View Full Version : Football Fusion
cuosmin
02-12-2003, 12:45 AM
eu am TCM 2004, insa mi-am pierdut cdul cu fifa. A incercat cineva Football Fusion? Merge?Adica daca am inceput sezon cu steaua si cand selectez cum vreau sa joc meciul dau football fusion joc Fifa cu Steaua? Pentru ca daca merge, nu mai are rost sa apra RCIF2004, divizia A e deja in joc, foarte bine facuta.
(Football fusion inseamna ca poti sa joci jocurile din TCM 2004 in Fifa)
divizia a in tcm e bine facuta? hehe, mersi mersi :P
e placut cand cineva iti apreciaza munca ;)
see the credits for details :P
RaPiDuTz
02-12-2003, 12:44 PM
OOOOOOOoooo , mns te-au ascultat inseamna :mishto:
GG
scandalf
03-12-2003, 12:06 AM
:mishto: GATA CU TOATE CRITICILE LA ADRESA FIFA04!!!!!! :mishto:
Am luat Tcm 2004 si este super cu fotball fusion! :cooool:
Adica joc TCM care este de 10 ori mai misto ca Fifa la modul career( foarte multe posibilitati) si daca vrei (afara de modurile clasice de vizionare a meciului) dai football fusion si.....joci fifa 2004 pe taste!!!!
divizia A este super facuta 10x mns!!!-mai putin stadioanele - astea le rezolvam in curand precum si tricourile..si bla bla..pentru ca are EDITOR! care functioneaza...destul de bine( nu e divizia B....cred ca se poate creea nu am avut timp sa ma uit oricum fisierele sunt la fel ca in fifa deci editabile!!!)
DECI concluzia pentru a avea acest an un Fifa2004 complet.....luati Total club manager 2004!!! o sa vedeti...... :cooool:
RaPiDuTz
03-12-2003, 01:19 PM
Inca un motiv in plus pt care tre` sa pun mana pe TCM04 :palme:
Am dat comanda si e pe vine (10x johnny :bere: )
JohnnyUSA
03-12-2003, 01:58 PM
hehehe rapidutz .. si se spune ca suporterii echipelor steaua, rapid, dinamo nu se iubesc :D .. apropos .. luni nu s-a lucrat la posta .. deci nu stiu daca-ti ajunge azi .. poate maine .. cel tarziu vineri sigur. :saliveaza:
RaPiDuTz
03-12-2003, 02:34 PM
:D
Da, probabil vineri...oricum pare de treaba cel cu cd-urile :mishto: :
"v-am pus comanda la posta
in 2-3 zile ajunge la dvs
daca nu primiti o instiintare de la posta
va rog sa mergeti dvs acolo pt ca sigur a ajuns
DACA AVETI PROBLEME CU VREUN CD VA ROG
SA_MI SCRIETI SI IMEDIAT REMEDIEM !!!
CD-urile au fost verificate cu CHECK-CD.
VA ROG NOTATIVA NOUL COD POSTAL (il gasiti pe colet)"
Scandalf , cam ce poti face cu acel editor ????
divizia a, ma refer a echipe..au si echipamente originale sau sunt doar culorile ok...???
scandalf
04-12-2003, 01:34 AM
nu au echipamente originale dar cred ca se pot face cu editoare!!!
pacat ca nu am timp acum sa studiez problema.....trebuie sa editez revista scolii!!!
sa vedem daca am inteles ceva..... din TCM 2004... ai un submenui cum e CARRE la fifa 2004 .... Football Fusion ... de aici poti juca fifa 2004 cu tastele si ai divizia a???!?!?!
daca e asa.... fifa 2004 .... ce vanzari o sa mai aiba?!?!?!?
sa-mi explice cineva.... ! daca e asa mai bine scoteau doar un jok !
