View Full Version : AJUTOR PENTRU A FACE TRICOURI
yahoo
29-11-2003, 09:44 PM
Am nevoie de ajutor pentru ca vreau sa ma apuc sa fac tricouri shi TERENURi de FOTbal........................CINe ma ajuta pentru tricouri shi putzin ajutor cu ce programe trebe sa folosesk pentru a face STADIOANE!!!!!
Multzumesc! :mishto: :ph34r: :lol:
RaPiDuTz
30-11-2003, 02:46 AM
OhO ,e cam greu cu stadioanele :blink:
Pentru a creea un stadion iti trebuie :
Stadium Builder
OIFTool (available at http://oedit.nd4spdworld.com) with FIFA Stadium plugin
Rhinoceros3D 3.0
About 50Mb of hard disk space
Zanoza Modeler
Full Installation of FIFA 2003
gfxpak, BigGUI and/or EA Graphics Editor
fshtool
OEdit
Iti urez succes :P
scandalf
30-11-2003, 11:48 AM
mai am putzin de lucru la stadionul lui farul si sper sa reusesc sa-l introduc si in fifa...daca voi reusi voi da un tutorial detaliat despre cun sa faci stadioane....ca de unul singur nu pot face stadioanele din romania pt rcif!!! :mishto:
Sper sa reusesc!!! :mishto:
RaPiDuTz
30-11-2003, 01:36 PM
Misto scandalf .
Arata si tu o poza cu stadionu daca tot ai mai facut ceva la el :rolleyes:
yahoo
30-11-2003, 06:02 PM
Pai yo mai mult m-am gandit sa fac tricousri ca m-am dus pe un site si am vazut ca unu` a facut stadionul lui Brugge in doua saptamani.........Daka fac vreun teren cu sigurantza va fii din Romania.
Primul teren care as tenta sa il fac ar fii cel al nostru (Giulesti) sau unu mic (Poli iasi,Juventus colentina....).Nu as exclede nici FCM Bacau sau Gloria.
Acum yo vroiam mai mult ajutor pentru Tricouri.Am auzit ca nu e prea greu.
Nush exact ce trebe sa fac.
Deci AJUTor pentru TRICOURI. :ph34r:
stefan
30-11-2003, 06:07 PM
Primul teren care as tenta sa il fac ar fii cel al nostru (Giulesti) sau unu mic (Poli iasi,Juventus colentina....).Nu as exclede nici FCM Bacau sau Gloria.
stadionu lui Poli Iasi (emil alexandrescu) numai eu am voie sal fac ca stiu f bine cum arata :P . si nu e mic, are 12500 locuri( intra si peste 15000 la nevoie) adica e ca multe stadioane din divizia A
yahoo
30-11-2003, 07:28 PM
Stefan fa cum vrei tu.Am zis ca e o optziune secundara,pentru ca nu prea am multe informatzi despre tribune sau sponsori.
Pe cand am mult mai multe informatzi desper Giulesti.
Si am intrebat de TRICOURI cum le fac ??? Pentru ca nush nimik despre astea.
MS guys
stefan
30-11-2003, 07:32 PM
pia ca sa faci tricouri decshizi templateu in Paint shop pro, dai new raster layer/ multiply, si colorezi cum vrei si dupa aia desenizi pe el ce vrei. da dupa cum a zis si mns mai demult "e arta" :P
yahoo
08-12-2003, 02:06 PM
Deci am Template 2k.Am Logouri shi Paint shop pro.Am deskis template in Paint shop dar am dat New Raster Layer,dar cand desenez nu imi iese cum trebuie.Adika culoarea acopera cu tot tricoul(culoarea nu e transparenta).
Cum fac???? :huh:
Deci daca poate cineva sa imi explice pas-cu-pas!
MS :ph34r:
stefan
08-12-2003, 03:05 PM
ma, deci acolo la new raster layer ai un meniu de tip drop-down numit blend mode. din lista aia selectezi multiply, nu normal sau alceva. vezi ca este pus undeva la sectiunea de downloaduri un tutorial care iti explica cum se fac tricouri la 2003, e acelasi lucru ca la 2004, numai templateu e altfel
sanshine
09-12-2003, 02:38 PM
vezi ca la download e un tutorial al lui mns pentru FIFA 2003. e foarte bun, si din 2003 in 2004 nu s-au schimbat decat putzine lucruri, in special la formatul tricoului.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.