PDA

View Full Version : Bug-uri

reddyBo
12-10-2006, 08:26 PM
Am intalnit clasicul bug de la fifa06 cand mingea se loveste de portar si el sta si se uita ca prostul fara reactie cum mingea intra in porta, ma refer la sutul din unghi, stiti care, imi pare rau ca nu am putut sa il salvez pt ca eram pe multiplayer. Sunt dezamagit.

versace
12-10-2006, 08:39 PM
eu am intalnit un bug cand bati out lasa mingea din mana se opreste in jurul stomacului si de acolo sare ca din pusca ...straniu o sa postez un filmulet daca mi se mai intampla....

adittza89
12-10-2006, 09:03 PM
eu am intalnit un bug pe multiplayer....un prieten foloseste o combinatie de butoane cand portaru are mingea in mana...se invarte cu ea pana se demarca atacantu si dupa degajeaza mingea exact pe el si nu poti selecta fundasu sa il atace...si scapa singur cu portaru

Saint
12-10-2006, 09:12 PM
e unul misto cand portarul trece linistit prin bara :lol: ! Pacat ca nu am salvat :mellow:

AndutzeL
12-10-2006, 09:42 PM
Eu unul cred ca sunt prostii... :)) :oops:

Gangster
13-10-2006, 08:27 AM
Originally posted by saint@Oct 12 2006, 10:12 PM
e unul misto cand portarul trece linistit prin bara* :lol: ! Pacat ca nu am salvat* :mellow:
95857

la mine s-a intamplat sa iasa portaru si prin plasa ce sa mai zic de bara:D

PICIU
13-10-2006, 09:01 AM
cand cade mingea e plasa nu se misca de loc,parca se lipeste de plasa

T!G3R
13-10-2006, 09:17 AM
extraordinar,umbra firului de iarba nu vreti sa se vada?

VafCat
13-10-2006, 08:04 PM
bug-uri:
1. mingea trece prin bara cand stai pe linia sau aproape de linia cornerului
2. mana portarului trece prin bara
3. daca shutezi si se deviaza mingea, portaru ramane batah
4. Robben de la Chealsea daca il muti mijlocas centru mai in spate el va avea 100 din 94 :D

si mai e ceva.. faza care nar trebui sa se intample intr-un joc.. albitrii (sunt analfabet) tzin cu echipe mari si nu acorda fenalti-uri clare si alte faulturi clare... albitrii (sunt analfabet) corupti :D dar precis tinde spre realitate :P

unKnown
13-10-2006, 11:26 PM
portarului Van Der Sar ia intrat mingea prin piept si a intrat in poarta :blink: :oops:

Ghost
13-10-2006, 11:39 PM
deci .. in toate meciurile pe care le-am jucat ... 2 sezoane ... am intalnit un singur bug .. > portaru a trecut prin bara < ... atat.. in toate meciurile .. plus cateva multiplayer .. :D .. sa fie oare de la sistem? :pimp:

DjNyana
14-10-2006, 01:32 AM
mi s'a intamplat ca mingea sa ramana pe bara transversala.. :)

a trebuit sa astept 38 de minute (aprox 5 minute reale) ca sa se termine meciul.. altfel nu aveam cum .. nu stiu nicio combinatie de taste.. prin care sa te poti urca pe bara sa dai mingea jos.. <_<

am batut doar la un gol.. (Reading - Charlton 1-0) :huh:

sdc
14-10-2006, 10:06 AM
asta chiar ca e tare,n-am mai auzit asa ceva,la mine doar a trecut jucatorul prin arbitru

reddyBo
14-10-2006, 02:23 PM
Si golul direct din corner e tot bug, pt ca trece mingea pe deasupra fundasului si el sta si se uita.

phane
14-10-2006, 02:38 PM
Originally posted by Gangster@Oct 13 2006, 09:27 AM
la mine s-a intamplat sa iasa portaru si prin plasa ce sa mai zic de bara:D
95883

eu am sutat, am dat gol si a iesit mingea prin plasa si nu s-a pus gol. va vine sa credeti? dc putem luam arbitrul la bataie.
ssau am dat pasa la portar si el s-a uitat la ea cum trece pe langa el si cand s-a oprit mingea fix pe linia portii, el s-a repezi la ea si a bagat-o in poarta. Desteptu'!!!
si inca ceva: sa va uitati la instant reply si acolo vedeti o gramada d bug-uri