:dansing:
RaPiDuTz
04-12-2003, 04:24 PM
Offff...ai inteles gresit. :unsure:
Fifa e fifa , tcm e tcm...numai ca poti incepe career mode in fifa si intre meciuri poti
sa iti antrenezi aceeasi echipa exportand-o in tcm folosind football fusion
Sper ca ai inteles acum :P
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha.... ok thanks
:cooool:
pai e marfa..... !
fac si eu rost de TCM 2004 maine.... :cooool: YEY ! :)
dea abea astept sa incerc
RaPiDuTz
04-12-2003, 11:31 PM
Da,pai si yo tot maine sper sa fac rost de el... :saliveaza:
Dar ceva nu am inteles nici yo...daca un campionat exista in tcm si nu exista si in fifa (de ex Romania) nu o sa pot sa ma joc cu una din echipele din campionatul acela in fifa ?? :confused: (scandal sa zici si tu ca il ai...)
mah, am vb cu cineva de sus si mi-au zis ca daca vreau pot modifica baza de date originala la tcm 04 sa schimb numele echipelor din s.bucharest sau cum sunt in steaua bucuresti...etc...eu am bbaza de date in ceva de genul league31.nu stiu ce extensie...tot asa e si in joc? sa fac un update?
scandalf
05-12-2003, 12:04 PM
Numele echipelor le poti schimba cu editorul din tcm....am facut asta....de asemenea numele jucatorilor fetele numele galeriei stadionul mai multe...dar nu se poate pune o emblema originala si echipamentul original facut de tine...poti numai sa pui unele care sunt deja in baza de date de la alte echipe( am incercat sa inlocuiesc unele dintre ele cu biggui si nu a mers..probabil ca au ceva fisierele de nu se pot edita sau nu e bun programul)
- pentru RaPiduTz poti exporta echipele in fifa dar nu merge decat sa joci la playnow fiindca nu exista la career romania de exemplu!
- pentru totti nu iti face griji de vanzarea fifa 2004 pentru ca la tcm daca joci meciul la fotball fussion ai 1.Tastele nu le poti schimba.....2. Nu are Offball control
ca la fifa deci e mai nasol decat fifa la joc dar e ceva oricum.
cuosmin
05-12-2003, 10:16 PM
jocul se va vinde pentru ca ai nevoie de cd-ul cu fifa ca sa "initializezi" football fusion cand joci career mode, insa probabil asta o vor rezolva crackerii.
de unde cresc dificultatea la jocul efectiv? adica joc pe football god si tot bat cu 3-0 (in football fusion) rapidul care ar trebui sa fie cea mai buna echipa..
mie imi merge off-the-ball si in football fusion
ce nu imi place e ca daca faci driblinguri cu un jucator bou, jucatorul da mingea in fata si se impiedica
Oricum, cand joci Football Fusion nu joci TCM, pentru ca nu mai conteaza moralul, fatigue-l jucatorilor etc, joci un fifa in care poti in sfarsit sa-l pui pe roberto carlos sa fie RWB si sa joace ofensiv. Ca sa joci TCM trebuie sa joci text mode..oricum, strategia de marketing a EA sports a fost geniala pentru EA, de cacat pentru noi, cumparam 2 jocuri ca sa avem un joc complet..
RaPiDuTz
06-12-2003, 12:54 AM
Doar prima oara cand folosesti football fusion-ul te pune sa bagi cd-ul cu fifa
Off the ball functioneaza aici dar si yo castig cam usor cand folosesc football fusion :blink:
Ceea ce imi place f mult este dieferenta vizibila intre o echipa de 20 rating si una de 80 ;)
scandalf
06-12-2003, 03:53 AM
cum ai si ball control
ce ai facut....dar tastele le ai?
RaPiDuTz
06-12-2003, 09:57 AM
Pai la mine e exact ca in fifa ,pana si gameplayul e exact acelasi :mishto:
Pacat ca nu au facut si stadioanele din Divizia A sa fie ca in realitate :(
JohnnyUSA
06-12-2003, 01:03 PM
rapidutz sa mi-l trimiti si mie ma ca la mine s-au incurcat coletele.. so fuckin posta romana!
sanshine
09-12-2003, 02:46 PM
Originally posted by scandalf@Dec 6 2003, 03:53 AM
cum ai si ball control
ce ai facut....dar tastele le ai?
pai e tasta normala de OTB, Z-ul. la mine a fost o problema, ca am si gamepad, si cand jucam Football Fusion imi punea automat controller-ul pe gamepad, si nu puteam sa joc cu tastatura, a trebuit sa dezactivez gamepad-ul din windows <_< . mns, felicitari, dvizia A e :cooool: , la FM2001 erau cateva echipe romanesti facute de EA ,si erau DEZASTRU, cu loturile vechi de 7-8 luni si cu niste jucatori pusi la plezneala, avea Steaua vreo 2 australieni si un austriac titular :rolleyes:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.