PDA

View Full Version : Nationala NU ESTE IN FIFA2003 !!!

Indy
13-10-2002, 07:41 PM
Cu regret tin sa anunt ca echipa nationala a Romaniei nu este in FIFA 2003. :cry: :cry: :cry:

Insa Rapidul este.

mns
02-11-2002, 05:33 PM
nu este dar o putem baga noi :)

Catalinc7
03-11-2002, 12:18 PM
Nu disperati!
O sa apara si nationala si Divizia A.
Nu mai sa am jocu si se face tot.

mns
03-11-2002, 12:24 PM
thatz (sunt cocalar de mirc) the spirit, si eu am jocul doar sa-mi iau centru de creatie :drunk:

Indy
03-11-2002, 09:44 PM
Misto ar fi sa fie editate toate echipele la orice detaliu. :D :D :D

sanshine
04-11-2002, 12:34 PM
Nu disperati!
O sa apara si nationala si Divizia A.
Nu mai sa am jocu si se face tot.

Nu tot jocu', doar Creation Centre iti trebuie (desi, evident, daca vrei sa vezi cum arata dupa aia echipa, trebuie sa ai si jocul.)

mns
08-11-2002, 06:15 PM
sper sa apara patchul in curand

Catalinc7
09-11-2002, 01:31 PM
Am incercat sa fac nationala insa Creation Centre ameteste echipele (portarul e atacant, mijlocasul e portar etc). Am sa vad cum resusesc sa fac ca sa ma apuc si de Divizia A.

sanshine
11-11-2002, 01:04 PM
Creation Centre ameteste echipele (portarul e atacant, mijlocasul e portar etc).

Ma uitam acuma peste "English Install.pkg", care vine in arhiva cu Creation Centre (cred ca e un gen de exemplu-tutorial). Fisierul asta e de fapt o arhiva - probabil Zip. Pe langa fisierele pe care le adauga in joc (BMP-urile cu tricouri,bannere, WAV cu chant), contine un fisier data.xml. Daca il deschizi cu Notepad (desi poate ca ar merge si cu un editor HTML, nu stiu), poti sa il editezi.
Concret, pe fisierul asta:
-mai intai sunt niste date despre cupele si turneele din package (Burnaby...);
-dupa aia, incep datele despre echipe: intre <teams> si </teams>.
-prima echipa este "Creation Centre Players" (<team id= "5021" Name="Creation Centre Players"). Trecem peste asta (dupa </team>).
-urmeaza echipa Galaxy: <team id="5022" Name="Galaxies"...>. Dupa date privind echipamentele( <kits> ... </kits>) incep datele despre jucatorii din echipa: <playerList>. Jucatorii sunt definiti mai jos, dupa echipe, aici sunt doar informatiile despre rolul lor in echipa, plus ID-ul jucatorului, ceva de genul: <teamPlayer Player="55010" TeamPosition="0" PlayerNumber="0" KickTakerOrder="0"/>. Ei, aici cred ca e problema cu pozitiile din echipa: toti jucatorii au TeamPosition="0".
-jos, in sectiunea <players>...</players>, inregistrarea pt. 55010 arata cam asa: <player id="55010" First_Name="10" Last_Name="10" Nationality="2" Age="18" PreferredPos="27" Foot="0" Height="170" Weight="64" Face_Type="67" Hair_Type="30" Facial_Hair_Type="2" Sleeve_Length="0" Fitness="6" Speed="6" Shooting="7" Passing="6" Strength="6" Heading="6" Ball_Control="6" Tackling="6" x_speechID="0" x_Transfer_Value="0" x_FIFPRO="False" x_gskills="0" x_gpositioning="0" x_gagression="0" x_skin="0" x_haircolour="0" x_specificFaceID="0" x_rank="0" x_bodytype="0" x_boottype="0" x_lastyearGoals="0" x_lastyearYellowCards="0" x_lastyearRedCards="0" x_lastyearAppearances="0" isDirty="0"/>

Deci: sa zicem ca vrei sa il faci pe Marius Nicolae atacant. Il creezi, si ii pui pozitia "Striker". Creezi nationala si il bagi in ea. Salvezi package-ul.
Te duci in "data.xml" si dai un search pentru " Last_Name="Nicolae" ".
Notezi player id-ul si PreferredPos. Cauti player id-ul in lista de jucatori a nationalei, si la TeamPosition inlocuiesti "0" cu nr. de la PrefferedPos (care ar trebui sa fie codul pozitiei "striker").

Simplu, nu? :)

Problema s-ar putea sa fie alta: poate ca programatorii care au facut Creation Centre-ul, stiind de chestia asta (ca nu poti sa controlezi din editor pozitia pe care o sa intre un jucator), nu au mai implementat-o nici in modulul care se ocupa de import-ul package-ului in baza de date a jocului, si atunci degeaba editezi data.xml, daca programul nu tine seama de cifrele alea.

In cazul asta, poate ca ar merge solutia de rezerva: creezi jucatorii (si ii adaugi la echipa) strict in ordinea de pe teren: mai intai portarul ,pe-orma fundasii,..., si rezervele la sfarsit. Eventual intri in FIFA la Team Management si te uiti la ordinea jucatorilor intr-o echipa cu aceeasi asezare ca a Romaniei (sa vezi, de exemplu, daca ordinea in aparare e RWB, RB,CB,SW,CB,LB,LWB sau LB,LWB,CB...).

Bafta! :!:

mns
15-11-2002, 03:32 PM
sanshine, ai lucrat serios, nice ideeas :D

Catalinc7
15-11-2002, 05:39 PM
O sa facem insa e cam complicat din anumite puncte de vedere. Mai uitat pe la forum SG si cred ca o sa inlocuim o tara ceva. Probabil o sa sa apara odata cu Divizia A patch.

Indy
15-11-2002, 11:10 PM
zic ca mai bine inlocuiti o tara si tara aia o faceti la creation centre teams

sanshine
12-12-2002, 02:42 PM
Cum a ramas cu nationala? O bagati odata cu Divizia A, si daca da, unde?

mns
12-12-2002, 04:23 PM
nationala vine cu divizia a, va fi in locul arabiei saudite si veti putea juca cu romania la world cup 8)

Catalinc7
12-12-2002, 07:10 PM
Dupa cum a zis mns Romania va inlocui KSA, insa o las la urma ca sa termin echipele din Divizia A si apoi sa ii pe jucatorii interni la lot.

P.S. CA SA INSTALATI PATCH-UL NU TREBUIE SA AVETI CREATION CENTER!

sanshine
13-12-2002, 12:12 PM
O sa lucrati ceva la jucatorii romani din strainatate? (transferul lui Mutu la Parma, poate ceva la infatisare - sa-l faceti chel pe Dorinel Munteanu) Sau ii puneti asa cum sunt si va concentrati pe campionatul intern?

mns
13-12-2002, 02:44 PM
vine catalin si va zice, ca el face loturile, probabil vaor fi ceva transferuri, nu?