ca Petrolul va castiga seria I din div.B si va promova, facand probabil schimb cu Astra. Poli Iasi va castiga barajul care-l va juca si vor intra si ei (chiar merita-au jucat frumos in cupa); in seria a doua Apulum Alba Iulia va promova in A. Oricum, nu stiu daca vor rezista prea mult in prima liga cu blaturile...pardon...competitia :D ce exista in campionatul nostru!
tudosebogdan
07-03-2003, 01:40 PM
Petrolul nu merita sa se duca anul trecut in B dar nu a facut fata echipelor care vroiau sa ii ia din jucatori la preturi de nimic. Sper sa se intoarca in A si sa le arate tuturor ca este totusi un nume in fotbalul romanesc. Petrolul dupa parerea mea se poate confunda cu istoria cel putin post decembrista a fotbalului romanesc. si spre deosebire de alte echipe din provincie ei au luptat mereu cot la cot cu Bucurestiul. poate ca anul trecut au incomodat prea tare interesele astora dar sper ca in sezonul asta care vine sa le-o faca multora. :fyou:
azi a fost o zii foarte trista pentru mine. patronul Rarorei a fost arestat pentru fraude ajugand la 800 de miliarde lei. imi pare rau si de om, ca era un pireten bunal lui taicamio si lam cunoscut, era baiat de treaba, si imi pare rau de echipa. lucrarile la noul stadion sunt aproape gata, a bagat 10 mil de $ in el, urma sa fie cel mai modern stadion din Romania, circa 15 000 de locuri pe scaune. sper sa nu se destrame echipa, oricum maiau un sponsor puternic, o companie de asigurari, sper ca vor sarii patronii din vilcea in ajutorul echipei. il respect pe ion marin "bobby" pentru ca a vrut sa faca ceva in fotbal, a luat creditu ala numai ca sa faca ceva la vilcea, a vrut ca sa avem un stadion si o echipa care sa fie printre primele 5 in A.
DarkComy
22-06-2003, 07:15 PM
Marfa sper sa se construiasca si sa ajunga in A :mishto: :mishto: :mishto:
e 70% gata stadionul, problema ar fii sponsorii echipei, au un sponsor puternic, parca omniasig sau alianz, cerd ca aliantz (sunt cocalar de mirc) pentru ca e tiriac a mai fost sponsor la ceav turneu de tenis prin vilcea.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.