PDA

View Full Version : Configurari controllere (gamepaduri)

silverbullet
12-10-2006, 10:33 AM
Nu stiu daca mai exista pe undeva linkul asta dar m-am gadit sa il afisez pentru ca am reusit sa configurez un gamepad noname sa functioneze perfect (toate functiile) in aceste doua jocuri.

Linkul este http://www.controller-configurator.com iar daca aveti intrebari sau nu regasiti modelul vostru de gamepad in lista postati si poate va pot ajuta. Personal am reusit sa configurez un astfel de controller care nu se afle in lista si sunt foarte happy about it :D.

Bafta

kyrahihi
12-10-2006, 04:11 PM
salut

am si eu un gamepad de la apollo si nu il gasesc in lista ... zi-mi cum ai facut tu sa iti configurezi gamepadul daca nu il ai in lista .. mersi mult :)

silverbullet
12-10-2006, 07:20 PM
Originally posted by kyrahihi@Oct 12 2006, 05:11 PM
salut

am si eu un gamepad de la apollo si nu il gasesc in lista ... zi-mi cum ai facut tu sa iti configurezi gamepadul daca nu il ai in lista .. mersi mult :)
95796

Daca ai Apollo GP-3000 Space Rumble, tot d-asta am si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) si l-am facut sa mearga perfect. Sa-mi scrii o adresa de mail sau un id de msn sa-tzi trimit configul.

Daca nu primul rand tre (sunt cocalar de mirc) sa ai un driver care sa mearga perfect (in control panel sa poti testa toate functziile). Am cautat in lista aia de gamepaduri un model care sa aibe aceleasi functii ca al meu. M-am gandit ca nu toti sunt Logitech sa-si personalizeze driverele si am avut dreptate. Cu alte cuvinte am instalat un driver de la Speedlink Stormtrooper Gamepad si am vaz ca este si merge identic cu ala pe care il am si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) doar ca se cheama altfel controllerul. Prin urmare am reusit sa-l fac sa mearga cu alt driver chiar dk se numea altfel.

Insa poti sa configurezi mai intai functiile pe un model de gamepad similar cu al tau de pe www.controller-configurator.com, sa downloadezi fisierul, si apoi sa editezi acest fisier modificand numele respectivului model de gamepad exact cu numele (OEM) pe care il are driverul tau (la mine era de ex. "pc dual shock"). Astfel cand vei intra in FIFA tzi-l va recunoaste cu numele pe care l-ai pus in dreptul denumirii driverului.

Insa va trebui sa stii sigur ca modelul respectiv foloseste aceleasi drivere ca si al tau (poate doar cu denumiri diferite). Alt neajuns ar fi ca unele directii sau butoane sa fie aiurea asignate dar astea le modifici reconfigurand din nou functiile cu acelasi site.

Bafta.

kyrahihi
12-10-2006, 08:06 PM
al meu e apollo gp-3020 si tot pc dual shock apare in control panel ... am deja driver pt el ... singurul lucru care nu imi merge in fifa la el este trick stick`ul ... eu doar de asta vreau sa il configurez ca nu pot face nici o skema :( da-mi un mail pe kyra_hihi@yahoo.com cu fisierul tau si niste indicatii mai detaliate pls ... eventual si driverul care l-ai folosit tu...mersi mult

ioansfilip
05-11-2006, 09:15 AM
Salut Am o mare problema am un GamePad APOLLO GP-3000 PC Space Rumble nu reusesc sal configurez ma poate ajuta cineva.

http://www.ardsoft.pl/images/GP-3000.jpg

ifrim_dragos
06-11-2006, 03:33 AM
In Windows, click start ->run apoi scrii regedit.exe si dai OK

Deschizi HKEY_LOCAL_MACHINE --> SYSTEM --> ControlSet001 --> Control --> Media Properties --> Private Properties --> Joystick --> OEM.

Cauti aici un folder cu numele Gamepadului (sau asemanator :) eu am un Apollo GP-3000 si scrie -=SideWinderAutoDetect+- )
Dai dublu click unde scrie OEMName si schimbi numele cu "Logitech Rumblepad 2 USB[size=2]".

Astfel Windows-ul o sa creda ca ai un logitech si implicit iti va aparea si in FIFA.</span>

r3lu
06-11-2006, 10:05 AM
Sal, am un manta mm807, il vede in fifa, da nu merg vibratiile.
daca ma poti ajuta scrie pe mail sau mess la relu_godlike@yahoo.com ms

coaca2005
06-11-2006, 01:56 PM
Cum se poaste pune tasta Shift pe gamepad?????

fifam07
09-11-2006, 04:05 PM
am un manta mm814. mrge in joc, pot pasa, suta etc, dar nu merge right stickul(cind e setat pe analog nu raspunde deloc, iar cind e setat pe digital, are actiunile de la 0, x, patrat, triunghi). cum pot sa imi configurez gamepadul? sa mearga si right stickul?

fifam07
10-11-2006, 12:38 AM
cineva? stie cineva care sunt cifrele pentru stickul dreapta? pentru cel stinga sunt 0 si 1 dar pentru cel dreapta am vazut 2 cu 5 .dar poate cinva stie mai exact

r3lu
11-11-2006, 10:06 AM
PT. cine vrea sa isi configureze gamepadul.
in primul rand trebuie sa stiti fiecare buton de pe pad ce nr are , de obicei de la 1 la 12.
apoi intrati pe http://www.controller-configurator.com/ alegeti de acolo un pad, daca nu este al vostru in lista alegeti oricare si va configurati asa cum va place.
daca nu gasiti gamepadul in lista si alegeti altul, ignorati imaginea din stanga a padului, o sa va deruteze, la fiecare pad ii schimbata ordinea.
am am un manta mm807 si merge perfect.
scrieti pe relu_godlike pe yahoo mess daca nu va descurcati.

fifam07
12-11-2006, 03:19 AM
intr-adevar, merge, dar nu activeaza stickul dreapta, asa ca trickurile tot cu combinatia shift stick stinga trebuie facute. ceea c e pacat, rupr cva din continuitata directiei.

eu unul mi-am facut configuratia singur, urmind tutorialul de la inceputul topicului plus cel de pe forumul ea .

ukoytzas
16-11-2006, 10:49 PM
se poate sa ai 2 tastaturi ?una prin ps2 si cealalta prin USB ? sa joci fifa asa...

Tele`Santana
17-11-2006, 09:39 PM
se poate sa ai 2 tastaturi ?una prin ps2 si cealalta prin USB ? sa joci fifa asa...
[/b]

Nu se poate am incercat eu :)