Punish3r
14-10-2006, 06:21 PM
Originally posted by VafCat@Oct 13 2006, 10:04 PM
4. Robben de la Chealsea daca il muti mijlocas centru mai in spate el va avea 100 din 94 :D
95989

Asa se intampla cu toti jucatorii...de exemplu daca iei un atacant si il pui fundas o sa ii scada considerabil overall-ul.

Deeny
14-10-2006, 08:01 PM
Mie mi sa intamplat sa dau cu MUTU din lovitura libera si portaru sa intre cu mingea in poarta,tinundo in maini cum a aparato pe jos sa sa o continue fara sa imi dea gol.Ma enerveaza chestia asta la culme!! :fotbal:

reddyBo
15-10-2006, 10:12 AM
Cata prostie la poartaru asta...sau la realizatorii jocului:P http://www.youtube.com/watch?v=o_Jwermt4HQ...related&search= (http://www.youtube.com/watch?v=o_Jwermt4HQ&mode=related&search=)

napKin
15-10-2006, 11:06 AM
Originally posted by DjNyana@Oct 14 2006, 03:32 AM
mi s'a intamplat ca mingea sa ramana pe bara transversala..* :)

a trebuit sa astept 38 de minute (aprox 5 minute reale) ca sa se termine meciul.. altfel nu aveam cum .. nu stiu nicio combinatie de taste.. prin care sa te poti urca pe bara sa dai mingea jos..* <_<

am batut doar la un gol.. (Reading - Charlton 1-0)* :huh:
96019

Si mie mi sa intamplat la fel da la mine a fost prin minutul 45 si nu am asteptat mult :D

poli tm in fifa
15-10-2006, 03:30 PM
un bug incredibil...era mingea la portarul advers...s-a intors si a degajat mingea direct poarta

Omega
15-10-2006, 03:51 PM
Buguri care mi s-au intamplat mie :

1. La multiplayer am tras de la jumatate la FIRUL IERBII , mingea a trecut printre toti jucatorii adversarului si mergand usor trece de portar si intra in poarta...si se uita si el dupa ea INEXPLICABIL fara a o lua in brate sau altceva.

2.In cariera la un meci am inscris un gol cu Messi si mi s-a parut ceva bizar cand am inscris. Apoi am dat la Instant Replay si cand m-am uitat mai cu atentie mingea trecuse putin PRIN bara...din nou inexplicabil.

3.Portarul mi-a trecut de multe ori si prin plasa si prin bara pentru a prinde mingea.

4.Am reusit odata sa dau gol printr-un sut la firul ierbii pe langa bara ,iar mingea a trecut prin plasa si s-a dat out de poarta.

5.In multiplayer daca lasi cu portarul mingea jos si mergi cativa metrii apoi degajezi folosind combinatia Q + A in 70 % dintre cazuri iti ramane atacantul singur cu portarul adversarului ceea ce este dupa parerea mea un bug foarte serios la multiplayer care te impiedica sa iti arati clasa impotriva cuiva deoarece in modul asta poti lua gol si de la un n00b care n-a jucat in viata lui FIFA dar care stia de faza asta stupida.

Si lista bugurilor din FIFA 07 poate continua la nesfarsit...(din pacate).

FILIPDINAMO
15-10-2006, 09:28 PM
si mie mi-a intrat portarul prin bara!http://www.dinamomania.net/forums/style_emoticons/Custom/HAITA_DINAMO.gif

CIUmeGu
17-10-2006, 12:47 AM
de 2 ori mi s-a intamplat la penalty ca jucatorul care executa lovitura sa nu se vada (invizibil)!

