PDA

View Full Version : Multiplayer

AlinSPIR
08-10-2006, 02:43 PM
Atunci cand joc cu cineva din retea la un moment dat iese singur si imi da eroarea ca conectiunea s-a pierdut ! ceilalti din retea se joaca intre ei si nu se intampla asa ! deci problema este de la mine! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine !

damyan
08-10-2006, 05:23 PM
Asa am patit si eu dar am reinstalat fifa si nu am mai bagat kitraptor-ul ( din cauza echipamentelor bagate de mine imi iesea din joc ; acum merge bine ) REINSTALEAZA FIFA SI NU MAI BAGA ALTE PACH-URI SAU UTILITARE

Bafta !!!

Geografu
08-10-2006, 07:19 PM
Ce credeti mie imi va merge multyplayer-ul daca nu am instalat componentele online ?
Eu nu cred..... <_<

Poate ma ajutati si pe mine.Daca nu merge cu 2 tastaturi ? :unsure:

Multumesc anticipat....
Si salve !

damyan
08-10-2006, 07:30 PM
Iti merge multiplayer-ul si fara sa instalezi componentele alea online :D poti juca pe network sau pe direct ip

Geografu
08-10-2006, 07:44 PM
Mersi Damian !

Dar imi poti explica si mie cum fac ca sa joc cu alti oameni FIFA 2007 ?

Ca eu nu prea le am cu astea...... :unsure:

Mersi anticipat si salve !!! ;)

enaceo
08-10-2006, 08:44 PM
Originally posted by Geografu@Oct 8 2006, 09:44 PM
Mersi Damian !

Dar imi poti explica si mie cum fac ca sa joc cu alti oameni FIFA 2007 ?

Ca eu nu prea le am cu astea...... :unsure:

Mersi anticipat si salve !!! ;)
95142

Pai instalezi componentele , te duci la multyplayer on-line si iti proneste browserul incorporat in joc.Iti faci cont la EA acolo daca nu ai deja , intri in el , o sa-ti ceara sa activezi cd-key-ul pentru joc daca nu ai facut-o deja , dupa care , poti sa participi la ligile on-line cu alti jucatori disponibili , poti sa aranjezi meciuri , sau daca vrei sa joci cu prietenii te duci la network sau direct IP (la network vezi serverul direct acolo pe lista , la direct IP le scrii ip-ul acolo si te conectezi la server).

Geografu
08-10-2006, 09:28 PM
Prietene Enaceo :

Am dat la network si imi apare in stanga doua chestii join si initiate iar in dreapta o coloana list of games care este goala oricat as astepta !!! :angry:
Ce sa fac ? Sa dau initiate si dupa aia..... ce ?:unsure:

Sau sa merg la direct ip unde chiar nu ma pricep ..... :sanshine2:

Cu speranta ca vei intelege si ii vei raspunde unui nepriceput in ale calculatorelor te salut si astept raspunsul :) .

Salve !

sorin91
08-10-2006, 09:30 PM
Ca sa joci online ai nevoie de jocul original....asa ca du-te la direct ip!!!

Geografu
08-10-2006, 10:27 PM
Si ce si cum sa fac la ip ca sa joc cu altii ??
Explica-mi si mie te rog foarte mult !

Ms anticipat si salve ! :rolleyes:

Tele`Santana
08-10-2006, 10:43 PM
Originally posted by Geografu@Oct 8 2006, 11:27 PM
Si ce si cum sa fac la ip ca sa joc cu altii ??
Explica-mi si mie te rog foarte mult !

Ms anticipat si salve ! :rolleyes:
95186

Intri in multyplayer ai doua optiuni
1 network
2 direct ip

1 NETWORK daca ai cu cine juca de pe retea si respectivul face jocul va da initiate tie iti va aparea numele lui si adresa lui de ip parca, apesi pe numele lui dai join s-a conectat si jucati daca vrei sa faci tu jocul dai tu initiate pui un nume acolo si va da el join

2 direct ip vb cu persoane pe mess , mirc etc care joaca fifa07 le ceri ip-ul dai new in dirct ip pui orice nume vrei apoi bagi ip apoi apesi pe ip-ul bagat dai conect el da host s-a conectat si jucati daca ai ip routabil il dai tu in caz ca vrei sa faci tu jocul, respectivul baga ip da el conect tu trebuie sa dai doar host si iar vati conectat si jucati

Sper ca am fost de folos multa bafta!!!

AndutzeL
10-10-2006, 09:08 PM
Originally posted by AlinSPIR@Oct 8 2006, 03:43 PM
Atunci cand joc cu cineva din retea la un moment dat iese singur si imi da eroarea ca conectiunea s-a pierdut ! ceilalti din retea se joaca intre ei si nu se intampla asa ! deci problema este de la mine! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine !
95083

Depinde de :
1.persoana cu care joci a dat ALT+TAB!
2.ori ai probleme din cauza patch-urilor pe care le-ai instalat..
3.ori ai virusi si a stricat ceva in FIFA
4.ori nu e instalat bine FIFA

asa ca alege care e mai convenabila... :) sper sa iti fie de folos... ;) :romania:

altemil
12-10-2006, 12:11 AM
Probabil pe multi dintre noi ne intereseaza un singur lucru in multiplayer......cum sa rezolvam problema CONNECTION LOST...de cele mai multe ori aparuta la pauza!Un singur lucru am obs si totusi nu sunt sigur ca functioneaza 100%...Incercati sa nu apasati nici o tasta cand s-a terminat prima repriza desi aveti tendinta sa dati ESC sau orice alta tasta....am vazut ca rezolva problema in 70% din cazuri...insa oricum trebuie sa gasim un PATCH pe undeva pt k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) este o problema exasperanta!
__________________________________________________ __________________

khe0ps
12-10-2006, 03:53 PM
Zic din start scuze de offtopic dar am vazut ca e vba de multiplayer si am zis sa nu mai fac alt topic separat ptr urmatoarea intrebare: stie cumva cineva ce porturi foloseste Fifa 2007 ptr direct ip ptr ca eu am ip rootabil cica dar nu merge sa fac host nu inteleg de ce si ma gandeam ca poate e de la porturi blocate ceva sau sa fie de la firewallu de windows? Multumesc anticipat daca poate cineva sa ma ajute!