View Full Version : PROBLEME Patch !!
Omega
04-10-2006, 02:28 PM
Am luat acum cateva zile un patch de pe www.FIFAX.net..mai exact de aici http://www.fifax.net/downloads/1477/ .. se numeste FifaX Career Patch 07 si presupune ca pot juca cu un prieten FIFA 07 in manager mode dar nu stiu cum sa il fac sa mearga , l-am instalat dar apoi nu stiu cum sa fac sa joc in aceeasi cariera cu el .. va rog poate cineva sa ma ajute ??? multumesc :) ..
Lamps
04-10-2006, 02:39 PM
cred ca acel patch se refera la faptul ca atunci cand ai un meci poti sa joci acel meci impotriva sau impreuna cu prietenul tau . Prima data asa am crezut si eucap si nu stiu .Exista vreun patch in care 2 sa inceapa pe aceeasi cariera sa jucam in acelasi campionat ?
Attila
04-10-2006, 06:37 PM
Sunt diperat nu pot downloada http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...bration-patch.. (http://www.fifaromania.net/index.php?zona=fisiere&fisier=genius-maxfire-g-12u-vibration-patch..). de ce?
imi da o erroare stie cineva de ce?
scrie ca:
Connection to site failed:An invalid argument was supplied.
While tryng to download GeniusMaxfireG12UVibration.rar
M-am chinuit toata ziua si nu am reusit!!!
Daca il are cineva patchul poate mi-l trimite si mie pe mail Bodo2210@yahoo.com plz (sunt cocalar)zzzzzzz
Merge downloadul. Incearca sa nu folosesti Download Acceleratr Plus sau alte chestii de genul asta.
Omega
05-10-2006, 02:33 PM
deci... pana la urma cum fac si eu sa fac patchul ala sa mearga .. poate sa ma ajute TOTUSI cineva ?
Pe acelasi calculator sa jucati puteti. Cred. :P
Undeath
05-10-2006, 04:53 PM
Originally posted by r5m@Oct 5 2006, 03:59 PM
Pe acelasi calculator sa jucati puteti. Cred. :P
94672
pe acelasi calculator se poate si fara patch :D
In cariera? Nu cred. :huh:
Lamps
05-10-2006, 05:08 PM
Ar fi interesant in cariera sa inceapa mai multi . Eu deja m'am pliktisit de fifa .Este vreun patch ca sa pot juca pe legendary ?
Omega
05-10-2006, 06:48 PM
Originally posted by r5m@Oct 5 2006, 05:56 PM
In cariera? Nu cred.* :huh:
94688
da` intra ma pe www.fifax.net si citeste ce face patchul si dupa aia da-ti cu parerea...
Description: Small patch, which allows:
- Play FIFA 07 Manager Mode with your friend playing for the opposite team*
- Play FIFA 07 Manager Mode with your friend playing for your team *
- Restart matches during playing in Manager Mode.
Shefu`, ma scuzi ca te deranjez, n-am vrut sa te supar:
Eu doar i-am raspuns lui Undeath care a zis ca poti juca in cariera impotriva prietenului tau la acelasi calculator si fara patch.
Si cred ca tu vrei sa joci pe net, nu la acelasi calculator.
Eu asta inteleg din descriere, ca poti juca la acelasi calculator cu prietenul tau in cariera.
Inca o data , Shefu`, iarta-ma daca te-am suparat.
Omega
06-10-2006, 02:37 PM
scuza-ma "shefule" dar eu am intrebat ceva serios si nu cred ca era nevoie sa ma iei tu peste picior .. no-offense
Sirius
12-10-2006, 02:59 PM
Unul dintre momentele comice...
closed
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.