SSORIN
21-10-2006, 11:45 PM
Tocmai am dat de un bug pe multyplayer, adversarul si-a dat autogol si jucatorii care se bucurau erau ai lui si cei suparati ai mei :crazyboy:

ruxanda
22-10-2006, 12:03 AM
vi s-a intamplat vreo data sa dati pe langa si sa se acorde gol,mie da(bine asta la fifa 06)

SSORIN
22-10-2006, 12:19 AM
Noi aici discutam despre fifa 07 !

poli tm in fifa
22-10-2006, 12:19 PM
un bug tare...mi s-a intamplat ca portarul sa prinda mingea si sa iasa cu ea pana la mijloc da cu mingea in mana...si deabia la mijloc a fluierat arbitrul hent...pacat ca n-am (sunt agramat) reluarea deoarece a fost la demo

bgd
22-10-2006, 04:04 PM
Originally posted by poli tm in fifa@Oct 22 2006, 01:19 PM
un bug tare...mi s-a intamplat ca portarul sa prinda mingea si sa iasa cu ea pana la mijloc da cu mingea in mana...si deabia la mijloc a fluierat arbitrul hent...pacat ca n-am (sunt agramat) reluarea deoarece a fost la demo
97032

Eu cred ca tu esti agramat...nu-i corect cum a scris baiatu sau ce? :offtopic:

Luca_Brazi
23-10-2006, 10:31 AM
eu am jucat cu acesi echipa in acelasi sezon in 2 grupe diferite in champions ligue

cr3tzu33
23-10-2006, 11:07 AM
jucati pes :D... fara buguri...:coco:

sdc
23-10-2006, 11:38 AM
am patit ieri ca la culmea fotbalului:am dat gol iar la reluare a fost ratare,totusi golul s-a contabilizat

Dusk_D3ViL
23-10-2006, 01:09 PM
mie mi s-a intamplat de zeci de ori ca, la lov. libere sa intre portarul cu tot cu minge in poarta si totusi sa nu se valideze nimic...

Griffon
26-10-2006, 12:13 PM
Hmm am batut lov libera cu efect si s-a dus gol si cand m-am uitat la riplei a trecut mingea prin bara :)

reddyBo
26-10-2006, 12:18 PM
Grea romana...mama ei de limba

puyu
26-10-2006, 01:36 PM
Originally posted by Dusk_D3ViL@Oct 23 2006, 02:09 PM
mie mi s-a intamplat de zeci de ori ca, la lov. libere sa intre portarul cu tot cu minge in poarta si totusi sa nu se valideze nimic...
97158

asta mi se intampla si mie foarte des si ma enerveaza de mor :nashpa:

sdc
26-10-2006, 05:05 PM
nici n-ar fi frumos sa se valideze astfel de goluri

PICIU
26-10-2006, 06:49 PM
eu nu stiu cum de vi se intampla voua bug-urile astea.mie mi s-a intamplat sa pierd si la sfarsitul meciului sa se bucure jucatorii mei

Dusk_D3ViL
26-10-2006, 08:35 PM
stiu, dar totusi sa nu intre cu ea in poarta...

Marinica
27-10-2006, 11:27 AM
Singurele lucruri de care ma lovesc (ca bug-uri) sunt cele de genul: mingea trece prin bara/jucator, se lipeste de el, cand alerg umar la umar jucatorul advers baga efectiv mana prin mine cand ma opreste/faulteaza, etc.. Poate sunt aspecte grafice necizelate dar mie tot bug-uri mi se par. Si mai e treaba cu selectarea jucatorului "care vrea muschiul meu" cand ma retrag si ma apar. Daca nu incerc sa schimb alearga toti ca mustele fara cap iar daca incerc, pierd tot jocul din mana pana mi-l selecteaza pe ala care vreu eu.
Jucand in Liga II-a germana(World Class) mi s-a parut totul cum trebuie pana am ajuns sa joc un meci de cupa cu o echipa de liga I, Borussia Dortmund. Acu' inteleg ca portarul meu e de 70 dar, din 4 suturi la poarta, doua din intoarcere de pe la 30 metrii, toate se duc in vinclu? Poate me insel! Astept sa promovez si sa vad daca se intampla cu toate echipele mai mari sau egale de 4 stele.

