View Full Version : Simulare...
As avea si eu o intrebare.. stie careva cum se simuleaza? :D ma gandesc ca nu au mai implementat cei de la EA simularea in joc.. pentru ca nu e fair play dar totusi face parte din fotbal nu? La '99 era ceva de genul CTRL+Q... atunci Q era un fault extrem de dur dar care acum nu mai exista... intrebare e.. dak (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) exista simulare.. cum o faci?:D :rolleyes:
cristane
10-10-2006, 03:29 PM
Nu stiu cum se simuleaza, nu stiu daca se poate cu oricine, dar cu Cristiano Ronaldo sigur merge :P
Uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=9ykvntyvk4g
haha... prea tzava... da oare cum simulezi totusi?
AndutzeL
10-10-2006, 07:54 PM
Originally posted by Stef@Oct 10 2006, 07:57 PM
95427
Stef ai chef de glume ??? Esti in 2007 de acuma ! :P:))
SSORIN
10-10-2006, 08:09 PM
Originally posted by Stef@Oct 10 2006, 08:57 PM
95427
Spune si tu ce vrei sa simulezi, un sut sau un meci ?!
Nu meci, nu sut... astea stiu... vreau sa simulez un fault... sa-mi rup gatul in joc apasand 2-3 taste:D
Tele`Santana
10-10-2006, 10:18 PM
Originally posted by cristane@Oct 10 2006, 04:29 PM
Nu stiu cum se simuleaza, nu stiu daca se poate cu oricine, dar cu Cristiano Ronaldo sigur merge* :P
Uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=9ykvntyvk4g
95365
Ce se vede in filmulet e o faza banala foarte des intalnita cand joci cu computerul mereu cand sunteti atacati din spate contiunati sa mergeti alergati in functie de situatie fara sa schimbati directia veti observa ca se intampla aceasi chestie ca in filmulet cu majoritatea jucatorilor
Dar parca se arunca prea de tot.. stiu ca in general te trage pe spate dar aici cred ca e vorba de altceva...
SSORIN
10-10-2006, 10:57 PM
De data asta nu a mai cazut pe spate :P. La cazaturile pe spate nu se da nimic pentru ca probabil asa arata simularile in fifa.
Da man.. da uita-te putin cum se arunca... asta era aruncare de tackling sau de impingere... e treaba de minutul 91 sau de recursul etapei:)) Se da ma cum sa nu se dea... cand te trage de tricou jucatorul cade pe spate si da lovitura libera
cristane
11-10-2006, 10:06 AM
Chestia asta am vazut-o si la ei pe forum, si intr-o prezentare a jocului. E "signature move" pt paiatza de Ronaldo. Nu orice jucator cade in halul asta.
Si se pare ca nu stie chiar nimeni cum se simuleaza.... :((
FILIPDINAMO
11-10-2006, 01:46 PM
stie cineva sa simuleze ca eu nu stiu. :pimp:
[K4]RedDog17
11-10-2006, 02:03 PM
am vazut ca s-a inchis topicu la rspl 2007..ca cica nu se mai scoate..pai daca nu mai scoateti patch-ul inchideti si site-ul ca oricum nu o sa mai intre cineva pe el.
Multa lume intra si pentru forum, nu neaparat pentru RLSP. Si puteai sa spui asta in topicul FifaRomania din subforumul Pe Langa. ;)
Alinush
11-10-2006, 04:15 PM
ca sa nu fiu offtopic ... nu, nu stiu cum se simuleaza da stie cineva daca ceva de aicea http://www.youtube.com/watch?v=gldXn2bGDQs se poate face cu adevarat in fifa 07 ?
Da.. se poate dar cei de la EA au facut marea prostie sa trebuiasca sa apesi 20 de taste deodata... chiar daca mai putine taste ar insemna un joc prea spectaculos, la 20 de taste iti tziuie tastatura.... unele de acolo le-am facut, inclusiv braziliana sau schemele lui ronaldinho, dar chestia aia cand da de 3 ori (spre sfarsitul filmului) mingea peste adversar.... :oops:
scheme sunt foarte multe si nu cred ca aveau cum sa faca altfel,mai ales ca nu poti face chiar cu orice jucator anumite scheme.Ca sa nu mai vb ca e greu in timpul unui meci sa-ti iasa toate
SSORIN
11-10-2006, 07:54 PM
Originally posted by [K4
RedDog17,Oct 11 2006, 04:03 PM]
am vazut ca s-a inchis topicu la rspl 2007..ca cica nu se mai scoate..pai daca nu mai scoateti patch-ul inchideti si site-ul ca oricum nu o sa mai intre cineva pe el.
95633
Nu are nicio treaba rlsp-ul cu restul forumului.
millu
25-10-2006, 02:47 PM
Originally posted by Stef@Oct 11 2006, 07:47 PM
Da.. se poate dar cei de la EA au facut marea prostie sa trebuiasca sa apesi 20 de taste deodata... chiar daca mai putine taste ar insemna un joc prea spectaculos, la 20 de taste iti tziuie tastatura.... unele de acolo le-am facut, inclusiv braziliana sau schemele lui ronaldinho, dar chestia aia cand da de 3 ori (spre sfarsitul filmului) mingea peste adversar....* :oops:
95690
si ce taste ai folosit ? :P
edy2004
25-10-2006, 05:07 PM
nu se poate simula deoarece fifa nu este un simulator;try pes
Alinush
25-10-2006, 07:14 PM
Am ajusn al o concluzie: Nu este tasta pentru a simula desi in joc se simuleaza des si nu ma refer la faza cand tu incerci deposedarea is adversarul cade pe spate ! sunt si altele dar nu toti jucatori pot simula iar cand o fac o fac de la sine
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.