Punish3r
28-10-2006, 06:28 PM
Originally posted by PICIU@Oct 26 2006, 08:49 PM
eu nu stiu cum de vi se intampla voua bug-urile astea.mie mi s-a intamplat sa pierd si la sfarsitul meciului sa se bucure jucatorii mei
97570

Si eu patesc la fel <_< .De exemplu am dat un autogol si ii aratau pe jucatorii adversi cum se prabuseau in genunchi suparati :huh: sau comentatorii spun ceva de genul "the goalkeeper just got a hand to it and punched it out for a corner" cand defapt e repunere de la coltul careului :blink: .La aceste capitole fifa 06 mi s-a parut net superioara...

meornot
24-11-2006, 10:27 AM
ufa am si eu nevoie de ajutor vad ca toata lumea se joaca pe aici si eu publicitate,la mine problema e in felul urmator instalez jocul de pe dvd pun patch-ul asta de aici si apoi pun fifa no dvd patch...ca nu am unitate de dvd am luat-o imprumut ca sa pot sa instalez...si daca iau o echipa din romania si vrea sa joc manager mode cand dau sa joc primu joc sare afara din fifa si da eraorea asta:
AppName: fifa07.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: fifa07.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00180064

imi poate spune si mie cineva ce e de facut ca abia astept sa ma joc .mersi mult.bafta

spidyp77
24-11-2006, 10:36 AM
iti spun eu ca nu e de la no-dvd
daca nu ai dvd-rom imi inchipui ca nu ai mai nimc in calcluator si de aia nu merge

meornot
24-11-2006, 11:03 AM
mai sigur nu e..ideea ca dvd-ul e la garantie e dvd writer am placa video geforce de 128 procesor de 2600 si 512 rami...deci nu e de la calc..:(

si sa stitzi ca visual si quick sim merg am facut doua sezoane si apoi am incerct sa dau interwie ca crezut ca merge dar tot se blocheaza.:( ajutatzi-ma plss (sunt cocalar de mirc)ss

aaa inca ceva de vreo 4 ani nu mai intru pe mirc da asta nu se pune...sunt nerabdator sa ma joc si eu fifa dar se intelege altceva..asta este ma joc cum era inainte si e ok bafta sa avetzi :(

danutzyo
24-11-2006, 10:39 PM
eu am avut un singur bug....am sutat u lob si o cazut mingea pe bara...apoi prin afara terenului a intrat mingea prin plasa si s-a pus gol ;)

Punish3r
29-11-2006, 09:25 PM
Eu in fiecare sezon pe care l-am jucat cu Manchester Utd. pana acum Fenerbahce este in doua grupe diferite in CHampions League. :blink:

valentin9016
30-11-2006, 09:23 AM
Din pacate, fifa este un joc plin de bug-uri. Iata cateva care mi s-au intamplat mie
-la unele out-uri, jucatorul lasa mingea sa cada pana la nivelul pieptului apoi mingea sare singura in teren;
-la multiplayer, portarul alearga cu mingea la picior cativa metrii, apoi degajeaza cu A si in 90% din cazur scapa atacantul singur cu portarul
-daca esti in unghi si sutezi putin tare, mingea se duce in vinclu in 90% din cazuri, iar daca sutezi incet se duce pe jos . mingea nu intra pe la mijlocul latimii portii mai niciodata, decat atunci cand sutezi de la un unghi f f f mic, trebuie sa fii perpendicular cu poarta.
-loviturile libere sunt un BUG (adica : in 99% din cazuri, loviturile mele libere sunt gol - 100% IREAL ) - oricat de bun ai fi , nu ar trebui sa-ti intre toate loviturile libere
-se realizeaza repetarea anumitor faze, adica daca folosesti aceleasi combinatii de sageti iti iese tot timpul aceeasi faza banala, din care dai gol. Si repeti faza asta pana cand ai dat suficiente goluri trase la indigo.
Sunt dezamagit de numarul imens de bug-uri din fifa 07.

sdc
30-11-2006, 10:06 AM
chiar si in realitate sunt scheme care-ti ies mereu la fel,hai sa fim seriosi e doar un joc,ar trebui sa aiba 10 gb sa ai parte mereu de ceva nou

PICIU
30-11-2006, 10:40 AM
nu cred ca acesta este un bug, dar am observat ca la loviturile libere sunt doara cateva locuri de unde se bat. daca te faulteaza langa linia careului, bati lovitura libera de la vreo 5 metri in spate(am dat un ex)

valentin9016
30-11-2006, 09:04 PM
chiar si in realitate sunt scheme care-ti ies mereu la fel,hai sa fim seriosi e doar un joc,ar trebui sa aiba 10 gb sa ai parte mereu de ceva nou
[/b]
Esti tu sigur? de exemplu in PES, care e mai mic decat fifa cu vreun giga ... nu se repeta niciodata nici o faza. este imposibil sa creezi 2 faze identice in pes.
In plus, in realitate crede`ma ca nu dai gol din toate loviturile libere, nu intra mingea tot timpu in acelasi loc in plasa de fiecare daca cand sutezi . DOOH

bogd4n
30-11-2006, 09:10 PM
http://www.imageupload.com/uploads/666dd_untitled.JPG (http://www.imageupload.com)

http://www.imageupload.com/uploads/63ca0_untitled2.JPG (http://www.imageupload.com)

golu asta nu sa pus...ciudat :))

alexynho_91
01-12-2006, 08:45 AM
Si mie mi s-a intamplat sa valideze un gol care nu a fost . Mingea a trecut pe langa si a validat golul ... Mari bug-uri mai gasim pe la Fifa , speram sa le corecteze cei de la EA in 2008 :)

Ionut cel Intelept
03-12-2006, 11:54 AM
Patch-ul oficial al celor de la EA , rezolva problema cu turneele ?

De exemlu am facut champions league. Am bagat echipele in ordine , fiecare in grupa ei si la final , am constatat cu stupoare ca nu mai era pastrata nicio ordine. Totul fusese randomizat.

Punish3r
03-12-2006, 02:34 PM
Unele offside-uri din fifa sunt date total aiurea.Am scapat singur cu portarul,cu un coechipier in dreapta mea si cu jucatorii adversi la vreo 3 metri in spatele meu si cand ii dau pase coechipierului da offside,desi jucatorii echipei adverse erau mult in spate :blink:

r5m
03-12-2006, 02:37 PM
Si jucatorul tau era mai in fata ca tine?

Punish3r
03-12-2006, 03:09 PM
Si jucatorul tau era mai in fata ca tine?
[/b]
era exact pe linie cu mine
P.S. Fenerbahce jucand cu ea insasi in ECC: http://img84.imageshack.us/img84/4314/fifahahaqw7.png

DJD
05-12-2006, 01:49 PM
eu am intalnit un bug pe multiplayer....un prieten foloseste o combinatie de butoane cand portaru are mingea in mana...se invarte cu ea pana se demarca atacantu si dupa degajeaza mingea exact pe el si nu poti selecta fundasu sa il atace...si scapa singur cu portaru
[/b]
asta nu e bug !
poti sa faci si tu asa : il lasi pe portar cu mingea in mana pana iti apare in coltul din stanga sus "6" (adica alea 6 secunde...) ca sa aiba timp atacantul (atacantii) sa se demarce , lasi mingea jos cu "w" , apesi simultan "q" si "a"(la maxim) - "q" ptr. demarcare si "a" ptr.degajare. daca ai si un atacant cu sprint bun , ramai in situatie de 1 la 1 cu portarul.

MeNdOz@
10-12-2006, 09:29 PM
Eu sun la al 11 sezon am jucat incepand de la PRO si acuma joc pe WC am jucat cu DINAMO,REAL ,CHELSEA,PORTO dar n am primit nici un penalty din pricina unui hent ...voi? o fi bug sa ii "blatuit" :)) fifa meu????

pikciu
11-12-2006, 10:48 PM
oricum, cel mai tare bug e asta:
daca esti cu mingea in careul tau, si apesti a+d, trage un sut atat de puternic... si in multe cazuri e gol. chiar daca nu e prea bine sa-l fi spus... ca sunt sigur ca o sa-l folositi :P